Land for sale - Gellik

1 results (1 - 1)
Development site for sale Gellik (RBJ51028)
130 000 €

3620 Gellik

Bouwgrond voor open bebouwing te koop in Gellik! Deze bouwgrond is gelegen langs Houterstraat 4. De grond is 3a46ca groot met een straatbreedte van 20 meter. Aangezien deze niet gelegen is in een RUP/BPA of verkaveling, zijn er geen extra voorschriften. Er kan een woning van 13 meter breed op 7 meter diep gebouwd worden. Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons kantoor via ### of via ### Want to know more?

346 20 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 50 35 85

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Gellik (3620).

Price on request

3620 Lanaken

Deze royale bouwgrond is gelegen in een verkeersluwe straat aan de rand van Lanaken. Het zongericht perceel van 1084 m² biedt een panoramisch uitzicht tot in Maastricht. Met een perceeldiepte van 54 meter en een breedte van 17 meter is deze bouwgrond ideaal voor een open bebouwing. Bouwvoorschriften: - Bouwbreedte: maximaal 10,91 meter en 3 meter afstand tot perceelsgrens aan linker- en rechterkant. - Bouwdiepte: maximaal 17 meter gelijkvloers. - Bouwdiepte: maximaal 12 meter verdieping. - Dak: plat dak, zadeldak of tentdak. Bouwvoorschriften bijgebouw: - Maximale oppervlakte: 40 m² Het centrum van Lanaken bevindt zich op fietsafstand en Genk, Zutendaal, Maasmechelen en Riemst zijn van hieruit vlot bereikbaar. Zowel het openbaar vervoer, winkels, een bakker, scholen, fitnesscentrum en kinderopvang liggen vlakbij. Als deze locatie je aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via ### of stuur een e-mail naar ### voor meer info! Want to know more?

1086
contact
details
Email
Call
+32 89 39 09 90
169 000 €

3740 Mopertingen

Breed perceel voor open bebouwing op rustige locatie Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Deze bouwgrond van bijna 9 are groot is ideaal voor een open bebouwing en biedt voldoende plaats voor een ruime woning met een grote tuin. Het perceel voor open bebouwing kent een oppervlakte van 9a 9ca en heeft een perceelbreedte van 19 meter. Op het gelijkvloers kan er 17 meter diep gebouwd worden en op de verdieping 12 meter diep. Met een gevelbreedte van 9,20 meter kan hier een woning gebouwd worden met een bruto-oppervlakte van 260 m². De verkavelingsaanvraag is ingediend. De ingediende verkavelingsvoorschriften en -plan zijn beschikbaar op kantoor. troeven opgelijst: rustig gelegen breed perceel grote tuin mogelijkheid tot bouwen van ruime villa Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te bouwen op een ideale locatie! Neem vandaag nog contact met ons op via ### of via ### . Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te bouwen op een ideale locatie! Neem vandaag nog contact met ons op via ### of via ### . Want to know more?

897
contact
details
Email
Call
+32 89 50 35 85
199 000 €

3740 Hees

e bouwgrond, landelijk en rustig gelegen met een oppervlakte van 1812 m², is geschikt voor OPEN BEBOUWING. Aan de straatzijde is het perceel 18 m breed en ongeveer 100 m diep. Op een boogscheut van Maastricht, Bilzen, Lanaken, Genk en Riemst is dit uitzonderlijke terrein zeker een kijkje waard. De verkavelingsvoorschriften dateren van 2017 en geven de mogelijkheid tot het bouwen van een woning met 2 bouwlagen. Bijkomende informatie kan bekomen worden. Wie kiest voor dit mooie perceel ? Want to know more?

1812 86 m Depth of the terrain 18 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 495 93 36 69
Development site for sale Lanaken (RBL35613)
142 000 €

3620 Lanaken

Vlakke bouwkavel gelegen te Rekem bij Lanaken, Stenenbrugstraat 22.Rustige en groene locatie op wandelafstand van het pittoreske en karakteristieke Oud-Rekem, op 10 autominuten van Maastricht en slechts op 5 km van de autosnelweg E314 (Aken-Brussel/Antwerpen). In de nabije omgeving zijn alle faciliteiten beschikbaar zoals scholen, dokters, apotheek en tal van horecagelegenheden. Gelegen vlakbij de N78 verbindingsweg Lanaken-Maasmechelen.Lot 1. Deze rechthoekige bouwkavel van 6A08CA is geschikt voor een eengezinswoning in half open bebouwing.Het perceel heeft een straatbreedte van 14m03, en een breedte van 10m31 aan de achterzijde. De perceeldiepte bedraagt 50m.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.Ter compensatie van het gegeven van overstromingsgevoeligheid werd er een bufferbekken aangelegd zoals vereist door de gemeentelijke instanties.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- een nevenbestemming is toegestaan indien complementair aan het wonen. Maximale inname op gelijkvloers bedraagt 100m². Parkeerbehoefte op eigen terrein te voorzien.- maximale bouwbreedte bedraagt 9m.- maximale bouwdiepte op gelijkvloers bedraagt 17m inclusief de gelijkvloerse uitbouw, op de verdieping maximaal 12m.- bouwhoogte: maximaal 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst of dakrand.- dakvorm: in harmonie met de omgeving en aansluitend op aanpalende daken; hellend dak max 45°.- vloerpeil gelijkvloers max 0,3m boven bestaand maaiveld.- kroonlijsthoogte/dakrandhoogte: hellend dak max 6,5m, plat dak max 7m.- nokhoogte: max 12m.- open carport: enkel in de zijtuinstrook tegen het hoofdvolume, max breedte 3m, mits schriftelijke toestemming van aangrenzende eigenaar.- bijgebouwen: toegestaan in de achtertuin, inplanting op min 1m van de perceelsgrens of minder bij toestemming van aangrenzende eigenaar. Maximale oppervlakte bedraagt 10m².Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

608
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Development site for sale Lanaken (RBL35611)
142 000 €

3620 Lanaken

Vlakke bouwkavel gelegen te Rekem bij Lanaken, Stenenbrugstraat 20.Rustige en groene locatie op wandelafstand van het pittoreske en karakteristieke Oud-Rekem, op 10 autominuten van Maastricht en slechts op 5 km van de autosnelweg E314 (Aken-Brussel/Antwerpen). In de nabije omgeving zijn alle faciliteiten beschikbaar zoals scholen, dokters, apotheek en tal van horecagelegenheden. Gelegen vlakbij de N78 verbindingsweg Lanaken-Maasmechelen.Lot 2. Deze rechthoekige bouwkavel van 6A is geschikt voor half open bebouwing.Het perceel heeft een breedte van 12m. De perceeldiepte bedraagt 50m.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.Ter compensatie van het gegeven van overstromingsgevoeligheid werd er een bufferbekken aangelegd zoals vereist door de gemeentelijke instanties.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- een nevenbestemming is toegestaan indien complementair aan het wonen. Maximale inname op gelijkvloers bedraagt 100m². Parkeerbehoefte op eigen terrein te voorzien.- maximale bouwbreedte bedraagt 9m.- maximale bouwdiepte op gelijkvloers bedraagt 17m inclusief de gelijkvloerse uitbouw, op de verdieping maximaal 12m.- bouwhoogte: maximaal 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst of dakrand.- dakvorm: in harmonie met de omgeving en aansluitend op aanpalende daken; hellend dak max 45°.- vloerpeil gelijkvloers max 0,3m boven bestaand maaiveld.- kroonlijsthoogte/dakrandhoogte: hellend dak max 6,5m, plat dak max 7m.- nokhoogte: max 12m.- open carport: enkel in de zijtuinstrook tegen het hoofdvolume, max breedte 3m, mits schriftelijke toestemming van aangrenzende eigenaar.- bijgebouwen: toegestaan in de achtertuin, inplanting op min 1m van de perceelsgrens of minder bij toestemming van aangrenzende eigenaar. Maximale oppervlakte bedraagt 10m².Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

600
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Development site for sale Lanaken (RBL35609)
185 000 €

3620 Lanaken

Vlakke bouwkavel gelegen te Rekem bij Lanaken, Stenenbrugstraat 18.Rustige en groene locatie op wandelafstand van het pittoreske en karakteristieke Oud-Rekem, op 10 autominuten van Maastricht en slechts op 5 km van de autosnelweg E314 (Aken-Brussel/Antwerpen). In de nabije omgeving zijn alle faciliteiten beschikbaar zoals scholen, dokters, apotheek en tal van horecagelegenheden. Gelegen vlakbij de N78 verbindingsweg Lanaken-Maasmechelen.Lot 3. Deze rechthoekige bouwkavel van 9A91CA is geschikt voor open bebouwing van een eengezinswoning.Het perceel heeft een straatbreedte van 17,17m. De achterzijde van het perceel meet 22m45 De perceeldiepte bedraagt 50m.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.Ter compensatie van het gegeven van overstromingsgevoeligheid werd er een bufferbekken aangelegd zoals vereist door de gemeentelijke instanties.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- een nevenbestemming is toegestaan indien complementair aan het wonen. Maximale inname op gelijkvloers bedraagt 100m². Parkeerbehoefte op eigen terrein te voorzien.- maximale bouwbreedte bedraagt vooraan 10,22m, achteraan 11,40m. Gelijkvloerse uitbouw 12,01m.- maximale bouwdiepte op gelijkvloers bedraagt 17m inclusief de gelijkvloerse uitbouw, op de verdieping maximaal 12m.- bouwhoogte: maximaal 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst of dakrand.- dakvorm: in harmonie met de omgeving en aansluitend op aanpalende daken; hellend dak max 45°.- vloerpeil gelijkvloers max 0,3m boven bestaand maaiveld.- kroonlijsthoogte/dakrandhoogte: hellend dak max 6,5m, plat dak max 7m.- nokhoogte: max 12m.- open carport: enkel in de zijtuinstrook tegen het hoofdvolume, max breedte 3m, mits schriftelijke toestemming van aangrenzende eigenaar.- bijgebouwen: toegestaan in de achtertuin, inplanting op min 1m van de perceelsgrens of minder bij toestemming van aangrenzende eigenaar. Maximale oppervlakte bedraagt 10m².Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

991
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Price on request

3690 Zutendaal

Bouwgrond voor Open bebouwing van 7a87ca te Zutendaal. Omgeving: Deze bouwgrond is rustig gelegen nabij het centrum van Zutendaal, omringd door verschillende faciliteiten en voorzieningen. Gegevens: met een oppervlakte van 7a87ca en een straat breedte van 21m, heeft deze bouwgrond verschillende mogelijkheden. Ze is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing met een mooie gevel breedte. Daarnaast is het ook mogelijk de bouwgrond te verkavelen naar 2 halfopen bebouwingen. De tuin is zuidelijk georiënteerd. Momenteel is er nog een tuinhuis aanwezig, onder vergunde toestand. Voor de uitgebreide informatie over de voorschriften, gelieve ons kantoor te contacteren. Troeven: - Gunstige ligging - 21m straatbreedte - Zuidelijk gerichte tuin - OB of 2 HOB Want to know more?

787
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
Development site for sale Hoelbeek (RBK00513)
124 000 €

3746 Hoelbeek

Bijzonder rustig gelegen perceel van 6a59ca voor halfopen bebouwing Omgeving: + Gelegen in een groene omgeving + Omringd door prachtige uitgestrekte landschappen + Makkelijke verbinding naar het centrum van Riemst, Tongeren en Maastricht + Alle nodige faciliteiten binnen handbereik Troeven: + Mooie oppervlakte van 6a59ca + Voorschriften bouwverordening woonkwaliteit van toepassing (zie bijlage) + Geschikt voor het optrekken van een halfopen bebouwing, aansluitend op de woning links + Mooie breedte van 14,2 meter waardoor men een knappe gevel van 11,2 meter kan optrekken + Twee bouwlagen met op het gelijkvloers een maximale diepte van 17 meter en op de verdieping 12 meter + Dakvorm en kroonlijsthoogte dient uniform te zijn aan de reeds gebouwde woning + Een bijgebouw is toegelaten tot 50m² Contact: Is dit voor jullie het geschikte perceel om jullie droomwoning op te trekken?.Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95.. Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

659 50 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Development site for sale Zutendaal (RBM32972)
525 000 €

3690 Zutendaal

Deze prachtige bouwgrond voor open bebouwing heeft een oppervlakte van ±61,50 are en is gelegen in een rustige en groene omgeving in Wiemesmeer. Het bouwperceel is ingedeeld in woongebied met landelijk karakter vooraan en agrarisch gebied achteraan. Met een straatbreedte van ±35 meter en een perceelsdiepte van ±175 meter, kunt u hier het huis van uw dromen realiseren! Goede verbinding naar de op- en afrit van E313 en de belangrijkste invalswegen. Nabij het centrum van Zutendaal en Genk maar ook in de buurt van het Ziekenhuis Oost-Limburg, golfclub Spiegelven en Kattevennen. Momenteel staat er nog een af te breken/te renoveren woning en magazijn op de grond. Indien voldaan is aan de voorwaarden, kan u voor de renovatie of sloop- en heropbouw in aanmerking komen voor 6% BTW. Bestemming: Eengezinswoning (OB) Oriëntatie: Noord Perceelsbreedte: ±35 meter Perceelsdiepte: ±175 meter Bouwvoorschriften: Volgens het gewestplan Hasselt-Genk Want to know more?

6157
contact
details
Email
Call
+32 11 23 26 04
Development site for sale Zutendaal (RBJ07853)
149 000 €

3690 Zutendaal

Knappe bouwgrond van 5a 25ca voor halfopen bebouwing op centrale, rustige locatie te Zutendaal Omgeving + Gelegen net buiten het centrum van het groene en centrale Zutendaal + Restaurants, winkels, scholen, supermarkten en openbaar vervoer in directe omgeving + Vlotte verbinding met de omliggende gemeentes Genk, As en Lanaken, maar ook met Hasselt en Maastricht + Nationaal Park De Hoge Kempen en Natuurgebied De Lietenberg liggen om de hoek + Oprit van de E314 op slechts 5 minuten Troeven + Mogelijkheid tot bouwen van ruime gezinswoning in halfopen bebouwing + Perceeloppervlakte van 5a 25ca + Voorschriften "BPA Centrum Uitbreiding" van toepassing (zie bijlage) + Knappe perceelbreedte van 17 meter en gevelbreedte van 13 meter + Het hoofdgebouw kan bestaan uit 2 bouwlagen met een bouwdiepte van 17m op gelijkvloers en 12m op verdieping + Schuine daken zijn verplicht, bij voorkeur een zadeldak met een helling tussen 30° en 45° + Het bijgebouw mag bestaan uit 1 bouwlaag met een oppervlakte van 40m², dakvorm vrij te kiezen + Nevenbestemmingen zijn toegelaten Daar de voorschriften van het BPA ouder zijn dan 15 jaar, kunnen zij geen grond vormen tot weigering en dient men rekening te houden met de goede ruimtelijke ordening. Een specifiek voorstel kan u steeds bekijken samen met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Zutendaal. Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95!.. Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

525 29 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Development site for sale Munsterbilzen (RBJ95276)
Price on request

3740 Munsterbilzen

Deze projectgrond is gunstig gelegen aan de Riemsterweg te Munsterbilzen, een geliefde deelgemeente van Bilzen. Met de oprit van de E313, winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving is het hier aangenaam wonen. Hartje Bilzen, Genk én Maastricht zijn van hieruit vlot bereikbaar. Deze projectgrond is eventueel geschikt voor 4 woningen in halfopen bebouwing en 3 woningen in open bebouwing. De oppervlakte van de percelen varieert tussen 530 m², 800 m² en 1211 m². De totale straatbreedte van de projectgrond bedraagt circa 110 meter. De percelen voor halfopen bebouwing hebben een straatbreedte van 10,6 meter, de percelen voor open bebouwing hebben een straatbreedte van 16 meter. De diepte bedraagt circa 50 meter. De verkavelingsvergunning is momenteel in aanvraag bij Stad Bilzen (ingediend maart 2024). Interesse? Mail naar ### voor meer info! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 39 09 90
Development site for sale Kleine-Spouwen (RBJ69975)
115 000 €

3740 Kleine-Spouwen

Bouwgrond met uitzicht in Kleine-Spouwen. Deze bouwgrond voor een halfopen bebouwing is gelegen in de Troffelstraat te Kleine-Spouwen. De grond kent een grootte van 4a18ca. De bouwgrond is 12,37 meter breed en 36,32 meter diep. Dankzij de voordelige ligging heeft u met deze bouwplaats een bijzondere uitkijk over Grote-Spouwen en omstreken. Mogelijkheid tot het bouwen van een ruime villa met uitzicht en ondergrondse kelder. - Gelijkvloers 15m bouwdiepte - kroonlijsthoogte: max 4,5m Mogelijkheid tot afwijking van de bestaande bouwvoorschriften. Voor meer info kan u contact opnemen via ### of ### . Want to know more?

418 36 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 50 35 85
115 000 €

3770 Riemst

Lot 1+3+4. Mooie bouwkavel gelegen te Vlijtingen bij Riemst, Molenweg 10.Landelijke ligging in de rustige dorpskern van Vlijtingen. School, supermarkt en diverse dagelijkse voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. Het centrum van Bilzen is vlot bereikbaar op 5km, Maastricht bevindt zich op 6km.Dit vlak bouwperceel van 6A93CA is geschikt voor een eengezinswoning in half open bebouwing.Perceeldiepte bedraagt aan de rechterzijde 68,09m, aan de linkerzijde 73,58m. Straatbreedte bedraagt 11,07m.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing: LOT1+3+4:- Nevenbestemming is toegelaten indien complementair aan het wonen. Max 40% van de gelijkvloerse vloeroppervlakte.- Bouwdiepte bedraagt max 12m op gelijkvloers en op de verdieping- Bouwbreedte bedraagt max 6,8m- Afstand van de laterale grens is minstens 3m- Bouwhoogte: max 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst of de dakrand- Dakvorm: hellend max 45° of plat dak met uitzondering van de gelijkvloerse meerdiepte. Het oprichten van dakterrassen is niet toegelaten- Vloerpeil max 0,30m boven de as van de voorliggende weg- Dakrandhoogte: hellend dak met kroonlijsthoogte max 6,50m tov het vloerpeil gelijkvloers; plat dak met dakrandhoogte max 7m tov het vloerpeil gelijkvloers; gelijkvloerse meerdiepte met dakrandhoogte max 3,5m- Nokhoogte: bij hellend dak max 11,5m- Carport in de zijtuin is toegelaten mits schriftelijke akkoord van de aanpalende eigenaar- Achtertuin: er dient minstens één boom worden aangeplant, oprichten van constructies is beperkt toegestaan- Vrijstaande gebouwen: max één constructie is toegestaan, max 40m² mits schriftelijk akkoord van de aanpalende eigenaarVoor meer info, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

693
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Land for sale Rekem (RBH77620)
Price on request

3621 Rekem

LAATSTE PERCEEL BOUWGROND VAN 21A49CA VOOR EXCLUSIEVE MODERNE VILLABOUW GELEGEN IN HET IDYLLISCHE OUD-REKEM. LIGGING De deelgemeente Oud-Rekem (B), als onderdeel van de gemeente Lanaken, werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Ideaal voor een gezin met kinderen, levensbestedinge woning of als tweede verblijf! Hier ligt het laatste perceel bouwgrond van 21a 49ca (2.149 m²). Het is geschikt voor een riante open bebouwing met 2 volwaardige bouwlagen plus kelder/garage onder de villa. Realisatie van een zwembad is mogelijk. MOGELIJKHEID OM SAMEN TE WERKEN MET EXCLUSIEVE VILLABOUWER VLASSAK-VERHULST. De getoonde villa is slechts één projectie volgens de bouwvoorschriften. U bouwt volgens uw eigen budget, wensen en smaak. TROEVEN - Uitzonderlijk groot perceel. - Gelegen nabij belangrijke uitvalswegen. - Gelegen in het mooiste 'dorpje' van Vlaanderen: Oud-Rekem. - Zwembad mogelijk. - Geen bouwvergunning en geen bouwverplichting. OVERZICHT VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN - De hoofdbestemming is wonen: d.w.z. dat wonen minimaal 50% van de bestemming van de gehele projectzone moet bedragen. - Nevenbestemming: huisnijverheden, diensten, kantoren en vrije beroepen. Deze functies mogen maximum 50% van de bestemming van de gehele projectzone bedragen. - Bouwvorm: open bebouwing. - Bouwdiepte: maximaal 22 meter. - Bouwbreedte: maximaal 15 meter. - Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen. ° Bouwlijn kavel 2: 13,00 meter t.o.v. as van de straat (7,00 meter t.o.v. perceelsgrens). ° Maximale afstand van de zijgevels t.o.v. perceelsgrens: afhankelijk van de kavel variërend van 4 meter tot 8 meter.. De verkavelingsvoorschriften kunnen gedownload worden via onderhavige advertentie op ### EXTRA INFORMATIE De omgeving wordt beheerd door een syndicus. De kosten hiervoor bedragen ca. 255,00 EUR per jaar ten titel van onderhoud domein, erfgoedpremie, lidgeld monumentenwacht, verzekering, bankkosten, diverse werken, beheer syndicus, etc... Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

2149 80 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 86 18 88
850 000 €

3730 Hoeselt

RÉGION DE HASSELT : Projet de lotissement unique d'environ 1 hectare (#2X+4_GEPE_LIM) • Divisé en +/- 13 parcelles en zone intérieure • Demande du permis de lotir en cours • Prix 850.000€ Want to know more?

10000
contact
details
Email
Call
+32 2 550 36 87
Development site for sale Bilzen (RBM59160)
160 000 €

3740 Bilzen

Bouwgrond LOT 12 betreft een bouwperceel van 5a 68ca, bestemd voor open bebouwing. Dit lot is gelegen in een bosrijk gebied aan een uitgeruste nieuwe weg. De afmetingen van het perceel: zie verkavelingsplan.Verkavelingsplan en verkavelingsvoorschriften kunnen hieronder gedownload worden. Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Want to know more?

568
contact
details
Email
Call
+32 11 98 82 23
Development site for sale Bilzen (RBM34317)
117 500 €

3740 Bilzen

Gunstig gelegen bouwgrond van 4a60ca voor open bebouwing Omgeving: + Rustig en residentieel gelegen + Bilzen, Hasselt, Genk en Diepenbeek vlot en makkelijk te bereiken + Oprit van de autostrade (E313) op 5 minuten Pluspunten: + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Perceeloppervlakte van 4a60ca + Perceelbreedte van 17 meter + Mogelijkheid tot bouwen van een ruime open bebouwing met een gevelbreedte van 10 meter + Bouwdiepte van 12 meter + Twee bouwlagen toegelaten plus een hellend dak (max 45°) over minstens 60% van het bouwvolume + Verkaveling waarin groen centraal staat Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### ... Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

460 27 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Development site for sale Bilzen (RBK94161)

Perceel van 5 are 45 ca voor open bebouwing in een groene omgeving te Bilzen. Deze bouwgrond maakt deel uit van een verkaveling dd. 12 januari 1987 dewelke gewijzigd werd dd. 12 juni 2023 en is gelegen in woongebied met landelijk karakter. Er zijn reeds goedgekeurde plannen opgemaakt dewelke ingekeken kunnen worden bij ons op kantoor. Vlakbij vinden we voornamelijk de rust, een charmant dorpsgevoel en landelijke karakteristieken. Als pluspunt kan men via de invalswegen toch snel en gemakkelijk Tongeren alsook Bilzen bereiken. Op slechts 10 minuten bereik je de autostrade E313. Op deze locatie worden volgende richtlijnen gehanteerd door gemeente bij de beoordeling van een aanvraag voor een bouwvergunning: Bouwvorm: open bebouwing (max. 1 wooneenheid per perceel) Bouwdiepte: gelijkvloers max. 12m, verdieping max. 12m. Bouwhoogte: hoofdvolume max. 2 bouwlagen Bouwbreedte: de voorgevelbreedte mag max. 9m zijn Dakvorm: hoofdvolume verplicht in hellend dak (nokhoogte max. 8m50), aanhorigheden verplicht in plat dak De volledige bouwvoorschriften zijn in te kijken bij ons op kantoor. Wens je graag hier jouw droomwoning te bouwen? Neem dan snel contact met ons op via ### of bel naar ### Want to know more?

545 1573 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 69 59 59