Commercial building to rent - Hingene

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Hingene (2880).

1 500 €

2870 Puurs-Sint-Amands

Goed gelegen handelszaak in het centrum van Puurs-Sint-Amands. Het casco handelspand beschikt over een multifunctionele ruimte, aparte bureaus, kitchenette en toilet. Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Want to know more?

220
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Bornem (RBI52060)
600 €

2880 Bornem

Dit handelspand, geschikt voor diverse doeleinden, is gelegen nabij het centrum en station van Bornem. De indeling is als volgt: handelsruimte, apart toilet, berging en kitchenette. Ideaal voor een vrij beroep, handelszaak of kantoorruimte.Referentie: 4983 Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Rupelmonde (RBG50622)
1 500 €

9150 Rupelmonde

This office space is located on the edge of the Schelde in Rupelmonde. The building offers a 71m² office space, a 19m² meeting room, a 20m² open kitchen, a 15m² entrance hall (waiting area), a separate toilet, a separate toilet with shower, a technical room and a cloakroom. There is plenty of public parking space, as well as a bicycle shed. technical: gas central heating, double glazing, energy label B,... For an appointment, please call ### or email ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Puurs-Sint-Amands (RBH09619)
850 €

2870 Puurs-Sint-Amands

HANDELSGELIJKVLOERS / KANTOOR- OF PRAKTIJKRUIMTE MET AANGRENZENDE WOONST OF STOCKAGERUIMTE (TOTALE OPP.: 142M²) GESCHIKT VOOR DIVERSE DOELEINDEN. Ligging in centrum Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) met vlotte bereikbaarheid via A12 en N16. Vooraan: Winkel-, kantoor- en/of praktijkruimte (46m²) / burelen / stockage-ruimte / wc. Achteraan (woonst of stockageruimte): Living met eetplaats (21m²) / slaapkamer (11m²) / badkamer (2,2 x 2m) met wastafel, ligbad met douchemogelijkheid en wc / berging. Ruime parkeergelegenheid op de nabijgelegen parking. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Puurs-Sint-Amands (RBG09458)
1 225 €

2870 Puurs-Sint-Amands

INTERESSANT GELEGEN HANDELSGELIJKVLOERS GESCHIKT VOOR DIVERSE DOELEINDEN. Gelegen langsheen de Hoogstraat in centrum Puurs vlakbij Dorpshart, Kerkplein en Hondsmarkt. De casco handelsruimte omvat een multifunctionele ruimte, bureau, sanitair dames-heren en opslagruimte. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Ruisbroek (RBG23645)
850 €

2870 Ruisbroek

HANDELSGELIJKVLOERS MET TUIN GESCHIKT VOOR DIVERSE DOELEINDEN. Gelegen in het centrum van Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands). De commerciële ruimte (85 m²) is gelegen op het gelijkvloers van een kleinschalige residentie. Het voormalig bankkantoor is geschikt voor diverse activiteiten: handelsruimte, kantoor, praktijk, ... Indeling: Ontvangstruimte cliënteel / kantoorruimte / afzonderlijk bureau directie / archief / kitchenette / WC. De ruimte is voorzien van airco (warmtepomp lucht - lucht) voor koelen en verwarmen. Ruime parkeergelegenheid op de nabijgelegen parking. Aangename tuin met zuid-oostelijke oriëntatie. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Boom (RBF02010)

Handelspand met woonst boven in de winkelstraat van Boom vlak bij de Grote Markt. Op het gelijkvloers is een winkelpand met een oppervlakte van 42m². Op de 1° verdieping is een woonplaats, een keuken en een badkamer. Op de 2° verdieping zijn er 2 slaapkamers. Onder het zadeldak is nog een ruimte die geïsoleerd is maar niet afgewerkt. Dit pand is geschikt voor een handelsactiviteit met beperkte oppervlakte. EPC: kWh/m²jaar(in aanvraag) Voor meer inlichtingen, een bezoek of een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom tel ### of mail naar ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Boom (RBD73105)
1 250 €

2850 Boom

HOOGSTRAAT 13, 2850 BOOM Deze winkelruimte is gelegen in dé winkelstraat van Boom, net om de hoek van de Grote Markt. Naast de grote winkelruimte is er een bureauruimte en een apart toilet. Voor een bezoek of meer info: ### of ### Want to know more?

200
contact
details
Email
Call

LAATSTE COMMERCIELE RUIMTE, gelegen op het gelijkvloers in residentieel project "De Schalk", uitzonderlijk gunstig gelegen nabij kruising A12 Brussel-Antwerpen en N16 Mechelen-Dendermonde/St Niklaas. Gelijkvloers nieuwbouw kantoor of commerciële ruimte van 368 m². zeer goede locatie voor vrij beroep, zoals Kine, dierenarts, boekhoudkantoor, fitness, .......of winkel en toonzaalruimte. Ideale uitvalsbasis, zeer vlotte verbindingen. Lichtinval aan voorzijde en tevens aan achterzijde van gebouw met zicht op aangelegde tuin. Verdiepingshoge raampartijen, 4,4 m breed, met veel lichtinval voor een aantrekkelijke vitrine of aangename werksfeer. Deze commerciële ruimte is casco en wordt afgewerkt op maat van uw zaak volgens uw noden van afwerking en indeling. huurprijs wordt in samenspraak bepaald volgens afwerking van de ruimte. Ruime parkeermogelijkheden rond het gebouw. Er worden 3 ondergrondse staanplaatsen voorzien voor deze ruimte. Onmiddellijk na inrichting beschikbaar. Aarzel niet en neem contact op voor een bezoek ter plaatse ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Kruibeke (RBG94809)
2 135 €

9150 Kruibeke

Dit goed gelegen pand bevindt zicht op een toplocatie in centrum Kruibeke, waar u geniet van veel passage en een goede zichtbaarheid. De gelijkvloerse opp. bedraagt ca. 123 m² (ING BANK). Casco oplevering. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.135 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Kruibeke? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
2 100 €

9100 Sint-Niklaas

Karaktervol winkelpand te huur, gelegen in de Stationsstraat 74 voorheen ‘KINDERWINKEL COMPTOIR DES ENFANTS’. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van ongeveer 229 m² bestaande uit de winkelruimte + verschillende bergruimtes + kitchenette. Verder is er nog een eerste verdieping van ongeveer 176 m² bestaande uit drie kamers en een afzonderlijk toilet. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.100 euro Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.. Onmiddellijk beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Willebroek (RBI41859)
845 €

2830 Willebroek

KANTOOR- OF PRAKTIJKRUIMTE (80 M²) MET ONTVANGSTRUIMTE EN KANTOREN OF KABINETTEN. Centraal gelegen in centrum Willebroek vlakbij het A. Van Landeghemplein. Openbaar vervoer en parkeermogelijkheden zijn bereikbaar binnen wandelafstand. De kantoor- of praktijkruimte bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig appartementsgebouw en is geschikt voor diverse doeleinden. Indeling: Ontvangstruimte - wachtkamer / bureau of spreekkamer (3,99 x 3,16m) / technische berging / bureau of spreekkamer (4 x 2,53m) / bureau of spreekkamer (4,45 x 3,49m) / kitchenette / aangenaam terras. Extra bergruimte in kelder. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Want to know more?

contact
details
Email
Call
1 500 €

9100 Sint-Niklaas

PRACHTIG PAND MET TOPLIGGING OP DE GROTE MARKT: mooie ruimte van 115M² geschikt voor vrij beroep, dienstenkantoor of voor uitoefening van een medische activiteit. de ruimte is momenteel in twee gesplitst (wand kan weggehaald worden) volledig gevloerd, er is een nieuwe kitchenette, een aparte wc en een achteruitgang met open parkeerplaats. Maandelijkse kosten 50 euro syndic GEEN HORECA Want to know more?

115
contact
details
Email
Call
1 600 €

9100 Sint-Niklaas

Dit magazijn (165 m²) met kantoor is gelegen in een industriepark aan de rand van Sint-Niklaas. Er is parkeerruimte in de nabijheid van het gebouw. De invalswegen naar de N70 en E17 zijn zeer vlot bereikbaar. Er is een kitchenette aanwezig, de sanitaire voorzieningen zijn gemeenschappelijk. Prijs: € 1600 + € 146 onroerende voorheffing = € 1746/maand excl. BTW Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hoboken (RBG51089)
11 910 €

2660 Hoboken

We zoeken een uitbater die de gerenoveerde cafetaria (375 m²) van het sportgebouw Sorghvliedt in Hoboken nieuw leven inblaast. De cafetaria en bijhorende feestzaal worden onder de vorm van een concessie aangeboden voor een termijn van 9 jaar| jaarlijkse basisvergoeding: € 11.910| Projectvoorstel indienen is noodzakelijk | contact en meer info: ### - ### - ### Want to know more?

376
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hoboken (RBI52890)
24 945 €

2660 Hoboken

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste concessiehouder voor de Oranjerie (150 m²) en het noordelijk Koetshuis (180 m²) in park Sorghvliedt in Hoboken. De concessionaris zal het Koesthuis verder afwerken, inrichten en samen met de Oranjerie gaan uitbaten. De concessie wordt toegestaan voor een periode van 9 jaar. De jaarlijkse concessievergoeding bedraagt minimaal 24.945 euro. AG Vespa voorziet een éénmalige investeringstoelage van maximaal 250.000 euro (alles inclusief) voor de afwerking van het Koetshuis. Dit bedrag kan énkel worden uitgekeerd voor werken die worden uitgevoerd aan het koetshuis zelf. Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen met projectvoorstel onder gesloten omslag tot 18 december 2023 om 10 uur. Contact: ### - ### Want to know more?

330
contact
details
Email
Call