Flat for sale - Zonnebeke

28 results (1 - 20)

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te koop in Residentie Anna-Lex. Gelegen te Statiestraat 41 te Passendale. Het appartement bestaat uit : inkom, apart toilet, badkamer, berging, zitruimte, eetruimte, keuken, 2 slaapkamers en terras. Mogelijkheid van een garage, staanplaats of een berging bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 90
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
299 000 €

8980 Zonnebeke

Lichtrijk nieuwbouwappartement (104 m²) met 2 slaapkamers en zonnig terras (23 m²) in centrum ZonnebekeHuis Nicole bevindt zich in het centrum van Zonnebeke en bestaat uit 10 appartementen. Dankzij de centrale ligging kan je te voet naar de beenhouwerij, supermarkt, ... en lig je op slecht enkele minuten van de A19 Ieper-Kortrijk. In onderstaande wordt de indeling toegelicht alsook enkele interessante weetjes. Indeling van het appartement: Inkomhal met toilet, lichtrijke woon- en eetkamer met keuken voorzien van keukeneiland. Vanuit de leefruimte kom je op het terras (23 m²) waar je kan genieten van een groen verzicht. Daarnaast biedt het appartement nog 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, berging en een extra terras aan de voorzijde. Kenmerken- De keuken van het appartement 1.3 kan je momenteel nog kiezen- Hoge afwerkingsgraad: geschilderd, domotica, vloerverwarming, ...- Mogelijkheid tot bijkopen van een garage of staanplaats. De garages kunnen voorzien worden van een kabel om je wagen op te laden of zonnepanelen- Profiteer van 6% BTW als je aan de voorwaarden voldoet.Wens je meer informatie of een vrijblijvend bezoek?Contacteer Eden: ### | ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 470 43 78 21
275 000 €

8980 Zonnebeke

Laatste 2 nieuwbouwappartementen met 2 slaapkamers, Zuidgericht terras, carport & kelderbergingIn het hart van de landelijke heksenparochie Beselare en op een boogscheut van alle voorzieningen (bakkerij, beenhouwerij, supermarkt, apotheek, ....) vinden we Residentie Mocassin, vernoemd naar de vroegere schoenwinkel die daar uitgebaat werd. De residentie bestaat uit 8 appartementen waarvan er momenteel 6 verkocht zijn. In onderstaande krijg je extra woordje uitleg over de laatste 3 nieuwbouwappartementen en nog enkele leuke weetjes.Op het gelijkvloers is er nog 1 appartement beschikbaar, namelijk:0.2. Gelijkvloers appartement (119 m²) met 2 slaapkamers en Zuidgericht terras/tuin (34,25 m²). - Prijs: € 279.500Daarnaast is er nog 1 appartement vrij op het 2de verdiep.2.2 Duplex-appartement (105 m²) met 2 slaapkamers en Zuidgericht terras (9 m²). - Prijs: € 275.000Elk appartement beschikt over een kelderberging (4 m²) die inbegrepen is in de prijs.Er is een mogelijkheid om een carport bij te kopen.De prijs hiervan bedraagt 20.000 euro.Wens je een vrijblijvend bezoekje?Bel gerust naar Eden ### of mail ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 470 43 78 21
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBJ90240)
344 000 €

8980 Zonnebeke

De nieuw te bouwen residentie "La Diane" bestaat uit 9 luxe-appartementen en is gelegen in het centrum van Zonnebeke. Koop en geniet van het BTW-voordeel van 6%* op een nieuwbouw. Dit ruim 2 slaapkamer appartement op de gelijkvloers verdieping wordt standaard voorzien van vloerverwarming in alle ruimtes aangestuurd door middel van een warmtepomp, individuele zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, domotica voorziening, maatkeuken voorzien van alle toestellen met een natuurstenen werkblad, tegel in de leefruimtes en keuken van 60/60, laminaat in de slaapkamers, .....De afwerking kan nog volledig op maat gebeuren. Bekijk het indelingsplan van dit appartement op bouwbossu.beBruto-oppervlakte: 110 m² / Terras - 33 m² / Tuin - 102 m²Voor een optimaal comfort is er de mogelijkheid om in de kelderverdieping garages, staanplaatsen, bergingen aan te kopen. Inbegrepen is een dubbele fietsparkeerplaats in de kelder.Dit gelijkvloers appartement heeft een privé tuin van 135 vierkante meter (waarvan 33m² wordt aangelegd als terras). De tuin is bereikbaar langs de achterzijde van het gebouw.E-peil : 20 / Prijs excl. btw en registratiebelastingen, dankzij dit lage E-peil geniet u vrijstelling van uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.*BTW 6% onder voorwaardenVoor meer informatie over dit project, contacteer Bouw Bossu vrijblijvend op het nummer ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
Penthouse for sale Zonnebeke (RBJ90237)
475 000 €

8980 Zonnebeke

De nieuw te bouwen residentie "La Diane" bestaat uit 9 luxe-appartementen en is gelegen in het centrum van Zonnebeke. Koop en geniet van het BTW-voordeel van 6%* op een nieuwbouw. Op de bovenste verdieping bevindt er zich één appartement, zijnde deze ruime luxe penthouse met 3 slaapkamers met zowel terrassen aan de leefruimte als aan de master bedroom. Dit appartement wordt standaard voorzien van vloerverwarming in alle ruimtes aangestuurd door middel van een warmtepomp, individuele zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, domotica voorziening, maatkeuken voorzien van alle toestellen met een natuurstenen werkblad, tegel in de leefruimtes en keuken van 60/60, laminaat in de slaapkamers, volledig uitgeruste badkamer met o.a. een inloopdouche. Het terras aan de leefruimte wordt eveneens voorzien van een buitenberging. De afwerking kan nog volledig op maat gebeuren. Bekijk het indelingsplan van dit appartement op bouwbossu.beBruto-oppervlakte: 153 m² / alle terrassen samen - 60 m² Voor een optimaal comfort is er de mogelijkheid om in de kelderverdieping garages, staanplaatsen, bergingen aan te kopen. Inbegrepen in de prijs is een dubbele fietsparkeerplaats in de kelder.E-peil : 20 / Prijs excl. btw en registratiebelastingen, dankzij dit lage E-peil geniet u vrijstelling van uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.*BTW 6% onder voorwaardenVoor meer informatie over dit project, contacteer Bouw Bossu vrijblijvend op het nummer ### - ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBJ87411)
239 500 €

8980 Zonnebeke

Modern nieuwbouwproject te koop in het centrum van Zonnebeke. Residentie Meteora bevindt zich in het bruisende centrum van Zonnebeke op wandelafstand van scholen, horeca, supermarkten, openbaar vervoer en het prachtige Kasteelpark.Residentie Meteora bestaat uit 3 appartementen met twee slaapkamers. Elk appartement beschikt over een autostaanplaats en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.Het gelijkvloers appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, lichtrijke woonkamer met aangrenzend terras, aparte berging, toilet, badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers.Bent u op zoek naar een modern appartement in het centrum van Zonnebeke? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Louise ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 35 40 74
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBJ87410)
265 500 €

8980 Zonnebeke

Modern nieuwbouwproject te koop in het centrum van Zonnebeke. Residentie Meteora bevindt zich in het bruisende centrum van Zonnebeke op wandelafstand van scholen, horeca, supermarkten, openbaar vervoer en het prachtige Kasteelpark.Residentie Meteora bestaat uit 3 appartementen met twee slaapkamers. Elk appartement beschikt over een autostaanplaats en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.Het appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, lichtrijke woonkamer met aangrenzend terras, aparte berging, toilet, badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers.Bent u op zoek naar een modern appartement in het centrum van Zonnebeke? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Louise ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 35 40 74
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBJ87409)
279 500 €

8980 Zonnebeke

Modern nieuwbouwproject te koop in het centrum van Zonnebeke. Residentie Meteora bevindt zich in het bruisende centrum van Zonnebeke op wandelafstand van scholen, horeca, supermarkten, openbaar vervoer en het prachtige Kasteelpark.Residentie Meteora bestaat uit 3 appartementen met twee slaapkamers. Elk appartement beschikt over een autostaanplaats en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.Het appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, lichtrijke woonkamer met aangrenzend terras, aparte berging, toilet, badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers. Daarnaast beschikt het appartement over een zolderverdieping die extra opslagruimte biedt.Bent u op zoek naar een modern appartement in het centrum van Zonnebeke? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Louise ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 141 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 35 40 74
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBJ83807)
325 000 €

8980 Zonnebeke

Propriété à revenus de 2 appartements située dans le centre de Zonnebeke. Les équations plates : entrée, toilette séparée, salle de bain avec douche, salon, cuisine, débarras, 2 chambres, terrasse et jardin. Appartement 1er étage : entrée, salle de bains avec douche, 2 chambres, toilettes séparées, salon avec cuisine ouverte. + Salle de stockage partagée + Prêt à emménager + EPC favorable + Actuellement correctement loué. + appartement rez-de-chaussée : 750€/maand + 1er étage loué pour 600€ Want to know more?

4 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBJ19240)
265 000 €

8980 Zonnebeke

Era at home vous offre un appartement au rez-de-chaussée avec 2 chambres et jardin. L'appartement se compose de : hall d'entrée, toilettes séparées, living, salle de bains, remise, 2 chambres et jardin. + Poss. d'acheter une garage pour 25000€ + Poss. d'acheter une place de stationnement pour 10000€ + jardin + appartement ensoleillé + syndic +/- 80€/mois prix appartement 265 000 euro + 25 000 euro garage + 10 000 euro parking en ensemble €300 000 Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te koop in Residentie Anna-Lex. Gelegen te Statiestraat 41 te Passendale. Het appartement bestaat uit : inkom, apart toilet, badkamer, berging, zitruimte, eetruimte, keuken, 2 slaapkamers en terras. Mogelijkheid van een garage, staanplaats of een berging bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 81
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBJ18820)
175 000 €

8980 Zonnebeke

Era at Home vous offre un appartement avec 1 chambre, terrasse et place de parking L'appartement se compose de : Hall d'entrée, toilettes séparées, living, cuisine, salle de bains, remise, toilettes séparées, chambre et et terrasse + ascenseur + inclu place de stationnement + près des autoroutes, magasins, école + pour le moment loué Want to know more?

1 Bedroom(s) 75 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBJ53222)

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te koop in Residentie Anna-Lex. Gelegen te Statiestraat 41 te Passendale. Het appartement bestaat uit : inkom, apart toilet, badkamer, berging, zitruimte, eetruimte, keuken, 2 slaapkamers en terras. Mogelijkheid van een garage, staanplaats of een berging bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 81
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te koop in Residentie Anna-Lex. Gelegen te Statiestraat 41 te Passendale. Het appartement bestaat uit : inkom, apart toilet, badkamer, berging, zitruimte, eetruimte, keuken, 2 slaapkamers en terras. Mogelijkheid van een garage, staanplaats of een berging bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 94
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
Flat - Apartment for sale Passendale (RBJ53219)

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te koop in Residentie Anna-Lex. Gelegen te Statiestraat 41 te Passendale. Het appartement bestaat uit : inkom, apart toilet, badkamer, berging, zitruimte, eetruimte, keuken, 2 slaapkamers en terras. Mogelijkheid van een garage, staanplaats of een berging bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 72 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
Flat - Apartment for sale Passendale (RBJ52727)

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te koop in Residentie Anna-Lex. Gelegen te Statiestraat 41 te Passendale. Het appartement bestaat uit : inkom, apart toilet, badkamer, berging, zitruimte, eetruimte, keuken, 2 slaapkamers en terras. Mogelijkheid van een garage, staanplaats of een berging bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBI00401)

Résidence 'Huis Nicole', Ieperstraat 160-162 Zonnebeke. Résidence avec 10 appartements avec 1 ou 2 chambres. Les appartements au rez de chaussée sont déjà vendus. L'appartement se compose de : hall d'entrée, toilettes séparées, remise, salle de bains, cuisine, living, 2 chambres et 2x terrasse. Possibilité d'acheter une garage/place de stationnement. Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBI90884)
209 000 €

8980 Zonnebeke

Dit modern en energiezuinig appartement (bouwjaar 2017) biedt de perfecte combinatie tussen het comfortabel wonen en de levendigheid van het stadsleven. Op wandelafstand van allerlei winkels, openbaar vervoer, schoolomgeving en het prachtige Kasteelpark kunt u residentie 'Simon' aantreffen. Dankzij de gunstige locatie zijn grote invalswegen gemakkelijk bereikbaar. Het privatief appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is toegankelijk via de lift. INDELING; Ruime inkomhal met rechtstreekse doorsteek naar de lichtrijke woonkamer met eet- en zithoek en volledig uitgeruste open keuken (vaatwasser, koelkast, vriesvak, combi-oven,...) die geniet van een uitzicht op het zongericht terras. Aansluitend bevindt zich een technische berging/wasruimte die extra gemak biedt. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met wastafelmeubel, een aangrenzend apart toilet en twee slaapkamers waarvan 1 momenteel dienst doet als dressing/ bureel. Kenmerken; Recente residentie Uiterst goed onderhouden Lift aanwezig! Energiezuinig en een strak design! Gemeenschappelijk berging op het gelijkvloers Bent u op zoek naar een eigentijds en comfortabel appartement in het centrum van Zonnebeke, aarzel niet en neem vandaag nog contact op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 72 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 57 21 36 96
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBI59655)

Appartement neuf à vendre dans la Résidence I et II à Zonnebeke. Cette résidence se compose de 2 bâtiments avec 6 appartements (chacun avec 2 chambres). Une caractéristique unique de cette résidence est que l'architecture moderne est combinée avec la préservation des murs avant et latéraux du manoir néoclassique conçu par l'architecte K. Laloo. Cet appartement comprend : un hall d'entrée, un débarras, des toilettes séparées, une salle de bains, une cuisine, un espace de vie, deux chambres et une terrasse. Un garage souterrain entièrement fermé et un local de rangement sont prévus pour chaque appartement. Dix places de parking supplémentaires sont également prévues dans le projet. + géothermie avec pompe à chaleur eau/eau + chauffage par le sol + système de ventilation D + chaque appartement dispose également de ses propres panneaux solaires + proche du marché de Zonnebeke Possibilité d'acheter à 6% TVA Want to know more?

2 Bedroom(s) 108 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52
Flat - Apartment for sale Zonnebeke (RBI59654)

Appartement neuf à vendre dans la Résidence I et II à Zonnebeke. Cette résidence se compose de 2 bâtiments avec 6 appartements (chacun avec 2 chambres). Une caractéristique unique de cette résidence est que l'architecture moderne est combinée avec la préservation des murs avant et latéraux du manoir néoclassique conçu par l'architecte K. Laloo. Cet appartement comprend : un hall d'entrée, un débarras, des toilettes séparées, une salle de bains, une cuisine, un espace de vie, deux chambres et une terrasse. Un garage souterrain entièrement fermé et un local de rangement sont prévus pour chaque appartement. Dix places de parking supplémentaires sont également prévues dans le projet. + géothermie avec pompe à chaleur eau/eau + chauffage par le sol + système de ventilation D + chaque appartement dispose également de ses propres panneaux solaires + près du marché de Zonnebeke Possibilité d'acheter à 6% TVA Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 27 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 51 66 52