Flat for sale - Kortrijk

213 results (1 - 20)

8500 Kortrijk

360 725 € - 415 640 €

La Stokerie à Courtrai est synonyme de vie confortable dans une ville dynamique, tout en se retirant dans son propre cocon. Le nouveau projet, composé de 22 maisons et 25 appartements, chacun avec sa propre taille et orientation, est situé au cœur de Courtrai, sur le Veemarkt et à proximité du Shopping K. Un beau quartier en devenir !Grâce à la diversité des types de logements, vous trouverez certainement la maison qui vous convient le mieux. Vous avez le choix entre 1 et 4 chambres à coucher et les lots les plus spacieux disposent même de 2 salles de bains. En d'autres termes, il existe un type d'habitation durable et orienté vers l'avenir pour tous les budgets. Dans la Stokerie, vous profiterez du caractère historique de la ville, combiné à tous les équipements modernes.Le caractère durable, avec une belle cour intérieure publique, est sans aucun doute un atout supplémentaire. Le chauffage par le sol et les panneaux solaires font partie de l'équipement standard de chaque maison et appartement.Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous renseigner. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 - 108 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 89 60 18

8500 Kortrijk

245 000 € - 255 000 €

De Stokerie à Courtrai est synonyme de vie confortable dans une ville animée, tout en se retirant dans son propre cocon. Le nouveau projet, composé de 22 maisons et 25 appartements, chacun avec sa propre taille et orientation, est situé au cœur de Courtrai sur le Veemarkt et à proximité du Shopping K. Un beau quartier en devenir ! Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous aider. Want to know more?

1 Bedroom(s) 64 - 64 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 89 60 18
149 000 €

8500 Kortrijk

This well-kept apartment is ready to move in. The fun and open view of the Stationsplein is already an extra asset, in addition to its central location in the heart of Kortrijk. Layout: - Entrance hall with guest toilet and cloakroom - Bright living room with dining area - Equipped kitchen with storage - A spacious bedroom - Bathroom with bath with shower function and sink This apartment is currently rented out. Ideal as an investment or for private living. Contact Valentine Duquesne (0493 25 32 62) or Carl Boedts (0473 95 18 21) for more information or an on-site visit. Want to know more?

1 Bedroom(s) 63 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 22 55 66

8500 Kortrijk

465 000 € - 590 000 €

"Residentie Belfort" is een nieuwbouwproject dat historiek en luxe perfect weet te combineren.De acht luxueuze appartementen bevinden zich namelijk op de locatie van het vroegere "Hotel Belfort".De authentieke gevel werd in het project geïntegreerd, wat voor de nodige grandeur zorgt.Niet alleen de uitstraling van het gebouw is magnifiek, ook de ligging is onklopbaar."Residentie Belfort" bevindt zich namelijk op de Grote Markt van Kortrijk, omgeven door horecagelegenheden en mooie bezienswaardigheden.Een bruisende omgeving !Momenteel zijn er nog een vijftal appartementen te koop.In de kelderverdieping bevinden zich garages en bergingen die toegankelijk zijn met een autolift. Interesse in dit uniek aanbod ? Voor meer info of een afspraak contacteer Virginie ### Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 105 - 112 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 21 11 94

8500 Kortrijk

343 500 €

Residentie "38/Doorniksestraat"De oude Nationale Bank als stedelijk juweel. De Kortrijkse binnenstad is bezaaid met historische gebouwen. De vroegere Nationale Bank in de Doorniksestraat is één van de kroonjuwelen. Na jaren van leegstand krijgt het indrukwekkende pand een nieuwe toekomst. De gevel uit 1939 blijft behouden, maar daarachter maken de loketten plaats voor een binnentuin, tien woonmodules en uitgestrekte terrassen vol natuur. Hoge ramen, sierlijke decoratie, indrukwekkende gietijzeren deuren: het gebouw van de vroegere Nationale Bank in Kortrijk straalt één en al geschiedenis en pracht uit.Op een steenworp van de Grote Markt en pal in het hart van de stad is dit een baken in het straatbeeld. En dat zal het ook blijven.Na jarenlange leegstand krijgt het pand uit 1939 een nieuwe, hedendaagse toekomst: Groep Huyzentruyt ontwikkelt hier 8 prestige appartementen en 2 stadswoningen met een gezamenlijke stadstuin. In de ondergrondse verdieping worden parkeerplaatsen voorzien en zal elke entiteit beschikken over een private kelderberging. Een gemeenschappelijke fietsenstalling wordt er eveneens voorzien. Prachtige afwerking van zowel de woonentiteiten als de binnentuin. Centraal gelegen en uitstekende mobiliteit!Nog 1 woonentiteit te koop! Woning 2; toffe stadswoning met ruim en zonnig terras.Verkoop onder BTW-tarief - 6% BTW-regel mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. Voor meer info of afspraak contacteer Christophe ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 21 11 94

8500 Kortrijk

198 000 €

Welkom bij Residentie Arlys - Een Nieuwe Start in het Hart van KortrijkResidentie "Arlys" verwelkomt u in het bruisende hart van Kortrijk, op slechts een steenworp afstand van het station. Ontworpen met het oog op jonge starters en investeerders die op zoek zijn naar betaalbare huisvesting, biedt dit project de perfecte uitvalsbasis voor een dynamisch stadsleven. Het project omvat 30 éénslaapkamer-appartementen, 20 handige parkeerplaatsen met de nodige voorzieningen voor laadpalen en een gedeelde fietsenstalling. De plannen voorzien ook verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals een gedeelde co-workingplek met een koffiebar, een ontspanningsruimte en een wassalon. Met twee groene daktuinen, van ongeveer 350 m2 en gelegen op 100m van de nieuwe verlaagde Leie-boorden voorziet Residentie "Arlys" in alle behoeften van zijn bewoners.Deze éénslaapkamer-appartementen zijn niet alleen hedendaags en comfortabel, maar ook duurzaam en ecologisch verantwoord.Met warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming zijn ze future-proof en fossielvrij, waardoor u niet alleen comfortabel woont, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.Met een sublieme architectuur signatuur "Vandenborre architecten" en gelegen op een toplocatie in het centrum van Kortrijk, biedt Residentie "Arlys" een unieke investeringskans.Als vastgoedkantoor bieden wij onze investeerders ook onze verhuurservice aan, zodat u kunt profiteren van de groeiende vraag naar betaalbare huisvesting in deze bloeiende stad. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit opwindende nieuwbouwproject in Kortrijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u uw woondromen kunt realiseren met Residentie "Arlys" ! Voor een persoonlijke afspraak kunt u rechtstreeks contact opnemen met Christophe op het nummer ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 46 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 21 11 94

8500 Kortrijk

290 401 € - 483 181 €

De Branderij is een van de meest duurzame woonprojecten in Kortrijk, gelegen op de voormalige site van de historische koffiebranderij Bruynooghe. De eerste fase ligt aan de Minister Liebaertlaan. Deze appartementen zijn opgeleverd en bewoond.De nieuwe fase ligt tussen de Minister Liebaertlaan en de Vlaanderenkaai, en bestaat uit een tijdloze mix van nieuwbouwappartementen en -huizen, aangevuld met een commercieel pand. Parkeergelegenheid bevindt zich onder het verkeersluwe groen.De lichtrijke appartementen beschikken over 1 tot 3 slaapkamers. Er zijn veel verschillende indelingen, oppervlaktes en uitzichten: zo kan je kiezen tussen zicht op het water en het binnengebied.De ruime stadswoningen (2 of 3 bouwlagen) hebben 3 slaapkamers onder een plat dak en genieten van een private tuin.Alle panden zijn uitgerust met een systeem van geothermie waarmee energie op een duurzame manier uit de bodem wordt gehaald. Elke woonst beschikt over een eigen individuele warmtepomp voor de aansturing van de vloerverwarming en aanmaak van warm water. Tijdens de zomermaanden kunnen de woonunits op een passieve manier afgekoeld worden.Interesse of vragen? Meer info op matexi.be/debranderij of contacteer vrijblijvend onze sales consultants op ### Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 79 - 120 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 36 99 99

8501 Bissegem

218 800 € - 340 500 €

Residentie GreenScape ligt op een uitzonderlijk plek in de stad Bissegem. Het project is gelegen in de Meensesteenweg palend aan de groene omgeving van de neerbeekvallei, Bissegem plage en pal in het bruisende centrum. Daarbij een zeer vlotte verbinding met op 2 minuutjes van de oprit R8 en vlotte verbinding naar A19/E17/403. Deze exclusieve residentie GreenScape bestaat uit 7 ruime woonappartementen, waarvan 6 tweeslaapkamers en 1 éénslaapkamer, mogelijkheid om de gemeenschappelijke tuin te benutten en verschillende app’en met ruime terrassen. Daarenboven een sterke energiezuinigheid met E-peil van 17 of lager, verwarming voorzien via individuele warmtepomp en vloerverwarming, ... De appartemeten zijn volledig naar eigen keuze in te richten, voorzien van moderne keuken en badkamer met ruime keuze aan topmaterialen, ruime berging en genieten van de namiddag -en avondzon vanop het terras met een verbluffend zicht op de achterliggende groenzone en toegang tot het natuurreservaat “Neerbeekvallei”. In de residentie zijn er ook achterliggend 7 ruime open carports voorzien én fietsenstalling op het gelijkvloers. Maak van deze Residentie uw Eigen stek of uiteraard ook uitermate geschikt als investeringsproject. Benieuwd naar deze unieke plek om te wonen? Bel ons, wij voorzien u graag van alle info en plannen. Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 84 - 111 7 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 44 03 69

8500 Kortrijk

325 000 € - 496 500 €

Along the Bossuit-Kortrijk Canal, you will find this new project for sale, consisting of 15 apartments. The apartments include 2 to 3 bedrooms, large living areas, lots of light and a large sun-facing terrace. The areas range from 87 m² to 128 m². The apartments are practically furnished and make maximum use of the available space. In addition, each apartment comes with an underground garage box (€30,000 to 45,000). Sluis 9 is being developed by Groep Berton and B2Ai architects. The location of the project is excellent: - along the water (Canal Bossuit - Kortrijk) - within walking distance of the center of Kortrijk - near major access roads. In addition, the Bossuit-Kortrijk canal will receive an upgrade and will be transformed into a swimming zone, water garden and water sports zone. This project is not only interesting for personal use but also for investment! Curious about more? Please contact the file manager, Katrijn Obyn at ### . EPB in format - Legal notices: EPB pending - Urb. inf.: pending Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 87 - 129 12 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 22 55 66

8500 Kortrijk

465 000 € - 567 000 €

At a top location in Kortrijk, you will find the Broelhotel residence, a project that seamlessly connects to its surroundings in an innovative way and thus helps to revive this historic place. Residentie Broelhotel combines luxury apartments with office spaces/commercial spaces. On the ground floor, there is room for five commercial spaces, preferring to be operated by the liberal professions. The first and second floors together comprise sixteen luxury apartments. A third floor accommodates four penthouses, one of which is a duplex. All twenty apartments at Residentie Broelhotel exude a strong connection with their unique environment of water, greenery and heritage. At the same time, they offer discretion, luxury and comfort in the middle of the city. The residential units are divided into twelve residential apartments, four villa apartments and four penthouses. Thanks to its unique location and surroundings, each apartment has an exceptional view. The duplex penthouse is located a stone's throw from the nearest Broel Tower, which guarantees a magnificent view of the monuments and the Buda Island. The U-shaped building creates space for a courtyard. The underground garages have two floors. The design of Residentie Broelhotel was designed by Govaert & Vanhoutte Architects, an agency from Bruges whose designs bear a clear signature. Benny Govaert and Damiaan Vanhoutte have been joining forces since 1989. Prices from €465,000. - Legal notices: EPB pending - Protected (info: onroerenderfgoed.be) - G-scores: A (ID: 30862037) - A (ID: 30862021) / P-score: A (ID: 0795/00L000) - Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 - 108 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 22 55 66

8500 Kortrijk

465 000 € - 535 000 €

Residentie "Broelhotel" - In luxe wonen aan de Leie.Alle twintig appartementen in Residentie "Broelhotel" stralen een sterke verbondenheid uit met hun unieke omgeving van water, groen en erfgoed.Tegelijkertijd bieden ze discretie, luxe en comfort midden in de stad. De luxe appartementen zijn opgedeeld in 4 penthouse-, 4 villa- en 12 woonappartementen.Residentie "Broelhotel" biedt niet enkel een unieke kans om te wonen in het hart van Kortrijk.Het gelijkvloers van de nieuwbouw telt vijf handelsruimtes. Dankzij de ligging vlakbij de legendarische Broeltorens en de vele voorbijgangers geniet je een grote zichtbaarheid.Wens je luxueus te wonen aan de Leie, in een prachtig historisch kader én in het hart van het bruisende Kortrijk ?Voor alle info of een afspraak bel Olivier ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 105 - 110 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 21 11 94

8500 Kortrijk

290 000 € - 408 000 €

Bespaar 15 % en vraag naar de voorwaarden.Residentie "Robinia" : trendy appartementen op sublieme ligging in de Kortrijkse binnenstad.Gelegen tussen het historische Baggaertshof en het nieuwe "K" shoppingcenter worden 10 nieuwe, trendy en hippe appartementen en studio’s gebouwd.Ruim, functioneel, alle comfort en met ruime terrassen. Ideaal om centraal en rustig te wonen.Alle winkels en horeca zijn binnen handbereik. Budgetvriendelijke parkings op de Veemart en K.Perfecte investering om als huurappartement of huurstudio te gebruiken !Voor meer info of afspraak contacteer Christophe ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 - 138 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 21 11 94
375 000 €

8500 Kortrijk

Ontdek het ultieme woongenot in dit super ruim appartement van 178m² met 3 slaapkamers, een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging. De royale woonkamer is een oase van licht en ruimte, perfect voor gezellige familiemomenten en ontspannen avonden met vrienden. Het aangrenzende terras biedt een open zicht om te genieten van rustige momenten. De moderne keuken met eetplaats is uitgerust met hoogwaardige apparatuur om van elke kookervaring te genieten. Met drie slaapkamers, waarvan 2 voorzien van ingemaakte kasten, biedt de nodige privacy. Ook de hal werd voorzien van ingemaakte kasten waar mogelijk! De aanwezigheid van zowel een douchekamer als een badkamer met ligbad biedt de flexibiliteit om te kiezen tussen snelle verfrissingen en ontspannende baden. Twee aparte toiletten voegen extra gemak toe aan deze prachtige appartement. Compleet met een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging, biedt dit appartement niet alleen luxe maar ook functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw bezoek ter plaatse! Want to know more?

3 Bedroom(s) 178 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 75 57 47
125 000 €

8501 Bissegem

Dit instapklaar appartement beschikt over volgende indeling: De inkomhal brengt ons via de vaste trap naar de 1e verdieping. Daar vinden we een lichtrijke leefruimte terug met een keuken aansluitend. Tot slot hebben we op de bovenverdieping 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer kan omgevormd worden tot badkamer. Een combinatie slaapkamer/badkamer is tevens ook mogelijk Het appartement wordt verwarmd met behulp van een condensatieketel op aardgas. Alle beglazing is ook vernieuwd. Mits enkele opfrissing kan dit appartement uw nieuwe perfecte woonst worden! ** Garage onderaan het appartement is niet inbegrepen ** Interesse in dit appartement? Bel onze makelaar Arno op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 19 01 00
320 000 €

8500 Kortrijk

Ruim appartement in het centrum van de stad. Met de lift naar het hoogste verdiep waar het appartement verwent met een aangenaam zicht, veel licht en veel zon. Netjes verzorgd afgewerkt, goed voorzien en perfect instapklaar. Ruime inkom met toilet, bergkast en vestiaire kast. De leefruimte geniet van ruime afmetingen, mooie glasvlakken en een geïntegreerde keukenhoek met een flinke inrichting. Er zijn 3 mooie slaapkamers en een super nette badkamer. Achteraan is een klein terrasje. Met kelderberging. Want to know more?

3 Bedroom(s) 112 3 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 24 38 12

La Stokerie à Courtrai est synonyme de vie confortable dans une ville dynamique, tout en se retirant dans son propre cocon. Le nouveau projet, composé de 22 maisons et 25 appartements, chacun avec sa propre taille et orientation, est situé au cœur de Courtrai, sur le Veemarkt et à proximité du Shopping K. Un beau quartier en devenir !Grâce à la diversité des types de logements, vous trouverez certainement la maison qui vous convient le mieux. Vous avez le choix entre 1 et 4 chambres à coucher et les lots les plus spacieux disposent même de 2 salles de bains. En d'autres termes, il existe un type d'habitation durable et orienté vers l'avenir pour tous les budgets. Dans la Stokerie, vous profiterez du caractère historique de la ville, combiné à tous les équipements modernes.Le caractère durable, avec une belle cour intérieure publique, est sans aucun doute un atout supplémentaire. Le chauffage par le sol et les panneaux solaires font partie de l'équipement standard de chaque maison et appartement.Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous renseigner. Want to know more?

2 Bedroom(s) 108 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 89 60 18

La Stokerie à Courtrai est synonyme de vie confortable dans une ville dynamique, tout en se retirant dans son propre cocon. Le nouveau projet, composé de 22 maisons et 25 appartements, chacun avec sa propre taille et orientation, est situé au cœur de Courtrai, sur le Veemarkt et à proximité du Shopping K. Un beau quartier en devenir !Grâce à la diversité des types de logements, vous trouverez certainement la maison qui vous convient le mieux. Vous avez le choix entre 1 et 4 chambres à coucher et les lots les plus spacieux disposent même de 2 salles de bains. En d'autres termes, il existe un type d'habitation durable et orienté vers l'avenir pour tous les budgets. Dans la Stokerie, vous profiterez du caractère historique de la ville, combiné à tous les équipements modernes.Le caractère durable, avec une belle cour intérieure publique, est sans aucun doute un atout supplémentaire. Le chauffage par le sol et les panneaux solaires font partie de l'équipement standard de chaque maison et appartement.Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous renseigner. Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 89 60 18

La Stokerie à Courtrai est synonyme de vie confortable dans une ville dynamique, tout en se retirant dans son propre cocon. Le nouveau projet, composé de 22 maisons et 25 appartements, chacun avec sa propre taille et orientation, est situé au cœur de Courtrai, sur le Veemarkt et à proximité du Shopping K. Un beau quartier en devenir !Grâce à la diversité des types de logements, vous trouverez certainement la maison qui vous convient le mieux. Vous avez le choix entre 1 et 4 chambres à coucher et les lots les plus spacieux disposent même de 2 salles de bains. En d'autres termes, il existe un type d'habitation durable et orienté vers l'avenir pour tous les budgets. Dans la Stokerie, vous profiterez du caractère historique de la ville, combiné à tous les équipements modernes.Le caractère durable, avec une belle cour intérieure publique, est sans aucun doute un atout supplémentaire. Le chauffage par le sol et les panneaux solaires font partie de l'équipement standard de chaque maison et appartement.Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous renseigner. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 89 60 18

De Stokerie à Courtrai est synonyme de vie confortable dans une ville animée, tout en se retirant dans son propre cocon. Le nouveau projet, composé de 22 maisons et 25 appartements, chacun avec sa propre taille et orientation, est situé au cœur de Courtrai, sur le Veemarkt et à proximité du Shopping K. Un beau quartier en devenir ! Grâce à la diversité des types de logements, vous trouverez certainement la maison qui vous convient le mieux. Vous avez le choix entre 1 et 4 chambres à coucher et les lots les plus spacieux disposent même de 2 salles de bains. En d'autres termes, il existe un type d'habitation durable et orienté vers l'avenir pour tous les budgets. Dans la Stokerie, vous profiterez du caractère historique de la ville, combiné à tous les équipements modernes. Le caractère durable, avec une belle cour intérieure publique, est sans aucun doute un atout supplémentaire. Le chauffage par le sol et les panneaux solaires font partie de l'équipement standard de chaque maison et appartement. Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous renseigner. Want to know more?

1 Bedroom(s) 64 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 89 60 18

De Stokerie à Courtrai est synonyme de vie confortable dans une ville animée, tout en se retirant dans son propre cocon. Le nouveau projet, composé de 22 maisons et 25 appartements, chacun avec sa propre taille et orientation, est situé au cœur de Courtrai, sur le Veemarkt et à proximité du Shopping K. Un beau quartier en devenir ! Grâce à la diversité des types de logements, vous trouverez certainement la maison qui vous convient le mieux. Vous avez le choix entre 1 et 4 chambres à coucher et les lots les plus spacieux disposent même de 2 salles de bains. En d'autres termes, il existe un type d'habitation durable et orienté vers l'avenir pour tous les budgets. Dans la Stokerie, vous profiterez du caractère historique de la ville, combiné à tous les équipements modernes. Le caractère durable, avec une belle cour intérieure publique, est sans aucun doute un atout supplémentaire. Le chauffage par le sol et les panneaux solaires font partie de l'équipement standard de chaque maison et appartement. Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous renseigner. Want to know more?

1 Bedroom(s) 64 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 89 60 18

Apartment for Sale in Kortrijk / Courtrai

For those interested in urban living, purchasing an apartment in Kortrijk / Courtrai presents an appealing opportunity. With an average price of €383,291 for apartments, potential buyers can explore a variety of options in both historic and more contemporary buildings. The apartments in Kortrijk reflect a smart use of space and modern amenities, catering to both young professionals and smaller families who seek convenience and efficiency in their living arrangements.

Kortrijk's well-developed public transport network enhances the appeal of living in an apartment here. Residents benefit from extensive bus services and several train stations within easy reach, facilitating seamless mobility. This is complemented by the proximity to major motorways, making car travel just as convenient for longer journeys or weekend getaways. For those who prefer eco-friendly transportation options, electric car charging stations and bike rental services like Blue-bike are readily available throughout the city.

The cultural vibrancy of Kortrijk enriches apartment living here. With numerous restaurants, legal, architectural firms, and beauty salons, the city caters to a lifestyle of convenience and luxury. The community's diverse demographics ensure a lively cultural scene that includes local festivals and events, offering residents opportunities to engage with their community and experience the local culture firsthand. Choosing an apartment in Kortrijk means not only investing in your living space but also in a lifestyle that balances urban conveniences with rich cultural experiences.

Show all Show less