Business surface for sale - Poperinge

1 results (1 - 1)
Business surface for sale Poperinge (RBI05388)
895 000 €

8970 Poperinge

We bieden u dit ruime handelspand aan, gelegen in centrum Poperinge. Momenteel wordt een succesvol restaurant uitgebaat in dit uniek gebouw. Door het groot oppervlak en ruime tuin zijn er, naast horeca, andere invullingen voor dit pand mogelijk.Dit commercieel interessant gebouw werd in 2007 gebouwd met een moderne industriële architectuur. Dankzij de duurzame materialen die werden gebruikt, heeft het gebouw een energiescore A! Deze materialen geven een aangenaam luxueus gevoel.Het pand bestaat uit 4 bouwlagen namelijk: benedenverdieping, gelijkvloers, 1ste verdieping en zolderverdieping.Op de benedenverdieping bevindt zich momenteel de professionele keuken, een ruime frigo cel en de toiletten.Het volledige gelijkvloerse niveau wordt uitgebaat als restaurant en bestaat uit een ruime zaal met bar.Momenteel bevindt zich op de 1ste verdieping en de zolderverdieping een polyvalente loft. De 1ste verdieping wordt gebruikt als leefruimte en de zolderverdieping beschikt over 2 slaapkamers, badkamer, technische berging.De 1ste verdieping kan onmiddellijk omgetoverd worden tot 2e eetzaal met ruim zonnig dakterras (70 m²!).Via een pittoresk bruggetje over de Poperingevaart komt men terecht in de grote aangelegde tuin (760 m²). Door de unieke ligging geniet de tuin met terras de hele dag door van de zon. De tuin staat in verbinding met het Burggraaf Frimoutpark, hierdoor kan u eindeloos genieten van rust en groen. Het gebouw is toegankelijk voor mensen met een beperking; Beschikt over een regenwaterput van 10 000l; Goederenlift. Dit uniek gebouw is door het groot volume en commerciële ligging ideaal geschikt voor verschillende invullingen zoals: horeca, retail, kantoren, praktijk, fitness, ... .Heeft u interesse in dit gebouw, aarzel dan niet om contact op te nemen. Want to know more?

990
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Poperinge (8970) + Suburbs.

Business surface for sale Ieper (RBI98039)

In het centrum van Ieper bieden wij u graag deze casco handelsgelijkvloers aan, gelegen in Residentie Pietershof langs de Burggraafstraat. Het pand bevindt zich op een uiterst commerciële locatie (zijstraat van de Rijselstraat), aan de rand van de Ieperse vestingen vlakbij de Sint-Pieterskerk, en is uitermate geschikt voor de uitbating van uw zaak, kantoor of vrije beroep.Dit casco handelseigendom, met een oppervlakte van circa 104 m2, wordt wind- en waterdicht opgeleverd en is dus nog vrij in te richten (handelsruimte, winkel, kantoren, keuken, toilet, etc ...) De handelszaak is toegankelijk zowel via de ingang aan de voorgevel als langs de inkomhal van het gebouw. De voorgevel is volledig uitgerust in raampartijen met automatische schuifdeuren, ideaal als etalageruimte.Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een kelderberging aan te kopen, voor extra opbergplaats. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen in de straat voorzien, naast de Sint-Pieterskerk.De realisatie kenmerkt zich tevens door een vlotte verbinding naar alle toegangswegen. U bent zo de stad uit richting autosnelweg, station,… doch kan je genieten van een centrale ligging midden centrum met de Grote Markt op slechts 500 meter stappen. De stad is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en staat bekend om haar rijk aanbod aan winkels, cultuur, ontspanning en horeca. Daarnaast is Ieper een rustige en gezinsvriendelijke stad, gelegen op fietsafstand van de vrije natuur.Wenst u meer te weten te komen over deze handelsruimte of had u graag info verkregen omtrent de mogelijkheden van uitbating? Neem dan vandaag contact op of kom langs bij ons op kantoor (Ieper - Diksmuide). Wij helpen u graag verder! Want to know more?

104
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Ieper (RBI90726)
239 000 €

8900 Ieper

Op een boogscheut van de Grote Markt vinden we dit handelspand met mogelijkheid tot bewoning.De indeling is als volgt: De gelijkvloerse verdieping omvat een handelsruimte van circa 50 m². Deze ruimte kan ingezet worden voor verschillende commerciële activiteiten, zoals: horeca, kapperszaak, kantoor/praktijk, etc... .De eerste verdieping kan ingericht worden als leefruimte met keuken. De zolderruimte kan dienst doen als slaapkamer.Troeven: Toplocatie (gegeerde straat), commerciële ligging; Verschillende uitbatingsmogelijkheden; Onderkelderd; Elk bod wordt overwogen! Interesse in deze woning? Contacteer ons voor een bezoek op het nummer: ### Want to know more?

57
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Ieper (RBI34419)

Aan de rand van het project Gloria, langsheen de Sint-Niklaasstraat, is een handelsruimte (125m²) voorzien. De handelsruimte beschikt tevens over een ruime kelder (85m²). De ideale plek om een kantoor, winkel of restaurant in onder te brengen. De hoge plafonds en grote ramen creëren een sfeervolle plek en bieden heel wat mogelijkheden voor de afwerking. De aanwezigheid van een ruime kelder creëert extra mogelijkheden.Rustig gelegen op een boogscheut van de grote markt en toch makkelijk bereikbaar voor toekomstige klanten. Een autostaanplaats en/of garagebox kan aangekocht worden in de ondergrondse parking.Wenst u meer informatie, neem gerust een kijkje op ### en neem contact op via ### of ### Want to know more?

125
contact
details
Email
Call
635 000 €

8900 Ieper

Ruim handelspand met woonst op 100m van de markt van Ieper! Bestaande uit: Gelijkvloers: prachtige winkelruimte, atelier (195m²) met uitgang achteraan, keuken, toilet, douche, afvalberging, inkom naar de privé-woning. Er is tevens een kelder aanwezig. 1ste verdiep: grote leefruimte, open keuken met aanpalend zonnig terras, badkamer met dubbele lavabo, douche en bad, gastentoilet, bureau/slaapkamer, kleinere kamer (eventueel dressing), master bedroom met aanpalend terras. 2de verdiep: 2 ruime slaapkamers, grote zolder met mogelijkheid tot creëren van extra kamers en opperzolder. Heel veel mogelijkheden met het pand, TOP locatie!! Gunstig EPC -> Geen renovatieplicht! Want to know more?

284
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Ieper (RBG52770)
404 000 €

8900 Ieper

Achter deze prachtige gevel met Art-Deco invloeden bevindt zich de residentie Patricia. Het is een kleinschalige residentie met 3 appartementen + handelsgelijkvloers.In het project wilt men zoveel mogelijk het authentieke karakter van dit pand terugbrengen, in combinatie met kwalitatieve afwerking. Graag stellen wij u dit casco-handelspand voor met maar liefst 218m²!Enkele troeven ;- kan nog volledig naar eigen keuze worden afgewerkt.- Door zijn hoge plafonds en grote raampartijen geniet men van veel natuurlijke lichtinval. - handelspand is gelegen op een toplocatie met een goeie verbinding met de A19.- Mogelijkheid tot aankoop autostandplaats - veel parkeermogelijkheden (Colaertplein, Esplanade, Station,...) Opzoek naar een handelspand in een prachtig gebouw ? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Want to know more?

218
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Ieper (RBG61147)
Price on request

8900 Ieper

Geheel bestaande uit een gelijkvloerse kantoorruimte, bovenliggend appartement en afzonderlijk magazijn nabij het centrum van Ieper en op slechts 4 kilometer van de A19. Omwille van de samenstelling is dit gebouw niet alleen geschikt voor veel eindgebruikers maar ook een opportuniteit voor menig investeerder. VERKOOPSVOORWAARDEN De eigenaar is een ​overheidsinstelling en dit kadert in "​een daad van goed bestuur". Hierbij wordt er gewerkt met een instelprijs en ​waarop kan worden geboden. EERSTE BIEDINGSFASE Tijdens de eerste biedingsfase kunnen bieders een bod uitbrengen. Zowel de startprijs als het verloop van de eerste biedingsfase kunnen door de opdrachtgever aangepast worden in de loop van het verkoopproces. Zo kan de eerste biedingsfase ook na afloop heropgestart worden. Het staat de opdrachtgever vrij gelijk welk bod te aanvaarden, ongeacht het tijdstip van de bieding en ongeacht het bedrag. Evenzeer kan de opdrachtgever beslissen geen enkel bod te aanvaarden of het goed terug te trekken uit de verkoop. TWEEDE BIEDINGSFASE Wanneer de eerste biedingsfase wordt stopgezet en een tweede biedingsfase begint. De start- en einddatum van deze tweede biedingsfase zullen dan worden aangekondigd, alsook de startprijs en het adres van het gerechtsdeurwaarderskantoor waarnaar de biedingen in deze fase per aangetekende zending moeten worden verstuurd door de verkopende vastgoedmakelaars. In tegenstelling tot de eerste biedingsfase worden de in deze fase uitgebrachte biedingen niet online gepubliceerd. Indien er bij de start van de tweede biedingsfase nog sprake is van één of meer geldige biedingen uit de eerste biedingsfase, dan wordt de geldigheidsduur van de hoogste bieding vanaf de einddatum van de eerste biedingsfase verlengd met 60 kalenderdagen. Niets belet evenwel dat deze bieder zelf een hoger bod uitbrengt in de tweede biedingsfase. Indien u hier meer informatie over wenst of deze volledige procedure wenst te bespreken maak ik hiervoor graag een afspraak. Nota: Ook de aankoop procedure en kosten zijn anders dan bij een "normale verkoop"​. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Price on request

8600 Diksmuide

Welkom in de Bloemmolens, een stukje industrieel erfgoed vol charme en geschiedenis. De karaktervolle torens staan al decennialang leeg, maar nu is het tijd voor verandering. Het is tijd voor de toekomst. Heden en verleden smelten samen tot een stijlvol gebouw waar comfortabel, industrieel en duurzaam wonen/werken centraal staat. Om de bloemmolens terug nieuw leven in te blazen, bouwen we de linkervleugel om tot een stijlvol wooncomplex. De toren biedt 26 unieke appartementen en voorziet ruimte voor 31 parkeerplaatsen. Met uitzicht over de polders of op het centrum heb je een adembenemend vergezicht. Door de aanwezigheid van water en groen is het hier telkens opnieuw zalig thuiskomen. De rechtervleugel zal ruimte bieden aan een unieke horecazaak (gelijkvloers + 1ste verdiep) in combinatie met kantoorruimtes over de resterende verdiepen.Gelijkvloers en eerste verdiep samen bieden een bruikbare oppervlakte van ca. 340m², buiten kan een groot zonnig terras geplaatst worden met zicht op de broeken.De unieke combinatie van karaktervolle elementen met de uitmuntende locatie maakt dat ieder wie hier met kennis van zaken zijn horecadroom wil waarmaken onmiddelijk vertrokken is. Ben jij de ondernemer die we zoeken om hier te knallen? bezorg ons dan snel uw visie en plan van aanpak. Samen met de bouwpromotor bekijken we wat de Bloemmolens voor u kunnen betekenen. Aanbod: Gelijkvloers commerciële ruimte van ca. 89.23m² met zeer groot buitenterras (zicht op de broeken) eerste verdiep commerciele ruimte van ca. 89,52m² + vergaderzaal van 161,19m² (voor ontvangst van bedrijven/groepen/feesten) Enkele unieke redenen om uw plaatsje in deze architecturele parel te bemachtigen: Indrukwekkende architectuur (enig in zijn soort); Centrale ligging, dicht bij centrum doch genieten van alle rust en verzichten; Door casco oplevering nog volledig naar eigen smaak verder af te werken; Unieke erfgoed elementen aanwezig die de ruimte een specifiek karakter geven; De ruime vergaderzaal kan heel wat bedrijven aantrekken en vormen de perfectie symbiose met de horecazaak (win/win) Ruime fietsenstalling en parkeerplaatsen beschikbaar ... Wens je een brochure te bekomen waar we de geschiedenis van de bloemmolens en de nieuwe bouwplannen verder toelichten? Neem dan snel contact op met uw Diksimmo makelaar, we helpen u graag verder. Want to know more?

340
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Beselare (RBI52780)
445 000 €

8980 Beselare

Recent handelspand met woonst op een commerciële ligging in de dorpskern van BeselareIn de dorpskern van Beselare, vlakbij de A19 Ieper-Kortrijk en op een uiterst commerciële ligging treffen we deze eigendom. Het pand werd in 1986 gebouwd en in 2020 kende de handelsgelijkvloers een grondige renovatie. Momenteel wordt het pand uitgebaat als restaurant, namelijk l'Amuse: ### Overname is mogelijk. Het gebouw wordt als volgt ingedeeld. Gelijkvloers: gelagzaal (89 m²) met 45 zitplaatsen en bar, terras met 40 zitplaatsen (meer mogelijk), dames- en herentoilet (rolstoeltoegankelijk), ingerichte keuken (28 m²), bergruimte (8,5 m²), hal (4 m²), polyvalente ruimte (14 m²), privatieve inkom met toilet (5 m²). 1ste verdieping: hal (18 m²) met toilet, 4 slaapkamers waarvan er zeker een kan dienen als leefruimte (22 - 20 - 20 - 16 m²) en badkamer (11 m²). 2de verdieping: geïsoleerde zolder (120 m²) -1: Kelder (18 m²) Extra kenmerken: * Garage 27 m² * Centrale verwarming op aardgas * Ramen: dubbele beglazing (aluminium en hout)* Vergund als handelshuis * Het gelijkvloers werd volledig vernieuwd in 2020* ...Ben je op zoek naar een ruim handelspand met woonst? Contacteer ons geheel vrijblijvend: ### | ### Want to know more?

794
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Langemark (RBI41718)
550 000 €

8920 Langemark

Prachtig pand op een zéér centrale ligging te Langemark. Het pand is als volgt ingedeeld: -Handelsruimte/winkelruimte (ingericht met koeltoonbank) - zij ingang (toegang naar het atelier en de broodautomaat) - praktijkruimte/atelier (volledig ingericht voor bakkerij (o.a. voorzien van ovens...) - opslagruimte - afzonderlijke berging (met koelcel en diepvries) - ruime living met houtcasette - ingericht bureel - volledig ingerichte leefkeuken (fornuis, dampkap, dubbele spoelbak, heteluchtoven, frigo en vaatwasmachine) - bijkeuken (met voorzieningen voor wasmachine en droger- afzonderlijk toilet - dubbele garage (met sectionale poort)-- prachtige parktuin met ZUIDgericht terras en UITWEG achteraan! V1+: Nachthal - badkamer (voorzien van lavabomeubel, toilet, ligbad én douche) - 4 ruime slaapkamers (voorzien van inbouwkasten) - RUIME, op maat afgewerkte dressing. V2: Ruime geïsoleerde zolder, toegankelijk via vaste trap (mogelijkheid tot het creëren van extra slpks) - afzonderlijke zolderberging. Extra's: - Grondoppervlakte: 1.713m2 - Bebouwde oppervlakte: 411m2! - 10.000l regenwater aanwezig. - Airco aanwezig. - Veel mogelijkheid tot uitbating - EPC: 378 kWh/m²j Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

1730 411 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Diksmuide (RBE10983)
195 000 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige nieuwbouw Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 100 m² voorzien van een kitchenette en apart toilet, ruime berging (87 m²) en groot terras / koer (32 m²).Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Want to know more?

219
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Diksmuide (RBE10980)
186 204 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige nieuwbouw Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 155 m² voorzien van een berging en apart toilet.Mogelijkheid om deze handelsruimte ook samen te voegen met de naastliggende handelsruimte die te koop wordt aangeboden.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Want to know more?

155
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Diksmuide (RBE10979)
177 600 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 148 m² voorzien van een berging en apart toilet.Mogelijkheid om deze handelsruimte ook samen te voegen met de naastliggende handelsruimte die te koop wordt aangeboden.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Want to know more?

148
contact
details
Email
Call