House for sale - Roeselare

336 results (1 - 20)
369 800 €

8800 Roeselare

Nieuw te bouwen woning Roeselare, Deze zuid-geörienteerde, nieuw te bouwen woning bevindt zich in een recent aangelegde verkaveling nabij het centrum van Roeselare. Dit betreft een doodlopende straat met vlotte verbinding naar de autosnelweg (Beveren en Roeselare haven). Deze woning wordt op de benedenverdieping voorzien van een comfortabele inkom met toiletruimte, ruime leefruimte met een aansluitende open keuken. De woning is bijzonder lichtrijk dankzij de achtergevel die bijna volledig uit glas bestaat. Aan de voorzijde van de woning is er eveneens een bergingdeur voorzien die eveneens uitgeeft in de keuken. Op de eerste verdieping is er een afzonderlijk toilet, een badkamer met een dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. Verder is de bovenverdieping uitgerust met 3 ruime slaapkamers.Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, uitgeruste maatkeuken, badkamer, oprit en terras, eiken behandelde trap, aluminium ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs - geen indexatie! Deze woning kan nog volledig op maat afgewerkt worden volgens de keuzes van de koper.Grondoppervlakte : 263 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Nieuwbouwwoning Roeselare, benieuwd naar meer info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
326 000 €

8800 Roeselare

Nieuwbouwwoning in Roeselare. Deze strakke nieuwbouwwoning wordt gebouwd in een nieuwe verkaveling nabij het centrum van Roeselare met privé oprit voor de deur! Deze woning betreft een nieuw te bouwen woning.De woning is voorzien van een mooie inkomhal met vestiaire mogelijkheid, toilet, grote leefruimte met een aansluitende open keuken. Palend aan de keuken is een zeer grote berging voorzien. Deze berging loopt door over de volledige diepte van de woning waardoor je nooit met tuinafval door de woning hoeft!Op de bovenverdieping wordt er een apart toilet voorzien, een uitgeruste badkamer met o.a. dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. De 3 grote slaapkamers worden standaard voorzien van laminaat. Kenmerken:- Oprit en terras inbegrepen- Vaste prijs, geen indexatie- Zonnepanelen- Regenwaterput van 10.000L met pomp in de put- Laminaat in de slaapkamers- Uitgeruste maatkeuken- Eiken, behandelde trap- Aluminium ramen en deuren- Plafondhoogte van 2m60Deze woning wordt volledig op maat afgewerkt volgens de keuzes van de koper. Grondoppervlakte : 196 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Benieuwd naar meer info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning ### - Nieuwbouwwoning Roeselare Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
453 000 €

8800 Roeselare

Nieuwbouwwoning Roeselare, Zeer mooie gelegen nieuw te bouwen half open woning in Beveren (Roeselare) op een oppervlakte van 530 m²Deze woning wordt gebouwd in een kleinschalige en rustige verkaveling van 18 loten. Deze verkaveling bevindt zich dichtbij het centrum van Beveren (Roeselare) en geniet van unieke landelijke verzichten.Op het gelijkvloers wordt de woning voorzien van een mooie inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend een open keuken. Aan deze keuken wordt een grote berging voorzien die eveneens bereikbaar is van de buitenzijde.Op de eerste verdieping worden er 3 slaapkamers voorzien. De grootste slaapkamer biedt ruimte voor een grote dressing met toegang tot de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een ligbad, douche en een dubbel lavabomeubel, daarnaast vinden we op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet. De woning biedt de mogelijkheid om nog een vaste trap naar de grote zolder te voorzien.Deze nieuw te bouwen woning wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put … De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Deels gelegen in woongebied, deels gelegen in agrarische gebied.Ontdek deze nieuwbouwwoning in Roeselare / BeverenGrondoppervlakte: 530 m² / E-peil : 30 / Prijzen excl. btw en registratiebelastingenVoor meer informatie of bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### – ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
431 000 €

8800 Roeselare

Roeselare / Beveren Nieuwbouwwoning, nieuw te bouwen landelijke woning in een nieuw aangelegde rustige verkaveling nabij het centrum van Beveren (Roeselare). De doodlopende (speel)straat, unieke architectuur van iedere woning alsook de landelijke omgeving maakt dat het hier zeer leuk wonen wordt. De woning heeft een op en top zuidelijke oriëntatie en beschikt over een grote leefruimte met aansluitend een open keuken. De uitgeruste maatkeuken met inbouwtoestellen en composiet werkblad zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Palend aan de keuken vinden we de ruime berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een volledig uitgeruste badkamer (bad, douche en dubbel lavabo-meubel). Aansluitend aan de masterbedroom wordt de ruimte voor een dressing voorzien. Deze woning biedt de mogelijkheid om een vaste trap naar de zolder te voorzien die eventueel verder kan afgewerkt worden als slaapkamer of speelzolder. Standaard wordt deze woning voorzien van vloerverwarming op de beneden en bovenverdieping, aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht). Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, volledig uitgeruste keuken met natuurstenen werkblad, badkamer (met bad, douche en dubbel lavabomeubel), oprit en terras, eiken trap, alu ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs - geen indexatie! Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. De afwerking gebeurt op maat van de klant.Grondoppervlakte: 344 m²Vermelde prijs is excl. btw en registratiebelastingen.Benieuwd naar verdere info, contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning/appartement ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
798 000 €

8800 Roeselare

Nieuw te bouwen woning Roeselare, Beveren. Deze exclusieve nieuw te bouwen woning wordt gebouwd in een kleinschalige verkaveling van 18 loten. Deze verkaveling bevindt zich dichtbij het centrum van Beveren (Roeselare), op een grondoppervlakte van 1359 m². De woning heeft een perfecte oriëntatie en geniet van landelijke verzichten.Op het gelijkvloers wordt de woning voorzien van een ruime inkomhal met vide, een gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend een bureauruimte. De open keuken sluit aan bij de eetplaats, palend aan de keuken wordt een grote berging voorzien die eveneens bereikbaar is van buitenaf. Kenmerkend aan de benedenverdieping zijn de vele en grote glaspartijen.Op de eerste verdieping worden er 4 slaapkamers voorzien. De grootste slaapkamer biedt ruimte voor een grote dressing die toegang geeft tot de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een ligbad, douche en een dubbel lavabomeubel, daarnaast vinden we op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet.Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put ... De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Deels gelegen in woongebied, deels gelegen in agrarische gebied.Grondoppervlakte : 1359 m² / E-peil : 30 / Prijzen excl. btw en registratiebelastingenOntdek deze nieuwbouwwoning in Roeselare, BeverenVoor meer informatie of bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### - ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
769 000 €

8800 Roeselare

Deze landelijke villa wordt gebouwd in Beveren (deelgemeente Roeselare) in een rustige, nieuw aangelegde verkaveling. Achteraan de woning is er een prachtig landelijk verzicht. De woning wordt voorzien voorzien van een mooie inkomhal met een gastentoilet, een comfortabele bureauruimte (open tot in de nok) met aanpalend een gezellige leefruimte met veel lichtinval dankzij de zuid-west oriëntatie ervan. De open keuken met eetgedeelte geeft uit op de achterliggende landbouwgrond en wordt volledig op maat gemaakt. De keuken wordt voorzien van alle inbouwtoestellen met een natuurstenen werkblad. Verder is er aansluitend aan deze keuken een grote berging met een aparte buitendeur voorzien.Op de bovenverdieping is er een afzonderlijk toilet, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing met een directe toegang tot de badkamer (vanuit de slaapkamer). Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel. Deze woning biedt de mogelijkheid om nog een vaste trap naar de zolder te plaatsen.Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put ... De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Voor meer informatie over deze nieuwbouwwoning in Roeselare of voor een bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### - ### : 1358 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78

8800 Roeselare

298 126 € - 487 100 €

Kijk je uit naar een eigen nieuwbouwwoning? Hier koop je in volle vertrouwen en krijg je verrassend veel voor je budget. Woonbuurt De Vlieger in Roeselare kiest de vlucht vooruit en tilt je woondroom naar hogere sferen. Je vindt er open, gesloten en halfopen nieuwbouwwoningen met 2 verdiepingen, elk in een aparte hedendaagse stijl. De ruime BEN-woningen zijn opgetrokken uit rode en donkere gevelstenen en afgewerkt met elegant zwart schrijnwerk. De loten zijn te koop aan een vaste én zeer voordelige prijs, die verrassend veel vastgoed biedt voor je geld: grote en lichte leefruimtes, 3 tot 5 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers, en de meeste loten beschikken over een vaste trap naar de zolder (loten 28-33 hebben een zolderluik). Loten 32 en 33 beschikken over een garage, de overige loten hebben een autostaanplaats. Gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en duurzame stek in een groene en gezellige buurt, zijn in De Vlieger aan het juiste adres.Interesse of vragen? Meer info op matexi.be/devlieger of contacteer vrijblijvend onze sales consultant op ### Want to know more?

3 - 4 Bedroom(s) 1 - 2 Bathroom(s) 58 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 36 99 99
880 000 €

8800 Roeselare

Prachtig herenhuis met kunstgalerij en groot bijgebouw, gelegen in het centrum van Roeselare! Het statige pand bestaat uit een woongedeelte en diverse expositieruimtes. De bruikbare oppervlakte is maar liefst 994 m²n de perceeloppervlakte is 498 m². Dit in het hart van de stad! Het woongedeelte omvat een inkom met traphal, een leefruimte en kelder. Op de eerste verdieping een keukenruimte, gang, toilet, 5 kamers en een ruime zolder. De galerij heeft ontvangstruimtes die kan dienen als salon of kantoor, technische ruimte en kelder. De galerij met zijn expositieruimtes zijn gigantisch en genieten veel lichtinval. UNIEK met zijn prachtige GAANDERIJ. Dit KARAKTERPAND biedt tal van opties als kantoor, woon-werk combinatie, handelszaak,… Overtuig uzelf en breng een bezoek! EPC onbepaald UC12577873 (Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Gvv) Want to know more?

994 498 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 20 10 09
499 000 €

8800 Roeselare

Deze prachtig gerenoveerde loft is rustig gelegen op enkele minuten van het centrum van Beveren en Roeselare. De loft van een 200m² is ingedeeld als volgt: Inkom, woonkamer met eetruimte, zithoek en bar, open keuken met een kookeiland, slaapkamer in dressing, badkamer, garage en een toilet. De prachtige keuken van OBUMEX is volledig geïnstalleerd en perfect onderhouden. De badkamer bevat een douche en een dubbel lavabomeubel. De loft werd gerenoveerd in het jaar 2020 en werd steeds perfect onderhouden. Het pand wordt verwarmd aan de hand van industriële verwarming op lucht en een warmtepompsysteem voor warm water. Deze combinatie met de aanwezige isolatie en de 12 zonnepanelen zorgen voor een gunstige EPC-score van 240 kWh/m² jaar (Label C). Het terrein is volledig omheind en is toegankelijk via een automatische schuifpoort. Naast de loft vind je een hangaartje van 100m² die toegankelijk is via een automatische, sectionale garagepoort. Ideaal voor iemand met meerdere wagens, stockageplaats of een bijberoep. De loft is gelegen op wandelafstand van een slagerij, bakkerij, scholen en heeft een zeer goede verbinding met de ring van Roeselare en de E403 Kortrijk- Brugge. Bij interesse, aarzel dan niet ons te contacteren ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 227 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 14 00
361 000 €

8800 Roeselare

6% btw is mogelijk!!Op een uiterst rustige locatie nabij het centrum van Roeselare vinden we deze volledig afgewerkte nieuwbouwwoning met 3 slpks (5 mogelijk!), zuid gerichte tuin en parkeerplaats. Deze half-open nieuwbouwwoning werd gebouwd en volledig afgewerkt in 2024 met extra aandacht voor een kwalitatieve en duurzame afwerking alsook de energiezuinigheid van de woning. Deze energiezuinige woning is voorzien van zonnepanelen, een ventilatiesysteem C+ (Renson) en wordt verwarmd via centrale verwarming op aardgas via een energiezuinige condensatieketel (Vaillant). Daarnaast beschikt deze rustig gelegen woning over een zeer lichtrijke leefruimte met zicht op de zongerichte tuin en voorzien van een volledig ingerichte open keuken (maatwerk) met kwalitatieve AEG-toestellen. Verder is er een prachtige en ruime badkamer met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.Ook zijn er 3 slaapkamers en heeft u als koper de mogelijkheid om op de 2de verdieping nog een 4de en 5de slaapkamer te creëren. Vervolgens werd er ook een regenwaterput voorzien van 7.500 l die aangesloten is op de woning. Daarnaast werd deze nieuwbouwwoning ook volledig geschilderd, waardoor u na het verhuizen meteen kan genieten van uw nieuwe thuis! Deze half-open nieuwbouwwoning is niet alleen zeer kwalitatief en duurzaam afgewerkt, maar heeft is ook zeer energiezuinig. Dit bewijst het E-peil 11, waardoor dit een BEN-woning is en u als koper een extra voordeel heeft. Namelijk 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar lang. Daarnaast beschikt u als koper ook over een parkeerplaats die tevens voorzien is van oplaadpunten voor elektrische wagens en heeft u ook toegang tot de overdekte fietsenbergingen. Indeling: -Gelijkvloers: inkomhal met apart gastentoilet voorzien van een handwasbakje - aparte bergruimte met de voorzieningen voor uw wasmachine en droogkast - zeer lichtrijke leefruimte met zicht op de zongerichte tuin en voorzien van een volledig ingerichte open keuken ( uitgerust met AEG-toestellen : warmeluchtoven, microgolfoven, vaatwas, ingebouwde koelkast en diepvries, inductiekookplaat, dampkap en spoelbak) - Zuidgerichte tuin die volledig is ingezaaid en omheind + voorzien is van een aangelegd zongericht terras - tevens kan u de tuin ook bereiken via het tuinpoortje die u aan de zijkant van de woning terugvindt. -1ste verdieping: nachthal - apart hangtoilet - 3 slaapkamers - ruime badkamer voorzien van een ligbad, prachtige inloopdouche en een dubbele wastafel met bijhorend kastmeubel en spiegel-2de verdieping: via de vaste trap bereiken we de zolderverdieping, die u de mogelijkheid geeft tot het creëren van een 4de en 5de slaapkamer - Daarnaast is er ook nog een aparte technische ruimte met de condensatieketel (Vaillant) en het ventilatiesysteem (Renson)Troeven: -Rustige ligging-Half-open bebouwing-6% btw is mogelijk! -3 slaapkamers (5 mogelijk!)-cv op aardgas via energiezuinige condensatieketel -zonnepanelen-ventilatiesysteem C+-volledig geschilderd-zuidgerichte tuin die volledig omheind is-aangelegd terras-zijdelingse toegang van de tuin via poortje-Parkeerplaats + overdekte fietsenbergingBent u op zoek naar een ruime half-open nieuwbouwwoning die volledig is afgewerkt en een zuidgerichte tuin heeft? Contacteer ons dan snel voor een bezoek ter plaatse via ### of ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 180 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 497 64 13 80
228 000 €

8800 Roeselare

Goed gelegen op te frissen/te renoveren gezinswoning op een totale oppervlakte van 573 m² Woning met veel potentieel, ruime kamers en een prachtige tuin met verzichten over de velden. Zeer goede ligging en vlotte verbinding met de autosnelweg. INDELING: - Gelijkvloers: Inkomhal met trap, lichtrijke woonkamer met zit- en eetplaats, aansluitend de keuken met kelder, apart toilet, veranda met zicht op de tuin, wasplaats/berging, garage met zolderruimte (op heden ingericht als werkplaats). - 1ste verdiep: Nachthall, 3 ruime slaapkamers (mogelijkheid om zolder boven garage in te richten als 4de slaapkamer), badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Schuiftrap naar de geïsoleerde zolder. - Tuin met open zicht over de velden, diverse perken en tuinhuis. PLUSPUNTEN: + Goeie ligging + Woning met veel potentieel + Zicht over de velden + Ruime (slaap)- kamers + ... Bel vandaag voor meer informatie of een bezoek! Want to know more?

3 Bedroom(s) 175 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 61 30 27
147 000 €

8800 Roeselare

Deze woning is nabij centrum Oekene gelegen en ligt in een zeer rustige straat. In de straat zijn vrije parkeerplaatsen voorzien. Vlakbij zijn belangrijke invalswegen zoals N36 en de E403 gelegen. Achteraan de woning is een west-gerichte tuin gelegen mét garage en uitweg. Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal, voorplaats, leefruimte, keuken, badkamer en buitenbergingen. Op de eerste verdieping vinden we 3 kamers mét vaste trap naar zolder die perfect als 4e kamer kan ingericht worden. Tenslotte is er nog een droge kelder aanwezig. De woning is reeds van dakisolatie én dubbele en hoogrendements-beglazing voorzien! Grootste troeven: - Ligging - Uitweg achteraan - Vaste trap naar zolder (mogelijkheid voor 4e kamer) - Reeds dakisolatie én dubbele en hoogrendements-beglazing voorzien - ... Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### %C3%ABle-gebouwen-2023. Want to know more?

3 Bedroom(s) 142
contact
details
Email
Call
+32 51 31 12 45
389 000 €

8800 Roeselare

Instapklaar HERENHUIS (4-etage) met 3 slaapkamers en 2 terrassen (-1) Kelderverdiep (droog) met wasplaats, technische ruimte en berging. (0) Volledig geïnstalleerde open keuken met eetkamer + ingewerkte kasten en aansluiting op het inpandig terras en gastentoilet. (1) Lichtrijke woonkamer met bewandelbare lichtstraat en aansluiting op het 2 de terras. (2) 2 slaapkamers en badkamer met ligbad en dubbel wastafel. (3) Master Bedroom en badkamer met douche, dubbel wastafel en toilet. + Ruime 4-etage (152 m² woonopp.) + Duurzaam gerenoveerd + Instapklaar + A-locatie (centrum, station) + Geheel onderkelderd + Zeer lichtrijk + Ingewerkte maat kasten en bureau's + CV op gas over de hele woning Want to know more?

3 Bedroom(s) 152 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 20 20
239 000 €

8800 Roeselare

Deze instapklare starterswoning werd in 2013 volledig gerenoveerd naar hedendaagse normen en comfort. Het eigendom is gelegen vlakbij het centrum van Roeselare. In de ruime omgeving bevinden zich diverse scholen, sportgelegenheden, winkels & lokale handelaars. Daarbovenop is er een vlotte verbinding richting Rumbeke.Op heden is de woonst als volgt ingedeeld, de benedenverdieping omvat een inkomhal met gerieflijke berging/wasplaats, lichtrijke woon- en eetkamer met zicht als toegang op de omheinde en kindvriendelijke zuidgerichte tuin, geïnstalleerde keuken en apart toilet. Op de eerste verdieping verleent de nachthal toegang aan een apart toilet, badkamer en slaapkamer. Wanneer u verdergaat, richting de tweede verdieping van deze instapklare woning treft u een aparte hal en twee ruime slaapkamers. Daarbovenop beschikt dit eigendom over centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, PVC-raamwerk, automatische zonwering, recent vernieuwde dakgoot, diverse aansluitingen ter hoogte van de tuin (water, elektriciteit en lichtpunt), kwalitatieve tegel, parket- en laminaatvloeren, zuidgerichte tuin, EPC-label B, .. Kortom een instapklare woning! Interessant opbrengsteigendom: nettorendement = +/- 3 %Ook wild geworden van deze thuis?Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

3 Bedroom(s) 123 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
255 000 €

8800 Roeselare

Zeer GOED ONDERHOUDEN woning met 3 slpks, garage en tuin met CHARMANT zonneterras op wandelafstand van alle faciliteiten te Roeselare!INDELING:Gelijkvloers:Inkomhal - ruime living met bureelhoek en zithoek - volledig gerenoveerde RECENTE keuken (o.a. met heteluchtoven, microgolfoven, gasfornuis, dampkap, dubbele spoelbak, frigo en vaatwasmachine) - afzonderlijk gastentoilet (met lavabo) - garage met bijhorende wasplaats (en automatische sectionale poort) - tuin met ZONNEterras en tuinhuis!Eerste verdieping:Ruime nachthal - recente badkamer (o.a. met lavabomeubel, toilet en douche) - dressing - 3 RUIME slaapkamers.Tweede verdieping:Ruime zolder.Opmerkingen:- Elektriciteit volledig GOEDgekeurd!- Waterverzachter aanwezig.- Vrij bij akte.- Asbestveilige woning!- LEDverlichting aanwezig!- Mogelijkheid tot huren van extra garage!- Elektrische zonnescreen aanwezig.- Telenet aanwezig.- Parkeerplaats voor de garage.- Op wandelafstand van school, station, winkels, supermarkt,..!Interessante woning met zeer veel TROEVEN! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse: ### - ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 81 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 70 01 02

In het rustige Oekene op een boogscheut van centrum Roeselare alsook centrum Izegem bouwt Hectaar deze landelijke, hedendaagse nieuwbouwwoning met oog voor energiezuinigheid. U kiest zelf de afwerkingsgraad van de woning volgens eigen smaak en budget via onze partnerleveranciers. (foto's referentie voorgaande projecten) E-peil 30 3 ruime slaapkamers met extra bergruimte: Zonnige tuin; Vloerverwarming in combinatie met lucht-water warmtepomp; Afwerking naar keuze! Neem gerust contact op bij verdere interesse! Want to know more?

3 Bedroom(s) 176 88 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

Hectaar bouwt 3 moderne nieuwbouwwoningen op een gunstige locatie te Roeselare, op een boogscheut van het centrum. De woningen genieten van zowel een private- als een deeltuin (een siergazon, bloemenweide, terras en speelveld voor kinderen). Geniet in alle rust van de troeven van deze woningen: E-peil 30; Aangesloten op het warmtenet; Gezellige tuin reeds volledig aangelegd; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Autostaanplaats, tuinberging en gemeenschappelijke fietsenberging inclusief. Contacteer ons gerust voor meer informatie! Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 70 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

Hectaar bouwt 3 moderne nieuwbouwwoningen op een gunstige locatie te Roeselare, op een boogscheut van het centrum. De woningen genieten van zowel een private- als een deeltuin (een siergazon, bloemenweide, terras en speelveld voor kinderen). Geniet in alle rust van de troeven van deze woningen: E-peil 30; Aangesloten op het warmtenet; Gezellige tuin reeds volledig aangelegd; Laminaat voorzien in slaapkamers en nachthal; Autostaanplaats, tuinberging en gemeenschappelijke fietsenberging inclusief. Contacteer ons gerust voor meer informatie! Want to know more?

3 Bedroom(s) 137 69 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

In de Gitsestraat te Roeselare bouwen we 4 landelijke nieuwbouwwoningen in een familiale buurt. Deze biedt de juiste balans tussen een goede bereikbaarheid – via de autosnelweg of met het openbaar vervoer – en een groene omgeving. De nabijheid van ziekenhuizen, scholen, winkels en heel wat recreatiemogelijkheden maken het een ideale woonplek voor jong en oud.Maak van deze woning je nieuwe thuis met een afwerking naar keuze bij onze leveranciers! E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Aangesloten op het warmtenet; 3 slaapkamers; Zuidgerichte tuin; Inpandige garage. Geef ons een seintje voor meer info! Want to know more?

3 Bedroom(s) 158 85 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

In de Gitsestraat te Roeselare bouwen we 4 landelijke nieuwbouwwoningen in een familiale buurt. Deze biedt de juiste balans tussen een goede bereikbaarheid – via de autosnelweg of met het openbaar vervoer – en een groene omgeving. De nabijheid van ziekenhuizen, scholen, winkels en heel wat recreatiemogelijkheden maken het een ideale woonplek voor jong en oud.Maak van deze woning je nieuwe thuis met een afwerking naar keuze bij onze leveranciers! E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Aangesloten op het warmtenet; 3 slaapkamers; Zuidgerichte tuin; Inpandige garage. Geef ons een seintje voor meer info! Want to know more?

3 Bedroom(s) 158 85 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

**House for Sale in Roeselare / Roulers**

Discovering the perfect family home in Roeselare / Roulers offers a blend of comfort, convenience, and community. With a variety of homes available for sale, this municipality provides a diverse range of residential options, from charming closed type houses to more expansive open type homes, farms, and even castles, each nestled in a serene environment with an average of 5.8 rooms per dwelling. The houses are predominantly constructed around the classic year of 1961, offering a touch of historic elegance combined with modern living.

The real estate market in Roeselare / Roulers is buoyant and promising, with an average house price of €322,448, making it an attractive option for both first-time buyers and seasoned investors. Whether you are looking for a cozy semi-closed type house or something larger and more luxurious, the broad range in house types caters to a plethora of preferences and budgets. The most expensive house currently on the market is priced at €2,950,000, showcasing the upper tier of what Roeselare / Roulers has to offer.

Living in Roeselare / Roulers means being part of a vibrant community. The town is well-equipped with ample amenities including supermarkets, schools, and healthcare facilities. With easy access to major highways like A17/E403 and A19, and public transport options including several bus lines and nearby train stations, residents enjoy both the tranquility of suburban life and the convenience of connectivity to larger cities. The presence of numerous companies across various sectors also provides ample employment opportunities, enhancing the appeal of Roeselare / Roulers as a place to call home.

Show all Show less