Farming site for sale - Linter

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Linter (3350) + Suburbs.

Farming site for sale Kersbeek-Miskom (RBI48261)
Price on request

3472 Kersbeek-Miskom

Gunstig gelegen rendabel varkensbedrijf te koop te Kortenaken (Kersbeek-Miskom)Stallen en milieuvergunning voor 2.361 varkens ouder dan 10 weken (2 beren, 270 zeugen, 89 opfokzeugen en 2000 vleesvarkens) Milieuvergunning verleend voor 20 jaar op 25 maart 2010 (geldig tot 25-03-2030) Alsook in 2010 gebouwde ammoniakemissiearme biggenstal biggen Helft van de stallen zijn reeds ammoniakemissiearm gebouwd, de overige nog aan te passen tegen 15 maart 2027.Gunstige impactscore, groene PASGelegen op een kavel van 3 ha, waarvan 1 ha bebouwd en 2 ha akkerlandVooraan inpandige ruime woningGroot deel daken stallen voorzien van zonnepanelenVoldoende NER aanwezig voor verdere uitbating als varkensbedrijf Want to know more?

30411
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Tienen (RBI76772)
280 000 €

3300 Tienen

In een rustige buurt tussen Bunsbeek en St-Margriete-Houtem ligt deze voormalige boerderij op een terrein van ruim 4000 m2. Via de inkomhal kom je in de leefruimte, opgedeeld in 2 ruimtes. De eetplaats sluit mooi aan op de keuken. Verder zijn er op het gelijkvloers nog de badkamer met douchecel en een wasplaats met de nutsvoorzieningen. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een vaste trap die je naar de zolderverdieping brengt met tal van mogelijkheden. Naast het hoofdgebouw zijn er diverse loodsen van in totaal 103 m2 met bovenop zolderruimte van in totaal 119 m2. Tegenover de woning ligt nog een grote loods met 2 garages. Dit is een uitzonderlijk pand voor wie op zoek is naar een woning met veel opslagruimte en weides. Aarzel niet om contact te nemen voor een bezoek ter plaatse. Want to know more?

4090 5 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
385 000 €

3404 Attenhoven

Deze prachtige hoeve werd gebouwd tussen 1875 en 1899 in het landelijke Attenhoven. Indeling: inkomhal, bureauruimte, open keuken met ruime eetplaats en veranda gekenmerkt door veel lichtinval. De keuken geeft uit op de prachtige binnenkoer. Verder vinden we de grote living, de gelijkvloerse badkamer en de berging. Via de trap bereiken we de nachthal en vinden we 2 kleine en 2 grote slaapkamers. Op het terras van de binnenkoer is het werkelijk genieten van de rust en privacy. Achteraan vinden we de schuur, stallen en hooizolder. Wanneer we door de hoge poorten van de schuur wandelen komen op het achterliggend stuk grond van 12a69ca. Voor meer informatie en een bezoek kan u ons contacteren via ### – ### Want to know more?

1718 4 Parking place(s) 392 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Outgaarden (RBG22909)
895 000 €

3321 Outgaarden

Deze unieke eigendom bevindt zich in het pittoreske Outgaarden en bestaat uit verschillende eenheden.We hebben woongelegenheid bestaande uit 4/5 slaapkamers, 2 badkamers, een praktijkruimte/vrij beroep , leefruimte met houtkachel en de eetplaats met aansluitend de keuken met een zeer ruime berging en de technische ruimte. Op het eerste verdiep aan de linkerkant treffen we een loft met zitruimte met eetplaats, keuken, drie slaapkamers en twee badkamers aan. Op het binnenplein van de hoeve bevindt zich een zwembad met doucheruimte. Verder treffen we nog : een grote bureauruimte van 45m² , een polyvalente ruimte van 60m² en een grote schuur van 180m² die nog naar believen ingericht kan worden, een ZW georiënteerde tuin met petanquebaan en serre. Voor de auto’s zijn er nog twee overdekte staanplaatsen voorzien op het binnenplein. Als kers op de taart treffen we nog een prachtige orangerie in de woning aan waar het zomer en winter zalig vertoeven is. Meer info is beschikbaar op onze website. Want to know more?

1312
contact
details
Email
Call
295 000 €

3891 Mielen-boven-Aalst

Mielen-boven-Aalst bij Sint-Truiden staat bekend als een zeer rustig en gezellig dorp in het prachtige groene landschap van Haspengouw. In de Smidsstraat ter hoogte van het nummer 3 ligt deze gestripte vierkantshoeve te wachten op een nieuwe eigenaar die zijn ultieme woondroom wil realiseren. Gezien het pand momenteel tot op de bakstenen gestript werd, kan je hier als nieuwe eigenaar echt volledig je eigen stempel drukken. De nodige bouwvergunningen werden reeds bekomen en ook de plannen werden al uitgetekend, zodat de nieuwe eigenaar meteen kan starten met het verder uitbouwen van dit prachtig project.Het volume van de woning in open bouwvorm aan de voorzijde bleef grotendeels behouden, achteraan werd een bijgebouw bijna volledig gesloopt; dit dient volgens de plannen opnieuw opgebouwd te worden. De huidige eigenaars behielden hiervoor alvast de bakstenen van de bestaande uitbouw. De stallen die achter de woning liggen hebben een oppervlakte van ongeveer 330m² en zijn momenteel nog niet mee opgenomen in de verbouwplannen, hier kan je als toekomstige eigenaar nog alle richtingen mee uit. Eventueel een tweewoonst of een zorgwoning, praktijkruimte, hobbyruimte, ruime garage, etc. zijn verschillende van de mogelijkheden, uiteraard onder voorbehoud van het afleveren van de correcte vergunning door de bevoegde overheid.Wie de woning volledig verder afwerkt krijgt als eindresultaat een prachtige hoeve met op het gelijkvloers een inkomhal die toegang biedt tot een apart toilet, een bureelruimte, een ruime bergruimte en een speelkamer. Aan de achterzijde van de woning met zicht op het binnenplein en de tuin beschikt de woning op het gelijkvloers over een eetkamer, een keuken en een leefruimte. Uiteraard kan de bestemming van sommige ruimtes nog aangepast worden naar eigen wens. Op het eerste verdiep beschik je als nieuwe eigenaar over 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer. Op het tweede verdiep bevindt zich de zolderruimte met een oppervlakte van om en bij de 60m².De hoeve is gelegen op een prachtig zuidoostelijk georiënteerd perceel grond van 34a 56ca, volledig vrij van enige pacht of verhuring.Bent u op zoek naar een project waar u uw creativiteit volledig de vrije loop kan laten gaan? Heeft u er altijd al van gedroomd om te wonen in een prachtige vierkantshoeve in het gezellige Haspengouw? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag verder met al uw vragen. Plannen in te kijken op kantoor. (Tel. 011/69.76.40)De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. Want to know more?

3456
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Klein-Gelmen (VBA44146)
459 000 €

3870 Klein-Gelmen

Très belle ferme Hesbignonne, située au centre du charmant village de Klein-Gelmen, entre Saint Trond et Heers. Elle bénéficie d’une bonne localisation proche des grands axes routiers (E 40). Elle comprend d'importants volumes habitables à rénover, lui procurant un très beau potentiel pour une grande habitation privée, de l'habitat groupé ou d'autres projets. L'ensemble est organisé autour d'une vaste cour de la manière suivante: L'aile ouest comprend 2 corps de logis attenants : Le corps de logis principal offre environ 277 m² habitables comprenant un grand hall, une salle à manger, une cuisine, un salon, un bureau, 4 chambres et une salle de bains. Les greniers, situés au second étage, sont aménageables. Le corps de logis annexe offre 96 m² habitables composés de 2 chambres, une cuisine et un séjour. L'aile sud est de différentes étables avec fenils d'une superficie approximative au sol de 330 m². L'aile nord comprend d’anciennes étables et dépendances d'une superficie approximative au sol de 70 m². Les bâtiments sont libres d’occupation. Possibilité d'acheter des terrains complémentaires libres d'occupation. Want to know more?

3640
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Pellenberg (RBI79934)
1 500 000 €

3212 Pellenberg

In het landelijke Pellenberg, vlakbij de dorpskern, verkoopt CDS IMMO deze uitzonderlijke, volledig te renoveren VIERKANTSHOEVE op 35,06 are + 3 aanliggende VILLABOUWGRONDEN. Dit is een niet te missen opportuniteit voor de liefhebber, alsook de projectontwikkelaar. De woning heeft een EPC van 812 kWh/m²jaar. Renovatieverplichting binnen 5 jaar is van toepassing. VP 1.500.000 EUR. Voor verdere info en bezichtiging, contacteer hiervoor Jarne op ### of stuur een mail naar ### Want to know more?

3506
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Herk-de-Stad (RBI67146)
615 000 €

3540 Herk-de-Stad

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ben jij op zoek naar een buitengewoon exclusieve vierkantshoeve? Droom jij van een riante villa of een authentiek en charmant co-housing project? Ligt jouw toekomst in een eigen B&B waar je geniet van uitzonderlijke rust, pure natuur en wondermooi groen? We nemen je maar al te graag mee naar de Beerbosstraat 30 te Herk-de-Stad. In deze zeer landelijke en opvallend rustige straat werd in 1850 een prachtige vierkantshoeve gebouwd. Hoewel het gebouw zeker en vast aan renovatie toe is, zal de authentieke charme je instant laten wegdromen. De huidige bewoonbare oppervlakte van 188m² kan nog een flink stuk uitgebreid worden met de immense stallen achteraan. Maak jij dan achteraan ook nog gebruik van enkele grote raampartijen dan geniet je ook nog eens van een spectaculair zicht. Je woont hier namelijk op een zuidoostelijk georiënteerd perceel van maar liefst 90a 70ca te midden van een eindeloos groot agrarisch gebied. Pure rust en adembenemende natuur vink je hier dus zonder enige moeite van jouw wenslijst. Wist je bovendien dat je optioneel ook de prachtige weilanden aan de overkant van de straat kan aankopen. Met nog eens 3ha 32a 80ca wordt dit ongetwijfeld de gedroomde locatie voor heel wat dierenliefhebbers. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

9070 10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Rillaar (RBI65947)
1 400 000 €

3202 Rillaar

Dit bedrijf is ideaal om uit te baten als paardenfokkerij, dichtbij Zaventem, Brussel en Lummen. De totale oppervlakte bedraagt 11ha 40a. Er is een bedrijfswoning die dateert van 2003. Er zijn 2 hangars, waarvan de kleinste dateert van 1995. De oppervlakte van deze hangar bedraagt 35 op 17 meter. De grote hangar dateert van 2005 en heeft een oppervlakte van 43 op 43 meter. Op dit moment staan er fruitbomen (vooral appelen, deels peren) die na het plukken van de vruchten verwijderd worden. Het terrein wordt daarna met gras ingezaaid. De eerste foto's zijn hoe het terrein en de woning er nu uit zien. Op de laatste foto's werd een simulatie gemaakt van hoe de woning en het terrein er kunnen uitzien. De woning wordt op dit moment verwarmd deels met stookolie, deels met houtkachels. Gelieve ook het promofilmpje te bekijken. Want to know more?

114000
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Tielt-Winge (RBI57486)
695 000 €

3390 Tielt-Winge

Deze uitzonderlijke hoeve gelegen op ongeveer 65 are is volledig gerenoveerd met authentieke, duurzame en zeer stijlvolle materialen en elementen. Dit pareltje biedt naast ruimte een oase van gezellig- en huiselijkheid! De woning beschikt over een uitzonderlijk en ruim terras met prachtig zicht op de achterliggende weilanden. Daarnaast beschikt de woning over een afzonderlijk volledig geïsoleerde loods die heel wat mogelijkheden biedt! Er is mogelijkheid tot nog verdere uitbreiding op de zolderverdieping! Dit pareltje kan je bezoeken op afspraak! Interesse, neem contact op via ### Want to know more?

6500
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Lummen (RBI26351)
470 000 €

3560 Lummen

Voor bezichtigingen, bel Mart: 0477/88.70.34Bereken uw energiebesparende- en renovatiekosten op ### Langs de Thiewinkelstraat vinden we deze charmante te renoveren boerderij uit 1947 met stallingen en weilanden. De totale oppervlakte bedraagt 1ha 97a 32ca.De weilanden zijn niet verpacht en vrij van gebruik nadat de vruchten van het veld zijn gehaald. Op het terrein staan 3 gebouwen: - De woning met aanpalende stallingenIndeling:Gelijkvloers: leefruimte, keuken, traphal, badkamer, hal, berging, wasplaats.Eerste verdieping: 4 slaapkamers en een nachthalZolder: af te werken zolderDe woning heeft een oppervlakte van 194 m².De stallingen hebben een oppervlakte van 264 m². - De schuur met een oppervlakte van 173 m²- Een bijgebouw van 100m².Gewestplan: gelegen in agrarisch gebied. Bereken uw energiebesparende- en renovatiekosten op ### Want to know more?

19737 731 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Lubbeek (RBI20062)
995 000 €

3210 Lubbeek

OPEN HOUSE. This beautifully situated country house is free to visit on Saturday 2/09 between 15h and 16h30. You are most welcome. Would you like to live in the middle of the seasons, see the 4 seasons come and go through all the windows of your country house? Would you like to combine this with an extremely quiet yet central location? Then this is the ideal house for you: the alphabet does not suffice to describe the magnificent location of the property. Located within walking distance of the lively center of Lubbeek, this villa is situated on a beautiful plot of no less than 8376 m² with unique unobstructed views ... it lends itself to a permanent vacation feeling in your own country. Relax and enjoy nature are indeed central. This charming villa with a very large living area of 445 m² includes on the ground floor an entrance hall with guest toilet, a spacious living room of 65 m², kitchen, utility room and master bedroom with en suite bathroom. On the second floor there are 4 full bedrooms and a bathroom. Furthermore, there are several functional attics. Also, this country house has a full basement and a spacious indoor garage of 60 m². In addition, this villa has a separate janitor's house with 2 bedrooms. Provided that some beautification works are carried out, this mansion can easily be transformed into a cozy, contemporary home! In short, a unique country house and an absolute must for those looking for space, light and greenery, with several cities in the very close vicinity. An absolute must. Want to know more?

8376 282 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call