Dillen & Partner (2850 Boom)

Grote Markt 22 - 2850 Boom

Numéro IPI 509 652

dillenenpartner.be

Goed in vastgoed ! Tout voir Réduire
Goed in vastgoed !
449 000 €

2850 Boom

'S HERENBAAN 347 BOOM Woonhuis, ingericht als woonst en wellness-complex. Op dit perceel grond staat een woonhuis met verdere aanhorigheden. Momenteel is dit ingericht als wellness-complex uitgerust met sauna's, spa's en zwembad al dan niet gedeeltelijk in opbouw. De tuinen werden aangelegd en naast de woning is een ruime schuur / atelier van +/- 60 m². EPC-label B (!) De elektriciteit is conform tot 2048! Voor meer info of een bezoek: ### of ### En savoir plus ?

1862 5 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
449 000 €

2850 Boom

'S HERENBAAN 347 BOOM Woonhuis, ingericht als woonst en wellness-complex. Op dit perceel grond staat een woonhuis met verdere aanhorigheden. Momenteel is dit ingericht als wellness-complex uitgerust met sauna's, spa's en zwembad al dan niet gedeeltelijk in opbouw. De tuinen werden aangelegd en naast de woning is een ruime schuur / atelier van +/- 60 m². EPC-label B (!) De elektriciteit is conform tot 2048! Voor meer info of een bezoek: ### of ### En savoir plus ?

5 Chambre(s) 187 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Deze BEN-appartementen worden voorzien van alle moderne, energiezuinige technieken zoals driedubbele beglazing, vloerverwarming, ventilatiesysteem, etc. Door de lage instapkosten, en korting op uw onroerende voorheffing maken dit project ook ideaal als investering! Dit project is mogelijk aan amper 6% BTW indien u er snel bij bent en voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Dit nieuw BEN-appartement omvat: een inkomhal met vestiaire, leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, berging en een apart toilet. In deze prijs zit een staanplaats én -berging inbegrepen. Het gebouw is voorzien van een gemeenschappelijke fietsenstalling en twee liften. Meer info m.b.t. dit splinternieuw project: ### of ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 57 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
239 000 €

2850 Boom

DIRKPUTSTRAAT 110 2850 BOOM Bouwgrond op centrale ligging! Deze ruime bouwgrond kijkt uit op een bosrijke omgeving en grenst aan het recreatie domein 'De Schorre'. Supermarkten en scholen zijn op fiets- en wandelafstand. Via het openbaar vervoer geraak je makkelijk in Antwerpen, Kontich of Lier. Met een breedte van 10 meter en een diepte van meer dan >50 meter, is dit perceel klaar voor een volwaardige gezinswoning met garage. Op de grond staat momenteel een loods van +/- 80 m². Voor meer info of een bezoek kan je terecht op ### of ### En savoir plus ?

590 59 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler

ANTWERPSESTRAAT 253, 2850 BOOM Nieuwbouw Duplex met parking (BTW 6%) Deze BEN-appartementen worden voorzien van alle moderne, energiezuinige technieken zoals driedubbele beglazing, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, etc. De oplevering van dit appartement is voorzien rond 1/03/2024. Dit project is mogelijk aan amper 6% BTW indien u er snel bij bent en voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Dit nieuw BEN-appartement heeft een oppervlakte van 88m² en omvat: een inkomhal met vestiaire, leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, berging en een apart toilet. In deze prijs zit een staanplaats én -berging inbegrepen. Het gebouw is voorzien van een gemeenschappelijke fietsenstalling en twee liften. Meer info m.b.t. dit splinternieuw project: ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 88 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
325 000 €

2850 Boom

EDGARD TINELSTRAAT 108 BOOM Gezinswoning met 4 slaapkamers! Deze gezinswoning is gelegen in de wijk tussen het gemeentelijk park van Boom en Bos N, waar zich ook een hondenweide bevindt. Openbaar vervoer, Winkels en scholen zijn allen op wandelafstand. De straat is een enkelrichtingsstraat met uitzicht op groen aan de overzijde. De woning zelf heeft een voortuintje en beschikt over een achteringang op het terras. Het gelijkvloers omvat: een inkomhal, apart toilet, een open leefruimte, keuken met eetkamer, een badkamer met aansluiting wasmachine en droogkast en een terras. Op Verd. +1: drie slaapkamers en een badkamer. Op Verd. +2: een ruime slaapkamer en nog wat bergruimte De woning beschikt over een kelder (Verd. -1) en een terras naast de keuken. Er is ook een gemeenschappelijk grotere tuin achterin gelegen. EPC Label D: Geen renovatieplicht < 5jaar Elektriciteit: conform tot 2048 Asbestattest: Asbestveilig ! Voor meer info of een bezoek kan u terecht op: ### of via: ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 146 100 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
159 000 €

2850 Boom

KERKSTRAAT 16-18 / 2EV BOOM Instapklaar appartement in centrum Boom! Dit appartement is gelegen in de Kerkstraat op een boogscheut van de Grote Markt van Boom. In 2018 werd het volledig gerenoveerd en ingericht met hedendaagse materialen. Het appartement omvat: een inkomhal, een apart toilet, lichtrijke leefruimte, ingerichte keuken, nachthal, badkamer met ligbad, wasberging, twee volwaardige slaapkamers. Troeven: - Hedendaagse materialen - Elektriciteit is conform tot 2043 (!) - Twee volwaardige slaapkamers Ter info: er is geen lift of terras. Voor meer info of een bezoek kan u ons bereiken via: ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
359 000 €

2627 Schelle

GUIDO GEZELLEPLAATS 31, 2627 SCHELLE Bel-étage met ruime garage en tuin! Bent u op zoek naar een kindvriendelijke omgeving, dan is deze woning misschien iets voor u. Deze Bel-étage is rustig gelegen en kijkt uit op de groene Guido Gezelleplaats. Op het plein kunnen kinderen spelen. Scholen, winkels en het handelscentrum zijn allen op fietsafstand. De woning zelf omvat: Op het gelijkvloers: een ruime inkomhal, grote garage voor eventueel 2 wagens, een berging en een tuin. Op Verd. +1: een ruime leefruimte met open keuken en een gastentoilet. Op Verd. +2: 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Wenst u meer info of een bezoek? Contacteer ons gerust via: ### of via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 197 65 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
269 000 €

2850 Boom

NOEVERSELAAN 29, 2850 BOOM Gezinswoning met oprit en tuin! Deze gezinswoning is centraal gelegen nabij de Boomsesteenweg en in de directe omgeving van scholen en supermarkten. Parkeren doe je op de oprit waar je twee auto's kan op stallen. De woning is licht op te frissen, maar beschikt verder over alle comfort en bovendien een voordelig EPC Label-B! Vanop het gelijkvloers kan je via een plateaulift rechtstreeks naar de grootste slaapkamer gaan. Handig voor mensen die minder mobiel zijn en/of rolstoel-gebruikers. De woning omvat op het gelijkvloers: een inkomhal met trap en plateaulift, een leefruimte met open keuken, een ruime badkamer en een zonnige tuin met tuinberging. Op Verd. +1: drie slaapkamers, waarvan één rechtstreeks toegankelijk via een lift. Op Verd. +2: een bergzolder toegankelijk via één van de slaapkamers De woning scoort een Label-B op vlak van energiezuinigheid en is compleet Asbestveilig! Voor een bezoek of meer informatie: ### of via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 132 65 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler

2850 Boom

199 000 € - 349 000 €

Dit hedendaags project met een moderne uitstraling en op een centrale locatie! Het pand is gelegen op de hoek van de Antwerpsestraat en de 's Herenbaan en dus heel goed bereikbaar. Bovendien zijn er verschillende faciliteiten vlakbij. Deze BEN-appartementen voldoen aan alle huidige normen inzake energiezuinigheid dankzij isolatie, driedubbel glas, warmtepomp, zonnepanelen, ... Aan de achterzijde van het gebouw kijk je uit op de gemeenschappelijke tuin. En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 55 - 103 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

2850 Boom

216 500 € - 266 500 €

Deze BEN-appartementen worden voorzien van alle moderne, energiezuinige technieken zoals driedubbele beglazing, vloerverwarming, ventilatiesysteem, etc. Door de lage instapkosten, en korting op uw onroerende voorheffing maken dit project ook ideaal als investering! Extra parking en berging inbegrepen!! Dit project is mogelijk aan 6% BTW indien u er snel bij bent en voldoet aan de wettelijke voorwaarden. En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 57 - 88 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Boom (RBI62077)
189 000 €

2850 Boom

KLOOSTERSTRAAT 35, 2850 BOOM Leuke compacte woning in een rustige buurt! Deze goed onderhouden woning is gelegen nabij scholen en het centrum van Boom. Het gelijkvloers omvat: een inkomhal, leefruimte met open keuken, aparte WC en een klein terras. Op de 1ste Verd.: ruime slaapkamer en een badkamer Op de 2de Verd.: zolderkamer met vaste trap. Voor meer info of een bezoek: ### of ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 80 50 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Willebroek (RBI82660)
249 000 €

2830 Willebroek

STAPELSTRAAT 8, 2830 WILLEBROEK Centraal gelegen woning met tuin! Deze woning is gelegen in een rustige straat, met een vlotte toegang tot de A12 richting Antwerpen en Brussel. Openbaar vervoer is op wandel- en fietsafstand, zowel met de bus als de trein. Parkeren kan je gewoon langs de straatzijde doen. De woning zelf bestaat uit drie verdiepingen (glv + 1ste + 2de) en is te renoveren. Er is een gedeeld zij-weggetje dat toegang biedt aan de buren, maar ook rechtstreeks toegang biedt tot de veranda van de woning. Dit kan interessant zijn voor fietsen of bezoekers. De woning omvat op het gelijkvloers: een open leefruimte met keuken, een berging, badkamer, een veranda en een tuin met tuinhuis. Op Verd. +1: twee slaapkamers Op Verd. +2: een af te werken zolder met uitschuifbare trap. Het dak is asbesthoudend en dient vervangen te worden. Wenst u een bezoek aan dit pand? Contacteer ons gerust via ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 110 68 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Boom (RBI78879)
299 000 €

2850 Boom

NOEVEREN 102, 2850 BOOM Charmante gezinswoning in kindvriendelijke buurt! Kom een kijkje nemen op de bezoekdag op 4 oktober of 6 oktober! Deze compleet gerenoveerde woning is uiterst charmant en voldoet aan alle hedendaagse comfort. Het uitzicht is identiek gebleven aan de charmante arbeiderswoning die zo typerend zijn voor de historische wijk 'Noeveren'. De ligging in een kindvriendelijke buurt met speelplein om de hoek maakt de woning ideaal voor gezinnen. Het uitstekende EPC-label B is o.a. te danken aan de uitvoerige dakisolatie, hoogrendements beglazing en -ketel. De woningen omvatten op het gelijkvloers: een open leefruimte, keuken, een terras, een berging en een toilet. Op Verd. +1: een complete badkamer, een zeer ruime slaapkamer en een bureauruimte. Op Verd. +2: twee slaapkamers waarvan één hele ruime en één met duplex Op Verd. +3: de duplexverdieping van één van de slaapkamers Benieuwd naar deze leuke woning? Maak dan gerust een afspraak op ### of via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 124 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Boom (RBI78878)
379 500 €

2850 Boom

NIELSESTRAAT 224 A 2850 BOOM Charmante gerenoveerde woning met tuin én carport! Deze compleet gerenoveerde woning blinken uit in zowel charme als hedendaagse comfort. Het uitzicht is identiek gebleven aan de charmante arbeiderswoningen die zo typerend zijn voor de historische wijk 'Noeveren'. De donkere bakstenen en de klassieke Boomse pannen brengen ons terug naar de tijd van de vroegere steenbakkerijen. Toch staan deze woningen op vlak van energie en moderne technieken naast nieuwbouw-woningen. Het EPC-label A is o.a. te danken aan de uitvoerige dakisolatie, hoogrendements beglazing en -ketel en vloerisolatie. De woning werd voorzien van een regenwater put voor toiletgebruik, tuin en wasmachine. De woningen omvatten op tuinniveau: een open leefruimte, keuken, grote berging en een toilet. Op straatniveau: een complete badkamer en een slaapkamer. Op Verd. +1: twee slaapkamers Elke woning is voorzien van een tuin met tuinberging en een open carport. Goed om weten is dat de carport voorzien is van een wachtbuis voor toekomstige aansluiting elektrische wagens. Benieuwd naar deze unieke woning? Maak dan gerust een afspraak op ### of via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 118 71 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Boom (RBI76662)
169 000 €

2850 Boom

ADVOKAATSTRAAT 66, 2850 BOOM: Compacte rijwoning met 3 slaapkamers. Deze op te frissen rijwoning ligt nabij het centrum van Boom. Scholen en het handelscentrum zijn op wandelafstand. De woning biedt op het gelijkvloers een leefruimte, keuken en badkamer. Op het 1ste Verd.: 2 ruime slaapkamers. Op het 2de Verd.: een zolderverdieping in te richten als slaapkamer. Voor meer info of een bezichtiging: ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 80 50 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Studio à vendre Boom (RBI75292)
139 000 €

2850 Boom

KERKSTRAAT 9, 2850 BOOM Compacte hedendaagse - gerenoveerde studio! Deze studio van 46m² op de 2de verdieping werd compleet gerenoveerd met het oog op energiezuinigheid. Het hele gebouw werd voorzien van driedubbel glas, dak- en gevelisolatie. De EPC-score (246 kWh/m²/j ) is daarom ook een troef en scoort een mooi Label C! Deze unit heeft individuele meters en worden individueel verwarmd met recente HR condenserende gasketels. De studio omvat: een open leefruimte met eetkamer en keuken, een badkamer met douche en toilet en een kleine berging. Slapen kan eventueel op een extra intern niveau dat gecreëerd werd om extra plaats te creëren. Er is geen lift in het gebouw beschikbaar. Voor meer info of een bezoek kan u ons bereiken via ### of via ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 46
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Boom (RBI73438)
395 000 €

2850 Boom

HOSPITAALSTRAAT 19 / 3.2, 2850 BOOM Ruime penthouse met grote terrassen! Dit lichtrijke penthouse is gelegen op wandelafstand van het handelscentrum van Boom. Centraal gelegen met een directe aansluiting tot de A12 - Antwerpen-Brussel, maar toch in een rustige straat met zicht op groen. De gebruikte materialen zijn kwalitatief in een hedendaagse stijl. Het eigendom omvat twee ruime terrassen, het hoofdterras (34 m²) is ZO-georiënteerd, het andere terras (18 m²) is West-georiënteerd en bovendien nog een kleiner balkon. beide terrassen zijn toegankelijk vanuit de leefruimte. Het terras van 18 m² is ook toegankelijk vanuit slaapkamer 2. Op Verd. +3 vinden we een inkomhal, een lichtrijke en zeer ruime leefruimte met open keuken, twee grote terrassen, twee slaapkamers waarvan één met een dressing, een badkamer, een wasberging en extra bergruimte. Op Verd. -1: een open parkeerplaats en een bergruimte In het gebouw is een lift beschikbaar! Voor meer info of een bezoek kan u terecht op ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 131 52 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Boom (RBI73437)
299 000 €

2850 Boom

RODE KRUISSTRAAT 14, 2850 BOOM Solide gezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Deze op te frissen halfopen woning is gelegen in een rustige buurt nabij het Park van Boom. Scholen en supermarkten zijn allen op wandel- en fietsafstand. Recreatie is nooit ver weg, op het einde van de straat bevindt zich Natuurgebied 'Bos N', ook het gemeentelijk park is om de hoek. De woning zelf is opgebouwd in een solide structuur van beton. Op de oprit kunnen gemakkelijk twee wagens gestald worden en parkeren is gratis aan de straatzijde. Op het gelijkvloers omvat de woning een inkomhal, leefruimte, keuken, apart toilet, veranda, tuin en een garage met oprit (+/- 11 m.) Op Verd.+1: zijn er twee volwaardige slaapkamers + een kleine derde slaapkamer en een badkamer. Op Verd. +2: een af te werken zolder zonder vaste trap. Wenst u de buurt en de woning eens te bezoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via: ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 140 85 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Boom (RBI70228)
300 000 €

2850 Boom

HUGO VERRIESTSTRAAT 18, 2850 BOOM Centraal gelegen gezinswoning met tuin! Deze gezinswoning is klaar voor een nieuw gezin. De ligging op wandelafstand van een speelplein en het gemeentelijk park is zeker een troef! Daarnaast zijn er verschillende supermarkten en scholen binnen een radius van 1,5 km. De woning omvat op het gelijkvloers een traphal, een leefruimte, aparte ruime keuken met eetkamer, een moderne badkamer, een wasberging en een tuin met klinkers. Op Verd. +1: een nachthal, 2 volwaardige slaapkamers. Op Verd. +2: een ruime slaapkamer met ingebouwde kasten. Voor een bezoek of meer info: ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 140 75 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler