Businesses for sale - Heusden-Zolder

18 results (1 - 18)
Industrial building for sale Heusden-Zolder (RBK33462)
Price on request

3550 Heusden-Zolder

PLUSPUNTEN:+ gevestigde waarde op vlak van carrosserie & depannage+ omgevingsvergunning milieu klasse 2 (permanent)+ rendabel en nog lopende aanbesteding F.A.S.T. + uitstekende, strategische ligging+ huidige bestuurder is bereid tot begeleiding in de overdracht+ overdracht aandelenALGEMEEN:Wegens nakend pensioen van de huidige bestuurder wordt de gehele vennootschap met inbegrip van alle handelsactiviteiten, onroerend goed, wagenpark, enzovoort ter overname aangeboden. Een gehele aandelenoverdracht is mogelijk, alsook partiële overname (activiteit carrosserie enerzijds, activiteit takeldienst anderzijds). Als merkonafhankelijke carrosserie met Eurogarant-garantielabel is er een groot en trouw klantenbestand bestaande uit concessiehouders / collega-garagisten, verzekeringsmaatschappijen en particulieren. De inrichting van de carrosserieafdeling is conform de voorschriften van OVAM (Milieu klasse 2-inrichting) en voorzien van de modernste apparatuur, verflabo en mengtafel en lakcabine. Tevens is er een lopend contract voor het F.A.S.T.-project in opdracht van de Vlaamse Overheid en Federale Politie voor het uitvoeren van takelopdrachten op de snelweg (E314), vanaf het Klaverblad tot aan de Nederlandse grens. Ook met lokale overheden en politie wordt er samengewerkt voor diverse takelopdrachten als ongevallen, verloren lading, inbeslagname, enz. Het gebouw is gelegen in KMO-zone op een perceel van 3332 m² met een bedrijfshal (ca. 480 m²), kantoren en personeelslokaal (ca. 80 m²) met ruime parking en luxueuze conciërgewoning (ca. 160 m²) met wellness. De conciërgewoning is voorzien van alle comfort en luxe, met eigen wellness om tot rust te komen na een drukke werkdag. INDELING:0: inkomhal, toilet cliënteel, bureel, carrosserieafdeling, personeelslokaal, sanitair personeel, ruime parking vooraan en achteraan / inkomhal privatief, toilet privatief, keuken, leefruimte met gashaard, berging en wasplaats, terras, tuin, poolhouse met douche - sauna - jacuzzi - lounge - pelletkachel, bar, zwembad.+1: bergruime bedrijfshal / prive: nachthal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, toilet, slaapkamer 3 met dressing, badkamer, slaapkamer 4 met dressingFINANCIERING:Opgelet: Maak tijdig een afspraak bij uw bank zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.DOWNLOADS:Op onze eigen website bij 'DOWNLOADS' kan u de nuttige stukken in dit dossier raadplegen. Cijfers van de vennootschap zijn verkrijgbaar op aanvraag via ### . CONTACT:Interesse in deze goed draaiende zaak? Contacteer ons voor al uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan u steeds enthousiast te woord! ### of mail naar ### . Want to know more?

3332 625 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 89 87 03 67
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBM53866)
350 000 €

3550 Heusden-Zolder

Het betreft een instapklaar, uiterst ruim en uitstekend commercieel gelegen handelszaak in het centrum van Heusden-Zolder. Het handelspand is circa 220m² groot en bevindt zich aan het kerkplein waar er voldoende gelegenheid tot parkeren is. Bij het betreden van het handelspand komen we in de inkomhal dewelke uitgeeft op de ruime handelsruimte van circa 150m². Deze ruimte beschikt over een ingerichte toog en een afgesloten keuken met bijhorende berging. Daarnaast is er in de handelsruimte een aparte zitplaats van circa 15m² gecreëerd. Achteraan de handelszaak bevinden er zich de toiletten en een afgesloten eetruimte of een aparte familiezaal van circa 15m². Achter de toog beschikt het pand nog over een garage van circa 20m² en een bijhorende berging van circa 11.50m². Naast de toog bevindt er zich nog een deur die uitgeeft op de gemeenschappelijke technische ruimte. Het pand is voorzien van grote raampartijen wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Wenst u meer informatie omtrent dit onroerend goed of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 57 23 16
Industrial building for sale Heusden-Zolder (RBM19732)
Price on request

3550 Heusden-Zolder

Dit voormalige voedingsbedrijf Vandermaesen met geïntegreerde winkelruimte is gelegen op een ZICHTLOCATIE vlak aan het klaverblad E313-E314. De totale oppervlakte van de gebouwen wordt geraamd op 5.000m² waarvan 4.100m² bedrijfshal en 880m² kantoren verspreid over 2 verdiepingen. Verder is er een kelder van 350m² toegankelijk via een garagepoort. De oppervlakte van het terrein bedraagt 1ha03a95ca. Tevens bestaat er een mogelijkheid om met 1.500m² uit te breiden dus 6.500m² na uitbreiding. Het gebouw dateert van 1995 en werd in 2012 gerenoveerd. De gevels bestaan uit staalconstructie met betonskeletstructuur en de hallen zijn opgesplitst door middel van verwijderbare sandwichpanelen. Vloeren en fundering uit gewapend beton. Er zijn 7 laadkaaien aanwezig en een poort met 4m vrije hoogte. De vrije hoogte van de hallen varieert tussen 4 en 8,5m. Er is een koel-vriesruimte aanwezig met een opp. van 400m² (750 pallets opslagcapaciteit) en een vrije hoogte van 8,5m. Het elektriciteitsvermogen bedraagt 650 KVA en er is een hoogspanningscabine aanwezig. Het kantoorgedeelte bestaat uit een landschapskantoor, keuken, apart kantoor en een vergaderruimte. Verwarming door centrale verwarming met radiatoren. Alarmsysteem, camerabewaking en toegangscontrole aanwezig. INFO ### Want to know more?

10395
contact
details
Email
Call
+32 11 74 12 34
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBL78003)
850 000 €

3550 Heusden-Zolder

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Stijlvol, instapklaar, uitzonderlijk ruim en bovenal op een absolute TOP locatie. Wie op zoek is naar een bijzonder gunstig handelspand mét magnifiek appartement ziet zijn nieuwe avontuur weldra starten in de Kleuterweg 3 te Heusden-Zolder. We bevinden ons in een directe zijstraat van de befaamde Koolmijn te Heusden, hetgeen meteen duidelijk maakt dat je hier op een buitengewone toplocatie zit. Het pand dat oorspronkelijk gebouwd werd in 1930 onderging in 2004 een zeer grondige renovatie. Ook in de meer recente jaren werd het pand steeds piekfijn onderhouden en steeds opgefrist. Het resultaat is een instapklaar, stijlvol en zeer hedendaags geheel met een bruikbare oppervlakte van maar liefst 430m² groot. En dat geheel werd hier opgesplitst in een zeer gunstige handelsruimte op de gelijkvloerse verdieping en een magnifiek appartement met 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Zo combineer jij hier binnenkort misschien wel jouw bruisende en zeer succesvolle business met een bijzonder groot wooncomfort. De handelsruimte is momenteel ingericht als restaurant ‘Il Canniccio’ met professionele keuken. Leuk om te weten is dat het restaurant volledig gemeubeld kan blijven. Achteraan krijg je een groot, westelijk georiënteerd terras van 80m² en ook het appartement boven heeft zijn eigen zalige, zonovergoten terras. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Want to know more?

398
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
Business surface for sale Heusden-Zolder (RBL48663)
469 950 €

3550 Heusden-Zolder

Te koop: handelshuis op een ruim perceel van 32a37ca te Zolder! Dit pand bevindt zich op een gunstige locatie te Heusden-Zolder. De gelijkvloerse verdieping omvat een verhuurd handelspand van maar liefst +/- 544m². Op de eerste verdieping bevindt zich een verhuurd appartement van +/- 231m². Het betreft een zeer ruim perceel van 32a37ca met voldoende parking! Ligging: Het pand bevindt zich op een gunstige locatie te Zolder met een goede verbinding naar Heusden en Houthalen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw. Troeven: - Appartement + handelspand zijn allebei verhuurd! - Gunstige locatie! - Voldoende parking! - Ruim perceel! EPC handelspand: D-label met certificaatnummer 20231130-0003053733-KNR-1 EPC appartement: D-label, 324 kWh/m²jaar met certificaatnummer 20231130-0003053727-RES-1 P-score: D G-score: C *Bron vloeroppervlakte: EPC Stedenbouwkundige info: woongebied , agrarisch + natuurgebied (achterste stuk) - geen dagvaarding - geen verkavelingsvoorschriften - bouwvergunning - geen voorkooprecht Want to know more?

3237
contact
details
Email
Call
+32 11 43 58 19
Commerce building for sale Heusden (RBL42213)
Price on request

3550 Heusden

NIEUW BIJ C21 ANIMO!! Opbrengsteigendom bestaande uit twee handelspanden en één wooneenheid. Bent u opzoek naar een investeringspand met een hoog rendement ( 4,5 % )? Zoek dan niet verder. Dit project bevindt zich in het winkelcentrum van Heusden op een commerciële toplocatie met parking voor de deur! Bouwjaar 1998. Aan de voorzijde ( Waterleidingstraat 3/1) bevindt zich een handelspand dat nu dienst doet als kapsalon. Hiermee verbonden vinden we de ruime woonst op het eerste verdiep. Deze heeft ook een aparte ingang. Het kapsalon bestaat al jaren en wordt nog steeds uitgebaat. Via het kapsalon hebben wij toegang tot een lager verdiep met hier een saunakamer met douchecabine, een zonnebankkamer met ook een douchecabine en bergruimte. De privé woonst heeft eveneens een aparte ingang met trap naar het verdiep. De woonst is zeer ruim en zal onmiddellijk aanspreken. De leefruimte is ruim en geniet veel lichtinval. De inbouwcassette geeft een heel gezellige toets aan het geheel. Enkele trapjes brengen ons naar de open leefkeuken. Wat een ruimtegevoel!! Deze ruimte is open tot tegen de nok. De keuken is gerieflijk ingericht en geeft toegang tot zowel het ruime terras als de tuin eronder. Het terras heeft een oppervlakte van maar liefst 45m²! Met de trap komen we op het bovenste verdiep. Deze wordt gevormd door de nachthal die toegang geeft tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer werd voorzien van zowel een ligbad als een douche. Bij dit gebouw hoort ook nog een achterliggend handelspand ( Waterleidingstraat 3) die naar eigen behoefte ingevuld kan worden. Dit pand heeft eveneens een aparte ingang en aparte meters en kan ook afzonderlijk verhuurd worden. De blok heeft een eigen tuin. Deze is aan de achterzijde via een servitudeweg bereikbaar. Bent u opzoek naar een project om zelf te bewonen en zelf een zaak uit te baten of zoekt u een opbrengst eigendom? Wees er dan als eerste bij en bel voor meer info naar ### Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 22 07 50
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBK57257)
595 000 €

3550 Heusden-Zolder

Uniek pand bestaand uit ruime gelijkvloerse woning en bovenliggende handelsruimte te Bolderberg Ligging: + Gelegen op een rustige locatie in het bosrijke landschap van Bolderberg + Domein Bovy, Natuurgebied De Kluis en het circuit van Zolder op wandelafstand + Vlakbij de oprit van de autosnelweg + Nabij diverse winkels, scholen en openbaar vervoer + Strategische locatie voor zakelijke activiteiten met een goede visibiliteit Troeven: + Gelegen op een perceel van 9a30ca omgeven door groen + Tal van mogelijkheden dankzij een totale bewoonbare oppervlakte van 500m² + Ideaal voor professionals, ondernemers en gezinnen + Unieke kans om werk en wonen te combineren in één pand + Leent zich ideaal voor het uitbaten van een B&B, het onderbrengen van uw kantoor of handelzaak + EPC label D Ruime gelijkvloerse woning: + Mooie oppervlakte van 280m² + Royale leefruimte van 61,5m² met grote raampartijen + Voorzien van een terras aan de living en keuken, omgeven door groen + Kwalitatieve landelijke keuken + 4 ruime slaapkamers waarvan de master-bedroom maar liefst 24m² + 2 badkamers + Aparte wasplaats + Ruime inpandige garage + EPC label B Handelsruimte op de verdieping: + Oppervlakte van 220m² + Ingedeeld in: inkomhal, handelsruimte met toog, keuken, toiletten en berging + Aparte toegang vanuit de woning + Veelzijdige commerciële ruimte geschikt voor meerdere handelsdoeleinden + Afzonderlijke ingang aan de voorzijde voor privacy en professionaliteit + Groot terras met prachtig uitzicht Contact: Bent u op zoek naar een pand met een strategische ligging die zowel de woon- als werkervaring verbetert, aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!.. Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

930 280 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBK42161)
310 000 €

3550 Heusden-Zolder

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Kiewitstraat 17 in Heusden-Zolder. Deze open bebouwing, gebouwd in 1962 en nu klaar voor renovatie, biedt een woonoppervlak van 227 m² op een perceel van 6a 73ca met een gunstige zuidelijke oriëntatie. Met drie slaapkamers van respectievelijk 16 m², 14 m², en 8,70 m² en een ruime badkamer biedt het huis meer dan voldoende ruimte voor een kwalitatief gezinsleven. Om de functionaliteit nog te verbeteren, herbergt de woning tevens een ruime inpandige garage, wasplaats/bijkeuken en kelderberging. De woonkamer van 24 m² is de perfecte plek voor ontspanning en gezelligheid, terwijl de aansluitende keuken van 14 m² het hart van het huis vormt. Naast de woning bevindt zich een groot werkhuis van ongeveer 200 m², momenteel in gebruik als schrijnwerkerij. Deze ruimte, voorzien van een allesbrander, is ideaal voor zelfstandigen of hobbyisten die een ruime werkplek nodig hebben. Een overdekte ruimte tussen de woning en het werkhuis dient als veranda, uitgerust met airconditioning, en biedt een aangename plek voor ontspanning. De ligging in de deelgemeente Boekt is uitstekend, nabij de snelweg (1,5 km) en andere voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, en winkels binnen een bereik van 700 m tot 2 km. Kiewitstraat 17 biedt een uitstekende kans om een thuis te creëren of uw bedrijf uit te breiden in een omgeving die aanpassing en personalisatie mogelijk maakt. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

880 6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBK39134)
529 000 €

3550 Heusden-Zolder

Kent u het gevoel van “I want it all”? Wel dit handelshuis heeft werkelijk alles, is gelegen op een trippel A-ligging (hoekperceel op de Meylandtlaan = zicht, zicht en nog eens zicht!)! aan de voorzijde heeft men immers voldoende parkeermogelijkheden en de zichtbaarheid om hier een zelfstandige activiteit uit te oefenen = TOP! De op en afrit voor de autostrade is op nog geen 400 meter! Het kantoorruimte op het gelijkvloers verkeerd ook nog eens in prima staat! En niet te vergeten op het verdieping is er een woning met maar liefst 5 slaapkamers! Dit klinkt toch als muziek in de oren? lees daarom zeker verder! Dit uitstekend onderhouden handelshuis is werkelijk een eye-catcher op de Meylandtlaan! Op het gelijkvloers bevindt zich de mooie handelsruimte met brede etalage die momenteel dienst doet als kantoorruimte. Achter deze prachtige kantoorruimte, bevindt er zich enerzijds een apart bureau/vergaderzaal, anderzijds een kitchenette met aansluitend een berging, een apart toilet en een inpandige garage. Een grote troef is de aparte ingang aan de voorzijde om naar het ruime appartement te gaan! Wil jij wonen en werken combineren? Dan kan je ook langs binnen doorlopen naar het handelsgedeelte! Wil je toch liever apart verhuren dan is dit ook heel gemakkelijk op te lossen! Het appartement is zeer goed in orde! Groot met een ruime en aangename leefruimte, 5 slaapkamers, keuken en een badkamer. Ben jij al een tijdje opzoek naar een handelshuis op toplocatie met op het gelijkvloers een prachtige kantoorruimte, op het verdiep een woongedeelte met maar liefst 5 slaapkamers and last but not least als kers op de taart nog een aangename privé tuin waar jij wonen en werken kan combineren? Of ben je opzoek naar een opbrengsteigendom/projectgrond? Dan is dit een kans die je zeker niet mag missen! Pluspunten: -TOPLOCATIE! -Verbinding autostrade = op 1 min! -verbindingsweg Heusden, Hasselt, Zonhoven en Beringen -PARKING! -prachtige en ruime handelsruimte met vergaderzaal, berging en kitchenette! -Woning met 5-6 slaapkamers! -Wonen en werken combineren! -Gemakkelijk op te splitsen! -Unieke kans! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

15 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBK36321)
349 000 €

3550 Heusden-Zolder

Mooi handelspand op een prachtige locatie in Heusden-Zolder! Dit hoekpand bevindt zich midden op de Koolmijnlaan in Heusden, waardoor het een fantastische zicht locatie heeft. Gratis parkeerplekken zijn volop beschikbaar, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor klanten. Momenteel is dit pand in gebruik als slagerij, maar de veelzijdigheid van deze locatie biedt talloze mogelijkheden voor investeerders of ondernemers die op zoek zijn naar een toplocatie. Het kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Dit handelsgelijkvloers op toplocatie heeft een totale oppervlakte van +/- 71m² waarvan een winkelruimte, een keuken en een wc. Aan de zijgevel is er een aparte ingang naar de winkelruimte. Het pand is momenteel verhuurd en wordt verkocht onder registratierechten. Een absolute buitenkans voor een ondernemer of wie wil investeren met hoog rendement. Pluspunten: * toplocatie! * in het centrum; * opbrengsteigendom; * hoog rendement * veel parkeermogelijkheden; Maak snel een afspraak op het nummer ### en we helpen je graag verder! Want to know more?

71
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBJ78558)
Price on request

3550 Heusden-Zolder

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Stijlvol, instapklaar, uitzonderlijk ruim en bovenal op een absolute TOP locatie. Wie op zoek is naar een bijzonder gunstig handelspand mét magnifiek appartement ziet zijn nieuwe avontuur weldra starten in de Kleuterweg 3 te Heusden-Zolder. We bevinden ons in een directe zijstraat van de befaamde Koolmijn te Heusden, hetgeen meteen duidelijk maakt dat je hier op een buitengewone toplocatie zit. Het pand dat oorspronkelijk gebouwd werd in 1930 onderging in 2004 een zeer grondige renovatie. Ook in de meer recente jaren werd het pand steeds piekfijn onderhouden en steeds opgefrist. Het resultaat is een instapklaar, stijlvol en zeer hedendaags geheel met een bruikbare oppervlakte van maar liefst 430m² groot. En dat geheel werd hier opgesplitst in een zeer gunstige handelsruimte op de gelijkvloerse verdieping en een magnifiek appartement met 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Zo combineer jij hier binnenkort misschien wel jouw bruisende en zeer succesvolle business met een bijzonder groot wooncomfort. De handelsruimte is momenteel ingericht als restaurant ‘Il Canniccio’ met professionele keuken. Leuk om te weten is dat het restaurant volledig gemeubeld kan blijven. Achteraan krijg je een groot, westelijk georiënteerd terras van 80m² en ook het appartement boven heeft zijn eigen zalige, zonovergoten terras. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Want to know more?

398
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
Office space for sale Zolder (RBJ77864)
225 000 €

3550 Zolder

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!! In het hartje van Zolder, vinden we dit handelspand terug. Het handelspand heeft een oppervlakte van 171 m² . Langs het pand vinden we een openbare parking terug. Aan parkeergelegenheid dus zeker geen gebrek. Het voormalige ING-kantoor bevindt zich op Dorpsstraat 84 - 3550 Zolder, midden in het centrum. U komt binnen in de ruime inkomhal, Deze staat in open verbinding met de open ruimte waar er landschapsburelen geplaatst zijn. Verder bevinden zich 2 gesloten burelen/kantoren. Er is een aparte keuken aanwezig, een 2 sanitair gedeeltes en 2 ruimtes die dienen als technische lokalen. Momenteel is de hoofdfunctie van het gebouw burelen, dienstverlening en vrije beroepen. Volgens de stedenbouwkundige voorschiften is de zone bestemd voor wonen, kleinschalige detailhandel, vrije beroepen, diensten, horeca, kantoren en gemeenschapsvoorzieningen. Om de hoofdfunctie te wijzigen is er een vergunning nodig. Een concreet voorstel kan altijd voorgelegd worden aan de gemeente. Bent u opzoek naar een commerciële goede ligging voor de opstart van uw zelfstandige activiteit en heeft u hiervoor voldoende ruimte nodig? Of bent u opzoek naar investeringsvastgoed met een hoog rendement? Dan komt dit handelspand zeker voor u in aanmerking! Voor meer informatie of voor een bezichtiging kan u contact opnemen op het nummer ### Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 22 07 50
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBJ46698)
449 000 €

3550 Heusden-Zolder

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! ### ### Opbrengsteigendom in Heusden-Zolder - Geweldige Investeringskans! Bent u op zoek naar een unieke kans om uw financiële toekomst te verzekeren? Dan is dit opbrengsteigendom in het hart van Heusden- Berkenbos precies wat u zoekt! Dit eigendom omvat : 1: Handelsruimte 2: uitzonderlijk grote zaal! 3: vergunde appartement 4: vergunde appartement 5: 2 studio's thans onvergund Deze opbrengsteigendom is momenteel volledig verhuurd, behalve de handelsgelijkvloers aan de linkerzijde; deze heeft ook een aparte ingang. De huurinkomsten betekenen dat u onmiddellijk kunt genieten van stabiele huurinkomsten met eventueel een eigen zaak gecombineerd. Het pand is ook onderhouden en klaar voor een nieuwe eigenaar om te profiteren van het uitstekende rendement op de investering. De grote zaal biedt tal van mogelijkheden en bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. De 2 appartementen op de eerste verdieping zijn sober en hebben elk 2 slaapkamers. De daarbovengelegen studio’s kunnen gebruikt worden als extra bergruimte. De locatie in Heusden-Zolder is een grote troef, met goede bereikbaarheid, openbaar vervoer in de buurt en tal van voorzieningen op wandelafstand. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel potentiële huurders als toekomstige investeerders. Mis deze kans niet om te investeren in uw financiële toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen. Pluspunten: - Opbrengsteigendom - Vergunde zaal van 300m² - 4 vergunde nummers! - Centrale ligging - Veel potentieel! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

793
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBJ42298)
549 000 €

3550 Heusden-Zolder

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Dit uitstekend gelegen handelspand heeft een de voorzijde een grote parking = ideaal om de klant rustig voor de deur te laten parkeren! Het erboven gelegen appartement is 190m² groot en heeft maar liefst 4 slaapkamers! U bent op zoek om een eigen zaak op te starten op een topligging en er wel of niet zelf gaan wonen? Beiden kan : het appartement en de handelsruimte hebben 2 aparte huisnummers en zijn volledig van elkaar gescheiden! Dit handelspand met zijn gunstige ligging langs een goed bereikbare baan. We komen binnen in de ruime veranda die gekenmerkt word door een mooie natuurstenen vloer, alles is mooi op elkaar afgestemd naar materiaalkeuze. In de veranda alleen kan je al 50 zitplaatsen creëren. Er is een ruime keuken voorzien. Uiteraard kan men de handelsruimte volledig naar eigen keuze inrichten! Het appartement heeft een aparte ingang via de achterzijde. Bewoners van het appartement en klanten van de handelszaak komen elkaar dus nooit tegen. De eyecatcher in dit appartement is de volledig ingerichte en moderne keuken met een eiland. De strakke witte keukenkasten, afgewisseld met een natuurstenen zwart tablet is volledig uitgerust met een dubbele spoelbak, een gaskookplaat met dampkap, ingebouwde oven en Amerikaanse frigo. Langs de keuken is een ruime berging. De zeer grote living heeft grote ramen waardoor er een goede natuurlijke lichtinval is! De nachtgang leidt naar 4 grote slaapkamers ( allen met TV-aansluiting) en de volledig ingerichte badkamer; er zijn 2 aparte toiletten. Er is voor een mooie eenheid in de vloer gezorgd, door alle kamers te voorzien van steentapijt. Een grote troef bij dit pand is, dat er ook nog een zeer grote zolderruimte aanwezig is = even groot als het huidige appartement! Het voorliggend handelspand is modern ingericht en wordt momenteel als horeca zaak uitgebaat. Door de goede ligging op de Beringersteenweg is er een vlotte bereikbaarheid naar winkels, scholen en openbaar vervoer en vooral zichtbaarheid voor elk soort type handel. Pluspunten: - Uitstekend gelegen handelszaak( 140m² - thans verhuurd) - Perfecte ligging = uitermate geschikt voor allerlei soorten handel - Grote parking en goede zichtbaarheid - zeer groot appartement met 4 slpks - 4 slaapkamers Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

1304 10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
Office space for sale Heusden-Zolder (RBJ31608)
155 000 €

3550 Heusden-Zolder

Voor uitgebreide info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be! – Dit ruime handelspand van 96m² in het absolute centrum van Heusden is perfect voor ondernemers die dromen van een toplocatie. Met 3 kantoorruimtes, een onthaalruimte, keuken, garage en 3 autostaanplaatsen heb je alle troeven in handen om je bruisende business te laten groeien. De centrale ligging biedt een niet te evenaren zichtbaarheid en een uitstekende bereikbaarheid voor jouw toekomstige klanten. Het pand is netjes afgewerkt en instapklaar. De kantoorruimtes variëren in grootte, ideaal voor diverse werkplekken, vergaderingen of praktijkruimtes. Met een handige garage en 3 privé autostaanplaatsen is parkeergelegenheid, zowel voor medewerkers als klanten een gegarandeerde troef. Tover jij de garage van 18m² misschien nog om tot een vierde, aangename praktijkruimte? De keuken en toilet zorgen voor extra comfort. Dit veelzijdige pand is geschikt voor verschillende activiteiten, van schoonheidssalon, kantoor tot dokterspraktijk. Bovendien scoor je hier het gunstige energielabel B, hetgeen een flinke besparing in energiekosten met zich meebrengt. Last but not least, dit handelspand is onmiddellijk beschikbaar. Zo kan jij kunt meteen beginnen met jouw fantastisch, nieuwe avontuur. Interesse? tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBI68526)

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Uitzonderlijke handelsruimte van 365m² met achtergelegen ruime parking, op drukke baan te Heusden! Het handelspand bevindt zich in een kleinschalige ontwikkeling, ideaal gelegen aan een doorgangsweg met veel passage! De grijze gevelsteen zorgt voor een strakke moderne look. Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich de bovengrondse standplaatsen. Het handelspand heeft een oppervlakte van 365 m2 ; nog vrij in te richten en in te delen. Op dit moment werd er een handelsruimte van 315m² voorzien en een magazijn van 51 m². De volledig open ruimte biedt veel mogelijkheden. De ruimte kan naar alle verscheidenheid ingericht worden bvb als winkel of als kantoorruimte. Maar ook als tandartspraktijk, kinépraktijk, schoonheidsinstituut enz..! Aan de straatkant heeft men een groot raam voor etalage of natuurlijke lichtinval = hier valt je handelspand echt op! Deze ruimte wordt verkocht in cascotoestand; men heeft tevens de mogelijkheid om een extra ruimte van maar liefst 450m² bij aan te kopen zodat men een totale oppervlakte kan creëren van 800 m², wat met deze uitstraling niet meer te vinden is op deze baan! De ruimte is gelegen in het centrum van Heusden, omringd door andere commerciële panden en loopt zo over naar de winkelstraat Koolmijnlaan. De centrale ligging zorgt voor een vlotte verbinding naar Zolder, Koersel, Beringen en Houthalen-Helchteren. Dit uitzonderlijke pand met tal van mogelijkheden is beschikbaar bij akte! Deze Residentie “De Brug” bevindt letterlijk op 2 minuten wandelen van de winkel-wandelstraat. Brood en fruit, uit gaan eten, supermarkten, scholen….alles is vlakbij; het openbaar vervoer zelfs voor de deur! Deze moderne blok wordt een pareltje en wordt opgeleverd tegen eind 2022! Dit nieuwbouw-handelspand kan naar eigen smaak ingericht worden . Pluspunten: *uitstekende ligging! *zeer ruim handelpand *mogelijkheid om een extra ruimte van maar liefst 450m² bij aan te kopen *geschikt voor verschillende activiteiten, bvb winkelruimte of kantoren *grondwaarde aan 12% en constructie aan 21% BTW *sluit aan bij andere handelspanden naar de Koolmijnlaan *beschikbaar bij akte *open indeling *oplevering einde 2022! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
Commerce building for sale Heusden (RBH69090)
795 000 €

3550 Heusden

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Uitzonderlijk goed kan men deze ligging wel degelijk noemen; gelegen aan het rondpunt van”Suskaberg”. De doorgangsweg naar Heusden-Beringen-Lummen en richting Hasselt! Het handelspand op zich heeft een mooie inkomhal en van daaruit heeft men ruimtes naar links en rechts, thans ook met aparte bureauruimtes. Er is een aparte kitchenette voorzien en aparte toiletten. De grote etalageruimtes maken dat er veel transparantie is die de zichtbaarheid nog versterkt! De eerste verdieping is op dit moment ook mee in gebruik als handelspand net zoals de verdieping daarboven. Er is reeds een vergunning afgeleverd voor de bovenverdiepingen om een appartement (met aparte ingang) te voorzien; leidingen zijn voorzien. Aan de achterzijde geniet het appartement ook van een supergezellig en ruim terras. De gehele bouw genoot enkele jaren geleden van een totaal renovatie (!) ; er werden enkel hoogwaardige materialen gebruikt en werkelijk ALLES werd vernieuwd in 2016! Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid. Een beter gelegen handelspand bestaat er niet : maak snel een afspraak en overtuig jezelf! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
Commerce building for sale Heusden-Zolder (RBG92703)
Price on request

3550 Heusden-Zolder

Unieke investeringseigendommen dewelke zijn verhuurd aan een internationale voedingsketen + andere kwalitatieve huurder regio Heusden-Zolder. Dit betreft twee panden, met een opp. van 3.220 m². Er zijn tevens ca. 120 parkeerplaatsen, begrepen in de verkoopprijs. Benieuwd naar deze opbrengsteigendom te koop? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Heusden-Zolder (3550) + Suburbs.

199 000 €

3582 Koersel

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!! Handelspand met woonst te koop in Koersel-centrum! Dit handelspand is gelegen in Koersel-centurm, een commerciële topligging!!! Misschien is dit wel het pand dat u zoekt! Ben je op zoek naar een pand om jouw ondernemingsdroom in vervulling te laten gaan of zoekt u eerder rendement voor je geld? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in dit ruime handelspand te Koersel. Het pand werd gebouwd in 1999. Samen met de gunstige ligging, geven de vele mogelijkheden opportuniteiten om uw eigen zaak uit te bouwen tot een groot succes. Met een totale oppervlakte van 300 m² valt dit handelspand binnen de zone van menig ambachten. Op dit moment is het de Blauwe Lotus, een chinees restaurant. Treden wij het restaurant binnen, komen wij in de zaal terecht. Aan de linkerzijde bevinden zich de WC. Verder komen wij uit op de ruime keuken, deze heeft ook nog een berging. De achterzijde van het pand wordt bewoond. Het pand heeft een terras en tuin aan de achterzijde. Het onroerend goed wordt verkocht tezamen met alle roerende goederen, namelijk de keuken met toestellen. Open jij hier binnenkort een succesvolle zaak of zoekt u waar voor uw geld? Aarzel dan zeker niet en bel ons voor meer info of een bezichtiging naar ### Want to know more?

400
contact
details
Email
Call
+32 11 22 07 50
275 000 €

3580 Beringen

Asking price: 275,000 EUR for this ground floor commercial property with an upper duplex apartment + garden + 2 garage boxes. DESCRIPTION This beautiful commercial property (58 m² according to EPC) with a residence (107 m² according to EPC), garden and 2 garage boxes is located in the center of Beringen. The current tenant has been renting the whole thing for a period of 28 years and is familiar with his business. The current rental price of the apartment (No. 20/1) is 664.66 EUR and the commercial property (No. 18) is 540.38 EUR. The rental agreements were recently terminated by the tenant, the property will be vacant on 01.02.2024. LAYOUT floor 0: retail space with separate entrance (tiled), storage room (tiled), kitchen (tiled) (sink, stove, cupboards), toilet with sink (tiled) with Vaillant gas boiler, access door to the garden, garden, 2 separate garage boxes with service road at the back - floor 1: apartment with separate entrance (tiled), sas (laminate), storage (tiled), toilet (tiled), living room (laminate), night hall, kitchen (tiled) (hob, combi oven, extractor, sink, dishwasher, fridge, freezer, cupboards) with Vaillant gas wall boiler, entrance door to the garden - floor 2: three bedrooms (laminate), storage room (laminate), bathroom (bath with shower screen, sink, toilet), landing, attic hatch - attic floor: attic. STRENGTHS + separate entrance, commercial building and residence + air conditioning (installed by the tenant) + alarm + camera surveillance (installed by tenant) + recently renewed Vaillant condensing gas wall boilers (2) Want to know more?

353 165 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50