Flat for sale - Ursel

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Ursel (9910).

Flat - Apartment for sale Bellem (RBG54850)
275 000 €

9881 Bellem

NIEUW TE KOOP IN BELLEM (AALTER)Residentie De BrouwerijLangs de Vaart in het rustige Bellem bouwen we binnenkort de nieuwe residentie De Brouwerij met 10 ruime appartementen, kelderbergingen en bovengrondse garages.Alle appartementen beschikken over een ruim terras met zicht op de centrale groenzone of de Vaart.Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers en er is de mogelijkheid om een garage of autostaanplaats bij aan te kopen.Appartement 0.2 is gelegen op de benedenverdieping en heeft een oppervlakte van 78,96 m². Er is 1 slaapkamer voorzien en badkamer met douche en dubbele lavabo.De leefruimte geniet van veel lichtinval door de raampartijen die uitgeven op een terras van 22,73 m². Er is nog een 2e terras aan de slaapkamer van 8,22 m².Energiezuinig projectResidentie De Brouwerij zal naast ruime appartementen ook oog hebben voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de appartementen. Er wordt een geothermische installatie voorzien waarbij alle appartementen opgewarmd of gekoeld kunnen worden met aardwarmte.Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.Bij al onze nieuwbouwprojecten staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.Vertrouwen en transparantie = vaste prijsVertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus. Want to know more?

1 Bedroom(s) 79 31 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Bellem (RBG54849)
390 000 €

9881 Bellem

NIEUW TE KOOP IN BELLEM (AALTER)Residentie De BrouwerijLangs de Vaart in het rustige Bellem bouwen we binnenkort de nieuwe residentie De Brouwerij met 10 ruime appartementen, kelderbergingen en bovengrondse garages.Alle appartementen beschikken over een ruim terras met zicht op de centrale groenzone of de Vaart.Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers en er is de mogelijkheid om een garage of autostaanplaats bij aan te kopen.Appartement 0.3 is gelegen op de benedenverdieping en heeft een oppervlakte van 124,59 m². Er zijn 3 slaapkamers voorzien en 2 badkamers.De leefruimte geniet van veel lichtinval door de raampartijen die uitgeven op een terras van 22,73 m².De ramen op de zuidgevels van dit appartement worden voorzien van zonwerende screens.Energiezuinig projectResidentie De Brouwerij zal naast ruime appartementen ook oog hebben voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de appartementen. Er wordt een geothermische installatie voorzien waarbij alle appartementen opgewarmd of gekoeld kunnen worden met aardwarmte.Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.Bij al onze nieuwbouwprojecten staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.Vertrouwen en transparantie = vaste prijsVertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus. Want to know more?

3 Bedroom(s) 125 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Bellem (RBG54846)
399 500 €

9881 Bellem

NIEUW TE KOOP IN BELLEM (AALTER)Residentie De BrouwerijLangs de Vaart in het rustige Bellem bouwen we binnenkort de nieuwe residentie De Brouwerij met 10 ruime appartementen, kelderbergingen en bovengrondse garages.Alle appartementen beschikken over een ruim terras met zicht op de centrale groenzone of de Vaart.Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers en er is de mogelijkheid om een garage of autostaanplaats bij aan te kopen.Appartement 1.2 is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 100,01 m². Er zijn 2 slaapkamers voorzien en badkamer met douche en dubbele lavabo.De leefruimte geniet van veel lichtinval door de raampartijen die uitgeven op het terras. Er is een tweede terras aan de slaapkamers voorzien.De ramen op de zuidgevel (slaapkamers) van dit appartement worden voorzien van zonwerende screens.Energiezuinig projectResidentie De Brouwerij zal naast ruime appartementen ook oog hebben voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de appartementen. Er wordt een geothermische installatie voorzien waarbij alle appartementen opgewarmd of gekoeld kunnen worden met aardwarmte.Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.Bij al onze nieuwbouwprojecten staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.Vertrouwen en transparantie = vaste prijsVertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 29 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBI79190)
295 000 €

9910 Knesselare

Ce bel appartement de trois chamebres lumineux est situé au premier étage.L'appartement est situé dans le centre de Knesselare et à proximité des autoroutes (E40 et E34).Composition : hall d'entrée avec vestiaire, toilettes invités, salon spacieux et lumineux avec terrasse. Cuisine entièrement équipée. Le premiére chambre principale avec une salle de douche privée. La deuxième chambre peut également accueillir un lit double et a aussi une salle de douche. La troisième chambre. Salle de bains avec baignoire, toilettes et lavabo. Cave privée et local à vélos dans la résidence. Possibilité d'acheter un garage double. Want to know more?

3 Bedroom(s) 102 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBH03028)
316 500 €

9910 Knesselare

Het residentieel woonproject Park Withof II bestaat uit 12 ruime en lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses. Het ligt middenin een prachtig aangelegd park waar het heerlijk vertoeven is. De ruime appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ideaal voor gezinnen. De penthouses hebben een oppervlakte tot wel 120m² met ruime terrassen. Vanop je terras, of vanuit je tuintje als je voor een appartement op de benedenverdieping kiest, kijk je uit over het park. Met zijn eigentijdse, moderne uitstraling en laatste energienormen zal dit schitterende project zowel bewoners als investeerders kunnen bekoren. Voor dit project is gekozen om te werken met warmtepompen door middel van geothermie. Het gebruik van aardgas wordt hierdoor helemaal vermeden. De warmtepomp heeft ook een heel gunstige invloed op het E-peil van het gebouw. Het elektriciteitsnet is er enkel nodig voor de aandrijfenergie van jouw verwarmings- en koelinstallatie. Appartementen met 2 slaapkamers en terras te koop vanaf € 316 500 (excl. kosten). Contacteer ons snel voor meer info of een afspraak. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBH03027)
261 500 €

9910 Knesselare

Het residentieel woonproject Park Withof II bestaat uit 12 ruime en lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses. Het ligt middenin een prachtig aangelegd park waar het heerlijk vertoeven is. De ruime appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ideaal voor gezinnen. De penthouses hebben een oppervlakte tot wel 120m² met ruime terrassen. Vanop je terras, of vanuit je tuintje als je voor een appartement op de benedenverdieping kiest, kijk je uit over het park. Met zijn eigentijdse, moderne uitstraling en laatste energienormen zal dit schitterende project zowel bewoners als investeerders kunnen bekoren. Voor dit project is gekozen om te werken met warmtepompen door middel van geothermie. Het gebruik van aardgas wordt hierdoor helemaal vermeden. De warmtepomp heeft ook een heel gunstige invloed op het E-peil van het gebouw. Het elektriciteitsnet is er enkel nodig voor de aandrijfenergie van jouw verwarmings- en koelinstallatie. Appartementen met 1 slaapkamer en terras te koop vanaf € 261 500 (excl. kosten). Contacteer ons snel voor meer info of een afspraak. Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBH97634)
259 000 €

9910 Knesselare

Lichtrijk en energiezuinig appartement op een centrale ligging te Knesselare (Aalter). Indeling: inkomhall, ruime leefruimte, ingerichte keuken, twee slaapkamers, badkamer met ligbad & lavabo, bergruimte, apart toilet en ruim terras. Op de ondergrondse verdieping van het gebouw is er een privatieve autostaanplaats en een privatieve berging inbegrepen in de vraagprijs. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Kan perfect dienen als 1e woonst of als investeringseigendom met goede verhuurmogelijkheden! Contactpersoon: Olivier Vermander (0471 45 23 87 / ### ) Want to know more?

2 Bedroom(s) 68 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Knesselare (RBH03029)
411 000 €

9910 Knesselare

Het residentieel woonproject Park Withof II bestaat uit 12 ruime en lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses. Het ligt middenin een prachtig aangelegd park waar het heerlijk vertoeven is. De ruime appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ideaal voor gezinnen. De penthouses hebben een oppervlakte tot wel 120m² met ruime terrassen. Vanop je terras, of vanuit je tuintje als je voor een appartement op de benedenverdieping kiest, kijk je uit over het park. Met zijn eigentijdse, moderne uitstraling en laatste energienormen zal dit schitterende project zowel bewoners als investeerders kunnen bekoren. Voor dit project is gekozen om te werken met warmtepompen door middel van geothermie. Het gebruik van aardgas wordt hierdoor helemaal vermeden. De warmtepomp heeft ook een heel gunstige invloed op het E-peil van het gebouw. Het elektriciteitsnet is er enkel nodig voor de aandrijfenergie van jouw verwarmings- en koelinstallatie. Penthouses met 3 slaapkamers en terras te koop vanaf €410 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel voor meer info of een afspraak. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBH01726)
4 235 000 €

9910 Knesselare

Site of 6,014 m² in the center of Knesselare, comprising Hemelrijkstraat 50 (Parkresidentie consisting of 30 assisted living apartments with adjoining 17 individual garage boxes) and buildings at Kerkstraat 50 (currently in use as an after-school childcare facility) which were once part of the cigar factory 'Cogétama'. Special conditions of sale as included in the decision of the City Council in session of October 10, 2022 which should be reproduced in full in the notarial deed: -The buyer of the site grants a temporary and free of charge use to the municipal administration until December 31, 2025 for the site Kerkstraat 50 (including director's house, office building, enclosed playground in front, outbuilding with electricity cabin, paved playground on the Hemelrijkstraat side and fully fenced play area in the back), as shown on the measurement plan of July 12, 2021; -The municipal administration will continue to use the site for the establishment of daycare and before- and after-school childcare and enter into an agreement with the new owner for this purpose; -The municipal administration is permitted to make the adjustments/investments necessary to maintain the recognition by Kind & Gezin by the stated period of December 31, 2025. The sale process is through Covast. This implies working with a bidding system. Inform yourself about the current status and the system being used. Bidding phase runs until Thursday, July 6, 3 p.m. ! For more info or visit? Call ### Want to know more?

30 Bedroom(s) 3513 30 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBF34045)
295 000 €

9910 Knesselare

Dit verrassend ruim en lichtrijk appartement (op eerste verdieping) is gelegen in het centrum van Knesselare, vlakbij de E40 (Aalter of Beernem) en de E34 (Maldegem). Indeling: Ruime lichtrijke leefruimte, terras vooraan, bergruimte, volledig ingerichte keuken, afzonderlijke toiletruimte, slaapkamer 1 met bijhorende badkamer (wastafel en douche), slaapkamer 2 met bijhorende badkamer (wastafel en douche), 3e slaapkamer, terras achteraan, badkamer (ligbad, wastafel en toilet), privatieve kelder in de ondergrond en gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement is momenteel verhuurd. Mogelijkheid tot aankoop dubbele garagebox. Interesse? contacteer Wim Van de Velde (0496/10.61.53 - ### ) Want to know more?

3 Bedroom(s) 102 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBF33267)
295 000 €

9910 Knesselare

Dit verrassend ruim en lichtrijk appartement (op eerste verdieping) is gelegen in het centrum van Knesselare, vlakbij de E40 (Aalter of Beernem) en de E34 (Maldegem). Indeling: Inkom (met ingemaakte vestiairekast), ruime leefruimte, terras vooraan, volledig ingerichte open keuken, afzonderlijke toiletruimte, slaapkamer 1 met bijhorende badkamer (wastafel en douche), 2e slaapkamer, badkamer (ligbad, wastafel en toilet), privatieve kelder in de ondergrond en gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop dubbele garagebox. Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact. Contactpersoon: Wim Van de Velde - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBE75066)
260 000 €

9910 Knesselare

Dit rustig, doch centraal, gelegen appartement bevindt zich op de derde verdieping van een kleinschalige residentie in het centrum van Ursel. Het appartement werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en werd o.a. voorzien van een airco. Door het vele lichtinval is het er zalig vertoeven. Indeling: inkom, gastentoilet, bergruimte, leefruimte met open ingerichte keuken, badkamer (dubbele wastafel, douche en toilet), 2 slaapkamers en een kelderruimte. Optie tot aankoop van ruime garage. Sted. Informatie in aanvraag. Contactpersoon: Wouter Desender (GSM: 0478 230 264) Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Knesselare (RBE58913)

Dit nieuwbouwproject (Res. Edmonde), een realisatie van Mevaco, bevindt zich op de oude site van 'Het Withof' te Knesselare. Het betreft de tweede fase van dit project. Gezien de ligging in de centrumstraat (Veldstraat), is de bereikbaarheid optimaal. Het project bestaat uit twee fases, waarbij hierbij de tweede fase (het gebouw centraal op het perceel) wordt verkocht. Dit gebouw bestaat uit 16 entiteiten, waarbij je kan kiezen tussen appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Elk appartement is voorzien van een aangenaam terras, zeer degelijke afwerking (waarbij de keuze van de materialen vrij te kiezen is door de koper), ... De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 75 m² en 120 m². Aan keuze in ruimte dus absoluut geen gebrek! De groenvoorziening over de volledige site, bestaande uit het centrale binnentuinpark en groene aanplanting rondom de gebouwen, geeft je het natuurgevoel in deze gemeentekern. De appartementen worden met de grootste zorg opgebouwd en afgewerkt, waarbij alle hedendaagse comfort voorzien is. Denk maar aan onder andere: Centrale verwarming door middel van een individuele warmtepomp (diepteboring) in combinatie met vloerverwarming over het volledige appartement (passieve koeling in de zomer is tevens voorzien!), uiterst gunstige isolatie (zowel thermisch als akoestisch) waarbij de appartementen vallen onder de BEN-normen (voordeel van -50% korting op de onroerende voorheffing de eerste 5 jaar), de toepassing van zonnepanelen, aansluiting op regenwater (voor de gelijkvloerse appartementen), ... De koper behoudt de vrije keuze tot aankoop van ofwel een ondergrondse autostaanplaats met bijhorende kelderberging of afgesloten ondergrondse garagebox. Tevens bestaat de mogelijkheid een tweede autostaanplaats aan te kopen! Ook aan parkeervoorziening dus geen gebrek. Stap mee in dit verhaal, gezien een aankoop binnen dit project uitermate geschikt is voor eigen bewoning alsook de perfecte opportuniteit biedt als opbrengsteigendom (investering met gunstig rendement en realisatie van toekomstgerichte meerwaarde op verkoop)! Bijkomende inlichtingen kunnen ten allen tijde bekomen worden op ons kantoor. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Want to know more?

1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zomergem (RBI82758)
249 500 €

9930 Zomergem

Dit aangenaam appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en bevindt zich op wandelafstand van het dorpsplein, waar verschillende commerciële zaken aanwezig zijn. Het appartement heeft een totaal bewoonbare oppervlakte van 80 m² excl. terras, tuin en garagebox. Indeling: inkomruimte, bezoekerstoilet, ruime woonkamer met geïnstalleerde open keuken, functionele bergruimte, twee aangename slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbele wastafel en douche. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een aangenaam terras met privatieve tuin. Uw wagen kan u zonder zorgen plaatsen in de afgesloten garagebox. De garage dient afzonderlijk aangekocht te worden voor 19.500,00 euro. Troeven: momenteel verhuurd / twee slaapkamers / garagebox aanwezig / nabij het dorpspleinHet appartement wordt momenteel verhuurd.Bezoekmoment: 21/11/2023 tussen 17-18u, mits het maken van een afspraak via ### of ### u meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer ons gerust via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zomergem (RBI81036)
452 000 €

9930 Zomergem

Dit nieuwbouw appartement is gelegen in het centrum van Zomergem met een bewoonbare oppervlakte van 112 m² en een terras van 14,8 m² en is gelegen op de eerste verdieping. Op wandelafstand bevinden zich tal van commerciële zaken en scholen. Alsook is er een vlotte verbinding met het openbaar vervoer en verschillende verbindingswegen.De indeling van het appartement ziet er als volgt uit: lichtrijke woonkamer met open geïnstalleerde keuken en een praktische wasplaats. Ook is er een bezoekerstoilet en badkamer met douche, extra toilet en badkamermeubel. Er zijn dan 2 ruime slaapkamers. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een aangenaam en zon georiënteerd terras. Ook zijn er mogelijkheden om er een carport, bovengrondse parkeerplaats en/of berging aan carport bij te kopen.Troeven: E-peil onder de E10 / vloerverwarming incl. koelen / 5 zonnepanelen / ventilatiesysteem D / regenwater / hoge afwerkingsgraadHet appartement kan afgewerkt worden volgens de wensen van de kandidaat-koper. Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 112 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zomergem (RBI81035)
385 000 €

9930 Zomergem

Dit nieuwbouw appartement is gelegen in het centrum van Zomergem met een bewoonbare oppervlakte van 94,05 m² en een terras van 12,8 m² en is gelegen op de tweede verdieping. Op wandelafstand bevinden zich tal van commerciële zaken en scholen. Alsook is er een vlotte verbinding met het openbaar vervoer en verschillende verbindingswegen.De indeling van het appartement ziet er als volgt uit: lichtrijke woonkamer met open geïnstalleerde keuken en functionele berging. Er zijn ook 2 ruime slaapkamers aanwezig. Tussen de 2 slaapkamers bevindt zich een praktische wasplaats, bezoekerstoilet en badkamer met douche, extra toilet en badkamermeubel. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een aangenaam en zon georiënteerd terras. Ook zijn er mogelijkheden om er een carport, bovengrondse parkeerplaats en/of berging aan carport bij te kopen.Troeven: E-peil onder de E10 / vloerverwarming incl. koelen / 5 zonnepanelen / ventilatiesysteem D / regenwater / hoge afwerkingsgraadHet appartement kan afgewerkt worden volgens de wensen van de kandidaat-koper. Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zomergem (RBI81034)
398 000 €

9930 Zomergem

Dit nieuwbouw appartement is gelegen in het centrum van Zomergem met een bewoonbare oppervlakte van 99,70 m² en een terras van 12,8 m² en is gelegen op de tweede verdieping. Op wandelafstand bevinden zich tal van commerciële zaken en scholen. Alsook is er een vlotte verbinding met het openbaar vervoer en verschillende verbindingswegen.De indeling van het appartement ziet er als volgt uit: lichtrijke woonkamer met open geïnstalleerde keuken en praktische wasplaats. Ook is er een bezoekerstoilet en badkamer met douche, extra toilet en badkamermeubel. Er zijn dan 2 ruime slaapkamers. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een aangenaam en zon georiënteerd terras. Ook zijn er mogelijkheden om er een carport, bovengrondse parkeerplaats en/of berging aan carport bij te kopen.Troeven: E-peil onder de E10 / vloerverwarming incl. koelen / 5 zonnepanelen / ventilatiesysteem D / regenwater / hoge afwerkingsgraadHet appartement kan afgewerkt worden volgens de wensen van de kandidaat-koper. Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
645 000 €

9880 Aalter

Bent u op zoek naar een ruim appartement zonder concessies te doen aan de leefruimte? Bij voorkeur gelegen in het centrum, maar toch gemakkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto? Houdt u van overvloedig natuurlijk licht? Mag de afwerking van hoog niveau zijn? Dan bent u hier aan het juiste adres!Dit appartement, met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 162 m², bevindt zich midden in Aalter, op de hoek van de Brouwerijstraat en de Europalaan. U bevindt zich hier in de nabijheid van winkels en alle voorzieningen, en tegelijkertijd zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De autosnelweg ligt op slechts 2 minuten afstand, en er is parkeergelegenheid aan de overkant van de straat – alles wat u nodig heeft.Dit appartement weet niet alleen te overtuigen met zijn uitstekende locatie maar ook met zijn openheid, licht en ruimte! De grote glaspartijen zorgen voor een uitzonderlijke lichtinval, en dankzij de zuidwest oriëntatie baadt het appartement de hele dag in de zon. Een waar genot om in te verblijven. Bovendien beschikt het appartement over 3 gevels, waardoor u het gevoel van een volwaardig huis behoudt.De inrichting en afwerking van dit appartement zijn ongeëvenaard! Maatkasten, massief parket, zwart gelakte aluminium ramen en de pivoterende stalen deur dragen allemaal bij aan een gevoel van ongekende luxe en comfort. Voeg daar het energiezuinige karakter van het appartement aan toe, waarbij verwarming en sanitair warm water worden geleverd door een condensatieketel en zonneboiler, en de zon op de warmste dagen buiten wordt gehouden door elektrisch bedienbare screens.Met 2 volwaardige slaapkamers en de mogelijkheid om een derde te creëren, biedt dit appartement ruimte voor een compleet gezin. Verder omvat het een ruime woonkamer met open keuken, bureauhoek, 2 badkamers, technische berging, berging bij de keuken, dressing, 2 toiletten en een terras. Op verdieping -1 heeft het appartement ook een privé kelderberging en toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging.Tot slot is het mogelijk om een parkeerplaats en/of garage bij te kopen.Energieprestatiecertificaat (E-peil): E57. Want to know more?

2 Bedroom(s) 162 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
225 000 €

9880 Aalter

Dit appartement is uiterst goed gelegen aan het station van Aalter. Met zijn open zicht over de sporen, geniet je van de beleving van beweging alsook de maximale lichtinval in keuken en living. Mede door het aangename terras op de voorgevel is binnen- en buitenruimte één geworden. Het appartement is netjes onderhouden en bijgevolg instapklaar. Zowel voor eigen bewoning als investering kan dit dienst doen! Door de oppervlakte (109 m²) beleef je het ruime gevoel. De mogelijkheid bestaat om een bijhorende achterliggende garagebox aan te kopen. De indeling ziet er als volgt uit: Via de inkomhall bereik je de leefruimte met toegang naar de ingerichte keuken en terras (op voorgevel). Tevens kan je via de centrale inkomhall naar de twee (ruime) slaapkamers, de ingerichte badkamer, het afzonderlijke toilet en de berging. Tevens beschikt het appartement ook over een private kelderberging. Mogelijkheid tot aankopen van een achterliggende garagebox op hetzelfde perceel (privatief gebruik) tegen meerprijs. Tot slot geniet je van de bruikbaarheid van een gemeenschappelijk fietsenlokaal. Het appartement is vrij bij akte. Interesse? Vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse aan! Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call