Business surface for sale - Genk

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Genk (3600).

Business surface for sale Munsterbilzen (RBI63779)
970 000 €

3740 Munsterbilzen

Uniek investeringsvastgoed op een steenworp van hetcentrum van Bilzen! Welkom bij dit interessante project gelegen op de Genkerbaan 27 in Bilzen. Dit project omvat 2 verdiepingen, met 3 gezellige app. op het gelijkvloers en 3 ruime duplex-app. op de 1e en 2e verdieping. Daarnaast is er ook een ruime woning, aangeduid als 'app.1' op het grondplan. Elke woonunit is uitgerust met een woonkamer inclusief keuken, slaapkamer(s), badkamer(s) en terras. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid. De locatie biedt de ideale mix van ruimte, mobiliteit en het bruisende stadsleven. Hier vind je de perfecte balans! Voor investeerders is er ook een verleidelijk huurrendement. Dit project is de ideale kans om te investeren. Want to know more?

10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Zonhoven (RBI74740)
159 000 €

3520 Zonhoven

Indeling: een aangename ontvangstruimte (+/-5,30 x 5,10m) voorzien van 2 koeltogen, ruime industriële keuken (+/10,40 x 6,50m), berging (+/-2,60 x2,50m), industriële afwasruimte (+/-2,60 x 2,70m), bureel, toilet+ BOVENGRONDSE AUTOSTAANPLAATS P10 (pal achter het pand)Deze degelijk uitgeruste handelsruimte is momenteel ingericht als traiteurzaak/catering. De inrichting/inboedel kan desgevallend overgekocht worden, prijs nog overeen te komen.Dit is een ideale investering voor een traiteur/cateraar (in spé), afhaal zaak,… . Het handelspand ligt pal in Zonhoven-centrum en is voorzien van ruime parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.Dit pand is een ideale vastgoedinvestering en leent zich voor meerdere handelsactiviteiten.Troeven- Airconditioning- Rubberen antislipvloer- Uitstekende locatie met voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke nabijheid- Pal in Zonhoven-Centrum Want to know more?

contact
details
Email
Call

Op het gelijkvloers van een knap hoekgebouw, temidden van een residentiële buurt in het hippe Runkst verkopen wij een casco handelsruimte. Het gebouw onderging recent een ingrijpende totaalrenovatie (nieuw dak, nieuwe ramen) met kwalitatieve materialen. De handelsruimte werd volledig open gewerkt, met uitzondering van een afgesloten opslagruimte. Deze handelsruimte is een hoekpand en beschikt over zeer veel raampartijen op het zuid-oosten. Dit garandeert een grote mate van lichtinval en visibiliteit voor passanten. Het handelspand is perfect geschikt voor de uitbating van een eetgelegenheid of het vestigen van een ambachtelijke specialiteitenzaak. Er is ook de mogelijkheid tot het verkrijgen van een vergunning voor een terras. Zeer beperkte gemeenschappelijke kosten. Voor meer info, bel naar ### Want to know more?

95 95 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Houthalen (RBI01386)
Price on request

3530 Houthalen

Centraal in de Vredelaan in Centrum Houthalen ligt deze ruime woning met handelsruimte op een perceel van 294m². Het gebouw werd in 1985 opgetrokken en is steeds door de eerste eigenaars gebruikt al woning en winkel.Op de gelijkvloerse verdieping ligt een handelsruimte met een straatbreedte van 8m40 waar een enorm veel passage is, gelegen tussen de twee grote (gratis) parkings van Houthalen-Centrum. Het handelspand heeft een totale oppervlakte van 128m². Aan de achterzijde blijft zo nog een stuk van 90m² beschikbaar als tuin, koer, parking of kan u bekijken om de handelsruimte uit te breiden. Via de achterliggende straat heeft u hier een rechtstreekse verbinding met de handelsruimte waardoor leveringen steeds vlot kunnen gebeuren. Er ligt aan deze achterzijde ook een ruime openbare parking zodat cliënteel zeer vlot tot bij u geraakt.Via één van de twee trappen (één inwendig en één aan de achterzijde buiten) geraakt u op de eerste verdieping waar een enorm ruime woonkamer met bureau, keuken en toilet voorzien zijn. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich tevens een balkon en aan de achterzijde een groot terras.Op de tweede verdieping werden naast een berging/bureau ook 3 slaapkamers voorzien en een badkamer met bad en douche. Ook op deze verdieping is een apart toilet geïnstalleerd.Op de derde verdieping vinden we dan nog een zeer ruime slaapkamer die ook perfect als studeerkamer of bureau kan dienstdoen.Stedenbouwkundige info: woongebied – bouwvergunning – geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht – geen verkavelingsvoorschriftenO-peil: niet overstromingsgevoeligP-score: AG-score: AEPC: 179 kWh/m²jaar – certificaatnummer: 20220926-0002681123-RES-1 Want to know more?

294
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Houthalen-Helchteren (RBI74786)
250 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

In het centrum van Houthalen, centraal in de Vredelaan, ligt deze gelijkvloerse handelsruimte die momenteel verhuurd is aan een grote keten. Het handelspand heeft een oppervlakte van 132m² en beschikt naast een gelijkvloerse verkoopruimte over een magazijn, keuken, toilet en kelder die als magazijn of als verkoopruimte gebruikt kan worden. In de directe omgeving van het gebouw zijn enkele grote ketens gevestigd zoals Panos, Zeeman, Kruidvat, Hans Anders, ... Op beide hoeken van de straat liggen grote openbare (gratis) parkings en in de straat zijn 3 zones voor kortparkeren voorzien. Het pand is momenteel verhuurd aan een grote keten die handelt in E-sigaretten en dit sinds 1 oktober 2018. woongebied – bouwvergunning – geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht – geen verkavelingsvoorschriftenEPC: Label C – certificaatnummer: 20201215-0002350895-KNR-1O-peil: niet overstromingsgevoeligG-score: AP-score: A Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Hasselt (RBH92559)

Pal op de hoek van de Maastrichtersteenweg en Corneliusstraat, zal er op de begane grond een commerciële ruimte aanwezig zijn. Voor de toekomstige bewoners van residentie Cornu kan dit een mooie meerwaarde vormen.Dit pand maakt deel uit van het nieuwbouwproject 'Cornu'. Toplocatie in hartje Hasselt Dankzij de uitstekende ligging biedt dit multifunctioneel pand, met een bruto oppervlakte van 139 m², de ideale gelegenheid om een bloeiende handelszaak uit te bouwen. Deze commerciële ruimte wordt aangeboden in casco toestand. De verdere inrichting kan in samenspraak bepaald worden bij de verkoop.Troeven van deze commerciële ruimte:+ uitstekende locatie+ nieuwbouw+ casco afwerking + multifunctioneel / vrij in te richten Want to know more?

contact
details
Email
Call
319 000 €

3970 Leopoldsburg

Over te nemen handelszaak (met bovenliggend appartement) waarin een verzorgde en goed draaiende frituur gelegen is en dit op een uitstekende locatie langs de Lommelsesteenweg te Leopoldsburg. Belangrijkste troeven: Frituur - Centrale ligging langs een drukke weg te Strooiendorp - Uitstekend onderhouden - Frituur met 16 zitplaatsen, apart toilet + achterliggende living, koelcel, magazijn en grote bijkeuken - Zeer goed draaiende frituur met veel potentieel Appartement: 95 m² - Te renoveren - 2 slaapkamers - Apart verhuurbaar Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Want to know more?

359
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Beringen (RBI25744)
780 000 €

3580 Beringen

Ruim duplex (226 m²) appartement met 4 slaapkamers met onderliggende handelsruimte (186 m²) gelegen op een perceel 971 m². Belangrijkste troeven: - Handelsruimte gelegen in een commerciële omgeving - Huuropbrengst van 24 000 eur/jaar - Ruime parking vooraan - energielabel A - volledig onderkelderd Appartement - Duplex appartement met 4 slaapkamers - 2 badkamers - Zonnepanelen - Ruim terras Bekijk zeker ook de foto’s en de grondplannen met de afmetingen. Zo krijgt u van thuis uit al een perfect beeld van wat dit pand te bieden heeft! Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Want to know more?

971
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Leopoldsburg (RBG42378)
Price on request

3970 Leopoldsburg

Appartementsgebouw bestaande uit 6 wooneenheden voorzien van nodige vergunningen, ideaal gelegen in het centrum van Leopoldsburg, op wandelafstand van het openbaar vervoer, scholen en diverse winkels en eetgelegenheden. Het appartementsgebouw beschikt over een gevelbreedte van circa 13 meter, de voorgevel is in 2016 gerenoveerd en geïsoleerd. De verkoop omvat de volgende 4 appartementen: Maarschalk Fochstraat 23 bus 1, 3, 4 en 5. De appartementen situeren zich op 1e, 2e en 3e verdieping. De bus 1 is gelegen aan de rechterzijde van het eerste verdiep. De bus 3 en 4 zijn gelegen op de tweede verdieping en de bus 5 is gelegen op de derde verdieping van het gebouw. De appartementen zijn reeds verhuurd en beschikken over een huurrendement van circa 4%. Al de appartementen beschikken over twee volwaardige slaapkamers die zich situeren aan de achterzijde van het gebouw. Hier is ook telkens de badkamer terug te vinden. De leefruimtes van de wooneenheden bevinden zich aan de voorzijde van de appartementen. Deze bestaan telkens uit een ruime living die toegang geeft tot de keuken en berging. Aan de voorzijde beschikt ieder appartement ook over een balkon. Ieder appartement wordt individueel verwarmd op gas. Alle ramen zijn reeds vernieuwd. In twee appartementen werd de keuken reeds vernieuwd. De gemiddelde energieprestatiescore bedraagt circa 350 kWh/m². De gemiddelde bewoonbare oppervlakte bedraagt 90m². Het appartementsgebouw beschikt over een lift Ideaal als investering! Wenst u meer informatie over dit project? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Hasselt (RBE14700)
Price on request

3500 Hasselt

Bedrijvenpark C-site De indrukwekkende site van 43.000 m² is gelegen in bedrijvenzone Quartier Canal en bevindt zich tussen de Hasseltse Ring en het Albertkanaal, aan het kruispunt van de Sasstraat met de Trichterheideweg. De site is zowel toegankelijk via de Trichterheideweg als via de Scheepvaartkaai. Duurzaam en future-proof bedrijvenpark C-site wordt herontwikkeld tot een nieuw, future-proof bedrijvenpark en mikt op een innovatieve mix van duurzame industriële gebouwen, kantoren, showrooms én projecten op maat. Er is ook resoluut gekozen voor reconversie: de bestaande structuren worden grotendeels (70%) behouden en opgewaardeerd. Aanbod aan bedrijfsruimte Naast magazijnen, ateliers, kantoren en toonzalen zijn projecten op maat hier eveneens mogelijk. De oppervlaktes van de 19 ruimten liggen tussen de 196 m² en 5078 m². Ook aan het ecologisch aspect wordt gedacht: de bestaande structuren worden grotendeels behouden en opgewaardeerd tot state of the art bedrijfsgebouwen. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Hasselt (RAO53730)
Price on request

3500 Hasselt

On the Herkenrodesingel built at the largest business park in Hasselt. On the site of more than 7.5 hectares were already Mediahuis, Carglass, Delorge and 20 smaller SME companies place at Heros. In this second phase, there 37 flexible SME units built from 146 to 373 m2 in a green frame. Heros Business Park is located along the Hasselt ring road and near the E313: easy to find and very accessible. Through a new link road between the Herkenrodesingel and parallel Old Railroad drive employees and customers into the heart of the Heros site, where they can park easily at the door. Heros Business Park has a bus stop at the entrance and a fietsostrade doorstep The SME units are equipped with low-maintenance materials, meet the highest standards EPB and allow plenty of natural light. The park management is responsible for garden maintenance, inspections and insurance. With dimensions of 146 to 373 m ² and opportunities to expand, Heros provides for many small to medium businesses the perfect stepping stone to growth. Want to know more?

contact
details
Email
Call