Industrial building for sale - Diksmuide

2 results (1 - 2)
  Diksmuide (RBH52189)

Op het bedrijventerrein van Diksmuide (hoek Diamantstraat/Heernisse/Nijverheidsstraat) herrijst binnenkort Bedrijvenpark DIAMANT, bestaande uit 1 centraal gebouw met 1 bouwlaag.De bedrijvenunits bevinden zich in een gebied voor KMO bedrijvigheid (milieubelastende industrie - zone klasse 1). De units variëren in afmeting van 264 m² tot 388 m², maar kunnen door de aanwezigheid van flexibele tussenwanden ook gecombineerd worden.Het betreffen degelijke, hoog kwalitatieve en instapklare verwarmbare gebouwen met een hoge isolatiewaarde en ultralaag energieverbruik. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op kwaliteit, gering onderhoud en lange levensduur waardoor een hoge doorverkoopwaarde gewaarborgd blijft en dit dus tevens het ideale onroerend goed als investering betreft. Rond het bedrijventerrein bevinden zich op de site heel wat parkeerplaatsen die beschikken over een laadpaal, hier kan men vrijblijvend gebruik van maken, de uitbating en het beheer van de parkeerplaatsen + laadpunten blijft bij Ferhan. Ook de groenzone incl. buffer en infiltratiezone (wadi) blijven in beheer van Ferhan (geen gemeenschappelijke kosten aan verbonden). De nutsvoorzieningen: Stadswater aansluiting inbegrepen in vraagprijs; aardgas aansluiting inbegrepen in de vraagprijs; proximus kabel in unit aanwezig; afname van elektriciteit (3-fasige aansluiting van 63 ampère 400 volt) via Ferhan aan hoogspanningstarief (ca. 30% goedkoper dan normaal nettarief) / indien individuele netaansluiting gewenst is dit ook mogelijk; iedere unit beschikt over een regenput van 10.000L (met voorziening klaar voor aansluiting). Kenmerken: De uiterste centrale ligging dicht tegen het centrum van de boterstad en vlotte verbinding langs de N369; makkelijk verhuurbaar voor de investeerder en met mooi rendement; polybetonvloer (incl. isolatie); geen gemene (grond) delen, hierdoor ook geen syndic kosten (parkeerplaatsen + oprit via erfdienstbaarheid); deelname in de opbrengst van de solar installatie via de beheerder door het hoogspanningstarief (solar installatie op het dak aanwezig in beheer van Ferhan); vuilwateraansluiting en WC afvoer. Wie kiest om te ondernemen in bedrijvenpark Diamant kiest voor kwaliteit en uitstraling. Door de concentratie aan kwalitatieve ondernemers die zich vestigen op het bedrijvenpark zullen heel wat zakelijke wisselwerkingen ontstaan die u als ondernemer ten goede zullen komen. Ga voor groei en kies voor DIAMANT.Oplevering ca. VOORJAAR 2024.P.S.: Momenteel werken wij met reservatieovereenkomsten. Want to know more?

1 unit(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Diksmuide (RBI73968)

Op het bedrijventerrein van Diksmuide (hoek Diamantstraat/Heernisse/Nijverheidsstraat) herrijst binnenkort Bedrijvenpark DIAMANT, bestaande uit 1 centraal gebouw met 1 bouwlaag.De bedrijvenunits bevinden zich in een gebied voor KMO bedrijvigheid (milieubelastende industrie - zone klasse 1). Het project werd aangeboden begin dit jaar en werd in een record tempo (ca. 7 maanden) volledig uitverkocht. Eén van de units is echter opnieuw beschikbaar gekomen en bieden wij u hierbij terug aan. U koopt nog steeds rechtstreeks aan de bouwheer. Deze unit bevindt zich in de Diamantstraat en meet ca. 264 m²(bruto).Het betreffen degelijke, hoog kwalitatieve en instapklare verwarmbare gebouwen met een hoge isolatiewaarde en ultra laag energieverbruik. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op kwaliteit, gering onderhoud en lange levensduur waardoor een hoge doorverkoopwaarde gewaarborgd blijft en dit dus tevens het ideale onroerend goed als investering betreft. Rond het bedrijventerrein bevinden zich op de site heel wat parkeerplaatsen die beschikken over een laadpaal, Hier kan men vrijblijvend gebruik van maken, de uitbating en het beheer van de parkeerplaatsen + laadpunten blijft bij Ferhan. Ook de groenzone incl. buffer en infiltratiezone (wadi) blijven in beheer van Ferhan (geen gemeenschappelijke kosten aan verbonden). De nutsvoorzieningen: Stadswater aansluiting inbegrepen in vraagprijs; aardgas aansluiting inbegrepen in de vraagprijs; proximus kabel in unit aanwezig; afname van elektriciteit (3-fasige aansluiting van 63 ampère 400 Volt) via Ferhan aan hoogspanningstarief (ca. 30% goedkoper dan normaal nettarief) / indien individuele netaansluiting gewenst is dit ook mogelijk; iedere unit beschikt over een regenput van 10.000L (met voorziening klaar voor aansluiting). Kenmerken: De uiterste centrale ligging dicht tegen het centrum van de boterstad en vlotte verbinding langs de N369; makkelijk verhuurbaar voor de investeerder en met mooi rendement; polybetonvloer (incl. isolatie); geen gemene (grond) delen, hierdoor ook geen syndic kosten (parkeerplaatsen + oprit via erfdienstbaarheid); deelname in de opbrengst van de solar installatie via de beheerder door het hoogspanningstarief (solar installatie op het dak aanwezig in beheer van Ferhan); vuilwateraansluiting en WC afvoer. Wie kiest om te ondernemen in bedrijvenpark Diamant kiest voor kwaliteit en uitstraling. Door de concentratie aan kwalitatieve ondernemers die zich vestigen op het bedrijvenpark zullen heel wat zakelijke wisselwerkingen ontstaan die u als ondernemer ten goede zullen komen. Ga voor groei en kies voor DIAMANT.Oplevering ca. juli 2024.P.S.: Onmiddelijk compromis is mogelijk. Want to know more?

264
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Diksmuide (8600) + Suburbs.

6 500 €

8620 Nieuwpoort

Deze kelderbergingen zijn een unieke opportuniteit in de residentie Duinenveld. In totaal zijn er 4 bergingen beschikbaar. De mogelijkheid bestaat om er meerdere tegelijk aan te kopen. De afmetingen van de kelders zijn als volgt: Diepte: 2,80m Breedte: 1,53m Beschikt u over een appartement in het gebouw of nabij gelegen en komt u wat plaats te kort? Dit is uw oplossing! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Kortemark (RBI34532)
391 419 €

8610 Kortemark

Fantastisch gelegen nieuwbouw KMO-unit van 290 m² en 1 privatieve parkeerplaats te koop langs de Hoogledestraat, op amper 350 m van de Staatsbaan (N35) die na 5 km verbinding biedt naar de Roeselarebaan (N32). Van hieruit is er een vlotte verbinding naar de E403 op- en afrit Lichtervelde. De casco opslagruimte (brandklasse B) met een vrije hoogte van +/- 6,50 m is opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met industriële betonpanelen. De unit is uitgerust met een automatische sectionale poort (4 m B x 4,20 m H), lichtstraat en polybetonvloer. De dakstructuur laat het toe om zonnepanelen te plaatsen (15 KG/m²). Aanwezigheid van regenwater- en septische put. De unit maakt deel uit van het gloednieuw KMO-project "Cortemarck Park" langs de Hoogledestraat te Kortemark bestaande uit 4 KMO-units te koop met oppervlaktes van 120 m² tot 290 m², samenvoegbaar tot +/- 800 m². De bedrijfsgebouwen zijn geschikt voor groothandel, productie, stockage, ... eventueel in combinatie met handels- of kantoorruimte. Voorziene oplevering Q1 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

290 1 Parking place(s) 290 m² Buildable surface
contact
details
Email
Industrial building for sale Kortemark (RBI06052)
207 000 €

8610 Kortemark

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 138 m² te koop langs de Hoogledestraat te Kortemark. De casco opslagruimte opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met een betonplint en geïsoleerde sandwichpanelen en heeft een vrije hoogte van +/- 5,50 meter. De ruimte is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat. De dakstructuur laat het toe zonnepanelen te plaatsen (15 KG/m²). De loods maakt deel uit van een gloednieuwe ontwikkeling bestaande uit 7 KMO-units met oppervlaktes van 138 m² tot 451 m², samenvoegbaar tot 854 m² met aanwezigheid van minimum één privatieve parkeerplaats per unit. Vlot bereikbaar dankzij de ligging op amper 1,3 km van de Staatsbaan (N35) met een vlotte verbinding naar de Roeselarebaan (N32, +/- 5 km) en de E403 exit Lichtervelde (+/- 10 km). Voorziene oplevering Q3 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

138 138 m² Buildable surface
contact
details
Email
Industrial building for sale Kortemark (RBH82949)
240 000 €

8610 Kortemark

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 160 m² te koop langs de Hoogledestraat te Kortemark. De casco opslagruimte opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met een betonplint en geïsoleerde sandwichpanelen en heeft een vrije hoogte van +/- 5,50 meter. De ruimte is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat. De dakstructuur laat het toe zonnepanelen te plaatsen (15 KG/m²). De loods maakt deel uit van een gloednieuwe ontwikkeling bestaande uit 7 KMO-units met oppervlaktes van 138 m² tot 451 m², samenvoegbaar tot 854 m² met aanwezigheid van minimum één privatieve parkeerplaats per unit. Vlot bereikbaar dankzij de ligging op amper 1,3 km van de Staatsbaan (N35) met een vlotte verbinding naar de Roeselarebaan (N32, +/- 5 km) en de E403 exit Lichtervelde (+/- 10 km). Voorziene oplevering Q3 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

160 1 Parking place(s) 160 m² Buildable surface
contact
details
Email
Industrial building for sale Kortemark (RBH58131)

This SME project consisting of 7 new-build SME units with areas between 138 m² and 451 m² is centrally located in Kortemark. Suitable for both storage and production. Available areas: 138 m² - 155 m² - 151 m² - 160 m² - 210 m² - 193 m² - 451 m². Free height of 5.5 m. Structure in accordance with the specifications. Casco delivery. Minimum 1 private parking space included. Delivery foreseen in Q3 2024. Can also serve as an investment. Prices from 207,000€ + costs + VAT. Located in an easily accessible location in Kortemark. Additional info available at the office. Want to know more?

138 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Kortemark (RBH58125)

This SME project consisting of 7 new-build SME units with areas between 138 m² and 451 m² is centrally located in Kortemark. Suitable for both storage and production. Available areas: 138 m² - 155 m² - 151 m² - 160 m² - 210 m² - 193 m² - 451 m². Free height of 5.5 m. Structure in accordance with the specifications. Casco delivery. Minimum 1 private parking space included. Delivery foreseen in Q3 2024. Can also serve as an investment. Prices from 207,000€ + costs + VAT. Located in an easily accessible location in Kortemark. Additional info available at the office. Want to know more?

160 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Kortemark (RBH53412)
676 500 €

8610 Kortemark

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 451 m² te koop langs de Hoogledestraat te Kortemark. De casco opslagruimte opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met een betonplint en geïsoleerde sandwichpanelen en heeft een vrije hoogte van +/- 5,50 meter. De ruimte is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat. De dakstructuur laat het toe zonnepanelen te plaatsen (15 KG/m²). De loods maakt deel uit van een gloednieuwe ontwikkeling bestaande uit 7 KMO-units met oppervlaktes van 138 m² tot 451 m², samenvoegbaar tot 854 m² met aanwezigheid van minimum één privatieve parkeerplaats per unit. Vlot bereikbaar dankzij de ligging op amper 1,3 km van de Staatsbaan (N35) met een vlotte verbinding naar de Roeselarebaan (N32, +/- 5 km) en de E403 exit Lichtervelde (+/- 10 km). Voorziene oplevering Q3 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

451 451 m² Buildable surface
contact
details
Email
Industrial building for sale Kortemark (RBH32039)
676 500 €

8610 Kortemark

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 451 m² te koop langs de Hoogledestraat te Kortemark. De casco opslagruimte opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met een betonplint en geïsoleerde sandwichpanelen en heeft een vrije hoogte van +/- 5,50 meter. De ruimte is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat. De dakstructuur laat het toe zonnepanelen te plaatsen (15 KG/m²). De loods maakt deel uit van een gloednieuwe ontwikkeling bestaande uit 7 KMO-units met oppervlaktes van 138 m² tot 451 m², samenvoegbaar tot 854 m² met aanwezigheid van minimum één privatieve parkeerplaats per unit. Vlot bereikbaar dankzij de ligging op amper 1,3 km van de Staatsbaan (N35) met een vlotte verbinding naar de Roeselarebaan (N32, +/- 5 km) en de E403 exit Lichtervelde (+/- 10 km). Voorziene oplevering Q3 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

451 451 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Kortemark (RBF47975)
200 000 €

8610 Kortemark

Deze voormalige bioscoop/danszaal is gelegen via een inrit, mogelijkheden tot verbouwen lofts/bedrijfsgebouw, garageboxen..... voorstellen beschikbaar op kantoor Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode ‘biedprijs’. Deze vermelde biedprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons. * * * Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Kortemark (RBF47974)
200 000 €

8610 Kortemark

Deze voormalige bioscoop/danszaal is gelegen via een inrit, mogelijkheden tot verbouwen lofts/bedrijfsgebouw, garageboxen..... voorstellen beschikbaar op kantoor Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode ‘biedprijs’. Deze vermelde biedprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons. * * * Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Ichtegem (RBI81059)
407 000 €

8480 Ichtegem

Bedrijfsgebouw met een oppervlakte van +/- 546 m² met extra verharde buitenruimte van +/- 94 m² en 4 privatieve parkeerplaatsen te koop. Fantastisch gelegen op industrieterrein op amper 500 m van de bedrijvige Oostendesteenweg (N33) die Oostende met Torhout verbindt. De magazijnruimte met een vrije hoogte van 6,20 meter is opgebouwd uit een staalconstructie met betonpanelen en toegankelijk via een automatische sectionale poort. Het magazijn is voorzien van een lichtstraat en polybetonvloer. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard terrein. Tevens mogelijkheid tot aankoop parkeerplaatsen. Beschikbaar bij akte. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

639 1 Parking place(s) 546 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Ichtegem (RBI41256)
5 209 700 €

8480 Ichtegem

Fenomenaal gelegen bedrijventerrein met gebouw van maar liefst 14.135 m² te koop in Ichtegem. Uitstekende zichtlocatie met tal van mogelijkheden op de hoek van de Ringlaan en de bedrijvige Oostendsesteenweg. Tevens mogelijkheid tot aankoop van een build-to-suit bedrijfsgebouw. Dit alles op maat van uw wensen en noden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

14135 14135 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Ichtegem (RBI41255)
5 209 700 €

8480 Ichtegem

Fenomenaal gelegen bedrijfsgebouw met een footprint van +/- 2.570 m² + appartement van 170 m² op een verhard terrein van 14.135 m² te koop in Ichtegem. De bedrijfssite is gelegen op een uitstekende zichtlocatie op de hoek van de Ringlaan en de bedrijvige Oostendsesteenweg. Het bedrijfsgebouw bestaat uit +/- 1.350 m² magazijnruimte (3 beuken van +/- 450 m²) in combinatie met een showroom van 1.220 m² met bijhorend appartement/sociale ruimte van +/- 170 m². De geïsoleerde magazijnruimtes zijn uitgerust met o.a. meerdere sectionale poorten, lichtstraten, mezzanine, ... Verder is de showroom voorzien van grote glaspartijen met veel natuurlijk lichtinval en de kantoorruimte uitgerust met kitchenette en sanitair. Aanwezigheid van zonnepanelen. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard terrein. Tevens mogelijkheid tot aankoop van een verhard terrein van 6.699 m² of een terrein van 7.436 m² met bedrijfsgebouw. Beschikbaar bij akte. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

14135 2740 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Ichtegem (RBI40399)
3 200 000 €

8480 Ichtegem

Fenomenaal gelegen bedrijfsgebouw met een footprint van +/- 2.570 m² + appartement van 170 m² op een verhard terrein van 7.436 m² te koop in Ichtegem. De bedrijfssite is gelegen op een uitstekende zichtlocatie op de hoek van de Ringlaan en de bedrijvige Oostendsesteenweg. Het bedrijfsgebouw bestaat uit +/- 1.350 m² magazijnruimte (3 beuken van +/- 450 m²) in combinatie met een showroom van 1.220 m² met bijhorend appartement/sociale ruimte van +/- 170 m². De geïsoleerde magazijnruimtes zijn uitgerust met o.a. meerdere sectionale poorten, lichtstraten, mezzanine, ... Verder is de showroom voorzien van grote glaspartijen met veel natuurlijk lichtinval en de kantoorruimte uitgerust met kitchenette en sanitair. Aanwezigheid van zonnepanelen. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard terrein. Tevens mogelijkheid tot aankoop van een verhard terrein van 6.699 m² of de volledige site met een oppervlakte van 14.135 m². Beschikbaar bij akte. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

7436 2740 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Ichtegem (RBI40398)
Price on request

8480 Ichtegem

Fenomenaal gelegen terrein met mogelijkheid tot een build-to-suit bedrijfsgebouw op een terrein van maar liefst 14.135 m² te koop in Ichtegem. Dit alles op maat van uw wensen en noden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Uitstekende zichtlocatie met tal van mogelijkheden op de hoek van de Ringlaan en de bedrijvige Oostendsesteenweg. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

14135 14135 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Ichtegem (RBI37747)
2 009 700 €

8480 Ichtegem

Fenomenaal gelegen verhard terrein met een oppervlakte van 6.699 m² te koop in Ichtegem. Uitstekende zichtlocatie, op de hoek van de Ringlaan en de bedrijvige Oostendsesteenweg, die Oostende met Torhout verbindt. Op het terrein is er een RUP van toepassing. De site is gelegen in een zone voor ambachtelijke bedrijvigheid en KMO's en biedt tal van mogelijkheden! Tevens mogelijkheid tot aankoop van een terrein van 7.436 m² met bedrijfsgebouw of de volledige site met een oppervlakte van 14.135 m². Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

6699 6699 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Ichtegem (RBI36641)
3 200 000 €

8480 Ichtegem

Commercieel terrein met een oppervlakte van 7436 m² omvattende toonzaal, appartement, 3 loodsen en parking, dit alles op topligging en unieke zichtlocatie te Ichtegem. De vroegere site Verhelst is gunstig gelegen op de hoek van de Ringlaan en de Oostendsesteenweg, met vlotte aansluiting tot op/en afrit E403 alsook snelle verbinding naar Torhout, Oostende,... GRONDOPPERVLAKTE 7436 m² bestaande uit: * 3 loodsen - 1213 m² (elk een opp van +/- 437 m², 12,5 m breed en 35 m lang) * toonzaal - 720 m² * kantoor met keuken, sanitair- 200 m² * opslagruimte bij toonzaal - 250 m² * appartement - 170 m² * parking voor en naast gebouwen De site heeft toegang via de Ringlaan. De volledige site kan aangekocht worden, lot A en lot B, deze publicatie omvat enkel lot B. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Ichtegem (RBI35810)
300 €

8480 Ichtegem

Te koop te Ichtegem: grond/terrein, verhard, met een oppervlakte van 6699 m², gunstig gelegen op de hoek van de Ringlaan en de Oostendsesteenweg te Ichtegem, op een unieke zicht-locatie! Top-ligging: 7 km naar Torhout, 15 km naar Oostende, 11 km naar op - en afrit E403 Torhout, 8 km naar op- en afrit A18 Gistel. Verkoopprijs: 300 euro/m², exclusief aankoopkosten. De doorgang naar het terrein gaat via aanpalend lot B, vanop de Ringlaan. Mogelijkheid tot aankoop volledige site (lot A en lot B) Meer info en verkoopsdossier of plaatsbezoek: contacteer ons kantoor op ### of via e-mail naar ### Want to know more?

6699
contact
details
Email
Call