Businesses for sale - Knokke-Heist

35 results (1 - 20)
295 000 €

8301 Duinbergen

Res. DuingrasEspace commercial avec diverses possibilités près de la Zeedijk à Duinbergen. Cet espace peut servir de bureau, de kiosque à journaux, d'intérieur, de céramique, d'atelier, etc. ....Actuellement, cet espace a été récemment rénové et entièrement aménagé en tant que résidence, mais sans permis. La destination est donc une propriété commerciale.Il dispose de sa propre entrée et il n'est pas nécessaire de payer une partie du coût de l'ascenseur.Sont exclus de l'acte de base : poissonnerie, boucherie, café, restaurant,...N'hésitez pas à vous renseigner sur les possibilités. Visites possibles sur rendez-vous.Ref.A1038 Want to know more?

92
contact
details
Email
Call
+32 50 62 19 20
255 000 €

8301 Heist

Handelsruimte te Heist aan zee op het Heldenplein met zeer ruime kelder. Toilet dat rechtstreeks toegankelijk is vanuit de handelsruimte. Geschikt als kantoorruimte, praktijk voor vrij beroep of commercieel winkelpand. Voorbeelden: broodjeszaak, take-away pasta's, koffiehuis, krantenwinkel,... Bebouwde opp: 82 m². Want to know more?

82
contact
details
Email
Call
+32 50 51 07 01
475 000 €

8300 Knokke

Handelspand + woonst. Centraal gelegen, tussen de Lippenslaan en de Groentemarkt te Knokke. Het handelsgedeelte bevat ongeveer een 94m² open ruimte. Er is een apart toilet + doucheruimte voor het cliënteel. Via een afzonderlijke gang is er toegang tot een bureel/opslagruimte en berging. Mooie grote raampartijen, met veel lichtinval in de handelsruimte. Het woongedeelte bevat een slaapkamer(25m²) + dressing (10m²) + douche, een gesloten keuken met zitplaats, een tweede slaapkamer (17m²), een badkamer met dubbel wastafel + toilet + ligbad, een woonkamer (15m²) en een koertje (7m²). Ideaal voor klein beroep zoals: schoonheidsinstituut, kapperszaak, dokterspraktijk, advocatenkantoor, verzekeringskantoor, ... Contacteer ons voor een bezichtiging. Want to know more?

224
contact
details
Email
Call
+32 50 62 50 80
Price on request

8300 Knokke-Heist

Deze volledig vernieuwde brasserie - bistro met kinderspeeltuin en dierenpark in Knokke-Heist is de ideale opportuniteit voor wie ervan droomt om een familie-gerichte horecazaak uit te baten. De instapklare zaak heeft een bewezen omzet en een vast clienteel in zowel de zomer- als de winterperiode met als extra troeven een ruime parking, toegankelijkheid rolstoelgebruikers... De zaak Omvat een brasserie voor 75 personen met een ruim en gezellig interieur, keuken met koude en warme kant, koelcel, kelder, groot zonneterras voor 150 personen met buitenbar, grote afgesloten kinderspeeltuin, dierenpark, 2 schuren met mogelijkheid voor opslag en een ruime parking voor een 30-tal wagens. #slimondernemen +++ Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - brasserie over te nemen - overname bistro - handelsfonds te koop - verkoop handelsfonds - handel over te nemen - overname handel - overname horecazaak - horecazaak over te nemen Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 34 34 20
  Knokke (RBI67382)

8300 Knokke

700 000 € - 895 000 €

Kleinschalige, exclusieve residentie Paul Klee bestaat uit 4 weelderige appartementen, 1 luxueuze duplex en 1 commerciële ruimte verspreid over 2 residenties. Elk appartement bevat een ruim terras met zicht op de levendige en stijlvolle Kustlaan. De open leefruimtes sluiten naadloos aan op het terras en dankzij de plafondhoge schuiframen profiteer je optimaal van het daglicht en de frisse zeelucht. De kleinschaligheid van het project – elk verdiep bevat slechts 1 appartement – zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van rust en privacy. Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Commerce building for sale Heist (RBM83816)
Price on request

8301 Heist

Beautiful corner house with a beautiful view of the sea and terrace on the dyke Layout: - consumption room (90 m²) for approximately 50 people - terrace on the dyke (60 m²) for 40 people - bar - installed kitchen (38 m²) - toilets - full basement The restaurant has a unique location and is ready to move in and fully equipped. The kitchen is fully equipped with all appliances. The furniture is also included so you can start immediately. The acquisition is included in the sale price. Are you interested in this commercial property for sale consisting of a restaurant on the Zeedijk in Heist? Don't hesitate to contact us! Want to know more?

237
contact
details
Email
Call
+32 50 33 33 00
Farming site for sale Knokke-Heist (RBM80828)
490 000 €

8300 Knokke-Heist

Deze charmante en KNUSSE vrijstaande woning is gelegen op een boogscheut van oud-Knokke en de Lippenslaan. Alle faciliteiten zijn hier op wandelafstand (trein/tram/winkels/markt/zeedijk...) De woning heeft 2 zijpoortjes naar de achterliggende stadskoer. Indeling: Inkom/ woonkamer, eetplaats, keuken, badkamer, berging, stadskoer met buitenberging, op het verdiep zijn 2 slaapkamers. uiterst charmant en UNIEK!! Mits opfrissing/renovatie is dit een perfecte woonst voor de verhuur of voor een koppel! Want to know more?

90
contact
details
Email
Call
+32 50 62 50 80
Commerce building for sale Knokke (RBM79857)
649 000 €

8300 Knokke

Res. Prince's. Local commercial polyvalent et spacieux dans l'un des meilleurs emplacements de la Lippenslaan, à la Mayor Frans Desmidtplein. Cette propriété située au centre a servi comme entreprise de restauration pendant de nombreuses années et est donc déjà équipée d'un comptoir réfrigéré, d'une machine à trancher, d'un entrepôt frigorifique, ... Pour autant que les travaux d'adaptation nécessaires soient effectués, cette propriété peut bénéficier à toutes sortes d'entreprises, y compris HORECA !L'atout majeur est le véritable emplacement de choix, au milieu du centre commercial avec de nombreuses possibilités !Outre la spacieuse cour/terrasse (41 m²) constructible, il y a également une cave très spacieuse, accessible depuis la propriété commerciale elle-même. Réf. W1063 Want to know more?

175
contact
details
Email
Call
+32 50 62 19 20
Business surface for sale Heist (RBM60292)
400 000 €

8301 Heist

Langs de Zeedijk van Heist, vlakbij het Heldenplein, presenteren we dit commerciële pand met een oppervlakte van 115 m². Momenteel is het ingericht als een broodjeszaak. De voorste ruimte is uitgerust met een imposante toog inclusief saladette, ruim werkblad, een kassa en een vrieskist voor schepijs. Op het gelijkvloers biedt het pand ook een bereidings- en afwasruimte, een ruime kantoorruimte (of multifunctionele ruimte) en een doucheruimte. In de kelder bevinden zich de toiletten en een ruime, praktische opslagruimte.Verkoop inclusief handelsfons. Op dit moment hebben de eigenaars een vergunning voor het exploiteren van een terras aan de Zeedijk.Als u geïnteresseerd bent in dit commerciële pand en graag een vrijblijvende bezichtiging wilt plannen, neem dan gerust contact op met een van onze makelaars!050/ ### @immoholiday.be Want to know more?

115
contact
details
Email
Call
+32 50 53 01 01
Commerce building for sale Heist (RBL89223)
115 000 €

8301 Heist

UITZONDERLIJKE AANBIEDING OP LIJFRENTE IN VOLLE EIGENDOM. MEER INFO: ### Het betreft een volledig gemeubeld en instapklaar restaurant (98m²) met ingerichte bar, professionele keuken en privatieve kelder. Dit pand is onmiddellijk beschikbaar bij het verlijden van de notariële akte. Het boeket bedraagt 115.000 EURO en de maandelijkse rente 1.462 EURO, deze moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 10 jaar na het verlijden van de notariële akte. Indien beide rentegenieters (V 66 jaar en M 63 jaar) vroegtijdig overlijden stopt de betalingsplicht voor de koper. Het betreft een smaakvol ingerichte horecazaak (bouwjaar 2005) met zonneterras en een professionele ingerichte keuken. Het pand op de gelijkvloerse verdieping met prachtig uitzicht op het gezellig en volledig vernieuwd plein is gelegen op 200m van de zeedijk van Knokke-Heist. Deze ligging kent een enorme opwaardering dankzij de bouw van de "Heldentorensite" en de heraanleg van de nabije omgeving. In de prijs is het handelsfonds inbegrepen, d.w.z. dat de zaak volledig ingericht wordt verkocht met alle meubilair en keukentoestellen. Het pand werd afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en is ingericht met moderne verlichting. Dergelijke eigendom heeft enorm veel potentieel voor investeerders aangezien het restaurant meteen kan verhuurd worden aan een potentiële maandelijkse huurprijs van circa 1.750 EURO, wat de betaling van de maandelijkse rente zal compenseren. Voor mensen die op zoek zijn naar een eigen uitbating van een restaurant en beschikken over beperktere financiële middelen is dit een unieke kans! De indeling is als volgt: volledig ingericht restaurant, centrale bar met bijhorende koelkasten en berging, moderne geïnstalleerde professionele keuken met aansluitende koelcel, afzonderlijke dames- en herentoiletten en zonneterras. In de kelderverdieping bevindt zich een ruime privatieve kelder bruikbaar als stockageplaats. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 499 26 82 90
Commerce building for sale Duinbergen (RBK25669)
995 000 €

8301 Duinbergen

Bent u op zoek naar een plaats om uw eigen horecazaak te starten? Mis deze kans niet! De locatie langs de Zeedijk op zich is al een enorme troef. Daarnaast is er nog de ligging aan de andere zijde langs het Vissershuldeplein. Het plein wordt volledig heraangelegd tot een ontmoetingsplaats. Benieuwd hoe het er zal uitzien? Neem alvast een kijkje via: ### . Aan de overzijde van de dijk hoort ook een terras bij de zaak. Het pand is ingedeeld in: Gelijkvloers: restaurant (met toegang langs Zeedijk en voetgangerstunnel), bar, ingerichte keuken, toiletten en trap naar ondergrondse verdieping. Er zijn 3 ondergrondse parkeerplaatsen (heden zijn de parkeerplaatsen ingericht als stockage voor de zaak) inbegrepen in de prijs. Op deze locatie uw eigen zaak vestigen? Op zoek naar een investeringspand? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 468 10 40 40
Office space for sale Heist (RBL32801)
190 000 €

8301 Heist

Commercial commercial space at a strategic location in Vlamingstraat 6 in Heist Surface: - Commercial ground floor (5 m²) - Spacious basement (33 m²), accessible via a fixed staircase, toilet - Current destination: commercial space, ideal for retail - Centrally located in the Vlamingstraat with lots of passages, proximity to the sea and Heroes Tower Do not hesitate to contact us if you might be interested in this commercial property consisting of commercial space for sale in Heist. Want to know more?

107
contact
details
Email
Call
+32 50 33 33 00
Commerce building for sale Duinbergen (RBK38734)
350 000 €

8301 Duinbergen

Sur la Digue à Heist se trouve ce projet de rénovation unique à vendre, situé à quelques pas de la Heldenplein et à un jet de pierre du centre commerciale. Cette propriété peut être utilisée comme espace commercial spacieux. Si vous le souhaitez, cette propriété peut être entièrement transformée en un spacieux appartement de 2 chambres à coucher. Les permis nécessaires sont disponibles. Ce bien dispose également d'un sous-sol de 70 m2. Tous les plans sont disponibles sur demande! Si vous souhaitez obtenir plus d'informations sur ce projet de rénovation ou visiter le site, n'hésitez pas à nous contacter au ### Want to know more?

145
contact
details
Email
Call
+32 50 66 20 20
Commerce building for sale Knokke (RBK08553)
1 050 000 €

8300 Knokke

Cet immeuble commercial est situé Lippenslaan, au centre de Knokke. Il s’agit d’un endroit animé avec de nombreux magasins, boutiques, restaurants et cafés. La situation de cet immeuble commercial offre donc un énorme potentiel pour des activités commerciales fructueuses.L’espace commercial et la cave ont une superficie de 168 m².L’immeuble est polyvalent et peut servir à différents types d’affaires. Bureau, Showroom, intérieur... Attention : l’horeca est exclu. Si vous êtes intéressé(e), vous pouvez prendre contact pour fixer un rendez-vous. Réf. de l’article W1041 Want to know more?

168
contact
details
Email
Call
+32 50 62 19 20
Commerce building for sale Knokke-Heist (RBJ94976)
475 000 €

8300 Knokke-Heist

Charmant bien commercial situé dans une rue secondaire de la prestigieuse Kustlaan au cœur de Knokke-Zoute. Cet ancien restaurant offre une excellente opportunité d'investissement avec de nombreuses possibilités pour divers usages commerciaux, y compris une galerie d'art, une boutique, une salle d'exposition,... Le bien commercial se présente comme suit : une salle pouvant accueillir environ 35 personnes et un bar à l'arrière. Au rez-de-chaussée se trouvent la cuisine avec chambre froide attenante, les toilettes et un stockage. Avec un emplacement stratégique, à proximité de boutiques de luxe, de galeries,... ce bien bénéficie d'un passage important. Contactez-nous au ### pour une visite sur place ! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 66 20 20
Commerce building for sale Knokke-Heist (RBJ84425)
475 000 €

8300 Knokke-Heist

Restaurant confortable à Knokke-Heist ! Vous êtes à la recherche d'un restaurant décoré avec charme et bien situé à Knokke-Heist ? Cet immeuble commercial situé au rez-de-chaussée de la résidence "De Breughel" est peut-être fait pour vous ! Parfaitement situé entre la Kustlaan et la Zeedijk Le restaurant jouit d'une situation unique, ce qui en fait un endroit attrayant pour les touristes et les habitants de la région. Prêt à l'emploi et entièrement équipé ! La cuisine est entièrement équipée de tous les appareils nécessaires. Le mobilier est inclus dans le prix, vous pouvez donc commencer tout de suite. Idéal comme investissement Cette propriété commerciale est non seulement parfaite pour l'auto-exploitation, mais elle constitue également une opportunité intéressante en tant qu'investissement. La façade du bâtiment sera bientôt rafraîchie. Curieux de découvrir ce restaurant accueillant ? Contactez-nous dès aujourd'hui pour une visite ! Atouts supplémentaires : Comptoir séparé avec réfrigérateurs intégrés/ Monte-charge/ Toilettes/ Cave fermée à clé. Intéressé(e) ? Contactez-nous à ### Want to know more?

106
contact
details
Email
Call
+32 52 52 52 10
Commerce building for sale Heist (RBJ75286)
190 000 €

8301 Heist

Commercial commercial space at a strategic location in Vlamingstraat 6 in Heist Surface: - Commercial ground floor (5 m²) - Spacious basement (33 m²), accessible via a fixed staircase, toilet - Current destination: commercial space, ideal for retail - Centrally located in the Vlamingstraat with lots of passages, proximity to the sea and Heroes Tower Do not hesitate to contact us if you might be interested in this commercial property consisting of commercial space for sale in Heist. Want to know more?

107
contact
details
Email
Call
+32 50 33 33 00
Business surface for sale Duinbergen (RBJ62491)
295 000 €

8301 Duinbergen

Handelspand in het centrum van Duinbergen.Indeling: Inkomhal met ingemaakte kasten, handelsruimte voorzien van uitgeruste keuken, toilet, in de kelderverdieping bevinden zich verschillende bergruimten voorzien van ingemaakte kasten en een doucheruimte.Goed gelegen handelspand op enkele passen van de Zeedijk.Ruim parkeerplein op 10m van het pand. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 51 13 82
Commerce building for sale Knokke (RBJ61733)
Price on request

8300 Knokke

Residentie Zomerlust.Een unieke gelegenheid om de essentie van een handelspand te bezitten, gelegen aan het prestigieuze Albertplein te Kustlaan 133 in het hart van het bruisende Knokke-Het Zoute. Dit prachtige handelspand, momenteel in gebruik als een hoog aangeschreven restaurant.Investeer in VerfijningMet een prijs van €2.250.000, presenteert deze investering een unieke gelegenheid om te investeren in een prestigieus stukje vastgoed dat zowel esthetisch als financieel rendabel is. De ligging aan het Albertplein biedt een ongeëvenaarde zichtbaarheid en toegankelijkheid, waardoor dit pand een investeringsmogelijkheid is die simpelweg niet over het hoofd gezien kan worden.Of u nu geïnteresseerd bent in het voortzetten van het huidige restaurantconcept of het transformeren van deze ruimte tot iets geheel nieuws, de mogelijkheden zijn eindeloos.Momenteel verhuurd. EPC: label C - unieke code 20231112-0003037557-KNR-1Ref. HW719 Want to know more?

199
contact
details
Email
Call
+32 50 62 19 20
Commerce building for sale Knokke-Heist (RBI02659)
469 000 €

8300 Knokke-Heist

Cette propriété commerciale bien entretenue bénéficie d'un emplacement commercial, à quelques pas de la Place Rubens et de l'avenue Lippens très animées. Actuellement exploité comme salon de coiffure, mais avec une surface au sol de 90m2, il y a de nombreuses opportunités et possibilités. Le bien bénéficie d'une large vitrine qui assure une bonne visibilité. L'espace extérieur à l'arrière, qui permet à la lumière du jour d'entrer des deux côtés, est également une forte valeur ajoutée ! Sous-sol spacieux au -1 qui peut être utilisé comme salle polyvalente ou comme espace de stockage, il est facilement accessible depuis la propriété commerciale. (L'ouverture est déjà prévue, il n'y a pas encore d'escaliers). Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 66 20 20