Commercial building for sale - Keerbergen

1 results (1 - 1)
Commerce building for sale Keerbergen (RBI78487)
240 000 €

3140 Keerbergen

Ready-to-use commercial ground floor (120m²) with 3 car parking spaces in the centre of Keerbergen. Until recently, the property was used as a children's practice with a large practice room (+- 24m²), 2 treatment rooms that can be opened up into 1 room of 18m² & a practice room of 18.4m². To the side, you have the general entrance hall with staircase and access to 2 flats (currently rented out). To the front, you have an individual entrance for the commercial ground floor with a separate toilet. Furthermore, the property has a second toilet, a spacious storage room of 10.4 m² currently used as a kitchen/laundry room & a cellar storage room. The assets of this property are its commercial/central location, parking spaces right in front of the door, enormous light (sunroom) & the built-in cupboards. Interesting property for investors or for own use as office or practice space, shop premises,... The commercial property can be bought separately or in combination with 1 or 2 flats! Ask about the possibilities for viewings. The 3 front spaces need to be purchased as well: €45,000. Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Keerbergen (3140).

195 000 €

2580 Putte

Op een schitterende locatie te Putte bevindt zich dit handelsgelijkvloers. Het pand beschikt over een uitzonderlijke visibiliteit en is daarnaast uitstekend gelegen, dankzij de centrale ligging en de vlotte bereikbaarheid van belangrijke invalswegen. Het handelsgelijkvloers wordt momenteel uitgebaat als dienstverlening. U beschikt hier vooraan over een handelsruimte met achterliggend een ingerichte keuken, een vergaderruimte, een ruim terras waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer, een apart toilet en extra opbergruimte met beveiligde deuren. Het handelspand biedt tal van mogelijkheden en een goed huurrendement. Elektriciteit is conform.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsgelijkvloers op een toplocatie met een goed huurrendement. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Centrum Putte- Handelsgelijksvloers- Elektriciteit conform Want to know more?

148
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
525 000 €

3191 Hever

Het handelsgedeelte staat bekend bij de buurtbewoners als frituur 't Biest en heeft een oppervlakte van zo'n 70 m² Momenteel bestaat het handelsdeel uit een verbruikszaal, keuken, berging, koel- en vriescel. Het pand kan niet alleen dienst doen voor alle soorten handel maar kan ook als praktijk- of kantoorruimte. De aanpalende woning heeft een oppervlakte van zo'n 205m2 en biedt een kelder, woonkamer, salon, open keuken, wasplaats, wc, drie slaapkamers waarvan één met dressing en een badkamer. De zolder is momenteel nog niet afgewerkt maar heeft zeer veel potentieel. Er is reeds een zeer energie neutrale accumulerende kachel aanwezig.In het verleden was de woning opgedeeld in 2 afzonderlijke appartementen waardoor dit een zeer interessant pand is voor investeerders/verhuurders.Troeven:- Grote bekendheid bij buurtbewoners- TOP locatie met voldoende parkeergelegenheid- Accumulerende kachel- Mogelijkheid tot handel en 2 appartementen.Bekijk dit pand alvast via ### of een bezoek? ### of ### . Want to know more?

695 275 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
275 000 €

3120 Tremelo

Tip top in orde (handels)pand met veel potentieel Het gebouw is gebouwd in 2002 en het (handelspand) zelf is tip top in orde en heeft energielabel A! Momenteel is er een winkel, diëtiste en een schoonheidssalon gevestigd. Maar andere mogelijkheden zijn hier legio! Denk aan een winkel, dokterspraktijk, kantoorruimte,.... U komt hier binnen in de mooi ingerichte winkel. Van hieruit heeft u toegang tot 3 grote ruimtes (waarvan 1 met eigen berging), de keuken en het apart toilet. De ruimtes zijn destijds door de huidige eigenaars zo ingedeeld maar u kan het ook helemaal openmaken tot 1 grote ruimte. Het pand is een doorloooppand. Dit wil zeggen dat u zowel vooraan als achteraan beschikt over ramen. De elektriciteit is conform AREI, de verwarming is CV op gas met een vernieuwde condenserende gaswandketel (2017) en er is recentelijk een airco geplaatst. Heeft u een auto, dat is geen probleem want u beschikt over een zeer grote ondergrondse autostaanplaats met extra ruimte die u kan omvormen tot berging (verplicht bij aan te open voor 25 000 euro) Kortom dit pand is instapklaar en heeft zeer veel potentieel. Interesse? Bel of mail on en maak een afspraak voor meer info of een bezoek ( ### of 015/20.20.82) Want to know more?

1500
contact
details
Email
Call
+32 15 20 20 82
Commerce building for sale Haacht (RBJ16432)
179 000 €

3150 Haacht

Maak snel uw afspraak met Pieter via ### of ### . Dit lichtrijke handelspand heeft een uitstekende commerciële locatie op de winkelstraat in centrum Haacht. Het pand is momenteel ingericht als kledingwinkel voor kinderen en omvat een open, polyvalente ruime, een keuken, aparte wc en bergruimte. Verder is de winkelruimte zeer snel bereikbaar vanaf de parking Klapgat en Lombaardenparking! Bijzonderheden: - Lichtrijk en open. - Grote visibiliteit. - Veel mogelijkheden. Met een grootte van ca. 80m2 en vanwege het open en lichtrijke karakter biedt deze opportuniteit vele mogelijkheden. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Voor meer informatie, of wenst u ook te weten hoeveel uw vastgoed waard is, contacteer Pieter via ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Commerce building for sale Haacht (RBI02599)
275 000 €

3150 Haacht

De gerenommeerde projectontwikkelaar Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Alles uitgevoerd met de beste materialen én energiezuinig. In deze residentie wordt 1 handelspand voorzien. De ligging is ideaal: vlakbij het centrum van Haacht dat volop in ontwikkeling is als handelscentrum. Verschillende bouwprojecten zullen in de toekomst zorgen voor een toestroom aan potentieel cliënteel. De 150 m² handelsruimte die casco worden opgeleverd biedt voldoende mogelijkheden voor eigen inrichting tot een bloeiende handelszaak. Bij de zaak horen nog 2 parkeerplaatsen en 1 berging (verplicht mee aan te kopen). Op een boogscheut vind je parking Klapgat met voldoende openbare parkeerplaatsen voor jouw cliënteel. Kortom, een unieke ligging in een uniek project. De vraagprijs is 275.000 euro voor het handelspand, 15.000 euro voor de berging en 50.000 euro voor de 2 staanplaatsen samen (excl. BTW en notariskosten). Interesse? Neem dan snel contact op met Carl van Vastgoed Dekrem op nummer ### of mail naar: ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 61 76 60
Commerce building for sale Haacht (RBF43038)
347 000 €

3150 Haacht

Voor meer informatie, neem dan snel contact op met Bart via ### of ### Wij nemen graag de tijd om het project persoonlijk toe te lichten. Exclusief wonen in de kern van Haacht! ### 3 penthouses 12 appartementen 3 handelsruimten 28 parkings + Alle appartementen zijn zuid-georiënteerd + Topligging centraal in de dorpskern + Grote raampartijen met veel lichtinval + Lage energiebehoefte en fiscaal voordeel (BEN-norm 20!!) + 6% btw* op de constructie voor de eindgebruiker + Binnenafwerking volgens persoonlijke voorkeur + Bouwen volgens de wet Breyne Appartementen (2 en 3 slaapkamers) met oppervlaktes tussen 96m2 - 150m2 en prijzen vanaf 340.000€ tot 699.000€. Parking en berging verplicht apart bij aan te kopen. Residentie Marie Marie staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze vormtaal wordt doorgetrokken in de ruime inkomhallen die door onze architecten met de grootste zorg voor esthetiek werden ontworpen. De zuid-georiënteerde buitenruimtes bieden voldoende privacy en kijken uit over het rustige, groen aangelegde binnengebied en de omliggende omgeving. Marie Marie is een BEN project waarbij groendaken voor extra koelte zorgen in de zomer terwijl warmtepompen en zonnepanelen het energieverbruik tot een minimum beperken. De charme van het centrum van Haacht zorgt voor een uitstekende levenskwaliteit, een oase binnen de streek. Pal in de dorpskern, op de hoek van de Stationsstraat en de Goltfuslaan ligt het project Marie Marie. Neem snel een kijkje op de website: ### Voor meer informatie: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Commerce building for sale Haacht (RBF43033)
Price on request

3150 Haacht

Voor meer informatie, neem dan snel contact op met Bart via ### of ### Wij nemen graag de tijd om het project persoonlijk toe te lichten. Exclusief wonen in de kern van Haacht! 3 penthouses 12 appartementen 3 handelsruimten 28 parkings + Alle appartementen zijn zuid-georiënteerd + Topligging centraal in de dorpskern + Grote raampartijen met veel lichtinval + Lage energiebehoefte en fiscaal voordeel (BEN-norm 20!!) + 6% btw* op de constructie voor de eindgebruiker + Binnenafwerking volgens persoonlijke voorkeur + Bouwen volgens de wet Breyne Appartementen met oppervlaktes tussen 96m2 - 150m2 en prijzen vanaf 340.000€ tot 699.000€. Parking en berging verplicht apart bij aan te kopen. Residentie Marie Marie staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze vormtaal wordt doorgetrokken in de ruime inkomhallen die door onze architecten met de grootste zorg voor esthetiek werden ontworpen. De zuid-georiënteerde buitenruimtes bieden voldoende privacy en kijken uit over het rustige, groen aangelegde binnengebied en de omliggende omgeving. Marie Marie is een BEN project waarbij groendaken voor extra koelte zorgen in de zomer terwijl warmtepompen en zonnepanelen het energieverbruik tot een minimum beperken. De charme van het centrum van Haacht zorgt voor een uitstekende levenskwaliteit, een oase binnen de streek. Pal in de dorpskern, op de hoek van de Stationsstraat en de Goltfuslaan ligt het project Marie Marie. Neem snel een kijkje op de website: ### Voor meer informatie: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
229 000 €

2223 Schriek

Meer info via ### of via ### Dit lichtrijke handelswoonst heeft een uitstekende commerciële locatie op de kruising van de verbindingsweg tussen Heist-op-den-berg, Tremelo, Keerbergen en Begijnendijk. Het pand omvat een bureel, een polyvalente ruime, een keuken met technische ruimte, badkamer en een aparte wc. Alsook beschikt de handelswoonst over een kelder. Het pand dient energetisch naar de huidige normen gebracht te worden. Het pand is ca. 190m2 groot en beschikt vanwege het ruime perceel over zeer veel mogelijkheden. Meer info via ### of via ### U kan Homixx Vastgoed vrijblijvend contacteren voor een gratis waardebepaling van uw vastgoed via ### Want to know more?

953
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Commerce building for sale Boortmeerbeek (RBJ35212)
499 000 €

3190 Boortmeerbeek

Het pand kan niet alleen dienst doen voor alle soorten handel ,praktijk- of kantoorruimte maar ook als projecteigendom. Er mogen namelijk appartementen opgetrokken worden na afbraak. Het handelsgedeelte werd uitgebaat als bakkerij en bestaat uit een winkel, voorraadkamer, bakkerij, rijskast, oven, koelcel, voorraadkamer, berging en een wasplaats. Bijkomend is winkel voorzien van airco en de bakkerij van koelsystemen.Het woongedeelte bestaat uit een keuken, woonkamer, badkamer, 3 slaapkamers/bureau. Is is tevens nog een kelderruimte.Het hoofdvolume heeft een oppervlakte van 187m² en werd uitgebreid met 123m² voor het bakkerijgedeelte. Hierdoor komt de totale oppervlakte op +/- 300m².Troeven:- Enige bakkerij in de omgeving- TOP locatie vlak aan het kerkplein- Mogelijkheid tot projecteigendom.- Alarminstallatie met camerabewaking Bekijk dit pand alvast via ### of een bezoek? ### of ### . Want to know more?

980 300 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
Commerce building for sale Putte (RBJ48881)
386 000 €

2580 Putte

Maak snel uw afspraak met Michael via ### of ### . Dit recent handelspand heeft een uitstekende commerciële locatie in het hartje van centrum Putte. Het pand is momenteel ingericht als horecazaak en omvat een open, polyvalente ruime, een toog met nodige koeling, achterliggende keuken met bijkeuken voor afwas en koelcel, gescheiden wc M/V en ruime kelder. Verder is een garagebox achteraan het pand en veel parkeermogelijkheid op het kerkplein voor de deur. Bijzonderheden: - Recent vernieuwde gasketel (2021) - Elektriciteit 3 fase - 36A - Koelcel - Mogelijkheid om het bijhuren 2 extra garageboxen Met een grootte van ca. 129m2 en vanwege het open en lichtrijke karakter biedt deze opportuniteit vele mogelijkheden. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Voor meer informatie, of wenst u ook te weten hoeveel uw vastgoed waard is, contacteer Michael via ### of ### . Want to know more?

302
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
698 000 €

2580 Putte

Perfect onderhouden woning met ruim magazijn in Putte Ligging: De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat met alle faciliteiten in de buurt (winkels, scholen, bushaltes, apotheek, bakker, ...). Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn zeer vlot bereikbaar. Even genieten van de natuur en een mooie wandeling kan perfect in het nabijgelegen "Beerzelberg" . Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet, bureau, badkamer, slaapkamer, wasplaats, berging, leefruimte, keuken, terras met tuin en magazijn Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, 3 zolderkamers en apart toilet Omschrijving: In de inkomhal hebben we aan de linkerzijde een bureauruimte, badkamer en ruime slaapkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad en dubbele lavabo. Aan de rechterkant betreden we de ruime woonkamer, vervolgens de keuken met berging en tot slot de wasruimte, deze is voorzien van een extra douche. De keuken is volledig geïnstalleerd en heeft zicht op de ruime tuin met terras. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een apart toilet en 3 zolderkamers. Een grote troef is het magazijn achteraan de woning met maar liefst een netto oppervlakte van 243m². Deze prima onderhouden en toegankelijk via een geautomatiseerde poort. Extra's: - EPC type C - Veel privacy - Kindvriendelijke buurt - Magazijn van 243m² Want to know more?

2503
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
Commerce building for sale Putte (RBJ24698)
179 000 €

2580 Putte

Top investering met tal van mogelijkheden op schitterende locatie, dit met een mogelijk rendement van maar liefst 6,5%. Uniek handelspand op toplocatie nabij Putte centrum met tal van mogelijkheden (nagelstudio, schoonheidsinstituut, kapper, kantoor/bureauruimte,…) actueel ingericht als kantoorruimte met uniek design en maatmeubilair. Indeling; polyvalente ruimte, sanitair, keuken (ingericht met maat kitchenette) en berging. De schitterende locatie op wandelafstand van Putte centrum in combinatie met de nodige parkinggelegenheid maakt dit geheel uniek. Achterliggende parkeerplaats aankopen aan € 15.000. Verhuis aankoop nieuw vastgoed en uitbreiding. Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 36 35 34
Commerce building for sale Hever (RBI75071)
285 000 €

3191 Hever

Trading house located on Heverplein in the center of Hever, Boortmeerbeek. The building is currently used as office space but can easily be converted back into a full-fledged commercial space with a home. The property is ideal for a small self-employed person because of its easy access, good visibility and free parking space in front of the door. Layout: Ground floor: - Entrance with reception desk - two separate desks - kitchen - sanitary area with two separate toilets - access to the basement First floor: - large, open office space - separate meeting room - storage space Advantages: - Located in the center of Hever - Very large passage because of its location on the Heverplein/Hoogstraat - Sufficient parking space in front of the door Do you have questions or would you like a visit to this trading house in Hever, Boortmeerbeek? Don't hesitate to contact Dewaele real estate group, Mechelen office. Want to know more?

120 95 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 15 41 12 83
Commerce building for sale Bonheiden (RAH05335)
1 100 000 €

2820 Bonheiden

Ready-to-go commercial space (351 m²) with polished concrete floor, underfloor heating, sanitary facilities, alarm and 3 parking spaces (open carport). Lighting, camera security, shop fitting and music system are present but not included in the price (optional). In the heart of the village there is still room for various, local specialised companies, both as shops and in services. Bonheiden is full of motivated entrepreneurs, which makes the village centre important for serving and attracting local customers. Catering is excluded. Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
Commerce building for sale Werchter (RBJ57333)

Het project "Brouwmeester" is gelegen in de dorpskern van Werchter en grenst aan twee straten, de Beverlaak en de Sint Jansstraat. Centraal in het project ligt de focus op een grote collectieve tuinzone, een soort 'dorpstuin' met een verbinding voor fietsers en voetgangers. Hier wacht een casco handelspand op een ondernemer met een visie! Gelegen in het epicentrum van activiteit, biedt het pand een overvloed aan mogelijkheden voor diverse bedrijfsconcepten. Wat dit pand nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat het casco wordt aangeboden, wat betekent dat het een blanco canvas is, klaar om te worden gevormd naar de visie van de nieuwe eigenaar. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Met voldoende ruimte en flexibiliteit om te experimenteren, kunnen ambitieuze ondernemers hier hun dromen verwezenlijken. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 479 01 01 01
Commerce building for sale Beerzel (RBJ24359)
198 000 €

2580 Beerzel

Op een centrale locatie te Beerzel bevindt zich dit ruim handelsgelijkvloers. Het pand beschikt over een uitstekende visibiliteit en daarnaast ook over een vlotte bereikbaarheid via belangrijke invalswegen. Het handelsgelijkvloers biedt tal van mogelijkheden en werd recent uitgebaat als kapsalon. U beschikt hier vooraan over een ruime handelsruimte, voorzien van een apart toilet. De hal achteraan geeft ons toegang tot 2 kamers, mogelijk in te richten als aparte bureauruimtes en een badkamer uitgerust met lavabo, douche, toilet en voorziening voor wasmachine. Tot slot beschikt u nog over een aparte berging, een ingerichte keuken voorzien van alle toestellen en een lichtrijke leefruimte. U kunt het pand ook betreden langs de achterzijde. De handelsruimte is ook interessant als investering en biedt een goed huurrendement.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsgelijkvloers op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Centrum Beerzel- Handelsgelijkvloers- Veel mogelijkheden Want to know more?

154 1 Parking place(s)
contact
details
Email
1 475 000 €

2812 Muizen

Mooi vastgoed op parkgrond, met oprijlaan, grote parking en een prachtige tuin op top locatie , aan de rand van Mechelen. Op een uitstekende locatie te Mechelen/Muizen vinden we dit exclusief vastgoed dat bereikbaar is via een mooie oprijlaan, zodat je de drukte van de verbindingsbaan snel vergeten bent. De huidige bestemming is hotel, conform de reglementering voor toeristisch verblijf. Het hotel heeft tien gastenkamers met privé badkamer met toilet, internet - televisie voorziening en brandmelders. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we bovendien een slaapkamer voor de uitbaters, de keuken en een garage. Het onthaal heeft een aparte in- en uitgang met toiletten. De gezellige en lichtrijke ontbijtruimte geeft zicht op de mooie botanische tuin. Dit vastgoed wordt privé verkocht, zonder handelsfonds en is door zijn sublieme locatie ook interessant voor vrije beroepen / groepspraktijken. gelijkvloers :parking, onthaal met aparte in- en uitgang, toiletten, ontbijtruimte, keuken, drie gastenkamers met badkamer, een slaapkamer voor de uitbaters, trappenhal, garage, terras, tuin eerste verdieping :nachthal, zeven gastenkamers met badkamer, nooduitgang zolderverdieping :zolder via luik kelderverdieping :kelder EPC : 994kWh/m² - Vg, Wg, Igb, Gmo, Vkr, Gvv Watertoets overstromingsgevoeligheid: P-score: klasse D Opgeg. opp. zijn indicatief Want to know more?

4827 15 Parking place(s) 262 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 800 29 223
262 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Handels pand met terras en woonst in het centrum van onze Lieve Vrouw Waver. De handels-gelijksvloers met achteraan een terras, werd gebruikt als broodjeszaak/snack-bar en is voorzien van een industriële keuken, een verbruikszaal, een toog en een sanitaire ruimte . Het is gelegen in de nabijheid van verschillende scholen aan het kerkplein.. Dit pand is ook bruikbaar voor andere commerciële doeleinden. Op de eerste verdieping vinden we een woonst met twee slaapkamers, een dressing en een badkamer. Op de tweede verdieping vinden we een af te werken zolder. Er zijn twee toegangsmogelijkheden, wat het potentieel van dit pand verhoogd. EPC 433kWh/m²j (E-label) Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

181
contact
details
Email
Call
+32 15 79 46 46
Commerce building for sale Onze-Lieve-Vrouw-Waver (RBI13504)
449 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Toestand: Dit commercieel sterk gelegen handelspand ligt vlakbij het rondpunt aan de R6. Op het perceel zijn er minstens 4 autostaanplaatsen aanwezig. Het pand zelf biedt tal van mogelijkheden met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 311m². Vooraan is er momenteel een frituur aanwezig. Deze heeft nog een grote bijkeuken. Verder is in het woongedeelte het platte dak in 2017 bij geïsoleerd en werd de zolderverdieping volledig afgewerkt en geïsoleerd in 2020. Hier vinden we twee grote ruimtes die nu gebruikt worden als leefruimte en slaapkamer. Indeling: Kelder: Deels onderkelderd Gelijkvloers: Handelsruimte met 2 toiletten en aparte bijkeuken - inkomhal - apart toilet - leefruimte - eetkamer - keuken 1ste verdieping: Drie slaapkamers, waarvan 1 nu ingericht als dressing - badkamer Zolderverdieping: Volledig afgewerkt als slaapkamer en leefruimte - bereikbaar via vaste trap Ligging: Dit unieke pand is gelegen vlakbij de oprit van de R6 en slechts 4min verwijderd van de Pasbrug. Dankzij de commerciële ligging geniet het pand van veel voorbijgaand verkeer. Ook zijn er verschillende grote bedrijven in de nabije omgeving aanwezig. MEER INFO: WWW.ERAVIJFHOEK.BE Want to know more?

655
contact
details
Email
Call
+32 15 21 98 88