Office space for sale - Linter

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Linter (3350) + Suburbs.

Office space for sale Tienen (RBE40747)
330 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat. Op het derde verdiep van het voormalige klooster bevinden deze 5 kantoorlokalen in de vorm van een ‘box in the box’ waarbij het uitzicht van het dak behouden is. Er is ook nog een technische ruimte en de mogelijkheid om een kitchenette in te richten. De lokalen worden door een elektrisch gestuurde warmtepomp verwarmd of gekoeld en dit op zeer korte tijd waardoor de lokalen zeer geschikt zijn om individueel te gebruiken, ook co-working.De 5 kantoorlokalen hebben een bruto oppervlakte van 174m² en een totale netto oppervlakte van 131m².Zeer lichtrijke lokalen.Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### verkoop is onder registratie/Btw.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tienen (RBE40745)
390 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat.Op het tweede verdiep dat bereikbaar is via een lift of een vaste trap bevinden deze 4 kantoorlokalen onder de vorm van een” box in the box “ waarbij het uitzicht van het dak behouden is. De kantoorlokalen hebben en bruto oppervlakte van 270m² . Er is ook een sanitaire ruimte, berging, ruim terras en keuken aanwezig. Prachtige ruimtes met veel lichtinval en mooie authentieke elementenVanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### verkoop is onder registratie/Btw.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tienen (RBE40746)
490 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat. De lokalen zijn bereikbaar via een lift in een modern bijbouw in glas. Er zijn zes kantoorlokalen, alsook een technische en sanitaire ruimte, die volledig instapklaar zijn. Het privatief heeft een aparte stroom- en gasaansluiting. Er is ook de mogelijkheid om een kitchenette te installeren. De bruto oppervlakte bedraagt 244 m² en de totale netto oppervlakte van de lokalen bedraagt 210 m².Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### van de zes lokalen zijn sinds 01/07/2018 voor een duur van negen jaar verhuurd.Verkoop onder registratie en Btw-stelsel.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tienen (RBG77133)
195 000 €

3300 Tienen

In de belangrijkste winkelstraat van Tienen ligt deze handelsruimte op het gelijkvloers van een kleinschalig appartementcomplex. Momenteel is er een ontvangstruimte met 2 loketten, diverse kantoorruimtes, een ruime keuken en berging op de begane grond. Via een brede trap bereik je de grote vergaderruimtes op de eerste verdieping. Er is tevens nog een kelder aanwezig voor extra opbergruimte. Dit appartement biedt vele mogelijkheden: een kantoor of winkelruimte op een absolute topligging. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tienen (RBG45697)
598 040 €

3300 Tienen

Fantastically located new SME development "Drie Tommen" in Tienen, only 500 m from the Ring Road (R27) with easy access to the Sint-Truidensesteenweg (N3) and the E40 exit 25 Tienen. Leuven can be reached after +/- 15 minutes driving. The qualitative project consists of 9 SME-units with a surface of 100 m² to 222 m², which can be combined to larger entities. Each warehouse is equipped with an automatic sectional door (4 m x 4.5 m) with separate access door, polished concrete floor and skylight. The clear height is 6 m and the various utility pipes (water, electricity and data) are individually brought in per warehouse. There are 2 private parking spaces per unit. The 2 smallest units (2 x 95 m²) at the corners of the project must be purchased with the adjacent 222 m² warehouses. Possibility of turnkey unit in consultation with the developer (finish of your choice). Start of works May 2022, expected completion Q1 2023. Establish your company at this magnificent location, also interesting as an investment with an attractive potential return. Contact PANORAMA for additional (technical) information, plans or a site visit ### Want to know more?

237 237 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Truiden (RBI36849)
225 000 €

3800 Sint-Truiden

KANTOORRUIMTE OP EEN ZICHTBARE LOCATIE MET PARKEERGELEGENHEID In de Dekkenstraat te Zepperen, deelgemeente van Sint-Truiden vinden wij dit pand terug. Dit voormalig bankkantoor geniet van een centrale ligging met voldoende visibiliteit & passage. In de nabije omgeving treffen wij een supermarkt, lokale handelaars, de lokale voetbalclub, ... aan. Door de nabijheid van de expresweg N80 begeeft men zich vlot naar omliggende steden en gemeenten. Extra troef is de parkeergelegenheid op eigen terrein. Via de hoofdingang gelegen aan de straatzijde krijgen wij toegang tot het gebouw. De ontvangstruimte/het onthaal is een zeer lichtrijke ruimte met dank aan de grote raampartijen/etalage. Wanneer wij ons verder door het pand verplaatsen ontdekken wij een landschapsbureau waar men meerdere werkplaatsen heeft gecreëerd. Grenzend aan deze ruimte treffen wij een keuken/eetplaats aan, deze is gelegen aan de straatzijde. Bijkomend ontdekken wij vijf afzonderlijke ruimtes die voorheen dienst deden als kantoren/vergaderzalen. De brede gangen doorheen het pand lenen zich perfect als wachtruimte of archief. Verder zijn er op de gelijkvloerse verdieping de nodige sanitaire voorzieningen alsook meerdere stockageruimtes terug te vinden. Mocht u nood hebben aan meer bergruimte, kan u nog steeds gebruik maken van de verscheidene kelderruimtes (deels gelegen boven het maaiveld). Momenteel zijn er verschillende functies toegekend aan de kelders zoals onder andere: een archief, een kluis, een technische ruimte, ... Troeven: - Ruim handelsgelijvloers - Goed zichtbare locatie - Aanwezigheid van airco - Parkeergelegenheid op eigen terrein - De huidige inboedel is inbegrepen in de aankoopprijs Interesse om samen de mogelijkheden van dit pand te ontdekken? Contacteer één van onze medewerkers voor een vrijblijvende bezichtiging via ### - ### De vermelde oppervlaktes zijn slechts een indicatie. Immo Haven kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Truiden (RBH47696)
340 000 €

3800 Sint-Truiden

Dit commercieel handelspand met bovengelegen woonst bevindt zich aan de Gorsemweg 168 te Sint-Truiden. De gelijkvloerse verdieping omvat een horecazaak (in uitbating) met terras en achterliggende koer. De bovenverdieping omvat een woonst met twee slaapkamers, ruim terras en zolderverdieping. Want to know more?

406
contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Truiden (RBG04716)
1 080 000 €

3800 Sint-Truiden

Wonen/werken in Sint-Truiden, op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Wonen/werken in een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuw project ‘Elegant Wonen’ jou kan aanbieden. Een nieuwbouwproject van 45 appartementen + handels/kantoorruimtes in een hedendaagse, strakke architectuur. De handels/kantoorruimtes kunnen aan elkaar gekoppeld worden: AB01 + AB02, CD01 + CD02 + CD03 + CD04, EF01 + EF02, AB11 + AB12. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen of boxen naar keuze en voldoende kelderbergingen voorzien. De oude welgekende winkel EM-Decor maakt plaats voor dit mooie project waarbij een deel van de oude voorgevel verwerkt zal worden in het totaalplaatje, dit in contrast met een strakke en lichte architectuur. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Truiden (RBG04715)
785 800 €

3800 Sint-Truiden

Wonen/werken in Sint-Truiden, op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Wonen/werken in een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuw project ‘Elegant Wonen’ jou kan aanbieden. Een nieuwbouwproject van 45 appartementen + handels/kantoorruimtes in een hedendaagse, strakke architectuur. De handels/kantoorruimtes kunnen aan elkaar gekoppeld worden: AB01 + AB02, CD01 + CD02 + CD03 + CD04, EF01 + EF02, AB11 + AB12. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen of boxen naar keuze en voldoende kelderbergingen voorzien. De oude welgekende winkel EM-Decor maakt plaats voor dit mooie project waarbij een deel van de oude voorgevel verwerkt zal worden in het totaalplaatje, dit in contrast met een strakke en lichte architectuur. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Truiden (RBG04714)
1 626 000 €

3800 Sint-Truiden

Wonen/werken in Sint-Truiden, op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Wonen/werken in een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuw project ‘Elegant Wonen’ jou kan aanbieden. Een nieuwbouwproject van 45 appartementen + handels/kantoorruimtes in een hedendaagse, strakke architectuur. De handels/kantoorruimtes kunnen aan elkaar gekoppeld worden: AB01 + AB02, CD01 + CD02 + CD03 + CD04, EF01 + EF02, AB11 + AB12. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen of boxen naar keuze en voldoende kelderbergingen voorzien. De oude welgekende winkel EM-Decor maakt plaats voor dit mooie project waarbij een deel van de oude voorgevel verwerkt zal worden in het totaalplaatje, dit in contrast met een strakke en lichte architectuur. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Truiden (RBG04713)
636 000 €

3800 Sint-Truiden

Wonen/werken in Sint-Truiden, op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Wonen/werken in een rustige parkoase, een groene woonomgeving. Dat is wat ons nieuw project ‘Elegant Wonen’ jou kan aanbieden. Een nieuwbouwproject van 45 appartementen + handels/kantoorruimtes in een hedendaagse, strakke architectuur. De handels/kantoorruimtes kunnen aan elkaar gekoppeld worden: AB01 + AB02, CD01 + CD02 + CD03 + CD04, EF01 + EF02, AB11 + AB12. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen of boxen naar keuze en voldoende kelderbergingen voorzien. De oude welgekende winkel EM-Decor maakt plaats voor dit mooie project waarbij een deel van de oude voorgevel verwerkt zal worden in het totaalplaatje, dit in contrast met een strakke en lichte architectuur. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Truiden (RBH03844)
58 000 €

3800 Sint-Truiden

Klaar voor een leuke, betaalbare start met jouw zaak? Welkom in Sint-Truiden! Vlak aan het centrum is dit toffe handelspand gelegen in de Cicindira shopping in Sint-Truiden. Als buren heb je een buurtwinkel, een verzekeringkantoor, een tattooshop, een kapsalon, een geschenkenwinkel, een C&A, een brasserie,... De appartementen erboven zijn voornamelijk bewoond door oudere mensen dus uiterst geschikt voor een kiné praktijk, massagesalon, boekhouder, shop,.... Door zijn grote etalage en zijn praktische ligging in de Cicindria shopping kan je hier alle kanten mee uit. Achter de handelsruimte is een ruimte voorzien voor een berging en een keukentje. Zoek jij nog naar een leuk handelspand in een toffe shopping? Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Truiden (RAO80134)
395 000 €

3800 Sint-Truiden

Winkel of kantoor te koop, gelegen in het centrum van Sint-Truiden. Dit pand heeft een gelijkvloerse commerciële oppervlakte van ca. 355 m² + een opslagruimte van ca. 141 m² op het kelderniveau. De gevelbreedte bedraagt 12 meter. Kitchenette en WC aanwezig. Heeft u interesse in dit bedrijfsvastgoed gelegen te Sint-Truiden? Contacteer ons gerust: ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
249 000 €

4300 Bettincourt

ERA LABELIMMO presents this office building (UCM) in the heart of Waremme. With a surface area of 210 m² on two levels, the building comprises a large front office of 52 m², a stairwell with a glass roof, a rear office of 23 m² with access to a garden. The 1st floor features a large 41 m² office with a 23 m² rear kitchen. The building also features an archive room, fully tiled sanitary facilities and two cellars with oil-fired central heating. Double-glazed wooden windows and solid oak mosaic parquet flooring. Offer from €270,000 subject to acceptance by owner. Information given for information only and not contractual. This ad does not constitute an offer. Want to know more?

145 237 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
1 935 000 €

3000 Leuven

Exquisite opportunity for professional organizations looking for a large office in the outskirts of Leuven! Exceptional office complex with 17 (!) separate offices (surface area: +/- 893 m²) on one of Leuven's main approach roads. As far as location is concerned, this office building scores particularly high. The E314 freeway is less than 500 meters away, but the Leuven ring road is also nearby for direct accessibility. The parking facilities are also excellent: no fewer than 17 grouped, underground parking spaces allow clients to park their cars close to the office. In addition, the complex also has 6 above-ground parking spaces at the front of the building. Inside the office complex, in addition to the 17 office units, there are other important areas belonging to the building. For example, there is 1 kitchen, 2 separate toilet rooms with 1 additional toilet for the disabled and a guest toilet. In addition, the complex contains 2 more very spacious meeting rooms as well as 1 smaller meeting room. Clients can be received in the reception and entrance hall. Technically, the building is equipped with a large storage room (mainly for archives with also the heating system) and an air conditioning system in all office spaces. Relevant and additional information: Today the whole building is leased, by a commercial lease. The indexed rent at present is 12,500 EUR per month. Available from 01/01/2024. The office complex is modular with the possibility for 2 separate units and with 2 separate accesses. No major works are planned in the co-ownership in the near future. The sale can be done through a real estate transaction or a share transfer. Visits are possible by appointment, floor plans, photos and the trial and balance sheet are available upon request. Want to know more?

6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for sale Diest (RBI90100)
235 000 €

3290 Diest

Zeer goed gelegen kantoorruimte/handelsruimte in het centrum van Diest met een oppervlakte van 152 m² De INDELING: Open kantoorruimte of handelsruimte (79 m²), 2 aparte bureelruimtes (13,55 m² en 14,31 m²) , keuken (11,39 m²), sas, herentoilet, damestoilet/verwarmingslokaal, berging/serverlokaal, ruim terras achteraan het gebouw (54 m²). NOTA: De elektriciteit is volledig conform. Kleinschalig gebouw met lage gemeenschappelijke kosten Uitstekende ligging in de nabijheid van het ziekenhuis, winkels, openbare diensten,...... mogelijkheid om een staanplaats bij aan te kopen in het aangrenzende nieuwbouwproject Demerpoort Wenst u meer info over deze kantoorruimte, neem dan contact op met Era De Piramide op het nummer ### of mail naar ### Want to know more?

204
contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBI87816)
Price on request

3500 Hasselt

BEDRIJFSGEBOUW met RUIME PARKING te KOOP op UNIEKE ZICHTLOCATIE te HASSELT. Dit bedrijfsgebouw (+/- 3.370m²) leent zich zowel voor kantoren, praktijkruimtes voor vrije beroepen of als showroom. Centraal gelegen op de hoek van de Grote Ring (Gouverneur Roppesingel) en de Luikersteenweg geniet het gebouw een unieke visibiliteit naast één van de belangrijkste invalswegen van Hasselt. De op- en afrit Hasselt-Kortessem van de E 313 ligt op 2 min rijden net als de Universiteitslaan naar Diepenbeek-Genk.De buitenzijde van het gebouw werd zopas volledig in een nieuw jasje gestoken en men is ook gestart met de werken aan de binnenzijde van het gebouw. De CASCO bedrijfsruimte (totaal +/- 1.140m²) bestaat uit 2 aparte open-space ruimtes die elk over een aparte ingang beschikken. Beide ruimtes kunnen indien gewenst met elkaar verbonden kunnen worden. De grootste open-space ruimte bestaat uit een gelijkvloers dat via een vide verbonden is met de eerste verdieping (+/- 625m²). Deze is bereikbaar zowel via de lift of via de trap. De andere rechthoekige gelijkvloerse open-space ruimte (xxxm²) ligt dan weer parallel met de Luikersteenweg.Verder is er ook ruimte voorzien voor een receptie/ontvangstruimte, sanitaire voorzieningen, een lift, een traphal, enz…. De grote ramen aan de buitenzijde van het gebouw bieden grote zichtbaarheid en veel lichtinval. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om een aangename en comfortabele werkplek te realiseren.Nog een grote troef is de benedenverdieping (+/- 1.605m²) die ruimte biedt aan 38 parkeerplaatsen, een fietsenstalling en/of de nodige bergruimte. Dit is de perfecte plek voor activiteiten gelinkt aan de (para)medische sector door de nabijheid van het Salvator Ziekenhuis, het Jessa Ziekenhuis en door de aanwezigheid van reeds bestaande (para)medische groepspraktijken in het gebouw.Wenst u meer informatie, bel MCRE op ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Heverlee (RBI82446)
248 500 €

3001 Heverlee

Immo3000 heeft dit modern instapklaar handelspand te koop op de ring van Leuven aan de Naamsepoort. De ruimte is praktisch opgedeeld dankzij de glazen tussendeur. Door de LED verlichting (de kleur kan aangepast worden) krijgt de ruimte bovendien een verfrissende uitstraling. Er is een apart toilet met lavabo en een praktische berging met kitchenette. Deze recent gerenoveerde ruimte is onmiddellijk klaar om je verdere droom te verwezenlijken. Dit met een recent geïnstalleerde warmtepomp (2018), gecombineerd met condensatieketel op gas (2015) en hoog rendementsbeglazing (aluminium 2014). Via het algemene appartementsgebouw beschik je ook nog over toegang tot de afvalruimtes voor je karton en PMD. Als kers op de taart is er gratis parking voorzien rond het gebouw zodat je klanten niet eindeloos moeten zoeken naar een plekje. Nog net het uithangbord veranderen en de ruimte wat naar je hand zetten en je bent klaar om die eerste nieuwsgierige klanten te ontvangen. Neem dus snel contact op met Nancy van Immo3000 op ### Want to know more?

3879 20 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
22 500 000 €

3000 Leuven

BRUXELLES (Gare du Midi) – LOUVAIN (Centre) : Société immobilière patrimoniale propriétaire de deux grands immeubles (résidentiel et bureaux) (#1X+3_VAIM_BRU) • Louvain : Bel immeuble de bureaux rénové de 4.000m² avec places de parking - Loyer annuel total : +/- 490.000€ (100% d’occupation) • Bruxelles (Gare du Midi) : Résidence étudiante de +/- 60 chambres avec 2 rez commerciaux - Loyer annuel total : +/- 415.000€ (100% d’occupation) • Loyer annuel total : +/- 905.000€ • Prix : 22.500.000€ (actions) Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique, etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Hasselt (RBG87741)
995 000 €

3500 Hasselt

Dit statige vrijstaande kantoorpand met een uniek karakter is gelegen op 2 minuten van het Stadscentrum van Hasselt. Er is een ruime afgesloten parking zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. De totale oppervlakte bedraagt 9a80ca. Volledig onderkelderd (+/- 190m²) en kelder is deels ingericht als kantoorruimte met daglicht. Het gelijkvloers (+/- 190m²) bestaat uit inkomhal, receptie, aparte kantoren, vergaderzaal en sanitair. Het 1ste Verd. (+/-152m²) beschikt over een open-space kantoorruimte, apart kantoor en sanitair. De dakverdieping beschikt over 3 zolderruimtes. Verder is er een appartement (+/- 101m²) met 2 slaapkamers dat verbonden is met het kantoorpand via een verbindingssas, de ingang bevindt zich aan de Rederijkersstraat 46. Dit appartement kan afgescheiden worden mits het verbindingssas wordt afgebroken. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde van het gebouw. INFO ### Want to know more?

contact
details
Email
Call