Businesses for sale - Ettelgem

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Ettelgem (8460).

289 000 €

8460 Oudenburg

Wie herstelt de Clesse terug in zijn oude glorie? Deze welgekende en succesvolle horecazaak werd in 2020 getroffen door een zware brand en zoekt een gepassioneerde eigenaar om hier opnieuw een florerende zaak op te starten. Voormalig woonhuis "Les Tilleuls" van kunstschilder Louis Clesse uit de eerste helft van de 19de eeuw met ommuurde voortuin is vastgesteld als bouwkundig erfgoed sinds 14-09-2009. Door zijn prachtige ligging aan het marktplein met groot terras vooraan en achteraan is dit een gedroomde locatie. Op het gelijkvloers was het restaurant voorzien met keuken en bar. Het potentieel zoals voorheen was 70 zitplaatsen binnenin - 100 zitplaatsen op het terras. Via de orangerie kon je naar buiten naar het zongerichte terras en tuin. De foto's illustreren de situatie van vroeger en tonen het potentieel! Op de eerste verdieping was een vergaderzaal met capaciteit tot 40 personen, sanitair gedeelte en zolder. Totale grondoppervlakte is 620 m². Verdere inlichtingen kunnen verkregen worden bij ons kantoor - bel gerust voor een afspraak ### Want to know more?

620
contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90
950 000 €

8460 Oudenburg

Dit West-Vlaams Charmehotel met 10 kamers heeft een uitstekende en rustige ligging in Oudenburg op 12 km van Brugge, Oostende en De Haan en met een vlotte verbinding naar de autosnelweg. De ideale locatie voor een verblijf in een landelijk kader en een perfecte uitvalsbasis voor uitstappen naar Brugge en de kust. Het hotel heeft parkeermogelijkheid voor een 13-tal wagens en omvat verder een receptie, veranda (55 m²), salons (45 m²), open keuken, 10 hotelkamers met elk een badkamer met toilet, een grote geisoleerde zolder, een ruime kelder, een garage en een ontspannend saunacomplex met stoomcabines, solarruimte en een terras. Er is ook de mogelijkheid om een aanpalende woning met restaurant aan te kopen ! Deze woning omvat een inkom, living, keuken, veranda, 3 slaapkamers, dressing, bureel, badkamer met douche en een garage. Het restaurant omvat een gelagzaal voor 30 personen, een open keuken en bakkerij. P-score=D G-score=A Dit pand is mogelijks onderhevig aan de renovatieplicht van niet-residentieel vastgoed, opgelegd door de Vlaamse overheid. Vastgoedinfo in aanvraag. #slimondernemen Totale oppervlakte ( hotel + woning ) : 5178 m² + + + Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique Want to know more?

14 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 34 34 20
Commerce building for sale Oudenburg (RBJ39506)
159 000 €

8460 Oudenburg

This commercial property is located in the heart of Oudenburg. With its central location, Zandvoordsestraat is an ideal location for a commercial property! It is an approach road with a lot of passage. There are numerous shops on Zandvoordsestraat: bakery, butcher, supermarket, you name it! Public transport and schools are within walking distance. There are plenty of recreational opportunities with a sports center and playgrounds nearby. The building consists of, on the ground floor: - Spacious retail space with an area of 49 m² - The living space is reached via a closed door: a spacious living and dining area where the domes provide plenty of light into the home. - There is also a spacious kitchen with dining area and a bathroom with bath, sink and toilet. - At the rear of the there is a spacious garden of no less than 185 m². 1eV: - Three bedrooms, 2 of which are spacious to very spacious. An extra kitchen space is provided in one of the bedrooms. 2nd Q: - The attic space can be reached via a ladder with many possibilities! The general condition of the house needs to be refreshed. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 59 70 79 66
Industrial building for sale Oudenburg (RBJ63996)
255 000 €

8460 Oudenburg

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 178 m² te koop op de nieuwe bedrijvenzone langs de bedrijvige Brugsesteenweg, nabij de Oostendsebaan met een onmiddellijke verbinding naar de A10 op- en afrit Gistel & de E40 op- en afrit Oudenburg. De casco magazijnruimte (brandklasse C) heeft een vrije hoogte van +/- 6 m en is opgebouwd uit een staalconstructie met een silexbetonplint en geïsoleerde sandwichpanelen. Verder is de loods uitgerust met een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H), lichtstraat met rookluik en polybetonvloer. Dankzij de afzonderlijke toegangsdeur en raampartij boven de deuropening kan men een kantoor / showroom inbouwen. De unit maakt deel uit van fase II van de gloednieuwe KMO-ontwikkeling "De Gaffel" bestaande uit 15 KMO-units te koop met oppervlaktes van 126 m² tot 227 m² (samenvoegbaar tot +/- 850 m²) waarvan 2 units met kantoor (46 m² & 99 m²) en 1 unit met een casco woning (192 m²). De loodsen aan de voorzijde van het project zijn op de 1e verdieping voorzien van een mezzanine en glaspartijen. De KMO-unit in combinatie met woning (met landelijk zicht) situeert zich aan de achterkant van de site. Per magazijn is er minstens één privatieve parkeerplaats. Voorziene oplevering Q1 2025. Contacteer PANORAMA voor meer inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatbezoek ### Want to know more?

178 178 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00
Industrial building for sale Oudenburg (RBJ63995)
195 500 €

8460 Oudenburg

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 126 m² te koop op de nieuwe bedrijvenzone langs de bedrijvige Brugsesteenweg, nabij de Oostendsebaan met een onmiddellijke verbinding naar de A10 op- en afrit Gistel & de E40 op- en afrit Oudenburg. De casco magazijnruimte (brandklasse C) heeft een vrije hoogte van +/- 6 m en is opgebouwd uit een staalconstructie met een silexbetonplint en geïsoleerde sandwichpanelen. Verder is de loods uitgerust met een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H), lichtstraat met rookluik en polybetonvloer. Dankzij de afzonderlijke toegangsdeur en raampartij boven de deuropening kan men een kantoor / showroom inbouwen. De unit maakt deel uit van fase II van de gloednieuwe KMO-ontwikkeling "De Gaffel" bestaande uit 15 KMO-units te koop met oppervlaktes van 126 m² tot 227 m² (samenvoegbaar tot +/- 850 m²) waarvan 2 units met kantoor (46 m² & 99 m²) en 1 unit met een casco woning (192 m²). De loodsen aan de voorzijde van het project zijn op de 1e verdieping voorzien van een mezzanine en glaspartijen. De KMO-unit in combinatie met woning (met landelijk zicht) situeert zich aan de achterkant van de site. Per magazijn is er minstens één privatieve parkeerplaats. Voorziene oplevering Q1 2025. Contacteer PANORAMA voor meer inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatbezoek ### Want to know more?

126 126 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00
Industrial building for sale Oudenburg (RBJ25757)
600 000 €

8460 Oudenburg

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 227 m² in combinatie met een woning van 192 m² te koop op de nieuwe bedrijvenzone langs de bedrijvige Brugsesteenweg, nabij de Oostendsebaan met een onmiddellijke verbinding naar de A10 op- en afrit Gistel & de E40 op- en afrit Oudenburg. De casco magazijnruimte (brandklasse C) heeft een vrije hoogte van +/- 6 m en is opgebouwd uit een staalconstructie met een silexbetonplint en geïsoleerde sandwichpanelen. Verder is de loods uitgerust met een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H), lichtstraat met rookluik en polybetonvloer. De woning geniet van een landelijk zicht en geniet van rust dankzij de ligging aan de achterzijde van het project. De ruimtes maken deel uit van fase II van de gloednieuwe KMO-ontwikkeling "De Gaffel" bestaande uit 15 KMO-units te koop met oppervlaktes van 126 m² tot 227 m² (samenvoegbaar tot +/- 850 m²) waarvan 2 units met kantoor (46 m² & 99 m²) en 1 unit met een casco woning (192 m²). De loodsen aan de voorzijde van het project zijn op de 1e verdieping voorzien van een mezzanine en glaspartijen. Per magazijn is er minstens één privatieve parkeerplaats. Voorziene oplevering Q1 2025. Contacteer PANORAMA voor meer inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatbezoek ### Want to know more?

419 419 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00
Industrial building for sale Oudenburg (RBJ25756)
356 500 €

8460 Oudenburg

Nieuwbouw KMO-unit bestaande uit 198 m² opslagruimte in combinatie met 99 m² kantoren te koop op de nieuwe bedrijvenzone langs de bedrijvige Brugsesteenweg, nabij de Oostendsebaan met een onmiddellijke verbinding naar de A10 op- en afrit Gistel & de E40 op- en afrit Oudenburg. De casco magazijnruimte (brandklasse C) heeft een vrije hoogte van +/- 6 m en is opgebouwd uit een staalconstructie met een silexbetonplint en geïsoleerde sandwichpanelen. Verder is de loods uitgerust met een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H), lichtstraat met rookluik en polybetonvloer. Op de 1e verdieping situeert zich het lichtrijke kantoor. Dankzij de ligging aan de kop van het project geniet men van een fantastische visibiliteit. De unit maakt deel uit van fase II van de gloednieuwe KMO-ontwikkeling "De Gaffel" bestaande uit 15 KMO-units te koop met oppervlaktes van 126 m² tot 227 m² (samenvoegbaar tot +/- 850 m²) waarvan 2 units met kantoor (46 m² & 99 m²) en 1 unit met een casco woning (192 m²). De loodsen aan de voorzijde van het project zijn op de 1e verdieping voorzien van een mezzanine en glaspartijen. De KMO-unit in combinatie met woning (met landelijk zicht) situeert zich aan de achterkant van de site. Per magazijn is er minstens één privatieve parkeerplaats. Voorziene oplevering Q1 2025. Contacteer PANORAMA voor meer inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatbezoek ### Want to know more?

297 297 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00
Industrial building for sale Oudenburg (RBJ17411)
210 000 €

8460 Oudenburg

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 144 m² te koop op de nieuwe bedrijvenzone langs de bedrijvige Brugsesteenweg, nabij de Oostendsebaan met een onmiddellijke verbinding naar de A10 op- en afrit Gistel & de E40 op- en afrit Oudenburg. De casco magazijnruimte (brandklasse C) heeft een vrije hoogte van +/- 6 m en is opgebouwd uit een staalconstructie met een silexbetonplint en geïsoleerde sandwichpanelen. Verder is de loods uitgerust met een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H), lichtstraat met rookluik en polybetonvloer. Dankzij de afzonderlijke toegangsdeur en raampartij boven de deuropening kan men een kantoor / showroom inbouwen. De unit maakt deel uit van fase II van de gloednieuwe KMO-ontwikkeling "De Gaffel" bestaande uit 15 KMO-units te koop met oppervlaktes van 126 m² tot 227 m² (samenvoegbaar tot +/- 850 m²) waarvan 2 units met kantoor (46 m² & 99 m²) en 1 unit met een casco woning (192 m²). De loodsen aan de voorzijde van het project zijn op de 1e verdieping voorzien van een mezzanine en glaspartijen. De KMO-unit in combinatie met woning (met landelijk zicht) situeert zich aan de achterkant van de site. Per magazijn is er minstens één privatieve parkeerplaats. Voorziene oplevering Q1 2025. Contacteer PANORAMA voor meer inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatbezoek ### Want to know more?

144 144 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00
Industrial building for sale Oudenburg (RBJ17410)
221 000 €

8460 Oudenburg

Nieuwbouw KMO-unit bestaande uit 126 m² opslagruimte in combinatie met 46 m² kantoren te koop op de nieuwe bedrijvenzone langs de bedrijvige Brugsesteenweg, nabij de Oostendsebaan met een onmiddellijke verbinding naar de A10 op- en afrit Gistel & de E40 op- en afrit Oudenburg. De casco magazijnruimte (brandklasse C) heeft een vrije hoogte van +/- 6 m en is opgebouwd uit een staalconstructie met een silexbetonplint en geïsoleerde sandwichpanelen. Verder is de loods uitgerust met een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H), lichtstraat met rookluik en polybetonvloer. Op de 1e verdieping situeert zich het lichtrijke kantoor. Dankzij de ligging aan de kop van het project geniet men van een fantastische visibiliteit. De unit maakt deel uit van fase II van de gloednieuwe KMO-ontwikkeling "De Gaffel" bestaande uit 15 KMO-units te koop met oppervlaktes van 126 m² tot 227 m² (samenvoegbaar tot +/- 850 m²) waarvan 2 units met kantoor (46 m² & 99 m²) en 1 unit met een casco woning (192 m²). De loodsen aan de voorzijde van het project zijn op de 1e verdieping voorzien van een mezzanine en glaspartijen. De KMO-unit in combinatie met woning (met landelijk zicht) situeert zich aan de achterkant van de site. Per magazijn is er minstens één privatieve parkeerplaats. Voorziene oplevering Q1 2025. Contacteer PANORAMA voor meer inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatbezoek ### Want to know more?

172 172 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00
Commerce building for sale Oudenburg (RBI11058)
1 695 000 €

8460 Oudenburg

Dit jonge industrieel gebouw met een strategische logistieke locatie is gelegen in Oudenburg. Een perfecte uitvalsbasis met uitstekende verbindingen naar de kust, binnenland, buitenland én het bloeiende havengebied van Zeebrugge en dit door de nabijgelegen op- en afrit van de A10. Deze locatie biedt een ongeëvenaarde kans om zowel uw commerciële als industriële activiteiten uit te breiden. Het gebouw, opgetrokken in 2011, belichaamt moderne technologieën en voldoet aan de hoogste hedendaagse standaarden. Het beschikt over drijfkracht voor zware industrie, evenals een ruime parkeergelegenheid voor uw klanten en personeel. Er is een buikbare vloeroppervlakte van om en bij de 1.600 m². Er is een grote productiehal: Ideaal voor productie, opslag en diverse industriële activiteiten. De polybetonvloer en prachtige lichtstraat creëren een optimale werkomgeving. Het winkelgedeelte/showroom is opgedeeld in twee afzonderlijke ruimtes die mooi met elkaar verbonden zijn en deze biedt de flexibiliteit om naadloos productie en verkoop te combineren. De ruimtes zijn volledig aanpasbaar en kunnen dienen voor evenementen, kantoorruimtes of klantenontvangst. Door zijn polyvalente indeling biedt het gebouw voldoende ruimte om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Er zijn nog aparte technische werkplaatsen aanwezig. Deze extra werkruimtes kunnen dienst doen als magazijn, waardoor u over extra opslagcapaciteit beschikt. Door het logistiek sas kunt u genieten van een vereenvoudigde goederen in- en uitvoer. Het gebouw kan zelfs grote vrachtwagens herbergen, met een extra opslagruimte. Bovendien is het gebouw uitgerust met 48 zonnepanelen, wat niet alleen de duurzaamheid bevordert, maar ook bijdraagt aan lagere operationele kosten op lange termijn. Mis deze kans niet om uw commerciële of industriële dromen waar te maken op deze uitstekende locatie in Regio Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw visie tot leven te brengen! Als kers op de taart is er nog een casco appartement van 240 m² met ruim terras, hierdoor kunt u uw werk-woon verhouding mooi combineren. Neem direct contact op voor meer informatie en bezichtigingsmogelijkheden.! 1) Stedenbouwkundige bestemming: 1100-Ambachtelijke bedrijven & KMO's 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: nvt 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

2800 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 33 05 19
169 000 €

8470 Gistel

Dit handelspand (123m²) in gelegen in het centrum van Gistel, gelegen langs drukke weg en vlot bereikbaar via openbaar vervoer. Momenteel wordt het pand uitgebaat als zonnestudio, maar kan vlot worden omgevormd tot uw droomzaak. Neem gerust contact op voor meer informatie! EPC: 323 kWh/m² - UC 2701931 ~ Vg, Wg, Gvkr, Gmo, Gvv ~ Ref. MI22025 Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90
1 450 000 €

8480 Eernegem

Fully move-in ready investment property with commercial property with caretaker's house, 2 apartments and 3 garage boxes. Ground floor: - beautiful retail space with refrigerated counter (85 m²) - retail space with vending machines (71m²) - fully equipped kitchen with high quality appliances (45m²) - cold store (10m²) combined with a freezer (6.5m²) - caretaker's house (105 m²) still to be furnished - 3 spacious garages (including 1 garage with installation devices for the fridge and freezer) - beautifully landscaped garden - landscaped parking for 8 cars in the front 1st floor (via stairs) Spacious Apartment 100m² (left) Equipped with an equipped open kitchen with an oven, refrigerator with freezer, ceramic hob, dishwasher and sink, spacious living room with large terrace with open view, storage room with washing machine connection, night hall, bathroom with bath and shower and 3 bedrooms. 1st floor (via stairs) Spacious apartment 100m² (right) Equipped with an equipped open kitchen with an oven, refrigerator with freezer, ceramic hob, dishwasher and sink, spacious living room with large terrace with open view, storage room with washing machine connection, night hall, bathroom with bath and shower and 3 bedrooms. Overall: - recent new construction complex - fully air conditioned - proven turnover - good central location - immediately available - currently 1 apartment rented Do not hesitate to contact us if you might be interested in this commercial property consisting of a commercial property with apartments for sale in Eernegem. Want to know more?

1550 390 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 33 33 00
Commerce building for sale Jabbeke (RBK08438)
625 000 €

8490 Jabbeke

Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van een recent volledig vernieuwd restaurant met bovengelegen woonst, gunstig gelegen in Jabbeke, vlak voor het Permeke museum. Dit charmante etablissement heeft zich gedurende acht jaar gevestigd als een ware culinaire trekpleister in de ruime omgeving en staat nu klaar voor nieuwe eigenaars om het stokje over te nemen en voort te zetten wat al die jaren met passie is opgebouwd.U heeft de volledige vrijheid om uw eigen koers te varen, zonder enige restricties van brouwers.Het restaurant is als volgt ingedeeld, ruime en gezellige gelagzaal (akoestisch plafond) voor 36 personen met praktisch ingerichte bar die een vlotte service mogelijk maakt, 2e gelagzaal met akoestisch plafond achteraan voor 30 personen, perfect voor diners met vrienden, familiebijeenkomsten, zakelijke evenementen of losse tafels.Volledig Ingerichte Inox Keuken: Een droom voor elke chef-kok, met warme en koude zones, opslagruimte en een ruime koelcel voor optimale voorbereidingen.Geniet van de zonnige dagen op het ruime terras aan de voorzijde, met plaats voor 46 personen. Achteraan is er nog een tweede terras voor extra buitenruimte.Boven het restaurant bevindt zich een comfortabele woongelegenheid met een moderne leefruimte, grote raampartijen en een gietvloer die zorgt voor een stijlvolle uitstraling.Twee royale slaapkamers, bureel/ opslag, ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en lavabo op meubel.Profiteer van een uitstekende energiescore dankzij investeringen in verwarmingsketel, zonnepanelen, warmtepomp, airco, ramen,... . Kelder en extra opslagruimte voor bvb drank in een aparte ruimte buiten.Dit is een unieke kans voor ondernemers die dromen van een bloeiende gastronomische onderneming met het comfort van thuis binnen handbereik.Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en details of om een bezichtiging te regelen.EPC: B Label G-Score A, P-Score AOppervlakte volgens EPC is 322 Want to know more?

416
contact
details
Email
Call
+32 50 34 29 78
Business surface for sale Jabbeke (RBK08437)
625 000 €

8490 Jabbeke

Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van een recent volledig vernieuwd restaurant met bovengelegen woonst, gunstig gelegen in Jabbeke, vlak voor het Permeke museum. Dit charmante etablissement heeft zich gedurende acht jaar gevestigd als een ware culinaire trekpleister in de ruime omgeving en staat nu klaar voor nieuwe eigenaars om het stokje over te nemen en voort te zetten wat al die jaren met passie is opgebouwd.U heeft de volledige vrijheid om uw eigen koers te varen, zonder enige restricties van brouwers.Het restaurant is als volgt ingedeeld, ruime en gezellige gelagzaal (akoestisch plafond) voor 36 personen met praktisch ingerichte bar die een vlotte service mogelijk maakt, 2e gelagzaal met akoestisch plafond achteraan voor 30 personen, perfect voor diners met vrienden, familiebijeenkomsten, zakelijke evenementen of losse tafels.Volledig Ingerichte Inox Keuken: Een droom voor elke chef-kok, met warme en koude zones, opslagruimte en een ruime koelcel voor optimale voorbereidingen.Geniet van de zonnige dagen op het ruime terras aan de voorzijde, met plaats voor 46 personen. Achteraan is er nog een tweede terras voor extra buitenruimte.Boven het restaurant bevindt zich een comfortabele woongelegenheid met een moderne leefruimte, grote raampartijen en een gietvloer die zorgt voor een stijlvolle uitstraling.Twee royale slaapkamers, bureel/ opslag, ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en lavabo op meubel.Profiteer van een uitstekende energiescore dankzij investeringen in verwarmingsketel, zonnepanelen, warmtepomp, airco, ramen,... . Kelder en extra opslagruimte voor bvb drank in een aparte ruimte buiten.Dit is een unieke kans voor ondernemers die dromen van een bloeiende gastronomische onderneming met het comfort van thuis binnen handbereik.Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en details of om een bezichtiging te regelen.EPC: B Label G-Score A, P-Score AOppervlakte volgens EPC is 322 Want to know more?

416
contact
details
Email
Call
+32 50 34 29 78
Business surface for sale Gistel (RWC34098)
65 000 €

8470 Gistel

Deze Frituur op een ideale locatie is over te nemen. Frituur De Groene 62 is een begrip in Gistel. Je koopt de inboedel over en neemt een Handelshuur over die aangegaan werd met Stad Gistel voor 9 jaar . Indeling Frituur over te nemen: * Frituur/gebruiksruimte * Keuken en Berging * Sanitair * Buitenberging * Parkeerplaats De eigenares van de zaak baat de frituur al meer dan 20 jaar uit. Vast klantenbestand met uitbreidingsmogelijkheden. De geïndexeerde huurprijs bedraagt €613,5 - EPC : C-label Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 472 52 80 20
Commerce building for sale Gistel (RBJ80535)
315 000 €

8470 Gistel

Winkel met woonst momenteel uitgebaat als dagbladhandel. Eerste eigenaar. Omvattende : de winkelruimte zelf uitgevende aan de Kerkstraat, berging, ingerichte keuken en badkamer, slaapkamer, gezellig terras met ruime berging aan de achtergevel Pluspunten • Onmiddellijke omzet gegarandeerd gezien bestaand cliënteel • Kwaliteitsafwerking in winkel en woongedeelte / winkel volledig ingericht • Airco, camera’s, alarminstallatie aanwezig • Recent gebouw • Perfecte combinatie tussen wonen en werken • Zeer gunstige ligging op wandelafstand van het centrum • Instapklaar • Geen overname te betalen (enkel stock te betalen) • gunstige EPC score • voordelige koopprijs • Vrij bij akte! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 59 80 85 02
Commerce building for sale Eernegem (RBJ90901)
850 000 €

8480 Eernegem

Description Fully move-in ready commercial property with fully installed high-quality retail equipment on the ground floor Layout: GLV: - Beautiful retail space with refrigerated counter (85 m²) - Retail space with distribution car (55 m²) - Fully equipped kitchen with high quality appliances (45m²) - cold store (10m²) combined with freezer (6.5 m²) - Caretaker's apartment (105 m²) - 3 beautiful garages - beautifully landscaped garden 1st V.: Beautifully finished apartment with living room, open kitchen with oven, refrigerator, ceramic hob, extractor and dishwasher - cozy terrace bathroom (5m²) with bath, sink and walk-in shower Overall: - fully air conditioned - Proven turnover - good central location - immediately available Do not hesitate to contact us if you might be interested in this commercial property consisting of a commercial property with apartments for sale in Eernegem. Want to know more?

1550 390 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 33 33 00
Commerce building for sale Eernegem (RBH67015)
299 000 €

8480 Eernegem

Aantrekkelijk sfeercafé met ruime woonst en verschillende opslagruimtes. Centraal gelegen op de gezellige markt van Eernegem! Kleine overdekte buitenruimte/terras voorzien. Sfeervol ingericht café met bar, sanitaire voorzieningen en ruime kelder. Ingerichte keuken met aansluitende bergruimtes. Achteraan mogelijkheid tot uitbreiding voor organiseren van allerhande evenementen of privéfeestjes, ruimte is voorzien van pelletkachel! Tevens slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er nog een privégedeelte bestaande uit aparte badkamer, keuken, leefruimte en 2 slaapkamers. Op zolderverdiep is er mogelijkheid tot extra kamers. Elektriciteit gedeeltelijk al vernieuwd, centrale verwarming op aardgas met verwarming in alle ruimtes, voorzieningen voor inbraakalarm. Vrij van brouwer. EPC: 598 kWh/m² (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) Ref. OU24133 Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 59 25 05 90
Commerce building for sale Eernegem (RAK31617)
445 000 €

8480 Eernegem

Ruim handelspand / kantoor (ca. 550m²) met twee appartementen te koop in centrum Eernegem. INDELING: Handelsgelijkvloers: Inkomgedeelte in tegelvloer met kassahoek, achtergedeelte met sanitaire blok. Afwerking: centrale verwarming op aardgas, TL-verlichting, tegelvloeren en vast tapijt, en achteringang voor toeleveringen. Twee appartementen: - Appartement 1: instapklaar duplex appartement (120m²) met drie slaapkamers aan de voorkant van het gebouw. - Appartement 2: ruim woonappartement (250m²) met drie slaapkamers op een rustige ligging aan de achterkant van het gebouw. DETAILS: - KI volledig gebouw: 3049€ - Gevelbreedte van meer dan 7m! Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te koop in Eernegem u mogelijks kan interesseren. Meer informatie via ### Want to know more?

610 920 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 33 33 00
Commerce building for sale Eernegem (RAK31613)
155 000 €

8480 Eernegem

Ruim handelspand (ca. 550m²) te koop op de gelijkvloerse verdieping, bestemming winkel/kantoor in centrum Eernegem. INDELING: Inkomgedeelte in tegelvloer met kassahoek, achtergedeelte met sanitaire blok. Mogelijkheid tot aankopen bovenliggende appartementen. AFWERKING: - Centrale verwarming op aardgas - TL-verlichting - Tegelvloeren en vast tapijt - Achteringang voor toeleveringen DETAILS: - KI volledig gebouw: 3049€ - Gevelbreedte van meer dan 7m! Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te koop in Eernegem u mogelijks kan interesseren. Meer informatie via ### Want to know more?

600 550 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 33 33 00