Industrial building to rent - Hasselt

25 results (1 - 20)
2 575 €

3500 Hasselt

KMO-unit van 394m² met 5 parkeerplaatsen en een extra verdiep van 47m² gelegen aan de Trichterheideweg in het gloednieuwe KMO-park C-site (vroegere Coca-Cola site aan het kanaal) aan de grote ring te Hasselt. Deze KMO-unit geniet een mooie lichtinval dankzij de glaspartij in de gevel en de lichtstraat met rookkoepel. Het verdiep beschikt eveneens over lichtinval waardoor dit ook als kantoor zou kunnen benut worden. Tevens is er een toilet met handenwasser voorzien. De vrije hoogte van de hal bedraagt 6m. Elektrische sectionaal poort met loopdeur, poly-betonvloer, Led-verlichting, fiber, basis-voorziening stopcontacten, aansluiting brandcentrale en voorziening brandalarm zijn aanwezig.Ideaal geschikt als opslagplaats (met optioneel kantoor), showroom of voor productie. C-site is een future-proof bedrijvenpark met een innovatieve mix van duurzame industriële gebouwen, kantoren, showrooms én projecten op maat. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten zijn ten laste van de Huurder. Huur bedraagt 2575€/maand (excl. BTW indien van toepassing) INFO ### Want to know more?

394
contact
details
Email
Call

Op zoek naar een praktische en bereikbare uitbreidingsplek voor je zaak? Met Kaai West krijgt jouw bedrijf ruimte voor ontwikkeling en groei! Ontdek unit 3 in bedrijvenpark Kaai West te Hasselt - de perfecte oplossing voor groeiende ondernemers op een unieke én zeer bereikbare locatie.Deze unit biedt een ruime opslagruimte van 180 m² plus een handig kantoor van 30 m², ideaal om materialen veilig te stockeren, een showroom in te richten voor klanten of als extra werkruimte. De kmo-loods is uitermate geschikt voor kleine of middelgrote bedrijven waar er een link is met ambacht, productie, opslag of het tentoonstellen van producten. Met andere woorden: voor bedrijven met productieactiviteiten zoals onderhoudsfirma’s van technische installaties, interieurwerkers, bewerkers van natuursteen, loodgieters...Gerealiseerd in 2023 door HVC Architecten en nu instapklaar, zorgt unit 3 ervoor dat je meteen aan de slag kunt zonder tijdverlies. De ligging is top: dicht bij de E313 en het centrum van Hasselt, met het Albertkanaal om de hoek voor een vlotte logistiek.Kaai West is jouw plek als je zoekt naar een praktische, toegankelijke ruimte met een nette uitstraling om eventueel ook klanten te ontvangen.Maak van unit 3 jouw nieuwe professionele thuisbasis.Graag meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in, en wij nemen snel contact met je op! Want to know more?

180 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI92794)
4 000 €

3500 Hasselt

Zeer grote bedrijfsunit gelegen op de Walenstraat , vlakbij Hasselt en de op- en afritten van zowel E313 (Antwerpen - Luik) als E314 (Brussel - Aken - Köln). Deze bedrijfshal maakt deel uit van een complex van bedrijfsruimtes, gelegen aan de achterzijde van de Corda Campus. KENMERKEN UNIT: - oppervlakte: 1420m² - 2 kantoorruimtes en sanitair - vrije hoogte: 5m - betonvloer - 1 elektrische sectionaalpoort - voldoende parkeerplaatsen Igb – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI91581)
4 950 €

3500 Hasselt

Uitermate goed gelegen bedrijfsgebouw van 1.250 m² te huur op amper 1,6 km van de bedrijvige Kempische Steenweg (N74) met onmiddellijke verbinding naar de Grote Ring rond Hasselt. Deze ligging betreft een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. De verwarmde loods met een vrije hoogte van 6 m is voorzien van o.a. 2 sectionale poorten, lichtstraten met rookluik, polybetonvloer, LED-verlichting en zonnepanelen. Tevens aanwezigheid van inpandige burelen met warmtepomp. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard en beveiligd terrein. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

1250 1250 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI87359)
1 200 €

3500 Hasselt

Bedrijfsunit gelegen op de Walenstraat , vlakbij Hasselt en de op- en afritten van zowel E313 (Antwerpen - Luik) als E314 (Brussel - Aken - Köln). Deze bedrijfshal maakt deel uit van een complex van bedrijfsruimtes, gelegen aan de achterzijde van de Corda Campus. KENMERKEN UNIT: - oppervlakte: 240m² - inpandig kantoor met aparte inkomdeur - vrije hoogte: 5m - betonvloer - 1 elektrische sectionaalpoort - voldoende parkeerplaatsen Igb – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI79926)
2 490 €

3500 Hasselt

Deze ruime bedrijfshal (+/- 630m²) met parking en buitenruimte beschikt over een lichtstraat, automatische sectionaal poort met ramen, loopdeur, polybetonvloer en een raam in de gevel. het terrein is volledig omheind en beschikt over een automatische schuifpoort. De parking is verlicht. De hal is gelegen in bedrijventerrein Hasselt-Kiewit en vlot bereikbaar via de E314 en de N74 (Hasselt-Eindhoven). De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Huur 2.490 € (excl. 21% BTW). Vrije hoogte bedraagt maximaal 6M. Beschikbaar in overleg. INFO ### Want to know more?

630
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI57771)
7 565 €

3500 Hasselt

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op het industrieterrein 'Stadsheide' (Hasselt), vlakbij de Corda Campus. Goede verbinding met zowel de E314 als de E313. Dit multifunctionele gebouw bestaat uit een combinatie van showroom, kantoren en verschillenden magazijnen/ateliers. Brede waaier van mogelijkheden op deze site, oppervlaktes van 300 tot 3000m² beschikbaar. KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 1200m² - VH: 4,5m - 1 sectionaalpoort - verwarming: aerothermen op gas KENMERKEN SHOWROOM/KANTOOR: - oppervlakte: 450m² (300m² showroom, 150m² kantoor) - indeling: showroom, 2 landschapskantoren, vergaderzaal, sanitair, kitchenette - voorzien van airconditioning TROEVEN: - zeer goede locatie in de nabijheid van de Corda-campus - mogelijkheid om als één grote ruimte te gebruiken, maar ook opdeelbaar in verschillende units (aparte nutsleidingen en sanitair zijn reeds voorzien) - zeer goede stroomvoorziening Kortom een gebouw op een centrale locatie met een waaier aan mogelijkheden! Iab – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Want to know more?

5850
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI57770)
Price on request

3500 Hasselt

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op het industrieterrein 'Stadsheide' (Hasselt), vlakbij de Corda Campus. Goede verbinding met zowel de E314 als de E313. Dit multifunctionele gebouw bestaat uit een combinatie van showroom, kantoren en verschillenden magazijnen/ateliers. Er kunnen eveneens kleinere ruimtes gehuurd worden in dit complex, gaande van 300m² tot 3000m². KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 3000m² - VH: 4,5m - 6 sectionaalpoorten - verwarming: aerothermen op gas KENMERKEN SHOWROOM/KANTOOR: - oppervlakte: 450m² (300m² showroom, 150m² kantoor) - indeling: showroom, 2 landschapskantoren, vergaderzaal, sanitair, kitchenette - voorzien van airconditioning TROEVEN: - zeer goede locatie in de nabijheid van de Corda-campus - mogelijkheid om als één grote ruimte te gebruiken, maar ook opdeelbaar in verschillende units (aparte nutsleidingen en sanitair zijn reeds voorzien) - zeer goede stroomvoorziening Kortom een gebouw op een centrale locatie met een waaier aan mogelijkheden! Iab – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Want to know more?

5850
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI57769)
1 625 €

3500 Hasselt

Centraal gelegen magazijn op het industrieterrein 'Stadsheide' (Hasselt), vlakbij de Corda Campus. Goede verbinding met zowel de E314 als de E313. Deze magazijnruimte is voorzien van 1 poort, een sanitaire cel en een ingebouwd kantoor. Op deze site zijn units van 300 tot 3000m² beschikbaar. KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 300m² - VH: 4,5m - 1 sectionaalpoort - verwarming: aerothermen op gas - ingebouwde kantoren + sanitair TROEVEN: - zeer goede locatie in de nabijheid van de Corda-campus - mogelijkheid om grotere oppervlaktes te creëren Iab – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Want to know more?

5850
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI57767)
3 440 €

3500 Hasselt

Centraal gelegen magazijn op het industrieterrein 'Stadsheide' (Hasselt), vlakbij de Corda Campus. Goede verbinding met zowel de E314 als de E313. Deze magazijnruimte is voorzien van 2 poorten een sanitaire cel en ingebouwde kantoren. Op deze site zijn units van 300 tot 3000m² beschikbaar. KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 750m² - VH: 4,5m - 2 sectionaalpoorten - verwarming: aerothermen op gas - ingebouwde kantoren + sanitair TROEVEN: - zeer goede locatie in de nabijheid van de Corda-campus - mogelijkheid om grotere oppervlaktes te creëren Iab – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Want to know more?

5850
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI34928)
950 €

3500 Hasselt

BEDRIJFSUNIT VAN 144M² TE HASSELT. KENMERKEN UNIT - Vloeroppervlakte 120m² - Verdieping van 24m². - 1 Sectionaalpoort: 4m breed x 4.20m hoog. - Verdieping van 24m². - Elektriciteit volledig afgewerkt - Internet aansluitingen - Alarm bekabeling - Camera bekabeling - Toilet. - Vrije hoogte: 6m. - Gepolierde betonvloer. - Lichtstraat. - Glazen deur met bovenglas. - Parking aan voorzijde. EXTRA INFORMATIE - Beschikbaar vanaf 01/02/2024. - Aanvaarding huurder steeds in overleg met verhuurder. - Verhuur onder het BTW-stelsel, vermelde huurprijs en kosten te verhogen met 21% BTW. - Raming gemeenschappelijke kosten: € 100,- per maand. - Onroerende voorheffing, kosten/verbruik nutsvoorzieningen ten laste van huurder. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI28909)
1 527 €

3500 Hasselt

High-quality SME unit of 180 m² consisting of 149 m² storage space combined with 61 m² offices for rent. Excellently located along the Albert Canal at barely 6 minutes from the E313 motorway's entry/exit 27 'Hasselt West'. The high-quality warehouse (fire class C) with a clear height of 6 m is equipped with, among other things, an automatic sectional door (4 m W x 4.25 m H) with wicket door, skylight with smoke vent and polyconcrete floor (1 t/m²). The warehouse is suitable for both storage and production and offers an ideal environment for doing business in green surroundings with a view of the water. In addition, the ready-to-use offices are equipped with air conditioning, sanitary facilities and plenty of natural light. Possibility of installing your own kitchenette. The storage space with office is part of the brand-new "Kaai West" SME park consisting of 6 sustainable SME units ranging from 180 m² to 240 m² for rent with the possibility of offices ranging from 30 m² to 118 m². Possibility of renting private parking spaces. Available immediately. Contact PANORAMA for additional information or a no-obligation site visit ### Want to know more?

210 210 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI28907)
1 143 €

3500 Hasselt

Newly built SME unit of 180 m² for rent. Excellently located along the Albert Canal at barely 6 minutes from the E313's entrance/exit 27 'Hasselt West'. The high-quality warehouse (fire class C) with a clear height of 6 m is equipped with, among other things, an automatic sectional door (4 m W x 4.25 m H) with wicket door, skylight with smoke vent and polyconcrete floor (1 t/m²). The shed is suitable for both storage and production and offers an ideal environment for business in green surroundings with a view of the water. The unit is part of the brand new SME park "Kaai West" consisting of 6 sustainable SME units of 180 m² to 240 m² for rent with possibility of offices of 30 m² to 118 m². Possibility of renting private parking spaces. Available immediately. Contact PANORAMA for additional information or a no-obligation site visit ### Want to know more?

180 180 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI28905)
1 412 €

3500 Hasselt

Newly built SME unit of 235 m² for rent. Excellently located along the Albert Canal at barely 6 minutes from the E313's entrance/exit 27 'Hasselt West'. The high-quality warehouse (fire class C) with a clear height of 6 m is equipped with, among other things, an automatic sectional door (4 m W x 4.25 m H) with wicket door, skylight with smoke vent and polyconcrete floor (1 t/m²). The shed is suitable for both storage and production and offers an ideal environment for business in green surroundings with a view of the water. The unit is part of the brand new SME park "Kaai West" consisting of 6 sustainable SME units of 180 m² to 240 m² for rent with possibility of offices of 30 m² to 118 m². Possibility of renting private parking spaces. Available immediately. Contact PANORAMA for additional information or a no-obligation site visit ### Want to know more?

235 235 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call

Heeft jouw bedrijf nood aan een ruime en volledig afgewerkte werkplaats of opslagruimte? De KMO-Units van Kaai West zijn erg gunstig én mooi gelegen, vlakbij het centrum van Hasselt, de E313 en met zicht op het Albertkanaal. Ze vormen een ideale en aangename plek om te werken en je klanten te ontvangen.De kmo-loodsen zijn volledig afgewerkt opgeleverd en zijn uitermate geschikt voor kleine of middelgrote bedrijven waar er een link is met ambacht, productie, opslag of het tentoonstellen van producten. Met andere woorden: voor bedrijven met productieactiviteiten zoals onderhoudsfirma’s van technische installaties, interieurwerker, bewerker natuursteen, loodgieters... Verschillende units beschikken ook over een kantoorruimte.Unit 1 heeft een opslagruimte van 149m2 en een kantoorruimte van 61m2. Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI24092)

Heeft jouw bedrijf nood aan een ruime en volledig afgewerkte werkplaats of opslagruimte? De KMO-Units van Kaai West zijn erg gunstig én mooi gelegen, vlakbij het centrum van Hasselt, de E313 en met zicht op het Albertkanaal. Ze vormen een ideale en aangename plek om te werken en je klanten te ontvangen.De kmo-loodsen zijn volledig afgewerkt opgeleverd en zijn uitermate geschikt voor kleine of middelgrote bedrijven waar er een link is met ambacht, productie, opslag of het tentoonstellen van producten. Met andere woorden: voor bedrijven met productieactiviteiten zoals onderhoudsfirma’s van technische installaties, interieurwerker, bewerker natuursteen, loodgieters... Verschillende units beschikken ook over een kantoorruimte.Unit 2 heeft een opslagruimte van 180m2. Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBI24091)

Heeft jouw bedrijf nood aan een ruime en volledig afgewerkte werkplaats of opslagruimte? De KMO-Units van Kaai West zijn erg gunstig én mooi gelegen, vlakbij het centrum van Hasselt, de E313 en met zicht op het Albertkanaal. Ze vormen een ideale en aangename plek om te werken en je klanten te ontvangen.De kmo-loodsen zijn volledig afgewerkt opgeleverd en zijn uitermate geschikt voor kleine of middelgrote bedrijven waar er een link is met ambacht, productie, opslag of het tentoonstellen van producten. Met andere woorden: voor bedrijven met productieactiviteiten zoals onderhoudsfirma’s van technische installaties, interieurwerker, bewerker natuursteen, loodgieters... Verschillende units beschikken ook over een kantoorruimte.Unit 3 heeft een opslagruimte van 180m2 en een kantoorruimte van 30m2. Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call

Heeft jouw bedrijf nood aan een ruime en volledig afgewerkte werkplaats of opslagruimte? De KMO-Units van Kaai West zijn erg gunstig én mooi gelegen, vlakbij het centrum van Hasselt, de E313 en met zicht op het Albertkanaal. Ze vormen een ideale en aangename plek om te werken en je klanten te ontvangen.De kmo-loodsen zijn volledig afgewerkt opgeleverd en zijn uitermate geschikt voor kleine of middelgrote bedrijven waar er een link is met ambacht, productie, opslag of het tentoonstellen van producten. Met andere woorden: voor bedrijven met productieactiviteiten zoals onderhoudsfirma’s van technische installaties, interieurwerker, bewerker natuursteen, loodgieters... Verschillende units beschikken ook over een kantoorruimte.Unit 5 heeft een opslagruimte van 235m2.Ontdek bedrijvenpark Kaai West op 16 & 17 september! ### Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBH88113)
1 270 €

3500 Hasselt

Bedrijfsruimte of opslagmagazijn van 225m² (18,3m x 12,3m), zeer goed gelegen in KMO-gebied, aan de achterzijde van een bestaand gebouw. Vlakbij de op- en afrit N°29 van de E 313. Recent gebouwd en bestaande uit een volledige bruikbare ruimte (geen pijlers in gebouw), een bureel, berging en sanitair. De hal is voorzien van een sectionaalpoort (4m x 4m) en een aparte toegangsdeur. Vrije hoogte is +/- 7m. Buitenparking voor enkele auto's. Zonnepanelen aanwezig. Onmiddellijk beschikbaar. Provisie gemeenschappelijke lasten en elektriciteit: € 150,00 per maand Verhuring onder toepassing van de BTW 21% Bezichtigen na afspraak via ons kantoor Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hasselt (RBH78989)
1 500 €

3500 Hasselt

Bedrijfshal van +/- 288m² met voorstrook van +/- 105m² (inrit en parking) gelegen in bedrijvenpark Ekkelgaarden te Hasselt. Dit bedrijvenpark is gelegen vlak aan de afrit Hasselt-Kortessem van de E313 en 5 min rijden van Hasselt Centrum. De bedrijfshal beschikt over een afgescheiden kantoorruimte met aparte toegangsdeur en geniet van veel lichtinval dankzij de grote raampartij. Teven is er een apart toilet. Verder beschikt de bedrijfshal over een lichtstraat met rookluik, automatische sectionaalpoort, warm waterboiler, brandcentrale, brandslang, LED-verlichting, wateraanvoer en WIFi. Tevens is er een buitenruimte ( inrit + parking) die verlicht is. Terbeschikkingstelling: 1500€ (excl. 21% BTW) per maand. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke lasten ten laste van de bezetter. INFO ### Want to know more?

393
contact
details
Email
Call