A. Verelst Development. (3500 Hasselt)

Trekschurenstraat 245 - 3500 Hasselt

av-development.be

Opening hours A. Verelst Development.
Monday- *- *
Tuesday- *- *
Wednesday- *- *
Thursday- *- *
Friday- *- *
Saturday- *- *
Sunday--

* On appointment only

 Alken (RBJ51295)

3570 Alken

460 000 € - 474 000 €

Maak kennis met ons nieuw project ALLECHE. Een charmante nieuwbouwverkaveling bestaande uit 5 eengezinswoningen in OPEN bebouwing. Een combinatie van 1 moderne woning en 4 in pastorij-stijl. We voorzien 3 slaapkamers en bij de pastorij woning kunnen we de zolder optioneel verbouwen tot een extra slaapkamer of een polyvalente ruimte.De huizen worden oa. voorzien van de nodige moderne technieken.- 155 - 182 m2- Grond ca 6-8 are- Warmtepompen- Zonnepanelen- Een ruim inrichtingsbudget- 6 min van natuurdomein Nieuwenhoven- 6 min van Tennis/Paddel center Alken- 6-9 min van alle nodige grootwarenhuizen- 7 min van Centrum alken- Kortbij de expresweg richting HasseltVoor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project verder toe te lichten. Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 - 182 5 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Boutersem (RBF98241)

3370 Boutersem

397 913 € - 407 913 €

Deze nieuwbouwverkaveling bestaat uit slechts 5 eengezinswoningen (4 HOB & 1 GB), ontworpen in hedendaagse bouwstijl.Het ontwerp omvat het bouwen van:•5 woningen met 2 bouwlagen en plat dak•een fietsenstalling & 6 gegroepeerde parkeerplaatsen•woning 1, 2 en 3 bieden ook de mogelijkheid tot het parkeren op eigen terrein. De ligging van de verkaveling:•in de kern van Willebringen, deelgemeente van Boutersem•in een residentiële omgeving•waar groen en rust centraal staan en met enkel plaatselijk verkeerDe woningen zijn ingericht als “doorzonwoningen”:•ze zijn ingeplant op 12m van de perceelgrens•zowel aan de voor- als achterzijde van elk huis kunnen kwalitatieve en sfeervolle (overdekte) terrassen worden ingericht•de voor- en achtergevel worden getypeerd door kamerhoge ramen in de gevelsVoor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: ### Link naar project op onze website: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 156 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Tongeren (RBJ08306)

3700 Tongeren

192 700 € - 360 700 €

Wees welkom in de meest historische stad van het land!Net aan de rand van het centrum te Tongeren zullen wij dit nieuwbouwproject, bestaande uit 42 appartementen, aan een groene omgeving realiseren.Hiernaast kan ondergronds zowel de wagen als de fiets geparkeerd worden.Verder zal er mede door de vernieuwing van de Maastrichter steenweg een nog vlottere verbindingzijn naar af-en oprit autosnelweg, trein – en busstation, tevens ben je hierdoor op slechts 5 minuten in het mooie centrum van Tongeren.Dit indrukwekkend project valt op door 2 moderne volumes die door hun materiaalgebruik mooi ten opzichte van elkaar verspringen. Elk appartement is voorzien van een ruim terras met een prachtig zicht op de groen aangelegde omgeving. Alle appartementen zijn bijna-energie-neutraal (BEN) door het gebruik van hedendaagse technieken waaronder een warmtepomp, hierdoor zal uw toekomstige woonst niet enkel uitermate energiezuinig zijn, maar ook FUTURE PROOF. M.a.w. een duurzame en kwalitatieve investering voor de toekomst. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 59 - 113 40 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Diest (RBI97928)

3290 Diest

252 000 € - 539 000 €

Een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuwbouwproject LEY jou kan bieden. Penthouses en appartementen in een hedendaagse strakke architectuur. Ruim, met grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval én mooie afgewerkte terrassen. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 74 - 121 10 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Wellen (RBF98234)

3830 Wellen

284 450 € - 324 865 €

In het centrum van Wellen bouwen wij 10 eengezinswoningen (een mix van GB en HOB) met elk een tuin en privé- autostaanplaats (inbegrepen in de prijs).Zeer aantrekkelijke ligging met alle faciliteiten op wandel- en fietsafstand: bakker, apotheek, bank, bibliotheek, warenhuis, tuin- dierenwinkel, eetgelegenheden, scholen...Toch woont u hier ook in alle rust aan een doodlopende verkaveling met enkel plaatselijk verkeer en veel groen.U hebt dus het gemak van alles in de buurt te hebben maar geniet ook van een landelijke en sfeervolle omgeving met mooie uitzichten.Vlot bereikbaar met de wagen:- Kortessem- Alken- Borgloon- Hasselt- Op- en afritten van de autostrades in minder dan 10 min.De huizen worden gebouwd in hedendaagse bouwstijl en tellen allen 3 slaapkamers.Verder bieden de woningen:- Alle zekerheden over EPB-waarden- Kwaliteitsvolle afwerking en ruime inrichtingsbudgetten- Waterrecuperatie- VloerverwarmingOPGELET! PRIJS INCLUSIEF AFGEWERKTE TUINBERGING.Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Bert bereiken op het nummer: 0470 361 410.Link naar project op onze website: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 136 - 137 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Landen (RBF98203)

3400 Landen

197 576 € - 280 600 €

Residentie Gendarmerie, een strakke kleinschalige residentie is gelegen in het hartje van Landen op de hoek van het Gendarmerieplein & de Edouard Hamelstraat. Deze residentie, voorzien van warmtepompen, bestaat uit 2 gebouwen met in totaal 15 appartementen. Gebouw A telt 10 appartementen en gebouw B 5 appartementen. Er wordt een overdekte fietsenstalling voorzien achter gebouw B. Onder gebouw A komt er een half ondergrondse parking met 13 staanplaatsen, voor gebouw B komen er 2 openluchtstaanplaatsen. In de beiden gebouwen is er een personenlift voorzien. Alle appartementen beschikken o.a. over 2 slaapkamers, een berging zowel in het appartement als in de kelder. Ze zijn ook allen voorzien van mooie ruime terrassen. Een groot pluspunt is de centrale ligging: op wandelafstand van winkels, scholen, horeca, banken, apotheek, bushaltes, station, oprit E40 op 5 min... Kortom, ideaal als toekomstige woonst of investering!Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: 0470/382 130.Link naar het project op onze website: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 - 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Borgloon (RBG60146)

3840 Borgloon

279 500 € - 463 500 €

In de gekende bloesemstad, Borgloon, bouwen wij een kleinschalig project genaamd BOURBON. Een residentie bestaande uit 9 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en gezellig terras.Met zijn centrale ligging aan het speelhof bevindt zich alles op wandelafstand. Diverse leuke brasserieën, terrasjes, wandelroutes, scholen, supermarkten… voor elk wat wils in het hartje van Borgloon.Via het fietsroutenetwerk Limburg kan je al fietsend genieten van de prachtige groene omgeving. Ook Sint-Truiden, Tongeren en het gezellige shoppingparadijs Hasselt liggen vlakbij.De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een tuintje, altijd leuk voor bewoners met “groene vingers”. Verder hebben alle appartementen ruime terrassen en grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval. Ook is er een overdekte parkeerplaats én fietsenstalling voorzien. Wij zorgen voor FUTURE PROOF appartementen, ze zijn bijna-energie-neutraal (BEN) door het gebruik van hedendaagse technieken waaronder een warmtepomp.Hierdoor zal uw toekomstige woonst niet enkel uitermate energiezuinig zijn, maar ook een duurzame en kwalitatieve investering voor de toekomst. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 76 - 136 8 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Boutersem (RBG00674)

3370 Boutersem

399 600 € - 433 000 €

Nieuwbouwproject in het hartje van Boutersem.Ons project ‘Wonen in ’t park’ te Boutersem is de ideale combinatie indien u houdt van rust en groen en toch een centrale ligging wenst, op slechts een steenworp verwijderd van enkele belangrijke invalswegen en grootsteden zoals bv. Leuven. Dankzij de verkeersvrije woonomgeving zal u zich echt kunnen wagen in een parkomgeving en toch met alle faciliteiten vlakbij. U hebt de keuze uit woningen en appartementen. Het project omvat 19 woningen in een mix van klassieke bouwstijl (met zadeldak) en moderne architectuur. Elke woning beschikt over een ruim betegeld terras en afgewerkte tuin, inclusief omheining en ruime houten tuinberging. Bovendien heeft elk perceel een handige toegang via een poortje aan de tuin, makkelijk voor fietsen, vuilnis ….Verder zien we 25 appartementen die ook heel wat bijzonders te bieden hebben. Er zijn appartementen met 2 of 3 kamers en woonoppervlaktes tussen 92m² en maar liefst 131 m²!De gelijkvloerse appartementen beschikken over een ruim afgewerkt terras, aangelegde tuin inclusief tuinberging en ook hier een handige toegang via de tuin. Boodschappen doen houdt vanaf nu niet meer in dan een korte wandeling over het aangelegde pad dat een rechtstreekse doorgang biedt tot de OKAY- supermarkt. De penthouses worden voorzien van een ruim en volledig afgewerkt terras van ongeveer 20m² met een balustrade bestaande uit fleurige bloembakken. Deze terrassen kijken uit op een prachtig groendak, dat bovendien op uw verzoek nog toegevoegd kan worden aan uw privéterras. Zo kan u een uniek terras bekomen van maar liefst 60m². Op de site worden gastenparkings en fietsenstallingen voorzien en ondergronds bieden we plaats aan 64 privatieve parkeerplaatsen.De aanleg van de volledige site wordt door ons tot in de puntjes afgewerkt, inclusief wandel- en fietspaden, sfeer- en nachtverlichting, grassen en perken…Naast de ideale prachtige ligging hebben we zeker en vast ook oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. De woningen zijn tot in het detail uitgewerkt en worden met de grootste vakkundigheid en passie afgewerkt. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 144 2 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Overijse (RBF98549)

3090 Overijse

499 600 € - 611 600 €

Wordt dit uw toekomstige thuis in een volledig nieuw aangelegde, rustige en groene verkaveling?We bouwen 15 tijdloze, energiezuinige gezinswoningen met een ruime woonindeling en aangename tuin.De hele verkaveling wordt piekfijn afgewerkt met veel groen, wandel-en fietspaden en de nodige straatverlichting.De woningen worden opgetrokken in een strakke architectuur met tijdloze uitstraling. Duurzame en kwaliteitsvolle afwerkingsmaterialen zijn met aandacht en zorg voor detail uitgekozen.Alle woningen worden voorzien van duurzame installaties om de energiekosten te drukken en de impact op het klimaat te verkleinen. Door het gebruik van deze hedendaagse technieken zijn de woningen niet enkel heel energiezuinig maar ook volledig FUTURE PROOF, een duurzame en kwalitatieve investering voor de toekomst. De verkaveling bestaat uit diverse types van woningen, die in harmonie samen passen. Zo is er een open bebouwing, enkele gesloten bebouwingen en 12 halfopen woningen. Sommigen hebben een inpandige garage, anderen beschikken oven een ruime ondergrondse garage of hebben 2 badkamers,... Elk huis in deze verkaveling is anders en uniek.De ligging is opvallend rustig en omgeven door groen en vrij van doorgaand verkeer (autoluwe verkaveling).Toch is een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd door de vlakbij gelegen E411 en is men slechts een half uurtje verwijderd van Brussel en Leuven centrum. Want to know more?

3 Bedroom(s) 141 - 195 14 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Sint-Truiden (RBF98271)

3800 Sint-Truiden

267 000 € - 1 626 000 €

Wonen in Sint-Truiden, op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Wonen in een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuw project ‘Elegant Wonen’ jou kan aanbieden. Een nieuwbouwproject van 45 appartementen + handels/kantoorruimtes in een hedendaagse, strakke architectuur. Ruime appartementen met voldoende bergruimte, grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval en mooie afgewerkte terrassen. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen of boxen naar keuze en voldoende kelderbergingen voorzien. De oude welgekende winkel EM-Decor maakt plaats voor dit mooie project waarbij een deel van de oude voorgevel verwerkt zal worden in het totaalplaatje, dit in contrast met een strakke en lichte architectuur. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: ### Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 84 - 797 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Halen (RBF98245)

3545 Halen

204 200 € - 372 100 €

Op een zucht van centrum Halen en op 3 minuten wandelen van de gekende snuffelmarkt realiseren wij dit prachtig nieuwbouwproject genaamd “ Residentie Halon”. Halen ligt op de grens van Haspengouw, het Hageland en de Kempen. Dat maakt dat deze stad een andere belevenis biedt. Met de fiets kom je langs de mooiste plekjes van Halen, maar ook te voet kan je prachtige wandelingen maken door de holle wegen en fruitboomgaarden of langs het slagveld uit 1914-1918.Op de hoek van de staatsbaan en de singellaan zullen wij in totaal 29 appartementen voorzien met een opmerkelijke architectuur. Hier zijn er 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen ter beschikking, elk met zijn unieke ligging in dit project. Tevens is er een ondergrondse parking, een berging en hiernaast eveneens een fietsenstalling. Verder staan wij steevast garant voor een kwalitatieve afwerking en energiezuinigheid. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Bert bereiken op het nummer: ### Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 73 - 121 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Sint-Truiden (RBF98244)

3800 Sint-Truiden

158 200 €

De herdenkingsplaats op het Ridders De Menten de Horneplein, in 1947 genoemd naar verzetslieden Ridder Georges en Ridder Eric, zal binnenkort eervol plaats maken voor ons nieuw project: RIDDÉRIC.Kleinschalige nieuwbouwresidentie: - 3 appartementen 63 - 81 m2- Luchtige indeling- Aangenaam terras met zicht op het Stadspark, de groene long van Sint-Truiden genaamd. - 1 Casco handelspand 60 m2 Ligging:- In het centrum van Sint-Truiden- 500m van de Grote Markt- 400m van station Sint-Truiden- 400m van supermarkt & bakker- 100m van winkelstraten - Ideaal voor fiets- en wandelverkeer Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Bert bereiken op het nummer: ### Want to know more?

60 1 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
 Hasselt (RBF98226)

3500 Hasselt

322 000 € - 440 000 €

Residentie Strael ‘Wonen aan het park’, gelegen aan de Stadsomvaart te Hasselt, bevindt zich enerzijds vlakbij het Stadspark en het Villerspark waar het heerlijk genieten is van het groen én anderzijds vlak aan de kleine ring van het bruisende stadscentrum en dus op een TOP locatie waarbij alle faciliteiten zich op wandelafstand bevinden.Residentie Strael ‘Wonen aan het park’ bestaande uit 15 appartementen met 2 slaapkamers, terras, ondergrondse staanplaats en berging is ideaal voor zowel levensgenieters als investeerders.We presenteren hier een kleinschalig project, uitgewerkt in een strakke hedendaagse architectuur. Zodra u het gebouw binnenkomt, zal de bijzondere inkomhal in het oog springen door zijn unieke luchtige sfeer. Dit lichtrijke karakter wordt doorgetrokken in alle appartementen dankzij de vele en grote glaspartijen.Naast de ideale ligging hebben we zeker en vast ook oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. De appartementen zijn tot in het detail uitgewerkt en worden met de grootste vakkundigheid en passie afgewerkt.Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: ### 30.Link project naar onze website: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 - 111 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
Flat - Apartment for sale Diest (RBJ17484)
252 000 €

3290 Diest

Een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuwbouwproject LEY jou kan bieden. Penthouses en appartementen in een hedendaagse strakke architectuur. Ruim, met grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval én mooie afgewerkte terrassen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 74
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
Flat - Apartment for sale Diest (RBJ17483)
329 000 €

3290 Diest

Een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuwbouwproject LEY jou kan bieden. Penthouses en appartementen in een hedendaagse strakke architectuur. Ruim, met grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval én mooie afgewerkte terrassen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 91
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
Flat - Apartment for sale Diest (RBJ17482)
361 000 €

3290 Diest

Een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuwbouwproject LEY jou kan bieden. Penthouses en appartementen in een hedendaagse strakke architectuur. Ruim, met grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval én mooie afgewerkte terrassen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 103
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
Flat - Apartment for sale Diest (RBJ17481)
401 000 €

3290 Diest

Een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuwbouwproject LEY jou kan bieden. Penthouses en appartementen in een hedendaagse strakke architectuur. Ruim, met grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval én mooie afgewerkte terrassen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 93
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
Flat - Apartment for sale Diest (RBJ17480)
289 000 €

3290 Diest

Een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuwbouwproject LEY jou kan bieden. Penthouses en appartementen in een hedendaagse strakke architectuur. Ruim, met grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval én mooie afgewerkte terrassen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
Flat - Apartment for sale Diest (RBJ17479)
276 000 €

3290 Diest

Een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuwbouwproject LEY jou kan bieden. Penthouses en appartementen in een hedendaagse strakke architectuur. Ruim, met grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval én mooie afgewerkte terrassen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 81
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09
Flat - Apartment for sale Diest (RBJ17478)
428 000 €

3290 Diest

Een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuwbouwproject LEY jou kan bieden. Penthouses en appartementen in een hedendaagse strakke architectuur. Ruim, met grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval én mooie afgewerkte terrassen. Want to know more?

3 Bedroom(s) 119
contact
details
Email
Call
+32 11 96 54 09