Huis te koop - Roeselare

334 zoekertjes (1 - 20)
219 000 €

8800 Roeselare

KIJKDAG zaterdag 29 juni van 14u tot 16u, op afspraak! Welkom in de Stadenstraat 6, ideaal gelegen nabij het centrum van Roeselare doch in een rustige woonwijk. In de nabije omgeving zijn er scholen, winkels, supermarkten, openbaar vervoer en zoveel meer! U wordt verwelkomd in de inkom, de leefruimte is zeer ruime en heeft een zalig zicht op de groene tuin. Aansluitend is er een keuken voorzien van toestellen. Daarnaast is er op de gelijkvloers nog een garage, extra parkeerplaats is voorzien op de oprit. Op het verdiep zijn er vier volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer die u kunt inrichten naar uw wensen! Via de vaste trap kunt u zich begeven tot de zolder, deze kunt u inrichten als hobbykamer of twee extra slaapkamers. In de tuin is het gezellige vertoeven, de perfecte plaats voor een zomerse barbecue of een goed boek! Warm geworden van deze ruime woning? Aarzel niet en grijp uw kans om deze woning met uw eigen ogen te bekijken! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse! De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 242 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 67 24 74
389 000 €

8800 Roeselare

Instapklaar HERENHUIS (4-etage) met 3 slaapkamers en 2 terrassen (-1) Kelderverdiep (droog) met wasplaats, technische ruimte en berging. (0) Volledig geïnstalleerde open keuken met eetkamer + ingewerkte kasten en aansluiting op het inpandig terras en gastentoilet. (1) Lichtrijke woonkamer met bewandelbare lichtstraat en aansluiting op het 2 de terras. (2) 2 slaapkamers en badkamer met ligbad en dubbel wastafel. (3) Master Bedroom en badkamer met douche, dubbel wastafel en toilet. + Ruime 4-etage (152 m² woonopp.) + Duurzaam gerenoveerd + Instapklaar + A-locatie (centrum, station) + Geheel onderkelderd + Zeer lichtrijk + Ingewerkte maat kasten en bureau's + CV op gas over de hele woning Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 152 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 20 20
369 800 €

8800 Roeselare

Nieuw te bouwen woning Roeselare, Deze zuid-geörienteerde, nieuw te bouwen woning bevindt zich in een recent aangelegde verkaveling nabij het centrum van Roeselare. Dit betreft een doodlopende straat met vlotte verbinding naar de autosnelweg (Beveren en Roeselare haven). Deze woning wordt op de benedenverdieping voorzien van een comfortabele inkom met toiletruimte, ruime leefruimte met een aansluitende open keuken. De woning is bijzonder lichtrijk dankzij de achtergevel die bijna volledig uit glas bestaat. Aan de voorzijde van de woning is er eveneens een bergingdeur voorzien die eveneens uitgeeft in de keuken. Op de eerste verdieping is er een afzonderlijk toilet, een badkamer met een dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. Verder is de bovenverdieping uitgerust met 3 ruime slaapkamers.Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, uitgeruste maatkeuken, badkamer, oprit en terras, eiken behandelde trap, aluminium ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs - geen indexatie! Deze woning kan nog volledig op maat afgewerkt worden volgens de keuzes van de koper.Grondoppervlakte : 263 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Nieuwbouwwoning Roeselare, benieuwd naar meer info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
326 000 €

8800 Roeselare

Nieuwbouwwoning in Roeselare. Deze strakke nieuwbouwwoning wordt gebouwd in een nieuwe verkaveling nabij het centrum van Roeselare met privé oprit voor de deur! Deze woning betreft een nieuw te bouwen woning.De woning is voorzien van een mooie inkomhal met vestiaire mogelijkheid, toilet, grote leefruimte met een aansluitende open keuken. Palend aan de keuken is een zeer grote berging voorzien. Deze berging loopt door over de volledige diepte van de woning waardoor je nooit met tuinafval door de woning hoeft!Op de bovenverdieping wordt er een apart toilet voorzien, een uitgeruste badkamer met o.a. dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. De 3 grote slaapkamers worden standaard voorzien van laminaat. Kenmerken:- Oprit en terras inbegrepen- Vaste prijs, geen indexatie- Zonnepanelen- Regenwaterput van 10.000L met pomp in de put- Laminaat in de slaapkamers- Uitgeruste maatkeuken- Eiken, behandelde trap- Aluminium ramen en deuren- Plafondhoogte van 2m60Deze woning wordt volledig op maat afgewerkt volgens de keuzes van de koper. Grondoppervlakte : 196 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Benieuwd naar meer info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning ### - Nieuwbouwwoning Roeselare Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
453 000 €

8800 Roeselare

Nieuwbouwwoning Roeselare, Zeer mooie gelegen nieuw te bouwen half open woning in Beveren (Roeselare) op een oppervlakte van 530 m²Deze woning wordt gebouwd in een kleinschalige en rustige verkaveling van 18 loten. Deze verkaveling bevindt zich dichtbij het centrum van Beveren (Roeselare) en geniet van unieke landelijke verzichten.Op het gelijkvloers wordt de woning voorzien van een mooie inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend een open keuken. Aan deze keuken wordt een grote berging voorzien die eveneens bereikbaar is van de buitenzijde.Op de eerste verdieping worden er 3 slaapkamers voorzien. De grootste slaapkamer biedt ruimte voor een grote dressing met toegang tot de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een ligbad, douche en een dubbel lavabomeubel, daarnaast vinden we op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet. De woning biedt de mogelijkheid om nog een vaste trap naar de grote zolder te voorzien.Deze nieuw te bouwen woning wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put … De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Deels gelegen in woongebied, deels gelegen in agrarische gebied.Ontdek deze nieuwbouwwoning in Roeselare / BeverenGrondoppervlakte: 530 m² / E-peil : 30 / Prijzen excl. btw en registratiebelastingenVoor meer informatie of bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### – ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
431 000 €

8800 Roeselare

Roeselare / Beveren Nieuwbouwwoning, nieuw te bouwen landelijke woning in een nieuw aangelegde rustige verkaveling nabij het centrum van Beveren (Roeselare). De doodlopende (speel)straat, unieke architectuur van iedere woning alsook de landelijke omgeving maakt dat het hier zeer leuk wonen wordt. De woning heeft een op en top zuidelijke oriëntatie en beschikt over een grote leefruimte met aansluitend een open keuken. De uitgeruste maatkeuken met inbouwtoestellen en composiet werkblad zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Palend aan de keuken vinden we de ruime berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een volledig uitgeruste badkamer (bad, douche en dubbel lavabo-meubel). Aansluitend aan de masterbedroom wordt de ruimte voor een dressing voorzien. Deze woning biedt de mogelijkheid om een vaste trap naar de zolder te voorzien die eventueel verder kan afgewerkt worden als slaapkamer of speelzolder. Standaard wordt deze woning voorzien van vloerverwarming op de beneden en bovenverdieping, aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht). Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, volledig uitgeruste keuken met natuurstenen werkblad, badkamer (met bad, douche en dubbel lavabomeubel), oprit en terras, eiken trap, alu ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs - geen indexatie! Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. De afwerking gebeurt op maat van de klant.Grondoppervlakte: 344 m²Vermelde prijs is excl. btw en registratiebelastingen.Benieuwd naar verdere info, contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning/appartement ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
798 000 €

8800 Roeselare

Nieuw te bouwen woning Roeselare, Beveren. Deze exclusieve nieuw te bouwen woning wordt gebouwd in een kleinschalige verkaveling van 18 loten. Deze verkaveling bevindt zich dichtbij het centrum van Beveren (Roeselare), op een grondoppervlakte van 1359 m². De woning heeft een perfecte oriëntatie en geniet van landelijke verzichten.Op het gelijkvloers wordt de woning voorzien van een ruime inkomhal met vide, een gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend een bureauruimte. De open keuken sluit aan bij de eetplaats, palend aan de keuken wordt een grote berging voorzien die eveneens bereikbaar is van buitenaf. Kenmerkend aan de benedenverdieping zijn de vele en grote glaspartijen.Op de eerste verdieping worden er 4 slaapkamers voorzien. De grootste slaapkamer biedt ruimte voor een grote dressing die toegang geeft tot de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een ligbad, douche en een dubbel lavabomeubel, daarnaast vinden we op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet.Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put ... De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Deels gelegen in woongebied, deels gelegen in agrarische gebied.Grondoppervlakte : 1359 m² / E-peil : 30 / Prijzen excl. btw en registratiebelastingenOntdek deze nieuwbouwwoning in Roeselare, BeverenVoor meer informatie of bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### - ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
769 000 €

8800 Roeselare

Deze landelijke villa wordt gebouwd in Beveren (deelgemeente Roeselare) in een rustige, nieuw aangelegde verkaveling. Achteraan de woning is er een prachtig landelijk verzicht. De woning wordt voorzien voorzien van een mooie inkomhal met een gastentoilet, een comfortabele bureauruimte (open tot in de nok) met aanpalend een gezellige leefruimte met veel lichtinval dankzij de zuid-west oriëntatie ervan. De open keuken met eetgedeelte geeft uit op de achterliggende landbouwgrond en wordt volledig op maat gemaakt. De keuken wordt voorzien van alle inbouwtoestellen met een natuurstenen werkblad. Verder is er aansluitend aan deze keuken een grote berging met een aparte buitendeur voorzien.Op de bovenverdieping is er een afzonderlijk toilet, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing met een directe toegang tot de badkamer (vanuit de slaapkamer). Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel. Deze woning biedt de mogelijkheid om nog een vaste trap naar de zolder te plaatsen.Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put ... De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Interieurfoto's zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning. Voor meer informatie over deze nieuwbouwwoning in Roeselare of voor een bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer ### - ### : 1358 m² / Prijzen excl. btw en registratiebelastingen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
395 000 €

8800 Roeselare

Ruime Halfopen Woning met Prachtige Tuin - Reigerstraat 63, RoeselareWelkom in deze prachtige halfopen woning.Deze ruime woning biedt een perfecte balans tussen comfortabel wonen en genieten van de buitenruimte.Bij binnenkomst valt meteen de lichtrijke, ruime inkomhal op.Die geeft toegang tot de leefruimte, waar natuurlijk licht een warme sfeer creëert voor gezellige avonden met familie en vrienden.De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinnen.De vernieuwde badkamer is voorzien van een dubbel meubel en een ruime douche.Een apart bureau biedt de mogelijkheid om in alle rust te werken of te studeren.De keuken is volledig uitgerust en grenst aan de bergplaats en wasplaats, wat zorgt voor praktisch gemak in het dagelijkse leven.Via de keuken/leefruimte heeft u toegang tot het zonnige terras, waar u kunt genieten van de prachtig aangelegde tuin en de pergola met schuifdak, screens en verlichting.De woning biedt ook een tuinberging voor extra opslagruimte.Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere wagens : ruime oprit, garage + extra oprit met twee carports.De ligging van de woning is ideaal, met scholen, winkels en openbaar vervoer op korte afstand.Grondoppervlakte : 910 m²Woonoppervlakte : 187 m²EPC : 228 kWh/m² ( C - Label )Centrale verwarming met hoogrendementsketel, dubbel beglazing met rolluiken.Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning!Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen : ### of ### 11We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw nieuwe thuis! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 187 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 21 11 11

8800 Roeselare

298 126 € - 487 100 €

Kijk je uit naar een eigen nieuwbouwwoning? Hier koop je in volle vertrouwen en krijg je verrassend veel voor je budget. Woonbuurt De Vlieger in Roeselare kiest de vlucht vooruit en tilt je woondroom naar hogere sferen. Je vindt er open, gesloten en halfopen nieuwbouwwoningen met 2 verdiepingen, elk in een aparte hedendaagse stijl. De ruime BEN-woningen zijn opgetrokken uit rode en donkere gevelstenen en afgewerkt met elegant zwart schrijnwerk. De loten zijn te koop aan een vaste én zeer voordelige prijs, die verrassend veel vastgoed biedt voor je geld: grote en lichte leefruimtes, 3 tot 5 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers, en de meeste loten beschikken over een vaste trap naar de zolder (loten 28-33 hebben een zolderluik). Loten 32 en 33 beschikken over een garage, de overige loten hebben een autostaanplaats. Gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en duurzame stek in een groene en gezellige buurt, zijn in De Vlieger aan het juiste adres.Interesse of vragen? Meer info op matexi.be/devlieger of contacteer vrijblijvend onze sales consultant op ### Meer weten?

3 - 4 Slaapkamer(s) 1 - 2 Badkamer(s) 58 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 36 99 99
259 000 €

8800 Roeselare

Nabij het centrum van Roeselare bevindt zich deze ruime, instapklare gezinswoning. Scholen, winkelcentra, openbaar vervoer,.. bevinden zich allen op een steenworp van de woning. De praktische indeling van de woning is als volgt: bij het betreden van de woning komt u in een karakteristieke inkomhal terecht die uitgeeft op de gezellige woonkamer met gashaard en lichtrijke uitbouw met zicht op de grote tuin. Aansluitend is er de keuken die voorzien is van alle comfort (vaatwasmachine, dampkap, elektrische kookplaats, microgolfoven en oven). Verder is er op het gelijkvloers nog een apart toilet en een ruime (was)berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers (2 ruime en 1 kleine) en een badkamer met ligbad. Er wordt elektrisch alsook via gasradiatoren verwarmd. Het dak is geïsoleerd en de volledige woning beschikt over dubbele beglazing met PVC raamwerk en manuele rolluiken. Er is een simulatie gemaakt die met kleine ingrepen ervoor kan zorgen dat EPC C of B gehaald wordt, voor meer vragen hieromtrent kan u ons steeds bereiken. Bent u op zoek naar een instapklare, praktische en klassevolle woning? Aarzel dan niet om een bezoek in te plannen! Troeven *3-4 slaapkamers *Ruime woning *Nabij het centrum van Roeselare *Woning met karaktervolle elementen 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: In aanvraag 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 160 246 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 47 47 46
499 000 €

8800 Roeselare

Herenwoning in hartje Roeselare te koop - voorheen sterrenrestaurant Boury - dus uiterst geschikt voor startend restauranthouder : alles is voorhanden : compleet ingerichte keuken en ook de restaurantruimte en inkom zijn nog hip ... kortom een unieke kans voor iemand die onmiddellijk zijn eigen restaurant wil uitbaten en wie weet ook een eerste of tweede ster kan verovereren !!! Los daarvan is deze woning ook uiterst geschikt om er een kantoor in onder te brengen of voor een praktijk - ook om er te wonen kan dit , mits enkele aanpassingen, sowieso op de verdieping heb je een volledig ingericht appartement. Handelsruimte Inkomhal met sanitair blok, lichtrijke zaal (plaats voor 44 pers.) met lichtstraat en open haard, airco. Ingerichte keuken (warme en koude keuken) met koelcel, wasplaats en wijnkelder. Uitweg achteraan (mog. tot bijkopen aansluitende garage). Duplex appartement Inkomhal met kleedkamer, apart toilet. Woonkamer met parket en aansluitend zonneterras. Ingewerkte keuken. Eerste grote slaapkamer met dressing, badkamer (bad, lavabo en inloopdouche. Op de verdieping: bureelruimte, 2 slaapkamers en bergzolder. Troeven? + Instapklaar; + +- 10jr geleden vernieuwd; + Centrale ligging; + Diverse mogelijkheden. EPC 127 kWh/m² UC1824279 Gvg – Wg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 332 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 19 01 00
315 000 €

8800 Roeselare

Nabij het centrum van Roeselare bevindt zich deze gerenoveerde woning. Zo liggen scholen, openbaar vervoer, winkels, ... allen in de nabije omgeving van de woning. De indeling is als volgt: Bij het betreden van de woning komt u in de inkomhal met gastentoilet terecht. Deze geeft uit op de ruime leefruimte. Het betreft één open ruimte met hierin de woonkamer en keuken. De woonkamer beschikt over een gashaard en zicht op de tuin. De keuken is op zijn beurt voorzien van alle comfort. Via de keuken is de wasruimte/berging bereikbaar. De woning is ook voorzien van een praktische kelder. Op de eerste verdieping zijn er de nachthal, 2 grote slaapkamers, de badkamer met ligbad en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er de tweede nachthal, tweede badkamer met douche en de derde slaapkamer met unieke raampartijen. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas en is volledig voorzien van dubbele beglazing. Zowel het plat dak als het hellende dak van de woning zijn geïsoleerd. Tevens is er ook parkeermogelijkheid bij de woning voorzien. Bent u op zoek naar een instapklare, praktische en klassevolle woning? Aarzel dan niet om een bezoek in te plannen! Troeven *Nabij centrum Roeselare *Vlot bereikbaar *Gerenoveerd *3 slaapkamers 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport:Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied:neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 157 237 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 47 47 46
369 000 €

8800 Roeselare

In Roeselare bevindt zich deze recente nieuwbouwwoning (2020) in de nabije omgeving zijn lokale handelaars, supermarkten en scholen aanwezig. Bij binnenkomst kom je meteen terecht in de ruime inkomhal met gastentoilet. Via de inkomhal komen we in de lichtrijke woonkamer terecht met aansluitend een zeer praktische bureauplaats, zo zit u toch dichtbij uw gezin maar ligt alles mooi aan de kant. Omwille van de grote raampartijen heeft de living zicht op de tuin. De open keuken is volledig geïnstalleerd met directe toegang tot de praktische bergruimte. Op de eerste verdieping vinden we de 3 slaapkamers terug en badkamer. Badkamer beschikt over dubbele lavabo, bad, douche en toilet. Ten slotte hebben we nog de ruime zolder. Op het prachtige terras kan u heerlijk genieten van het zonnetje. Deze woning beschikt over zonnepanelen, regenwaterput van 10.000 L, centrale verwarming op aardgas, zeer gunstige EPC: label A, 3 jaar bewoond. Troeven *3 slaapkamers *Gunstig EPC: label A *Volledig instapklaar *Regenwaterput: 10.000L *Onder registratierechten 1) Stedenbouwkundige bestemming Ag: Agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstroming Gebouwenscore of G-score: A: Geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 256 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 47 47 46
325 000 €

8800 Oekene

Kloeke, te renoveren alleenstaande woning met loods op 972 m² Ben jij op zoek naar een alleenstaande woning die je volledig naar je eigen smaak kan renoveren? Of ben je een grote liefhebber van een woning met loods/werkplaats? Awel, dan is dit een kanshebber. In onderstaande wordt de indeling toegelicht alsook enkele troeven. INDELING VAN DE WONING Gelijkvloerse verdieping bestaat uit inkomhal (9 m²) met gastentoilet (1,5 m²), lichtrijke woon- en eetkamer (36 m²) met houtkachel, keuken (13 m²), badkamer (5 m²) met bad en enkelvoudige wastafel. Vlakbij de keuken is er ook nog een kelder van 17 m². 1ste verdieping beschikt over een nachthal (12 m²), 3 slaapkamers (19 - 16 - 13 m²) en een extra ruimte die kan dienen als badkamer/berging/slaapkamer (7 m²). 2de verdieping: zolder (35 m²) te bereiken via uitschuifbare trap (hoogte: 1,6 m²).INDELING VAN DE LOODS De loods is voorzien van een open ruimte van 73 m². Hoogte van de poort: 3 meter. Er zijn nog twee achterliggende ruimtes van 8 m² en 16 m² met een verdiep (12 m²). KENMERKEN + Westgerichte tuin + Betonnen gewelven, regenwaterput, CV op aardgas, stadswater, ... + ...Bekijk ook de video: ### je meer informatie of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ### of mail ### Meer weten?

169
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 43 78 21
398 000 €

8800 Roeselare

Dit uniek gelegen stuk bouwgrond (op heden bebouwd met een bungalow-type woning) is gelegen op een perceel van 1000 m² in een rustige straat aan het provinciaal domein Sterrebos en is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing. Het perceel is ca. 20 m breed en ca. 50 m diep. Vlotte bereikbaarheid door de onmiddellijke nabijheid van de Rijksweg (N36). De bouwvoorschriften werden opgevraagd bij de Stad Roeselare. Er zijn geen specifieke bouwvoorschriften van toepassing. Mogelijkheid tot afbraak en heropbouw à 6% BTW! Mogelijkheid tot aankoop van de grond à 3% registratierechten (indien voldaan aan de voorwaarden - gezien op heden bebouwd). Troeven: vlotte bereikbaarheid, exclusieve ligging en ruim perceel. Benieuwd? Stijn en Margot organiseren voor deze bouwgrond de bezoeken ter plaatse en kunnen verdere informatie bezorgen, mits het maken van een afspraak via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 143
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
435 000 €

8800 Roeselare

Deze ruime bel-etage bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met vestiaire en toilet, een garage en ruime wasplaats. Centraal in de woning hebben we een mooie trappenhal, die volledig door loopt tot de 2de verdieping en licht krijgt via een authentieke lichtkoepel. Op de eerste verdieping vinden we de woonkamer en de keuken. De keuken werd volledig vernieuwd in 2019 en is in perfecte staat. Aansluitend aan de keuken is er een groot overdekt terras.Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers, een dressing en een zeer verzorgde badkamer.De volledige woning werd zeer recent geschilderd en is perfect onderhouden en instapklaar. De verwarming gebeurt op gas, met een zuinige cv-ketel en radiatoren. Het dak is voorzien van de nodige isolatie en de ramen werden vernieuwd in 2011 en hebben allemaal dubbel glas. De woning beschikt ook nog over een zonneboiler. Het EPC ligt desondanks nog ietsje hoger (323 kWh/m²), dit komt vooral door de bewuste keuze om de authentieke lichtkoepel, garagepoort en voordeur te behouden.Het perceel is 227m² groot en heeft een oprit voor de garage en een privatieve zuidgerichte achtertuin.De woning heeft een centrale ligging op minder dan één kilometer van de grote markt van Roeselare en de winkelstraten. Er is een lagere school en een grootwarenhuis op wandelafstand. Er is ook een uitstekende bereikbaarheid, met een zeer vlotte verbinding naar de rijksweg en de E403.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek aan de woning. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 259 103 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 14 00
299 000 €

8800 Roeselare

Situering:Aan de rand van Roeselare centrum, vlakbij Sportoase, scholen, winkels en openbaar vervoer.De woning:Verrassend ruime woning op een perceel van 450m²: via de inkomhal met gastentoilet kom je in de ruime living met zithoek en eetkamer. Tijdens de winter kan je genieten bij de inbouwhaard. Aansluitend is er de keuken, die uitgeeft op de tuin. Handig is de verbinding met de garage/wasberging.Verder is er de badkamer met inloopdouche.Boven zijn er 4 slaapkamers, toilet en een extra kamer/dressing/berging, van waaruit een vaste trap kan worden geïnstalleerd naar de ruime zolder: hier kunnen extra kamers worden gecreëerd.Genieten van groen en zon kan je in de gezellige grote tuin. Een bijzonder bijgebouwtje met 2 verdiepingen op het eind van de tuin spreekt tot de verbeelding: wordt dit je mancave, tuinkamer of extra speelruimte voor de kids...?Pluspunten:- Interessante ligging- Degelijke constructie- Zuidgerichte tuin- Nieuw: platte daken vernieuwd, nieuwe condensatieketelBenieuwd ? Boek je bezoek via ### . Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 62 65 01
475 000 €

8800 Rumbeke

In de ### in Rumbeke stellen we jou graag deze te renoveren villa vlakbij het Sterrenbos voor. Ruimte, licht en bouw-degelijkheid zijn de troeven bij uitstek. Een perfecte tuinaansluiting over gans de breedte van de leefruimtes en zuidgericht er bovenop. Verder zijn er 2 gelijkvloerse slaapkamers, 2 op de verdieping en een grote zolder die verder potentieel biedt. HOMERUN: Op zaterdag 6 juli ben je van harte welkom op de Homerun van deze woning. Via ### kan je een afspraak inplannen. Eveneens via de website verneem je veel meer, zoals een uitgebreide omschrijving, foto's, 360° rondgang, documenten, ... KICK-OFF PRIJS: De vermelde prijs is een Kick-Off Prijs waarop een eenmalig bod kan uitgebracht worden (zowel boven als onder de Kick-Off Prijs). Dankzij het kwaliteitslabel van Henry Houser ben je zeker dat de biedingen correct verlopen zonder dat er een opbodspel gehouden wordt! Over de transparante procedure is alles te lezen op de website van de woning. EXTRA BEZOEK: Mocht je op zaterdag 6 juli niet vrij zijn, geef dan gerust een belletje om een afspraak in te plannen op een ander moment. En wees gerust ... iedereen, van de eerste tot de laatste bezoeker, heeft evenveel kans om een eenmalig bod uit te brengen!Groeten, Hilde van Henry Houser - ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 301 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 56 90 87
310 000 €

8800 Roeselare

In een rustige woonwijk te Rumbeke (Roeselare), huisvest deze energiezuinige woning. Deze is gebouwd in 2010, beschikt over zonnepanelen en is zeer vlot bereikbaar. De woning is op het gelijkvloers ingedeeld in een inkomhal, gastentoilet, lichtrijke woon -en eetkamer, een volledig geïnstalleerde keuken vernieuwd in 2022 (elektrische oven, dampkap, kookplaat, spoelbak, vaatwas) en berging/garage. Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer (ingericht met wastafel, douche, toilet en ligbad). Daarbovenop geeft de eerste verdieping toegang tot de ruime zolder met mogelijkheden. Verder geniet deze eigendom van een aangelegd terras en omheinde tuin. Mede is deze recente woning voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas en een regenwaterput (10.000 l). Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek! Troeven *Rustige woonwijk *Vlotte bereikbaarheid *Instapklaar *Energiezuinig *Regenwaterput (10.000l) 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, niet conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 118 158 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 47 47 46

Huis te koop in Roeselare

Roeselare, een charmante gemeente in West-Vlaanderen, biedt een breed scala aan woonmogelijkheden voor diegenen die op zoek zijn naar een huis. Met 366 huizen momenteel te koop, variëren de prijzen van €90.000 tot wel €2.950.000, waardoor zowel budgetvriendelijke opties als luxueuzere eigendommen beschikbaar zijn. De gemiddelde prijs voor een huis in Roeselare bedraagt ongeveer €322.448, wat een goede indicatie geeft van wat men kan verwachten bij het investeren in vastgoed in deze regio.

De huizen in Roeselare zijn meestal gebouwd rond 1961, wat betekent dat er veel panden zijn met karakter en geschiedenis, maar ook met recentere bouwjaren die moderne voorzieningen bieden. Qua types woningen vindt men in Roeselare een divers aanbod: van gesloten bebouwing en halfopen bebouwing tot open bebouwingen zoals boerderijen of zelfs kastelen. Deze variëteit maakt het mogelijk voor kopers om een woning te vinden die past bij hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Roeselare is niet alleen aantrekkelijk vanwege zijn vastgoedaanbod, maar ook door de uitstekende voorzieningen. De stad heeft toegang tot belangrijke verkeersaders zoals de A17/E403 en de A19, wat pendelen naar grotere steden als Brugge en Kortrijk gemakkelijk maakt. Daarnaast zijn er voldoende lokale voorzieningen zoals scholen, winkels, en gezondheidsdiensten die de levenskwaliteit voor haar bewoners verhogen. Deze combinatie van betaalbaarheid, diversiteit en kwaliteit van leven maakt Roeselare een aantrekkelijke optie voor potentiële huizenkopers.

Toon alles Toon minder