Desprets Vastgoed (9400 Appelterre-Eichem)

A. De Vlaeminckstraat 18 - 9400 Appelterre-Eichem

Numéro IPI 511582

desprets.be

Jarenlange ervaring in de aankoop en verkoop van vastgoed én de opmaak van kredietdossiers en verzekeringen, zorgen ervoor dat Desprets Vastgoed de ideale partner is bij de verkoop van en de zoektocht naar uw woning. Op zoek naar betrouwbaar, eerlijk advies? Op zoek naar prijskwaliteit? Op zoek naar een aanpak over meerdere domeinen? Contacteer ons en wij komen graag langs voor meer informatie! Tout voir Réduire
Jarenlange ervaring in de aankoop en verkoop van vastgoed én de opmaak van kredietdossiers en verzekeringen, zorgen ervoor dat Desprets Vastgoed de ideale partner is bij de verkoop van en de zoektocht naar uw woning. Op zoek naar betrouwbaar, eerlijk advies? Op zoek naar prijskwaliteit? Op zoek naar een aanpak over meerdere domeinen? Contacteer ons en wij komen graag langs voor meer informatie!
Maison à vendre Zwalm (RBF38490)
298 000 €

9630 Zwalm

Deze te renoveren woning is gelegen in een rustige straat te Munkzwalm. Dankzij de traditionele indeling, grote ruimten, aanzienlijke vloeroppervlakte én stevige basis heeft deze woning een enorm potentieel. Ideaal voor wie op zoek is naar een renovatieproject om zijn droomwoning te creëren. Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met trap in natuursteen, gastentoilet, een grote leefruimte met toegang tot de veranda en de keuken en een koele berging. Achteraan is er nog de dubbele garage, een washok met toegang tot de kelder en een extra werkruimte. Op de eerste verdieping treffen we vervolgens 3 slaapkamers en de te vervangen badkamer. Via een trapluik is ten slotte de grote zolder bereikbaar. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: contacteer ons op ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 177 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 54 32 58 32