Vastgoed Sinnaeve (8000 Brugge)

"Een thuis voor iedereen"
Karel De Stoutelaan 81 - 8000 Brugge

IPI number 505664

vastgoedsinnaeve.be/nl-be

Bij ons staat goede service en dienstverlening hoog in het vaandel, waardoor u als klant kunt rekenen op een optimale begeleiding bij alle aspecten van het kopen / verkopen of huren /verhuren van een woning of bedrijfspand. Bezoek ons kantoor of bel ons voor een vrijblijvend gesprek! Show all Show less
Bij ons staat goede service en dienstverlening hoog in het vaandel, waardoor u als klant kunt rekenen op een optimale begeleiding bij alle aspecten van het kopen / verkopen of huren /verhuren van een woning of bedrijfspand. Bezoek ons kantoor of bel ons voor een vrijblijvend gesprek!
Opening hours Vastgoed Sinnaeve
Monday- *- *
Tuesday- *- *
Wednesday- *- *
Thursday- *- *
Friday- *- *
Saturday- *- *
Sunday- *- *

* On appointment only

Garage for sale Brugge (RBM52931)
52 000 €

8000 Brugge

Ontdek de exclusieve kans om eigenaar te worden van een ondergrondse garage in het betoverende hart van Brugge, een van de meest pittoreske en historische steden ter wereld. De garage is strategisch gelegen op loopafstand van de Grote Markt, Belfort van Brugge en andere iconische bezienswaardigheden. Interessante investering, deze garage is momenteel verhuurd. De afmetingen van; hoogte: 2,25m breedte: 2,48m diepte: 4,80m hoogte poort: 1,96m breedte poort: 2,36m Voor meer info, contacteer ons. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Master house for rent Ronse (RBL47852)
1 100 €

9600 Ronse

Ruime, klassevol gerestaureerd herenhuis met een prachtige gevel, welgelegen in een straat (vlakbij de Kerk) waar heel wat verzorgde stijlvolle huizen zich bevinden. Het pand is voorzien van hoge plafonds en mooie raampartijen (dubbel glas) waardoor een zeer aangename lichtinval is. Overal ligt er een klassevolle masieve parket. Het gelijkvloers omvat 2 bureauruimtes en 1 grote ruimte, wasplaats en toilet (dienstig zijn voor particulier die graag wat extra ruimte, of kamers heeft, maar vrij beroep kan ook). Onderkelderd. Mooie binnenpatio voorzien van jacuzzi, met buitentrap naar hoger gelegen zonneterras die heel wat privacy biedt. Leefruimte, comfortabele en moderne keuken (voorzien van alle toestellen + eeteiland) en aansluitend eetplaats. Op 2de verdieping vinden wij 4 slaapkamers (grootste voorzien van afzonderlijke dressing + eigen badkamer), apart toilet en 2de badkamer. Alles afgewerkt met mooie materialen, overal massiefparket, ingemaakte kasten. Cv op aardgas. Renovatie dateert van 2020. Vrij vanaf 1/09/2024. Geen huisdieren. Informeer vrijblijvend op ### of mail ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 180 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Duplex for sale Brugge (RBK88943)
295 000 €

8000 Brugge

Dit maakt deel uit van een kleine residentie met gemeenschappelijke inkom-/traphal en lift (die gedeeld wordt met 2 andere woonentiteiten. Dit appartement heeft op gelijkvloers een zeer geriefelijke privatieve berging/fietsplaats. De lift geeft toegang op 1ste verdieping tot de inkomhal met vestiaire en toilet, een leefruimte in parket (met comfortabele wenteltrap), een keuken, een kleinere balkonterras (open zicht!). De 2de verd. is bereikbaar via lift of via wenteltrap. Boven is er een doorgangskamer, ideaal als bureau (of strijkkamer) die toegang biedt tot een zonnig terras (namiddag- en avondzon) waar je perfect buiten kunt genieten van een prachtig zicht op de Brugse daken, het groen en de OLV-Kerk. Dit is een bijzonder grote troef. Verder op verdiep vinden we een slaapkamer met ingemaakte kasten, een badkamer, een apart toilet en een nis waar ook een wasmachine kan geplaatst worden. De ligging is bijzonder centraal, gelegen tussen de Groene rei en het Astridpark. Er zijn bijzonder veel buurtwinkels heel nabij, en om de hoek is er een Proxy Delhaize. Alles ligt op wandelafstand. Het leven temidden van de historische binnenstad heeft tal van voordelen. Leuke terrasjes en pleintjes in de buurt maken het bijzonder aangenaam. Grijp uw kans, en plan een bezoek: ### of mail ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Development site for sale Sint-Andries (RBK52666)
296 000 €

8200 Sint-Andries

Op dit mooi perceel van ruim 6 are, bevindt zich nu een type bungalow met een zuidgerichte achtertuin, een lange oprit, een garageconstructie achteraan, en een tuinhuis. Het biedt aan de voorzijde een prachtig open landelijk zicht richting Oostendse Vaart. De huidige bungalow (klein volume) is voorzien een inkom met vestiaire en toilet, een keuken, een wasplaats, een leefruimte, een badkamer en een ruime slaapkamer. Mits behoud is er energetische renovatieplicht, om binnen de 5 jaar de score op minimaal klasse D te brengen. CV op aardgas, elektriciteit wellicht niet conform. Tijdelijke eigen bewoning is een optie bij eerste aankoop, teneinde à 3% verkooprechten te kunnen kopen. De bouwvoorschriften laten behoorlijk wat vrijheid voor het realiseren van een open bebouwing, tot maximaal 200 m² bebouwbaar, 2 bouwlagen, en vrije dakvorm (plat, hellend of combinatie). Wilt men een kwalitatieve open bebouwing realiseren, met behoud van voldoende (zongerichte) achtertuin, dan kan gemakkelijk een 4 slaapkamerwoning gebouwd worden, met een inpandige garage. Afstand tot rooilijn dient 10 m. te zijn, van perceelsgrens links en rechts is dit 4 meter (2 meter breder dan huidige constructie!). Welgelegen op 5 minuten van de N49 (expressweg) met heel wat winkels maar vooral de ontsluiting naar de kust (A10) en naar het binnenland (E40) is een grote troef. De sportieveling vindt er zijn gading, Oostendse Vaart met talloze fietsroutes naar de polders. Voor vrijblijvende inof of bezoek: bel ### of mail ### Want to know more?

618 32 m Depth of the terrain 19 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Bungalow for sale Sint-Andries (RBJ90784)
296 000 €

8200 Sint-Andries

Deze alleenstaande gelijkvloerswoning bevindt zich op een mooi perceel van ruim 6 are, met een zuidgerichte achtertuin, een lange oprit, een garageconstructie achteraan, en een tuinhuis. Het biedt aan de voorzijde een open zicht naar de spoorweg met een prachtig landelijk zicht palend aan de Oostendse Vaart. De bungalow heeft een inkom met vestiaire en toilet, een keuken, een wasplaats, een leefruimte, een badkamer en een erg ruime slaapkamer. Energetische renovatieplicht, om binnen de 5 jaar de score op minimaal klasse D te brengen. CV op aardgas, elektriciteit wellicht niet conform. Het kan best louter als bouwgrond beschouwd worden (waar nu op gewaardeerd werd), met vrij soepele bouwvoorschriften voor open bebouwing, tot maximaal 200 m² bebouwbaar, 2 bouwlagen, en vrije dakvorm (plat, hellend of combinatie). Wilt men een kwalitatieve open bebouwing realiseren, met behoud van voldoende (zongerichte) achtertuin, dan kan gemakkelijk een 4 slaapkamerwoning gebouwd worden, met een inpandige garage. Welgelegen op 5 minuten van de N49 (expressweg) met heel wat winkels maar vooral de ontsluiting naar de kust (A10) en naar het binnenland (E40) is een grote troef. De sportieveling vindt er zijn gading, Oostendse Vaart met talloze fietsroutes naar de polders. Voor info & bezoek bel vrijblijvend ### of mail ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Residence for sale Brugge (RBJ57986)
390 000 €

8000 Brugge

Dit pand gelegen op toplocatie, biedt een karakteristieke trapgevel en authentieke elementen. Het geniet bovendien van een open zicht op de prachtige Sint-Jakobsstraat met zijn mooie kerk, op slechts 250 meter van de Grote Markt, met heel wat leuke winkels, restaurants en toffe terrassen in de buurt. De woning heeft achteraan en mooie stadstuin die namiddagzon en volledige privacy biedt. Het bestaat op gelijkvloers uit een ruime inkom, een voorplaats, een tussentruimte, een toilet, een traphal, een keuken (te vernieuwen), een eetplaats (prachtige schouw), een leefruimte (ook met prachtige schouw/open haard) die uitgeeft op de tuin. Onderkelderd. Meerdere kamers, grote palier, badkamer, vaste trap naar de zolder die ook perfect kan ingericht worden naar meerdere kamers. CV aardgas, energetische renovatieplicht binnen de 5 jaar (nu klasse E, te brengen minimaal naar klasse D). Elektriciteit niet conform. De verkoop verloopt via het biedingsplatform COVAST (voorwaarden: zie ### ) met een instelprijs van 390.000 EUR waarop kan geboden worden in een eerste biedingsfase die afloopt maandag 13 mei. Houd rekening dat bij aanvaarding het bod bindend is en dat bovenop de biedingsprijs nog 4,84% koperscommissie bijgerekend dient te worden voor de totaalprijs. Het is mogelijk ook onder de gestelde prijs te bieden. Voor bijkomende info of voor bezoek, bel mij op ### of mail ### . Grijp uw kans om op deze unieke ligging een karakterpand met tuin te verwerven! Want to know more?

4 Bedroom(s) 326 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Office space for rent Brugge (RBJ64144)
1 350 €

8000 Brugge

Ontdek de ideale ruimte om te delen ! Deze vaste bureau's in één ruimte zijn perfect voor 6 personen en bieden u de privacy en rust die je nodig hebt om gefocust te blijven. Geniet van een ergonomische stoel en grote tafel voor maximaal comfort tijdens het werken. U krijgt een eigen sleutel zodat u de ruimte altijd kunt betreden en verlaten wanneer het u uitkomt. Uw spullen kunnen ook hier veilig blijven liggen. Met snelle wifi, koffie, thee en water blijft u productief en geïnspireerd, terwijl utoegang hebt tot onze gemeenschappelijke faciliteiten zoals vergaderzalen en printer- en kopieermachine. Boek bij ons voor een kwartaal, zes maanden of een jaar en deel de ruimte met anderen die net als u op zoek zijn naar een inspirerende werkplek. Ontdek hoe WANTED SPACES u kan helpen om nieuwe connecties te leggen en samen te groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak van uw werkplek een inspirerende plek om te delen! Huurpijs 1350 €/mnd Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Office space for rent Brugge (RBJ64143)
570 €

8000 Brugge

Ontdek de ideale ruimte om te delen ! Deze vaste bureau's in een ruimte van 16m² zijn perfect voor één of twee personen en bieden u de privacy en rust die je nodig hebt om gefocust te blijven. Geniet van een ergonomische stoel en grote tafel voor maximaal comfort tijdens het werken. Wenst u de space voor u alleen, dat kan aan de eersteprijs. Indien u het leuk vindt de ruimte te delen met iemand anders, dan is dit zeker ook mogelijk aan de tweede prijs. U krijgt een eigen sleutel zodat u de ruimte altijd kunt betreden en verlaten wanneer het u uitkomt. Uw spullen kunnen ook hier veilig blijven liggen. Met snelle wifi, koffie, thee en water blijft u productief en geïnspireerd, terwijl utoegang hebt tot onze gemeenschappelijke faciliteiten zoals vergaderzalen en printer- en kopieermachine. Boek bij ons voor een kwartaal, zes maanden of een jaar en deel de ruimte met anderen die net als u op zoek zijn naar een inspirerende werkplek. Ontdek hoe WANTED SPACES u kan helpen om nieuwe connecties te leggen en samen te groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak van uw werkplek een inspirerende plek om te delen! Huurpijs 570 €/mnd Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Office space for rent Brugge (RBJ64142)
540 €

8000 Brugge

Op zoek naar een ruimte om te schitteren? Zoek niet verder dan WANTED SPACES! Onze vaste werkplek in een hoekbureau biedt plaats aan één persoon en is 11,5m² groot. Met een eigen sleutel hebt u volledige controle over uw werkruimte en met een ergonomische stoel en grote bureau werkt u comfortabel en efficiënt. Onze veilige en snelle wifi houdt u verbonden met de wereld en met koffie, thee en water binnen handbereik blijft u gehydrateerd en geconcentreerd. Bovendien hebt u toegang tot gemeenschappelijke faciliteiten om uw werkplek te optimaliseren. Deze Dedicated Desk is te boeken per kwartaal, 6 maanden of jaar, zodat u de flexibiliteit hebt om uw werkruimte aan te passen aan uw behoeften. kies voor WANTED SPACES en geef uw werk de ruimte om te stralen! Huurpijs 540 €/mnd Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Office space for rent Brugge (RBJ64141)
510 €

8000 Brugge

Bent u op zoek naar een professionele werkplek waar u ongestoord kunt werken en zich kunt concentreren op uw taken? Zoek niet verder! Ons hoekkantoor, dat ruimte biedt aan één persoon, is 11m² groot en biedt alles wat u nodig heeft om te excelleren. Met uw eigen sleutel heeft u de vrijheid om te komen en gaan wanneer u wilt. Daarnaast beschikt de werkplek over een ergonomische stoel en een grote bureautafel voor een comfortabele werkhouding. U hoeft zich geen zorgen te maken over een trage internetverbinding, onze werkplek biedt veilige en snelle wifi. Bovendien bieden wij gratis koffie, thee en water aan, zodat u altijd energiek en gehydrateerd blijft. U heeft toegang tot gemeenschappelijke faciliteiten zoals vergaderruimtes en printer, zodat u ook professionele afspraken kunt organiseren. Onze werkplekken zijn te boeken per kwartaal, 6 maanden of jaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Wacht niet langer en reserveer uw plek vandaag nog! Huurpijs 510 €/mnd Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Office space for rent Brugge (RBJ64139)
450 €

8000 Brugge

Ontdek een inspirerende werkruimte waar u al uw creatieve ideeën tot leven kunt brengen! Onze kleine vaste bureau's bieden plaats aan één persoon en zijn perfect voor iedereen die behoefte heeft aan een eigen werkruimte. Met 7m² ruimte, een ergonomische stoel en groot werkblad, bent u verzekerd van een comfortabele werkomgeving. Bovendien heeft u toegang tot veilige en snelle wifi, koffie, thee en water. Met uw eigen sleutel heeft u altijd toegang tot uw eigen werkruimte en kunt u werken op uw eigen tempo en op uw eigen manier. Uw spullen kunt u hier dan ook veilig achterlaten. En als u op zoek bent naar meer interactie, bieden we toegang tot gemeenschappelijke faciliteiten, zodat u kunt netwerken en nieuwe contacten kunt leggen. Onze ruimtes zijn te boeken per kwartaal, 6 maand of jaar, zodat u flexibel kunt werken en kunt inspelen op uw eigen behoeften en die van uw bedrijf. Dus waar wacht u nog op? Boek nu uw eigen werkruimte en begin met creëren! Huurpijs 450 €/mnd Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Office space for rent Brugge (RBJ64138)
480 €

8000 Brugge

Ontsnap aan de afleidingen van het dagelijkse leven en kom tot rust in uw eigen persoonlijke werkruimte. WANTED SPACES biedt een kleine vaste bureau van 5,5m² groot, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een rustige en productieve omgeving om te werken. Geniet van uw eigen sleutel en volledige privacy terwijl u werkt aan het ruime werkbladin een ergonomische stoel. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw internetverbinding dankzij onze veilige en snelle wifi. U kunt ook genieten van onbeperkt koffie, thee en water terwijl u werkt. Als kers op de taart krijgt u ook toegang tot onze gemeenschappelijke faciliteiten. U kunt bij ons boeken per kwartaal, 6 maand of jaar, afhankelijk van uw behoeften. Ontdek de perfecte werkplek bij WANTED SPACES. Huurpijs 480 €/mnd Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Commerce building for sale Brugge (RBJ48334)
430 000 €

8000 Brugge

Welgelegen commercieel hoekpand dat zich langsheen een drukke invalsweg bevindt naar Scheepsdalebrug en Ezelpoort (vlotte toegang tot Brugge-centrum). Door zijn uitstekende visibiliteit biedt dit pand heel wat commerciële mogelijkheden en een combinatie wonen/werken behoort ook tot de mogelijkheden. In 2010 verbouwd in functie van kinderdagverblijf, tot voor kort had het die bestemming. Het geheel is aangepast met zachte vloeren, kindervoorzieningen en de nodige brandbeveiliging (brandtrap, haspels, alarm, branddeuren, ...). Zonnepanelen op dak van bijgebouw vervat in de prijs. CV aardgas. EPC-score X, zijnde onbekende elementen, 868 kwh/m². Gelijkvloers (L-vorm): ruime speelzaal, inkom, keuken, sanitaire ruimte. verdieping: 2 slaaplokalen en een vergaderzaaltje. Zolder (ventilatiesysteem). Binnenkoer met ruime bergplaats met poort. De verkoop geschiedt onder het Biedingsplatform Covast, met een instelprijs van 430.000 EUR waar in een eerste fase (voorwaarden: zie ### ) kan op geboden worden uiterlijk tot vrijdag 1 maart om 15 uur. Voor bezoek en vrijblijvende info, mail: ### of bel ### Want to know more?

411
contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45
Flat - Apartment for rent Koksijde (RBJ05137)
850 €

8670 Koksijde

Comfortabel appartement met 2 slaapkamers en hoekterras in verzorgde nieuwe residentie (res. Gilbert Deman) op tweede verdieping, met mogelijkheid eventueel om garage bij te huren (niet inbegrepen). Gelegen nabij de Zeedijk Koksijde (grens Sint -Idisbald), aan tramhalte gelegen. Appartement bestaat uit een inkomhal, living met open keuken met alle elektrische toestellen en vaatwasmachine, hoekterras met groen omgeven, geen inkijk, nachthal met chauffageruimte/kleine berging met aansluiting wasmachine, 2 slaapkamers waarvan 1 met dubbel bed en 1 met stapelbed, badkamer met douche, lavabo en hangwc. Zeer dicht bij zee en duinen gelegen 3 min.stappen (duinendecreet geen bebouwing meer mogelijk). Ook dicht bij alle faciliteiten, warenhuizen, restaurants, bars, winkelstraat, voeding, cinema, stadhuis, bibliotheek, cultureel centrum, .....tramhalte vlakbij,.... Zeer net en proper onderhouden, rustig gelegen. Instapklaar. Voordelig EPC attest (energiezuinig), aparte tellers voor EGW. Veel permanente bewoning binnen de residentie. (Mogelijkheid voor een ruime garage te huren binnen dezelfde residentie, plaats voor grote auto/jeep, 2 opbergkasten en min 4 fietsen) Voor info en bezoek: ### of mail ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 51 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 25 06 45