House for sale - Maarke-Kerkem

1 results (1 - 1)
1 195 000 €

9680 Maarke-Kerkem

MAARKEDAL - Bent u op zoek naar een unieke landelijke woning met afzonderlijke woon-unit en mogelijkheden voor vrij beroep in Maarke - Kerkem? Dan is dit pand misschien wel iets voor u! De belangrijkste kenmerken in een notendop: ·Unieke landelijke ligging met weids zicht, maar stedelijke voorzieningen in de onmiddellijke omgeving. ·Volledige renovatie in 2015 met behoud van karakteristieke (hoeve)charme. ·Aparte woon-unit voor veelzijdige mogelijkheden. ·Mogelijkheid om volledig gelijkvloers te wonen ·Gebouwd met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stijl. ·EPC A - vloerverwarming - warmtepomp - zonnepanelen - zonneboiler - airco ·Volledig afgesloten tuin met poolhouse Ontdek deze unieke landelijke woning in het charmante Maarkedal, met weids zicht over de velden en de heuvels. De woning onderging een volledige renovatie in 2015, waarbij modern comfort hand in hand gaat met het behoud van zijn karakteristieke charme. Zo ziet de woning er uit: Op het gelijkvloers vinden we een grote polyvalente ruimte en de technische ruimte/wasplaats. Een hyper-ingerichte leefkeuken met eiland van Bulthaup en de riante en uiterst lichtrijke leefruimte, beiden met zicht op het Zuid-gelegen terras en de tuin. De gasteninkom met gastentoilet. 2 ruime slaapkamers met ingebouwde maatkasten, eveneens met zicht op terras en tuin. De badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, een extra technische ruimte. De bovenverdieping werd als aparte woonunit ingericht en biedt zo eindeloos veel mogelijkheden: gastenverblijf, airbnb of als kantoorruimte voor een vrij beroep. Gebouwd met enkel de beste materialen, staat deze woning garant voor duurzaamheid en stijlvolle afwerkingen. Buiten geniet u van een prachtige, volledig afgesloten tuin met verschillende terrassen, perfect om er rustig te vertoeven en/of buitenactiviteiten. Dit kleine stukje paradijs is compleet met een mooie weide, omheinde units mét stal voor het houden van dieren. Perfect voor wie droomt van landelijk wonen. Ontspannen doet u in het poolhouse /buitenkeuken. Verder is er ook nog een dubbele inpandige garage en extra opslagruimtes. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging! Want to know more?

4 Bedroom(s) 374 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 60 30 00

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Maarke-Kerkem (9680).

225 000 €

9680 Maarkedal

Ben jij op zoek naar een renovatieproject met minstens 3 slaapkamers in het hart van Etikhove? Gevonden! De logische indeling, solide structuur, vlotte bereikbaarheid en het prachtige uitzicht op de flanken van de Bossenareheuvel zijn enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft. INDELING: GLV Je betreedt de woning via de ruime inkomhal (11 m²), die leidt naar de open living (36 m²) die naadloos overgaat in de keuken (9 m²). Vanuit de keuken heb je toegang tot de handige kelder. 1e V: Op het eerste verdiep bevinden zich drie volwaardige slaapkamers (7, 15 en 17 m²) en de badkamer (3 m²). 2e V: Via de vaste trap bereik je het tweede verdiep waar momenteel de zolder (48 m²) is gelegen. Hier kan je moeiteloos een extra grote slaapkamer creëren. Ben jij bereid de handen uit de mouwen te steken en van deze woning jouw thuis te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak! Want to know more?

3 Bedroom(s) 135 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04

6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024! De hoekwoning van 178m² heeft 3 verdiepingen. Op het gelijkvloers is er aan de inkom een bureauhoek. Verder is er ook een apart toilet en berging. De leefruimte van 33m² heeft een open keuken met kookeiland en toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, 2 slaapkamers en een dressing. Op de 2de verdieping zijn er 2 slaapkamers, een polyvalente ruimte en een extra berging.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 179 70 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024! Bespaar op je energiekosten en geniet van 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing dankzij dit energetisch project.Deze BEN woning van 165m² heeft 4 slaapkamers, een tuin van 64m² en carport toegankelijk via een private steeg. Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer en bureau. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, berging en een grote polyvalente ruimte.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 165 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

Deze BEN woning van 153m² heeft 4 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer en bureau. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, berging en een grote polyvalente ruimte.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024! Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 154 57 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024!Met deze woning bespaar je op je energiefactuur en betaal je 5 jaar lang geen onroerende voorheffing.Deze BEN woning van 153m² heeft 4 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer, bureau en berging. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, berging en een grote polyvalente ruimte en de optie voor een dakterras.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 154 57 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024! Deze BEN woning van 153m² heeft 4 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer, bureau en berging. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en een grote polyvalente ruimte en de optie voor een dakterras.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 154 57 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

Met deze woning bespaar je op je energiefactuur en betaal je 5 jaar lang geen onroerende voorheffing. Oplevering in het najaar van 2024.Deze zeer energiezuinige woning van 153m² heeft 3 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer en berging. Op de 2de verdieping is er nog een slaapkamer en een grote polyvalente ruimte en de optie voor een dakterras.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend bezoek in de kijkwoning in met Kjell via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 154 57 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

Deze woning maakt deel uit van het duurzaam project Saffrou, die is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station. De site is omgeven met groen zoals een Urban forest, een groen buurtpark en een gezellig publiek plein.Een BEN woning van 153m² met 4 slaapkamers, een tuin van 52m² en een carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer, bureau en berging. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en een grote polyvalente ruimte en de optie voor een dakterras.6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 154 57 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024! Bespaar op je energiekosten en geniet van 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing dankzij dit energetisch project.Deze zeer energiezuinige woning van 153m² heeft 3 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer en berging. Op de 2de verdieping is er nog een slaapkamer en een grote polyvalente ruimte en de optie voor een dakterras.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend bezoek in de kijkwoning in met Kjell via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 154 57 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

Deze woning maakt deel uit van het duurzaam project Saffrou, die is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station. De site is omgeven met groen zoals een Urban forest, een groen buurtpark en een gezellig publiek plein. 6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024! Bespaar op je energiekosten en geniet van 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing dankzij dit energetisch project.Een BEN woning van 165m² met 4 slaapkamers, een tuin van 52m² en een carport toegankelijk via een private steeg. Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer en bureau. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, berging en een grote polyvalente ruimte.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 165 57 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

Deze zeer energiezuinige woning van 137m² heeft 3 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, een grote polyvalente ruimte en een dakterras. Op verdieping 2 is er een slaapkamer, badkamer en berging.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024!Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend bezoek in de kijkwoning in met Kjell via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 137 55 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

Deze zeer energiezuinige woning van 137m² heeft 3 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de inkom met een apart toilet. De leefruimte heeft een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, een grote polyvalente ruimte en een dakterras.Op verdieping 2 is er een slaapkamer, badkamer en berging.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024! Met deze woning bespaar je op je energiefactuur en betaal je 5 jaar lang geen onroerende voorheffing.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend bezoek in de kijkwoning in met Kjell via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 137 55 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024!Deze woning maakt deel uit van het duurzaam project Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station. De site is omgeven met2000m² binnentuin, een Urban forest en een gezellig publiek plein.Een BEN woning van 165m² met 4 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de leefruimte met een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer en bureau. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, berging en een grote polyvalente ruimte.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 165 55 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

Deze woning maakt deel uit van het duurzaam project Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station. De site is omgeven met 2000m² binnentuin, een Urban forest en een gezellig publiek plein.Deze BEN woning van 165m² heeft 4 slaapkamers, een tuin van 52m² en carport toegankelijk via een private steeg.6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024! Met deze woning bespaar je op je energiefactuur en betaal je 5 jaar lang geen onroerende voorheffing.Het huis heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er de leefruimte met een eetruimte, woonkamer met toegang tot de tuin en een ruime U-vormige keuken.Op verdieping 1 zijn er 2 slaapkamers een badkamer en bureau. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, berging en een grote polyvalente ruimte.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 165 55 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

Deze BEN woning van 178m² heeft 4 slaapkamers, een tuin van 38m² en carport toegankelijk via een private steeg.De hoekwoning heeft 3 verdiepingen, op het gelijkvloers is er aan de inkom een bureauhoek verder is er ook een apart toilet en berging. De leefruimte heeft een open keuken met kookeiland en toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, 2 slaapkamers en een dressing. Op de 2de verdieping zijn er 2 slaapkamers, een polyvalente ruimte en een extra berging.Saffrou is centraal gelegen op 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten stappen van het station.6% BTW mogelijk en geplande oplevering in het najaar van 2024!Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 179 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

In project Saffrou te Oudenaarde vind je deze gezellige nieuwbouwwoning (BEN) met 4 slaapkamers, gelegen in een autoluw gedeelte met alle rust en wooncomfort.Het is een kangoeroewoning, met op zowel het gelijkvloers als de eerste verdieping een apart woonunit.- De gelijkvloerse woonunit omvat één slaapkamer, een eigen leefruimte, keuken met eetkamer en een badkamer. Daarnaast is er een terras met stadstuin en een tuinberging.- Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich een duplex met 3 slaapkamers, elk met een eigen leefruimte, keuken met eetkamer en badkamer. Het hoogste verdiep heeft ook een ruim (30 m²) zonnig terras.De woning is uitgerust met een lucht/water warmtepomp (Daikin), vloerverwarming, aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing, ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning, inclusief 8 zonnepanelen. Met een E-peil van E15 bespaar je op je energiefactuur, en op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.Heb je interesse en wil je de woning graag bezichtigen? Of denk je aan een investeringswoning? Boek een afspraak bij onze verkoopsverantwoordelijke Kjell via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 206 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00

In het zopas opgeleverde project Saffrou huist deze gezellige nieuwbouwwoning (BEN) . De woning is gelegen in een autoluw gedeelte waardoor alle rust en wooncomfort geboden wordt, er werd recent opgeleverd en het wacht nog op zijn eerste bewoners. In totaal geniet deze woning van 4 slaapkamers, heel wat opbergruimte, een ruime leefkeuken, badkamer en 2 toiletten.Door een E-peil van E15 bespaar je de komende jaren hier niet alleen op jouw energiefactuur maar eveneens op de onroerende voorheffing (eerste 5 jaar dient u deze belasting niet te betalen).De volledige benedenverdieping kan eveneens gebruikt worden als kantoor- of praktijkruimte.De woning is voorzien van een lucht/water warmtepomp (Daikin), vloerverwarming, aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing, ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning en ook zijn reeds 8 zonnepanelen inbegrepen. De prijs is exclusief kosten. Er is ook een bovengrondse, privatieve parkeerplaats met een laadpaal. Direct beschikbaar! Boek een afspraak bij onze verkoopsverantwoordelijke Kjell via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 177 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 395 50 00
330 000 €

9700 Oudenaarde

🏡 Vernieuwbouwwoning nabij Markt Oudenaarde Ontdek de perfecte combinatie van modern comfort en historische charme in deze prachtige vernieuwbouwwoning aan Voorburg 10, gelegen op een steenworp afstand van de bruisende Markt van Oudenaarde. De woning wordt volledig gestript en met zorg omgetoverd tot een moderne oase. Met een doordachte indeling en hoogwaardige afwerking is deze woning perfect voor wie op zoek is naar comfort en stijl. ✨ Kenmerken: Inkom & Kelder: De inkom van 13,5m² en de kelder van 12m² voegen extra functionaliteit toe aan deze goed doordachte woning. 🚗 Berging & Garage: Een praktische berging, samen met een ruime garage van 26,5m², biedt voldoende opslag- en parkeerruimte 🛏️ Slaapkamers & Badkamer: Twee slaapkamers, douchekamer en toilet 🍽️ Leefruimte: De leefruimte van 40m² met een open keuken biedt een ideale plek voor gezelligheid en entertainment. 🌇 Dakterras met adembenemend uitzicht: Geniet van de buitenlucht op het ruime dakterras van 30m², omgeven door een extra groenzone van 10m². Deze woning biedt niet alleen een eigentijdse architectuur, maar ook een strategische ligging dicht bij winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Geniet van het gemak van een garage en de gezelligheid van een open leefruimte. Het dakterras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang. Totale oppervlakte: 152m² De bouw wordt volledig gestript en voorzien van betonnen verdiepingen voor duurzaamheid. Een strakke, gerestaureerde trap verbindt het slaapgedeelte met het dakterras. Moderne voorzieningen, zoals vloerverwarming op gas, nieuwe keuken, isolatie, en hoogwaardig plakwerk, bieden comfort en efficiëntie. Een nieuwe sectionale poort met afstandsbediening zorgt voor veilige toegang tot de garage. 🗺️ Locatie: Voorburg 10, Oudenaarde Op loopafstand van de Markt van Oudenaarde Oplevering: Verwacht in september 2024. Mis deze unieke kans niet om in het hart van Oudenaarde te wonen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 152 m² Buildable surface 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 33 92 38
225 000 €

9700 Oudenaarde

In the centre of Oudenaarde, we offer you this move-in ready home. Due to its central location, various schools, shops, public transport and the market are all within walking distance. The property is extremely suitable as a family home or investment property! The layout of the property is as follows. Through the entrance hall, with toilet, we enter the spacious and bright living room which is in direct connection with the kitchen. From the kitchen there is direct connection to the nice city garden and the bathroom. On the first floor, there are 2 bedrooms and a children's room/dressing/office. Via the fixed staircase you can reach the attic where another spacious extra bedroom can be provided. There is also a dry cellar. Don't miss this opportunity and contact Ruben for a visit: ### Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

4 Bedroom(s) 115 120 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 479 60 36 94