Flat for sale - Bachte-Maria-Leerne

7 results (1 - 7)
  Bachte-Maria-Leerne (RBJ86280)

9800 Bachte-Maria-Leerne

298 000 € - 475 000 €

Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De kleinschalige residentie bestaat uit 12 comfortabele én energiezuinige leefappartementen met aansluitend een geschakelde woning. Residentie Minnehof is uiterst centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van het openbaar vervoer en de lokale voorzieningen. Er is een vlotte verbinding via de Leernsesteenweg richting Deinze en naar de op- en afrit van de E40 in Baarle. Ook de aanpalende gemeenten Nevele en Sint-Martens-Latem zijn nabij. U vindt op wandelafstand een apotheek, de lokale beenhouwer met groenten- en fruitafdeling, een bakker, kapsalon, fitness en kruidenier.De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Dit wordt versterkt door het stijlvol aangelegd ‘dorpspleintje’ net voor het gebouw.De appartementen met 1 en 2 slaapkamers zijn voorzien van alle hedendaagse comfort met zonnige terrassen op de verdiepingen en een terras met privatieve tuin voor de gelijkvloerse appartementen. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs.Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar.Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject in het gezellige Bachte-Maria-Leerne? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

1 - 4 Bedroom(s) 88 - 192 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Bachte-Maria-Leerne (RBK39875)
315 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

GENT – Bent u op zoek naar een duplex appartement met groot terras in Bachte-Maria-Leerne? Dan is dit pand misschien iets voor u. Enkele troeven in een notendop: Rustige ligging in het pittoreske dorp van Bachte, nabij winkels, school,... Grote garagebox (20.000 EUR) Instapklaar appartement van 91 m2 Toegang tot binnentuin 2 ruime terrassen (25 m2) Lift aanwezig in het gebouw 2 ruime slaapkamers Gunstig EPC zonder renovatie verplichtingen Zo ziet het appartement eruit: U komt binnen langs de inkomhal met gasten toilet onder de trap. Via de Inkom is er toegang tot de eetruimte en zitruimte met gezellig terras. De keuken sluit aan op de eetruimte en heeft een aansluitende berging. Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer, badkamer en het grote terras. Via de trap is er boven een 2e grote slaapkamer en de wasplaats. Het appartement beschikt over een grote garagebox, verplicht aan te kopen (20.000 EUR) Belangrijk: Richtprijs: 315.000 euro + 20.000 euro garagebox EPC: 112 kWh/m2 Heden verhuurd Neem contact op met Axel Lenaerts makelaars voor verder info of een bezoek ter plaatse: ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 245 24 24
Flat - Apartment for sale Bachte-Maria-Leerne (RBJ31878)
359 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit tweeslaapkamer appartement van 98 m² op het gelijkvloers beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een oostelijk georiënteerd terras met een privatieve tuin. Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs. Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 64 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Bachte-Maria-Leerne (RBJ31877)
379 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit gelijkvloers tweeslaapkamer appartement van 104,3 m² beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een lavabo en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een oostelijk georiënteerd terras met een privatieve tuin. Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs. Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 116 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Bachte-Maria-Leerne (RBJ31876)
363 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit doorzon tweeslaapkamer appartement van 98 m² op de eerste verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een zuidwestelijk georiënteerd terras. Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs. Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Bachte-Maria-Leerne (RBJ31875)
363 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit doorzon tweeslaapkamer appartement van 98 m² op de eerste verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een zuidwestelijk georiënteerd terras. Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs. Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Er zijn twaalf autostaanplaatsen en een fietsenberging voorzien. Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Flat - Apartment for sale Bachte-Maria-Leerne (RBJ31874)
298 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit doorzon éénslaapkamer appartement van 87,5 m² op de tweede verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met annex berging, één ruime slaapkamer, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een zuidwestelijk georiënteerd terras.Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De kleinschalige residentie bestaat uit 12 comfortabele én energiezuinige leefappartementen met aansluitend een geschakelde woning. Residentie Minnehof is uiterst centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van het openbaar vervoer en de lokale voorzieningen. Er is een vlotte verbinding via de Leernsesteenweg richting Deinze en naar de op- en afrit van de E40 in Baarle. Ook de aanpalende gemeenten Nevele en Sint-Martens-Latem zijn nabij. U vindt op wandelafstand een apotheek, de lokale beenhouwer met groenten- en fruitafdeling, een bakker, kapsalon, fitness en kruidenier.De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Dit wordt versterkt door het stijlvol aangelegd ‘dorpspleintje’ net voor het gebouw.De appartementen met 1 en 2 slaapkamers zijn voorzien van alle hedendaagse comfort met zonnige terrassen op de verdiepingen en een terras met privatieve tuin voor de gelijkvloerse appartementen. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs.Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar.Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. Benieuwd naar dit nieuwbouwproject in het gezellige Bachte-Maria-Leerne? Maak dan snel uw afspraak. Want to know more?

1 Bedroom(s) 88 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bachte-Maria-Leerne (9800).

260 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Dit appartement bevindt zich in de Golf Residentie te Sint-Martens-Latem. Een residentie met ruim 35 jaar ervaring en bijgevolg een uiterst sterke reputatie. Een groene omgeving en een oase van rust zijn, naast de service, één van de grootste troeven daar het gebouw omringd wordt door een prachtige parktuin op wandelafstand van de Royal golf van Sint-Martens-Latem. De residentie telt 28 seniorenappartementen. Dit in een huiselijke en zeer discrete sfeer met zorg en diensten op uw vraag en maat. Wat resulteert in een kwaliteitsvol, comfortabel en zorgeloos wonen. Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping. De inkomhal staat meteen in verbinding met de mooie leefruimte. Waarna men naadloos overgaat naar de open keuken. Extra troef is dat de leefruimte volledig geniet van een leuk uitzicht op het groen, pure rust dus. Daarnaast heeft men ook meteen toegang tot een ruime slaapkamer met ingewerkte kasten. De bewoonbare oppervlakte van 65m² wordt dus perfect benut. Bijkomend is er ook een mogelijkheid om een garagebox aan te kopen (12.500,- Euro). Naast het appartement hebben de bewoners uiteraard nog alle extra faciliteiten van de residentie. Er worden dagelijks lekkere maaltijden bereid, dagvers en met lokale producten. Deze worden geserveerd in het stijlvol restaurant. Ook zijn er tal van extra mogelijke activiteiten afgestemd op eigen persoonlijke interesses. Deze zorgen voor de sociale contacten tussen de bewoners onderling, maar ook tussen de familie en de medewerkers. Kortom dit is de plek waar men kwalitatief kan blijven wonen met zorg op maat. Voor meer informatie contacteer Ann-Sofie via ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 65 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 278 10 10
199 000 €

9800 Deinze

In het hart van Deinze vinden we deze goed onderhouden appartementen terug. De appartementen zijn instapklaar. Er is ook de mogelijkheid tot het kopen van een garage (€20.000) en/of een staanplaats (€10.000). Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 282 61 07
199 000 €

9800 Deinze

Dit zonovergoten appartement met 1 slaapkamer (51 m²), is gelegen op de markt in het centrum van Deinze.Dit lichtrijk appartement bestaat uit de leefruimte met open keuken en ruime berging die uitgeeft op het achterste terras (30m²). Daarnaast is er nog de badkamer met meubel, toilet en douche en de slaapkamer met aansluitend het terras (46m²) die een prachtig vergezicht heeft over Deinze en de markt. Veel ruimte om buiten te leven en te genieten!Plan snel uw bezoek en ontdek dit lichtrijk appartement via Wim op ### of via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 51 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 68 38 38
305 000 €

9800 Deinze

​In het hartje van Deinze vindt u op de 3e verdieping van Residentie Eden dit ruime, knappe appartement, afgewerkt met stijlvolle en kwalitatieve materialen. Winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer, ... in de onmiddellijke omgeving. Vlotte bereikbaarheid naar E17 en de belangrijke invalswegen.Het appartement beschikt over een inkomhal, lichtrijke woonkamer met open keuken en aanpalende berging, badkamer voorzien van ligbad en dubbele lavabo, 2 slaapkamers en een apart toilet. Het appartement beschikt vooraan over een ruim terras, achteraan een kleiner. Daarnaast beschikt het appartement nog over een privatieve kelderberging.Troeven: Centrale ligging Gemeenschappelijke fietsenberging Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 11 10
310 000 €

9800 Deinze

Duplex gelegen op de tweede en derde verdieping met ruim balkon aan de voorzijde en zonnig terras aan de achterzijde. Omvattende inkomhal, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met balkon en terras, open keuken en aangrenzende technische berging.Op de hoger gelegen verdieping is de nachthal, 2 slaapkamers, badkamer met dubbel lavabomeubel/ligbad, apart toilet en wasplaats.De vraagprijs is inclusief 1 privatieve garagebox en 1 privatieve autostandplaats! Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 386 28 52
265 000 €

9800 Deinze

Deze penthouse is gesitueerd in een kleinschalige residentie centrum Deinze, op wandelafstand van centrum, station, winkels, scholen, openbaar vervoer,... We betreden dit appartement op de tweede verdieping via de inkomhal met vestiaire/aparte bergruimte. De lichtrijke en open leefruimte vormt samen met de geïnstalleerde keuken één geheel. Verder heeft u de eerste badkamer en een eerste slaapkamer of bureauruimte. Op de derde verdieping hebben we toegang tot de tweede badkamer en 3 slaapkamers en de technische ruimte met opslagmogelijkheden. Het zonnig terras op de derde verdieping werd nog maar net opgebouwd. Bijkomend is er mogelijkheid tot aankoop van de ingesloten garage aan €25.000. Maak van deze opportuniteit uw thuis en neem vandaag nog contact met ons op per mail of telefonisch via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 113 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
215 000 €

9800 Deinze

In dit kleinschalig appartementsgebouw in het centrum van Deinze vinden we dit instapklare duplexappartement, op wandelafstand van zowel het stadscentrum en het station van Deinze. Het is rustig gelegen in een doodlopende straat, met toch een zeer goede verbinding naar de invalswegen. We betreden dit appartement op de eerste verdieping via de inkomhal met gastentoilet. De lichtrijke leefruimte vormt samen met de geïnstalleerde keuken één geheel. Via de trap komen we in de nachthal van de tweede verdieping, die toegang biedt tot de badkamer, 2 slaapkamers en de technische ruimte, dewelke ook als opslagruimte dienst doet. De uitbreiding van het terras op de tweede verdieping is recent in 2024 gerealiseerd. Bijkomend is er de mogelijkheid tot aankoop van de ingesloten garage aan €25.000. Géén renovatieverplichting van toepassing en mogelijkheid tot aankoop aan 3% verkooprechten! Interesse? Aarzel zeker niet en neem vandaag nog contact met ons op per mail of telefonisch via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
234 000 €

9800 Deinze

Dit instapklaar en energiezuinig 3-slaapkamerappartement met terras en balkon op de vierde verdieping bevindt zich in het centrum van Deinze, vlakbij het station en de belangrijke invalswegen. We betreden het appartement via de inkomhal met gastentoilet. De eet- en leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij het grote schuifraam dat uitgeeft op het balkon, waar men van de buitenlucht kan genieten. Aanpalend is de keuken, voorzien van strakke, witte kasten en moderne apparatuur en heeft voldoende ruimte voor een eethoek. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een dubbel badkamermeubel en voorziening voor de wasmachine en droogkast. Een groot pluspunt zijn de drie volwaardige slaapkamers, waarvan 1 palend aan het zuid gerichte terras. Bovendien zijn de ramen onlangs vernieuwd en een nieuwe condenserende gaswandketel, wat bijdraagt aan de lage energiescore. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een direct bewoonbare eigendom zonder nood aan renovatie. Verplichte aankoop van de gelijkvloerse garagebox aan 30.000. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige appartement en contacteer ons op via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 105 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
160 000 €

9800 Deinze

In het hart van Deinze op wandelafstand van het station en de markt, vinden we dit instapklare één slaapkamer appartement. Dit appartement is perfect als investering of als eerste eigendom. Er is ook de mogelijkheid om een garage (20.000€) / staanplaats (10.000€) bij te kopen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 64 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 282 61 07

Dit tweeslaapkamer appartement van 95 m² op de eerste verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met een dubbele lavabo en ligbad. Daarnaast heeft het appartement een oostelijk georiënteerd terras van 15 m² uitkijkend op het stadspark, de Leie en de kerk.Het appartement is gelegen in Liv de Molens, een stadsinbreidingsproject langs de Leie, in het hart van de stad Deinze. De hoofdarchitect, Reiulf Ramstad, ontwierp met zijn doorwinterde ervaring vanuit zijn Noors architectenbureau een uitzonderlijk project met aandacht op zicht, licht en water een erg divers aanbod aan appartementen.Liv De Molens is een ‘vijf-minutenstad’, waar alles wat u nodig heeft, op slechts vijf minuten afstand ligt. De site van maar liefst 2,2 hectare is een dynamische mix van retail, horeca, diensten, sport, recreatie en wonen, met een groene corridor als verbindende factor. Omringd door een groot park langs de kabbelende Leie, bevinden zich diverse gebouwen met elk hun eigen, unieke karakter, waarbij ieder een appartement geniet van een bevoorrecht zicht op de natuur, de Leie of de stad.Dit residentiële woonproject combineert de authenticiteit van de Molens met een Scandinavische levensstijl, draaiend rond het Deense begrip ‘hygge’ waarbij wonen, werken en ontspannen hand in hand gaan. Centraal in Liv de Molens staan de directeurswoning langs de Tolpoortstraat en de originele graanmolens aan de Leie, de meest iconische authentieke gebouwen die in oude glorie worden hersteld.Op zoek naar een comfortabel appartement in het centrum van Deinze? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over Liv de Molens. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
299 000 €

9051 Afsnee

In deze kleine residentie vinden we dit gerenoveerde appartement met 3 slaapkamers, gelegen nabij het centrum van Sint-Denijs, bied alle comfort. De indeling is als volgt: bij binnenkomst betreedt u een ruime inkomhal met toegang tot alle andere ruimtes. Een lichtrijke woonkamer met een klein terrasje en een gezellige haard. Er is een volledig vernieuwde keuken en vernieuwde badkamer. Er zijn 3 volwaardige slaapkamers. Het appartement voldoet aan al het hedendaags comfort. In de kerlderverdieping is er een ruime berging voorzien alsook een dubbele staanplaats (€25.000) Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen! Want to know more?

3 Bedroom(s) 90 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 282 61 07
349 000 €

9800 Deinze

Prachtig gelijkvloers appartement te koop met een rustige, doch zeer centrale ligging en een aangenaam uitzicht op de Leie. Dit appartement omvat een nieuwe geplaatste keuken en nieuwe laminaatvloer, waardoor het een moderne uitstraling heeft. De leefruimte is ruim en uitnodigend, de inkomhal is uitgerust met een handige vestiairekast, twee slaapkamers met beide ingewerkte kasten, een badkamer met dubbel lavabomeubel en bad met douchemogelijkheid, apart toilet en berging met aansluiting wasmachine.De grote troef van dit gelijkvloers pand is het ruime en zonnig terras met een charmant tuintje, allemaal met een ontspannend uitzicht op de LeieMet een privatieve kelder biedt dit appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen.Geniet eveneens van het gemak van een privé autostandplaats.Daarnaast is dit appartement centraal gelegen, vlot bereikbaar, nabij een fietsroute en alle voorzieningen zijn op fiets- en wandelafstand. Dit is een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen in een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.Kom deze oase van rust ontdekken en laat u betoveren door de magie van de Leie! Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 386 28 52
Flat - Apartment for sale Astene (RBJ50380)

Dit tweeslaapkamer appartement van 89 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van het project Leiemeersen in Astene. Het comfortabele leefappartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke eet- en leefruimte, een volledig geïnstalleerde keuken, een praktische bergruimte, een afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast beschikt dit appartement ook over meerdere terrassen met een globale oppervlakte van 13 m². U vindt dit appartement in één van de drie Urban Villa's die deel uitmaken van het exclusieve nieuwbouwproject Leiemeersen, gelegen in het geliefde Astene. Het project met villa appartementen werd ontworpen in een tijdloze, sobere stijl door het gerenommeerde ontwerpbureau CAAN architecten en is gelegen vlak langs de Leie. Met liefst 120 meter privatieve Leie-oevers gaat het om een zeer unieke ligging, temeer omdat de Leie op deze plek tot liefst 100 meter breed wordt. Ook achterliggend kijkt u uit op beschermd agrarisch gebied, vrij van enige bebouwing. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Benieuwd? ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24