Flat for sale - Wenduine

47 results (1 - 20)

8420 Wenduine

459 000 € - 549 000 €

Residentie “Ace” is een kleinschalig nieuwbouwproject in het centrum van Wenduine (De Haan). Het project omvat 6 ruime appartementen en is afgewerkt met alle nodige comfort en luxe! Er zijn zowel twee als drie slaapkamerappartementen beschikbaar met oppervlaktes tussen de 120 en 155m². Ieder appartement geniet van een ruim terras tot wel 18m², waar je kan genieten van de buitenomgeving. De appartementen zijn doordacht ontworpen met gebruik van kwaliteitsvolle materialen, waardoor ze een duurzaam en elegant karakter krijgen. Het project is gelegen in het hartje van Wenduine. Strand, duinen en bos zijn gelegen op slechts 500 meter van Residentie 'Ace'. Er is tevens de nodige aandacht voor groenvoorziening en parking. Er is de mogelijkheid tot aankoop van een privatieve staanplaats en/of berging. In 2024 kan u nog genieten van het verlaagde btw tarief van 6%. De voorwaarden zijn de volgende: • Je koopt de woning zelf aan, niet via een vennootschap • Meer dan 50% van de woning is voor persoonlijk gebruik • Je bent gedomicilieerd op het adres eenmaal de woning bewoonbaar is • De nieuwbouw is ook uw enige woning • Deze voorwaarden moet je gedurende 5 jaar aanhouden Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 107 - 137 5 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90
225 000 €

8420 Wenduine

Gemeubeld appartement zowel geschikt als hoofdverblijfplaats als tweede verblijf gelegen in het centrum van Wenduine. Bestaande uit: inkomhall met trap, inkom-/nachthall met bergruimte, woonkamer met open keuken, afzonderlijk toilet, badkamer met douche / lavabo / wasmachine, grote slaapkamer met schuifraam naar zonnig terras, ruime tuin met veel zon en terras op de benedenverdieping. 4 slaapgelegenheden. Airco koud en warm (bediening ook op afstand). 1ste verdieping zonder lift. Momenteel verhuurd op jaarbasis. Want to know more?

1 Bedroom(s) 65
contact
details
Email
Call
+32 50 41 16 47
369 000 €

8420 Wenduine

This beautiful apartment, built in 2015, is an oasis of light and space, ideally located near the beach and the sea, but also just a stone's throw away from the center of Wenduine and the market. The spacious and modern living area, with an adjoining fully equipped open kitchen, is infused with natural light, creating a refreshing atmosphere. Additionally, the living area has direct access to the west-facing garden at the rear of approximately 21m2, which offers privacy and tranquility without overlooking. The entrance hall also provides access to a separate toilet and a modern bathroom, equipped with a double sink, a walk-in shower, and a bathtub with a shower function. The apartment features two spacious, full-sized bedrooms, both with access to the second terrace at the front. This new apartment combines modern luxury with an excellent location, making it an ideal place for those seeking comfort, space, and proximity to the vibrant coastal life. Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 31 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 41 10 13
125 000 €

8420 Wenduine

Excellently located, just 100 metres from the beach, you will find this cosy partially renovated flat. When entering the building, you first reach a mezzanine floor where there is a storage room. On the first floor there is the entrance to the flat with a bedroom with shower room and a nice living room with a renovated kitchen. Would you like to schedule a viewing? Then be sure to contact Victor on ### or via email to ### Advantages *Excellent location *No obligation to renovate *Extra storage room 1) Urban development destination Ra: Residential area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: not applicable 4) Delimited riverbank zone: not applicable 5) Validated as-built certificate: no 6) Inspection certificate for electricity: Yes - conform 7) Flood report: Plot score or P-score: D: medium probability of flooding Building score or G-score: D: medium chance of flooding Location in Signal Area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

1 Bedroom(s) 38 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 46 00 46
625 000 €

8420 Wenduine

Residentie “Kallista” is een hoogstaand nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Wenduine. Met strand en duinen als uw achtertuin, winkels en diverse drink- en eetgelegenheden op wandelafstand geniet dit project van een bijzonder gunstige ligging. Dit kleinschalig project omvat 7 luxe appartementen, elk met een oppervlakte van maar liefst 146m2 en een ruim zuidelijk georiënteerd terras waar u kan genieten van een panoramisch uitzicht over de gemeente Wenduine. Met een gevelbreedte van maar liefst 13 meter beschikt elk appartement over uitzonderlijk veel lichtinval. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar luxueuze vormgeving en strak karakter. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficiëntie. Zo is ieder appartement voorzien van een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas in combinatie met een ventilatietype D. In functie van een optimaal ruimtegebruik heeft men geopteerd voor vloerverwarming. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting. Ten slotte is er ook de mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats bij de residentie. Want to know more?

3 Bedroom(s) 146 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 41 10 13
149 000 €

8420 Wenduine

Instapklaar gelijkvloers appartement gelegen vlakbij het strand! Gerenoveerd instapklaar appartement in Wenduine, gelegen op de gelijkvloerse verdieping, vlakbij het strand, de duinen, de zeedijk, de winkels, de tramhalte en het centrum van Wenduine. Indeling als volgt: inkom, badkamer met bad/douche, toilet en enkele wastafel, woonkamer, keuken en slaapkamer met inmaakkasten en slaapgelegenheid voor 4 personen. Tevens beschikt u over een privatief genotsrecht van de ruime (10 m²) aanpalende terras. In de benedenverdieping is een kelderberging inbegrepen in de prijs. Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. (sted.inl.: in aanvraag) Want to know more?

1 Bedroom(s) 37 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 31 31 99

Holiday Suites Wenduine zijn ruime vakantieverblijven vlakbij het centrum en het strand van Wenduine. De verblijven zijn perfect voor wie op zoek is naar een combinatie tussen eigen gebruik en extra opbrengsten! De professionele verhuurpartner verhuurd uw suite steeds wanneer u er niet bent! Dankzij deze professionele verhuurpartner is dit een 100% zorgeloze investering waarbij u niets hoeft te doen! De vakantiesuites beschikken steeds over een ruime living met een open keuken en een aansluitend terras. Het verblijft beschikt over een aparte slaapkamer met dubbel bed en een badkamer met douche. Onder het project bevinden zich parkeerplaatsen die bij het vakantieverblijf gekocht kunnen worden! Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 59 80 00 00
  Wenduine (RBK40733)

8420 Wenduine

610 000 € - 625 000 €

Residentie “Kallista” is een hoogstaand nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Wenduine. Met strand en duinen als uw achtertuin, winkels en diverse drink- en eetgelegenheden op wandelafstand geniet dit project van een bijzonder gunstige ligging. Dit kleinschalig project omvat 7 luxe appartementen, elk met een oppervlakte van maar liefst 146m2 en een ruim zuidelijk georiënteerd terras waar u kan genieten van een panoramisch uitzicht over de gemeente Wenduine. Met een gevelbreedte van maar liefst 13 meter beschikt elk appartement over uitzonderlijk veel lichtinval. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar luxueuze vormgeving en strak karakter. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficiëntie. Zo is ieder appartement voorzien van een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas in combinatie met een ventilatietype D. In functie van een optimaal ruimtegebruik heeft men geopteerd voor vloerverwarming. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw voorkeur. Ten slotte is er ook de mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats bij de residentie. Want to know more?

3 Bedroom(s) 146 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 41 10 13

8420 Wenduine

625 000 €

Aan de achterkant van de Zeedijk, vlakbij het commerciële centrum, de bossen en het openbaar vervoer van Wenduine bevindt zich dit unieke nieuwbouwproject “Kallista”. Dit schitterend nieuwbouwproject bestaande uit 7 appartementen, van telkens 147 vierkante meter, kenmerkt zich door zijn tijdloos, stijlvol ontwerp en unieke gevelbreedte van 13 meter.Elk appartement beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, bergruimte, zeer ruime lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken en prachtige zuid georiënteerde terrassen met open zicht richting het centrum van Wenduine. De appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen welke de exclusieve leefervaring extra benadrukken.De sublieme appartementen van Residentie “Kallista” zijn uitermate geschikt voor zowel een vaste bewoning alsook het tweede verblijf. Mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats in de residentie.Extra troeven:- Centrale ligging;- Hoogstaande architectuur;- Ruime oppervlakten;- Grote zuid georiënteerde terrassen;- Mogelijkheid tot aankoop van staanplaats.- Aankoop mogelijk aan verlaagd BTW 6% i.p.v. 21%.Kom de verschillende wooneenheden ontdekken tijdens een gesprek. Maak een vrijblijvende afspraak via ### of ### vanaf € 595.000. Want to know more?

3 Bedroom(s) 147 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 69 02 03
  Wenduine (RWC31213)

8420 Wenduine

In Wenduine, gelegen langs de Brugsesteenweg nabij het centrum, starten binnenkort de werkzaamheden aan de nieuwbouwresidentie Lauhaz. Het project omvat 11 appartementen opgetrokken volgens de typerende architectuur van Architektenburo uit Knokke en betreft een kleinschalige ontwikkeling in de nabijheid van het centrum van Wenduine. Quasi alle faciliteiten zijn te bereiken op wandelafstand. Naast de appartementen zijn er ook 6 staanplaatsen aanwezig waaronder 5 garageboxen. De afwerking van het project is uiterst duurzaam; zo wordt de gevel opgetrokken in een lichte façadesteen in combinatie met strakke zwarte gevelelementen. Bovendien zullen de appartementen beantwoorden aan de hedendaagse eisen en normen op vlak van energiezuinigheid. De combinatie van een energie-efficiënt verwarmingssysteem, de akoestische en thermische isolatie maken dat de E-peilen maximaal E30 kunnen bedragen. Alle appartementen worden voorzien van een maximum aan hedendaags comfort met zonnige terrassen op de verdiepen en private tuinen voor de gelijkvloerse appartementen. Daarnaast voorziet de bouwheer mooie budgetten in het lastenboek om van je appartement een echte thuis te maken. Doorheen de klantenbegeleiding voorziet de bouwheer tevens een interieurarchitect die je bijstaat met advies gedurende het ganse keuzetraject. Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 - 91 9 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 41 16 47

8420 Wenduine

315 000 € - 345 000 €

Voor meer info: ### Residence "Lauhaz" is a high-quality new development located in the family seaside resort of Wenduine. With beach and dunes, shops and various drinking and eating establishments within walking distance, this residence enjoys a particularly favourable location. This small-scale project comprises 11 flats, each with spacious living areas, terraces and equipped with 2 bedrooms and bathroom. The building stands out first and foremost for its spacious, modern design and luxurious character. The finishing is of high quality and meets the latest standards in terms of insulation values and energy efficiency. Besides the low, ecological footprint, this future-oriented approach has numerous advantages for both your monthly energy bill and your personal comfort. A high standard is also offered in terms of finishing, with ample budget to choose the sanitary appliances, kitchen and floor covering yourself, fully in line with your taste and desire. Finally, there is also the option of purchasing a pitch or garage at the residence. Voor meer info: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 - 84 9 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 41 10 13
Flat - Apartment for sale Wenduine (RBM19727)
224 000 €

8420 Wenduine

Dit aangename appartement bevindt zich vlakbij de Zeedijk en het commerciële centrum van Wenduine.We betreden het appartement via de beveiligde inkomdeur naar de inkomhall, voorzien van gastentoilet en vestiairehoek. Doorlopend begeven we ons tot de lichtrijke leefruimte onderverdeeld in zithoek met aangenaam open zicht vanop het terras, eetkamer met aansluitend de open, geïnstalleerde keuken. Terug via de inkomhall begeven we ons tot de badkamer met lavabomeubel en douche in ligbad alsook de ruime, volwaardige slaapkamer. Priavtieve kelderberging aanwezig!Extra troeven: Schitterende locatie Lichtrijke leefruimte Privatieve kelderberging Waterontkalker & Zorgeloze, gunstige investering Dit aangename appartement vormt de perfecte investering voor zowel de tweede verblijver alsook de investeerder die zorgeloos wenst te investeren. Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging via ### of 050/69.02.03! Want to know more?

1 Bedroom(s) 60 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 69 02 03
Flat - Studio for sale Wenduine (RBM14965)
92 500 €

8420 Wenduine

Ce magnifique studio offre un espace de vie très lumineux, parfait pour ceux qui aiment la lumière naturelle et une atmosphère ouverte et aérée. L'espace est doté de grandes fenêtres qui non seulement laissent entrer une abondante lumière naturelle, mais offrent également des vues agréables. La terrasse ensoleillée est idéale pour se détendre et profiter des chauds rayons du soleil.L'entrée du studio se trouve sur le front de mer animé, ce qui permet non seulement d'accéder facilement à la plage et à la mer, mais aussi à la promenade animée avec ses nombreux magasins, restaurants et cafés. Il s'agit donc d'un endroit idéal pour vivre en permanence ou pour passer des vacances.La salle de bains est équipée d'une baignoire confortable. La cuisine dispose de tous les équipements de base nécessaires, notamment d'une plaque de cuisson, d'un réfrigérateur et de nombreux espaces de rangement.Dans l'ensemble, ce studio offre une combinaison parfaite de confort, de commodité et d'un emplacement magnifique, ce qui en fait un excellent choix pour tous ceux qui recherchent une maison attrayante et pratique au bord de la mer. Want to know more?

30 5 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 42 66 09
Flat - Apartment for sale Wenduine (RBL79876)
339 000 €

8420 Wenduine

Residence "Lauhaz" is a high-quality new construction project located in the family-friendly seaside town of Wenduine. With the beach and dunes, shops, and various drinking and dining options within walking distance, this residence enjoys a particularly favorable location. This small-scale project consists of 11 apartments, each with spacious living areas, terraces, and equipped with 2 bedrooms and a bathroom. The building stands out primarily for its spacious, modern design and luxurious character. The finishes are of high quality and meet the latest standards in terms of insulation values and energy efficiency. In addition to the small ecological footprint, this forward-thinking approach has numerous benefits for both your monthly energy bill and your personal comfort. A high standard of finishing is also offered, with generous budgets provided to choose the sanitary fixtures, kitchen, and flooring, fully in line with your taste and desires. Finally, there is also the possibility to purchase a parking space or garage at the residence. Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 41 10 13
Flat - Apartment for sale Wenduine (RWC35410)

Een gloednieuw appartement gelegen in het centrum van Wenduine met veel lichtinval. Slechts op enkele stappen verwijderd van de Zeedijk en de tennis. De indeling omvat een ruime woonkamer met een balkon dat uitkijkt op de zee, een open volledig ingerichte keuken met aangrenzende berging, een inkom-/nachthall, 2 slaapkamers waarvan één met een zonnig terras, een badkamer met een ligbad en een douchescherm + dubbele lavabo, een afzonderlijk toilet en een grote kelder beneden. Dit hoekappartement is volledig opgeschilderd en is voorzien van verlichting en gordijnrails. Daarnaast beschikt het over een zeer ruime fietsenberging en zonnepanelen. Verkoop onder BTW stelsel. Want to know more?

2 Bedroom(s) 75
contact
details
Email
Call
+32 50 41 16 47
Flat - Apartment for sale Wenduine (RWC35405)
320 000 €

8420 Wenduine

Lichtrijk, recent appartement in het centrum van Wenduine op enkele stappen van de Zeedijk en enkele meters van de Kerkstraat. Bestaande uit: inkom-/nachthall, woonkamer met open keuken en zonnig terras, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en dubbele lavabo, berging en afzonderlijk toilet. Fietsenberging aanwezig. Want to know more?

2 Bedroom(s) 69
contact
details
Email
Call
+32 50 41 16 47
239 000 €

8420 Wenduine

This beautiful apartment is located near the center of Wenduine and the beach. With a living area of approximately 89m², this apartment is perfect for those looking for a spacious and bright living space. The spacious living area is characterized by plenty of natural light, creating a pleasant and inviting atmosphere, and adjacent to it is the semi-open, fully equipped kitchen. The bathroom is equipped with a shower, sink, and toilet. The apartment has two very spacious bedrooms, one of which has direct access to the terrace at the back. This apartment is ready to move in and thanks to the good EPC it is also very energy efficient, contributing to a lower energy bill. Additionally, there is the option to purchase a parking space for the price of 26,000 euros. In short, this apartment in Wenduine offers everything you need for comfortable living on the coast. Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 41 10 13
Flat - Apartment for sale Wenduine (RBL41856)
173 950 €

8420 Wenduine

This cosy and practical ground-floor apartment in Wenduine on De Bruynehelling offers everything you need for a relaxing stay by the sea. Features: Warm living room: The living room exudes warmth and comfort, ideal for relaxing after a day at the beach. Functional Kitchen: A well-equipped kitchen where you can easily prepare your favorite dishes. Separate bedroom: The bedroom offers peace and privacy, with direct access to the bathroom. Bathroom: Located behind the bedroom, equipped with shower and toilet. Small Intimate Courtyard: From the bedroom, you have access to a small courtyard. This apartment is located at the back of the seawall, which means you're just steps from the beach. Enjoy the fresh sea air, the sound of the waves and all the amenities Wenduine has to offer. Whether you want to sunbathe, stroll along the coast or enjoy the local establishments, it's all within easy reach. Ideal for vacations: Thanks to its excellent location and practical layout, this apartment is ideal for vacations. Whether you're looking for a second home by the sea or want to invest in a vacation rental, this apartment offers many possibilities. Want to know more?

1 Bedroom(s) 42 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 42 58 98
199 900 €

8420 Wenduine

IN OPTIE - Appartement met 2 slaapkamers met privatieve stadstuin ideaal gelegen op wandelafstand van de zeedijk, het strand, winkels, openbaar vervoer en het centrum van Wenduine. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers in een kleine residentie. Als volgt ingedeeld: lichtrijke woonkamer, aparte keuken, 2 slaapkamers, badkamer met wastafel en ligbad, apart toilet, veranda en stadstuin. Grote troef zijn de zeer lage gemeenschappelijke kosten. Centrale verwarming op aardgas - rolluiken aanwezig - EPC label D. Dit appartement biedt een comfortabele en praktische woonomgeving voor zowel vaste en/of tweede verblijf alsook investering.Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse aarzel niet en bel Gaëlle op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 86
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88