De Immobiliers (1500 Halle)

Minderbroedersstraat 8 - 1500 Halle

deimmobiliers.be

De vastgoedspecialist in Halle en de ruime regio, toegankelijk voor iedereen. Wij zijn een jong en dynamisch team vastgoedmakelaars dat dagelijks met passie en inzet aan het werk gaat om uw vastgoed te verkopen, te verhuren of te optimaliseren. Elke verkoop is uniek, verkoper en koper hebben hun eigen verhaal. Uw verhaal verdient dan ook de service en expertise van een professional. Persoonlijke service en vertrouwen, daar kan u bij ons op rekenen. Toon alles Toon minder
De vastgoedspecialist in Halle en de ruime regio, toegankelijk voor iedereen. Wij zijn een jong en dynamisch team vastgoedmakelaars dat dagelijks met passie en inzet aan het werk gaat om uw vastgoed te verkopen, te verhuren of te optimaliseren. Elke verkoop is uniek, verkoper en koper hebben hun eigen verhaal. Uw verhaal verdient dan ook de service en expertise van een professional. Persoonlijke service en vertrouwen, daar kan u bij ons op rekenen.
395 000 €

1500 Halle

Deze charmante bel-étage bevindt zich in het rustige Breedhout, een deelgemeente en op een boogscheut van Halle, en wordt te koop aangeboden. We betreden de woning via de inkomhal met toilet waarna we rechts terechtkomen in de ruime woonkamer, met plaats voor salon en eettafel. Vanuit de woonkamer lopen we door naar de gesloten, volledig geïnstalleerde keuken. De woonkamer verleent eveneens toegang tot de veranda, bereikbaar via een groot schuifraam en met zicht op de zuidgerichte tuin met terras. De tuin is ook via een poortje vanaf de achterkant bereikbaar. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping en treffen er 2 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer, voorzien van bad, douche en dubbele lavabo. Op de tweede en bovenste verdieping, treffen we nog een ruime, derde slaapkamer en een gedeelte dat kan dienen als zolder. De woning beschikt verder over een garage en ruime kelder, die voorziet in tal van extra bergruimte en en een plaats waar ook de wasmachine aangesloten kan worden. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 175 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
215 000 €

1500 Halle

Bouwgrond op een gunstige locatie in een rustige woonwijk op wandelafstand van het centrum van Halle, met tal van winkels, scholen, het treinstation en vlakbij de belangrijke invalswegen. De bouwgrond verleent zich tot het bouwen van een driegevel. De totale grondoppervlakte is 5a97ca. Bouwvoorschriften: Het perceel is zo’n 10 meter breed, wat maakt dat de gevelbreedte ongeveer 7 meter breed is en de bouwlijn met het huisnummer 162 zal volgen. Standaard moet er rekening gehouden worden met een bouwvrije strook van 3 meter langs de perceelsgrens, wat praktisch is om ook de tuin langs de zijkant van de woning te betreden. De driegevel mag bestaan uit maximaal 3 bouwlagen. De bouwgrond bevindt zich in woongebied, u mag rekenen op een bouwdiepte van maximum 15m op de gelijkvloers en 12 meter vanaf de eerste verdieping. Voor verdere vragen of het inkijken van de bouwvoorschriften of al reeds aanwezige bouwplannen: bel ons en maak een afspraak op kantoor ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

597
contacteer
details
E-mail
Bellen
315 000 €

1500 Halle

Gerenoveerde, instapklare en bijzonder energiezuinige (EPC: A) triplex te koop in het centrum van Halle met tal van eet- en drinkgelegenheden in de buurt, gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, winkels, scholen en sport- en culturele aangelegenheden, het treinstation van Halle etc... Op de eerste verdieping, te bereiken via de trap, komen we binnen in een grote ruimte die eventueel kan opgedeeld worden in 2 slaapkamers of 'studio', maar is momenteel ingericht als bureauruimte. Op deze verdieping treffen we ook een badkamer ingericht met inloopdouche en een apart toilet. Verder op deze verdieping hebben we nog 2 ruime bergingen. Op de tweede verdieping bevinden we ons in de leefruimte van het appartement, met halfopen, volledig ingerichte keuken. Via de keuken hebben we toegang tot een zuidgericht terras. Op de derde en bovenste verdieping treffen we de masterbedroom, met toegang tot een aparte badkamer. De badkamer is voorzien van bad, lavabo en toilet. Tevens beschikt deze verdieping nog over een berging, met plaats voor de wasmachine. Dit zeer energetisch appartement en zijn gunstige ligging zorgen eveneens voor een interessant investeringsrendement. Het appartement geeft uit op de achterzijde met zicht op de Basiliekstraat. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 143 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
425 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Deze solide, gerenoveerde en instapklare driegevelwoning op een rustige ligging te Sint-Pieters-Leeuw wordt te koop aangeboden met vlotte bereikbaarheid tot het openbaar vervoer, winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en sport- en culturele aangelegenheden, etc... We betreden de woning via de ruime inkomhal met apart toilet, vestiaire, wasplaats en rechtstreekse toegang tot de garage. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping waar de ruime, lichtrijke leefruimte en de afgesloten, volledig ingerichte keuken zich bevinden. Op de tweede verdieping treffen we 2 ruime slaapkamers, een kinderkamer/bureau, apart toilet en een recent met hoogwaardige materialen vernieuwde badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele lavabo. Ook de zolderverdieping is te betreden met een vaste trap en biedt nog veel potentieel voor het inrichten van extra kamer(s) en/of als opbergruimte. Verder beschikt de woning over een verzorgde tuin met aangelegd terras en parkeermogelijkheid voor 2 wagens langs de voorkant van de woning. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 207 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 200 €

1755 Gooik

Deze woning gelegen in het centrum van Kester, een deelgemeente van het landelijke Gooik, wordt te huur aangeboden. Kester biedt kleuter- en basisonderwijs, de woning is gemakkelijk bereikbaar via openbaar vervoer en ligt vlakbij belangrijke invalswegen, bv. naar Ninove of Halle. We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet en vestiaire, waarna we binnenkomen in de lichtrijke leefruimte met plaats voor salon en eettafel. De leefruimte biedt doorgang via een groot schuifraam naar de zuidgerichte tuin/koer en is voorzien van een groot aangelegd terras. De open keuken is ingericht met toestellen en beschikt over een naastliggende keukenberging. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping waar we de 3 comfortabele slaapkamers terugvinden en de badkamer, voorzien van lavabo, douche en toilet. Op deze verdieping treffen we tevens nog een extra opbergruimte en een ruimte met plaats voor het aansluiten van de wasmachine. De woning beschikt ten slotte nog over 2 gesloten garageboxen, voorzien van automatische garagepoorten en gemakkelijk toegankelijk via de achterliggende parking. Een garagebox verleent rechtstreekse doorgang naar de tuin en de woning. De woning is beschikbaar in onderling overleg. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
800 €

1755 Gooik

De woning ligt op een boogscheut van het centrum van Oetingen, een deelgemeente van Gooik, met tal van eet -en drinkgelegenheden, sport -en culturele activiteiten, fiets- en wandelpaden, scholen en openbaar vervoer. We betreden de woning via een privatieve inkomhal, met links onmiddellijk een aparte ruimte/berging met mogelijkheid tot het aansluiten van de wasmachine. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping, met op de gang een apart toilet, badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche, waarna we vervolgens de leefruimte van het appartement binnenwandelen. We treffen er de halfopen, volledig geïnstalleerde keuken en de leefruimte met plaats voor eettafel en salon. De leefruimte biedt toegang tot een ruim en privatief terras (boven de garage). De leefruimte brengt ons vervolgens verder naar de slaapkamer, met een eerste kamer dat kan ingericht worden als dressing of bureau en aansluitend de masterbedroom. De woning beschikt over een privatieve garage dat exclusief bij de huur het appartement behoort. Er zijn geen maandelijkse gemeenschappelijke lasten en het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 110
contacteer
details
E-mail
Bellen
475 000 €

1500 Halle

Deze solide en goed onderhouden villa op een mooi perceel van 10are wordt u te koop aangeboden; de woning bevindt zich vlakbij belangrijke invalswegen, doch in de nabijheid van tal van winkels, openbaar vervoer, horeca, handelszaken en op een boogscheut van Halle. Op het gelijkvloers komt u binnen via de inkomhal met apart toilet en biedt doorgang naar de lichtrijke leefruimte met plaats voor salon en eettafel. In het salon kan men genieten van de warmte van de gezellige open haard. De leefruimte verbindt de open en volledig geïnstalleerde keuken via een ontbijthoek, die tevens doorgang voorziet naar de tuin. Op deze verdieping bevindt zich nog een apart bureau, voorzien van ingemaakte kasten. Met de trap komen we boven op de eerste verdieping, waar we de 3 ruime slaapkamers treffen. Een eerste slaapkamer met dressing is voorzien van een ensuite badkamer, met hoekbad en lavabo. Op de nachthal treffen we vervolgens de badkamer, voorzien van inloopdouche en dubbele lavabo, met daarnaast de tweede slaapkamer. Via een kleine gang betreden we uiteindelijk de derde slaapkamer, voorzien van ingemaakte kasten. Verder beschikt de woning over een opbergzolder en een kelder, welke nog in tal van extra opbergruimte voorziet. Via een privatieve oprit naast de woning rijdt u gemakkelijk de garage binnen. Deze woning met zijn strategische ligging en parkeermogelijkheden is ook uitermate geschikt voor wonen in combinatie met een vrij beroep /handelsactiviteit, etc. Bel voor meer informatie ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 198 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
275 000 €

1500 Halle

Dit volledig gerenoveerde, energiezuinige (EPC: B) en instapklare appartement in het centrum van Halle wordt u te koop aangeboden: ideaal gelegen en met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en sport- en culturele aangelegenheden, treinstation etc... Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige gebouw en is als volgt ingedeeld: Inkomhal met apart toilet, berging, leefruimte met open keuken en toegang tot een overdekt terras, een nachthal, 2 slaapkamers en badkamer met douche en lavabo. Bij de aankoop van het appartement hoort ook nog een ruime kelder. Dit energiezuinig appartement met zijn zeer gunstige ligging zorgen eveneens voor een interessant investeringsrendement Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85
contacteer
details
E-mail
Bellen
940 000 €

1755 Gooik

In het prachtige Gooik, gelegen op de Kesterheide, omgeven door groen en weilanden, bevindt zich deze charmante landelijke woning met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep, op een mooi perceel van +- 15a. Voor volledige tekst en informatie, bekijk de advertentie op onze website: ### Deze instapklare woning is voorzien van een ruime private en afgesloten oprit met plaats voor minstens 4 wagens. We betreden de woning via de inkomhal, voorzien van apart toilet en toegang tot een eerste kamer, momenteel ingericht als (thuiswerk)bureau. We komen binnen in de leefruimte van de woning, met plaats voor 2 salons en ruime eettafel. De ruimte wordt bijverwarmd door middel van de gezellige open haard. De leefruimte beschikt over een paar authentieke elementen als de zichtbare balken, de open mezzanine en de vloer bestaande uit natuursteen. Het salon is uitgerust met ingemaakte kasten en grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en ruimtegevoel. Via het salon wandelen we binnen in de volledig geïnstalleerde en super uitgeruste, comfortabele keuken met ontbijthoek. De keuken is eveneens bereikbaar via een achterdeur dat uitgeeft op de oprijlaan. Met de trap komen we boven op de verdieping, voorzien van 2 kinderslaapkamers met apart sanitair. De eerste badkamer bestaat uit toilet, lavabo en bad. Verderop bevindt zich de masterbedroom, met aansluitend badkamer, voorzien van bad, douche en dubbele lavabo. Met een vaste trap vanuit de slaapkamer komen we boven in de volledig ingerichte dressing. De bovenste verdieping biedt ook nog een stuk zolderberging. Verder beschikt de woning over een ruime kelderverdieping, met ingebouwde wijnkelder en sauna met douche. De enorme ruimte kan multifunctioneel worden gebruikt als praktijk, fitness- of welnessruimte, kinépraktijk, enz… De mogelijkheid bestaat om deze ruimte toegankelijk te maken via een aparte inkom met wachtzaal of vestiaire. De overige kelderruimte en de garage voorzien nog in veel opbergmogelijkheden. De tuin is voorzien van een mooi aangelegd terras ter hoogte van de leefruimte, met zicht op het verwarmd en mogelijks overdekte zwembad met een tweede, overdekt terras. De woning is verder ook voorzien op het gelijkvloers van een tweede keuken die toegankelijk is vanuit de tuin. De woning biedt veel mogelijkheden en is daarenboven ook uitgerust met zonnepanelen. Zeker het bezoeken waard! Bel voor meer informatie en een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 631 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
230 000 €

1500 Halle

Deze volledig te renoveren rijwoning nabij het centrum van Halle en Buizingen, bevindt zich vlakbij tal van winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, tal van sport- en culturele aangelegenheden,... Bovendien geniet u van een vlotte bereikbaarheid met de belangrijke invalswegen. We betreden de woning via de inkomhal, waarna we terechtkomen in de gezellige en lichtrijke woonkamer en lopen dan door via de eetkamer naar de halfopen en volledig geïnstalleerde keuken. De keuken verleent toegang tot de badkamer, voorzien van ligbad, lavabo en toilet. De keuken verleent eveneens toegang tot een veranda, met doorgang naar de tuin. We komen buiten in de verzorgde en aangelegde tuin. De tuin is nog voorzien van een tuinberging. Via de trap betreden we de eerste verdieping en treffen er in totaal 3 slaapkamers. Met een vaste trap betreden we ook de zolder, die voorziet in veel opbergruimte of nog potentieel bezit voor het uitbreiden van het aantal kamers. De woning heeft ook nog een praktische kelder ter beschikking. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 103 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
775 000 €

1650 Beersel

Deze opgefriste en goed onderhouden villa met ruime, fraai aangelegde tuin op +- 37a bevindt zich te Huizingen, een deelgemeente van het mooie Beersel en wordt te koop aangeboden: vlakbij openbaar vervoer, het station van Huizingen en Buizingen, winkels, horeca, sport- en culturele aangelegenheden en de belangrijke invalswegen. We bereiken de woning via een prachtige, privatieve oprijlaan. De woning is als volgt ingedeeld: inkomhal met apart toilet, waarna we binnenlopen in de open en lichtrijke woonkamer met een gezellige houtkachel. De woonkamer verleent tevens doorgang naar de zuidwestgerichte tuin via een groot schuifraam. Aansluitend bevindt zich de eetplaats en de aparte, volledig uitgeruste leefkeuken. Tevens verleent de eetkamer toegang tot een bureau voorzien van authentieke elementen. Verder op het gelijkvloers treffen we een technische ruimte, een wasruimte, een recreatie ruimte, een garage en de lichtrijke veranda, met zicht op de tuin. De eerste verdieping, bereikbaar via de trap, is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo, handdoekdroger en toilet. Op de tweede verdieping treffen we een ruime derde slaapkamer over de gehele ingerichte zolderverdieping. De woning beschikt verder nog over een kelder die in tal van opbergruimte voorziet. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 400 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
775 000 €

1654 Huizingen

Deze opgefriste en goed onderhouden villa met ruime, fraai aangelegde tuin op +- 37a bevindt zich te Huizingen, een deelgemeente van het mooie Beersel en wordt te koop aangeboden: vlakbij openbaar vervoer, het station van Huizingen en Buizingen, winkels, horeca, sport- en culturele aangelegenheden en de belangrijke invalswegen. We bereiken de woning via een prachtige, privatieve oprijlaan. De woning is als volgt ingedeeld: inkomhal met apart toilet, waarna we binnenlopen in de open en lichtrijke woonkamer met een gezellige houtkachel. De woonkamer verleent tevens doorgang naar de zuidwestgerichte tuin via een groot schuifraam. Aansluitend bevindt zich de eetplaats en de aparte, volledig uitgeruste leefkeuken. Tevens verleent de eetkamer toegang tot een bureau voorzien van authentieke elementen. Verder op het gelijkvloers treffen we een technische ruimte, een wasruimte, een recreatie ruimte, een garage en de lichtrijke veranda, met zicht op de tuin. De eerste verdieping, bereikbaar via de trap, is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo, handdoekdroger en toilet. Op de tweede verdieping treffen we een ruime derde slaapkamer over de gehele ingerichte zolderverdieping. De woning beschikt verder nog over een kelder die in tal van opbergruimte voorziet. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 400 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
370 000 €

1500 Halle

Kwalitatief en ruim appartement (+-140m²) met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Halle, op wandelafstand van tal van winkels, openbaar vervoer, scholen en vlakbij belangrijke invalswegen. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een kleine residentie, bereikbaar met zowel de lift als trap. De indeling is als volgt: inkomhal met apart toilet en vestiaire, een lichtrijke leefruimte voorzien van een terras dat uitgeeft op de rustige binnenkoer met prachtig uitzicht over de stad Halle. Via de leefruimte heeft men toegang tot de aparte en volledig uitgeruste keuken met doorgang naar balkon en buitenberging. Verder beschikt het appartement over een nachthal met berging/wasplaats en een eerste badkamer voorzien van douche en lavabo. Het appartement heeft twee grote slaapkamers waarvan één met ensuite badkamer voorzien van ligbad, dubbele lavabo en toilet. Er werd ook bijverwarming voorzien doormiddel van een airco unit (koelen/verwarmen) in de woonkamer om de ideale temperatuur te behouden. Bij de aankoop van het appartement behoort de aankoop van een ruime, gesloten garagebox, met plaats voor het parkeren van 2 wagens en tot slot nog een privatieve kelder. Dit goed onderhouden appartement en zijn zeer gunstige ligging zorgen eveneens voor een interessant investeringsrendement. Bel voor meer informatie ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 140 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
825 000 €

1602 Vlezenbeek

Luxueus afgewerkte en volledig instapklare bungalow in een doodlopende straat en vlakbij het centrum van Vlezenbeek en Sint-Pieters-Leeuw met met alle faciliteiten en op een boogscheut van Brussel. De woning is gebouwd op een goed georiënteerd perceel van 16a50ca met een vrij vooraanzicht op agrarisch gebied. De indeling is als volgt: We komen binnen in de ruime inkomhal, voorzien van apart toilet met lavabo, verder hebben we een ruime en lichtrijke woonkamer, die directe verbinding maakt met de aangebouwde veranda en open keuken, voorzien van alle apparatuur. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een dressing en een ruime badkamer voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Tot slot hebben we nog een een ruime berging voorzien van aansluitingen voor wasmachine/droogkast, etc. Vanuit de veranda komen we buiten op een overdekt stuk terras, met uitzicht op de zuid-westgerichte tuin met aangelegd en verwarmd zwembad. Een praktische tuinberging met overkapping voorziet nog in tal van opbergruimte. De woning beschikt ook nog over een zolder en een ruime garage, die plaats voorziet voor 2 wagens. Bel voor meer informatie ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 235 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
350 000 €

1500 Halle

Rustig gelegen te renoveren woning op een prachtig perceel (28a72ca) met uitzicht op achterliggende weide in een residentiële wijk te Lembeek, in de nabijheid van winkels, restaurants, scholen, openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen. De gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een ruime eetplaats, een lichtrijke woonkamer, een keuken en veranda met zicht op de aangename tuin. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, waarvan één doorloopkamer ideaal in te richten als bureau en een badkamer voorzien van ligbad, lavabo en toilet. Verder is de woning voorzien van een kelder die nog voorziet in tal van opbergmogelijkheden. Voor de woning kan men vlot parkeren en is het perceel gemakkelijk bereikbaar langs de zijkant. De tuin geniet van verschillende soorten bomen en een ver uitzicht over de velden. U kan er genieten van alle rust en privacy. Bel voor meer informatie: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

2872
contacteer
details
E-mail
Bellen
355 000 €

1640 Sint-Genesius-Rode

Op een boogscheut van het centrum van Sint-Genesius-Rode, wordt deze karaktervolle te renoveren woning, met nog veel potentieel, te koop aangeboden. De woning is gelegen vlakbij tal van winkels, openbaar vervoer, scholen, eet- en drinkgelegenheden, sport- en culturele aangelegenheden, enz... Op de gelijkvloerse verdieping is de woning uitgerust van een inkomhal met apart toilet, een lichtrijk salon, eetplaats en een deel geïnstalleerde keuken. Verder beschikt de woning op deze gelijkvloers nog over tal van bijgebouwen die kunnen ingericht worden volgens verschillende doeleinden. Op de eerste verdieping treffen we een nachthal met 3 ruime en lichtrijke slaapkamers, een badkamer uitgerust met douche en dubbele lavabo. Via een vaste trap vanuit de badkamer komen we boven op zolder. De zolder voorziet nog in tal van opbergruimte en biedt potentieel voor het creëren van extra slaapkamers. De woning is ook nog voorzien van een kelder. Het perceel telt 11 are grond en naast de lange, privatieve oprit treffen we nog een gemetste garagebox met daarachter tuinberging. Kortom, een woning met nog heel veel potentieel en zeker het bezichtigen waard! Bel voor meer informatie ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 142
contacteer
details
E-mail
Bellen
975 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Goed onderhouden handelspand met woonfunctie op een zeer commerciële ligging met veel visibiliteit op een perceel van 8a20ca. Het pand bestaat uit een handelsruimte van +/- 442 m2, onderverdeeld in toonzaal, bureel, atelier, stockageplaats en eetruimte met sanitair. Door de goede commerciële ligging is de handelsruimte uiterst geschikt voor garage, polyvalente praktijkruimte, bureel, etc. …. Het woongedeelte van +/- 275 m2 is als volgt ingedeeld: inkomhal, ruime en lichtrijke woonkamer met eetplaats, bergplaats en uitgeruste keuken met toegang tot het bureau en gastentoilet. Op de eerste verdieping hebben we 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. Verder op deze verdieping is er de mogelijkheid tot het uitbreiden van 2 extra slaapkamers. De woning beschikt eveneens over een ruime zolder van +/ 120m2 welke de mogelijkheid biedt tot het maken van extra kamers. Buiten hebben we een mooi aangelegd terras met vijver. De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Voor meer informatie bel ### Meer weten?

820
contacteer
details
E-mail
Bellen
975 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Goed onderhouden handelspand met woonfunctie op een zeer commerciële ligging met veel visibiliteit op een perceel van 8a20ca. Het pand bestaat uit een handelsruimte van +/- 442 m2, onderverdeeld in toonzaal, bureel, atelier, stockageplaats en eetruimte met sanitair. Door de goede commerciële ligging is de handelsruimte uiterst geschikt voor garage, polyvalente praktijkruimte, bureel, etc. …. Het woongedeelte van +/- 275 m2 is als volgt ingedeeld: inkomhal, ruime en lichtrijke woonkamer met eetplaats, bergplaats en uitgeruste keuken met toegang tot het bureau en gastentoilet. Op de eerste verdieping hebben we 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. Verder op deze verdieping is er de mogelijkheid tot het uitbreiden van 2 extra slaapkamers. De woning beschikt eveneens over een ruime zolder van +/ 120m2 welke de mogelijkheid biedt tot het maken van extra kamers. Buiten hebben we een mooi aangelegd terras met vijver. De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Voor meer informatie bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 275 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Villa te koop Sint-Pieters-Leeuw (RBI87105)
825 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Prachtige villa met zwembad, vlakbij het centrum van Halle met alle faciliteiten en op een boogscheut van Brussel. De woning is gebouwd op een perceel van 9a43ca met een vrij uitzicht op agrarisch gebied. De gelijkvloers is voorzien van een ruime inkomhal, vestiaire, gastentoilet met lavabo en bureelruimte met inbouwkasten. Verder hebben we een open lichtrijke leefruimte met open haard, eetruimte en een volledig vernieuwde keuken met berging. Zowel in de leefruimte en eetruimte kan u genieten van toegang en prachtig zicht op het goed onderhouden terras. Verder op de gelijkvloers treffen we nog een ruime slaapkamer voorzien van inbouwkasten met ensuite badkamer uitgerust van inloopdouche, lavabo en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime en praktische slaapkamers met 2 ensuite/doorloop badkamers voorzien van douche en lavabo. Ook op de verdieping treffen we een tweede apart toilet. Tot slot is er een opbergzolder en is de woning volledig onderkelderd (108m²). Buiten is de woning voorzien van een ruime oprit met parkeermogelijkheid voor verschillende wagens met een lange oprijlaan naar de vrijstaande garage bestaande uit 3 bouwlagen (kelder, gelijkvloers en zolder en deze is voorzien van een goederenlift. In de prachtige tuin met een recent en kwalitatief aangelegd zwembad met terras kan u genieten van alle rust en privacy. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 381 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Buizingen (RBI86414)
230 000 €

1501 Buizingen

Deze volledig te renoveren rijwoning nabij het centrum van Halle en Buizingen, bevindt zich vlakbij tal van winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, tal van sport- en culturele aangelegenheden,... Bovendien geniet u van een vlotte bereikbaarheid met de belangrijke invalswegen. We betreden de woning via de inkomhal, waarna we terechtkomen in de gezellige en lichtrijke woonkamer en lopen dan door via de eetkamer naar de halfopen en volledig geïnstalleerde keuken. De keuken verleent toegang tot de badkamer, voorzien van ligbad, lavabo en toilet. De keuken verleent eveneens toegang tot een veranda, met doorgang naar de tuin. We komen buiten in de verzorgde en aangelegde tuin. De tuin is nog voorzien van een tuinberging. Via de trap betreden we de eerste verdieping en treffen er in totaal 3 slaapkamers. Met een vaste trap betreden we ook de zolder, die voorziet in veel opbergruimte of nog potentieel bezit voor het uitbreiden van het aantal kamers. De woning heeft ook nog een praktische kelder ter beschikking. Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 103 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen