House for sale - Moerbeke

10 results (1 - 10)
Residence for sale Moerbeke (RBI75139)
210 000 €

9500 Moerbeke

Deze te renoveren halfopen bebouwing is gelegen in een rustige woonwijk, nabij het centrum en het station van Moerbeke. Op het gelijkvloers omvat de woning een inkomhal (met trap naar de eerste verdieping), een woonkamer (zithoek en eetplaats), een aparte keuken, een badkamer, een apart toilet en een bergruimte/bijkeuken. Achter de woning ligt een terras, twee bijgebouwen/bergplaatsen en een tuin. Aan de rechterzijde van de woning is er een garage aanwezig. Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, drie slaapkamers en een bergruimte. De woning is tevens voorzien van een kelder en een bergzolder. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Moerbeke (RWC31886)

JA!, EN NIEUWE ZER BETAALBARE NIEUWE WONING VOOR ONS VAN SERECO! KEN JIJ ONZE UNIEKE AANPAK AL? Contacteert ons!! VERWERFT UN EN NEIUWE COMFORT WONIG (met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) OUDERE WONINGEN!! ONZE NIEUWE WONINGEN VOLDOEN VOLLEDIG AAN DE NIEUWE ISOLATIE-ENERGIE EN CV NORMEN HEDEN VERPLICHT DOOR HET VLAAMSE GEWEST Verschillende nieuwe woningen te koop Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming ingerichte keuken enz. PRJIS ALLE KOSTEN INBEGREPEN IS 425.172 euro. INBEGREPEN : de grond, de woning, grondverwarming, zonnepanelen, warmte pomp, de notaris, BTW, architect enz.... VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EN GOED PERSOONLIJK GESPREK VOOR HET BEKOMEN VAN EN VOLLEDIG DOCUMENTATIE DOSIER CONTACTEERT SERECO VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK OP TEL. NR &Tel ### tussen 10u en 20u 7d/7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN. SERECO BEZORGEN U TEVENS EN ZEER AANTREKKELIJKE WOONKREDIETEN aan 3% (vaste rentevoet op 25 jaar) DIE U HEDEN NIET KAN BEKOMEN BIJ UW HUIDIGE BANK Zonder makelaar uw bestaande woning verkopen aan %1 vai QI service!! ZONDER DUUR OVERBRUGGINGSKREDIET! AF TE SLUITEN SERECO is geen immo kantoor of makelaar heeft verschillende woningen aan te bieden in deze gemeente of regio contacteert ons! Voor kennis te maken met onze unieke professionele en persoonlijk aanpak!! Want to know more?

3 Bedroom(s) 399
contact
details
Email
Call
Residence for sale Moerbeke (RBI47671)
409 469 €

9500 Moerbeke

TERRAIN CONSTRUCTIBLE POUR IMMEUBLE OUVERT Ce terrain à bâtir est situé dans une rue calme, à proximité du centre de Moerbeke. Hauteur corniche : 5.5m Largeur façade : 11,80 m Profondeur : 8,37 m Pour plus d'informations appelez le ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 99 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Residence for sale Moerbeke (RBI31746)
245 000 €

9500 Moerbeke

Halfopen bebouwing te Moerbeke. Deze instapklare, halfopen bebouwing is gelegen te Moerbeke, Wilgierlaan 33. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een apart toilet, een living met pellet kachel, een ingerichte keuken die uitgeeft op het terras en de tuin. Er is ook een kelder aanwezig. Op de eerste verdieping is er een hall, drie slaapkamers en een ingerichte badkamer met ligbad en lavabo. Via de oprit langs het huis is er een aparte achterliggende garage met extra wasplaats en tuinberging. De woning is volledig opnieuw bepleisterd. P-score: A, G-score A. Bezoek: Na telefonische afspraak op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Moerbeke (RWC28740)

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE ( niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 399.565 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel.nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding van uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank via " DE KREDIETWINKEL" SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Want to know more?

3 Bedroom(s) 399
contact
details
Email
Call
430 000 €

9500 Moerbeke

Prachtige nieuwbouwwoning in de Vlaamse Ardennen. Deze prachtige half open nieuwbouwwoning is gelegen in de Vlaamse Ardennen in de nabijheid van alle faciliteiten en toch een goede verbinden naar Brussel. De woning zal worden verkocht op plan zodat u de keuze heeft om de indeling en afwerking volledig naar u smaak in te richten. De woning bestaat uit een ruime inkomhal met technische berging en ruime garage. Op de eerste verdieping heeft men een ruime leef en eetruimte, volledig ingerichte keuken, berging, apart toilet en mooie tuin met terras. De tweede verdieping geeft plaats voor nachthal met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte. Woning heeft grondoppervlakte van 500m² en bewoonbare oppervlakte van 189m². Prijs €430.000,- LOT5 op plan. Contacteer kantoor voor meer informatie of een bezoek! Want to know more?

3 Bedroom(s) 189 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
399 000 €

9500 Moerbeke

Deze prachtige gesloten nieuwbouwwoning is gelegen in de Vlaamse Ardennen in de nabijheid van alle faciliteiten en toch een goede verbinden naar Brussel. De woning zal worden verkocht op plan zodat u de keuze heeft om de indeling en afwerking volledig naar u smaak in te richten. De woning bestaat uit een ruime inkomhal met technische berging en ruime garage. Op de eerste verdieping heeft men een ruime leef en eetruimte, volledig ingerichte keuken, berging, apart toilet en mooie tuin met terras. De tweede verdieping geeft plaats voor nachthal met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte. Woning heeft grondoppervlakte van 351m² en bewoonbare oppervlakte van 189m². Prijs €399.000,- LOT4 op plan. Contacteer kantoor voor meer informatie of een bezoek! Want to know more?

3 Bedroom(s) 189 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
399 000 €

9500 Moerbeke

Deze prachtige gesloten nieuwbouwwoning is gelegen in de Vlaamse Ardennen in de nabijheid van alle faciliteiten en toch een goede verbinden naar Brussel. De woning zal worden verkocht op plan zodat u de keuze heeft om de indeling en afwerking volledig naar u smaak in te richten. De woning bestaat uit een ruime inkomhal met technische berging en ruime garage. Op de eerste verdieping heeft men een ruime leef en eetruimte, volledig ingerichte keuken, berging, apart toilet en mooie tuin met terras. De tweede verdieping geeft plaats voor nachthal met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte. Woning heeft grondoppervlakte van 352m² en bewoonbare oppervlakte van 189m². Prijs €399.000,- LOT3 op plan. Contacteer kantoor voor meer informatie of een bezoek! Want to know more?

3 Bedroom(s) 189 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
435 000 €

9500 Moerbeke

Deze prachtige half open nieuwbouwwoning is gelegen in de Vlaamse Ardennen in de nabijheid van alle faciliteiten en toch een goede verbinden naar Brussel. De woning zal worden verkocht op plan zodat u de keuze heeft om de indeling en afwerking volledig naar u smaak in te richten. De woning bestaat uit een ruime inkomhal met technische berging en ruime garage. Op de eerste verdieping heeft men een ruime leef en eetruimte, volledig ingerichte keuken, berging, apart toilet en mooie tuin met terras. De tweede verdieping geeft plaats voor nachthal met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte. Woning heeft grondoppervlakte van 545m² en bewoonbare oppervlakte van 189m². Prijs €435.000,- LOT2 op plan. Contacteer kantoor voor meer informatie of een bezoek! Want to know more?

3 Bedroom(s) 189 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
460 000 €

9500 Moerbeke

Deze prachtige half open nieuwbouwwoning is gelegen in de Vlaamse Ardennen in de nabijheid van alle faciliteiten en toch een goede verbinden naar Brussel. De woning zal worden verkocht op plan zodat u de keuze heeft om de indeling en afwerking volledig naar u smaak in te richten. De woning bestaat uit een ruime inkomhal met technische berging en ruime garage. Op de eerste verdieping heeft men een ruime leef en eetruimte, volledig ingerichte keuken, berging, apart toilet en mooie tuin met terras. De tweede verdieping geeft plaats voor nachthal met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte. Eveneens is er een grote zolder ruimte die kan ingericht worden naar polyvalente ruimte of extra slaapkamers. Woning heeft grondoppervlakte van 500m² en bewoonbare oppervlakte van 235m². Prijs €460.000,- LOT1 op plan. Contacteer kantoor voor meer informatie! Want to know more?

3 Bedroom(s) 235 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Moerbeke (9500).

435 000 €

9500 Viane

Deze moderne instapklare woning, gelegen in een rustige woonomgeving, biedt een open gevoel door de in elkaar lopende ruimten en de grote raampartijen. Hierdoor baadt de woning in licht en is er onmiddellijke connectie met de tuin. Via de inkomhal waarin een apart toilet en een vestiaire aanwezig zijn, komen we in de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een bureauruimte en een zithoek. Deze laatste loopt ineen met de mooie, volledige ingerichte keuken annex eetplaats. Vanuit de keuken en eetplaats is er zicht op de tuin. Naast de keuken is er een bergruimte/wasplaats via dewelke er toegang is tot de inpandige garage alsook tot het terras. In de leefruimte is er een open trap naar de eerste verdieping. Hier vinden we een vide, een open ruimte die momenteel gebruikt wordt als bureau- en hobbyruimte, een aparte dressing, een ruime slaapkamer en een volledig ingerichte badkamer (bad- inloopdouche- dubbele wastafel-toilet). Aan de voorzijde van de woning zijn een aantal parkeerplaatsen voorzien. In de tuin (gelegen langs de achterzijde en aan de zijkant van de woning) is er een tuinberging aanwezig. Verder we vinden we er een aangelegd terras en een ruim gazon. Gunstig EPC: 133 kWh/m² jaar - label B - UC: 3047596-RES-1. Warmtepomp - vloerverwarming. Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
495 000 €

9500 Geraardsbergen

In Ophasselt (Geraardsbergen) staat een prachtig gerenoveerde woning te koop, ideaal voor wie op zoek is naar een ruime leefruimte. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer. De buitenruimte is stijlvol aangelegd met diverse terrassen, een strakke en verwarmde zwemvijver (22,5 m²), twee terrassen (42 m² en 15 m²), en een tuinhuis. Vanuit de woning is er een fraai uitzicht op de aangrenzende velden. Wat betreft de indeling, op het gelijkvloers bevinden zich de inkom, een eerste zitplaats (15,7 m²), een eerste eetplaats (24 m²), een tweede eetplaats met een tweede zitplaats (51 m²), een berging/wasplaats (7,8 m²), een garage (24 m²), en een open keuken (18 m²). Op de eerste verdieping vind je een nachthal, de master bedroom (22,9 m²) met ensuite badkamer (15,9 m²), een tweede slaapkamer (16,4 m²) met douchekamer (4 m²), en een derde slaapkamer (22,5 m²) met douchekamer (3,8 m²). De tweede verdieping omvat een overloop, de vierde slaapkamer (24,3 m²) met mezzanine (5 m²) en ensuite badkamer (13,6 m²), evenals een zolderberging (6 m²). Enkel de hal op de eerste verdieping en één douchekamer vereisen nog wat afwerking. De elektriciteit is conform met 24 zonnepanelen, elk met een vermogen van 325 Wp. Bekijk de documenten en virtual tour op ### VCRO: Wg/Ag/Vg/Gvv/Gvkr/Gmo - G-score: A, P-score: A. Want to know more?

4 Bedroom(s) 339 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
149 000 €

9500 Geraardsbergen

ASBESTVEILIG : GEEN ASBESTMATERIALEN Op wandelafstand van centrum, scholen, openbaar vervoer vindt u deze verzorgde op te frissen RUIME burgerwoning met inkom/gang - voorplaats - lichtrijke leefruimte bestaande uit salon en ingerichte keuken - overdekte koer en NIEUWE badkamer De bovenverdieping omvat 2 RUIME slaapkamers (waarvan 1 ruime slaapkamer makkelijk kan ingedeeld worden naar 2 slpks) vaste trap naar zolder waar zich de mogelijkheid biedt voor supplementaire slaapkamers. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
149 000 €

9500 Geraardsbergen

ASBESTVEILIG : GEEN ASBESTMATERIALEN Op wandelafstand van centrum, scholen, openbaar vervoer vindt u deze verzorgde op te frissen burgerwoning met inkom/gang - voorplaats - lichtrijke RUIME leefruimte bestaande uit salon en ingerichte keuken - overdekte koer en NIEUWE badkamer (douche) De bovenverdieping omvat 2 zeer ruime slaapkamers ( waarbij 1 ruime slpk kan onderverdeeld worden in 2) , vaste trap naar zolder waar zich de mogelijkheid biedt voor bijkomende slaapkamers. DAK RECENT VERNIEUWD Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
1 695 000 €

9500 Geraardsbergen

GERAARDSBERGEN - Bent u op zoek naar een uniek landhuis met parktuin op een oppervlakte van 5 hectare te Geraardsbergen? Dan is dit pand misschien wel iets voor u! De belangrijkste kenmerken in een notendop: ·Uniek landhuis met karaktervolle uitstraling ·Gelegen op een riant domein van 5 hectare ·Panoramisch uitzicht vanop de verschillende terrassen ·Charmante vijver met bijhorend jachthuisje Zo ziet de woning er uit: We rijden dit prachtige domein op via de oprit en betreden onmiddellijk een fabelachtige omgeving. De parktuin, het omliggende bos, weilanden, vijver en jachthuis doen ons wegdromen. Het landhuis zelf betreden we via de charmante inkom en trappenhal. Op de eerste verdieping vinden we een uiterst gezellige eet- en leefruimte terug. Verder is er een bureau ruimte, bibliotheek, vestiaire en toilet aanwezig. De lichtrijke keuken is een echte leefkeuken onder andere door de aanwezigheid van een haardvuur. De woning beschikt over 6 slaapkamers met elk een en suite badkamer. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 600m² is er ruimte zat. Kortom, een droompand! Want to know more?

6 Bedroom(s) 600 6 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
179 000 €

9500 Geraardsbergen

Te Idegem, op wandelafstand van het station en dorp goed gelegen VERZORGDE INSTAPKLARE BURGERWONING met grote tuin. indeling : gelijkvloers omvat gang - toilet - ruime living - nieuw ingerichte keuken - berging - ingerichte badkamer. De bovenverdieping omvat 2 slaapkamers, mits plaatsen van trap kan men nog de zolder nog inrichten supplementaire slaapkamers . Want to know more?

2 Bedroom(s) 103 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
187 500 €

9500 Geraardsbergen

Bienvenue dans cette belle maison de départ, idéalement située près de la gare de Geraardsbergen. Cette maison est une opportunité unique pour tous ceux qui recherchent une maison abordable, confortable et bien située. Avec ses 3 chambres, cette maison offre suffisamment d’espace pour les grandes familles. La maison a un label énergétique C grâce au chauffage central au gaz et au toit isolé, qui assure un environnement de vie agréable et économe en énergie. Économisez sur les coûts énergétiques grâce au toit bien isolé, qui assure un environnement de vie agréable et économe en énergie. Entretenez avec soin et attention, afin que vous puissiez vous retirer immédiatement sans vous soucier des rénovations. Avantages •3 chambres •Toit isolé •Espace extérieur •Chauffage central au gaz •Bien situé Electricité est conform. La région offre également diverses commodités, magasins et écoles, ce qui en fait l’endroit idéal pour un style de vie familial. Plus d’infos ? Une visite ? Appelez Jordi ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 115 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
299 000 €

9500 Geraardsbergen

A RAFRAICHIR MAISON RURALE AVEC GARAGE SPACIEUX ET JARDIN A GERAARDSBERGEN Bâtiment semi-ouvert situé au calme sur un terrain de 1040m². Cette maison comprend un hall d'entrée avec toilettes séparées, un salon spacieux et une cuisine avec coin repas. 2 chambres de 17m² et 16m² et salle de bain avec baignoire. Grand garage, allée et sous-sol pour plusieurs voitures et beaucoup d'espace de rangement. Abri extérieur et jardin avec de belles vues. Système de chauffage récemment rénové. La boulangerie, l'arrêt de bus et l'école sont accessibles à pied. Veuillez répondre à l'annonce, nous vous appellerons pour fixer un rendez-vous. Want to know more?

2 Bedroom(s) 185 168 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
299 000 €

9500 Geraardsbergen

A RAFRAICHIR MAISON RURALE AVEC GARAGE SPACIEUX ET JARDIN A GERAARDSBERGEN Bâtiment semi-ouvert situé au calme sur un terrain de 1040m². Cette maison comprend un hall d'entrée avec toilettes séparées, un salon spacieux et une cuisine avec coin repas. 2 chambres de 17m² et 16m² et salle de bain avec baignoire. Grand garage, allée et sous-sol pour plusieurs voitures et beaucoup d'espace de rangement. Abri extérieur et jardin avec de belles vues. Système de chauffage récemment rénové. La boulangerie, l'arrêt de bus et l'école sont accessibles à pied. Veuillez répondre à l'annonce, nous vous appellerons pour fixer un rendez-vous. Want to know more?

2 Bedroom(s) 185 168 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
335 000 €

9500 Geraardsbergen

Ligging: Midden in de glooiïngen van de Vlaamse Ardennen, vinden we dit kleinschalig project terug. Natuur, groen, rust, .... u kan het hier allemaal terugvinden maar u hoeft hiervoor niet in te boeten op praktische zaken zoals winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer, ... Alles kan u in de onmiddellijke omgeving terugvinden. Van hieruit heeft u ook goede verbindingen naar diverse uitvalwegen. Indeling - woning: Deze energiezuinige woning wordt opgeleverd met een E-peil 30, mede door de zonnepanelen. Van buitenaf ziet u onmiddellijk de tijdloze look en feel. Via de inkom, komt u in de aangename en lichtrijke leefruimte met open en volledig ingerichte keuken, afzonderlijk toilet en garage. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamer, toilet en volledig ingerichte badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel, berging. Op de 2de verdieping is er een zolderruimte die u nog kan afwerken en inrichten tot een extra polyvalente ruimte of extra slaapkamer. U heeft hier bovendien nog keuze in keuken, badkamer, vloer, …. zodat u op deze manier een woning creëert volledig volgens uw eigen stijl. Bekijk zeker ook deze woning en deze half open bebouwing in dezelfde verkaveling. Voor meer info, afspraak bel Peggy op ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 176 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call