To parcel out site for sale - Bavegem

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bavegem (9520).

To parcel out site for sale Erpe-Mere (RBI78412)
719 000 €

9420 Erpe-Mere

Projectgrond TE KOOP te Bambrugge. Omgeven in een GROENE OMGEVING aan de achterzijde en toch vlakbij 2 belangrijke invalswegen (Brussel – Gent) Bestaande uit momenteel een bestaande woning op terrein met bijgebouwen. 6% BTW mogelijk (afbraak en heropbouw) Diepte perceel ca. 60m en Breedte ca. 50m. De totale oppervlakte bedraagt 3.440m2 Verkavelingsmogelijkheden( 4-5 woningen) Voor meer info & een bezoek contacteer: Roxanne ### of ### Want to know more?

3440
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Merelbeke (RBI70531)
1 200 000 €

9820 Merelbeke

Polyvalent handelspand - met woonst + parking - energiezuinig, A-label , zonnepanelen - op toplocatie Momenteel ingericht als stijlvol restaurant - open keuken - vergaderzalen - terras 100 couverts - binnen 90 couverts - trouw cliënteel Overname aandelen vennootschap is bespreekbaar. Bijkomende foto's van alle ruimtes en appartement + studio, stedenbouwkundige info, kadaster, cijfers, ... zijn beschikbaar op aanvraag (discretie verzekerd) Bel Pieter Cardoen op ### of mail ### Want to know more?

788 44 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Herzele (RBI24882)
139 000 €

9550 Herzele

Deze uiterst rustig gelegen bouwgrond bevindt zich in het idyllische Herzele en heeft een totale oppervlakte van 4 are 96 ca. De ligging met een perfecte zuidwestelijke oriëntatie garandeert niet alleen overvloedig zonlicht, maar ook betoverende zonsondergangen recht vanuit uw toekomstige woning. Met een perceelsdiepte van ongeveer 74 meter, is er voldoende ruimte voor een weelderige tuin en diverse buitenactiviteiten. Mits bijstelling van de verkavelingsvoorschriften, zou een meergezinswoning van 2 entiteiten mogelijk zijn. Voor verdere stedenbouwkundige voorschriften, aarzel zeker niet ons te contacteren: ### of ### . Want to know more?

496
contact
details
Email
Call
895 000 €

9800 Deinze

Deze projectgrond is een echte opportuniteit, gelegen in het centrum van Deinze, vlakbij openbaar vervoer en de belangrijkste invalswegen. Met een totale perceeloppervlakte van 538m² en een bewoonbare oppervlakte van 825m² leent dit goed zich voor meerdere diverse invullingen. Momenteel is deze eigendom opgesplitst in 3 appartementen en een handelsruimte met woonst en garage. Kadastraal is dit echter opgesplitst in een appartementsgebouw met 5 units en een handelsruimte met woonst, waardoor er meerdere pistes mogelijk zijn qua opsplitsing. Extra troef aan deze projectgrond is de bereikbaarheid via zowel voor-als achterzijde van het pand. Heeft u interesse? Contacteer ons dan snel via ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
325 000 €

9280 Lebbeke

Ruime Woning met Talloze Mogelijkheden in Wieze. Bent u op zoek naar de perfecte woning om uw dromen waar te maken? Deze prachtige woning, gelegen op een uitgestrekt perceel van 15 are 78 ca in het schilderachtige Wieze, biedt talloze mogelijkheden voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en de vrijheid om een unieke leefomgeving te creëren. Deze woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen of iedereen die extra ruimte wil voor gasten of als kantoorruimte. De keuken is het hart van elk huis, en deze woning biedt een ruime keuken met vlotte toegang naar de leefruimte. Deze ruime leefruimte maken deze woning tot een warme en uitnodigende plek om thuis te komen. Of u nu veel spullen heeft of gewoon van georganiseerde ruimtes houdt, deze woning biedt voldoende opbergruimte voor al uw behoeften. Met een beetje creativiteit en aandacht voor detail kunt u deze woning omtoveren tot een parel van een woning. De ruimte biedt eindeloze mogelijkheden om aan uw persoonlijke smaak en behoeften aan te passen. Het royale terrein waarop deze woning is gelegen, komt in aanmerking voor verkaveling. Dit biedt een kans voor investeerders of iedereen die graag een nieuw project wil starten. Wieze staat bekend om zijn rustige en charmante sfeer, en deze woning weerspiegelt die levensstijl perfect. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de schoonheid van het platteland. Mis deze kans niet om uw droomwoning te creëren in Wieze. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Uw toekomstige droomhuis wacht op u! Een bezoek of meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Lebbeke (RBI93881)
2 500 000 €

9280 Lebbeke

Découvrez cette opportunité unique de posséder deux immeubles d’appartements, un complexe de garage avec 16 boîtes et un terrain de projet polyvalent, le tout dans un emplacement stratégique près de la gare de Lebbeke. L’emplacement de ce projet est absolument fantastique, juste à côté de la gare. Cela le rend idéal pour les navetteurs et les personnes qui aiment utiliser les transports en commun. De plus, la proximité de la gare offre également d’excellentes possibilités de location pour les futurs locataires. Les immeubles d’appartements nº 145 et 147 sont entièrement loués, ce qui assure un flux de revenus stable. No. 147 est équipé d’un ascenseur et chauffage central au gaz. No. 145 est équipé de chauffage central au mazout Terrain de projet d’une superficie de 385 m² avec des possibilités de développements futurs. Attrayant pour les investisseurs avec vision. En plus du parking public de la gare, il y a aussi 16 boîtes de garage disponibles pour les résidents des appartements. N’hésitez pas à contacter Jordi. Il est prêt à vous fournir tous les détails et un dossier complet. ### Want to know more?

1503
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Sint-Katherina-Lombeek (RBG14040)
370 000 €

1742 Sint-Katherina-Lombeek

UITSTEKEND GELEGEN INVESTERINGSGROND! In de Bosstraat biedt LEEMANS IMMOBILIËN u deze projectgrond aan op een terreinoppervlakte van 14are 88ca. De bestaande woning kan gerenoveerd worden of na afbraak en het bekomen van een verkavelingsvergunning zijn er mogelijks 3 kavels te ontwikkelen. Het terrein is gelegen in woongebied met landelijk karakter. MEER INFORMATIE TE VERKRIJGEN OP KANTOOR. Bezoeken op afspraak. Want to know more?

1488 74 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Brakel (RBI46359)
220 000 €

9660 Brakel

Lot 2 voor een open bebouwing met een totale oppervlakte van ong. 9 are Perceelbreedte van 15,62 m , perceeldiepte 50 m Er is geen bouwverplichting. Geen voorkooprecht van toepassing Geen beschermd onroerend erfgoed Het onroerend goed is niet opgenomen in een vastgestelde inventaris. Verkaveling aangevraagd voor 2 open bebouwingen op dit project. Interesse in dit project? Contacteer Pieter op ### of ### voor meer info (kadaster, stedenbouwkundige voorschriften, ...) Want to know more?

3700
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Brakel (RBI46358)
205 000 €

9660 Brakel

Lot 2 voor een open bebouwing met een totale oppervlakte van ong. 9 are Perceelbreedte van 15,62 m , perceeldiepte 50 m Er is geen bouwverplichting. Geen voorkooprecht van toepassing Geen beschermd onroerend erfgoed Het onroerend goed is niet opgenomen in een vastgestelde inventaris. Verkaveling aangevraagd voor 2 open bebouwingen op dit project. Interesse in dit project? Contacteer Pieter op ### of ### voor meer info (kadaster, stedenbouwkundige voorschriften, ...) Want to know more?

910
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Brakel (RBI46357)
230 000 €

9660 Brakel

Lot 1 met een totale oppervlakte van ong. 40 are Deels bouwgrond met achterliggend stuk tuin/weiland/bos Perceelbreedte van 32 m , perceeldiepte 146m Er is geen bouwverplichting. Geen voorkooprecht van toepassing Geen beschermd onroerend erfgoed Het onroerend goed is niet opgenomen in een vastgestelde inventaris. Verkaveling aangevraagd voor 2 bebouwingen op dit project. Interesse in dit project? Contacteer Pieter op ### of ### voor meer info (kadaster, stedenbouwkundige voorschriften, ...) Want to know more?

4000
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Brakel (RBI46356)
215 000 €

9660 Brakel

Lot 1 met een totale oppervlakte van ong.12 are Perceelbreedte van 32 m , perceeldiepte 50 m Er is geen bouwverplichting. Geen voorkooprecht van toepassing Geen beschermd onroerend erfgoed Het onroerend goed is niet opgenomen in een vastgestelde inventaris. Verkaveling aangevraagd voor 2 bebouwingen op dit project. Interesse in dit project? Contacteer Pieter op ### of ### voor meer info (kadaster, stedenbouwkundige voorschriften, ...) Want to know more?

1200
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Ninove (RBI46247)
499 000 €

9400 Ninove

Ideaal gelegen langs de N28, expresweg Ninove-Aalst, vlakbij de Brusselsesteenweg te Meerbeke (Ninove) vinden we deze unieke projectgrond gelegen in blauwe zone (= zone voor gemeenschapsvoorzieningen en openbare nutsvoorzieningen) terug. Deze kan dienen voor diverse doeleinden en is toegankelijk via Kwadestraat-Noord. Voor bijkomende inlichtingen en vrijblijvende bespreking van de mogelijkheden van deze grond gelieve te mailen naar ### of een afspraak te maken via het nummer ### De aanduidingen op de plannen en luchtbeelden zijn indicatief. P-score: C & B; G-score: onbekend Want to know more?

3177
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Ninove (RBI23317)
297 000 €

9400 Ninove

Deze uitzonderlijk ruime bouwgrond in het landelijke Pollare (Ninove) heeft een totale oppervlakte van 32are 13ca en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Herverkaveling naar 2 loten voor HOB behoort eventueel tot de mogelijkheden (dit dient verder afgestemd te worden met de Stad Ninove). Het perceel heeft zowel vooraan als achteraan een uniek groen zicht over landschappelijk waardevol agrarisch gebied. De grond zelf is deels gelegen in woongebied met landelijk karakter en deels in landschappelijk waardevol agrarisch gebied. De tuin is Zuid-Oost georiënteerd! Goed gelegen op slechts 2km van centrum Ninove en Ninia-Shoppingcenter, station, diverse winkels & scholen. De bouwdiepte binnen de huidige verkaveling bedraagt op het gelijkvloers 18,50m, bouwbreedte 14,40m, afzonderlijke garage toegelaten van max 40 m². Herverkaveling naar 2 loten voor HOB behoort eventueel tot de mogelijkheden. Meer informatie en stedenbouwkundige voorschriften te verkrijgen via ons kantoor. Benieuwd naar meer? Neem vrijblijvend contact op via ### of ### Want to know more?

3213
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Erembodegem (RBH60555)
350 000 €

9320 Erembodegem

Projectgrond van +-8are op strategische ligging te Erembodegem centrum ! Deze projectgrond is gelegen op de Hogeweg op wandelafstand van het centrum, winkels, scholen, het openbaar vervoer en het station van Erembodegem. Tevens ook op wandelafstand van natuurdomeinen De Gerstjens, het Kluisbos en het stadspark van Aalst. Perceel heeft een oppervlakte van +- 8are, met een perceelbreedte van 25,90m en een grond diepte van 41m. Project voor 6a7 appartementen of 1 grote winkel en 4/5 appartementen. Nog geen vergunning, wel al besproken en voorakkoord. Alle info op ### of ### Want to know more?

800
contact
details
Email
Call