Office space for sale - Hasselt

8 results (1 - 8)
Office space for sale Hasselt (RBI87816)
Price on request

3500 Hasselt

BEDRIJFSGEBOUW met RUIME PARKING te KOOP op UNIEKE ZICHTLOCATIE te HASSELT. Dit bedrijfsgebouw (+/- 3.370m²) leent zich zowel voor kantoren, praktijkruimtes voor vrije beroepen of als showroom. Centraal gelegen op de hoek van de Grote Ring (Gouverneur Roppesingel) en de Luikersteenweg geniet het gebouw een unieke visibiliteit naast één van de belangrijkste invalswegen van Hasselt. De op- en afrit Hasselt-Kortessem van de E 313 ligt op 2 min rijden net als de Universiteitslaan naar Diepenbeek-Genk.De buitenzijde van het gebouw werd zopas volledig in een nieuw jasje gestoken en men is ook gestart met de werken aan de binnenzijde van het gebouw. De CASCO bedrijfsruimte (totaal +/- 1.140m²) bestaat uit 2 aparte open-space ruimtes die elk over een aparte ingang beschikken. Beide ruimtes kunnen indien gewenst met elkaar verbonden kunnen worden. De grootste open-space ruimte bestaat uit een gelijkvloers dat via een vide verbonden is met de eerste verdieping (+/- 625m²). Deze is bereikbaar zowel via de lift of via de trap. De andere rechthoekige gelijkvloerse open-space ruimte (xxxm²) ligt dan weer parallel met de Luikersteenweg.Verder is er ook ruimte voorzien voor een receptie/ontvangstruimte, sanitaire voorzieningen, een lift, een traphal, enz…. De grote ramen aan de buitenzijde van het gebouw bieden grote zichtbaarheid en veel lichtinval. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om een aangename en comfortabele werkplek te realiseren.Nog een grote troef is de benedenverdieping (+/- 1.605m²) die ruimte biedt aan 38 parkeerplaatsen, een fietsenstalling en/of de nodige bergruimte. Dit is de perfecte plek voor activiteiten gelinkt aan de (para)medische sector door de nabijheid van het Salvator Ziekenhuis, het Jessa Ziekenhuis en door de aanwezigheid van reeds bestaande (para)medische groepspraktijken in het gebouw.Wenst u meer informatie, bel MCRE op ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBG87741)
995 000 €

3500 Hasselt

Dit statige vrijstaande kantoorpand met een uniek karakter is gelegen op 2 minuten van het Stadscentrum van Hasselt. Er is een ruime afgesloten parking zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. De totale oppervlakte bedraagt 9a80ca. Volledig onderkelderd (+/- 190m²) en kelder is deels ingericht als kantoorruimte met daglicht. Het gelijkvloers (+/- 190m²) bestaat uit inkomhal, receptie, aparte kantoren, vergaderzaal en sanitair. Het 1ste Verd. (+/-152m²) beschikt over een open-space kantoorruimte, apart kantoor en sanitair. De dakverdieping beschikt over 3 zolderruimtes. Verder is er een appartement (+/- 101m²) met 2 slaapkamers dat verbonden is met het kantoorpand via een verbindingssas, de ingang bevindt zich aan de Rederijkersstraat 46. Dit appartement kan afgescheiden worden mits het verbindingssas wordt afgebroken. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde van het gebouw. INFO ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBI69291)
Price on request

3500 Hasselt

ROYALE COMMERCIËLE RUIMTE OP DE KLEINE RING Uw kantoor, praktijkruimte of handelspand op toplocatie op de Kleine Ring van Hasselt? Dat kan! Ontdek het exclusieve nieuwbouwproject Fendi, gelegen pal tegenover het nieuwe stadhuis ’t Scheep. Dankzij de klassevolle architectuur en de sublieme ligging heeft u aan uitstraling en visibiliteit geen gebrek! Laat u binnen verrassen door de royale ruimtes die nog volledig naar eigen wens op te delen alsook in te richten zijn. Wij bieden de ruimte aan in 2 aparte praktijken, eentje van 328m2 en eentje van 172m2 (VERKOCHT). In de ondergrondse garage kunnen er nog ruim voldoende autostaanplaatsen aangekocht of gehuurd worden. Inrit garage via de Welvaartstraat. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse bezoek onze website ### of contacteer ons op ### wij maken graag tijd voor u vrij! Volg ons voor de laatste nieuwigheden zeker ook op social media. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBI59116)

Deze kantoren zijn gelegen op de Prins-Bisschopsingel 34 te Hasselt, vlakbij de op- en afrit van Hasselt-Oost. Dit bedrijfspand is gelegen op een prachtige site van 2004, bevindt zich op de 1ste verdieping en telt een bewoonbare oppervlakte van ca. 320 m². Het pand situeert zich op een uitstekende zichtlocatie (Prins-Bisschopsingel) op de grote Ring, naast het Hollandsch Huys.De kantoren zijn voorzien van alle moderne technieken en comfort, alarm, toegangscontrole via badge- en parlofoonsysteem, vloeren zijn afgewerkt met tapijt tegels. De grote en hoge raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval.De ruimte is momenteel ingedeeld in landschapsburelen, 2 afgesloten bureelruimtes (glazen wanden), ingebouwde kastenwanden, serverruimte, kitchenette, dames- en herentoilet.Optioneel zijn er zowel buitenstaanplaatsen (4 stuks voor het gebouw) als ondergrondse autostandplaatsen (12 stuks) te koop aan 20.000 euro/autostandplaats.Enkele pluspunten op een rij:+ Topligging vlakbij de E 313+ Zonnewerende paneelgordijnen+ Ruimte is vrij in te delen+ Verwarming via Daikin units - koelen en warmen+ Klassevol gebouwencomplex "Hasselt Zuidpunt"+ Bestemming: kantoor, dienstverlenende bedrijven of uitoefening van een vrij beroepBen jij op zoek naar een kantoor op een absolute toplocatie? Neem dan contact op met Stephanie via ### of op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBH48789)
1 700 000 €

3500 Hasselt

Dit bedrijfspand met een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 578 m² is geschikt als kantoorruimte of als toonzaal. Het bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie langs de Herkenrodesingel op de hoek van de Kuringersteenweg en de grote Ring, pal tegenover het retailpark met Hyper Carrefour, Brico, Auto 5 en Pizzahut. Dit pand, rechts gelegen van meubelzaak Opuz Living, was tot voor kort in gebruik door GERVI. De grote en hoge raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval. Het pand is in zeer goede staat, instapklaar en beschikt over 2 aparte in- en uitgangen waarvan één met een automatische schuifdeur. De airco en de verwarming (warmtepomp) zijn voorzien via plafondunits. Verder is er drijfkracht, alarm en camerabewaking. Er is een gebruiksrecht voor 20 parkings en de mogelijkheid om ondergrondse parkings bij te kopen. Tevens zijn er 2 verlichte totems en kan er een lichtreclame op het dak geplaatst worden. INFO ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBG87746)
575 000 €

3500 Hasselt

Casco handelsruimte van 343 m² met een patio of binnentuin van +/- 64 m² beide op de souterrain met rechtstreekse toegang vanop het gelijkvloers. Deze ruimte leent zich ideaal voor een vrij beroep, een praktijkruimte of als kantoor. De ruimte kan gemakkelijk verdeeld worden in meerdere ruimtes voor verschillende doeleinden. De ruimte wordt casco opgeleverd. Er zijn tevens 2 bergingen en 6 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien op verdieping -2 en verdieping -3. Het exclusieve project "Fendi" is gelegen op de Groene Boulevard in het centrum van Hasselt tegenover het nieuwe stadhuis. Het grondaandeel wordt verkocht onder registratierecht (12%) en de constructiewaarde onder BTW (21%). Voor meer info of een bezoek BEL ### Want to know more?

343
contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBG87740)
150 000 €

3500 Hasselt

Leuk gelijkvloers kantoor/praktijkruimte van +/- 70m² met terras aan de achterzijde. Zeer centraal gelegen in Hasselt centrum ter hoogte van de kleine ring. Optioneel 1 extra overdekte parking te koop. Open-space ruimte met aparte keuken en sanitair. Voorgevel volledig uit glas. BEL ### Want to know more?

70
contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBG87730)
723 385 €

3500 Hasselt

403 m² ruime instapklare kantoren met veel lichtinval gelegen aan de achterzijde van het VOKA-gebouw. Deze zeer gunstig geprijsde kantoren zijn gelegen op het 2de verdiep. De kantoren bestaan uit open-space en aparte kantoren/vergaderzalen en zijn allen voorzien van airconditioning en verlaagde plafonds. Tevens sanitair, kitchenette en serverruimte aanwezig. Ruime parkeergelegenheid. Archiefruimte (120 m²) beschikbaar aan 25 €/m²/jaar. Gemeenschappelijke lasten bedragen 25 €/m²/jaar en de OV +/- 15 €/m²/jaar. Opbrengst mogelijk bij verhuring; zelfs aan slechts € 70/m² van 6.7% per jaar bruto. 10 parkeerplaatsen (aan €12.500/stuk) inbegrepen in de verkoopprijs. Verkoop onder registratierecht. Bwjr. 1997. Ilgat Business Park is strategisch gelegen langs de Grote Ring van Hasselt. Dankzij deze locatie biedt de site een uitstekende toegankelijk via het openbaar vervoer (bushalte voor het park) en een makkelijke verbinding met de autosnelweg E313 Luik-Antwerpen-Brussel en het stadscentrum. INFO bel ### Want to know more?

403
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Hasselt (3500) + Suburbs.

Office space for sale Zonhoven (RBI67568)
3 500 000 €

3520 Zonhoven

Uniek kantoorgebouw met parking en perceel grond Welkom op de Boddenveldweg 11 in Zonhoven met een commerciële A locatie op het industrieterrein van Zonhoven Het complex biedt een kantoorgebouw van +- 1000 m2 en een bijgebouw van +- 475 m2 met parking voor 30 wagens op een perceel van totaal 1.81 HA. Het kantoorgebouw is momenteel in gebruik door de eigenaar en een tijdelijke huurder. Op het gelijkvloers bij het hoofdgebouw komt u binnen via een schuifdeur bij het onthaal, rondom is er een gang met verschillende ruimtes, ingedeeld als volgt: 11 bureaus, 1 archief, een berging, een EHBO lokaal/berging, keuken en sanitaire voorzieningen, en niet te vergeten een prachtig uitzicht op de patio die zich midden in het gebouw bevind. De patio is beplant met exotische beplanting en is er ook een vijver aanwezig! En dit allemaal met een totaal oppervlakte van 500 m2. Het verdiep bestaat weer uit 500 m2, via een centrale trappenhal kan je naar boven en kom je weer uit in de hal dat de mogelijkheid geeft om rondom rond het gebouw te wandelen, ingedeeld als volgt: 16 bureaus, een archief, een berging, een kopie lokaal, keuken, sanitair ruimte. En niet te vergeten een prachtig uitzicht op de patio vanuit de bureaus die van raampartijen zijn voorzien. Hiernaast bevindt zich ook een bijgebouw met een totale oppervlakte van 475 m2. Dit uniek gebouw bestaat uit 3 grote vergaderzalen, 3 opleidingslokalen, een fitness met douche en sanitair, een keuken en een berging Het pand is gelegen in bestemmingszone ambachtelijke bedrijven en kmo’s en deels in bufferzone, ideaal voor bedrijven die opzoek zijn naar grote kantoorgebouwen met veel parking gelegen op een A-locatie. Tevens is het geschikt voor investeerders die het gebouw (verder willen herbestemmen) en verhuren. Wenst u graag een bezichtiging of meer informatie? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

18100 30 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for sale Wellen (RBI23472)
250 000 €

3830 Wellen

Dit ruime kantoorgebouw is gelegen aan de Dorpsstraat bij het binnenrijden van het centrum van Wellen.Het pand heeft de volgende indeling; Inkomhal, wachtruimte, 3 bureelruimtes, een keuken, een berging en een toilet. Buiten is er een terras en zijn er 4 parkeerplaatsen voorzien. Het nabijgelegen plein biedt extra parkeergelegenheid.Het pand is momenteel verhuurd. Want to know more?

4 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
1 250 000 €

3600 Genk

Centrum gelegen handelspand van in totaal 520 m² in het meest iconische gebouw van Genk. Deze multifunctionele ruimte is momenteel ingericht als fitness en kiné praktijk maar biedt vele andere mogelijkheden. Het geheel is onderverdeeld in 2 niveaus en heeft 3 toegangen en is opslitsbaar. Door de grote raampartijen en hoge plafonds ( 3.6m) is er een zee van licht en ruimte en een breed zicht over Genk centrum. Dankzij de unieke architectuur, een gevelbreedte van maar liefst 46 m en toplocatie geniet dit pand van een enorme visibiliteit. Parkeren kan inpandig, enkele meters verderop in de privé parking voor 6 wagens (optioneel) of tegenover op de openbare parking van het Molenvijverpark. Indeling: Gelijkvloers: inkom met wachtruimte en toilet, polyvalente ruimte, 3 kabinetten, bergruimte en trap naar niveau 1. Niveau 1 is eveneens apart toegankelijk via de Weg naar As en heeft een receptie, 2 polyvalente ruimtes momenteel ingericht als finteness, omkleedruimtes met douches, apart toilet en bureelruimte. Interesse in deze unieke kans? neem dan contact op met ons kantoor. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Genk (RBI80217)
129 950 €

3600 Genk

Te koop: verhuurde handelsruimte met een gunstig rendement te Genk! Dit moderne handelspand bevindt zich op een gunstige locatie te Genk. Op wandelafstand bevindt zich het bruisende centrum. Het pand is ingericht als kantoorruimte en met een rendement van bijna 8% is dit een goede investering! Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Indeling: Modern ingericht handelspand met apart toilet. Ligging: De omgeving kenmerkt zich door een levendige mix van lokale bedrijven, winkels, restaurants en andere commerciële ondernemingen die constant een stroom van potentiële klanten aantrekken. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de nabijheid van de handelsruimte, waardoor het gemakkelijk is voor klanten en bezoekers om te parkeren. Op deze locatie geniet u van een vlotte verbinding en het openbaar vervoer is goed bereikbaar. Met Troeven: - Gunstige investering! - Goede locatie en zichtbaarheid! - Genk-centrum op wandelafstand! - Uitstekende locatie met voldoende parkeergelegenheid! EPC niet-residentiële eenheid: label D met certificaatnummer 20220217-0002548547-KNR-1. Stedenbouwkundige info: geen voorkooprecht - geen dagvaarding - woongebied - bouwvergunning - geen verkavelingsvoorschriften P-score: A G-score: A Niet gelegen in signaalgebied of in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Genk (RBH08345)
Price on request

3600 Genk

Nieuw facilitair gebouw gelegen op een absolute toplocatie Deze facilitair gebouw, gelegen te Mondeolaan, ligt zeer gunstig langs het Albertkanaal en vlakbij de autosnelwegen. Met zijn uitstraling en indrukwekkende architectuur zal het gebouw op zichzelf een staand bedrijventerrein vormen. De perfecte combinatie tussen innovativiteit, zin voor ondernemen en een vlotte bereikbaarheid. Het grootschalige gebouw telt maar liefst 4 verdiepingen met een ruimte voor 60 parkeerplaatsen. Met kantoor, showroom, magazijn mogelijkheden volgens built-to-suit principe. Aan de voorkant van het pand is er het gelijkvloers (125m²) waarvan er 30 parkeerplaatsen alsook fietsenberging binnen in het gebouw zijn voorzien. Kenmerken op het gelijkvloers: - trappenhal met lift - ontvangst balie - postpunt voor pakjes - schacht met technische ruimte Via de trappenhal of lift kom je op de 1e verdiep met een indrukwekkende ruimte van 832m² inclusief terras van 108m² dat toegankelijk is via een buitentrap waar je heerlijk kan vertoeven. Kenmerken 1e verdiep: 1e verdiep (832m2) - ruimte voor eet-en drinkgelegenheid - terras - kantoorruimte zowel flex als vaste kantoor mogelijk - sanitair blok voorzien De 2e en 3e verdiep hebben dezelfde indeling met telkens een ruimte van 770m² inclusief een flexoffice en een sanitairblok. Ten slotte vind je een conciërge woning van 200m² met 60m² terras terug op de 4e verdiep (770m²). Verder zijn er kantoren met 2 grote terrassen. De verkoop is mogelijk onder casco voorwaarden (wind en waterdicht). De hierboven beschreven indeling is nog vrij te bepalen onder voorbehoud. Dit alles in samenspraak met de klant. Wenst u meer informatie? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

30 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
249 000 €

4300 Bettincourt

ERA LABELIMMO presents this office building (UCM) in the heart of Waremme. With a surface area of 210 m² on two levels, the building comprises a large front office of 52 m², a stairwell with a glass roof, a rear office of 23 m² with access to a garden. The 1st floor features a large 41 m² office with a 23 m² rear kitchen. The building also features an archive room, fully tiled sanitary facilities and two cellars with oil-fired central heating. Double-glazed wooden windows and solid oak mosaic parquet flooring. Offer from €270,000 subject to acceptance by owner. Information given for information only and not contractual. This ad does not constitute an offer. Want to know more?

145 237 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Diest (RBI90100)
235 000 €

3290 Diest

Zeer goed gelegen kantoorruimte/handelsruimte in het centrum van Diest met een oppervlakte van 152 m² De INDELING: Open kantoorruimte of handelsruimte (79 m²), 2 aparte bureelruimtes (13,55 m² en 14,31 m²) , keuken (11,39 m²), sas, herentoilet, damestoilet/verwarmingslokaal, berging/serverlokaal, ruim terras achteraan het gebouw (54 m²). NOTA: De elektriciteit is volledig conform. Kleinschalig gebouw met lage gemeenschappelijke kosten Uitstekende ligging in de nabijheid van het ziekenhuis, winkels, openbare diensten,...... mogelijkheid om een staanplaats bij aan te kopen in het aangrenzende nieuwbouwproject Demerpoort Wenst u meer info over deze kantoorruimte, neem dan contact op met Era De Piramide op het nummer ### of mail naar ### Want to know more?

204
contact
details
Email
Call
Office space for sale Koersel (RBH92281)
219 000 €

3582 Koersel

Bent u opzoek naar een pand om uw ondernemersdroom in vervulling te laten gaan of verder uit te bouwen? Dan is deze handelsruimte in hartje Koersel misschien wel het perfecte pand! Deze commerciële ruimte van 107 m² werd gebouwd in 2000. Het handelspand werd voorzien van een aparte bureauruimte met inbouwkasten, airco, volledig uitgeruste keuken en 2 wc's. Naast de vrije parkeerplaatsen in de straat biedt het kerkplein aan de overkant van de straat voldoende parkeerplaats voor al uw klanten! Er is een directe toegang naar de kelderberging van maar liefst 31m², ideaal voor opslag van voorraad of archief! Heeft dit pand uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op en plan uw bezichtiging! Ook interessant als investering! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tongeren (RBI83031)
975 000 €

3700 Tongeren

Renovated business premises with caretaker's house for sale along the Sint-Truidersteenweg in Tongeren. Consisting of: * Basement * Ground floor office and multipurpose room equipped with kitchen and sanitary facilities * Caretaker's apartment with 2 bedrooms, kitchen, living area and bathroom. The apartment has a spacious terrace * 5 bedrooms, 2 of which are equipped with a private bathroom Want to know more?

4085
contact
details
Email
Call
Office space for sale Tongeren (RBI76655)
159 500 €

3700 Tongeren

Modern handelspand op zichtlocatie Ligging Met uitzicht op de Elfde-Novemberwal is dit handelspand gelegen op een ideale locatie voor het uitbaten van uw project. Indeling Handelsruimte, keuken, gastentoilet, personeelstoilet. Omschrijving Het handelspand ligt onderaan de appartementsgebouwen van het Aniciuspark. Deze gebouwen, gebouwd in 2007, bestaan uit serviceflats, een woonzorgcentrum, appartementen en handelspanden. De grote raampartijen en de ingang van het pand geeft uit op een drukke weg in Tongeren. De voorste ruimte is een kantoorruimte van 78m² en het heeft een toilet voor cliënteel. De achterste ruimte, in de aanwezigheid van vele raampartijen, is voorzien van een niet-geïnstalleerde keuken en een toilet. Bent u op zoek naar een handelsruimte op een toplocatie in Tongeren, dan is dit zeker een bezoekje waard. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Heusden-Zolder (RBI73564)
510 000 €

3550 Heusden-Zolder

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Een absolute toplocatie, bijzonder veel parkeergelegenheid, een lichtrijke kantoor of praktijkruimte én een zeer grote opslagplaats. Al deze belangrijkste troeven van een gunstig handelspand vink je moeiteloos af in de Guido Gezellelaan 187 te Heusden-Zolder. Op deze belangrijke verbindingsweg tussen Heusden en Beringen behoort nummer 187 toe aan een riant perceel van 27a 27ca. Momenteel werd een zeer groot gedeelte van het perceel verhard, hetgeen meteen voor immens veel parkeergelegenheid zorgt voor zowel medewerkers als klanten. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1974 en heeft een opvallend grote bewoonbare oppervlakte van maar liefst 364m². Al schuilt er op dit enorme perceel zeker en vast nog heel wat meer bijzonder gunstige ruimte. In de woning was voordien een notariaat gevestigd. Zo krijg je hier een bijzonder gunstige indeling met zowel grote open, ruimtes als privé kantoorruimtes. Zo krijg je hier een instapklaar handelspand met een uiterst gunstige indeling, verschillende kantoorruimtes en een functionele keuken en sanitair. Zie jij het nog grootser? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de enorme kelder van 72m² en garage van 132m². Tot slot krijg je helemaal achteraan op het perceel nog een vrijstaand magazijn met een enorme oppervlakte van maar liefst 160m². Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Want to know more?

2727
contact
details
Email
Call
Office space for sale Bilzen (RBI70736)
275 000 €

3740 Bilzen

Deze praktische handelsruimte is gunstig gelegen op wandelafstand van de Grote Markt van Bilzen en geniet van een grote visibiliteit. Door de nabijheid van de E313 is er een snelle verbinding met steden als Hasselt en Luik en verder is ook Maastricht vlot bereikbaar. Het pand biedt een brede waaier aan bestemmingsmogelijkheden. Zo werd het in het verleden reeds gebruikt als kantoorruimte en is het momenteel ingedeeld als dermatologiepraktijk. Naast een ruime onthaalruimte, wachtzaal en separaat toilet beschikt dit pand momenteel over drie kabinetten en een praktijkruimte. Verder is een een keuken en een tweede toilet aanwezig. Tot slot zijn er twee privatieve autostaanplaatsen inbegrepen. Deze bevinden zich achter het gebouw. Ook in de onmiddellijke omgeving is er voldoende parkeergelegenheid. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden die dit handelspand te bieden heeft? Vraag uw bezichtiging aan via ### of op het nummer ### Want to know more?

2 Parking place(s)
contact
details
Email
Call