Businesses for sale - Werchter

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Werchter (3118).

Commerce building for sale Rotselaar (RBK43639)
975 000 €

3110 Rotselaar

Maak snel uw afspraak met Maarten via ### of ### ! Unieke woning met loods, kantoor en woongedeelte. Gelegen in een rustige en landelijke omgeving vlakbij het meer van Rotselaar bieden wij dit bijzondere gebouw aan met een loods, kantoorruimte en woonst. Deze veelzijdige eigendom is ideaal voor zowel wonen als werken en biedt talloze mogelijkheden voor ondernemers, hobbyisten of gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte en comfort. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en omvat op het gelijkvloers een zeer ruime leef-en eetruimte met grote open keuken voorzien van alle toestellen, afzonderlijk toilet, inbouwkasten met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aansluitend aan de leefruimte is er een zeer ruim dakterras met toegang tot de tuin achterin. De eerste verdieping omvat twee ruime slaapkamers waarvan één met dressing. Er is een mogelijkheid om de kamers op te splitsen in meerdere kamers tot vier. De zeer ruime badkamer omvat een ruime inloopdouche, bad, wastafel en mogelijkheid tot het plaatsen van een sauna Een tweede toilet is hier ook aanwezig. De gelijkvloerse verdieping omvat aan de straatzijde een zeer ruim garage/eerste opslagplaats die aansluit tot het centraal gelegen kantoorgedeelte. Het kantoorgedeelte is tevens ook afzonderlijk toegankelijk via de straatzijde. Achterin gelegen en naast de bureauruimte is er nog een zeer ruime loods met voldoende hoogte en eventueel nog de mogelijkheid om een extra verdiep hierin te bouwen. Achter deze loods zijn er nog 2 ruime buitenruimtes die via een ruime poort afzonderlijk toegankelijk zijn. Perceeloppervlakte: 2592 m² Woonoppervlakte: 435 m² Bouwjaar: 2001 Verwarming: CV-installatie EPC B - geen renovatieplicht! Uitstekende bereikbaarheid, nabij uitvalswegen en openbaar vervoer Deze woning biedt een unieke combinatie van woon- en werkruimte in een prachtige, groene omgeving. Want to know more?

2592 10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Office space for sale Rotselaar (RAK34674)
149 000 €

3110 Rotselaar

Deze handelsruimte (88 m²) is gelegen in het centrum van Rotselaar en bestaat uit een open kantoorruimte van 50 m² en een directeursbureel die afsluitbaar is met glazen deuren. Het grote raam aan straatkant geeft u een mooie en zichtbare etalage van ruim 5 meter. De keuken is ingericht met een keukenmeubel voorzien van een kookplaat, dampkap en spoelbak. Deze ruimte is ook afsluitbaar met een glazen deur en kan dus ook als afzonderlijke bureelruimte gebruikt worden. In de kelder heeft u nog een zeer ruime berging die u als opslagplaats kan gebruiken.Individuele meters voor water, gas en elektriciteit. Ideaal voor kantoor of vrij beroep (tandarts, arts, nagelstudio,...) . Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen. Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien. Meer info : ### Want to know more?

80 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 16 23 90 80
Business surface for sale Tremelo (RBK38581)
1 495 000 €

3120 Tremelo

Op een schitterende locatie te Tremelo bevindt zich deze kantoorruimte met ruime parking. Het pand beschikt over een uitzonderlijke visibiliteit en een uitstekende bereikbaarheid. De kantoorruimtes (600 m²) op een perceel van 2534 m² biedt daarom tal van mogelijkheden. U bevindt zich hier in een groene omgeving, toch met een uitstekende visibiliteit en in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. U beschikt hier over meerdere kantoorruimtes met een totale oppervlakte van 600 m², met een royaal gezamenlijk terras en een keuken ingericht met de voornaamste toestellen. Elke verdieping beschikt hier over meerdere sanitaire voorzieningen. U geniet verder van voldoende parkeermogelijkheden op de ruime parking. Het pand biedt ook nog tal van andere mogelijkheden. De wanden in de kantoorruimtes zijn eenvoudig aan te passen, waardoor de ruimtes flexibel inzetbaar zijn voor diverse functies of doeleinden.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar kantoorruimtes op een toplocatie te Tremelo. Contacteer ons voor meer vrijblijvende informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Perceel = 2534 m²- Uitzonderlijke ligging- Kantoorruimtes met parking Want to know more?

2534
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
1 295 000 €

3140 Keerbergen

We have the pleasure to offer for sale this perfectly maintained and energy efficient country house with unique views. This exclusive villa situated on a beautiful plot of 1560 m² and with a living area of no less than 507 m² is very quiet and residentially located and on a swing of the Gulf. This property includes on the ground floor an entrance hall with guest toilet, a kitchen with cosy breakfast area, a spacious dining room, a majestic living room with a cozy TV room. There is also a reception room, a laundry room and a garage. An oak staircase leads us to the second floor where there are 2 bedrooms, a bathroom and last but not least the master bedroom with dressings and bathroom. On the second floor of 90 m² there is another beautiful bedroom with loft allure and private bathroom. The beautifully landscaped garden with lots of privacy features a beautiful covered terrace and a magnificent pool house. Moreover, there is a separate side entrance with a furnished flat of 60 m² which is extremely suitable for free profession, as a guest house.... In short, a multifunctional home and an absolute must for those who value comfort and unwinding, ideal for literally and figuratively relaxing every day, at home, in your own oasis of tranquility with every comfort! For a once in a lifetime opportunity to make a living dream come true, feel free to contact us to experience this living experience on site. An absolute godsend. Want to know more?

1560 4 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 41 41 00
Commerce building for sale Baal (RBJ61027)
299 000 €

3128 Baal

Meer info via ### of ### Deze mooie handelszaak is bekend als de voormalige Kippenhoekje uit Baal, maar andere handelsactiviteiten zijn hier zeker mogelijk! Het recente gebouw (2008) werd uitstekend onderhouden. De grote ruimte vooraan biedt tal van mogelijkheden, is voorzien van airco en achteraan is er een aparte keuken, koelcel en een diepvriescel. Er is achteraan 1 parking voorzien maar voor het pand zijn er meerdere parkeermogelijkheden. Meer info of een bezoek via ### of ### ! Want to know more?

732
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Commerce building for sale Haacht (RBK40455)
325 000 €

3150 Haacht

Deze voormalige klokkenwinkel is een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar een handelspand met woonruimte op een perfecte locatie. Gelegen in het hart van Haacht, is het omringd door winkels, scholen, restaurants en nog veel meer. Met de nodige opfrissing kan dit gebouw worden omgetoverd tot een ware parel! Parkeermogelijkheid voor de woning. Omwille van de grootte van het pand biedt de indeling verschillende mogelijkheden. Momenteel is het pand als volgt ingedeeld: vooraan bevindt zich een handelsruimte van 31 m². Daarachter ligt een ruimte van 26 m², momenteel ingericht als eetruimte maar eenvoudig te integreren in de handelsruimte (geen steunmuur). Verder op de begane grond is er een ruime keuken, een badkamer met lavabomeubel, douche, bad en toilet, een toffe woonkamer, een veranda en een berging. De bovenverdieping is momenteel ingericht als duplex appartement. Op de eerste verdieping bevinden zich twee kamers, een leefruimte met aangrenzende geïnstalleerde keuken en een dakterras met avondzon. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 met aangrenzende badkamer, uitgerust met lavabomeubel, bad en toilet. Buiten bevindt zich een charmante west-georiënteerde tuin, waar je te allen tijde kunt genieten van rust en groen. Met een gunstig EPC-label C en een score van 258 kWh/m²/jaar, is er geen renovatieplicht. Interesse in dit unieke project? Bel ### voor een afspraak. Want to know more?

435
contact
details
Email
Call
+32 476 51 03 51
Commerce building for sale Haacht (RBK40454)
265 000 €

3150 Haacht

Deze voormalige kinepraktijk is gelegen in het centrum van het pitoreske Wespelaar. Het pand is vlot bereikbaar, rechtover apotheek en beschikt over 2 parkeerplaatsen. De ingang bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw met de inkomhal met wachtruimte en gastentoilet als eerste ruimtes. Achterliggend is een grote ruimte opgesplitst in 4 afzonderlijke behandelcabines, praktijkruimte met bureel, ingebouwde kasten en lavabo met aangrenzend terras en groen uitzicht. Op de benedenverdieping is er de grote sportruimte met toegang tot een aangrenzende kleedkamer. De ruimtes hebben veel lichtinval door de grote glaspartij aan de achtergevel wat een spatieus gevoel creëert. Dit pand kan ook perfect dienen als Yogastudio, Personal Coaching, Fitnesszaal, dokterspraktijk,... Voor meer info en een bezoek: ### Want to know more?

2 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 476 51 03 51
Commerce building for sale Haacht (RBK36405)
275 000 €

3150 Haacht

De gerenommeerde projectontwikkelaar Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Alles uitgevoerd met de beste materialen én energiezuinig. In deze residentie wordt 1 handelspand voorzien aan de Stationsstraat met een brede etalage en maximale zichtbaarheid. Door de vele raampartijen is het pand lichtrijk en aangenaam. De ligging is ideaal: vlakbij het centrum van Haacht dat volop in ontwikkeling is als handelscentrum. Verschillende bouwprojecten zullen in de toekomst zorgen voor een toestroom aan potentieel cliënteel. De 150 m² handelsruimte die casco worden opgeleverd biedt voldoende mogelijkheden voor eigen inrichting tot een bloeiende handelszaak. Bij de zaak horen nog 2 parkeerplaatsen en 1 berging (verplicht mee aan te kopen). Op een boogscheut vind je parking Klapgat met voldoende openbare parkeerplaatsen voor jouw cliënteel. Kortom, een unieke ligging in een uniek project. De vraagprijs is 275.000 euro voor het handelspand, 15.000 euro voor de berging en 50.000 euro voor de 2 staanplaatsen samen (excl. BTW en notariskosten). Het lastenboek kun je raadplegen op onze website: ### Interesse? Neem dan snel contact op met Carl van Vastgoed Dekrem op nummer ### of mail naar: ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 61 76 60
Commerce building for sale Haacht (RBJ90774)
359 000 €

3150 Haacht

Commercial ground floor for sale, in the center of Haacht, on the Werchtersesteenweg (N21), with a very good visibility. Operated as a hospitality business for 4 generations, still until the end of June 2024 as resto-bar De Buren, successor first to first café De Tramhalte, then with Maria and Charel, café Lombard and eating bar Zus & Zus, always with a loyal clientele. Perfect for continued horeca business, but also ideal for any other type of business or shop. Usable area +/- 290 m², divided as follows: - Business space (dining room, bar and sanitary facilities) 130m² - Kitchen 40m² - Provision and beer cellars 50m² - Depot 70 m² The property also has a 35m² terrace. Depot with garage door. Completely renovated in 2021, individual heating, small co-ownership, few common charges, new roof since 6 years and façade also thoroughly renovated already. Possibility (no obligation) to take over trading fund with furniture, kitchen equipment, cash register system, and current loan on attractive terms (remaining principal amount +/- 77,000€, installment of +/- 900€/month). When taking over trading fund, there is a discount on the purchase price to 310.000€, which can be very interesting for beginning hospitality entrepreneurs. Looking for a nice commercial space (horeca or other) in a rapidly growing village center? Contact us for more info or an on-site visit at ### or ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 2 253 13 83
179 000 €

3150 Haacht

Maak snel uw afspraak met Pieter via ### of ### . Dit lichtrijke handelspand heeft een uitstekende commerciële locatie op de winkelstraat in centrum Haacht. Het pand is momenteel ingericht als kledingwinkel voor kinderen en omvat een open, polyvalente ruime, een keuken, aparte wc en bergruimte. Verder is de winkelruimte zeer snel bereikbaar vanaf de parking Klapgat en Lombaardenparking! Bijzonderheden: - Lichtrijk en open. - Grote visibiliteit. - Veel mogelijkheden. Met een grootte van ca. 80m2 en vanwege het open en lichtrijke karakter biedt deze opportuniteit vele mogelijkheden. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Voor meer informatie, of wenst u ook te weten hoeveel uw vastgoed waard is, contacteer Pieter via ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Office space for sale Haacht (RBJ07263)
345 000 €

3150 Haacht

Kantoorgebouw van 450m² waarvan 220m² magazijnruimtes, en ruime parking op 12 are 45 caGunstig gelegen kantoorgebouw met magazijnruimtes aan de rand van het centrum met ruime parkeermogelijkheid op een perceel van 12 are 45 ca.Thans ingedeeld als volgt : inkomhal, 5-tal burelen, vergaderruimten, 220m² magazijnruimtes met garage met automatische poort, keuken, wc-ruimte.Totale vloeroppervlakte: circa 450m² waarvan circa 220m² magazijnruimtes + zolder en kelder.EPC 664 kWh/m² - energielabel F - UC3023265-KNR-1.Stedenbouwkundige info: woongebied (parkgebied volgens RUP) - vergunning uitgereikt - geen verkavelingsvergunning - voorkooprecht ruimtelijke ordening - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig.Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor kleine niet-residentiële gebouwen meer informatie kan men terugvinden op: ### Want to know more?

1245
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Commerce building for sale Haacht (RBF43038)
347 000 €

3150 Haacht

Voor meer informatie, neem dan snel contact op met Bart via ### of ### Wij nemen graag de tijd om het project persoonlijk toe te lichten. Exclusief wonen in de kern van Haacht! ### 3 penthouses 12 appartementen 3 handelsruimten 28 parkings + Alle appartementen zijn zuid-georiënteerd + Topligging centraal in de dorpskern + Grote raampartijen met veel lichtinval + Lage energiebehoefte en fiscaal voordeel (BEN-norm 20!!) + 6% btw* op de constructie voor de eindgebruiker + Binnenafwerking volgens persoonlijke voorkeur + Bouwen volgens de wet Breyne Appartementen (2 en 3 slaapkamers) met oppervlaktes tussen 96m2 - 150m2 en prijzen vanaf 340.000€ tot 699.000€. Parking en berging verplicht apart bij aan te kopen. Residentie Marie Marie staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze vormtaal wordt doorgetrokken in de ruime inkomhallen die door onze architecten met de grootste zorg voor esthetiek werden ontworpen. De zuid-georiënteerde buitenruimtes bieden voldoende privacy en kijken uit over het rustige, groen aangelegde binnengebied en de omliggende omgeving. Marie Marie is een BEN project waarbij groendaken voor extra koelte zorgen in de zomer terwijl warmtepompen en zonnepanelen het energieverbruik tot een minimum beperken. De charme van het centrum van Haacht zorgt voor een uitstekende levenskwaliteit, een oase binnen de streek. Pal in de dorpskern, op de hoek van de Stationsstraat en de Goltfuslaan ligt het project Marie Marie. Neem snel een kijkje op de website: ### Voor meer informatie: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Commerce building for sale Haacht (RBF43033)
Price on request

3150 Haacht

Voor meer informatie, neem dan snel contact op met Bart via ### of ### Wij nemen graag de tijd om het project persoonlijk toe te lichten. Exclusief wonen in de kern van Haacht! 3 penthouses 12 appartementen 3 handelsruimten 28 parkings + Alle appartementen zijn zuid-georiënteerd + Topligging centraal in de dorpskern + Grote raampartijen met veel lichtinval + Lage energiebehoefte en fiscaal voordeel (BEN-norm 20!!) + 6% btw* op de constructie voor de eindgebruiker + Binnenafwerking volgens persoonlijke voorkeur + Bouwen volgens de wet Breyne Appartementen met oppervlaktes tussen 96m2 - 150m2 en prijzen vanaf 340.000€ tot 699.000€. Parking en berging verplicht apart bij aan te kopen. Residentie Marie Marie staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze vormtaal wordt doorgetrokken in de ruime inkomhallen die door onze architecten met de grootste zorg voor esthetiek werden ontworpen. De zuid-georiënteerde buitenruimtes bieden voldoende privacy en kijken uit over het rustige, groen aangelegde binnengebied en de omliggende omgeving. Marie Marie is een BEN project waarbij groendaken voor extra koelte zorgen in de zomer terwijl warmtepompen en zonnepanelen het energieverbruik tot een minimum beperken. De charme van het centrum van Haacht zorgt voor een uitstekende levenskwaliteit, een oase binnen de streek. Pal in de dorpskern, op de hoek van de Stationsstraat en de Goltfuslaan ligt het project Marie Marie. Neem snel een kijkje op de website: ### Voor meer informatie: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Commerce building for sale Betekom (RBJ46736)
1 275 000 €

3130 Betekom

We present you this former garage near the center of Betekom. The garage has undergone a thorough renovation according to the new standards and is equipped with solar panels, gas and electric heating, newly installed lighting, etc... Outside this property we find front and side 11 car parking spaces. We enter this property through the spacious showroom. Here 6 to 7 cars can be displayed. Then we find two offices, an equipped reception area and then the kitchen. Continuing our exploration, we enter the workshop. All equipment such as for adjusting lights, two bridges, power test bench are present. A shower room, 2nd toilet , an extra desk and two upper storage rooms complete the picture. Subject to modification and change of destination, this garage can also be put to use for other purposes. Finally, we list the positive points of this property. Excellent location near the center, garage can be used immediately, beautiful renovation with all modern techniques and offers the possibility for other professional purposes. Definitely worth a visit. EPC-NR: label 'X' Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
399 000 €

3130 Begijnendijk

Te renoveren handelspand met woonst in het centrum van Betekom! Het pand is gelegen in het centrum van Betekom, een deelgemeente van Begijnendijk. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke omgeving en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Indeling: Commercieel gelijkvloers: handelsruimte/café/horeca, keuken, bijkeuken, toiletten, feestzaal, opslagruimte. Eerste verdieping: 4 slaapkamers, badkamer, toilet. U betreedt het pand via het commerciële gelijkvloers of via de inrit naar de feestzaal en tuin toe. Het handelspand is voorzien van een kelder, opslagruimte, keuken en bijkeuken, toiletten en feestzaal achteraan het gebouw. De bruikbare vloeroppervlakte van het gelijvloers bedraagt 585m² en is momenteel opgedeeld in verschillende ruimtes. De eerste verdieping bedraagt 103m² en is momenteel opgedeeld in 4 slaapkamers, toilet en badkamer met douche. Want to know more?

990 585 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
Farming site for sale Keerbergen (RBK06670)
575 000 €

3140 Keerbergen

TE VERBOUWEN WONING MET ZEER EXCLUSIEVE RUSTIGE LIGGING. Bij interesse gelieve contact op te nemen met de eigenaar op het nr. ### MEER INFO ### Te verbouwen woning op 32a 93ca (bouwgrond van 53m x 62,11m) met zeer exclusieve rustige ligging. Omgeven door groen in een oase van rust in een residentiële en beboste omgeving. Deze buitengewone bouwgrond van 3.293m² bevindt zich op een exclusieve locatie langsheen een rustige woonstraat met een straatbreedte van 53m. Met zijn ideale omgeving biedt deze eigendom een zeldzame kans om er uw droomvilla te herbouwen. De ruime oppervlakte van de grond geeft u alle vrijheid om een woning te creëren die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften. De omgeving van Keerbergen is gekend om zijn groen en rustig karakter, met prachtige bossen en wandelpaden in de buurt. Deze unieke bouwgrond is een zeldzame vondst. Met zijn exclusieve ligging, royale oppervlakte en de mogelijkheid om er uw eigen villa te herbouwen, biedt deze eigendom een ongeëvenaarde kans om te genieten van luxe wonen in een prachtige omgeving. Aarzel niet om deze unieke gelegenheid te grijpen en uw droomhuis te realiseren. BPA: nr. III De Boszone met als bestemming: 'zone voor woonpark: zone 1'. Maximaal bebouwbare oppervlakte: 450m². Want to know more?

3293 95 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 499 26 82 90
369 000 €

3140 Keerbergen

This conveniently located commercial property in the center of Keerbergen offers a lot of potential to run your own business. Currently, the property is set up as a class butcher. The presence of several (separated) areas ensures that the customer can be helped effortlessly in the front while at the back of the building there are sufficient (storage) possibilities. The store has an area of ± 62m² and is currently equipped with refrigerated display cases. The workshop at the back has a surface area of ± 66m². Both spaces are located on the ground floor. The 2 garages at the back are currently used as storage and staff areas (with toilets and shower) but can also be used as closed parking space(s). K.I.: €1611. Located in residential area. No pre-emption applicable. Water test: plot score A, building score A. Sted. permit present. Subdivision n/a. Gdv. Not located in a flood risk zone. Conveniently located between Mechelen, Leuven and Aarschot. Within walking distance of public transport, schools and offices. Want to know more?

457 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 471 47 14 81
Commerce building for sale Keerbergen (RBI78487)
240 000 €

3140 Keerbergen

Ready-to-use commercial ground floor (120m²) with 3 car parking spaces in the centre of Keerbergen. Until recently, the property was used as a children's practice with a large practice room (+- 24m²), 2 treatment rooms that can be opened up into 1 room of 18m² & a practice room of 18.4m². To the side, you have the general entrance hall with staircase and access to 2 flats (currently rented out). To the front, you have an individual entrance for the commercial ground floor with a separate toilet. Furthermore, the property has a second toilet, a spacious storage room of 10.4 m² currently used as a kitchen/laundry room & a cellar storage room. The assets of this property are its commercial/central location, parking spaces right in front of the door, enormous light (sunroom) & the built-in cupboards. Interesting property for investors or for own use as office or practice space, shop premises,... The commercial property can be bought separately or in combination with 1 or 2 flats! Ask about the possibilities for viewings. The 3 front spaces need to be purchased as well: €45,000. Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
Business surface for sale Schriek (RBJ82113)
279 000 €

2223 Schriek

Op een gunstige locatie in het centrum van Schriek bevindt zich dit handelspand met woonst. U bevindt zich pal in het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. Het handelsgelijkvloers werd uitgebaat als Chinees (afhaal)restaurant. U beschikt over voldoende ruimte om meerdere tafels te plaatsen en een toog, dewelke van een rechtstreekse verbinding geniet met de keuken. De ruime keuken is opgedeeld in een opslagruimte voor koelcellen en de keuken zelf. Op het gelijkvloers beschikt u tevens over een woonkamer met toegang tot de ruime achterliggende koer met garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot de 4 slaapkamers en badkamer, uitgerust met douche, lavabo en toilet. De ruime zolder kan afgewerkt worden en als extra kamer dienen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelspand met woonst op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- 4 slaapkamers- Ruime handelszaak- Handelspand met woonst Want to know more?

200
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
Industrial building for sale Herent (RBK25360)
Price on request

3020 Herent

Build-to-suit industrial building consisting of 681 m² of offices combined with 560 m² of storage space for sale. Excellently located in Herent with visibility along the busy Mechelsesteenweg, which after 3.5 km offers access to the E314 via exit 18 Herent. From here one can easily reach the E40, the Brusselsesteenweg (N2), the Ring around Leuven (R23) and Mechelen.The commercial building will be finished according to your wishes and needs in consultation with the developer. It offers the perfect combination of office, showroom, storage and production, creating an ideal environment for entrepreneurship. The industrial building is part of the future-proof business park "De Omleiding" consisting of 24 SME units (with or without showroom/office-like spaces) ranging from 240 m² to 612 m². Also office building with different surfaces for sale. Contact PANORAMA for additional information, plans or a no-obligation site visit ### Want to know more?

3345 3345 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 16 65 05 00