Business surface to rent - Bellem

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bellem (9881).

Business surface for rent Aalter (RBG95331)
5 340 €

9880 Aalter

Office building of 1,150 m2 divided over 3 above ground floors in Aalter. Only a few minutes away from the E40 (Ostend-Brussels) Specifications: - Passive building (low energy costs & solar panels) - Open spaces with flexible modulation options - Parking ratio 1/20 - Duties & taxes (real estate & municipal) - Common charges: TB - Charging stations for EVC Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for rent Aalter (RBG95332)
Price on request

9880 Aalter

Built to suit warehouses and offices in industrial zone in Aalter. Not far from the E40 (Ostend-Brussels) and well enclosed thanks to the N44 (Aalter-Maldegem). Specifications of this project : - Sustainable building - Terrain: approx. 8,000m2 - Parking - Duties & taxes (real estate & municipal) - Charging stations for EVC Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for rent Landegem (RBG22149)
865 €

9850 Landegem

Dit handelspand beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van 80 m² en heeft een uitstekende commerciële ligging op het dorp van Landegem. Daarbovenop is dit een hoekpand waardoor men over een uitzonderlijke zichtbaarheid beschikt.De indeling van de handelsruimte ziet er als volgt uit: ruime commerciële ruimte, technische ruimte/ functionele berging, kitchinette en toilet.Troeven: TOP ligging / hoekpand / ruime oppervlakte / ...Huurprijs: 865,00 euro + 30,00 euro gemeenschappelijke kostenHad u graag meer informatie of een rondleiding gehad in dit pand? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### of ### Want to know more?

80
contact
details
Email
Call
6 892 €

9800 Deinze

Dit prachtige handelspand van 780m² is gelegen langs de N43 Gent-Kortrijk aan het kruispunt Gentstraat met Guido Gezellelaan en op slechts 5 minuten van de op- en afritten E17 Gent-Kortrijk.De beschikbare ruimte betreft een gelijkvloers van 410m² en een 1e verdiep van 370m². De mogelijkheid bestaat om één ruimte te huren. Indien u meer ruimte nodig heeft, is het ook mogelijk om beide ruimtes samen te huren. Vooraan het gebouw worden 17 parkeerplaatsen voorzien.De eigenaars zullen het gebouw casco opleveren. De oplevering wordt naar verwachting binnen ongeveer één jaar voltooid. Oppervlaktes:- gelijkvloers: 410m²- 1e verdieping: 370m² (terras inclusief)Financieel:- huurprijs gelijkvloers: €125/m²/jaar- huurprijs 1e verdieping: €85/m²/jaar Voor meer info of een bezoek, contacteer Henry Van Tornhout via ### 93! Want to know more?

780
contact
details
Email
Call
4 271 €

9800 Deinze

Dit prachtige handelspand van 780m² is gelegen langs de N43 Gent-Kortrijk aan het kruispunt Gentstraat met Guido Gezellelaan en op slechts 5 minuten van de op- en afritten E17 Gent-Kortrijk.De beschikbare ruimte betreft een gelijkvloers van 410m². Er bestaat ook een mogelijkheid om de eerste verdieping erbij te huren. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 370m². Vooraan het gebouw worden 17 parkeerplaatsen voorzien.De eigenaars zullen het gebouw casco opleveren. De oplevering wordt naar verwachting binnen ongeveer één jaar voltooid. Oppervlaktes:- gelijkvloers: 410m²- 1e verdieping: 370m² (terras inclusief)Financieel:- huurprijs gelijkvloers: €125/m²/jaar- huurprijs 1e verdieping: €85/m²/jaar Voor meer info of een bezoek, contacteer Henry Van Tornhout via ### 93! Want to know more?

410
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI86771)
1 350 €

9800 Deinze

Gelijkvloerse handelsruimte met een oppervlakte van 171 vkm.Zeer centrale en commerciële ligging midden op de Markt van Deinze met tal van mogelijkheden.Gelegen in residentie De Hallepoort met etalage zijde Markt en ruime etalage met extra toegang langs het Kaandelpark via de kleurrijke doorgang van de residentie.Toplocatie!De handelsruimte beschikt tevens over3 privatieve kelder, ideaal als extra opslagruimte.Huurprijs te vermeerderen met onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten.Beschikbaarheid is bespreekbaar. Want to know more?

171
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI79165)
950 €

9800 Deinze

Het handelspand van 125m² heeft een uitstekende locatie midden in de markt van Deinze.Met zijn ruime raampartijen biedt het pand de mogelijkheid om te worden ingericht als kantoren, winkel of horecagelegenheid.Bovendien biedt de zonnige zijde van het marktplein mogelijkheden voor een terras.In samenspraak met de eigenaar kan het pand aangepast worden. De raampartijen worden spoedig vernieuwd. Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?Contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Want to know more?

125
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI79152)
2 500 €

9800 Deinze

Handelsruimte van 313m² gelegen midden op de markt in centrum Deinze. De handelsruimte wordt momenteel gebruikt als groepspraktijk, maar kan perfect omgevormd worden naar een andere functie. Het pand beschik over 2 ingangen vooraan en een uitgang achteraan via het Kaandelpark. Het beschikt daarnaast nog over een aparte sanitair, keuken, berging en verschillende bureau gedeeltes. Achteraan is er parking voorzien voor de werknemers. Die kan bijgehuurd worden. Het pand komt vrij op 1/01/2024. Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen? Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Want to know more?

313
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI76179)
9 000 €

9800 Deinze

Multifunctioneel handelspand langs de Kortrijksesteenweg vlakbij het centrum van Deinze. Het pand heeft een totale oppervlakte van 1.600m² en bestaat uit een showroom van 550m², een magazijn van 550m² en een werkplaats van 500m².De showroom heeft een vrije hoogte van 3,5m met grote glaspartijen die zorgen voor een uitstekende visibiliteit en lichtinval. Alsook zijn er voldoende toiletten voorzien, doucheruimtes en niet te vergeten voldoende parkeergelegenheid. Als extra is er op de 1ste verdieping nog een ruim 3-slaapkamerappartement dat kan omgevormd worden tot burelen.Het gebouw wordt momenteel verhuur aan Lidl, maar deed daarvoor dienst als garage. Het pand kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Want to know more?

1600
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI63205)
685 €

9800 Deinze

Handelspand op heden ingericht als outletstore. Gelegen in de Gentstraat, op de commerciële as van Deinze. Het pand heeft een gevelbreedte van 5 meter met grote etalageramen. Het handelspand heeft een oppervlakte van zo'n 130 m² en is ingedeeld in winkelruimte, toilet, bureauruimte of voorraadkamer. Pand onmiddellijk beschikbaar.Huurprijs: 685€/maand + onroerende voorheffing. Contacteer Wim voor meer info en bezoek ### Want to know more?

130
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBE47299)
2 160 €

9800 Deinze

In het hartje van Deinze, in de winkelstraat, vindt u deze nieuwbouw handelsruimte.Deze handelsruimte met zijn 270m² biedt vele mogelijkheden en wordt casco opgeleverd. Mogelijkheid tot het bijhuren van parkeerplaatsen.Stad Deinze biedt tevens een subsidie voor nieuwe handelszaken in de Tolpoortstraat. De voorwaarden hiervoor vindt u terug op de website van Stad Deinze. Mogelijkheid tot het bijhuren van parkeerplaatsen. Maandelijkse huurprijs: 2.160,00 EUR Want to know more?

270
contact
details
Email
Business surface for rent Deinze (RBE47298)
1 600 €

9800 Deinze

In het hartje van Deinze, in de winkelstraat, vindt u deze nieuwbouw handelsruimte.Deze handelsruimte met zijn 200m² biedt vele mogelijkheden en wordt casco opgeleverd. Mogelijkheid tot het bijhuren van parkeerplaatsen.Stad Deinze biedt tevens een subsidie voor nieuwe handelszaken in de Tolpoortstraat. De voorwaarden hiervoor vindt u terug op de website van Stad Deinze. Want to know more?

200
contact
details
Email
Business surface for rent Deinze (RBE07562)
2 000 €

9800 Deinze

UNIEKE VASTGOEDTOPPER!Splinternieuw, luxueus en modern handelspand op de meest zichtbare en commerciële ligging te Deinze. Residentie Yvelinck is gelegen langsheen de Leie en wordt de nieuwe toegangspoort van de Tolpoortstraat.Deze handelsruimte heeft een oppervlakte van 99 m2 en maar liefst 17 lopende meter etalage. Gratis parkeren is voorzien op wandelafstand! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for rent Beernem (RBI77056)
3 500 €

8730 Beernem

Dit ruim handelspand van 600m² gelegen op het eerste verdiep in het centrum van Beernem geniet van een uitstekende bereikbaarheid (wagen & openbaar vervoer). Het pand ligt op een boogscheut (1km) van de oprit/afrit E40 en beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid (parking Carrefour Market).Door de vele raampartijen kan u met dit pand uw zaak (handelszaak, kantoorruimte, ...) enorm in de spotlight zetten.Oppervlakte:- Handelspand: 600m²- Voldoende parkeergelegenheidFinancieel:- Handelspand: €3.500 / maand- Elektriciteit ten laste van de huurder- OV ten laste van de huurderTechnisch:- Alarmsysteem- 2 ingangen- Sanitair (momenteel niet voorzien maar kan onmiddellijk geïnstalleerd worden door de verhuurder)- Dubbele beglazing- Elektrische verwarming- Voldoende geïsoleerd- Verlichting is voorzien door verhuurderWilt u graag een afspraak inplannen of wenst u meer informatie?Contacteer Simon Vandenberghe op ### of ### Want to know more?

600
contact
details
Email
Call
5 500 €

8790 Waregem

Als ambitieuze ondernemer ben je altijd op zoek naar het perfecte pand qua ligging. Want … location, location, location. Wel, in het commercieel kloppend hart van Waregem bevindt zich net dat! En dan nog casco, zo kun je het helemaal zelf inrichten, om je fonkelnieuwe zaak meteen juist te starten. Deze nieuw te bouwen handelszaak zal vlot bereikbaar zijn. De op en top commerciële ligging in dé winkelstraat van Waregem is ideaal om je zaak uit te baten. Aan passage en kooplustigen geen tekort, dus. Ideaal voor de nieuwe ondernemers die hier hun intrek zullen nemen.Het mooie handelspand bestaat uit een gelijkvloerse verdieping van 207,45 m² én er komt dan nog eens, met een trap bereikbare, mezzanine bij van 131 m². De mogelijkheden zijn hier legio.Het pand zal alle noodzakelijke sanitaire aansluitingen (keuken en toilet) beschikbaar hebben, maar voor de rest kunnen ambitieuze ondernemers hier 100% hun gedacht doen.Bij dit pand horen eveneens 2 bergingen in de kelderverdieping waarvan 1 rechtstreeks te bereiken is vanuit de winkel.Extra troeven? Waregem is een stad in beweging. Het ligt op de as tussen Kortrijk en Gent en ondernemers zijn hier meer dan welkom! Door het nieuw parkeerbeleid is er altijd parking in de Stormestraat. Daarnaast zijn de parkeerzones in de Verhelststraat, de Meersstraat, Het Pand en De Markt op wandelafstand. Het pand is zowel te voet, met de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Je bent ondernemer en op zoek naar een perfect gelegen pand in Waregem, maak dan zeker een afspraak via ons kantoor in Waregem op ### Want to know more?

338 338 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
5 500 €

8790 Waregem

Als ambitieuze ondernemer ben je altijd op zoek naar het perfecte pand qua ligging. Want … location, location, location. Wel, in het commercieel kloppend hart van Waregem bevindt zich net dat! En dan nog casco, zo kun je het helemaal zelf inrichten, om je fonkelnieuwe zaak meteen juist te starten.Deze nieuw te bouwen handelszaak zal vlot bereikbaar zijn. De op en top commerciële ligging in dé winkelstraat van Waregem is ideaal om je zaak uit te baten. Aan passage en kooplustigen geen tekort, dus. Ideaal voor de nieuwe ondernemers die hier hun intrek zullen nemen.Het mooie handelspand bestaat uit een gelijkvloerse verdieping van 207,45 m² én er komt dan nog eens, met een trap bereikbare, mezzanine bij van 131 m². De mogelijkheden zijn hier legio.Het pand zal alle noodzakelijke sanitaire aansluitingen (keuken en toilet) beschikbaar hebben, maar voor de rest kunnen ambitieuze ondernemers hier 100% hun gedacht doen.Bij dit pand horen eveneens 2 bergingen in de kelderverdieping waarvan 1 rechtstreeks te bereiken is vanuit de winkel.Extra troeven?Waregem is een stad in beweging. Het ligt op de as tussen Kortrijk en Gent en ondernemers zijn hier meer dan welkom!Door het nieuw parkeerbeleid is er altijd parking in de Stormestraat. Daarnaast zijn de parkeerzones in de Verhelststraat, de Meersstraat, Het Pand en De Markt op wandelafstand.Het pand is zowel te voet, met de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.Je bent ondernemer en op zoek naar een perfect gelegen pand in Waregem, maak dan zeker een afspraak via ons kantoor in Waregem op ### Want to know more?

338 338 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
1 000 €

8790 Waregem

Bestaande uit een gelijkvloers met ontvangstruimte, 3 verzorgingskamers, zonnebankkamer. Privaat gedeelte bestaat uit een ingerichte keuken (gelijkvloers), kelder, 3 woonruimten, Want to know more?

500
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Drongen (RAO52878)
20 799 €

9031 Drongen

Located at Exit 13 Gent-West of the E40 Liège-Brussels-Ostend and interchange with the E17 Kortrijk-Ghent-Antwerp. Fully renovated offices of 100 m ² to 1,500 m ². Immediately available. Good visibility from the highway. Permits filed for parking lots and new plans drawn for signaling in the building. The flexibility of the building is assured by the build-up in four different parts which each have a separate entrance. Parking ratio of 1/50 m ² with underground parking and above ground. Everywhere air-conditioning Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for rent Gent (RBI88384)
4 200 €

9000 Gent

Uiterst commercieel en instapklaar winkelpand met stockageruimte gelegen in een van de meeste gegeerde handelslocaties in Gent. Deze winkelruimte is gelegen in de Kortedagsteeg, een autovrije winkelstraat nabij de Vogelmarkt, Kouter en Vooruit en geniet het hele jaar van veel passage en visibiliteit. Het pand bestaat uit een winkelruimte, een kitchenette, toilet en een berging. In de kelderverdieping bevindt zich een grote stockageruimte die zich in zeer goede staat bevindt.Beschikbaar op 01/02/2024! Want to know more?

contact
details
Email
Call