Land for sale - Lanaken

7 results (1 - 7)
Development site for sale Lanaken (RBL35613)
142 000 €

3620 Lanaken

Vlakke bouwkavel gelegen te Rekem bij Lanaken, Stenenbrugstraat 22.Rustige en groene locatie op wandelafstand van het pittoreske en karakteristieke Oud-Rekem, op 10 autominuten van Maastricht en slechts op 5 km van de autosnelweg E314 (Aken-Brussel/Antwerpen). In de nabije omgeving zijn alle faciliteiten beschikbaar zoals scholen, dokters, apotheek en tal van horecagelegenheden. Gelegen vlakbij de N78 verbindingsweg Lanaken-Maasmechelen.Lot 1. Deze rechthoekige bouwkavel van 6A08CA is geschikt voor een eengezinswoning in half open bebouwing.Het perceel heeft een straatbreedte van 14m03, en een breedte van 10m31 aan de achterzijde. De perceeldiepte bedraagt 50m.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.Ter compensatie van het gegeven van overstromingsgevoeligheid werd er een bufferbekken aangelegd zoals vereist door de gemeentelijke instanties.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- een nevenbestemming is toegestaan indien complementair aan het wonen. Maximale inname op gelijkvloers bedraagt 100m². Parkeerbehoefte op eigen terrein te voorzien.- maximale bouwbreedte bedraagt 9m.- maximale bouwdiepte op gelijkvloers bedraagt 17m inclusief de gelijkvloerse uitbouw, op de verdieping maximaal 12m.- bouwhoogte: maximaal 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst of dakrand.- dakvorm: in harmonie met de omgeving en aansluitend op aanpalende daken; hellend dak max 45°.- vloerpeil gelijkvloers max 0,3m boven bestaand maaiveld.- kroonlijsthoogte/dakrandhoogte: hellend dak max 6,5m, plat dak max 7m.- nokhoogte: max 12m.- open carport: enkel in de zijtuinstrook tegen het hoofdvolume, max breedte 3m, mits schriftelijke toestemming van aangrenzende eigenaar.- bijgebouwen: toegestaan in de achtertuin, inplanting op min 1m van de perceelsgrens of minder bij toestemming van aangrenzende eigenaar. Maximale oppervlakte bedraagt 10m².Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

608
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Development site for sale Lanaken (RBL35611)
142 000 €

3620 Lanaken

Vlakke bouwkavel gelegen te Rekem bij Lanaken, Stenenbrugstraat 20.Rustige en groene locatie op wandelafstand van het pittoreske en karakteristieke Oud-Rekem, op 10 autominuten van Maastricht en slechts op 5 km van de autosnelweg E314 (Aken-Brussel/Antwerpen). In de nabije omgeving zijn alle faciliteiten beschikbaar zoals scholen, dokters, apotheek en tal van horecagelegenheden. Gelegen vlakbij de N78 verbindingsweg Lanaken-Maasmechelen.Lot 2. Deze rechthoekige bouwkavel van 6A is geschikt voor half open bebouwing.Het perceel heeft een breedte van 12m. De perceeldiepte bedraagt 50m.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.Ter compensatie van het gegeven van overstromingsgevoeligheid werd er een bufferbekken aangelegd zoals vereist door de gemeentelijke instanties.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- een nevenbestemming is toegestaan indien complementair aan het wonen. Maximale inname op gelijkvloers bedraagt 100m². Parkeerbehoefte op eigen terrein te voorzien.- maximale bouwbreedte bedraagt 9m.- maximale bouwdiepte op gelijkvloers bedraagt 17m inclusief de gelijkvloerse uitbouw, op de verdieping maximaal 12m.- bouwhoogte: maximaal 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst of dakrand.- dakvorm: in harmonie met de omgeving en aansluitend op aanpalende daken; hellend dak max 45°.- vloerpeil gelijkvloers max 0,3m boven bestaand maaiveld.- kroonlijsthoogte/dakrandhoogte: hellend dak max 6,5m, plat dak max 7m.- nokhoogte: max 12m.- open carport: enkel in de zijtuinstrook tegen het hoofdvolume, max breedte 3m, mits schriftelijke toestemming van aangrenzende eigenaar.- bijgebouwen: toegestaan in de achtertuin, inplanting op min 1m van de perceelsgrens of minder bij toestemming van aangrenzende eigenaar. Maximale oppervlakte bedraagt 10m².Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

600
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Development site for sale Lanaken (RBL35609)
185 000 €

3620 Lanaken

Vlakke bouwkavel gelegen te Rekem bij Lanaken, Stenenbrugstraat 18.Rustige en groene locatie op wandelafstand van het pittoreske en karakteristieke Oud-Rekem, op 10 autominuten van Maastricht en slechts op 5 km van de autosnelweg E314 (Aken-Brussel/Antwerpen). In de nabije omgeving zijn alle faciliteiten beschikbaar zoals scholen, dokters, apotheek en tal van horecagelegenheden. Gelegen vlakbij de N78 verbindingsweg Lanaken-Maasmechelen.Lot 3. Deze rechthoekige bouwkavel van 9A91CA is geschikt voor open bebouwing van een eengezinswoning.Het perceel heeft een straatbreedte van 17,17m. De achterzijde van het perceel meet 22m45 De perceeldiepte bedraagt 50m.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.Ter compensatie van het gegeven van overstromingsgevoeligheid werd er een bufferbekken aangelegd zoals vereist door de gemeentelijke instanties.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- een nevenbestemming is toegestaan indien complementair aan het wonen. Maximale inname op gelijkvloers bedraagt 100m². Parkeerbehoefte op eigen terrein te voorzien.- maximale bouwbreedte bedraagt vooraan 10,22m, achteraan 11,40m. Gelijkvloerse uitbouw 12,01m.- maximale bouwdiepte op gelijkvloers bedraagt 17m inclusief de gelijkvloerse uitbouw, op de verdieping maximaal 12m.- bouwhoogte: maximaal 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst of dakrand.- dakvorm: in harmonie met de omgeving en aansluitend op aanpalende daken; hellend dak max 45°.- vloerpeil gelijkvloers max 0,3m boven bestaand maaiveld.- kroonlijsthoogte/dakrandhoogte: hellend dak max 6,5m, plat dak max 7m.- nokhoogte: max 12m.- open carport: enkel in de zijtuinstrook tegen het hoofdvolume, max breedte 3m, mits schriftelijke toestemming van aangrenzende eigenaar.- bijgebouwen: toegestaan in de achtertuin, inplanting op min 1m van de perceelsgrens of minder bij toestemming van aangrenzende eigenaar. Maximale oppervlakte bedraagt 10m².Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

991
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Development site for sale Lanaken (RBK37081)
Price on request

3620 Lanaken

Deze royale bouwgrond is gelegen in een verkeersluwe straat aan de rand van Lanaken. Het zongericht perceel van 1084 m² biedt een panoramisch uitzicht tot in Maastricht. Met een perceeldiepte van 54 meter en een breedte van 17 meter is deze bouwgrond ideaal voor een open bebouwing. Bouwvoorschriften: - Bouwbreedte: maximaal 10,91 meter en 3 meter afstand tot perceelsgrens aan linker- en rechterkant. - Bouwdiepte: maximaal 17 meter gelijkvloers. - Bouwdiepte: maximaal 12 meter verdieping. - Dak: plat dak, zadeldak of tentdak. Bouwvoorschriften bijgebouw: - Maximale oppervlakte: 40 m² Het centrum van Lanaken bevindt zich op fietsafstand en Genk, Zutendaal, Maasmechelen en Riemst zijn van hieruit vlot bereikbaar. Zowel het openbaar vervoer, winkels, een bakker, scholen, fitnesscentrum en kinderopvang liggen vlakbij. Als deze locatie je aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via ### of stuur een e-mail naar ### voor meer info! Want to know more?

1086
contact
details
Email
Call
+32 89 39 09 90
Development site for sale Lanaken (RBK37079)
Price on request

3620 Lanaken

Deze royale bouwgrond is gelegen in een verkeersluwe straat aan de rand van Lanaken. Het zongericht perceel van 1088 m² biedt een panoramisch uitzicht tot in Maastricht. Met een perceeldiepte van 54 meter en een breedte van 17 meter is deze bouwgrond ideaal voor een open bebouwing. Bouwvoorschriften: - Bouwbreedte: maximaal 10,91 meter en 3 meter afstand tot perceelsgrens aan linker- en rechterkant. - Bouwdiepte: maximaal 17 meter gelijkvloers. - Bouwdiepte: maximaal 12 meter verdieping. - Dak: plat dak, zadeldak of tentdak. Bouwvoorschriften bijgebouw: - Maximale oppervlakte: 40 m² Het centrum van Lanaken bevindt zich op fietsafstand en Genk, Zutendaal, Maasmechelen en Riemst zijn van hieruit vlot bereikbaar. Zowel het openbaar vervoer, winkels, een bakker, scholen, fitnesscentrum en kinderopvang liggen vlakbij. Als deze locatie je aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via ### of stuur een e-mail naar ### voor meer info! Want to know more?

1088
contact
details
Email
Call
+32 89 39 09 90
Development site for sale Gellik (RBJ51028)
130 000 €

3620 Gellik

Bouwgrond voor open bebouwing te koop in Gellik! Deze bouwgrond is gelegen langs Houterstraat 4. De grond is 3a46ca groot met een straatbreedte van 20 meter. Aangezien deze niet gelegen is in een RUP/BPA of verkaveling, zijn er geen extra voorschriften. Er kan een woning van 13 meter breed op 7 meter diep gebouwd worden. Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons kantoor via ### of via ### Want to know more?

346 20 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 50 35 85
Land for sale Rekem (RBH77620)
Price on request

3621 Rekem

LAATSTE PERCEEL BOUWGROND VAN 21A49CA VOOR EXCLUSIEVE MODERNE VILLABOUW GELEGEN IN HET IDYLLISCHE OUD-REKEM. LIGGING De deelgemeente Oud-Rekem (B), als onderdeel van de gemeente Lanaken, werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Ideaal voor een gezin met kinderen, levensbestedinge woning of als tweede verblijf! Hier ligt het laatste perceel bouwgrond van 21a 49ca (2.149 m²). Het is geschikt voor een riante open bebouwing met 2 volwaardige bouwlagen plus kelder/garage onder de villa. Realisatie van een zwembad is mogelijk. MOGELIJKHEID OM SAMEN TE WERKEN MET EXCLUSIEVE VILLABOUWER VLASSAK-VERHULST. De getoonde villa is slechts één projectie volgens de bouwvoorschriften. U bouwt volgens uw eigen budget, wensen en smaak. TROEVEN - Uitzonderlijk groot perceel. - Gelegen nabij belangrijke uitvalswegen. - Gelegen in het mooiste 'dorpje' van Vlaanderen: Oud-Rekem. - Zwembad mogelijk. - Geen bouwvergunning en geen bouwverplichting. OVERZICHT VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN - De hoofdbestemming is wonen: d.w.z. dat wonen minimaal 50% van de bestemming van de gehele projectzone moet bedragen. - Nevenbestemming: huisnijverheden, diensten, kantoren en vrije beroepen. Deze functies mogen maximum 50% van de bestemming van de gehele projectzone bedragen. - Bouwvorm: open bebouwing. - Bouwdiepte: maximaal 22 meter. - Bouwbreedte: maximaal 15 meter. - Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen. ° Bouwlijn kavel 2: 13,00 meter t.o.v. as van de straat (7,00 meter t.o.v. perceelsgrens). ° Maximale afstand van de zijgevels t.o.v. perceelsgrens: afhankelijk van de kavel variërend van 4 meter tot 8 meter.. De verkavelingsvoorschriften kunnen gedownload worden via onderhavige advertentie op ### EXTRA INFORMATIE De omgeving wordt beheerd door een syndicus. De kosten hiervoor bedragen ca. 255,00 EUR per jaar ten titel van onderhoud domein, erfgoedpremie, lidgeld monumentenwacht, verzekering, bankkosten, diverse werken, beheer syndicus, etc... Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

2149 80 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 86 18 88

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Lanaken (3620) + Suburbs.

199 000 €

3740 Hees

e bouwgrond, landelijk en rustig gelegen met een oppervlakte van 1812 m², is geschikt voor OPEN BEBOUWING. Aan de straatzijde is het perceel 18 m breed en ongeveer 100 m diep. Op een boogscheut van Maastricht, Bilzen, Lanaken, Genk en Riemst is dit uitzonderlijke terrein zeker een kijkje waard. De verkavelingsvoorschriften dateren van 2017 en geven de mogelijkheid tot het bouwen van een woning met 2 bouwlagen. Bijkomende informatie kan bekomen worden. Wie kiest voor dit mooie perceel ? Want to know more?

1812 86 m Depth of the terrain 18 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 495 93 36 69
Price on request

3690 Zutendaal

Bouwgrond voor Open bebouwing van 7a87ca te Zutendaal. Omgeving: Deze bouwgrond is rustig gelegen nabij het centrum van Zutendaal, omringd door verschillende faciliteiten en voorzieningen. Gegevens: met een oppervlakte van 7a87ca en een straat breedte van 21m, heeft deze bouwgrond verschillende mogelijkheden. Ze is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing met een mooie gevel breedte. Daarnaast is het ook mogelijk de bouwgrond te verkavelen naar 2 halfopen bebouwingen. De tuin is zuidelijk georiënteerd. Momenteel is er nog een tuinhuis aanwezig, onder vergunde toestand. Voor de uitgebreide informatie over de voorschriften, gelieve ons kantoor te contacteren. Troeven: - Gunstige ligging - 21m straatbreedte - Zuidelijk gerichte tuin - OB of 2 HOB Want to know more?

787
contact
details
Email
Call
+32 89 82 14 90
Development site for sale Hoelbeek (RBK00513)
124 000 €

3746 Hoelbeek

Bijzonder rustig gelegen perceel van 6a59ca voor halfopen bebouwing Omgeving: + Gelegen in een groene omgeving + Omringd door prachtige uitgestrekte landschappen + Makkelijke verbinding naar het centrum van Riemst, Tongeren en Maastricht + Alle nodige faciliteiten binnen handbereik Troeven: + Mooie oppervlakte van 6a59ca + Voorschriften bouwverordening woonkwaliteit van toepassing (zie bijlage) + Geschikt voor het optrekken van een halfopen bebouwing, aansluitend op de woning links + Mooie breedte van 13,5 meter waardoor men een knappe gevel van 10,5 meter kan optrekken + Twee bouwlagen met op het gelijkvloers een maximale diepte van 17 meter en op de verdieping 12 meter + Dakvorm en kroonlijsthoogte dient uniform te zijn aan de reeds gebouwde woning + Een bijgebouw is toegelaten tot 50m² Contact: Is dit voor jullie het geschikte perceel om jullie droomwoning op te trekken?.Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95.. Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

659 50 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Development site for sale Zutendaal (RBK46219)
525 000 €

3690 Zutendaal

Deze prachtige bouwgrond voor open bebouwing heeft een oppervlakte van ±61,50 are en is gelegen in een rustige en groene omgeving in Wiemesmeer. Het bouwperceel is ingedeeld in woongebied met landelijk karakter vooraan en agrarisch gebied achteraan. Met een straatbreedte van ±35 meter en een perceelsdiepte van ±175 meter, kunt u hier het huis van uw dromen realiseren! Goede verbinding naar de op- en afrit van E313 en de belangrijkste invalswegen. Nabij het centrum van Zutendaal en Genk maar ook in de buurt van het Ziekenhuis Oost-Limburg, golfclub Spiegelven en Kattevennen. Momenteel staat er nog een af te breken/te renoveren woning en magazijn op de grond. Indien voldaan is aan de voorwaarden, kan u voor de renovatie of sloop- en heropbouw in aanmerking komen voor 6% BTW. Bestemming: Eengezinswoning (OB) Oriëntatie: Noord Perceelsbreedte: ±35 meter Perceelsdiepte: ±175 meter Bouwvoorschriften: Volgens het gewestplan Hasselt-Genk Want to know more?

6157
contact
details
Email
Call
+32 11 23 26 04
Development site for sale Zutendaal (RBJ07853)
149 000 €

3690 Zutendaal

Knappe bouwgrond van 5a 25ca voor halfopen bebouwing op centrale, rustige locatie te Zutendaal Omgeving + Gelegen net buiten het centrum van het groene en centrale Zutendaal + Restaurants, winkels, scholen, supermarkten en openbaar vervoer in directe omgeving + Vlotte verbinding met de omliggende gemeentes Genk, As en Lanaken, maar ook met Hasselt en Maastricht + Nationaal Park De Hoge Kempen en Natuurgebied De Lietenberg liggen om de hoek + Oprit van de E314 op slechts 5 minuten Troeven + Mogelijkheid tot bouwen van ruime gezinswoning in halfopen bebouwing + Perceeloppervlakte van 5a 25ca + Voorschriften "BPA Centrum Uitbreiding" van toepassing (zie bijlage) + Knappe perceelbreedte van 17 meter en gevelbreedte van 13 meter + Het hoofdgebouw kan bestaan uit 2 bouwlagen met een bouwdiepte van 17m op gelijkvloers en 12m op verdieping + Schuine daken zijn verplicht, bij voorkeur een zadeldak met een helling tussen 30° en 45° + Het bijgebouw mag bestaan uit 1 bouwlaag met een oppervlakte van 40m², dakvorm vrij te kiezen + Nevenbestemmingen zijn toegelaten Daar de voorschriften van het BPA ouder zijn dan 15 jaar, kunnen zij geen grond vormen tot weigering en dient men rekening te houden met de goede ruimtelijke ordening. Een specifiek voorstel kan u steeds bekijken samen met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Zutendaal. Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95!.. Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

525 29 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Development site for sale Uikhoven (RBJ71735)
Price on request

3631 Uikhoven

Dit perceel van 573 m² bevindt zich in Uikhoven, een gezellige deelgemeente van Maasmechelen. Van hieruit ben je binnen enkele minuten in Oud-Rekem of Lanaken, maar ook het centrum van Maastricht bereik je binnen 20 minuutjes. Daarnaast zijn ook Maasmechelen, Bilzen en Zutendaal makkelijk bereikbaar. Bovendien bevinden verschillende supermarkten, het openbaar vervoer, scholen én de oprit van de E314 zich vlakbij. Dit perceel is geschikt voor het bouwen van een woning in halfopen bebouwing. Momenteel staat er een kleine woning achteraan op het perceel. Deze leent zich perfect als tijdelijke verblijfplaats. Extra troeven: - Zuidgericht perceel - Rustige, residentiële locatie vlakbij Oud-Rekem - Uitzicht op achtergelegen velden Graag meer informatie? Contacteer ons dan zeker via ### of ### ! Want to know more?

573
contact
details
Email
Call
+32 89 39 09 90
124 500 €

3631 Boorsem

Excellently located building land in Boorsem with an approved building permit for the construction of a semi-detached house. Price includes permits, construction plans and stability study! The adjacent plot is also for sale. Take this opportunity to realize your dream home at a beautiful location in Boorsem. Do not hesitate to contact us for detailed information. Want to know more?

222
contact
details
Email
Call
+32 89 56 76 78
168 000 €

3630 Maasmechelen

Op zoek naar een mooie bouwgrond van 658 m² voor OPEN BEBOUWING? Grijp je kans om je droomproject te realiseren in een residentiële omgeving. De ligging op de RINGLAAN 54 TE MAASMECHELEN is top! De bouwgrond bevindt zich in de nabijheid van het Nationaal Park Hoge Kempen. Alle overige voorzieningen zoals het centrum van Maasmechelen, de scholen, de winkels en het openbaar vervoer liggen in de onmiddellijke nabijheid. Op 2 minuten ben je op de autostrade (E314) naar Genk, Antwerpen, Brussel, Maastricht, Amsterdam. Dit stuk grond is bestemd voor het bouwen van een grote comfortabele ééngezinswoning en of zorgwoning met kelder en ondergrondse garage , gelijkvloerse verdieping van 12 m x 17 tot max. 22 m en een eerste verdieping van 12 m x 12 m. De dakvorm is vrij te kiezen. De carport mag gebouwd worden tot op de perceelsgrens. Overige voorwaarden lees je in de bouwvoorschriften onder de rubriek DOWNLOADS EN PDF'S. Het spreekt voor zich dat je er een thuis kan bouwen naar je eigen wensen en behoeften. De tuin is groot genoeg voor een gezin met kinderen om er te ravotten en niet overdreven groot voor werkenden die geen groene vingers hebben. Vrije beroepen en diensten zijn toegestaan voor zover zij maximaal 30 % van de ruimte van de woning innemen. EXTRA TROEVEN -Perfecte ligging kort bij het centrum, de autostrade, bos en natuur; -Open bebouwing en mogelijkheid van vrije beroepen en diensten; -Eigen stijl te bepalen en vrije dakvorm; -Geschikt voor grote samengestelde gezinnen; -Geen bouwverplichting; Interesse? Bel vrijblijvend naar Marie-Paule op het nummer ### Want to know more?

44 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 476 95 99 58
Development site for sale Boorsem (RBJ82538)
124 500 €

3631 Boorsem

Ideally located project land in Boorsem with an approved building permit for the construction of 2 semi-detached houses. This unique opportunity is perfect for investors and builders alike. Price includes permits, construction plans and stability study! The 2 lands can also each be purchased separately. Take this opportunity to realize this project at a beautiful location in Boorsem. Do not hesitate to contact us for detailed information. Want to know more?

218
contact
details
Email
Call
+32 89 56 76 78
Development site for sale Munsterbilzen (RBJ95276)
Price on request

3740 Munsterbilzen

Deze projectgrond is gunstig gelegen aan de Riemsterweg te Munsterbilzen, een geliefde deelgemeente van Bilzen. Met de oprit van de E313, winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving is het hier aangenaam wonen. Hartje Bilzen, Genk én Maastricht zijn van hieruit vlot bereikbaar. Deze projectgrond is eventueel geschikt voor 4 woningen in halfopen bebouwing en 3 woningen in open bebouwing. De oppervlakte van de percelen varieert tussen 530 m², 800 m² en 1211 m². De totale straatbreedte van de projectgrond bedraagt circa 110 meter. De percelen voor halfopen bebouwing hebben een straatbreedte van 10,6 meter, de percelen voor open bebouwing hebben een straatbreedte van 16 meter. De diepte bedraagt circa 50 meter. De verkavelingsvergunning is momenteel in aanvraag bij Stad Bilzen (ingediend maart 2024). Interesse? Mail naar ### voor meer info! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 39 09 90
85 000 €

3770 Riemst

Gunstig gelegen bouwgrond van 2a 51ca voor een half open bebouwing Omgeving: + Centraal en groen gelegen + Aan het wijnkasteel Genoels-Elderen + Supermarkten, scholen, recreatiemogelijkheden in de onmiddellijke omgeving + Natuurreservaat De Molenbeemd in de nabijheid voor mooie wandelroutes + Vlotte bereikbaarheid door de nabijheid van de E313 Troeven: + Gunstig gelegen perceel voor een half open bebouwing van 2a 51ca + Maximale bouwdiepte van 17m op het gelijkvloers en 12m op de verdieping + Inplanting voorgevel dient gelijk te zijn aan de bouwlijn die het straatbeeld bepaalt + De bouwhoogte dient in harmonie te zijn met de bestaande bebouwing; kroonlijsthoogte en het aantal bouwlagen + Dakvorm moet in harmonie zijn met bestaande en vergunde gebouwen en een maximale helling van 45° + Carport, garage, berging mogelijk tegen de perceelsgrens mits schriftelijke toestemming van de eigenaar van het aangrenzend perceel + Buitenruimte en terras, rechtstreeks aanpalend aan de leefruimte met een minimumdiepte van 1,80m + Afsluiting mogelijk door gebruik van hagen, draad, metalen hekwerk, houten panelen, muur in metselwerk + Algemene bouwvoorschriften in bijlage Contact: Heeft deze gunstig gelegen bouwgrond voor een open bebouwing uw interesse gewekt? Contacteer ons snel op ### voor meer info...Voor meer info surf naar ### Want to know more?

251 27 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
115 000 €

3770 Riemst

Lot 1+3+4. Mooie bouwkavel gelegen te Vlijtingen bij Riemst, Molenweg 10.Landelijke ligging in de rustige dorpskern van Vlijtingen. School, supermarkt en diverse dagelijkse voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. Het centrum van Bilzen is vlot bereikbaar op 5km, Maastricht bevindt zich op 6km.Dit vlak bouwperceel van 6A93CA is geschikt voor een eengezinswoning in half open bebouwing.Perceeldiepte bedraagt aan de rechterzijde 68,09m, aan de linkerzijde 73,58m. Straatbreedte bedraagt 11,07m.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing: LOT1+3+4:- Nevenbestemming is toegelaten indien complementair aan het wonen. Max 40% van de gelijkvloerse vloeroppervlakte.- Bouwdiepte bedraagt max 12m op gelijkvloers en op de verdieping- Bouwbreedte bedraagt max 6,8m- Afstand van de laterale grens is minstens 3m- Bouwhoogte: max 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst of de dakrand- Dakvorm: hellend max 45° of plat dak met uitzondering van de gelijkvloerse meerdiepte. Het oprichten van dakterrassen is niet toegelaten- Vloerpeil max 0,30m boven de as van de voorliggende weg- Dakrandhoogte: hellend dak met kroonlijsthoogte max 6,50m tov het vloerpeil gelijkvloers; plat dak met dakrandhoogte max 7m tov het vloerpeil gelijkvloers; gelijkvloerse meerdiepte met dakrandhoogte max 3,5m- Nokhoogte: bij hellend dak max 11,5m- Carport in de zijtuin is toegelaten mits schriftelijke akkoord van de aanpalende eigenaar- Achtertuin: er dient minstens één boom worden aangeplant, oprichten van constructies is beperkt toegestaan- Vrijstaande gebouwen: max één constructie is toegestaan, max 40m² mits schriftelijk akkoord van de aanpalende eigenaarVoor meer info, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

693
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00