Businesses for sale - Kumtich

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Kumtich (3300).

Commerce building for sale Tienen (RBG31959)
552 000 €

3300 Tienen

Opbrengsteigendom te koop, verhuurd aan Eldi, gelegen in een retailpark met o.a. ‘Lecot’, ‘Smatch’, … in de directe omgeving. Dit betreft een commercieel gelijkvloers, met een oppervlakte van ca. 320 m², verhuurd aan Eldi aan een maandelijkse huurprijs van 2.762 euro. Grote gemeenschappelijke parking aanwezig. Benieuwd naar dit investeringsvastgoed te koop regio Tienen? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
Industrial building for sale Tienen (RBL81169)

Op zoek naar een duurzame en praktische bedrijfsruimte in Vlaams-Brabant?Dan is deze 240 m² KMO-unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen perfect voor jou.Strategisch gelegen vlakbij de E40, zorgt deze unit voor uitstekende bereikbaarheid naar zowel Brussel als Luik, wat ideaal is voor klanten en leveranciers.Deze veelzijdige 240 m² unit is geschikt als showroom. Je kunt de unit volledig aanpassen aan je specifieke behoeften, en indien gewenst voorzien van een kantoorruimte.Heb je meer ruimte nodig? Geen probleem, meerdere units kunnen eenvoudig worden samengevoegd.Duurzaamheid staat centraal in Bedrijvenpark Piepelboom. Elke unit beschikt over een regenwaterput van 5.000 liter, een private parkeerplaats en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De waterdoorlatende parkeerplaatsen en het aardgasvrije terrein dragen bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. De groene omgeving met een waterloop biedt een ontspannen sfeer, ideaal voor een verkwikkende lunchpauze bij een van de picknicktafels.Deze unit biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Met een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei, is investeren in een unit in Bedrijvenpark Piepelboom een slimme zet. De flexibele opzet van het project maakt het mogelijk om zowel enkele als meerdere units aan te kopen, wat ideaal is voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele en groeiende bedrijfsvastgoedinvesteringen.Samengevat, deze 240 m² unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen biedt de perfecte mix van functionaliteit, duurzaamheid en investeringspotentieel.Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website: ### Want to know more?

240
contact
details
Email
Call
+32 11 21 12 11
Industrial building for sale Tienen (RBL81168)

Ben je op zoek naar een praktische en duurzame locatie voor je bedrijfsruimte in Vlaams-Brabant?Dan is deze unit van 144 m² in Bedrijvenpark Piepelboom in Tienen perfect voor jou.Deze unit is ideaal gelegen vlakbij de E40, die Brussel met Luik verbindt, en is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften.Bedrijvenpark Piepelboom zet sterk in op duurzaamheid en toekomstgericht ondernemen. De unit is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter, een private parkeerplaats, en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De waterdoorlatende parkeerplaatsen en het aardgasvrije terrein dragen bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. Het terrein biedt veel groen en een waterloop, ideaal voor een aangename lunchpauze aan een van de picknicktafels.Naast de functionele voordelen biedt deze unit ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. De units in Bedrijvenpark Piepelboom beloven een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een praktische werkruimte, of een investeerder op zoek naar een rendabele investering, deze unit biedt het allemaal.Bedrijvenpark Piepelboom: 16 KMO-units, optioneel met kantoor Oppervlaktes van 144 tot 400 m² Dicht bij de E40 Ideaal als opslagruimte, atelier of werkruimte Uitstekende investeringsmogelijkheid Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website: ### Want to know more?

144
contact
details
Email
Call
+32 11 21 12 11
Industrial building for sale Tienen (RBL81167)

Ben je op zoek naar een praktische en duurzame showroomlocatie in Vlaams-Brabant?Dan is deze 401 m² KMO-unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen precies wat je nodig hebt.Deze unit biedt alle flexibiliteit die je nodig hebt om jouw showroom optimaal in te richten en is ideaal gelegen vlakbij de E40, die Brussel met Luik verbindt, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor zowel klanten als leveranciers.Voor ondernemers, vakmensen en producenten is een unit in Tienen perfect voor het vestigen of uitbreiden van je bedrijf. Deze ruime unit is speciaal geschikt als showroom, maar kan ook gebruikt worden als atelier, opslag- of werkruimte. De unit is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften en biedt de mogelijkheid om optioneel een kantoorruimte toe te voegen. Meerdere units samenvoegen is eveneens mogelijk, waardoor je nog meer ruimte kunt creëren.Bedrijvenpark Piepelboom zet sterk in op duurzaamheid en toekomstgericht ondernemen. De unit is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter, private parkeerplaatsen en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De parkeerplaatsen zijn waterdoorlatend en het terrein is aardgasvrij, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. Bovendien is het terrein voorzien van veel groen en een waterloop, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Tijdens je pauze kun je genieten van een ontspannende lunch aan een van de picknicktafels op het terrein.Daarnaast biedt deze unit ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. De units in Bedrijvenpark Piepelboom beloven een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een praktische werkruimte, of een investeerder die zoekt naar een rendabele investering, deze unit biedt het allemaal. De flexibele opzet maakt het mogelijk om zowel enkele als meerdere units aan te kopen, wat dit project ideaal maakt voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele en groeiende bedrijfsvastgoedinvesteringen.Kortom, deze 401 m² unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en investeringspotentieel.Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website: ### Want to know more?

401
contact
details
Email
Call
+32 11 21 12 11
Office space for sale Tienen (RBL01326)
269 000 €

3300 Tienen

Gelegen aan één van de drukste kruispunten in Tienen vindt u deze grote handelsruimte met private ingang en kelder. Het bouwjaar is 2000. Het handelspand is in te richten zoals u dat zelf wenst. Alle nutsvoorzieningen (aardgas, elektriciteit en water) zijn individueel. Volgende elementen zijn aanwezig: ingebouwde verlichtingen, toilet, ingerichte keuken, 2 toiletten, bureau en kofferruimte met inbraak veilige deur. Door zijn ligging op het gelijkvloers is dit pand ook toegankelijk voor mindervaliden. Zoekt u een goed gelegen kantoorruimte of ruimte voor uitbating vrij beroep of zelfstandige activiteit? Neem dan snel contact op met ons kantoor! Want to know more?

246
contact
details
Email
Call
+32 16 82 59 56
Office space for sale Tienen (RBJ45856)
180 000 €

3300 Tienen

Op zoek naar een ruim handelspand (169m²) op een toplocatie in Tienen centrum? Dan is dit wat je zoekt.Het handelspand (nu gebruikt als kantoor), gelegen op de populaire Leuvensestraat in Tienen, is ideaal voor iemand die een leuke, bloeiende zaak wil uitbaten. Je komt binnen in de inkomhal van waaruit je toegang hebt tot enerzijds een grote open kantoorruimte en anderzijds een ontvangstruimte/vergaderzaal van waaruit je vervolgens toegang hebt tot een afgesloten bureau. Verder kan je op het gelijkvloers nog beschikken over een toilet en een ruime eetplaats met keuken. In de kelderverdieping kan je gebruik maken van een ruime garage en twee grote kelderruimtes. Bovendien bevindt zich hier ook de CV-ruimte met gasketel.Qua ligging is dit pand een echte voltreffer. Gelegen in het hartje van het centrum van Tienen, is je bereik maximaal. Een vlotte verbinding met verschillende openbare parkeerplaatsen, het station van Tienen en de ring rond Tienen maken dit pand tot een garantie op succes.Wil je graag een eigen zaak starten in Tienen centrum of denk je aan een verhuis van je bestaande zaak naar een toplocatie? Contacteer ons vandaag dan nog om een bezoek in te plannen en in aanmerking te komen voor de unieke kans.Bijkomende info vindt U onder de beschrijving van het pand op onze website ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 23 90 80
Commerce building for sale Tienen (RBK40317)
424 900 €

3300 Tienen

De prijs is een vanaf prijs! Doe een bod! In een recent gerenoveerd pand op de Oplintersesteenweg treffen we deze moderne kapperszaak met woonst aan. Het pand is uitgerust met alle moderne technieken. In 2015 werd het salon volledig vernieuwd, werden er 3 airco units geplaatst, een condensatie gasketel en in 2018 een hyper moderne keuken. Er liggen 60 zonnepanelen op het dak met certificaten tot april 2032. In 2022 werd een thuisbatterij systeem van iLumen geïnstalleerd. Deze instapklare zaak (90m²) beschikt privaat tevens over een multifunctionele zaal van maar liefst 80 m². Achter de woning is er ruime parkeergelegenheid. Op het gelijkvloers bevinden zich verder de badkamer met dressing, een ruime berging en een wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een grote leefruimte. De woning is tevens gedeeltelijk onderkelderd. Bent u op zoek naar een modern gebouw met veel ruimte en een aangename plek om te wonen, dan is dit jouw kans. Contacteeer ons voor een bezoek ter plaatse om deze parel nader te ontdekken. Want to know more?

1003 12 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 82 59 56
Commerce building for sale Tienen (RBJ84164)
545 000 €

3300 Tienen

Dit uitzonderlijk pand bestaat uit een mooi ingerichte handelsruimte met etalages en een groot atelier. Op de eerste verdieping bevindt zich het leefappartement bestaande uit een eetplaats met open keuken, living, badkamer en 1 grote slaapkamer. Blikvanger is het fantastisch terras met zicht op groen en dit midden in het centrum van de stad. Zowel in de winkel als het leefappartement is er airco aanwezig. Verder heeft het gebouw nog 2 verhuurde appartementen, waarvan 1 duplex appartement. De handelsruimte is mogelijk om te vormen tot 4e appartement. Er is een ruime parking gelegen op slechts 150 meter (Veemarkt). Daarnaast is het gebouw rolstoeltoegankelijk. Dit is een buitenkans voor wie een commercieel pand zoekt met woongelegenheid en verhuurmogelijkheden. Want to know more?

231
contact
details
Email
Call
+32 16 82 59 56
Farming site for sale Tienen (RBJ78739)
750 000 €

3300 Tienen

Deze oorspronkelijke vierkantshoeve is in 2012 volledig, smaakvol én energetisch gerenoveerd (geothermische warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, domotica, muur-, dak- en vloerisolatie, ...). Het resulterende EPC label A is uw garantie om nog vele jaren te profiteren van beperkte energiekosten.Het woongebouw bevat op het gelijkvloers een lichtvolle inkomhal, een volledig ingerichte keuken met ontbijtplaats, een grote én handige bijkeuken/wasplaats met technisch gedeelte, een eetplaats en een ruime leefruimte in L-vorm met ingebouwde haard.Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, drie slaapkamers, waarvan een masterbedroom met dressing en ensuite badkamer, een bureelruimte en een tweede douchekamer. De ruime zolder kan mits een kleine investering nog verder afgewerkt worden tot enkele extra kamers. De grote tuin zal een plezier zijn voor zowel groot als klein. De verschillende terrassen zullen u dan weer de nodige zon- en schaduwplekjes bezorgen. Extra troef van deze woning is zeker de renovatie van de authenthieke schuur naar multifunctioneel bijgebouw van 115 m². De smeedijzeren ramen die volledig open kunnen en de hoge plafonds zullen u zeker imponeren. Deze ruimte zou perfect dienst kunnen doen als yoga-ruimte, zelfstandige praktijk, fitness, werkatelier ....... (eventueel mits bekomen van de nodige vergunning). Want to know more?

1835
contact
details
Email
Call
+32 16 23 90 80
Commerce building for sale Tienen (RBI93455)
275 000 €

3300 Tienen

In het centrum van de stad treffen we deze voormalige succesvolle pizzazaak aan. Op het gelijkvloers is er een handelsruimte met diverse keukens en zitplaatsen. Via een aparte inkomhal kom je op het duplex appartement. Dit omvat een leefkeuken, living met zicht op het terras, de badkamer met dubbele wastafel en douche, en een tweede afzonderlijk toilet. Op de bovenste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een berging. Via een vaste trap bereik je de zolder met mogelijkheid tot extra kamers. De woning is onderkelderd. De commerciële ligging is absoluut een pluspunt. Wees er snel bij en boek een afspraak voor een bezichtiging. Want to know more?

110
contact
details
Email
Call
+32 16 82 59 56
Commerce building for sale Hoegaarden (RBK02696)
750 000 €

3320 Hoegaarden

Uitstekend gelegen commercieel en welgekend restaurant "De Stoofpot" gelegen in het pittoreske Meldert bij Hoegaarden. De gelijkvloerse verdieping van het pand is volledig ingericht als restaurant met bijhorende keukenruimte, sanitaire ruimtes en een klein bureel. De oppervlakte van het commercieel gelijkvloers is ongeveer 220m² Achteraan het pand is er een terras/tuin dat perfect kan ingericht worden als zomerterras. De eerste verdieping is volledig ingericht als handelswoonst bestaande uit een leefruimte, aparte keukenruimte , 3 slaapkamers, badkamer en een wasplaats/berging. Het beftreft een overname van de aandelen van een patrimoniumvennootschap (enkel dit gebouw). Overname handelsfonds/inboedel te bespreken. Want to know more?

774
contact
details
Email
Call
+32 16 23 47 23
Commerce building for sale Lubbeek (RBI86857)
389 000 €

3210 Lubbeek

Deze commerciële ruimte is gelegen op een perfecte locatie met veel passage op de staatsbaan te Lubbeek. Er zijn een 10-tal parkeergelegenheden aanwezig voor het handelspand waarop 4 vlaggenmasten en 2 verlichtingspanelen aanwezig zijn. Langs de zijkant van het pand is het mogelijk om met de wagen naar de garage en de parking achteraan te rijden. Indeling: inkomhal, grote open ruimte, kleinere open ruimte met een apart toilet, apart bureau en kitchenette. Achteraan het gebouw is er een tuin aanwezig en is er een toegang naar de kelder voorzien. Ben je op zoek naar een nieuwe locatie voor jou zaak? Neem dan snel contact op met ### of bel naar : ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 23 47 23
Farming site for sale Outgaarden (RBK57607)
285 000 €

3321 Outgaarden

In het pittoreske Outgaarden bij Hoegaarden vindt u deze zwaar te renoveren vierkantshoeve op een perceel van 9a 45ca dewelke ook langs achteraan bereikbaar is. Van het geheel is een pareltje te maken na grondige renovatie wat u heel wat ruimte oplevert. Het woongedeelte omvat inkomhal, eetkamer, keuken, leefruimte slaapkamer en badkamer. De verdieping omvat 3 slaapkamers en grote zolderruimte. Door de verschillende bijgebouwen kan u nog uitbreiden waar u wil voor berging, garage of praktijkruimte. Het is ook mogelijk om het geheel te verkavelen in 2 loten waar u het woonhuis en na afbraak van enkele bijgebouwen een bouwgrond bezit. Wil u meer inlichtingen aarzel niet om ons ta contacteren. Want to know more?

945
contact
details
Email
Call
+32 16 82 59 56
Farming site for sale Lubbeek (RBK30201)
860 000 €

3210 Lubbeek

OPEN HOUSE. This beautifully situated country house is free to visit on Saturday 2/09 between 15h and 16h30. You are most welcome. Would you like to live in the middle of the seasons, see the 4 seasons come and go through all the windows of your country house? Would you like to combine this with an extremely quiet yet central location? Then this is the ideal house for you: the alphabet does not suffice to describe the magnificent location of the property. Located within walking distance of the lively center of Lubbeek, this villa is situated on a beautiful plot of no less than 8376 m² with unique unobstructed views ... it lends itself to a permanent vacation feeling in your own country. Relax and enjoy nature are indeed central. This charming villa with a very large living area of 445 m² includes on the ground floor an entrance hall with guest toilet, a spacious living room of 65 m², kitchen, utility room and master bedroom with en suite bathroom. On the second floor there are 4 full bedrooms and a bathroom. Furthermore, there are several functional attics. Also, this country house has a full basement and a spacious indoor garage of 60 m². In addition, this villa has a separate janitor's house with 2 bedrooms. Provided that some beautification works are carried out, this mansion can easily be transformed into a cozy, contemporary home! In short, a unique country house and an absolute must for those looking for space, light and greenery, with several cities in the very close vicinity. An absolute must. Want to know more?

8376 282 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 16 41 41 00
Commerce building for sale Lubbeek (RBJ57444)
Price on request

3210 Lubbeek

Immo3000 heeft dit recente handelspand (454 m2) met appartement (135 m2) te koop in Lubbeek. Momenteel is het ingericht als het gekende restaurant Nestor. De ligging is commercieel erg interessant: er is een privéparking rondom het gebouw aanwezig en in de tegenovergelegen straat kan vrij worden geparkeerd. Op het gelijkvloers vinden we de lichtrijke zaal van het restaurant met grote glaspartijen, waar plaats is voor 70 couverts. Het handelsgelijkvloers bestaat verder uit een ontvangstruimte, een bar en 4 toiletten. Op het zeer ruime terras, gelegen rond een vijver, kan bij mooi weer gegeten worden. Via een lift aan de bar worden de gerechten binnengebracht vanuit de professionele keuken, die gelegen is op de eerste verdieping en waar we een kook- en een afwasgedeelte terugvinden. Op de eerste verdieping is ook het bijhorende appartement gelegen, bestaande uit een bureau, een open keuken met eethoek, een zitplaats met leeshoek, een slaapkamer, een dressing en een badkamer met bad en dubbele lavabo. Grenzend aan de eethoek en de keuken is er een prachtig zuid-gericht terras van 37 m2. De kelderverdieping bestaat uit een ruimte met diepvries- en koelcellen, een ruimte voor leeggoed, een ruimte voor droge voeding, een ruimte voor opslag van materiaal, een vatenberging, een technische ruimte, een omkleedruimte voor personeel en sanitair, een douche en een wasplaats. Geïnteresseerd? Neem contact op via ### of bel ### Want to know more?

2270
contact
details
Email
Call
+32 16 60 30 00
385 000 €

3390 Sint-Joris-Winge

HANDELSGELIJKVLOERS met een oppervlakte van 93m². Vlakbij het winkelcentrum Gouden Kruispunt met veel visibiliteit. Het handelsgelijkvloers omvat een commerciële ruimte met grote raampartijen aan de straatzijde en achterzijde, een keuken/ berging, een apart toilet, een ruim terras en een privatieve kelder. Energielabel A.Onmiddellijk beschikbaar! Ideale investering. Oppervlakte m² cfr. epc. VP 385.000 Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 62 01 05
Farming site for sale Pellenberg (RBJ23773)
985 000 €

3212 Pellenberg

OPEN HOUSE. This exclusive country house is free to visit on Saturday 02/09 between 11am and 2pm. You are most welcome. Located in the cosy and woody Pellenberg, at a stone's throw from Leuven, we have the pleasure to offer for sale this ready-to-use and cosy country house with swimming pool and low maintenance park garden. You will find this exclusive property in a quiet dead end street, near the center of Pellenberg. This unique manor, built in 1875, situated on a beautiful plot of 2995m² and with a generous living space of 416m² comprises on the ground floor an entrance hall with guest toilet, a majestic living room of 83m², a fully fitted kitchen, an office and a laundry room. This manor also comprises on the ground floor a private bar, a winter garden, a Finnish sauna and 2 indoor garages. On the second floor there is a studio with its own shower and toilet. Furthermore, this floor has a TV room, 2 bedrooms, a multipurpose room that can also be used as a bedroom, a bathroom and last but not least the master bedroom with en suite bathroom. The presence of a beautifully landscaped park garden and a swimming pool, make this property a unique dream home. In short, an absolute must for those who highly value comfort and unwinding, ideal for literally and figuratively every day to relax, at home, in your own oasis of tranquility with every comfort! For a once in a lifetime opportunity to make a living dream come true, feel free to contact us to experience this living experience on site. Want to know more?

2995 3 Parking place(s) 286 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 16 41 41 00
Office space for sale Lovenjoel (RBI39995)
430 000 €

3360 Lovenjoel

Dit kantoor, gelegen in Lovenjoel, is een unieke vondst. Het pand, gebouwd in 1915, ademt geschiedenis en karakter. Met een perceeloppervlakte van 617 m2 biedt deze locatie voldoende ruimte voor diverse zakelijke activiteiten en of groepspraktijken zoals notaris, kine, huisarts, tandarts, advocaat , accountant enz. Het kantoor beschikt over een lift, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen voor medewerkers en klanten, maar ook voor mensen met een beperkte mobiliteit. Dit kantoor heeft een EPC-waarde van 263 (energielabel C). Dit betekent dat het pand voldoet aan de vereisten op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. Hierdoor kunnen bedrijven die waarde hechten aan milieuvriendelijkheid en kostenbesparing in dit kantoor hun ideale werkplek vinden. Bovendien biedt dit kantoorgebouw voldoende parkeergelegenheid met 10 parkeerplaatsen. Of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar een ruime kantoorruimte, of een gevestigd bedrijf dat uitbreidingsmogelijkheden zoekt, dit pand heeft veel te bieden. Met zijn moderne voorzieningen en ruime parkeergelegenheid is dit kantoor in Lovenjoel een uitstekende keuze voor elke onderneming. Interesse? Neem zeker contact via ### of ### Want to know more?

617 10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 60 30 00
Business surface for sale Lovenjoel (RBE13669)

Beautiful multifunctional spaces in Groot Park, Lovenjoel In the green surroundings of Lovenjoel, near the E40 (Boutersem) and only 15 minutes from both Leuven and Tienen, two beautiful multifunctional spaces are for sale in Groot Park. Groot Park is a domain with an area of 25ha and a park architecture dating back to the early 19th century. The spaces are located at the end of the large avenue, with a view over the valley. The spaces are perfectly suited as office/practice space or studio. A unique location with many advantages: Beautiful, historic setting Quiet, green environment Easily accessible by car and public transport Ample parking Flexible layout options Excellent visibility Interested? Please contact DGI via ### We would be happy to listen to your future plans and discuss the possibilities together. Extra assets: Located in the Molenbeek Valley, a tributary of the Dijle 5 km from Leuven city centre Groot Park is a protected village view The spaces are ready to move in Don't miss this unique opportunity and contact us today! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 15 55 68 28
Office space for sale Bierbeek (VAY43998)
Price on request

3360 Bierbeek

Bierbeek : In groene omgeving èn goede bereikbaarheid Leuven centrum en autostrade. Immo à la carte stelt voor ; een exclusieve eigendom in een voormalig Kerkgebouw met vele mogelijkheden. Het park waarin dit pand zich bevindt biedt wandelpaden en zicht op de vallei. Er zijn 2 polyvalente ruimten beschikbaar in dit Kerkgebouw : een gelijkvloers met 6 autostaanplaatsen in open lucht , afwerking kitchenette , sanitair, binnendeuren, vloerverwarming. Kerkgebouw met een gelijkvloerse ontvangstruimte met vestiaire en sanitair, een monumentale trap leidt naar de gewelfde kerkruimte (508m2) met daarin een volledig ingerichte bar. Afwerking : lastenboek in opmaak in overleg af te werken. Voor deze ruimte zijn er 10 ondergrondse autostaanplaatsen voorzien in de ondergrondse parking. Interesse? Neem contact met mevr. Kris Belemans op ### of ### Want to know more?

6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 475 62 31 57