Flat to rent - Wichelen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Wichelen (9260) + Suburbs.

990 €

9200 Schoonaarde

Dit nieuwbouwappartement op het gelijkvloers is voorzien van een ruime woonkamer, open keuken, terras, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, apart toilet en berging. Ondergronds is er een parkeerplaats, berging en fietsenstalling voorzien. Het appartement is gelegen vlakbij een supermarkt, openbaar vervoer en prachtig zicht op de Schelde. De ondergrondse parkeerplaats is toegankelijk via de lift.50 euro per maand algemene kost.referentie: 5120 Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 41 41 94
850 €

9230 Wetteren

Klik op BEZOEK AANVRAGEN op onze website ### ), maak een huurprofiel aan en boek online uw afspraak in. Dit appartement geniet van een gunstige ligging met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Daarnaast profiteert dit appartement ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de R4, E17 en E40. De indeling is als volgt: private inkomhal met berging, lichtrijke leefruimte met aansluitend een keuken die voorzien is van een inductie kookplaat, oven en vaatwasser. Verder vinden we 2 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een badkamermeubel, douche in bad en toilet. Tot slot beschikt dit appartement ook nog over een terras. Geen lift aanwezig. Cv op gas. EPC label E. Geen gemeenschappelijke kosten. Deze woning is beschikbaar vanaf 01/09. Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 231 75 92
Flat - Apartment for rent Lede (RBK94734)
800 €

9340 Lede

Klik op BEZOEK AANVRAGEN op onze website ### ), maak een huurprofiel aan en boek online uw afspraak in. Dit ruim appartement is instapklaar en gelegen op de eerste verdieping nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Het appartement omvat: Ruime en lichtrijke leefruimte, vervolgens vinden we de keuken die voorzien is van een keramische kookplaat, vaatwasser, oven, frigo en veel opbergkasten. Aansluitend aan de keuken is een grote, praktische berging. Verder vinden we 2 ruime slaapkamers en een badkamer met dubbel lavabo meubel, ligbad en douche. Naast de badkamer is een afzonderlijk toilet aanwezig. Vanuit de leefruimte kan je naar het terras. Boven is er nog een grote zolder die kan gebruikt worden als opbergruimte. Tot slot is er ook nog een privé autostaanplaats naast de woning met een tuinberging. Geen lift aanwezig. Dit appartement is beschikbaar vanaf 01/09. CV op gas EPC label A. Want to know more?

2 Bedroom(s) 122 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 231 75 92
Flat - Apartment for rent Wetteren (RBL18315)
750 €

9230 Wetteren

Instapklaar appartement Gelegen te Overschelde met vlotte verbinding naar Laarne Lichtrijke leefruimte met open keuken Gunstig EPC-attest Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 365 08 88
880 €

9230 Wetteren

Energiezuinig "BEN" appartement te huur in WETTEREN. Maandelijkse huurprijs 880€ ALL-IN. !GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! VRIJ VANAF 01/06/2024 Centraal gelegen langs de prachtig nieuw aangelegde "groene" Zuidlaan. Het moderne gebouw werd opgeleverd eind 2018 en voldoet volledig aan de "BijnaEergieNeutraal" wetgeving. Dit appartement is zeer energiezuinig door de vloerverwarming op aardgas en het EPC peil van 23 !! Gratis ongeveer 2000 kWh/jaar opgewekte elektriciteit door de aanwezige zonnepanelen. Architecturaal is het een mooi gebouw dat onmiddellijk opvalt door zijn ideale ligging. Bushalte gelegen op ongeveer 100 meter van de appartementen en treinstation op 5 minuten wandelen. Privé-parkeerplaats voor de appartementen en er is in de onmiddellijke omgeving ruime parkeergelegenheid. Mooi ingerichte badkamer met geïntegreerde douche. Ruime utiliteitsruimte waar U gemakkelijk uw wasmachine en droogkast kwijt in kunt. Zeer ruime living met open keuken van ongeveer 55 m². Een bureau in hier perfect in integreerbaar. De keuken van zeer degelijke kwaliteit is uitgerust met een oven/vaatwasser/frigo-diepvries-combi/4 zone elektrische kookplaat van het merk BOSCH. Mooie verzorgde stadtuin van ongeveer 45m² met mooi aangelegd terras van meer dan 20m². 2 slaapkamers van respectievelijk 13 en 9 m². Alle nutsvoorzieningen aanwezig. In dit appartementsblok gaat men voor RUST en NETHEID. Hier staan de medehuurders wel op! Het is hier geen duiventil; de overige huurders zijn er sinds de oplevering in 2018 en willen allen blijven. Voor alle inlichtingen kan U ons contacteren op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 486 86 68 62
Flat - Apartment for rent Hofstade (RBJ91578)
800 €

9308 Hofstade

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. Telefonisch worden geen bezoekmomenten geregeld. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. Aucune visite n'est organisée par téléphone. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Visits will not be arranged by phone. Dit ruimappartement is gelegen op de eerste verdieping te Hofstade. Het appartement omvat: inkomhal, grote leefruimte met open geïnstalleerde keuken (vaatwas, oven, koelkast, wastafel...) en een mooi terras, apart toilet, ruime berging, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en inloopdouche. Achteraan het gebouw is een autostaanplaats achter een automatisch hek beschikbaar. Een extra staanplaats kan bijgehuurd worden. Huurprijs €800+ €65 algemene kosten EPC: 96kWh/m². Onmiddelijk beschikbaar! Want to know more?

2 Bedroom(s) 115 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
Flat - Apartment for rent Hofstade (RBJ91577)
820 €

9308 Hofstade

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. Telefonisch worden geen bezoekmomenten geregeld. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. Aucune visite n'est organisée par téléphone. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Visits will not be arranged by phone. Ruim gelijkvloers appartement in Hofstade met 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo, berging met aansluiting voor was- en droogmachine, ruime living met open keuken die voorzien is van alle toestellen (frigo/diepvries/oven/keramische kookplaat/vaatwasmachine) en privé terras met autostaanplaats. De huurprijs is 820 euro + 65 euro gemeenschappelijke kosten. Verwarming op aardgas. Epc: 131kWh/m² Onmiddelijk beschikbaar! Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
Flat - Apartment for rent Hofstade (RBJ91206)
860 €

9308 Hofstade

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. Telefonisch worden geen bezoekmomenten geregeld. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. Aucune visite n'est organisée par téléphone. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Visits will not be arranged by phone. Dit prachtig appartement is gelegen op de tweede verdieping in een rustige straat te Hofstade. Het appartement omvat: nachthal, grote leefruimte met open geïnstalleerde keuken (vaatwas, oven, koelkast, wastafel...) en een mooi terras, apart toilet, ruime berging, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en inloopdouche. Achteraan het gebouw is een autostaanplaats achter een automatisch hek beschikbaar. Een extra staanplaats kan bijgehuurd worden. Huurprijs €860+ €65 algemene kosten EPC: 213kWh/m². Onmiddelijk beschikbaar! Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
1 100 €

9300 Aalst

We treffen dit prachtige appartement in De Schrijverstraat 26 te Aalst. Bij het betreden van het appartement komt u terecht in de inkomhal met ingebouwde kasten en apart gastentoilet. De inkomhal biedt toegang tot de woonkamer met open keuken en zicht op het ruime terras. Vervolgens kunnen we op de benedenverdieping een eerste slaapkamer terugvinden met aansluitend de badkamer (inloopdouche, wastafel, ingebouwde kasten en bergplaats voor wasmachine en droogkast). Op de bovenverdieping treffen we een prachtige bureauruimte met zeer veel lichtinval. Naast deze ruimte is er nog een tweede slaapkamer met toilet en wastafel. In elke ruimte zijn er steeds ingebouwde kasten voorzien. Staanplaats is beschikbaar. Dit appartement geniet van vele troeven; - zonnewering - goederenlift - domotica - EPC -label A, 30 kWh/(m² jaar) - Zonnepanelen - vloerverwarming en vloerkoeling - staanplaats De algemene onkosten bedragen 40 euro/ maand. Beschikbaar vanaf 1/10. NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. Telefonisch worden geen bezoekmomenten geregeld. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. Aucune visite n'est organisée par téléphone. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Visits will not be arranged by phone. Want to know more?

2 Bedroom(s) 130 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
825 €

9300 Aalst

BEZOEK PLANNEN? VUL HET FORMULIER IN OP ONZE WEBSITE EN U WORDT GECONTACTEERD / PLANIFIER UNE VISITE? REMPLISSEZ LE FORMULAIRE SUR NOTRE SITE WEB ET VOUS SEREZ CONTACTÉ | VASTIMA.BE > HUREN > IK WENS EEN BEZOEKIn het bruisende centrum van de stad, treft u dit lichtrijk en piekfijn onderhouden tweeslaapkamerappartement met lift. Het appartement maakt deel uit van een hedendaags complex met gemeenschappelijke patio en ondergrondse garages.Het is voorzien van een open en lichtrijke leefruimte met directe toegang tot het terras, ruime en volledig uitgeruste keuken, bureel of leeshoek, badkamer met inloopdouche, 2 slaapkamers, handige berg- en wasruimte, kelder en fietsenstalling. Mogelijkheid tot het huren van staanplaats aan 75,00 Euro/maand.Het appartement is centraal gelegen nabij winkels, horeca, cultuur, openbaar vervoer en E40. Het werd afgewerkt met hoogwaardige materialen én met oog voor detail (inclusief inbouwkasten).Pluspunten zijn de centrale ligging, lichtinval en het exclusieve karakter.Provisie gemeenschappelijke kosten 75,00 Euro/maand.BEZOEK PLANNEN? VUL HET FORMULIER IN OP ONZE WEBSITE EN U WORDT GECONTACTEERD / PLANIFIER UNE VISITE? REMPLISSEZ LE FORMULAIRE SUR NOTRE SITE WEB ET VOUS SEREZ CONTACTÉ | VASTIMA.BE > HUREN > IK WENS EEN BEZOEK Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 478 69 30 78
750 €

9300 Aalst

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. Telefonisch worden geen bezoekmomenten geregeld. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. Aucune visite n'est organisée par téléphone. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Visits will not be arranged by phone. Op wandelafstand van het centrum van Aalst, treffen we deze studio aan. E40, openbaar vervoer, winkels, supermarkt, diensten en scholen bevinden zich in de nabijheid. De studio is gelegen op de derde verdieping. Het pand is voorzien van een inkomhal, leefruimte, vernieuwde open keuken, berging, toilet, vernieuwde douchekamer en een slaapkamer. De verwarmingsinstallatie is collectief. Dubbele beglazing is aanwezig. (Energie-label E) Er is een gemeenschappelijke wasplaats en een gemeenschappelijke fietsenberging. De gemeenschappelijke delen van het gebouw worden nog verder verbeterd en vernieuwd. Huurprijs 750 euro incl. gemeenschappelijke kosten excl. energieverbruik. 3 maanden huurwaarborg bij Korfine. Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
735 €

9300 Aalst

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. Telefonisch worden geen bezoekmomenten geregeld. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. Aucune visite n'est organisée par téléphone. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Visits will not be arranged by phone. Langsheen de Aalsterse stadsring bevindt zich dit appartement met 2 slaapkamers. Het ruime appartement is gelegen op de eerste verdieping. Een inkomhal met vestiaire, woonkamer, keuken, berging, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers en een terras zijn aanwezig. Het gebouw beschikt over collectieve verwarming op aardgas en PVC-ramen met hoogrendementsbeglazing. Maandhuurprijs 735 euro + 20 euro gemeenschappelijke kosten + 110 euro provisie Caloribel. Huurwaarborg: 3 maanden huur bij Korfine. Een garage is optioneel beschikbaar aan 65 euro/maand. Snelle beschikbaarheid mogelijk. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
735 €

9300 Aalst

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. Telefonisch worden geen bezoekmomenten geregeld. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. Aucune visite n'est organisée par téléphone. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Visits will not be arranged by phone. Langsheen de Aalsterse stadsring bevindt zich dit appartement met 2 slaapkamers. Het ruime appartement is gelegen op de eerste verdieping. Een inkomhal met vestiaire, woonkamer, keuken, berging, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers en een terras zijn aanwezig. Het gebouw beschikt over collectieve verwarming op aardgas en PVC-ramen met hoogrendementsbeglazing. Het energielabel is B. Maandhuurprijs 750 euro + 20 euro algemene kosten + 110 euro provisie Caloribel. Huurwaarborg: 3 maanden huur bij Korfine. Een garage is optioneel beschikbaar aan 65 euro/maand. Snelle beschikbaarheid mogelijk. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
750 €

9300 Aalst

Looking for a spacious and renovated apartment? Look no further! This recently renovated apartment in Aalst is ideal for a single person or a couple. The apartment is located on the first floor and is accessible by elevator. With 1 bedroom and a living area of 87 m², this apartment offers plenty of space to live comfortably. Furthermore, the apartment also has an extra room that can be used as an office or dressing room, a bathroom with a shower, a storage room in the basement, and a kitchen. The kitchen is currently being finished. The EPC value of 159 kWh / (m² year) and the energy label B ensure that this apartment is energy efficient, resulting in lower energy costs. The apartment has an ideal location in relation to all necessary amenities such as supermarkets, schools, restaurants, etc. Additionally, both the Aalst train station and the E40 are close to the apartment. For those looking for an affordable and practical apartment in Aalst, this is definitely an interesting option. In addition to the rent of 750 euros/month, a common cost of 100 euros/month is charged. Would you like more information or would you like to come and take a look? Then do not hesitate to contact us. At Albert's, you feel at home! Want to know more?

1 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 800 25 237
785 €

9270 Laarne

Klik op BEZOEK AANVRAGEN op onze website ### ) maak een huurprofiel aan en boek online uw afspraak in. Dit gunstig gelegen 2 slaapkamer vinden we terug op de 2de verdieping en is vlot bereikbaar ook met een lift. We vinden er een ruime inkomhal met aansluitend lichtrijke leefruimte (36m²) met open en goed ingerichte keuken. Op deze verdieping vinden we verder een eerste ruime slaapkamer (15m²), een praktische berging, een ruime badkamer met inloopdouche, meubel en plaats voor wasmachine en droogkast. Op de bovenliggende 2de verdieping is er een berging, 2de slaapkamer en 2de badkamer met douche. Lift aanwezig. EPC label A. Beschikbaar vanaf 01/08. + €65,00/maand algemene onkosten. Want to know more?

2 Bedroom(s) 113 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 231 75 92
775 €

9300 Aalst

Prachtig hoekappartement met twee slaapkamers, ruime living met veel natuurlijk lichtinval, eetplaats, half open keuken (geïnstalleerd) met aangrenzende berging, badkamer met douche in bad en badkamermeubel, inkomhal met dressing en apart toilet. Onderaan het gebouw bevindt zich ook nog een privé-kelder (5 m²). Zeer goed gelegen in het centrum van Aalst ! Winkelstraten, Colinetpleintje, Markt, openbaar vervoer, scholen, enz... op wandelafstand. vlotte verbinding richting grote invalswegen. 775 €/maand (+50 € gemeenschappelijke kosten - forfaitair). Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 474 90 79 62

**Apartment for Rent in Wichelen**

Currently, there are no apartments available for rent in Wichelen. As the demand shifts and new opportunities arise, potential renters should keep an eye on developments within this serene municipality. The rarity of apartment rentals here speaks volumes about the desirability of the location and the tendency of residents to settle long-term in this peaceful enclave.

While no apartments are available to rent at the moment, understanding the general features of Wichelen can be beneficial for future planning. Apartments when available typically offer modern amenities within a compact living space, ideal for singles or couples who prefer a low-maintenance lifestyle. The small size of apartment buildings in this area ensures a close-knit community vibe which can be especially appealing for those new to the area or looking to integrate closely with their neighbors.

For those considering future rental opportunities in Wichelen, staying informed about local market trends through platforms like Immovlan.be can be advantageous. Monitoring availability regularly ensures that when an apartment does come on the market, potential renters can act swiftly. In the meantime, exploring other housing options or neighboring areas might provide alternative solutions that meet immediate housing needs while also enjoying the benefits that Wichelen has to offer - from excellent road connectivity to a rich local business ecosystem.

Show all Show less