Mansion for sale - Keerbergen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Keerbergen (3140).

Make offer from

2610 Wilrijk

We zoeken een gedreven erfpachter die het kasteel Schoonselhof (1.820 m²) renoveert en een nieuwe invulling geeft. Belangrijk daarbij is dat de nieuwe invulling een mooie meerwaarde kan bieden aan het park en de naaste omgeving, maar ook de erfgoedwaarde van het gebouw alle eer aandoet.De erfpachtovereenkomst loopt voor een termijn van 50 jaar, maar is verlengbaar.Gezien de hoge investering van de renovatie bedraagt de jaarlijkse minimumcanon 0 euro (excl. registratierechten en aktekosten). Gedurende de volledige duurtijd van de erfpachtovereenkomst zal de erfpachter alle onderhouds- en herstellingswerken op zich nemen De erfpachter is verantwoordelijk voor de renovatie- en inrichtingswerken Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen met projectvoorstel onder gesloten omslag tot uiterlijk 3 oktober 2024 om 11 uur. De site is te bezichtigen op afspraak. Het plaatsbezoek is ten zeerste aan te raden en gebeurt op eigen risico en verantwoordelijkheid van de kandidaten.Contact: ### - ### - ### - ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 259 28 10
Mansion for sale Mechelen (RBL54924)
448 000 €

2800 Mechelen

Immo Leolux biedt dit instapklare pareltje in hartje Mechelen aan! De woning omvat op de begane grond een inkomhal, een individueel toilet, een aparte keuken en een gezellige leefruimte die toegang biedt tot de charmante stadstuin. Daarnaast is er een praktische kelder en een lichte veranda, ideaal om te genieten van een kopje koffie of als speelruimte voor de kinderen. Op de eerste verdieping vinden we de eerste ruime slaapkamer, de ruime badkamer en de nachthal die toegang geeft tot de tweede verdieping. Hier vinden we nog twee ruime slaapkamers en de toegang tot de zolderverdieping die is omgevormd tot een vierde slaapkamer of hobbyruimte. Perfect voor een groot gezin of als thuiskantoor. De woning ligt ideaal gelegen De gehele woning is recent vernieuwd en voorzien van alle hedendaagse comfort. Dit heeft ook geleid tot een EPC-label B met een score van 147 kWh/m². Mis deze kans niet om te genieten van deze prachtige woning in een centrale, maar toch rustige omgeving, bij gevolg ook een top mobiscore van 9,4 op 10. Neem vandaag nog contact op met Immo Leolux voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

4 Bedroom(s) 171 91 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 2 421 71 41
Mansion for sale Leuven (RWC23914)
Price on request

3000 Leuven

* SOLD ! ---------- * located on the former estate of ancestors of HRH Queen Mathilde of Belgium * only 6 min. drive to LEUVEN CENTRE * 5 min. to motorway E/40 and Research Park at HAASRODE * BRUSSELS (center and airport) - TERVUREN approx. 20 minutes (outside rush hour) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * very successful restoration with preservation of it AUTHENTICITY ! * lovely PARK of 4 hectares (40,000 m2) * total 1,600 m2 LIVING areas --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * premium AUTHENTIC castle with a SOUL ! * exceptionally pleasant atmosphere for living, entertaining private and business relations, working, ..... * manageable dimensions that allow decorating all rooms in a convival manner * ABSOLUTELY UNIQUE PROPERTY with a very rich history ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Want to know more?

9 Bedroom(s) 1600 8 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 40 32 86