Flat for sale - Wevelgem

58 results (1 - 20)

8560 Wevelgem

197 500 € - 347 500 €

Residentie “Marie” is a stylish, high-quality residential project located in the center of Wevelgem and at the same time a stone's throw from Kortrijk. The small-scale project consists of 5 bright apartments, designed with special attention to comfort. In Residence Marie, the architecture plays with mature and at the same time sober colors combined with sustainable materials, creating a timeless look. Each apartment has its own character with a living area of 56 to 83 m². They all have 1 or 2 bedrooms and a garage box can be purchased for each accommodation. One of the many advantages of the project is its sophisticated price-quality ratio, with retail prices starting at 197,500 euros (excluding costs)! Would you like more information about this new construction project? Contact Sarah Hanson (0493 25 46 80 - ### ) or Yoshi Vandeginste (0474 49 50 38 - ### ). - Legal notices: EPB pending - Urb. inf.: pending Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 55 - 78 4 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 22 55 66
Ground floor for sale Wevelgem (RBK09307)
169 000 €

8560 Wevelgem

Spacieux rez-de-chaussée appartement à vendre avec grand garage agencement : hall d'entrée, séjour, cuisine ouverte, 2 chambres, débarras, salle de bains + toilettes séparées + Très grand garage avec local de rangement supplémentaire + entièrement rénové + centre ville Want to know more?

2 Bedroom(s) 173 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
265 000 €

8560 Gullegem

Ruim appartement gelegen op de 3de en 4de verdieping van Residentie Caroline. 't Hartje van Gullegem met als pluspunt alle facileiten (supermarkt, school, bakker, ...) binnen een straal van 100 meter. Indeling als volgt: Inkomhal met doorgang naar het lichtrijke leefgedeelte. Dit gezellig geheel omvat een eetplaats, zitruimte en uitgeruste keuken. Aparte wasplaats met opbergmogelijkheden. In totaliteit tellen we 3 volwaardige slaapkamers en 2 mooie badkamers. Douchen of baden? Hier kan het allebei! Elke verdieping is ook voorzien van een apart toilet. Dankzij de 3 terrassen geniet je op élk moment van het zonnetje. Rustgevend vergezicht. Privacy verzekerd! Kelderberging (6 m² en elektriciteit aanwezig) is inclusief in de vraagprijs. LEUKE EXTRA'S: dubbele beglazing, CV op aardgas, een zee aan ruimte, centrumligging, ... Mogelijkheid tot aankoop garage in het gebouw. Onze ref. DEV3987 Want to know more?

3 Bedroom(s) 117 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 44 03 69
239 000 €

8560 Wevelgem

Altijd al gedroomd om te wonen in een centrum? Vlakbij alle dagdagelijkse faciliteiten (supermarkt, apotheek, ...) en toch uiterst rustig? Dit appartement met ligging te Wevelgem voorziet u van alle comfort! Indeling als volgt: Inkom met vestiaire en apart toilet. Lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats. Onderhoudsvriendelijke en geëquipeerde keuken met palende berging. Ruime slaapkamer, dressing en een badkamer met douche en lavabo. Op het verdiep treffen we een 2de slaapkamer, een polyvalente ruimte (bureau, slaapkamer, ...) en extra opbergmogelijkheden. Ontbijtje? Even genieten? Het Westgeoriënteerd terras is hier perfect voor! Kelderberging (elektriciteit aanwezig) inbegrepen in de vraagprijs. LEUKE EXTRA'S: dubbele beglazing, een aantal recente upgrades (badkamer, keuken, ...), airco aanwezig (merk Samsung), ... Onze ref. DEV3988. Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 44 03 69
235 000 €

8560 Wevelgem

Bent u op zoek naar een loft met industriele uitstraling waar u nog volledig uw eigen idee kan doen? Dan is dit pand zeker iets voor u. Op dit moment is het pand nog ingericht als horeca, maar met een niet al te groot renovatiebudget kunt u er een geweldige loft van maken . Onze afbeeldingen geven slechts een idee van wat er mogelijk is. In het uitgetekende grondplan werd volledig rekening gehouden met de locatie van alle nutsvoorzieningen. In ons nieuwe grondplan hebben zowel het living gedeelte als het slaapgedeelte rechtstreekse toegang tot het terras. In beide gedeeltes ligt er op de afbeeldingen een parket op de grond, maar u kunt ook de originele gietvloer behouden. Zoals u ook kunt zien op de originele foto's heeft het pand mooie hoge plafonds met gewelven , die mooi passen bij de industriële uitstraling van een loft. Voor het pand kan gemakkelijk plaats voorzien worden om 2 autos te plaatsen. In het pand zijn er verder op de 1e verdieping een appartement met 1 slaapkamer én een atelier, op de 2e verdieping is er nog een luxe loft met 3 slaapkamers en groot terras. (te bereiken via buitentrap) Indien u ook hierin geïnteresseerd bent, kan het ganse pand (gelijkvloers, appartement én loft) ook aangeboden worden. Interesse? Bel ons vlug voor een bezoekje ; Barbara ### Ann ### Want to know more?

146
contact
details
Email
Call
+32 479 27 71 92

Danneels realiseert nieuwe energiezuinige appartementen aan de Parkstraat in Wevelgem. De residentie sluit architecturaal mooi aan bij woningen die we hier bouwen.Je woont in de Marie Curiestraat, in een rustig gelegen jonge buurt met veel groen in hartje Wevelgem. Een ideale woonlocatie met een ideale bereikbaarheid. Appartement 00.01 op het gelijkvloers biedt jou alle comfort: open ingedeelde leefruimte met grote raampartij, afgewerkte eilandkeuken, slaapkamer met laminaat, badkamer met douche, apart toilet en berging met wasplaats. Je hebt een zonneterras en beschikt in de kelder over een berging, fietsstalplaats en garagebox of parkeerplaats.Dit energiezuinige nieuwbouwappartement is voorzien van vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen.Danneels werkt jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. Jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar. Want to know more?

1 Bedroom(s) 65 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10

Danneels bouwt nieuwe energiezuinige appartementen aan de Parkstraat in Wevelgem. Deze residentie sluit architecturaal mooi aan bij woningen die we hier bouwen.Je woont in de Marie Curiestraat, in een rustig gelegen jonge buurt met veel groen in hartje Wevelgem. Een ideale woonlocatie met een ideale bereikbaarheid. In dit appartement vind je o.m. een afgewerkte keuken, eet- en zithoek met veel lichtinval, een ruime slaapkamer waar de badkamer op aansluit, een wasplaats, berging en een zongericht terras gericht op de groenzone.Bij het appartement hoort ook een ondergrondse parkeerplaats, extra berging en een fietsenstalling. Vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen zijn voorzien.Danneels werkt jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. De keuken, badkamer & vloeren kan je zelf kiezen in de toonzalen van onze partners. Want to know more?

1 Bedroom(s) 66 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10

Aantrekkelijk zuid gericht appartement op het gelijkvloers. Met o.m. een ruime woonkamer, ingerichte eilandkeuken en badkamer, een ruim terras met zicht op de mooie groenzone, 2 slaapkamers, wasplaats en berging.Danneels bouwt nieuwe energiezuinige appartementen aan de Parkstraat in Wevelgem. Deze residentie sluit architecturaal mooi aan bij woningen die we hier bouwen.Vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen zijn voorzien. Bij het appartement hoort ook een ondergrondse parkeerplaats, extra berging en een fietsenstalling.Je woont in de Marie Curiestraat, in een rustig gelegen jonge buurt met veel groen in hartje Wevelgem. Een ideale woonlocatie met een ideale bereikbaarheid. We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. Jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10

Danneels bouwt nieuwe energiezuinige appartementen aan de Parkstraat in Wevelgem. Deze residentie sluit architecturaal mooi aan bij woningen die we hier bouwen.Je woont in de Marie Curiestraat, in een rustig gelegen jonge buurt met veel groen in hartje Wevelgem. Een ideale woonlocatie met een ideale bereikbaarheid. In dit appartement vind je o.m. een afgewerkte keuken, eet- en zithoek met veel lichtinval, een ruime slaapkamer waar de badkamer op aansluit, een wasplaats, berging en een zongericht terras gericht op de groenzone.Bij het appartement hoort ook een ondergrondse parkeerplaats, extra berging en een fietsenstalling.Vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen zijn voorzien.Danneels werkt jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. De keuken, badkamer & vloeren kan je zelf kiezen in de toonzalen van onze partners. Want to know more?

1 Bedroom(s) 76 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10

Danneels bouwt nieuwe energiezuinige appartementen aan de Parkstraat in Wevelgem. Deze residentie sluit architecturaal mooi aan bij woningen die we hier bouwen.Je woont in de Marie Curiestraat, in een rustig gelegen jonge buurt met veel groen in hartje Wevelgem. Een ideale woonlocatie met een ideale bereikbaarheid. Met o.m. een ruime woonkamer, ingerichte eilandkeuken en badkamer, een ruim terras met zicht op de mooie groenzone, 2 slaapkamers, wasplaats en berging.Vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen zijn voorzien. Bij het appartement hoort ook een ondergrondse parkeerplaats, extra berging en een fietsenstalling.We werken jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. De keuken, badkamer & vloeren kan je zelf kiezen in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10

Danneels bouwt nieuwe energiezuinige appartementen aan de Parkstraat in Wevelgem. De nieuwe residentie sluit architecturaal mooi aan bij woningen die we hier bouwen.Dit ruime appartement heeft o.m. een lichtrijke open ingedeelde leefruimte, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 2 slaapkamers, 2 terrassen, wasplaats en berging, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen. Ondergrondse parkeerplaats, extra berging en fietsenstalling zijn voorzien.We werken jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. De keuken, badkamer & vloeren kan je zelf kiezen in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar.Je woont in de Marie Curiestraat, in een rustig gelegen jonge buurt met veel groen in hartje Wevelgem. Een ideale woonlocatie met een ideale bereikbaarheid. Danneels werkt jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. De keuken, badkamer & vloeren kan je zelf kiezen in de toonzalen van onze partners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 36 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10
125 000 €

8560 Wevelgem

Gelegen op 2de verdieping bevindt zich deze serviceflat die uitermate toegankelijk is voor zowel senioren, andersvaliden en voorzien van alle moderne technieken. Deze serviceflat is de ideale oplossing voor senioren voor wie de eigen woning te groot geworden is, maar niet toe is aan de overstap naar een traditioneel rusthuis. In deze flat woont men volledig zelfstandig maar wordt de hulp aangepast naar de wensen van de bewoner. Het complex is gebouwd rondom een centrale cafetaria/ontmoetingsplaats met mooi aangelegde tuin, gebruik van kwalitatieve materialen en heel wat parkeermogelijkheid. De flat heeft een volledig ingerichte hoekkeuken met 4 pits keramische kookplaat, een berging, slaaphoek aan de leefruimte en badkamer met toilet en douche, CV op aardgas en een leuk zonneterras die uitkijkt op een prachtige groene tuin. Deze flat is volledig instapklaar, voorzien van glasvezelbehang en volledig geschilderd, voilegordijnen + brandwerende overgordijnen met rails voor kaderophangsysteem en verlichting. Assistentiebel/videofonie is aanwezig en mede de basisdienstverlening maar daarnaast ook heel wat extra optionele faciliteiten als daar maaltijdservice, schoonmaak, mogelijkheid tot boodschappendienst,…). Aankoop voor eigen gebruik maar ook als investering vanzelfsprekend een opportuniteit. De eigenaar is bij aankoop van dergelijke eigendom vrijgesteld van jaarlijkse onroerende voorheffing wat het rendement daarmee aanzienlijk verhoogt. Aankoop onder registratierecht (grondaandeel via erfpacht). Onze REF. DEV1866 Want to know more?

1 Bedroom(s) 41 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 44 03 69
  Gullegem (RBH91976)

8560 Gullegem

162 500 € - 375 000 €

De nieuwbouw Residentie MERLIJN telt 7 lichte en ruime appartementen. Het gebouw wordt opgetrokken in een moderne warme stijl en centraal staat het wooncomfort en de energiezuinigheid. De ligging bepaalt mede het grote succes van dit project gezien het woongegeven zich afspeelt op 100 meter van de kerk, bakker, slager. Elk appartement wordt opgeleverd met onberispelijke afwerking en oog voor detail en er wordt gebruik gemaakt van uiterst kwalitatieve materialen. Aluminium schrijnwerk, sterke isolatiewaarde, vloerverwarming als standaard door middel van warmtepomp die voorziet in verwarming/passieve koeling via geothermie (grondboringen). Daarnaast is elk appartement voorzien van een mooi terras met groen zicht achteraan alsook voor de appartementen op de verdiepingen ook een tweede terras vooraan voor wie graag wat contact heeft met het straatgebeuren. Klinkt dit als muziek in de oren? Wonen in de dorspkern van Gullegem, op wandelafstand van bakker, slager, apotheek en in een schitterend nieuwbouwappartement? En benieuwd naar elk detail qua prijs, afwerking en mogelijkheden. Dan maken wij graag met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis en voorzien wij u van alle info. Aarzel niet langer en bel ons voor meer info op ### Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 53 - 97 5 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 44 03 69
Flat - Apartment for sale Wevelgem (RBK33563)
169 000 €

8560 Wevelgem

Apartment located in the center on the third floor with elevator consisting of entrance, cloakroom, separate toilet, cozy living room, recently furnished kitchen, bathroom with shower and laundry room, 2 beautiful bedrooms with fitted wardrobes, sunny terrace with a view of the center, cellar. There is a possibility to purchase an underground garage for € 20,000. Trumps * Centrally situated * Ready to move in. * Possibility to purchase underground garage 1) Urban development destination: Ra: Residential area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes (conform or not) or no 5) Renovation obligation: no 6) Flood report: Plot score or P-score: A: no flooding modelled Building score or G-score: A: no flooding modelled Location in signal area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Heritage List: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 94 69 00
Duplex for sale Gullegem (RBK33535)
450 000 €

8560 Gullegem

Perfect onderhouden duplex-appartement met een zee aan ruimte. Deze eigendom laat zich niet in één vakje duwen. Appartement/Bel-etage of toch gewoon een grote woonst met een topligging in het hartje van Gullegem, nabij winkels/school/... . Alsook vlotte verbinding vanuit alles invalswegen. Indeling als volgt: Eens boven komt u de inkomhal met apart toilet. Rechtdoor bevindt zich een aangename doorzonleefruimte bestaande uit een zit -en eetplaatsgedeelte. Aanpalend maken we kennis met een zeer groot zonneterras. Niet onbelangrijk, hier kunt u ongestoord genieten in alle rust en stilte... Als u in de inkomhal een andere weg inslaat, dan komt u terecht in de wasplaats, voorzien van extra praktische bergruimte. De gezellige leefkeuken maakt dit verdiep compleet. Kwalitatieve afwerking alsook ingerichte ontbijthoek. Op de verdieping tellen we 5 volwaardige (slaap)kamers en een badkamer met ligbad, tweede toilet en dubbel lavabomeubel. Surplus is er ook een douchekamer met lavabo voorzien,. Deze is rechtstreeks toegankelijk vanuit de 2 verst gelegen kamers. Meegaand met het appartement is er op het gelijkvloers een garage met apart bureel en toilet ingericht. Toch nog nood aan extra ruimte? Dan is er nog een polyvalente ruimte van méér dan 30 m². Dit alles omgeven in door een verrassend grote tuin met schitterende Zuidoost-oriëntatie en nog een aantal extra parkeerplaatsen. LEUKE EXTRA'S: CV op aardgas, dubbele beglazing, zonnepanelen, ... Smaakt dit naar meer? Bel ons voor een bezoek terplaatse op ### Onze ref. DEV4083 Want to know more?

5 Bedroom(s) 200 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 44 03 69
Flat - Apartment for sale Wevelgem (RBK33340)
255 000 €

8560 Wevelgem

Gelijkvloers appartement (80 m²) met 2 slaapkamers, kelderberging, terrasje en aansluitende garage.Dit gelijkvloers appartement behoort tot een kleine residentie (6 wooneenheden) met weinig kosten (geen lift aanwezig). Het is een totaalrenovatie, waardoor geen btw verschuldigd is, enkel registratierechten van 3 % of 12 %, naargelang uw persoonlijke situatie. Vooraan bevindt zich het salon met parketvloer, met eveneens ruimte voor een eetplaats. De badkamer is voorzien van een handdoekenradiator, een hangtoilet, een inloopdouche (met getint glas) en een badkamermeubel met wastafel en verlichte spiegel. Achteraan zijn er twee slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken (keramische kookplaat, dampkap, frigo met diepvriesvak, oven en vaatwasser). Er is een terrasje (binnenkoertje), die rechtstreekse toegang verleent naar de bijhorende ruime garage, waar zich ook de aansluiting van de wasmachine bevindt. Bij dit appartement hoort eveneens een kelderberging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 80
contact
details
Email
Call
+32 477 59 93 75
Flat - Apartment for sale Wevelgem (RBK33339)
175 000 €

8560 Wevelgem

Gelijkvloers appartement (50 m²) met kelderberging.Dit gelijkvloers appartement behoort tot een kleine residentie (6 wooneenheden) met weinig kosten (geen lift aanwezig). Het is een totaalrenovatie, waardoor geen btw verschuldigd is, enkel registratierechten van 3 % of 12 %, naargelang uw persoonlijke situatie. Vooraan bevindt zich het salon met parketvloer, met eveneens ruimte voor een kleine eetplaats. Aansluitend is er een volledig uitgeruste keuken (keramische kookplaat, dampkap, frigo met diepvriesvak, oven en vaatwasser). Achteraan zijn er de slaapkamer en de badkamer, voorzien van een handdoekenradiator, een hangtoilet, een inloopdouche (met getint glas), de aansluiting voor de wasmachine en een badkamermeubel met wastafel en verlichte spiegel. Bij dit appartement hoort eveneens een kelderberging. Er is tevens de mogelijkheid tot aankoop van een garage. Want to know more?

1 Bedroom(s) 50
contact
details
Email
Call
+32 477 59 93 75
Flat - Apartment for sale Wevelgem (RBK33338)
239 000 €

8560 Wevelgem

Appartement (80 m²) op de eerste verdieping met terras achteraan.Dit appartement op de eerste verdieping behoort tot een kleine residentie (6 wooneenheden) met weinig kosten (geen lift aanwezig). Het is een totaalrenovatie, waardoor geen btw verschuldigd is, enkel registratierechten van 3 % of 12 %, naargelang uw persoonlijke situatie. Vooraan bevindt zich het open leefruimte, voorzien van een parketvloer, bestaande uit het salon, de eetplaats, een keukenberging (met aansluiting van de wasmachine) en de open keuken, uitgerust met een afwaseiland, keramische kookplaat, dampkap, frigo met diepvriesvak, oven en vaatwasser. Centraal zijn er het apart toilet en de badkamer voorzien van een handdoekenradiator, een inloopdouche (met getint glas) en een badkamermeubel met wastafel en verlichte spiegel. Achteraan zijn er twee slaapkamers (eveneens met parketvloer) en een aangenaam inpandig terras met de nodige privacy. Bij dit appartement hoort eveneens een kelderberging. Er is de mogelijkheid tot aankoop van een garage (27.500 euro). Want to know more?

2 Bedroom(s) 80
contact
details
Email
Call
+32 477 59 93 75
Flat - Apartment for sale Wevelgem (RBK33337)
235 000 €

8560 Wevelgem

Appartement (75 m²) op de tweede verdieping met terras achteraan.Dit appartement op de tweede verdieping behoort tot een kleine residentie (6 wooneenheden) met weinig kosten (geen lift aanwezig). Het is een totaalrenovatie, waardoor geen btw verschuldigd is, enkel registratierechten van 3 % of 12 %, naargelang uw persoonlijke situatie. Vooraan bevindt zich het open leefruimte, voorzien van een parketvloer, bestaande uit het salon, de eetplaats, een keukenberging (met aansluiting van de wasmachine) en de open keuken, uitgerust met een afwaseiland, keramische kookplaat, dampkap, frigo met diepvriesvak, oven en vaatwasser. Centraal zijn er het apart toilet en de badkamer voorzien van een handdoekenradiator, een inloopdouche (met getint glas) en een badkamermeubel met wastafel en verlichte spiegel. Achteraan zijn er twee slaapkamers (eveneens met parketvloer) en een aangenaam inpandig terras met de nodige privacy. Bij dit appartement hoort eveneens een kelderberging. Er is de mogelijkheid tot aankoop van een garage (27.500 euro). Want to know more?

2 Bedroom(s) 75
contact
details
Email
Call
+32 477 59 93 75
Flat - Apartment for sale Gullegem (RBK28786)
145 000 €

8560 Gullegem

Dit appartement bevindt zich in de kerkstraat te Gullegem, vlakbij het levendige centrum nabij alle faciliteiten. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van dit gebouw waar alle ramen alsook het dak recent vernieuwd werden. Sta mij toe u eens mee te nemen door het appartement: Bij het binnenkomen in de inkomhal vinden we recht voor ons de ingang naar de leefruimte met groot raampartij. Aanpalend aan de leefruimte bevindt zich de keuken met toegang tot het zongericht terras. Achteraan het appartement bevinden zich dan twee ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met bad en lavabomeubel. Er is ook een mogelijkheid een garagebox aan te kopen voor €20.000. Het appartement is vrij bij akte. Wenst u meer info? Bel ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 76
contact
details
Email
Call
+32 56 25 26 19