Businesses to rent - Diepenbeek

3 results (1 - 3)
Industrial building for rent Diepenbeek (RBL02997)
2 195 €

3590 Diepenbeek

Deze multi-functionele open-space ruimte van +/- 320m² bestaat uit een gelijkvloerse open-space ruimte (+/- 190m²) met een vide die via de trap leidt naar het eerste verdiep (+/- 130m²). Op het eerste verdiep bevinden zich een open-space kantoorruimte, een apart kantoor/vergaderzaal, een keuken en het sanitair (2 toiletten). De kantoren zijn afgewerkt met een verlaagd plafond met geïntegreerde Ledverlichting, ventilatie en plafondunits om te koelen en te verwarmen. De keuken bevindt zich in de open-space ruimte. Intern is het eerste verdiep via een vide met glas gescheiden van het gelijkvloers. Het gelijkvloers van de showroom/bedrijfshal beschikt over Ledverlichting, verwarming en koeling via plafondunits, gepolierde betonvloer. Het gelijkvloers is toegankelijk via 2 aparte glazen loopdeuren (1 aan de voorzijde en 1 aan de zijkant) en via een automatische sectionale poort. De grote raampartijen van grond tot aan het dak het gelijkvloers bieden een mooie inkijk en veel lichtinval voor zowel het gelijkvloers als het eerste verdiep. Ideaal voor combinatie van werkatelier, showroom, stockage en kantoren. Alarm en camerabewaking kunnen gedeeld worden. Ruimte op de buitentotem voorzien voor publiciteit. Huurprijs bedraagt 2195 €/maand inclusief 3 staanplaatsen. Onroerende voorheffing is ten laste van de huurder en bedraagt forfaitair 150€/maand. Op 150m is er tevens een publieke gratis parking met 2 laadpalen. Gelegen langs de Verbindingslaan Diepenbeek-Genk en op 1min van op- en afrit Diepenbeek van de E313. Beschikbaar uiterlijk op 1 oktober 2024 of vroeger in overleg. INFO 011 74 1234OPGELET bestemmingsvoorschriften RUP Dorpsveld 2 zijn van kracht, de activiteiten van de huurder dienen hiermee overeen te stemmen (zie bijlage). Want to know more?

320
contact
details
Email
Call
+32 11 74 12 34
Industrial building for rent Diepenbeek (RBK39595)
1 290 €

3590 Diepenbeek

KMO-Unit van 198m² met inpandig kantoor en 3 parkeerplaatsen gelegen op het industrieterrein van Diepenbeek. Deze locatie biedt een goede verbinding met de E313, alsook met centrumsteden zoals Hasselt, Genk en Tongeren. TECHNISCHE KENMERKEN - oppervlakte hal: 168m² - oppervlakte kantoor met sanitair: 30m² - polybeton vloer - vrije hoogte: 6m - elektrische sectionaalpoort en loopdeur - beschikbaar vanaf 01/06/2024 Verhuur onder btw-stelsel. Bezichtigingen na afspraak via ons kantoor. Voor meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Office space for rent Diepenbeek (RBG87732)
6 000 €

3590 Diepenbeek

Deze multi-functionele ruimte van +/- 530m² is gelegen op het gelijkvloers en bestaat deels uit open-space ruimte en deels over meerdere aparte vergaderruimtes/kantoren. Tevens is er een ruime inkomhal met ontvangstbalie. Deze volledig afgewerkte ruimte beschikt over de nieuwste technieken qua ventilatie, koeling en verwarming (via een warmtepompsysteem). Design LED-verlichting of verlaagd plafond let LED-tegels, akoestische wandpanelen, sanitair en kitchenette zijn aanwezig. Grote visibiliteit en veel lichtinval dankzij grote raampartijen. Verder kan er optioneel beperkte opslagruimte bijgehuurd worden.6000 €/maand excl. 21% BTW (terbeschikingstelling) inclusief deel van het meubilair, onroerende voorheffing en 6 privatieve parkings. Er zijn reeds wachtbuizen voorzien voor laadpalen. Voor de lasten (groenonderhoud, brandverzekering en ramenwas) wordt er een maandelijkse provisie gevraagd van 250 € (excl. 21% BTW).Op 150m is er tevens een publieke gratis parking. Gelegen langs de Verbindingslaan Diepenbeek-Genk en op 1min van op- en afrit Diepenbeek van de E313. INFO 011 74 1234OPGELET bestemmingsvoorschriften RUP Dorpsveld 2 zijn van kracht, de activiteiten van de huurder dienen hiermee overeen te stemmen (zie bijlage). Want to know more?

530
contact
details
Email
Call
+32 11 74 12 34

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Diepenbeek (3590).

2 750 €

3500 Hasselt

Gelegen aan de levendige Fruitmarkt 7 in het hart van Hasselt, bieden wij u een uitzonderlijk handelspand van 260 m² aan, verdeeld over vier niveaus, elk met een oppervlakte van 65 m².Dit pand is ideaal voor diverse commerciële doeleinden en biedt een veelzijdige indeling die uw onderneming optimaal kan ondersteunen. De gelijkvloerse verdieping is voorzien van een geïnstalleerde toog, perfect voor een horecazaak, winkel of andere commerciële doeleinden.De grote etalageramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een uitstekende zichtbaarheid vanaf de straat, wat uw bedrijf extra in de kijker zet.Op de tweede verdieping bevindt zich een volledig uitgeruste keuken. Deze verdieping biedt voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden of als pantryruimte voor een kantoor. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen en biedt voldoende werk- en opbergruimte.De derde verdieping beschikt over een badkamer, wat het pand extra comfort biedt voor zowel personeel als klanten. Deze verdieping kan verder ingericht worden als kantoorruimte, opslagruimte of naar eigen wens en behoeften.Met zijn strategische ligging in het centrum van Hasselt, omringd door winkels, horecagelegenheden en andere commerciële activiteiten, biedt dit handelspand een uitstekende locatie voor uw onderneming.De huurprijs bedraagt €2750 per maand, met een bijkomend voorschot van €300 per maand voor de onroerende voorheffing (KI).De centrale ligging zorgt voor een hoge voetgangersstroom en gemakkelijke bereikbaarheid, wat een significant voordeel is voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden die dit unieke handelspand te bieden heeft. (011)48.58.86 of per mail : ### Want to know more?

260
contact
details
Email
Call
+32 11 48 58 86

Handelspand van 165 m² op de Genkersteenweg in HasseltDit pand is gelegen op de drukke commerciële verbindingsweg tussen Hasselt en Genk op nummer 422. Het is gelegen vlak aan het rondpunt van Bokrijk. U kan bijgevolg genieten van voldoende passage.Voor het gebouw is er ruime parkeermogelijkheid.De oppervlakte is 165m² en bestaat uit een toonzaal met ruime vitrine, een receptie/ ontvangst, een berging, een keuken, een berging met toilet.De winkelruimte is volledig geschilderd en voorzien van verlichting.Wenst dit pand te bezichtigen, aarzel niet en neem contact op met Valère Vangeel via ### of mail ### . Want to know more?

165
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00

Kantoor 300m², met een étalage van 15m, op commerciële topligging, zeer zichtbaar en strategisch gelegen aan het kruispunt Kuringersteenweg met Grote Ring, op slechts enkele minuten van oprit 27 van de E313. Aan de achterzijde voorzien van kleine laadkade. Auto 5, Gordijnen Castermans, Carrefour, Lunch Garden, Pizza Hut en Brico zijn er uw buren. Ruime parkeergelegenheid voor het pand en in de omgeving. Het pand werd volledig vernieuwd, geïsoleerd, voorzien van nieuwe ramen, keuken, sanitair, elektriciteit, verwarming en nieuwe vloer. Verwarming op aardgas. EPC label B Onroerende voorheffing ten laste van de huurder: € 398,00 per maand. Gemeenschappelijke lasten: € 50,00 per maand. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50

Winkelruimte 300m², ook geschikt voor kantoor, met een étalage van 15m, op commerciële topligging, zeer zichtbaar en strategisch gelegen aan het kruispunt Kuringersteenweg met Grote Ring, op slechts enkele minuten van oprit 27 van de E313. Aan de achterzijde voorzien van kleine laadkade. Auto 5, Gordijnen Castermans, Carrefour, Lunch Garden, Pizza Hut en Brico zijn er uw buren. Ruime parkeergelegenheid voor het pand en in de omgeving. Het pand werd volledig vernieuwd, geïsoleerd, voorzien van nieuwe ramen, keuken, sanitair, elektriciteit, verwarming en nieuwe vloer. Verwarming op aardgas. EPC label B Onroerende voorheffing ten laste van de huurder: € 398,00 per maand. Gemeenschappelijke lasten: € 50,00 per maand. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
1 878 €

3500 Hasselt

Moderne gelijkvloerse kantoorruimte van 230m² geniet veel lichtinval en visibiliteit dankzij de grote raampartijen en de ligging langs de grote ring van Hasselt. 4 privatieve niet overdekte parkings en stockageruimte van 22m² in de kelder worden mee verhuurd. De kantoren bestaan uit een grote open-space ruimte, directiekantoor met glazen wanden, kitchenette met toestellen, aparte grote bergruimte dewelke terug bij de kantoorrruime gevoegd kan worden. Heren-, dames- en mindervalidentoiletten gemeenschappellijk en er is een douche aanwezig. Verlaagde plafonds met LED-verlichting. Koeling en verwarming via wandunits op elektriciteit. Proximus fiber en Telenet aanwezig. Alarm voorzien via de verhuurder maar abonnement meldkamer ten laste van de huurder. Rookmelders aanwezig. De grote raampartijen beschikken over elektrische en manuele zonnewering. Huurprijs kantoor bedraagt 1.878 euro per maand. De huur van de 4 parkings bedraagt 200 euro/maand. Gemeenschappelijke kosten bedragen 490 euro/maand en omvatten afvalophaling, poets gemeenschappelijke delen, poets toiletten, poets ramen en het onderhoud van de parking. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Beschikbaar vanaf 1 juli 2024. De duur van het huurcontract dient tot 30 maart 2029 te lopen. INFO ### Want to know more?

230
contact
details
Email
Call
+32 11 74 12 34
1 282 €

3500 Hasselt

KANTOORRUIMTE (114m²) OP TOP-LOCATIE IN CENTRUM HASSELT. TROEVEN: - Gelegen in TT-center, op 13de verdieping. - Vlotte bereikbaarheid. - Instapklaar. - Parking in de onmiddelijke omgeving. BESCHRIJVING: - De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 114m². - Indeling ruimte: verschillende aparte kantoren, keuken en sanitair. HUURPRIJS EN KOSTEN: - Kantoorruimte: 135€/m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: info volgt - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder - Jaarlijkse indexering De aanvaarding van huurder gebeurt steeds in overleg met verhuurder. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 86 18 88
Price on request

3500 Hasselt

ROYALE COMMERCIËLE RUIMTE OP DE KLEINE RING Uw kantoor, praktijkruimte of handelspand op toplocatie op de Kleine Ring van Hasselt? Dat kan! Ontdek het exclusieve nieuwbouwproject Fendi, gelegen pal tegenover het nieuwe stadhuis ’t Scheep. Dankzij de klassevolle architectuur en de sublieme ligging heeft u aan uitstraling en visibiliteit geen gebrek! Laat u binnen verrassen door de royale ruimtes die nog volledig naar eigen wens op te delen alsook in te richten zijn. Wij bieden de ruimte aan in 2 aparte praktijken, eentje van 328m2 en eentje van 172m2 (VERKOCHT). In de ondergrondse garage kunnen er nog ruim voldoende autostaanplaatsen aangekocht of gehuurd worden. Inrit garage via de Welvaartstraat. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse bezoek onze website ### of contacteer ons op ### wij maken graag tijd voor u vrij! Volg ons voor de laatste nieuwigheden zeker ook op social media. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 80
Price on request

3500 Hasselt

COMMERCIËLE RUIMTE MET UITSTEKENDE LIGGING Residentie Gezelle is gelegen net binnen de groene boulevard van Hasselt, op toplocatie tussen het Dusartplein en de Kunstlaan. De middenstand en horecazaken liggen op wandelafstand, evenals de openbare diensten (stadsbibliotheek, stadsdiensten,…) en het openbaar vervoer. De ruimte is ongeveer 150m2 groot en is ideaal voor kantoor, praktijkruimte of handelsruimte! Met andere woorden: u kan het pand nog volledig naar uw keuze indelen. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse autostandplaats. Extra parking nodig? In de residentie naast residentie Gezelle is er de mogelijkheid om een extra parking aan te kopen. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse bezoek onze website ### of contacteer ons op ### wij maken graag tijd voor u vrij! Volg ons voor de laatste nieuwigheden zeker ook op social media. Want to know more?

150
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 80
Price on request

3500 Hasselt

Features of the Office Space: - Lots of light: Thanks to the large windows, you can enjoy natural light all day long. - Beautiful views: An impressive view of Hasselt provides an inspiring work environment. - Excellent Facilities: The office space has ventilation, heating, cooling and blinds. - Common Facilities: You can use a communal meeting room, a large social area, a kitchenette and communal sanitary facilities. Location benefits: - Grand Ring Hasselt: Located next to the Great Ring, giving you easy access to major arteries. - Accessibility: Easily accessible by both car and public transport. Ideal for: - Companies looking for an inspiring and well-equipped workplace. - Start-ups and growing companies that need flexible office solutions. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50
Price on request

3500 Hasselt

Layout: Warehouse: 1500 m² Consisting of 1 large hall with a clear height of approximately 4 meters and a hall with two entrances (2 sectional doors) with a free height of approximately 6 meters. Offices: 250 m² Consisting of offices, kitchen, meeting room. Overall: - Gas connection - Parking Want to know more?

1750 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50
750 €

3500 Hasselt

Deze handelsruimte bevindt zich vlakbij de grote ring van Hasselt. Langs de straatzijde kan u de handelsruimte terugvinden. Aan de achterzijde van dit pand bevindt zich nog een opslagruimte van 139 m²! Had u dit pand graag bezichtigd? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

128
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 85
619 €

3500 Hasselt

Productive workspace for three that comes with everything taken care of. Make a home for your business with 15 sqm of private office space in Regus Kapertoren, ideal for 3 employees. Our medium offices are fully serviced and have everything taken care of - from the furniture to the high-speed WiFi - so you can focus on driving your business forward. Find flexible office space for rent for as little as a day or stay for longer and personalise your space to suit the unique needs of your business. Regus Private Offices include: • Access to our global network with thousands of locations worldwide • Highly trained reception and support team • Secure, business-grade technology and WiFi • Printers and access to admin support • Cleaning, utilities and security • Desk space available by the hour, day or month • Regular networking and community events • Easy booking and account management via our app • Customisable and flexible layouts • Scale up or move locations to suit your needs • High-quality ergonomic furniture • Additional access to 60 sqm of shared workspace • Pricing starts at 619€ All images shown in this listing belong to our locations but may not correspond to this specific centre. Enquire now Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 2 893 35 11
1 150 €

3500 Hasselt

This 84m² commercial property offers an excellent opportunity to let your business thrive. Here are some of the highlights of this lovely commercial property: Characteristics of the Commercial Premises: Visible location: Located at a visible location on the small ring in the bustling center of Hasselt, this building enjoys maximum visibility and exposure for your company. It's an excellent opportunity to attract potential customers and promote your business. Spacious and Versatile: With an area of 84m², this commercial property offers plenty of space for various business activities. Whether you're running a store, office, or service business, you'll find the space you need to grow here. Central location: Thanks to its central location in the center of Hasselt, you benefit from a lively and dynamic environment with a wide range of amenities, shops and restaurants nearby. Representative: The building is well maintained, giving it a professional look that inspires trust among customers and partners. The quickest way to visit this commercial property? Request your visit via the red button on our website ### ) or you can contact us by phone at ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50
Price on request

3500 Hasselt

This is your chance to settle in a prime location in Hasselt! This spacious 381m² commercial property, located on the King Albert Street, offers an excellent opportunity to let your business flourish. Characteristics of the Commercial Premises: Ideal Location: Located on the Koning Albertstraat, Hasselt's shopping street, this building enjoys excellent visibility and accessibility. You are right at the heart of the city's commercial activity. Spacious and Versatile: With an area of 381m², this building offers plenty of space for various business activities. Whether you want to set up a store, showroom, office space,... you'll find the space you need here. Modern and Representative: The building is modern and well maintained, giving it an inviting and professional look. This contributes to the attraction to potential customers and partners. Visibility and Traffic: Thanks to its location in Hasselt's shopping street, this building enjoys a constant traffic of passers-by, which ensures maximum visibility and potential customer flow. Environment: In the immediate vicinity, you can find a wide mix of luxury stores, boutiques and larger chains such as Inno, Hema, Standard Bookstore, Veritas, Esprit, Versato Jewelers, Jules, Ici Paris XL,... Layout: - Floor +1:163m² storage - Ground floor: retail space 176m² - Floor -1: storage space 42m² For more information about the rental price and specific conditions, we invite you to contact us. A viewing of this spacious commercial property is also possible, so you can experience the potential of this great location for yourself. The quickest way to visit this commercial property? Contact the broker directly at ### or by email ### . See you soon Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50