Garage for sale - Torhout

5 results (1 - 5)
23 000 €

8820 Torhout

Unieke Kans! Garage Te Koop in Rijselstraat 1A, Torhout. Op zoek naar de perfecte parkeeroplossing in het hart van Torhout? Zoek niet verder! Deze ruime garage, gelegen langs de Rijselstraat 1A, wacht op jouw auto om er zijn nieuwe thuis van te maken. TROEVEN: Toplocatie: Slechts 150 meter van de markt van Torhout. Gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en alle voorzieningen. Ruimte voor Alles: Deze garage biedt voldoende ruimte voor jouw voertuig en extra opslag.(3.79 x 4.05) Wacht niet langer en grijp deze unieke kans! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 67 24 74
35 000 €

8820 Torhout

Ondegrondse parkeerplaatsen te koop in het nieuwe appartementencomplex in de Rijselstraat 21B te Torhout. Contacteer ons voor meer informatie! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 492 08 08 08
33 000 €

8820 Torhout

Op een gunstige ligging te Torhout, nabij interessante invalswegen treffen we deze garagebox aan. Deze box is gelegen in het ondergronds complex 'De Sleutel' in hartje Oostendestraat Torhout. De garagebox beschikt over een automatische, sectionale poort en is gemakkelijk toegankelijk. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 21 39 45
  Torhout (RBJ45281)

8820 Torhout

35 000 € - 292 500 €

Nieuw appartementencomplex in de Rijselstraat 21B te Torhout, bestaande uit 10 ruime en moderne appartementen. LAATSTE 3 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR. Er is een ondergrondse parkeerruimte met een ruim aantal parkeerplaatsen. Dankzij de unieke autolift en fietsenlift kunt u moeiteloos van uw appartement naar uw voertuig of fiets. Dit is een zeldzame voorziening die de bewoners een ongekend niveau van comfort en gemak biedt. Naast deze faciliteiten beschikt het complex ook over een mooie gemeenschappelijke groenruimte waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een drukke dag. De zuid-westelijke georiënteerde terrassen bieden een prachtig uitzicht en laten u genieten van de zonsondergang. De appartementen worden volledig afgewerkt geleverd en zijn voorzien van alle comfort. De sleutel-op-de-deur afwerking zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afwerking van uw woning. Elk appartement is voorzien van hoogwaardige materialen en een modern design. Er is veel aandacht besteed aan de indeling van de ruimtes om een maximale functionaliteit te garanderen. Het appartementencomplex is gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen en faciliteiten die u nodig heeft. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand bereikbaar. Bovendien zijn er tal van recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals fiets- en wandelroutes. Als u op zoek bent naar een unieke en exclusieve woonsituatie, dan is dit appartementencomplex in de Rijselstraat 21B te Torhout een uitstekende keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te plannen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 10 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 08 08 08
Parking for sale Torhout (RBF26645)
26 000 €

8820 Torhout

Deze garagebox is gelegen langs op de hoek van de Rijselstraat en De Zuidstraat te Torhout. De garage is gemakkelijk toegankelijk en beschikt over genoeg manoevreerruimte om in en uit de garage te rijden. Voor meer info. Contacteer ons op ### of info@vastgoedspriet. be Want to know more?

18
contact
details
Email
Call
+32 496 56 56 47

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Torhout (8820).

15 000 €

8210 Veldegem

Nabij het centrum van Veldegem, langs de Rembertstraat in een kleine residentie, zijn 2 autostaanplaatsen te koop. De site is volledig omheind dus uw auto staat volledig veilig! De autostaanplaatsen kunnen samen aangekocht worden of apart. Aarzel niet ons te contacteren! 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 94 64 46
29 750 €

8210 Veldegem

Centraal gelegen nieuwbouw garage in een kleinschalig project. Traditioneel gebouwde garage. De garage is vlot toegankelijk en beschikt over een automatische poort, stopcontact en is perfect geïsoleerd. De garages zijn ook toegankelijk via het poortje achteraan (achtergelegen wijk). Grondwaarde: 5750 euro, te registreren aan 12% Constructiewaarde: 24000 euro aan 21% BTW Vlotte inrit via de Koning Albertstraat 26. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 492 08 08 08
10 000 €

8610 Kortemark

Staanplaatsen te koop in het centrum van Kortemark. De mogelijkheid om een bovengrondse of ondergrondse staanplaats aan te kopen vanaf €10.000 excl. BTW + registratie.De bovengrondse plaatsen zijn voorzien van een parkeerbeugel. Ondergronds (€19.500 excl. BTW + registratie) via een elektrische sectionale poort met ingang langs de Torhoutstraat. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 51 48 09 80
Garage for sale Ichtegem (RBJ32572)
27 500 €

8480 Ichtegem

Ruime garage te koop in het centrum van Eernegem. Gelegen op privaat domein bij de Residentie Manhattan. Elektriciteit aanwezig, met afzonderlijke teller. Manuele kantelpoort. Parkeerterrein voor de garage voorzien waardoor er makkelijk binnen -en buiten gereden kan worden. De binnen afmetingen van de garage zijn : 5,90 x 2,90 m (17,11 m²). Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 468 10 37 80
Garage for sale Kortemark (RBM19889)
Make offer from 34 750 €

8610 Kortemark

De naam 'Scarpato' is een samenvoeging van het Italiaanse 'Scarpa' en het Spaanse 'Zapato' wat beiden 'schoen' betekent. Hiermee verwijzen we naar de vroegere bekende schoenwinkel "Supeene" die op deze centrale locatie was gevestigd. De realisatie is ontwikkeld door FI2BUILD die zich als bouwheer profileert als bijzonder klantgericht, vernieuwend en beschikt over een duidelijke visie wat betreft toekomstgericht wonen. De residentie bevindt zich op wandelafstand van de markt van Kortemark alsook op een boogscheut van het station gelegen. Tevens treft men tal van kwalitatieve handelszaken aan in de buurt. 'Scarpato' beschikt over 13 garages (groot en standaard afmetingen mogelijk - voorzien van automatische sectionaalpoort) - Vraag naar extra info bij ons op kantoor.Bij de ontwikkeling werd door de bouwheer een bijzondere aandacht besteed aan kwalitatieve en duurzame materialen in combinatie met een unieke en karaktervolle architectuur (architectenbureau Vanhoorn-Maeckelbergh) passend bij deze locatie. Bijzondere troeven: Kleinschalige residentie, lage gemeenschappelijke kosten; Rustige ligging doch dicht bij het centrum; Karaktervolle en unieke architectuur; Op het terrrein van de residentie zullen oplaadpunten aanwezig zijn voor het laden van elektrische wagens. ... Kom langs op kantoor en ontvang een unieke verkoopbrochure van Residentie Scarpato.Bent u op zoek naar een garage voor eigen gebruik of als investering?Kom dan snel even langs bij ons op kantoor voor meer uitleg! Contacteer ons via ### Opleveringsdatum na te vragen bij ons op kantoor en in functie van voorverkoop. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 51 50 11 51
Parking for sale Kortemark (RBJ96426)
12 000 €

8610 Kortemark

Located in the heart of downtown Kortemark there's an above-ground parking space available. Due to its central location, various local shops, supermarkets, schools, train station, and restaurants are all within walking distance. Looking for a parking space in downtown Kortemark? Don't hesitate and request your visit/information without obligation! Note: Translated automatically. Advantages * Central location * Easily accessible 1) Urban development destination: Ra: Residential area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: Inventory of architectural heritage 4) Inspection certificate for electricity: yes (conform or not) or no 5) Renovation obligation: yes or no 6) Flood report: Plot score or P-score: C: small probability of flooding Building score or G-score: C: small probability of flooding Location in signal area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 51 50 30 10
26 000 €

8480 Eernegem

2 gesloten garages met kantelpoort. (nummers 6 en 7) Gelegen in het garagecomplex " Bilbao", in de Stationsstraat. Toegankelijk via een brede toegang en makkelijk in te rijden garage. Ook ideaal als goede investering! Prijs per garage: € 26.000. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 492 08 08 08
18 000 €

8210 Zedelgem

This garage is located in the residential area 't Groenhof in Zedelgem, near the CNH branch. This is the ideal opportunity to acquire a garage or storage space in a residential area where few garages are available. For further information or a visit, contact Bruno: mobile ### or email: ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 800 25 237
Garage for sale Zedelgem (RBK39095)
30 000 €

8210 Zedelgem

In hartje Zedelgem bevindt zich deze afgesloten GARAGEBOX vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer, ... Deze ruime garage (15,7m2) is voorzien van een elektrische poort, 3 stopcontacten, verlichting én nog een PARKEERPLAATS tegenover de garage. Extra's: vernieuwd dak (2018), veel manoeuvreerruimte. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een bezoekje ter plaatse! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 70 70 70
Garage for sale Zedelgem (RBJ59676)
33 500 €

8210 Zedelgem

These parking spaces for sale are located in Project-z in Zedelgem, along the Sint-Laurentiusstraat. The plots are located in the inner area of the progressive new construction project Project-Z. Are you looking for extra storage space in Zedelgem? Contact us for more information: ### or ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 44 49 99
Parking for sale Zedelgem (RBJ59615)
25 000 €

8210 Zedelgem

These parking spaces for sale are located in Project-z in Zedelgem, along the Sint-Laurentiusstraat. The plots are located in the inner area of the progressive new construction project Project-Z. Are you looking for extra storage space in Zedelgem? Contact us for more information: ### or ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 44 49 99
45 000 €

8400 Oostende

Garage au rez-de-chaussée situé dans le complexe de garage Petit Paris à Ostende, augmentez la valeur de votre appartement et investissez dans votre propre confort. Le garage box est disponible par acte notarié, toutes les informations sont disponibles au bureau. Want to know more?

11
contact
details
Email
Call
+32 59 55 10 50
50 000 €

8000 Brugge

Op zoek naar de perfecte parkeeroplossing in het bruisende centrum van Brugge? Zoek niet verder! Deze ruime garage biedt de ideale locatie voor het veilig en gemakkelijk parkeren van jouw voertuig, op slechts een kleine wandelafstand van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar een handige parkeeroplossing of een investeerder die waarde hecht aan een centrale locatie, deze garage biedt talloze mogelijkheden. De garage heeft een breedte van 2m67, een lengte van 6m38 en hoogte van 1,95 m. Interesse in deze garage gelegen op een toplocatie? Contacteer vastgoedmakelaar Bénédicte via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 22 33 14
39 000 €

8434 Westende

Garage no 15 à vendre à l'étage -2 dans la résidence Horizon. L'entrée du garage se trouve dans la Graaf Janstraat, mais il est bien sûr possible d'y accéder à pied via Parklaan. Le garage a une porte basculante. Il n'y a pas d'électricité. Dimensions du garage : largeur dans la porte : 2m13, largeur à l'intérieur : 2m38, profondeur : 5m85, hauteur dans la porte : 1m93, hauteur intérieure : 2m12. C'est un beau garage sec. Contactez-nous pour plus d'informations au ### ou par email ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 59 30 15 13
36 500 €

8020 Oostkamp

Ruime nieuwbouw garagebox op uiterst centrale ligging nabij het commercieel centrum van Oostkamp. Deze garage is uitgerust met elektriciteit en wordt standaard voorzien van een manuele poort. De afmetingen van deze box zijn 2,79 m op 5,50 m. Deze garage is perfect geschikt voor het plaatsen van uw wagen, moto, oldtimer of stockage van materiaal. Bij interesse, aarzel niet ons te contacteren. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 50 82 37 71