Vastgoed Zebra (8800 Roeselare)

"Wild van jouw thuis"
Brugsesteenweg 43 - 8800 Roeselare

IPI number 512332

vastgoedzebra.be

Begeleiden van vastgoedtransacties, zowel bij het kopen,verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Show all Show less
Begeleiden van vastgoedtransacties, zowel bij het kopen,verkopen, huren en verhuren van onroerend goed.
Opening hours Vastgoed Zebra
Monday09:00 - 12:00- *
Tuesday09:00 - 12:00- *
Wednesday09:00 - 12:00- *
Thursday09:00 - 12:00- *
Friday09:00 - 12:00- *
Saturday-- *
Sunday- *-

* On appointment only

269 000 €

8720 Dentergem

Vlakbij het centrum van Dentergem treft u deze charmante woning op een ruim perceel. Het eigendom is vlot bereikbaar, doch rustig gelegen en diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden en scholen bevinden zich in de nabije omgevingDe indeling van de woning is als volgt: op de gelijkvloerse verdieping treft u een inkomhal, polyvalente ruimte die dienst kan doen als slaapkamer of bureau, een gezellige woon- en eetkamer, toegang tot het terras en tuin alsook kan u hier de geïnstalleerde keuken en badkamer terugvinden. Via de trap, trekt u richting de eerste verdieping. Hier treft u een open/polyvalente ruimte, deze kan dienst doen als bureauruimte of valt vrij in te vullen zoals voor een hobbyruimte, .. Verder kan u hier nog een tweede slaapkamer terugvinden, die voorzien is van ingemaakte kasten. Het eigendom geniet over een ruim bijgebouw, die dienst doet als wasplaats en opslagruimte.Daarnaast geniet het eigendom over een oprit waar u twee wagens kan parkeren, een ruime tuin die omringd is door groen en ook automatisch een rustig gevoel brengt, centrale verwarming op gas, dubbele beglazing, ...Goed om weten: Het eigendom is gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, recent plaatste men hier een keermuur (doeltreffende oplossing). Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
369 500 €

8800 Roeselare

Deze ruime op te frissen villa op een perceel van 766 m² met 6 slaapkamers, garage en oprit is rustig gelegen op de Zilverberg te Rumbeke. De villa is vlot bereikbaar via verschillende belangrijke invalswegen en diverse winkels, horeca, sportgelegenheden, openbaar vervoer, scholen, .. zijn terug te vinden in de nabije omgeving.Via de inkomhal is er een directe toegang tot de lichtrijke woon- en eetkamer met gezellige houtkachel. Verder gaat u naar de geïnstalleerde keuken met aansluitend de bijkeuken, toegang tot de kelder en een ruime garage met automatische poort. Verder beschikt het gelijkvloers over 3 polyvalente ruimtes die dienst kunnen doen als slaapkamers, bureau, dressing, kapsalon, ... badkamer en toilet. Het huidig kapsalon beschikt over een aparte ingang, dus ideaal voor een zelfstandig beroep.De eerste verdieping bestaat uit een ruime nachthal, gang, 3 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer en een gerieflijke zolder met extra mogelijkheden.Tot slot beschikt dit eigendom over centrale verwarming op stookolie, deels dubbele beglazing, rolluiken, regenwaterput, verzorgde tuin met tuinhuis, ruime oprit, ...Ook wild geworden van deze thuis? Aarzel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

6 Bedroom(s) 249 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
345 000 €

8800 Roeselare

Deze vrijstaande woning met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot extra slaapkamer of zelfstandige activiteit is gelegen vlakbij het centrum van Roeselare. Het eigendom is vlot bereikbaar (via de E403) en diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheid en onderwijs bevinden zich vlakbij.Het eigendom ligt op een ruim perceel van 544 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 186 m². Het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woon- en eetkamer, geïnstalleerde keuken met zicht op het terras, gerieflijke kelder en inpandige garage met oprit.Op de eerste verdieping treft u de nachthal die toegang verleent aan drie ruime slaapkamers, polyvalente ruimte met extra mogelijkheden, uitgeruste badkamer en apart toilet. Tot slot beschikt deze charmante open bebouwing over een luxueuze afwerking, superisolerende beglazing, rolluiken, centrale verwarming op aardgas, geïsoleerd dak, zonneterras, ruime oprit met extra garage en praktisch tuinhuis met elektriciteit.Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

3 Bedroom(s) 186 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
179 000 €

8501 Bissegem

Deze vlot bereikbare, op te frissen woning met 4 slaapkamers, tuin en doorgang richting de garage bevindt zich te Bissegem. Vlakbij het jaagpad aan de Leie, diverse belangrijke invalswegen, kleinhandel, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden, .. Daarnaast geniet Bissegem ook over een vlotte verbinding richting Kortrijk, dit doormiddel van het jaagpad die langs de Leie loopt.De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal, woon- en eetkamer, geïnstalleerde keuken met mogelijke zithoek, badkamer, bergruimte en toilet. Via het achterste gedeelte van de woning kan u de eerste slaapkamer bereiken.Langs de trappenhal, gelegen in de inkom trekt u richting de eerste verdieping van deze woning. Hier treft u de nachthal, twee slaapkamers waarvan één met extra bergruimte. Daarna gaat u verder richting de tweede verdieping, hier kan u nog een slaapkamer terugvinden met toegang tot een zolderberging. Daarbovenop geniet dit eigendom over een centrale ligging, gezellige en omheinde tuin, grotendeels dubbele beglazing, verwarming doormiddel van gaskachels, doorgang via de tuin richting de garage, mogelijkheid tot het aankopen van twee extra garages, ...Renovatieverplichting: jaInteresse in deze op te frissen woning? Leg vandaag nog uw bezoek vast, Bert Claeys helpt u graag verder! Want to know more?

4 Bedroom(s) 127 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
469 000 €

8760 Meulebeke

Deze op te frissen vrijstaande villa met een perceeloppervlakte van maar liefst 1459 m² is gelegen op een zeer gegeerde locatie te Meulebeke, namelijk nabij het Kasteel Ter Borcht. Het eigendom is vlot bereikbaar via verschillende invalswegen en diverse winkels, horeca, sportgelegenheden, scholen, ... zijn vlakbij.Het eigendom is op heden als volgt ingedeeld, de gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, gezellige woon- en eetkamer met uniek zicht op de "vijver van Ter Borcht", geïnstalleerde keuken, bureauruimte, centrale hal, wasplaats, badkamer, twee ruime slaapkamers en een veranda. De eerste verdieping bestaat uit een ruime zolder/polyvalente ruimte, berging en slaapkamer. Daarbovenop geniet deze vrijstaande woning over een riante opslagplaats/werkplaats, garage, autostaanplaats, .. Kortom de ideale uitvalbasis voor iemand die op zoek is naar een woon-werkplaats op een unieke ligging te Meulebeke. Tot slot geven wij u graag nog mee dat het eigendom beschikt over centrale verwarming op stookolie, dubbele beglazing, manuele rolluiken, verzorgde tuin, regenwaterput, ruime bewoonbare oppervlakte, ...De vermelde prijs is een vraagprijs. Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars die dit al dan niet kunnen aanvaarden. Want to know more?

3 Bedroom(s) 246 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
199 000 €

8780 Oostrozebeke

Deze centraal gelegen op te frissen woning met 3 slaapkamers, garage, gezellig terras en tuin met uitweg bevindt zich nabij het centrum van Oostrozebeke. Vlakbij diverse invalswegen, winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden etc..Bij het betreden van deze charmante woning komt u terecht in de inkomhal, deze verleent toegang tot diverse ruimtes waaronder een praktische vestiaire, bureauruimte, woonkamer en eetkamer. Daarnaast geniet deze gelijkvloerse verdieping nog over een keuken en een apart toilet.Op de eerste verdieping kan u een nachthal, drie ruime slaapkamers en een badkamer terugvinden. Daarbovenop kan u doormiddel van een vaste trap de reeds geïsoleerde zolderverdieping bereiken. Tot slot geniet dit eigendom over dubbele beglazing, centrale verwarming op stookolie, uitweg achteraan, een ruime kelder van +/- 50 m², gezellig terras, tuin, praktische berging en garage.Graag geven wij u mee dat volgens een EPC-simulatie het plaatsen van zonnepanelen reeds voldoende zou zijn om aan de renovatieverplichting te voldoen (label D), desbetreffende simulatie en de specificaties kan u opvragen bij ons kantoor. Renovatieverplichting: jaDeinst u er niet van terug uw handen uit de mouwen te steken?Leg vandaag nog uw bezoek vast met Bert Claeys! Want to know more?

3 Bedroom(s) 181 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
399 000 €

8780 Oostrozebeke

Bij de verkoop van dit eigendom wordt gewerkt met een START VANAF PRIJS.Elk prijsvoorstel hoger dan deze start vanaf prijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s), die dit al dan niet kan aanvaarden.Deze statige herenwoning met 4 slaapkamers en ruim magazijn/opslagplaats (± 300 m²) op een perceel van 624 m² bevindt zich in het centrum van Oostrozebeke. In de nabije omgeving kan u scholen, sportgelegenheid, winkels en lokale handelaars op wandel- en fietsafstand terugvinden.Via de riante inkomhal, voorzien van een vestiaire en gastentoilet komt u binnen in deze woning. Daarna gaat u verder richting de ruime woonkamer met gezellige houtkachel, eetplaats en zithoek. Aansluitend op de leefruimte treft u de geïnstalleerde keuken, bureauruimte met ingemaakte kasten en de lichtrijke veranda. Op de eerste verdieping kan u via de open nachthal, de vier ruime slaapkamers en badkamer (wastafel, douche en toilet) bereiken. Eén van deze slaapkamers is voorzien van een eigen dressing. De praktische en geïsoleerde zolder is te bereiken doormiddel van een vaste trap, aangezien de omvang van deze ruimte bestaat hier de mogelijkheid tot het creëren van één of meerdere kamers en/of een hobbyruimte. Aan de achterzijde van dit perceel kan u nog een groot magazijn terugvinden, die uitermate geschikt is voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep. Een extra pluspunt aan dit magazijn is dat deze ook toegankelijk is langs de achterkant, waardoor u dus ook van een uitweg geniet. Daarbovenop beschikt dit eigendom nog over een ruime garage met schuifpoort, hoge plafonds, een praktische tuinberging en ruime kelder.Bent u verder benieuwd naar deze statige herenwoning met ruim magazijn in het centrum van Oostrozebeke? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het uitoefenen van uw zelfstandige activiteit? Aarzel dan zeker niet en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

4 Bedroom(s) 314 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
565 €

8800 Roeselare

Deze ruime woning bevindt zich op een boogscheut van de markt van Roeselare.De woning is centraal gelegen en vlot bereikbaar. Diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden, bezienswaardigheden en scholen bevinden zich op wandelafstand. Binnenkomen doet u via de ruime garage met afmetingen: H: 8,840m / B: 2,578m / L: 8,144m.Hier is dus voldoende ruimte voor het plaatsen van een wagen, daarnaast kan de garage ook dienst doen als extra berging. Vanuit de garage komt u terecht in de ruime woonkamer.Naast de leefruimte kunnen we de geïnstalleerde keuken terugvinden, deze is voorzien van een kookplaat, dampkap en oven. Verder kunt u naast de keuken een polyvalente ruimte, gastentoilet, eerste slaapkamer en een gezellig terras terugvinden.Daarna gaat u via een vaste trap verder richting de eerste verdieping, hier bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel en ligbad.Tot slot geniet deze instapklare woning over dubbele beglazing, centrale ligging, inpandige garage, ...Goed om wetenHuurprijs: €565,- /maandVrij vanaf: mei 2024 Want to know more?

3 Bedroom(s) 117 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Price on request

8500 Kortrijk

Dit energiezuinig appartement met een bruikbare vloeroppervlakte van 183 m² beschikt daarbovenop over een ruime kelderberging en de mogelijkheid tot het aankopen van een dubbele garage met automatische poort en een tweede kelderberging/wijnkelder.Dit recent appartementsgebouw, namelijk Residentie Prior Estate is gelegen aan De Grote Markt van Kortrijk op wandelafstand van De Leie, winkels, horecazaken, scholen, openbaar vervoer, cultuur, sportgelegenheid, ... en heeft een vlotte bereikbaarheid.Het appartementsgebouw geniet over een lift en trap gelegen in de gemeenschappelijke inkomhal, het appartement zelf is gesitueerd op de tweede verdieping.Dit luxueus appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woon- en eetkamer met prachtig zicht op De Grote Markt, gezellige TV-hoek met extra mogelijkheden, volledig geïnstalleerde open keuken, bureau met extra mogelijkheden, ruime wasplaats, gang met ingerichte badkamer en ruime slaapkamer, terras met berging, gang met tweede slaapkamer en tweede ingerichte badkamer. Daarbovenop geniet dit eigendom over diverse mogelijkheden voor het creëren van extra slaapkamer(s).Tot slot beschikt dit prachtig eigendom over een luxueuze afwerking, ingebouwde kasten, hoogrendementsbeglazing, automatisch rolluik, automatische vouwgordijnen, kwalitatieve parket- en tegelvloeren, gezellige gaskachel, vloerverwarming, waterverzachter, domotica, videofoon, surround systeem, ventilatiesysteem, voorziening aansluiting wasmachine en droogkast, ...Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

2 Bedroom(s) 183 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Residence for sale Geluwe (RBJ98812)
219 000 €

8940 Geluwe

Deze ruime woning met veel potentieel zit verscholen in het centrum van Geluwe, waar gezellige drukte en rustieke charme naadloos in elkaar overvloeien, ontdekt u deze op te frissen woning met 3 slaapkamers, een riante garage en een heerlijk terras. Scholen, sportfaciliteiten, diverse winkels en lokale handelaars bevinden zich op wandelafstand, waardoor u alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik heeft.Op heden is de woonst als volgt ingedeeld: De benedenverdieping omvat een ruime woon- en eetkamer, deels geïnstalleerde keuken, een gezellige veranda/tussenruimte met toegang tot het terras voorzien van een uitweg, toilet en toegang tot de praktische kelder. Daarbovenop beschikt dit eigendom over een ruime garage van +/- 68,5 m² met zolderruimte. Op de eerste verdieping treft u een nachthal, drie ruime slaapkamers, badkamer en een gerieflijke berging met toilet. Bijkomend kan u doormiddel van een vaste trap richting de ruime zolder (+/- 62 m²). De woning geniet van tal van voordelen, waaronder grotendeels dubbele beglazing, automatische rolluiken op de benedenverdieping, een centrale ligging en een garage met automatische garagepoort. De ruime oppervlaktes, het gezellige terras en de tal van mogelijkheden maken van deze woning een parel met potentieel voor wie op zoek is naar een unieke thuishaven.Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om vandaag nog uw bezoek vast te leggen! Kom de charmes van deze woning zelf ervaren en laat u verleiden door de unieke sfeer en het potentieel dat deze parel te bieden heeft. Want to know more?

3 Bedroom(s) 334 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Residence for sale Roeselare (RBJ98811)
329 000 €

8800 Roeselare

Deze halfopen bebouwing werd gebouwd in 2003. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, gezellige tuin en ruime garage. Het eigendom is rustig gelegen doch nabij het stadscentrum van Roeselare. Verder is de woning vlot bereikbaar, met verschillende parkeermogelijkheden, winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden en scholen rondom. Het gelijkvloers beschikt over een inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte, gezellige keuken voorzien van een aanpalende wasplaats en een ruime garage met gerieflijke berging. Aansluitend heeft u toegang tot het zonovergoten terras en de omheinde en kindvriendelijke tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping treft u 3 ruime slaapkamers, een gerieflijke berging en badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en toilet. Doormiddel van een zoldertrap heeft u toegang tot de gerieflijke zolder.Daarbovenop beschikt dit eigendom over centrale verwarming op aardgas, gunstig EPC-label, dubbele beglazing, regenwaterput (7500L), isolatie, ruime garage met automatische poort, alarmsysteem, gerieflijke zolder, rustige doch centrale ligging, ...Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

3 Bedroom(s) 156 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Residence for sale Roeselare (RBJ98810)
239 000 €

8800 Roeselare

In het centrum van Roeselare bevindt zich deze instapklare woning met tuin aanpalend aan het Geitepark, de ideale locatie voor een gezellige wandeling of fietstocht. Deze woning is vlot bereikbaar via verschillende invalswegen en diverse winkels, horeca, sportgelegenheden en middelbare scholen zijn vlakbij.De benedenverdieping omvat een gerieflijke inkomhal met toegang tot de badkamer voorzien van toilet, lichtrijke woon- en eetkamer.De recent vernieuwde keuken (2021) is voorzien van alle comfort. U vindt er een volledige uitrusting met inbouwapparatuur en een knusse eethoek. De keuken geeft toegang tot de kindvriendelijke tuin met praktische buitenberging.Op de eerste verdieping treft u een slaapkamer en polyvalente ruimte, deze kan dienst doen als extra slaapkamer en/of dressing/bureau/hobbyruimte, .. De tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers alsook is er van hieruit toegang tot de praktische zolder. De zolder is te bereiken via een zoldertrap. Daarbovenop geniet deze woning over centrale verwarming op aardgas, gezellige houtkachel, dubbele beglazing, manuele rolluiken, waterontharder, conform gekeurde elektriciteit, recent vernieuwde keuken, zonnig terras en tuin, centrale ligging, .. Kortom een instapklare woning op een steenworp van het stadscentrum van Roeselare! Wenst u meer info omtrent dit eigendom?Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren! Want to know more?

4 Bedroom(s) 128 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Residence for rent Assebroek (RBJ95537)
925 €

8310 Assebroek

Nabij het centrum van Assebroek, op een centrale ligging, vinden we deze ruime gezinswoning met 3 slaapkamers.De kleuter- en lagere school, bakkerij, buurtwinkel, grootwarenhuizen, sportcentra en horecazaken zijn slechts op enkele ogenblikken van de woning verwijderd. Via de inkomhal, die beschikt over een gastentoilet heeft u toegang tot de leefruimte. De woonkamer is voorzien van diverse raampartijen, deze raampartijen laten heel veel natuurlijk licht binnen in de woning. Daarnaast verleent de woonkamer toegang tot de geïnstalleerde keuken met bergruimte, de keuken beschikt over een spoelbak, oven, kookplaat, dampkap en koelkast. Daarbovenop heeft u vanuit de keuken zicht en toegang op de zonovergoten, kindvriendelijke tuin met zonneterras. Via de tuin kan u ook de bijhorende garage bereiken. Wanneer u richting de eerste verdieping van de woning gaat komt u terecht in een nachthal. Deze biedt toegang tot 3 slaapkamers en badkamer (met dubbele wastafel, ligbad en toilet). Tot slot beschikt dit eigendom over dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, ruime garage, oprit, zolder, verschillende opbergmogelijkheden én talrijke andere voordelen. Is deze woning, uw droomwoning? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Want to know more?

3 Bedroom(s) 126 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Flat - Apartment for sale Oostrozebeke (RBJ90443)
179 000 €

8780 Oostrozebeke

Dit eigendom bevindt zich vlakbij de markt van Oostrozebeke. Een uitstekende locatie voor iedereen die houdt van deze bruisende gemeente. Het instapklaar appartement is gelegen op de tweede verdieping van deze residentie, toegankelijk met een lift. Dit ruim appartement is vlot bereikbaar en diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheid en scholen bevinden zich op wandel- en fietsafstand.Het appartement beschikt over een inkomhal, lichtrijke woon- en eetkamer, grotendeels geïnstalleerde keuken, twee ruime slaapkamers en geïnstalleerde badkamer met wastafel en bad-douchecombinatie. Daarnaast treft u in het eigendom nog een praktische berging en een terras aan de voor als achterzijde.Tot slot geniet dit instapklaar appartement over dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas (ketel vernieuwd in 2024), conforme elektriciteit, gerieflijke berging, ... Kortom, de ideale locatie om op een steenworp van de gemeente Oostrozebeke te vertoeven. Interessant opbrengsteigendom: nettorendement: ± 3% Want to know more?

2 Bedroom(s) 83 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Residence for sale Tielt (RBJ88126)
299 000 €

8700 Tielt

In een rustige omgeving, vlakbij het centrum van Tielt treft u deze instapklare woning met 4 slaapkamers, garage en gezellig terras. In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen, sportgelegenheid, winkels en lokale handelaars allen op wandel- en fietsafstand.Het gelijkvloers beschikt over een inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte, gezellige keuken met zicht op het terras, oprit, ruime garage met technische ruimte en wasplaats. Aansluitend heeft u toegang tot de praktische kelder en het gezellig zonneterras.Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Doormiddel van een zoldertrap bereikt u de geïsoleerde zolder.Daarbovenop beschikt deze woning over centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, PVC raamwerk, rolluiken, regenwaterput, isolatie, garage, ruime oprit, ...Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

4 Bedroom(s) 162 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Residence for sale Ardooie (RBJ88124)
265 000 €

8850 Ardooie

Deze instapklare, energiezuinige woning met 2 ruime slaapkamers, terras en tuin ligt nabij het centrum van Ardooie.Diverse winkels, basisonderwijs, sportgelegenheden... bevinden zich in de nabije omgeving.Binnenkomen doet u via de inkomhal met gastentoilet, deze geeft u toegang tot de volledig geïnstalleerde keuken.Naast de keuken bevindt zich de lichtrijke, ruime woon- en eetkamer die uitzicht geeft op de tuin met terras en tuinhuis.Verder is er op het gelijkvloers nog een wasplaats die momenteel ook dienst doet als berging.Op het eerste verdiep bevindt zich een ruime slaapkamer met dressing en een badkamer die voorzien isvan 2 wastafels, ligbad, toilet en douche.Via de vaste trap in de nachthal komt u terecht op het tweede verdiep van de woning die bestaat uit een zeer ruime zolderkamermet voldoende kastruimte en waar ook een handige bureau geïnstalleerd is.Op het tweede verdiep is ook nog een technische berging aanwezig.Tot slot beschikt deze woning over centrale verwarming met hoogrendementsketel, dak- en vloerisolatie, hoogrendementsbeglazing,...Kortom een gezellige, energiezuinige woning die volledig instapklaar is!Ook wild geworden van deze thuis?Aarzel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

2 Bedroom(s) 121 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Development site for sale Oostrozebeke (RBJ87289)
215 000 €

8780 Oostrozebeke

Rustig gelegen perceel grond met een oppervlakte van 1.078 m² te Oostrozebeke. Het perceel is vlot bereikbaar, doch rustig gelegen en diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden en scholen bevinden zich in de nabije omgeving. Het geheel bestaat uit twee percelen die respectievelijk een oppervlakte hebben van 711 m² en 367 m².De specificaties voor het bouwen alsook alle voorschriften en verplichtingen kan u makkelijk raadplegen in het RUP Kernversterking Oostrozebeke en de bouwcode. Ter aanvulling van deze informatie beschikt de gemeente nog over een toelichtende nota waarmee rekening dient te worden gehouden.Nuttige informatie: Breedte perceel: +/- 18 mDiepte perceel linkerkant: +/- 54 mDiepte perceel rechterkant: +/- 62 mDe nutsvoorzieningen dienen nog aangelegd te worden.Bestemming volgens RUP: Wonen in het woon-werklintRaadpleeg via deze weg ook het grafisch plan van de gemeente Oostrozebeke.Voor de nauwkeurigheid van het perceel dient er telkens gekeken te worden naar het kadaster. Bent u op zoek naar het ideale perceel? Contacteer ons vandaag voor meer informatie! Want to know more?

1078
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Flat - Apartment for sale Roeselare (RBJ82713)
139 000 €

8800 Roeselare

Dit instapklaar appartement bevindt zich op wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Roeselare. Het eigendom is centraal gelegen en vlot bereikbaar. Diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden, bezienswaardigheden, zorg en onderwijs bevinden zich op wandelafstand. Dit appartement situeert zich op de tweede verdieping van residentie Caroline. Het eigendom beschikt over een inkomhal, gastentoilet, lichtrijke woon- en eetkamer met terras aan de voorzijde, geïnstalleerde keuken met berging, twee slaapkamers en een badkamer met voorziening voor het plaatsen van een wasmachine.Daarnaast beschikt dit appartement over centrale verwarming op gas, dubbele beglazing, gunstig EPC-label B en parlofoon. Interessant opbrengsteigendom: nettorendement = +/- 3,9 % (het eigendom is momenteel verhuurd)Wenst u meer info omtrent dit eigendom?Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren! Want to know more?

2 Bedroom(s) 72 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Office space for rent Desselgem (RBJ82712)
1 900 €

8792 Desselgem

Deze instapklare kantoorruimte bevindt zich langs een belangrijke invalsweg te Desselgem, vlakbij Waregem en heeft een vlotte verbinding richting de E17.De polyvalente ruimte kan u terugvinden op de eerste verdieping van dit veelzijdig complex, de kantoorruimte heeft een oppervlakte van +/- 200 m². Daarnaast beschikt dit eigendom over een gescheiden sanitair, aparte berging en is er een kleine keukenruimte voorzien. Het kantoor bevat ook airco die zowel koelt als verwarmt. Tevens is er ook een gezellig terras aanwezig en zijn er parkeerplaatsen voorzien aan de voor- en achterzijde van het complex. Goed om weten: Basishuurprijs: €1900,- /maand Onmiddellijk beschikbaarGrondlasten gedeeltelijk ten laste van de huurder Want to know more?

200 2 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
Development site for sale Roeselare (RBJ82710)
225 000 €

8800 Roeselare

Deze bouwgrond met parkeermogelijkheden is gelegen op een ruim perceel vlakbij de Grote Markt van Roeselare. Dit eigendom is vlot bereikbaar en diverse winkels, horeca, openbaar vervoer en sportgelegenheden bevinden zich op wandelafstand (mobiscore: 9,2/10).Deze bouwgrond met enorme visibiliteit biedt tal van mogelijkheden.Klanten/bezoekers kunnen steeds beroep doen op de parkeermogelijkheden die de Zuidstraat hen biedt. Daarnaast zijn er meerdere garages in de buurt die u mogelijks kan huren.Opmeting:Breedte perceel vooraan: +/- 6 m Breedte perceel achteraan: +/- 6,5 m Diepte perceel: +/- 75,5 m Bent u op zoek naar een interessante bouwgrond in het bruisende centrum van Roeselare?Aarzel zeker niet en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

506
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90