House for sale - Roeselare

339 results (1 - 20)
369 800 €

8800 Roeselare

Nieuw te bouwen woning Roeselare, Deze zuid-geörienteerde, nieuw te bouwen woning bevindt zich in een recent aangelegde verkaveling nabij het centrum van Roeselare. Dit betreft een doodlopende straat met vlotte verbinding naar de autosnelweg (Beveren en Roeselare haven). Deze woning wordt op de benedenverdieping voorzien van een comfortabele inkom met toiletruimte, ruime leefruimte met een aansluitende open keuken. De woning is bijzonder lichtrijk dankzij de achtergevel die bijna volledig uit glas bestaat. Aan de voorzijde van de woning is er eveneens een bergingdeur voorzien die eveneens uitgeeft in de keuken. Op de eerste verdieping is er een afzonderlijk toilet, een badkamer met een dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. Verder is de bovenverdieping uitgerust met 3 ruime slaapkamers.Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, uitgeruste maatkeuken, badkamer, oprit en terras, eiken behandelde trap, aluminium ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs - geen indexatie! Deze woning kan nog volledig op maat afgewerkt worden volgens de keuzes van de koper.Grondoppervlakte : 263 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Nieuwbouwwoning Roeselare, benieuwd naar meer info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
326 000 €

8800 Roeselare

Nieuwbouwwoning in Roeselare. Deze strakke nieuwbouwwoning wordt gebouwd in een nieuwe verkaveling nabij het centrum van Roeselare met privé oprit voor de deur! Deze woning betreft een nieuw te bouwen woning.De woning is voorzien van een mooie inkomhal met vestiaire mogelijkheid, toilet, grote leefruimte met een aansluitende open keuken. Palend aan de keuken is een zeer grote berging voorzien. Deze berging loopt door over de volledige diepte van de woning waardoor je nooit met tuinafval door de woning hoeft!Op de bovenverdieping wordt er een apart toilet voorzien, een uitgeruste badkamer met o.a. dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. De 3 grote slaapkamers worden standaard voorzien van laminaat. Kenmerken:- Oprit en terras inbegrepen- Vaste prijs, geen indexatie- Zonnepanelen- Regenwaterput van 10.000L met pomp in de put- Laminaat in de slaapkamers- Uitgeruste maatkeuken- Eiken, behandelde trap- Aluminium ramen en deuren- Plafondhoogte van 2m60Deze woning wordt volledig op maat afgewerkt volgens de keuzes van de koper. Grondoppervlakte : 196 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Benieuwd naar meer info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning ### - Nieuwbouwwoning Roeselare Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
453 000 €

8800 Roeselare

Nieuwbouwwoning Roeselare, Zeer mooie gelegen nieuw te bouwen half open woning in Beveren (Roeselare) op een oppervlakte van 530 m²Deze woning wordt gebouwd in een kleinschalige en rustige verkaveling van 18 loten. Deze verkaveling bevindt zich dichtbij het centrum van Beveren (Roeselare) en geniet van unieke landelijke verzichten.Op het gelijkvloers wordt de woning voorzien van een mooie inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend een open keuken. Aan deze keuken wordt een grote berging voorzien die eveneens bereikbaar is van de buitenzijde.Op de eerste verdieping worden er 3 slaapkamers voorzien. De grootste slaapkamer biedt ruimte voor een grote dressing met toegang tot de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een ligbad, douche en een dubbel lavabomeubel, daarnaast vinden we op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet. De woning biedt de mogelijkheid om nog een vaste trap naar de grote zolder te voorzien.Deze nieuw te bouwen woning wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put … De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Deels gelegen in woongebied, deels gelegen in agrarische gebied.Ontdek deze nieuwbouwwoning in Roeselare / BeverenGrondoppervlakte: 530 m² / E-peil : 30 / Prijzen excl. btw en registratiebelastingenVoor meer informatie of bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### – ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
431 000 €

8800 Roeselare

Roeselare / Beveren Nieuwbouwwoning, nieuw te bouwen landelijke woning in een nieuw aangelegde rustige verkaveling nabij het centrum van Beveren (Roeselare). De doodlopende (speel)straat, unieke architectuur van iedere woning alsook de landelijke omgeving maakt dat het hier zeer leuk wonen wordt. De woning heeft een op en top zuidelijke oriëntatie en beschikt over een grote leefruimte met aansluitend een open keuken. De uitgeruste maatkeuken met inbouwtoestellen en composiet werkblad zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Palend aan de keuken vinden we de ruime berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een volledig uitgeruste badkamer (bad, douche en dubbel lavabo-meubel). Aansluitend aan de masterbedroom wordt de ruimte voor een dressing voorzien. Deze woning biedt de mogelijkheid om een vaste trap naar de zolder te voorzien die eventueel verder kan afgewerkt worden als slaapkamer of speelzolder. Standaard wordt deze woning voorzien van vloerverwarming op de beneden en bovenverdieping, aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht). Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, volledig uitgeruste keuken met natuurstenen werkblad, badkamer (met bad, douche en dubbel lavabomeubel), oprit en terras, eiken trap, alu ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs - geen indexatie! Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. De afwerking gebeurt op maat van de klant.Grondoppervlakte: 344 m²Vermelde prijs is excl. btw en registratiebelastingen.Benieuwd naar verdere info, contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning/appartement ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
798 000 €

8800 Roeselare

Nieuw te bouwen woning Roeselare, Beveren. Deze exclusieve nieuw te bouwen woning wordt gebouwd in een kleinschalige verkaveling van 18 loten. Deze verkaveling bevindt zich dichtbij het centrum van Beveren (Roeselare), op een grondoppervlakte van 1359 m². De woning heeft een perfecte oriëntatie en geniet van landelijke verzichten.Op het gelijkvloers wordt de woning voorzien van een ruime inkomhal met vide, een gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend een bureauruimte. De open keuken sluit aan bij de eetplaats, palend aan de keuken wordt een grote berging voorzien die eveneens bereikbaar is van buitenaf. Kenmerkend aan de benedenverdieping zijn de vele en grote glaspartijen.Op de eerste verdieping worden er 4 slaapkamers voorzien. De grootste slaapkamer biedt ruimte voor een grote dressing die toegang geeft tot de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een ligbad, douche en een dubbel lavabomeubel, daarnaast vinden we op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet.Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put ... De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Deels gelegen in woongebied, deels gelegen in agrarische gebied.Grondoppervlakte : 1359 m² / E-peil : 30 / Prijzen excl. btw en registratiebelastingenOntdek deze nieuwbouwwoning in Roeselare, BeverenVoor meer informatie of bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### - ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
769 000 €

8800 Roeselare

Deze landelijke villa wordt gebouwd in Beveren (deelgemeente Roeselare) in een rustige, nieuw aangelegde verkaveling. Achteraan de woning is er een prachtig landelijk verzicht. De woning wordt voorzien voorzien van een mooie inkomhal met een gastentoilet, een comfortabele bureauruimte (open tot in de nok) met aanpalend een gezellige leefruimte met veel lichtinval dankzij de zuid-west oriëntatie ervan. De open keuken met eetgedeelte geeft uit op de achterliggende landbouwgrond en wordt volledig op maat gemaakt. De keuken wordt voorzien van alle inbouwtoestellen met een natuurstenen werkblad. Verder is er aansluitend aan deze keuken een grote berging met een aparte buitendeur voorzien.Op de bovenverdieping is er een afzonderlijk toilet, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing met een directe toegang tot de badkamer (vanuit de slaapkamer). Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel. Deze woning biedt de mogelijkheid om nog een vaste trap naar de zolder te plaatsen.Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put ... De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Voor meer informatie over deze nieuwbouwwoning in Roeselare of voor een bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### - ### : 1358 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
128 000 €

8800 Roeselare

Deze woning beschikt over volgende indeling: Gelijkvloers: Woonkamer * Lichtrijke keuken met zicht op de tuin * Toegang tot de kelder * Zalige veranda * Badkamer * Ruime zonnige en gezellige tuin. 1e verdieping: 3 kamers die kunnen dienen als slaapkamer * Vaste trap naar een geïsoleerde zolder. De woning is instapklaar maar kan nog enkele opfrissingen genieten voor de woonkwaliteit te bevorderen. Raadpleeg ons persoonlijk renovatierapport om een duidelijkere kijk te hebben op het financiële plaatje. Interesse in deze woning? Contacteer onze makelaar Arno op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 121 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 19 01 00
279 000 €

8800 Roeselare

Deze woning is gelegen op een centrale ligging te Roeselare, dit kortbij de Noordlaan, het Mammoetcenter, het stadscentrum, winkels, secundaire school etc. De indeling is als volgt: oprit voor wagen - inkomhal - badkamer - apart toilet - uitgeruste keuken - keukenberging - lichtrijke living - terras - tuin - afgesloten garagebox die ook dient als tuinberging. Deze is toegankelijk via een achterliggende weg: Gryspeerdts Hof. Zeer handig voor stockage van fietsen, afval of het wegvoeren van tuinafval. Eerste verdieping: nachthal - twee volwaardige, ruime slaapkamers - toegang tot de zolderverdieping naar twee slaapkamers: één afgewerkte slaapkamer en één nog verder af te werken slaapkamer. Troeven: - Centrale ligging - 4 slaapkamers - Gunstig EPC (C) - Goedgekeurde elektriciteit Contacteer ons gerust voor meer info! Want to know more?

4 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 40 13 30
158 000 €

8800 Roeselare

Stadswoning met 2 slaapkamers en geïsoleerde zolder (extra kamers mogelijk) Gelijkvloers : inkom, leefruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer en koer met berging/wasplaats. Verdiep : 2 grote slaapkamers. Geïsoleerde zolder met vaste trap en mogelijkheid tot extra slaapkamers. Deze woning ligt in een rustig straatjes op een boogscheut van de Grote markt. Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 20 20

8800 Roeselare

298 126 € - 487 100 €

Kijk je uit naar een eigen nieuwbouwwoning? Hier koop je in volle vertrouwen en krijg je verrassend veel voor je budget. Woonbuurt De Vlieger in Roeselare kiest de vlucht vooruit en tilt je woondroom naar hogere sferen. Je vindt er open, gesloten en halfopen nieuwbouwwoningen met 2 verdiepingen, elk in een aparte hedendaagse stijl. De ruime BEN-woningen zijn opgetrokken uit rode en donkere gevelstenen en afgewerkt met elegant zwart schrijnwerk. De loten zijn te koop aan een vaste én zeer voordelige prijs, die verrassend veel vastgoed biedt voor je geld: grote en lichte leefruimtes, 3 tot 5 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers, en de meeste loten beschikken over een vaste trap naar de zolder (loten 28-33 hebben een zolderluik). Loten 32 en 33 beschikken over een garage, de overige loten hebben een autostaanplaats. Gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en duurzame stek in een groene en gezellige buurt, zijn in De Vlieger aan het juiste adres.Interesse of vragen? Meer info op matexi.be/devlieger of contacteer vrijblijvend onze sales consultant op ### Want to know more?

3 - 4 Bedroom(s) 1 - 2 Bathroom(s) 58 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 36 99 99
239 000 €

8800 Roeselare

Deze instapklare starterswoning werd in 2013 volledig gerenoveerd naar hedendaagse normen en comfort. Het eigendom is gelegen vlakbij het centrum van Roeselare. In de ruime omgeving bevinden zich diverse scholen, sportgelegenheden, winkels & lokale handelaars. Daarbovenop is er een vlotte verbinding richting Rumbeke.Op heden is de woonst als volgt ingedeeld, de benedenverdieping omvat een inkomhal met gerieflijke berging/wasplaats, lichtrijke woon- en eetkamer met zicht als toegang op de omheinde en kindvriendelijke zuidgerichte tuin, geïnstalleerde keuken en apart toilet. Op de eerste verdieping verleent de nachthal toegang aan een apart toilet, badkamer en slaapkamer. Wanneer u verdergaat, richting de tweede verdieping van deze instapklare woning treft u een aparte hal en twee ruime slaapkamers. Daarbovenop beschikt dit eigendom over centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, PVC-raamwerk, automatische zonwering, recent vernieuwde dakgoot, diverse aansluitingen ter hoogte van de tuin (water, elektriciteit en lichtpunt), kwalitatieve tegel, parket- en laminaatvloeren, zuidgerichte tuin, EPC-label B, .. Kortom een instapklare woning! Interessant opbrengsteigendom: nettorendement = +/- 3 %Ook wild geworden van deze thuis?Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

3 Bedroom(s) 123 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 97 09 90
255 000 €

8800 Roeselare

Zeer GOED ONDERHOUDEN woning met 3 slpks, garage en tuin met CHARMANT zonneterras op wandelafstand van alle faciliteiten te Roeselare!INDELING:Gelijkvloers:Inkomhal - ruime living met bureelhoek en zithoek - volledig gerenoveerde RECENTE keuken (o.a. met heteluchtoven, microgolfoven, gasfornuis, dampkap, dubbele spoelbak, frigo en vaatwasmachine) - afzonderlijk gastentoilet (met lavabo) - garage met bijhorende wasplaats (en automatische sectionale poort) - tuin met ZONNEterras en tuinhuis!Eerste verdieping:Ruime nachthal - recente badkamer (o.a. met lavabomeubel, toilet en douche) - dressing - 3 RUIME slaapkamers.Tweede verdieping:Ruime zolder.Opmerkingen:- Elektriciteit volledig GOEDgekeurd!- Waterverzachter aanwezig.- Vrij bij akte.- Asbestveilige woning!- LEDverlichting aanwezig!- Mogelijkheid tot huren van extra garage!- Elektrische zonnescreen aanwezig.- Telenet aanwezig.- Parkeerplaats voor de garage.- Op wandelafstand van school, station, winkels, supermarkt,..!Interessante woning met zeer veel TROEVEN! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse: ### - ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 81 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 70 01 02

In het rustige Oekene op een boogscheut van centrum Roeselare alsook centrum Izegem bouwt Hectaar deze landelijke, hedendaagse nieuwbouwwoning met oog voor energiezuinigheid. U kiest zelf de afwerkingsgraad van de woning volgens eigen smaak en budget via onze partnerleveranciers. (foto's referentie voorgaande projecten) E-peil 30 3 ruime slaapkamers met extra bergruimte: Zonnige tuin; Vloerverwarming in combinatie met lucht-water warmtepomp; Afwerking naar keuze! Neem gerust contact op bij verdere interesse! Want to know more?

3 Bedroom(s) 176 88 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

Hectaar bouwt 3 moderne nieuwbouwwoningen op een gunstige locatie te Roeselare, op een boogscheut van het centrum. De woningen genieten van zowel een private- als een deeltuin (een siergazon, bloemenweide, terras en speelveld voor kinderen). Geniet in alle rust van de troeven van deze woningen: E-peil 30; Aangesloten op het warmtenet; Gezellige tuin reeds volledig aangelegd; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Autostaanplaats, tuinberging en gemeenschappelijke fietsenberging inclusief. Contacteer ons gerust voor meer informatie! Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 70 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

Hectaar bouwt 3 moderne nieuwbouwwoningen op een gunstige locatie te Roeselare, op een boogscheut van het centrum. De woningen genieten van zowel een private- als een deeltuin (een siergazon, bloemenweide, terras en speelveld voor kinderen). Geniet in alle rust van de troeven van deze woningen: E-peil 30; Aangesloten op het warmtenet; Gezellige tuin reeds volledig aangelegd; Laminaat voorzien in slaapkamers en nachthal; Autostaanplaats, tuinberging en gemeenschappelijke fietsenberging inclusief. Contacteer ons gerust voor meer informatie! Want to know more?

3 Bedroom(s) 137 69 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

In de Gitsestraat te Roeselare bouwen we 4 landelijke nieuwbouwwoningen in een familiale buurt. Deze biedt de juiste balans tussen een goede bereikbaarheid – via de autosnelweg of met het openbaar vervoer – en een groene omgeving. De nabijheid van ziekenhuizen, scholen, winkels en heel wat recreatiemogelijkheden maken het een ideale woonplek voor jong en oud.Maak van deze woning je nieuwe thuis met een afwerking naar keuze bij onze leveranciers! E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Aangesloten op het warmtenet; 3 slaapkamers; Zuidgerichte tuin; Inpandige garage. Geef ons een seintje voor meer info! Want to know more?

3 Bedroom(s) 158 85 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

In de Gitsestraat te Roeselare bouwen we 4 landelijke nieuwbouwwoningen in een familiale buurt. Deze biedt de juiste balans tussen een goede bereikbaarheid – via de autosnelweg of met het openbaar vervoer – en een groene omgeving. De nabijheid van ziekenhuizen, scholen, winkels en heel wat recreatiemogelijkheden maken het een ideale woonplek voor jong en oud.Maak van deze woning je nieuwe thuis met een afwerking naar keuze bij onze leveranciers! E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Aangesloten op het warmtenet; 3 slaapkamers; Zuidgerichte tuin; Inpandige garage. Geef ons een seintje voor meer info! Want to know more?

3 Bedroom(s) 158 85 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

In de Gitsestraat te Roeselare bouwen we 4 landelijke nieuwbouwwoningen in een familiale buurt. Deze biedt de juiste balans tussen een goede bereikbaarheid – via de autosnelweg of met het openbaar vervoer – en een groene omgeving. De nabijheid van ziekenhuizen, scholen, winkels en heel wat recreatiemogelijkheden maken het een ideale woonplek voor jong en oud.Maak van deze woning je nieuwe thuis met een afwerking naar keuze bij onze leveranciers! E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Aangesloten op het warmtenet; 3 slaapkamers; Zuidgerichte tuin; Inpandige garage. Geef ons een seintje voor meer info! Want to know more?

3 Bedroom(s) 156 84 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

Op zoek naar een halfopen bebouwing in Roeselare? Ontdek de woningen die Hectaar binnenkort bouwt in de Gitsestraat. E-peil 30 (waardoor u 50% korting ontvangt gedurende 5 jaar op uw onroerende voorheffing); Lichtrijke leefruimte met open keuken; 3 ruime slaapkamers; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Aangesloten op het warmtenet; De woning werd volledig afgewerkt incl. laminaat, verlichting, tuinaanleg en schilderwerk. Geef ons een seintje voor meer info! Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 70 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

Hectaar bouwt 2 halfopen en 2 gesloten moderne nieuwbouwwoningen vlakbij het centrum van Roeselare (3km van de Grote Markt) en op slechts 2km van het station. In de nabije omgeving bevinden zich verschillende winkels zoals een bakkerij, slagerij, frituur en grootwarenhuizen. Verder zijn de woningen zijn energiezuinig en voorzien van een lichtrijke leefruimte met open, geïnstalleerde keuken, 2 bergingen, 3 slaapkamers en een ruime badkamer met bad, douche en dubbel lavabomeubel. Maak van deze woning je nieuwe thuis met een afwerking naar keuze bij onze leveranciers! (Foto's referentie eerder afgewerkt project) E-peil 30; Lichtrijke leefruimte met open keuken; 3 ruime slaapkamers; Inpandige garage of de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport; Wens je een afspraak om deze woningen te ontdekken? Contacteer ons! Want to know more?

3 Bedroom(s) 135 68 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 69 58 72

More info on properties for sale or for rent - Roeselare (8800) + Suburbs

**House for Sale in Roeselare / Roulers**

Discovering the perfect family home in Roeselare / Roulers offers a blend of comfort, convenience, and community. With a variety of homes available for sale, this municipality provides a diverse range of residential options, from charming closed type houses to more expansive open type homes, farms, and even castles, each nestled in a serene environment with an average of 5.8 rooms per dwelling. The houses are predominantly constructed around the classic year of 1961, offering a touch of historic elegance combined with modern living.

The real estate market in Roeselare / Roulers is buoyant and promising, with an average house price of €322,448, making it an attractive option for both first-time buyers and seasoned investors. Whether you are looking for a cozy semi-closed type house or something larger and more luxurious, the broad range in house types caters to a plethora of preferences and budgets. The most expensive house currently on the market is priced at €2,950,000, showcasing the upper tier of what Roeselare / Roulers has to offer.

Living in Roeselare / Roulers means being part of a vibrant community. The town is well-equipped with ample amenities including supermarkets, schools, and healthcare facilities. With easy access to major highways like A17/E403 and A19, and public transport options including several bus lines and nearby train stations, residents enjoy both the tranquility of suburban life and the convenience of connectivity to larger cities. The presence of numerous companies across various sectors also provides ample employment opportunities, enhancing the appeal of Roeselare / Roulers as a place to call home.

Show all Show less