Business surface for sale - Diksmuide

4 results (1 - 4)
Price on request

8600 Diksmuide

Welkom in de Bloemmolens, een stukje industrieel erfgoed vol charme en geschiedenis. De karaktervolle torens staan al decennialang leeg, maar nu is het tijd voor verandering. Het is tijd voor de toekomst. Heden en verleden smelten samen tot een stijlvol gebouw waar comfortabel, industrieel en duurzaam wonen/werken centraal staat. Om de bloemmolens terug nieuw leven in te blazen, bouwen we de linkervleugel om tot een stijlvol wooncomplex. De toren biedt 26 unieke appartementen en voorziet ruimte voor 31 parkeerplaatsen. Met uitzicht over de polders of op het centrum heb je een adembenemend vergezicht. Door de aanwezigheid van water en groen is het hier telkens opnieuw zalig thuiskomen. De rechtervleugel zal ruimte bieden aan een unieke horecazaak (gelijkvloers + 1ste verdiep) in combinatie met kantoorruimtes over de resterende verdiepen.Gelijkvloers en eerste verdiep samen bieden een bruikbare oppervlakte van ca. 340m², buiten kan een groot zonnig terras geplaatst worden met zicht op de broeken.De unieke combinatie van karaktervolle elementen met de uitmuntende locatie maakt dat ieder wie hier met kennis van zaken zijn horecadroom wil waarmaken onmiddelijk vertrokken is. Ben jij de ondernemer die we zoeken om hier te knallen? bezorg ons dan snel uw visie en plan van aanpak. Samen met de bouwpromotor bekijken we wat de Bloemmolens voor u kunnen betekenen. Aanbod: Gelijkvloers commerciële ruimte van ca. 89.23m² met zeer groot buitenterras (zicht op de broeken) eerste verdiep commerciele ruimte van ca. 89,52m² + vergaderzaal van 161,19m² (voor ontvangst van bedrijven/groepen/feesten) Enkele unieke redenen om uw plaatsje in deze architecturele parel te bemachtigen: Indrukwekkende architectuur (enig in zijn soort); Centrale ligging, dicht bij centrum doch genieten van alle rust en verzichten; Door casco oplevering nog volledig naar eigen smaak verder af te werken; Unieke erfgoed elementen aanwezig die de ruimte een specifiek karakter geven; De ruime vergaderzaal kan heel wat bedrijven aantrekken en vormen de perfectie symbiose met de horecazaak (win/win) Ruime fietsenstalling en parkeerplaatsen beschikbaar ... Wens je een brochure te bekomen waar we de geschiedenis van de bloemmolens en de nieuwe bouwplannen verder toelichten? Neem dan snel contact op met uw Diksimmo makelaar, we helpen u graag verder. Want to know more?

340
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Diksmuide (RBE10983)
195 000 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige nieuwbouw Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 100 m² voorzien van een kitchenette en apart toilet, ruime berging (87 m²) en groot terras / koer (32 m²).Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Want to know more?

219
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Diksmuide (RBE10980)
186 204 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige nieuwbouw Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 155 m² voorzien van een berging en apart toilet.Mogelijkheid om deze handelsruimte ook samen te voegen met de naastliggende handelsruimte die te koop wordt aangeboden.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Want to know more?

155
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Diksmuide (RBE10979)
177 600 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 148 m² voorzien van een berging en apart toilet.Mogelijkheid om deze handelsruimte ook samen te voegen met de naastliggende handelsruimte die te koop wordt aangeboden.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Want to know more?

148
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Diksmuide (8600) + Suburbs.

295 000 €

8620 Nieuwpoort

Cette nouvelle construction à petite échelle, dans une résidence moderne De Oude Veurnevaart, est idéalement située dans le centre de Nieuport-Ville. Vous vous trouvez à distance de marche des magasins, des transports en commun et des écoles.Ce rez-de-chaussée commercial bénéficie de beaucoup de lumière grâce aux grandes fenêtres. L'espace commercial est livré comme une coquille.Il s'agit d'une excellente opportunité si vous êtes à la recherche d'un rez-de-chaussée commercial dans un emplacement stratégique avec la possibilité d'acheter un garage fermé.Contactez-nous pour plus d'informations sur le projet et les conditions de vente (sous le régime de la TVA et possibilité de 6% si les conditions sont remplies). Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Nieuwpoort (RBI70759)
Price on request

8620 Nieuwpoort

OVER TE NEMEN: Café met opgebouwde naamsbekendheid & het ganse jaar een constante omzet (winter en zomer).- binnenruimte met zitplaatsen, toog, toiletten dames/heren, alsook stockage & kitchenette.- aangenaam zonneterras +- 18 plaatsen - darts, biljart & kansspelen & TV voor sportwedstrijden aanwezig- het café is niet verbonden aan een brouwerij.- gebouw is huurcontract, het vastgoed / gebouw is dus niet te koop. (Louter overname café)Door zijn ligging vlakbij de markt / jachthaven /tramhalte trekt dit café veel passage van zowel toeristen, tweede verblijvers als vast cliënteel in alle leeftijdscategorieën .Gelegen op opvallende zonnige hoeklocatie met parkeergelegenheid voor de deur.Vrij in samenspraak - startklaar café, ideaal voor starters of horecakoppel, vereist weinig / geen personeel.Gedetailleerde inlichtingen enkel verkrijgbaar op kantoor na afspraak. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Nieuwpoort (RBH05674)
229 000 €

8620 Nieuwpoort

Ruim casco handelsgelijkvloers (122m2) gelegen in het centrum van Nieuwpoort. Zeer goede visibiliteit en passage. Parkeermogelijkheid in de buurt.Diverse schetsen beschikbaar van inrichting: medische praktijk, kantoor, delicatessenzaak. Ook interessant als investering! Mogelijkheid tot aankoop kelders & ondergrondse parkeerplaatsen.Residentie Maiden Lane is een afgewerkte residentie met 25 afgewerkte appartementen en 1 handelspand. Het project ligt op de hoek v/d Willem De Roolaan - Duinkerkestraat, pal in het centrum en met de zee & het strand op een boogscheut. (vg,gvv,wg,gvkr,niet overstromingsgevoelig, E-Peil: 60, EPC na bouw, P-score: A, G-score: A) Want to know more?

122 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Nieuwpoort (RBD10655)
265 000 €

8620 Nieuwpoort

Tout d'abord, cette propriété commerciale est très bien située ; dans le complexe commercial de la Résidence Gauguin, nous nous trouvons ici en plein centre de Nieuwpoort-Bad. L'accès à la galerie se fait par la Franslaan et la rue commerçante Albert I laan, ce qui la rend très facilement accessible. De plus, cette propriété dispose d'un énorme espace de vitrine dans la galerie. L'emplacement en coin et les nombreuses fenêtres font que ce bâtiment convient à de nombreuses activités. Dans la galerie, on trouve entre autres une entreprise de carrelage, un salon de coiffure et un restaurant italien branché. La propriété commerciale elle-même est entièrement prête à être meublée par l'acheteur/opérateur. Il s'agit également d'une opportunité intéressante pour l'investisseur parmi vous ! Want to know more?

210
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Ichtegem (RWC22492)
250 000 €

8480 Ichtegem

Deze gekende en goed draaiende Traiteurs- en Cateringzaak heeft reeds 38 jaar dezelfde uitbaters. De zaak is gespecialiseerd in BBQ en warme en koude maaltijden en in het verzorgen van alle soorten events en feesten. De huidige uitbaters zorgen voor begeleiding zodat een vlotte overname mogelijk is. Met mogelijkheid tot overname van 3 bedrijfswagens ( 3 Sprinters met koeling ) en 2 koelaanhangwagens. Met mogelijkheid tot aankoop van het onroerend vastgoed ( Grote Villa-woning met ruime werkplaats, grote tuin, dubbele garage, carport en parkeermogelijkheid voor een 13 wagens ) Kiest men ervoor om het onroerend goed niet aan te kopen, dan betreft het de overname van het handelsfonds exclusief de waarde van de bedrijfswagens. ++ Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique Want to know more?

contact
details
Email
Call

In het centrum van Ieper bieden wij u graag deze casco handelsgelijkvloers aan, gelegen in Residentie Pietershof langs de Burggraafstraat. Het pand bevindt zich op een uiterst commerciële locatie (zijstraat van de Rijselstraat), aan de rand van de Ieperse vestingen vlakbij de Sint-Pieterskerk, en is uitermate geschikt voor de uitbating van uw zaak, kantoor of vrije beroep.Dit casco handelseigendom, met een oppervlakte van circa 104 m2, wordt wind- en waterdicht opgeleverd en is dus nog vrij in te richten (handelsruimte, winkel, kantoren, keuken, toilet, etc ...) De handelszaak is toegankelijk zowel via de ingang aan de voorgevel als langs de inkomhal van het gebouw. De voorgevel is volledig uitgerust in raampartijen met automatische schuifdeuren, ideaal als etalageruimte.Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een kelderberging aan te kopen, voor extra opbergplaats. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen in de straat voorzien, naast de Sint-Pieterskerk.De realisatie kenmerkt zich tevens door een vlotte verbinding naar alle toegangswegen. U bent zo de stad uit richting autosnelweg, station,… doch kan je genieten van een centrale ligging midden centrum met de Grote Markt op slechts 500 meter stappen. De stad is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en staat bekend om haar rijk aanbod aan winkels, cultuur, ontspanning en horeca. Daarnaast is Ieper een rustige en gezinsvriendelijke stad, gelegen op fietsafstand van de vrije natuur.Wenst u meer te weten te komen over deze handelsruimte of had u graag info verkregen omtrent de mogelijkheden van uitbating? Neem dan vandaag contact op of kom langs bij ons op kantoor (Ieper - Diksmuide). Wij helpen u graag verder! Want to know more?

104
contact
details
Email
Call
495 000 €

8434 Lombardsijde

Commercieel goed gelegen handelspand en woning langs invalsweg met grote parking en afzonderlijke woning (actueel verhuurd). Het handelspand heeft een grondoppervlakte van 120m² + volledige verdieping met bureauruimte, totale handelsoppervlakte van 219m². Dit handelspand is gebouwd in 2002. De woning ernaast omvat inkom, woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers en ruime koer, deze heeft een bewoonbare oppervlakte van 149m². Uniek aanbod voor uw handelsactiviteiten! Geschikt voor handel, kantoren, diensten en horeca of vrije beroepen. Want to know more?

605 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Koolskamp (RBI93242)
249 900 €

8851 Koolskamp

Een unieke kans doet zich voor in de vorm van een handelspand (slagerij) met aangrenzende ruime woning, gelegen in de Zwevezeelsestraat 26 te Koolskamp. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een uitnodigende inkomhal, die leidt naar de woonkamer van 30m² verbonden met een open ruime keuken van 18,6m². Daarnaast biedt het pand een praktische werkplaats die uitkomt op een uitnodigende toonzaal van 31m². Op de eerste verdieping (woning) ontdekt u 3 slaapkamers varriërend in grootte van 15 tot 21,4m2 vergezeld door een ingerichte badkamer. Op het eerste verdiep, boven de handelspand, ontdekt u 2 ruimtes (14 & 17,3m2) en vaste trap naar de zolder van maar liefst 40,8m2.Denkt u aan een combinatie van wonen en werken, een ruim gezinshuis of een investering met potentieel, hier vindt u de ruimte om uw dromen te realiseren.Mis deze unieke kans niet en ontdek de mogelijkheden van dit pand. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.PLUSPUNTEN:- Ruime woning + handelspand!- Enorm veel potentieel!- Gunstige ligging! EPC: 583 kWh/m2 (UC: 0003039710)EPC: label FBruikbare vloeroppervlakte woning volgens EPC: 163m2Bruikbare vloeroppervlakte volgens EPC: 139m2‘Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### ’ Want to know more?

168
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Torhout (RBI57465)
Price on request

8820 Torhout

Dit uniek historisch horecapand 'de kluze' met woonst bereikbaar via een privé-ingang bevindt zich pal in het centrum van Torhout en beschikt over twee aparte huisnummers (twee panden). Naast een instapklaar en onmiddellijk uit te baten restaurant met zowel binnen als buiten een 40-tal zitplaatsen, een 12-tal zitplaatsen aan de bar en mogelijkheid om een terras te plaatsen voor de zaak op het conscienceplein, beschikt dit pand over een unieke woonst met karakterelementen boven de zaak met aparte ingang. Het horecagedeelte beschikt over alle nodige faciliteiten zoals een ingerichte bar, een ingerichte industriële keuken cfr. de FAVV regelgeving, recent vernieuwd sanitair, twee ruime kelders voor opslag van dranken, ruim terras en als extra troef een aparte zaal die voor diverse doeleinden kan ingezet worden met uitweg naar de achterliggende parking. Bij het betreden van het pand komt u terecht in een gezellige oase van rust waar de rijke geschiedenis van het pand gecombineerd wordt met het hedendaags tafelen. De zaak kan onmiddellijk verder worden uitgebaat zonder bijkomende investering. achterliggend aan het gebouw is een ruime openbare parking aanwezig.Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Dit bestaat uit diverse ruimtes die werkelijk ruimte en authenticiteit uitstralen. Zo beschikt het woongedeelte over een zithoek, een aparte eetkamer, een badkamer met bad en douche, bureelruimte, twee aparte toiletten, twee slaapkamers voorzien van airco. Verder is er de mogelijkheid om nog slaapkamers bij te creëren. Het pand kan eveneens ingezet worden voor andere uitbatingen zoals een vrij beroep, kantoor, winkel, voeding,... Algemeen wordt het pand verwarmd met aardgas, inventaris onroerend erfgoed: burgerhuis, vrij van brouwer, EPC 389 kWh/m2 jaar (UC 2489705) residentieel, Energielabel D (UC 2489816) HandelVerdere info via kantoor te verkrijgen. Kortom, zoekt u een uniek pand in hartje Torhout? Neem snel contact op voor meer info en bezoek ter plaatse. Want to know more?

429
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Ieper (RBI90726)
239 000 €

8900 Ieper

Op een boogscheut van de Grote Markt vinden we dit handelspand met mogelijkheid tot bewoning.De indeling is als volgt: De gelijkvloerse verdieping omvat een handelsruimte van circa 50 m². Deze ruimte kan ingezet worden voor verschillende commerciële activiteiten, zoals: horeca, kapperszaak, kantoor/praktijk, etc... .De eerste verdieping kan ingericht worden als leefruimte met keuken. De zolderruimte kan dienst doen als slaapkamer.Troeven: Toplocatie (gegeerde straat), commerciële ligging; Verschillende uitbatingsmogelijkheden; Onderkelderd; Elk bod wordt overwogen! Interesse in deze woning? Contacteer ons voor een bezoek op het nummer: ### Want to know more?

57
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Roeselare (RBI87823)
375 000 €

8800 Roeselare

Deze sfeervolle handelszaak is gelegen op een absolute toplocatie naast "De Spil" en langs de Meenseheirweg met voldoende parkeermogelijkheid rond deze Horecazaak. Deze horecazaak "Montmartre" die gekend is voor zijn warme sfeer en het lekkere eten wordt momenteel uitgebaat als Brasserie met als specialiteit de Grill gerechten. Deze handelszaak werd uitgebreid met een volledig overdekt, ingericht en verwarmd terras die plaats biedt voor 70 couverts. De grote en sfeervolle eetruimte is tevens uitgerust infrarood-verwarming, sfeerverlichting en een muziekinstallatie. Daarnaast genieten de klanten in deze ruimte ook van de open sfeer van het Grill-gebeuren. Daarnaast beschikt deze horecazaak ook nog over een volledig ingerichte keuken en een aparte bar waar klanten ook kunnen genieten van een lekkere aperitief/ cocktail of ander lekker drankje. Deze aparte bar heeft natuurlijk nog tal van mogelijkheden om de brasserie tijdens de week om te vormen tot Tea-room, Ontbijtrestaurant,..Ook is er een sanitair gedeelte met zowel met gescheiden toiletten voor mannen als voor vrouwen. Verder is er langs de Meenseheirweg ook nog een zongericht terras waar mensen bij mooi weer of tijdens de zomermaanden buiten kunnen genieten van hun maaltijd/ drankje. Verder beschikt deze waardevolle en goed gelegen eigendom ook over een bijhorende woonst. Deze woonst is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime slaapkamer, leefruimte en badkamer voorzien van een douche en lavabo. Daarnaast is er nog een grote zolderruimte bereikbaar is via de vaste trap. Op deze zolder zijn er mogelijkheden tot het creëren van bijkomende slaapkamers of het inrichten van een zeer ruime en sfeervolle leefruimte. Troeven:-Topligging-Plaats voor maar liefst 70 couverts-Zeer gekende zaak-Volledig ingerichte horecazaak + aparte bar-Zongericht terras-Zeer veel horeca-mogelijkhedenBent u op zoek naar een goed gelegen horecazaak die volledig ingericht is? Dan is horecazaak "Montmartre" zeker het bezoeken waard! Contacteer ons snel voor meer info via ### of ### Want to know more?

200
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Torhout (RBI85656)
Price on request

8820 Torhout

Deze SCHITTERENDE BURGERWONING met neoclassicistische LIJSTGEVEL ligt aan het STADSPLEIN "conscienceplein", in het CENTRUM van Torhout! Thans is dit pand op het gelijkvloers ingericht als bistro/restaurant en op de verdieping een ruime woongelegenheid, toegankelijk via privatieve inkomhal.Het gelijkvloers is ingericht als handelszaak met bar, industriële keuken, vernieuwd sanitair (dat voldoet aan de toekomstige normering ifv mindervalidentoilet), 2 grote kelders en een schitterend terras. M.a.w. onmiddellijk klaar om uit te baten! Alsook is er een afzonderlijke polyvalente zaal met uitweg naar de naastliggende publieke parking. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en bestaat uit een inkom, leefruimte, afzonderlijke eetkamer, ingerichte badkamer met bad en douche, bureel, twee aparte toiletten, twee slaapkamers (voorzien van airco). Er kan makkelijk een derde of vierde kamer bij gecreëerd worden. Ideaal voor het UITOEFENEN van VRIJ BEROEP of ZELFSTANDIG ACTIVITEIT o.m. winkel, boekhouder, kinesist, dierenarts, ...VEEL POTENTIEEL! Uw bezoek waard! Want to know more?

429
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Roeselare (RBI79879)
225 000 €

8800 Roeselare

Verhuurd HANDELSPAND met te renoveren WOONST (tot. opp. 506m²) midden in het centrum Gelijkvloers : verhuurde handelsruimte + zeer ruime woonst (totaal renovatie) met 3 kamers, toilet, kelder en een zeer diepe tuin. Verdiep : 5 kamers en een vast trap naar de ruime zolder. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Roeselare (RBI63197)
129 900 €

8800 Roeselare

In de Hendrik Consciencestraat te Roeselare, bieden wij u deze gelijkvloerse handelsruimte aan. Dit aangenaam ingerichte handelspand situeert zich in de stadskern van Roeselare en is gelegen in een commerciële omgeving, met veel passage, en dit vlakbij het station en op wandelafstand van de Grote Markt.Men beschikt over een mooie uit te spelen visibiliteit, door de hoekligging en de grote raampartijen. Het pand wordt verwarmd op centrale verwarming met radiatoren (collectieve verwarmingsketel gebouw). Alsook is de elektriciteit conform gekeurd.De indeling van de ruimte is als volgt: grote, nog vrij in te delen en in te richten handels- of kantoorruimte (55 m2), met apart toilet en bergruimte voorzien van lavabo en afzuiging.Enkele troeven: Uitermate geschikt als kantoor of praktijk voor dienstverlenende beroepen (bv. kapperszaak, interimkantoor, beautysalon, immokantoor, etc ...) of kleine handelszaak; centraal en commercieel gelegen in de stadskern van Roeselare; goede bereikbaarheid; conforme elektrische keuring; grote, nog vrij in te richten ruimte. Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Neem contact met ons kantoor op het nummer ### of via ### . Want to know more?

55
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Beselare (RBI52780)
445 000 €

8980 Beselare

Recent handelspand met woonst op een commerciële ligging in de dorpskern van BeselareIn de dorpskern van Beselare, vlakbij de A19 Ieper-Kortrijk en op een uiterst commerciële ligging treffen we deze eigendom. Het pand werd in 1986 gebouwd en in 2020 kende de handelsgelijkvloers een grondige renovatie. Momenteel wordt het pand uitgebaat als restaurant, namelijk l'Amuse: ### Overname is mogelijk. Het gebouw wordt als volgt ingedeeld. Gelijkvloers: gelagzaal (89 m²) met 45 zitplaatsen en bar, terras met 40 zitplaatsen (meer mogelijk), dames- en herentoilet (rolstoeltoegankelijk), ingerichte keuken (28 m²), bergruimte (8,5 m²), hal (4 m²), polyvalente ruimte (14 m²), privatieve inkom met toilet (5 m²). 1ste verdieping: hal (18 m²) met toilet, 4 slaapkamers waarvan er zeker een kan dienen als leefruimte (22 - 20 - 20 - 16 m²) en badkamer (11 m²). 2de verdieping: geïsoleerde zolder (120 m²) -1: Kelder (18 m²) Extra kenmerken: * Garage 27 m² * Centrale verwarming op aardgas * Ramen: dubbele beglazing (aluminium en hout)* Vergund als handelshuis * Het gelijkvloers werd volledig vernieuwd in 2020* ...Ben je op zoek naar een ruim handelspand met woonst? Contacteer ons geheel vrijblijvend: ### | ### Want to know more?

794
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Roeselare (RBI51296)
379 000 €

8800 Roeselare

Dit veelzijdig handelspand die op heden dienst doet als bakkerij met ruim woongedeelte kan u terugvinden nabij het bruisende stadscentrum van Roeselare. Vlakbij diverse invalswegen, winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden, bezienswaardigheden, etc.. Kortom een ideale locatie!Dit handelshuis bestaat uit twee delen:Het eerste deel bestaat uit de winkelruimte met rechtstreekse doorgang tot het atelier/bakkerij, de diepvries(ruimte) en enkele andere polyvalente ruimtes/bergruimtes. Het tweede deel bestaat uit het woongedeelte, deze is op het gelijkvloers voorzien van een garage met wasplaats die ook toegang geeft tot de gezellige tuin met terras, geïnstalleerde keuken en een apart toilet.Op de eerste verdieping van deze woonruimte treft u een gezellige leefruimte die volledig vernieuwd werd en tevens voorzien is van veel natuurlijke lichtinval, een nachthal, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt het woongedeelte ook nog over een ruime geïsoleerde zolder die u kan bereiken via een uitschuifbare trap. Tot slot is dit eigendom voorzien van een kelder, centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, regenwaterput...Bent u op zoek naar de combinatie van wonen en werken, vlakbij het bruisend centrum van Roeselare?Dan is dit eigendom misschien iets voor u, twijfel niet langer en leg uw bezoek vast! Want to know more?

275
contact
details
Email
Call