Bid And Buy (3800 Aalst)

"Jouw online immo biedingsplatform"
Naamsesteenweg 229 - 3800 Aalst

Numéro IPI 512297

bidandbuy.be

Maison à vendre Heers (RBI80894)
210 000 €

3870 Heers

Landelijk en aangenaam gelegen te renoveren half open bebouwing met een perceel grondoppervlakte van 8.063m2. Dit groot perceel bestaat uit een ruim bouwperceel, project grond en een klein gedeelte agrarische grond. De woning is gelegen kort bij het centrum van Heers. Het woongedeelte is ingedeeld met inkomhal, woonkamer, zithoek, keuken, stookplaats en berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer. De zolderverdieping is voorzien van een vaste trap en kan dan ook perfect worden ingericht. Er zijn tal van mogelijkheden om het woongedeelte uit te breiden na het bekomen van een bouwvergunning. Alsook kan je perfect je agrarische activiteit uitvoeren of het houden van je geliefde dieren. Denk maar aan een zorgboerderij, het houden van paarden voor de paardenliefhebbers ... De stallen staan reeds klaar om je dieren de nodige veiligheid te bieden. Het is een ideale woning om rustig te wonen in het groen. Heers is fijn om in te wonen. Kort bij de autostrade E40, winkels, een school, een goede busverbinding naar Sint-Truiden of Luik, wandel- en fietsroutes. Wens je graag dit pand te bezoeken? Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer: ### - ### of email naar: ### Bid and Buy is een online koop- en verkoopplatform voor vastgoed in Vlaanderen. Lees onze blog waarom een biedingsplatform een eerlijke, betrouwbare keuze is ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Saint-Trond (RBI80893)
240 000 €

3800 Saint-Trond

Deze woning is gelegen aan de rand van de stad Sint-Truiden in het landelijke Bevingen. Gelegen op een toplocatie! In 2009 werd deze woning in houtskeletbouw gebouwd. Met een energiescore van 148 kWh/m2/jaar en een energielabel B ben je voor vele jaren gerust om geen te hoge energiefacturen te betalen. De woning presenteert nu niet zo mooi aan de buitenzijde, maar een mooie gevelsteen zoals de buren maakt van deze woning een leuke woning met tuin om gezellig te wonen in een rustige buurt. De woning is als volgt ingedeeld. Vanuit de inkomhal zijn de vertrekken naar de eerste verdieping en naar een ruime woonkamer en open keuken met veel lichtinval. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer. Vanuit de nachthal is er een vaste trap naar de zolderverdieping die perfect kan worden ingericht als hobbykamer, een extra slaapkamer,… In de woning zelf snuif je werkelijk de gezelligheid om er te wonen. Werkelijk thuiskomen. Deze woning is gelegen dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Dichtbij het centrum, 2 km, van Sint-Truiden waar winkels, scholen en openbaar vervoer zich bevinden. De energiezuinige woning is dan ook gelegen in de buurt van de fruitboomgaarden, weilanden,… om gezellig te gaan wandelen. Wens je graag deze woning te bezichtigen, aarzel niet ons te contacteren of maak je afspraak voor een huisbezoek online op onze website: ### Mobiel ### – Kantoor ### of email ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 228 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Saint-Trond (RBI65092)
520 000 €

3800 Saint-Trond

Het karaktervolle pand is compleet energiezuinig gerenoveerd. De pluspunten van dit pand zijn dat het volledig kan worden gebruikt als woning, woning met vrij beroep, woning met handelszaak, kangoeroewoning, enz... Het gebouw bestaat uit 2 badkamers en 4 slaapkamers met de mogelijkheid van 3 extra slaapkamers. Het pand is vergund met een gelijkvloers appartement van 175m² met 2 slaapkamers. 1 slaapkamer maakt momenteel deel uit van de leefruimte. (Mogelijkheid om nog 2 extra slaapkamers te maken). De historische tuin van het Begijnhof biedt dan ook een bijzondere gezelligheid. Parkeergelegenheid is werkelijk geen probleem, er is een grote parking gelegen op 50 meter van het gebouw. Het gelijkvloers appartement is voorzien van 1 slaapkamer ( mogelijkheid 2 slaapkamers), een ruime veranda met veel lichtinval, een berging, badkamer, een zeer ruime woonkamer en nog een extra ruimte voor een hobbykamer +- 55m² . De kelder met zijn authentieke gewelven heeft een oppervlakte van 45m². Het duplex appartement (197 m²) is voorzien van een ruime living, een apart toilet en een inpandig terras aan de voorzijde. Boven in de duplex is een ruime badkamer en twee slaapkamers. Het is mogelijk om de grootste slaapkamer te splitsen zodat er in totaal 3 slaapkamers zijn. Voor meer informatie en vragen kan u ons contacteren. Dit is de ideale opportuniteit om te investeren of gezellig te wonen. De eigenaar staat tevens ook open alleen voor de verkoop van het duplex appartement. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 302 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Saint-Trond (RBI65090)
240 000 €

3800 Saint-Trond

Deze gerenoveerde en energiezuinige duplex is gelegen in het karaktervolle Begijnhof te Sint-Truiden. Uitgerust met de nieuwste technieken zoals een ventilatiesysteem, vloerverwarming en veel meer. Het duplex appartement is voorzien van een ruime living, een apart toilet en een inpandig terras aan de voorzijde. Boven in de duplex is een ruime badkamer en twee slaapkamers. Het is mogelijk om de grootste slaapkamer te splitsen zodat er in totaal 3 slaapkamers zijn. Het duplex appartement ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar is ook gelegen op een ideale locatie. Op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden, het openbaar vervoer, scholen, de toegangswegen en snelwegen. Parkeergelegenheid is werkelijk geen probleem, er is een grote parking gelegen op 50 meter van het gebouw. Ook is er een fietsenstalling voorzien bij dit mooie appartement. Wil je graag meer informatie over dit mooie duplex appartement? Aarzel zeker niet om ons te contacteren: ### - ### - ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Nieuwerkerken (RBI11959)
180 000 €

3850 Nieuwerkerken

Deze ruime gezinswoning in het centrum van Nieuwerkerken (Limburg) telt 3 (4) slaapkamers, een ruime living, een polyvalente ruimte en 2 badkamers. De woning is gelegen op wandelafstand van de supermarkt, kleuterschool, lager onderwijs, de sporthal, het openbaar vervoer, een bakkerij, ... Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal met trap om naar de 1ste verdieping te gaan. Links van de gang bevindt zich de living met keuken. Aan het einde van deze gang komen we in de eerste slaapkamer met aansluitend een badkamer terecht. Op het eerste verdiep hebben we 2 slaapkamers (1 slaapkamer is gescheiden door een valse wand, zo kan je van de grote slaapkamer 2 slaapkamers maken.), een badkamer met douche en een grote polyvalente ruimte. De zolder is 1 grote ruimte met 4 dakramen. Het dak heeft een recente renovatie gehad. Ook heeft deze woning een ruime garage. In de tuin van de woning zien we een grote bergplaats van 30m op 5m. Ideaal voor hobby's of opslagruimte. Deze woning uitstekend voor een groot gezin, een starterswoning of iemand die graag in vastgoed investeert. Wil je graag meer informatie of wens je de woning te bekijken? Aarzel niet en contacteer ons: ### of ### . En savoir plus ?

3 Chambre(s) 240 390 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler