Chalet for sale - Zellik

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Zellik (1731).

185 000 €

3078 Everberg

Nice chalet in Meerbeek with sunny garden! Features: Comfortable living space: lounge and dining area Kitchen Large bedroom Bathroom with WC Storage space Garden house EPC label: F (Renovation works required for minimum label D within 5 years) Ample driveway: Suitable for 3 cars South-facing garden Interested? Don't hesitate to schedule a viewing and discover the possibilities of this charming property in Meerbeek! Want to know more?

1 Bedroom(s) 73 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 2 759 96 53
Chalet for sale Berlare (RBM82625)
175 000 €

9290 Berlare

Vaste woonwagen uit 2017, met domicilie mogelijk, 2 slaapkamers, oprit, extra blokhut op 263m² grond. (2 loten samen) Met zijn topligging (op +-100m. van het Donkmeer) is deze chalet een absolute topper in zijn soort! Permanente bewoning is hier toegestaan, waardoor er tal van mogelijkheden zijn. Betreft zowel huisnummers 19 als 21. Indeling: Een leefruimte met open keuken, de keuken is uitgerust met kookplaat, dampkap, oven en verlichting. De nachthal geeft uit op de badkamer met toilet, lavabomeubel en douche en 2 slaapkamers (1 grote en 1 kleinere waarvan de grote slaapkamer ook voorzien is van ingemaakte kasten). Comfort: EPC is 336 (D), (geen renovatieplicht), centrale verwarming via propaangas, en HR-ketel, overal verlichting voor gezellige sfeer, volledig geisoleerd, nieuw tuinhuisje, dubbel lot, (dus eventueel een 2e chalet in de toekomst is mogelijk), topligging, via poortje op einde van de weg stap je in no-time naar het donkmeer. Meer info of een bezoekje? Contacteer Jeannico voor meer info op: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 50 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Chalet for sale Blaasveld (RBJ83918)
120 000 €

2830 Blaasveld

Vakantiehuis met vijver in timesharing te Heindonk Deze verborgen parel is gelegen op een perceel van ca. 5.000 m² en bevindt zich midden in de natuur. Er is een grote tuin mét vijver die zuid georiënteerd is. De eigenaars verkopen hun aandeel (1/3) van de eigendom, deze is aangekocht in onverdeeldheid met 2 andere koppels. Het gaat om een concept van timesharing waarbij ieder koppel beschikt over 1/3de van de tijd, m.a.w. 17 weekends per jaar. Er wordt gewerkt met een gemeenschappelijke agenda die vrij wordt ingevuld, de kosten worden door de 3 eigenaars gedeeld. De chalet is structureel vernieuwd, denk hierbij aan een nieuw dak, dubbele (HR) beglazing, vloer, water en elektriciteit die conform AREI is. Er is een glazen wand geplaatst over de volledige breedte van de vakantiewoning waardoor de lichtinval optimaal is. Het is een volledig voorziene chalet met een ingerichte keuken (o.a. inductie kookplaat), badkamer met vernieuwde douche, toilet, zithoek met kachel en een eettafel. Twee deuren (die volledig open gezet kunnen worden) waardoor je rechtstreeks op het terrasdek uitkomt. Ideale plek om volledig tot rust te komen met vrienden/familie, ook ideaal als trouw locatie. Ideale ligging, vlakbij invalswegen (A12, E19,..) Antwerpen-Brussel. Want to know more?

1 Bedroom(s) 97 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 33 14 14