Industrial building for sale - Hingene

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Hingene (2880).

Industrial building for sale Bornem (RBI42021)
1 290 000 €

2880 Bornem

Kwalitatief bedrijfsgebouw met een totale oppervlakte van ca. 900 m² op een uitstekende locatie nabij de Rijksweg N16 en A12. Het gebouw bestaat uit een atelier, toonzaal en kantoren. Ruime parking aanwezig. De constructie met een vrije hoogte van 7 meter werd opgetrokken in staalstructuur en de daken zijn uitgevoerd in steeldeck. Het atelier en de toonzaal beschikken over een polybetonvloer. De kantoren zijn toegankelijk via glazen wanden en de vloeren werden afgewerkt met keramische tegels en parket. De 2 grote lichtstraten in het dak zorgen voor veel natuurlijke lichtinval in het gebouw. Het gebouw is uitgerust met zonnepanelen en wordt verwarmd via infraroodstraling. Het betreft een kwalitatief en goed onderhouden gebouw dat zich in een zeer goede staat bevindt. Gunstige ligging: goede bereikbaarheid en prima uitvalsbasis. Mogelijkheid om het gebouw op te splitsen in 2 units. Mooie opportuniteit voor wie zijn zaak op deze professioneel gegeerde locatie wil uitbaten. Tevens interessant als veilige en solide belegging. De huidige eigenaar is bereid om nog gedurende een aantal maanden te huren aan een marktconforme huurprijs. Interesse? Contacteer ons voor een afspraak. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Bornem (RBI11288)
675 000 €

2880 Bornem

Kwalitatief bedrijfsgebouw met een totale oppervlakte van ca. 450 m² op een uitstekende locatie nabij de Rijksweg N16 en A12. Het gebouw bestaat uit een toonzaal, kantoren en een werkplaats/opslagplaats. Ruime parking aanwezig. De constructie met een vrije hoogte van 7 meter werd opgetrokken in staalstructuur en de daken zijn uitgevoerd in steeldeck. De toonzaal en de werkplaats beschikken over een polybetonvloer. De kantoren zijn toegankelijk via glazen wanden en de vloeren werden afgewerkt met keramische tegels en parket. De lichtstraat in het dak zorgt voor veel natuurlijke lichtinval in het gebouw. Het gebouw is uitgerust met zonnepanelen en wordt verwarmd via infraroodstraling. Het betreft een kwalitatief en goed onderhouden gebouw dat zich in een zeer goede staat bevindt. Gunstige ligging: goede bereikbaarheid en prima uitvalsbasis. Mooie opportuniteit voor wie zijn zaak op deze professioneel gegeerde locatie wil uitbaten. Tevens interessant als veilige en solide belegging. Interesse? Contacteer ons voor een afspraak. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Rupelmonde (RBH91823)
825 000 €

9150 Rupelmonde

Op dit bijzonder aangenaam gelegen perceel vlak aan een natuurgebied met een fenomenaal uitzicht bevindt zich dit kwalitatief multifunctioneel bedrijfsgebouw.Op de gelijkvloerse verdieping is een zeer ruime en hoge garage die plaats biedt aan minimaal vier voertuigen/camionetten. Achterliggend ligt een ruim magazijn/atelier met sanitaire voorzieningen.Er is een afzonderlijke stijlvolle inkomhal die naar het atelier en de garages leidt maar ook naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is actueel een showroom/ontvangstruimte met een residentiële loft uitstraling dienstdoend voor ontvangst van klanten.Ook op de eerste verdieping is een keuken en sanitair en twee afzonderlijke bureauruimten. Het interieur is een consistent aangehouden esthetische mix van gespolieerde betonnen vloeren, witte muren en staal. Wat zorgt voor een über coole esthetiek. De showroom die perfect als kantoor voor meerdere mensen zou kunnen gebruikt worden heeft een fenomenaal uitzicht op het natuurreservaat Vuurkouter. Meer vanuit deze open ruimte kom je via een groot schuifraam op het ruime zuidoost georiënteerd terras. Het uitzicht dat je hier vanop het terras beleeft is gewoonweg verbluffend. De grote glaspartijen zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten. Resultaat is zicht op water en maximale lichtinval.Voor en naast het gebouw zijn verschillende bezoekersparkings en achterliggend het gebouw bijkomend talrijke autostaanplaatsen.Bijkomende troeven:- gunstig EPC- recente staalconstructie met beton (2010) Het gebouw is gelegen op een zestal kilometer van de E17 tussen Antwerpen en Gent en vlakbij het centrum van Rupelmonde.De totale bruikbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt +/-535m², het buitenterras 55m², het gelijkvloers +/-296m², de eerste verdieping +/-239m², de verharde circulatieruimte en parkings +/-554m² en de perceeloppervlakte 840m².Kortom, een machtig complex integraal uitgezet in functie van ruimtebeleving, duurzaamheid, werkgenot en feelgood. Want to know more?

840
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Puurs-Sint-Amands (RBE25317)
4 920 000 €

2870 Puurs-Sint-Amands

Un entrepôt phénoménalement situé de 3.500 m² avec 1.075 m² de showroom/bureaux sur un terrain de 8.482 m² à vendre le long de l'A12 à Puurs-Sint-Amands. L'entrepôt chauffé d'une hauteur libre de 7 m est équipé de 2 quais de chargement (possibilité de 2 quais de chargement supplémentaires), de 3 portes sectionnelles et d'un sol en polybéton. En outre, l'entrepôt est équipé de puits de lumière, d'un éclairage TL et d'une mezzanine de 250 m². À côté se trouve la salle d'exposition inondée de lumière qui peut également servir d'espace de bureau et qui est divisée entre le rez-de-chaussée et le 1er étage. Présence d'une climatisation, d'une alarme, d'une kitchenette et d'installations sanitaires. Un grand espace de stationnement et de manœuvre sur le site pavé et clôturé avec un portail automatique. Contactez PANORAMA pour des informations complémentaires ou une visite sans engagement de votre part au ### Want to know more?

8482 4575 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Niel (RBG55877)
299 000 €

2845 Niel

Magazijn met centrale ligging te koop in Niel. Nabij het centrum van Niel wordt een magazijn van circa 458m² te koop aangeboden. Via een gemeenschappelijke inrit met afgesloten garagepoort betreedt u het magazijn. Dit pand biedt ook de mogelijkheid voor de ontwikkeling van 3 appartementen met de nodige parkeerplaatsen. Dit project bevindt zich nog in een ontwikkelingsfase. Er werd dus nog geen vergunning voor aangevraagd. Indien u graag de eerste plannen wilt bekijken, aarzel dan niet om ons te contacteren. Bent u geïnteresseerd in een ruim magazijn nabij het centrum van Niel? Plan dan zeker u bezichtiging in! + Sted. in aanvr. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Temse (RBH09197)
1 842 000 €

9140 Temse

Recent en uiterst energiezuinig bedrijfsgebouw (bouwjaar 2013), gelegen in het Constructam Bedrijvenpark. Uitstekend gelegen met goede bereikbaarheid (N419, N16 en E17). Het gebouw bevindt zich op een perceel van 1.982 m². De indeling op de gelijkvloerse verdieping bestaat uit: een showroom (ca. 192 m²), garage (ca. 50 m²), een magazijn (ca. 374 m²) + mezzanine in magazijn (ca. 160 m²). Op de eerste verdieping is er nog een aparte ruimte voor bureaus (ca. 157 m²), een vide met zicht op de showroom en een open ruimte voor burelen of showroom (+ technische ruimte). Op de tweede verdieping bevindt zich een kwalitatieve woonst (ca. 279 m²) met volgende indeling: inkomhal, woonkamer, geïnstalleerde keuken en bijkeuken, veranda, nachthal, wasplaats, 2 badkamers met alle comfort, dressing, 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3), een groot dakterras (ca. 297 m²) en een overdekt terras (ca. 28 m²). De bergzolder op de derde verdieping biedt nog heel wat extra bergruimte (ca. 279 m²). De showroom en het bedrijfsgedeelte zijn toegankelijk via de Krijgsbaan 247 (C9). Er is ook een rechtstreekse toegang tot het privégedeelte via de Oostberg 157. Ruime aangelegde oprit, 14-tal staanplaatsen + privé parking langsheen het gebouw. Zonnepanelen: 50 (woonst) en 42 (bedrijf) (24.000 W). Warmtepomp. Elektriciteit conform AREI. Ventilatiesysteem D. Alarm en camera bewakingssysteem. Regenwaterput 15.000 L. E-peil: E7 (woonst – BEN woning) – E40 (bedrijf). Bestemming: ambachtelijke bedrijven en kmo's. Meer info en foto's: ### Want to know more?

1982
contact
details
Email
Call
449 000 €

2850 Boom

'S HERENBAAN 347 BOOM Woonhuis, ingericht als woonst en wellness-complex. Op dit perceel grond staat een woonhuis met verdere aanhorigheden. Momenteel is dit ingericht als wellness-complex uitgerust met sauna's, spa's en zwembad al dan niet gedeeltelijk in opbouw. De tuinen werden aangelegd en naast de woning is een ruime schuur / atelier van +/- 60 m². EPC-label B (!) De elektriciteit is conform tot 2048! Voor meer info of een bezoek: ### of ### Want to know more?

1862 5 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
399 000 €

2850 Boom

House with warehouse for sale in Boom Layout: ground floor: - entrance hall - bedroom 1 (approx. 18m²) - bedroom 2 (approx. 18m²) - bathroom 1 with bath and double sink - bathroom 2 with walk-in shower, sink and toilet - laundry area - storage - driveway with space for several cars - warehouse (approx. 100m²) - garden with servitude road at the back first floor: - spacious open living room (approx. 90m²) - terrace with a beautiful view of the clay pits of Terhagen - open kitchen attic floor: - Space with possibility for extra bedrooms (approx. 80m²) - toilet Location: This house with warehouse for sale in Boom is located in the Bosstraat, next to the recreation area De Schorre in Boom. Antwerp, Brussels and Mechelen are easily and quickly accessible via the A12 (5 min) and E19 (10 min). Special Features: - semi-detached buildings - 9 meters façade width - beautiful panoramic view of the clay pits of Terhagen - garden - warehouse (approx. 100m²) accessible via servitude road at the back - 2 bathrooms - electricity compliant - natural gas central heating - possibility for 4 bedrooms - driveway with space for several cars - currently rented Want to know more?

487 225 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Hamme (RBI85841)
346 069 €

9220 Hamme

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 204 m² te koop. Vlot bereikbaar dankzij de ligging nabij de Rijksweg (650 m) met een onmiddellijke verbinding naar de E17 via op- en afrit 14 Sint-Niklaas-West (6 km) en de Mechelsesteenweg (5,5 km). De casco opslagruimte (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4,5 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat en polybetonvloer. Het magazijn maakt deel uit van de gloednieuwe ontwikkeling "De Steenen Poorte" bestaande uit 20 KMO-units met oppervlaktes van 125 m² tot 387 m², samenvoegbaar tot +/- 1.450 m². De 2 loodsen aan de kop van het project zijn voorzien van een lichtrijke kantoorruimte op de 1e verdieping. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site met per unit privatieve parkeerplaatsen. Voorziene oplevering juli 2024. Tevens een zeer interessante investering om te verhuren. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

204 204 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Hamme (RBI85840)
406 035 €

9220 Hamme

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 258 m² te koop. Vlot bereikbaar dankzij de ligging nabij de Rijksweg (650 m) met een onmiddellijke verbinding naar de E17 via op- en afrit 14 Sint-Niklaas-West (6 km) en de Mechelsesteenweg (5,5 km). De casco opslagruimte (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4,5 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat en polybetonvloer. Het magazijn maakt deel uit van de gloednieuwe ontwikkeling "De Steenen Poorte" bestaande uit 20 KMO-units met oppervlaktes van 125 m² tot 387 m², samenvoegbaar tot +/- 1.450 m². De 2 loodsen aan de kop van het project zijn voorzien van een lichtrijke kantoorruimte op de 1e verdieping. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site met per unit privatieve parkeerplaatsen. Voorziene oplevering juli 2024. Tevens een zeer interessante investering om te verhuren. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

258 258 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Hamme (RBI85839)
383 200 €

9220 Hamme

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 240 m² te koop. Vlot bereikbaar dankzij de ligging nabij de Rijksweg (650 m) met een onmiddellijke verbinding naar de E17 via op- en afrit 14 Sint-Niklaas-West (6 km) en de Mechelsesteenweg (5,5 km). De casco opslagruimte (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4,5 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat en polybetonvloer. Het magazijn maakt deel uit van de gloednieuwe ontwikkeling "De Steenen Poorte" bestaande uit 20 KMO-units met oppervlaktes van 125 m² tot 387 m², samenvoegbaar tot +/- 1.450 m². De 2 loodsen aan de kop van het project zijn voorzien van een lichtrijke kantoorruimte op de 1e verdieping. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site met per unit privatieve parkeerplaatsen. Voorziene oplevering juli 2024. Tevens een zeer interessante investering om te verhuren. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

240 240 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Hamme (RBI79457)
459 000 €

9220 Hamme

Beautifully finished office with warehouse for sale at a visible location in Hamme. The building has easy access via the E17 and N41. The office was finished to a high standard and is divided between separate desks, meeting rooms and sanitary facilities. The warehouse was divided with a mezzanine. In addition, there is also a kitchen with sanitary facilities and shower. Surfaces: - Office: 88m² - Warehouse: 95m² Year of construction: 2010 Office specifications: - Built-in wardrobes - Music system ceiling - Alarm and burglary protection - Gas heating via radiators - Aluminum windows Warehouse Specifications: - Sectional gate (4m x 3m) - Mezzanine - Heat blower - Polyconcrete floor - Steeldeck roof - Steel structure - Solar panels Interested in this office with warehouse for sale in Hamme? Request more information and schedule a visit via ### or ### . Want to know more?

572 183 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Hamme (RBI42861)
445 160 €

9220 Hamme

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 287 m² te koop. Vlot bereikbaar dankzij de ligging nabij de Rijksweg (650 m) met een onmiddellijke verbinding naar de E17 via op- en afrit 14 Sint-Niklaas-West (6 km) en de Mechelsesteenweg (5,5 km). De casco opslagruimte (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4,5 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat en polybetonvloer. Het magazijn maakt deel uit van de gloednieuwe ontwikkeling "De Steenen Poorte" bestaande uit 20 KMO-units met oppervlaktes van 125 m² tot 387 m², samenvoegbaar tot +/- 1.450 m². De 2 loodsen aan de kop van het project zijn voorzien van een lichtrijke kantoorruimte op de 1e verdieping. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site met per unit privatieve parkeerplaatsen. Voorziene oplevering juli 2024. Tevens een zeer interessante investering om te verhuren. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

287 287 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Hamme (RBI42860)
468 514 €

9220 Hamme

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 321 m² te koop. Vlot bereikbaar dankzij de ligging nabij de Rijksweg (650 m) met een onmiddellijke verbinding naar de E17 via op- en afrit 14 Sint-Niklaas-West (6 km) en de Mechelsesteenweg (5,5 km). De casco opslagruimte (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4,5 m B x 4,2 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de geïsoleerde loods voorzien van een lichtstraat en polybetonvloer. Het magazijn maakt deel uit van de gloednieuwe ontwikkeling "De Steenen Poorte" bestaande uit 20 KMO-units met oppervlaktes van 125 m² tot 387 m², samenvoegbaar tot +/- 1.450 m². De 2 loodsen aan de kop van het project zijn voorzien van een lichtrijke kantoorruimte op de 1e verdieping. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site met per unit privatieve parkeerplaatsen. Voorziene oplevering juli 2024. Tevens een zeer interessante investering om te verhuren. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

321 321 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Hoboken (RBI39862)
499 500 €

2660 Hoboken

This SME unit with offices is located in the Smallandlaan Industrial Zone and is easily accessible via the Hoboken exit of the E34 and via the A12. Year of construction: 2010 Surfaces: - Warehouse: 260 m² - Mezzanine: 125 m² offices - 4 private car parks Warehouse specifications: - Polished concrete floor - Concrete structure - Roof: steel deck (insulated) - Clear height: 6.6 m; below mezzanine: 3.2 m (TBC) - 1 sectional gate (4.2 m x 3.8 m) - Sprinkled - Buoyancy force 3 x 400V - Heating: 2 gas hot air blowers - Sanitary facilities for women and men (ground floor) Office specifications (on mezzanine): - Mezzanine: steel structure with wooden beams - Floor: vinyl - Kitchenette - Sanitary and shower Availability: Available from +/- February 1, 2024. Are you interested in this SME unit with offices for sale in Antwerp? Contact us at ### or ### ? Want to know more?

260 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Hoboken (RBH14325)
185 000 €

2660 Hoboken

Uiterst gunstig gelegen magazijn van ca 240 m² aan de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken. Deze locatie staat garant voor een vlotte verbinding van en naar Antwerpen, met openbaar vervoer voor de deur. Momenteel ingedeeld in een grote opslagruimte, sanitair en 2 bergingen. De ruimte biedt nog tal van mogelijkheden en kan polyvalent gebruikt worden als opslagplaats of stockageruimte. Het magazijn bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw en is vlot toegankelijk met de wagen via de automatische poort aan de zijde van de Sint-Bernardsesteenweg (doorrijhoogte van ca 2,34 m). Verkoopprijs: 185.000 Euro, excl. registratiebelasting. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Sint-Niklaas (RBI85076)
669 000 €

9100 Sint-Niklaas

Atelier (1350m²) te koop in het centrum van Sint-Niklaas Ligging: Zeer centraal gelegen magazijn te Sint-Niklaas. Op zoek naar een groot magazijn maar toch centraal gelegen? Lees dan vooral verder. Dit magazijn ligt op een boogscheut van de markt van Sint-Niklaas. Beschrijving: Via de elektrische poort komen we in het eerste gedeelte waar zich een parkeerplaats bevindt. Via een 2de elektrische poort kunnen we het gebouw betreden. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen, elk 450m groot. Ideaal voor de zelfstandige die op zoek is naar een grote ruimte voor opslag met nog voldoende plaats voor een atelier. Of ben je een investeerder die als professional graag wil verhuren zonder zorgen, dan is een magazijn als dit uitermate geschikt. Gezien de grote oppervlakte en de ligging, een unieke kans! Maak vandaag nog een afspraak om het te gaan bezichtigen! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Sint-Niklaas (RBI05405)
580 000 €

9100 Sint-Niklaas

Deze kwalitatieve villa is gelegen in een mooie straat grenzend aan KMO-zone 'Entrepotstraat'. De koper dient achter de villa een KMO-unit op te richten. Er is reeds een positief stedenbouwkundig attest verleend voor de oprichting van een KMO-unit. De woning biedt een zee van ruimte en beschikt op de gelijkvloerse verdieping (ca. 220 m²) over een riante inkomhal, apart bureau, gastentoilet met ingebouwde vestiairekast, lichtrijke woonkamer met sfeervolle open haard en voorzien van natuurstenen vloer (ca. 70 m²), royale keuken met werkblad in marmer en voorzien van alle toestellen (ca. 35 m²). De woonkamer en de keuken kijken uit op de zonnige tuin met aangelegde terrassen en vijver. Aansluitend aan de keuken is er een grote bergruimte en technische ruimte. Ruime inpandige garage voor 2 wagens. De eerste verdieping (ca. 130 m²) beschikt over een ruime nachthal, 5 slaapkamers (ca. 21 m², 21 m², 12 m² , 24 m² en 18 m²), waarvan 1 slaapkamer met een apart toilet. Zeer ruime badkamer (ca. 16 m²). De zolderverdieping is toegankelijk via een uitschuifbare trap. Ruime aangelegde oprit voor de woning. Bent u op zoek naar een villa op een toplocatie, waar u wonen en werken kan combineren? Dan kan u hier alvast genieten van een gezellige ruime open bebouwing én kan u op deze grond tevens uw eigen werkplaats/atelier bouwen. (De op te richten KMO-unit is niet in de verkoopprijs inbegrepen). Want to know more?

1689
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Sint-Niklaas (RBE99609)
Price on request

9100 Sint-Niklaas

This business building to be renovated consisting of +/- 1,640 m² of offices and +/- 480 m² warehouse is located in the Industrial Park West. Easy accessibility via the E17 and N16. There is a spacious car park. Surfaces: - Land area: 4,193 m² - built area: +/- 2,120 m² - offices: +/- 1,640 m² - warehouse: 480 m² - parking: +/- 40 parking spaces Office Specifications: - 3 inputs - compartmentalized in various offices, meeting rooms - 3 kitchens - sanitary Warehouse Specifications: - polished concrete - steel structure - clearance height: 2.80m - 4 sectional ports - gas hot air blowers Year of construction: 1985, 1991 and 2007. Availability: Available after deed upon payment. Are you interested in this business building for sale in Sint-Niklaas? Contact Turner Ghent on ### or via ### Want to know more?

4193 2120 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Wilrijk (RBI68642)
498 000 €

2610 Wilrijk

Layout: Ground floor: - warehouse divided into different areas - 2 separate toilets - closed, partially installed kitchen - separate storage room Floor 1: - large space suitable as an office/living space Floor 2: - living room and dining room - fully equipped kitchen - bathroom with shower, sink and facilities for washing machine and dryer - bedroom 1 with access to the terrace - bedroom 2 - separate storage room This property may be subject to the renovation requirement imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

390 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call