Land for sale - Binderveld

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Binderveld (3850).

Development site for sale Nieuwerkerken (RBI88334)
169 000 €

3850 Nieuwerkerken

Knappe bouwgrond voor open bebouwing op 10a76ca in een rustige omgeving Omgeving: + Centrale, rustige ligging + Alle nodige faciliteiten binnen handbereik + Goede verbinding naar naastliggende gemeentes zoals Sint-Truiden en Herk-de-Stad + Prachtig zicht op weilanden Troeven: + Perceel van 10a76ca voor een open bebouwing + Breedte van circa 17 meter + Diepte van 58 meter + Mogelijkheid van een gevelbreedte van 11 meter + 2 bouwlagen mogelijk, met 17m diepte op het gelijkvloers en 12m diepte op verdiep + Gezien de architectuur van omliggende woningen is een hellend dak aangeraden + Voorbouwlijn van huisnummers 42 en 44 dienen aangenhouden te worden + Knappe tuinruimte met zuidoostelijke oriëntatie Contact: Heeft deze bouwgrond voor open bebouwing uw interesse gewekt? Contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!...Voor meer info, surf naar ### Want to know more?

1076 58 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Nieuwerkerken (RBI76941)
124 000 €

3850 Nieuwerkerken

Bouwgrond voor halfopen bebouwing op perceel van 5a 45ca te Nieuwerkerken Omgeving: + Rustig gelegen in Wijer + Landelijke omgeving met uitgestrekte landschappen + Alle faciliteiten en lokale handelaars in de nabije omgeving + Goede verbinding naar Hasselt en Herk-de-Stad omwille van verbindingswegen Troeven: + Bouwgrond voor halfopen bebouwing + Mooi perceel van 5a 45ca + Verkavelingsplan en bouwvoorschriften kan u in bijlage terugvinden + De woning moet één harmonieus geheel vormen met de aanpalende woning + Gevelbreedte van 9 meter + Bouwdiepte van 17 meter op het gelijkvloers en 12 meter op het eerste verdiep + Vrije keuze in dakvorm, bij geen akkoord moet er gewerkt worden met een hellend dak van 40° + Zonnepanelen zijn toegestaan om een energiezuinig geheel te creëren Contact: Wil jij graag jouw droomhuis bouwen op dit perceel, maar zit je nog met enkele vragen? Bel snel naar ### Want to know more?

545 45 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Nieuwerkerken (RBI75091)
105 000 €

3850 Nieuwerkerken

Bouwgrond op een hoekperceel van 4a 31ca op een toplocatie in Nieuwerkerken. Centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing met een perceelbreedte van 16,29 meter en een perceeldiepte 21,50 meter. Bouwvoorschriften: - Eengezinswoning/open bebouwing - 2 bouwlagen - Dak: Max 2 volwaardige bouwlagen met een max kroonlijsthoogte van 6,50 meter. De nokhoogte is max 12,00 meter en er moet worden gewerkt met een hellend dak. - Max bouwdiepte 17m op gelijkvloers - Minimale afstand van 3m t.o.v. de laterale perceelgrens - BPA voorschriften zijn van toepassing Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning ! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Voor meer info: ### - ### Want to know more?

431 22 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
139 000 €

3450 Geetbets

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Welkom in Haspengouw! In de rustig gelegen Kwadestraat te Geetbets, ligt dé basis voor de rest van jouw leven! Ontdek samen met ons of dit perceel alle troeven in handen heeft om de woning waar je altijd al van hebt gedroomd te bouwen! Extra leuk om te weten is dat de bouwplannen voor een fantastische halfopen bebouwing met 3 slaapkamers reeds aanwezig zijn! Zo kan jij hier, in harmonie met de aangrenzende buur, kiezen voor een leven vol comfort en rust! Je wordt verwent met riante afmetingen. Zo beschik jij binnenkort over een perceel van 12,14 meter breed en 53,57 meter diep! Zo zal je dus aan de slag kunnen gaan met een totale perceeloppervlakte van 8a 82ca én een zalige oostelijke oriëntering. Dankzij die oostelijke oriëntatie komt het zalige ochtendzonnetje je ’s morgens maar al te graag begroeten. Met een perceeldiepte van meer dan 53 meter kan je ook nog een tweede terras installeren waar je ook de rest van de dag kan genieten van die heerlijk warme zonnestralen. De Kwadestraat is een uitzonderlijk rustige straat. Je pakt best eerst de sport- of wandelschoenen in om te verhuizen, want op enkele meters afstand vind je prachtige wandel- en fietsroutes doorheen het idyllische Haspengouw. Geetbets heeft heel wat te bieden zoals scholen, supermarkten en sport- en ontspanningsmogelijkheden. Maar ook het nabijgelegen centrum van Hasselt en Sint-Truiden hebben nog heel wat te bieden. Benieuw of jij op dit knappe perceel van 8a 82ca alle vakjes op jouw wishlist weet aan te kruisen? Aarzel dan zeker niet. Tel. ### Want to know more?

882 54 m Depth of the terrain 12 m Width terrain
contact
details
Email
Call
139 000 €

3450 Geetbets

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Welkom in de Kwadestraat, waar dé perfecte basis voor de rest van jouw leven ligt. De aantrekkelijkheid van de open en bosrijke omgeving is onmiskenbaar en creëert de ideale setting voor jouw toekomstige thuis, kom maar mee. De dromen zijn er, alleen de bouwgrond ontbreekt nog. En met dat laatste kunnen wij jou helpen. De rustige en landelijke omgeving zet de puntjes hier alvast op de i. Binnenkort zal je hier genieten van elkaar en kunnen de kinderen in alle veiligheid opgroeien. En het beste van alles? Jij legt mogelijks de eerste steen van jouw nieuwe thuis! Op lot 1a word je verwent met indrukwekkende afmetingen. Met een breedte van 12,70 meter en een diepte van maar liefst 53,57 meter, kan je wegdromen van een bouwperceel met een totale oppervlakte van 8a 76ca. We voegen daar de oostelijke oriëntatie aan toe, waardoor je elke ochtend in het gezelschap vertoeft van het zonnetje. We raden je aan om tijdens het bouwproces te kiezen voor riante raampartijen die uitkijken op de tuin. Zo geniet je niet alleen van een adembenemend uitzicht op het achterliggend groen, maar profiteer je ook van de perfecte hoeveelheid natuurlijk daglicht in jouw nieuwe thuis. Wat deze kans nog aantrekkelijker maakt, is dat de bouwplannen voor een schitterende halfopen pastorijwoning met 3 volwaardige slaapkamers reeds klaarliggen. De omgeving biedt niet alleen rust en groen, maar ook toegang tot lokale voorzieningen. Scholen, supermarkten, bakkers, sport- en ontspanningsmogelijkheden zijn binnen handbereik. Geetbets, gelegen tussen Hasselt en Sint-Truiden, midden in Haspengouw, is jouw uitvalsbasis voor een evenwichtig en aangenaam leven. Maak jouw droom werkelijkheid en bel ons vandaag nog voor een afspraak! Tel. ### Want to know more?

876 54 m Depth of the terrain 13 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Rummen (RBI93453)
120 000 €

3454 Rummen

Mooie bouwgrond 7a 07ca voor open bebouwing gelegen in Rummen deelgemeente van Geetbets. Het perceel heeft ene breedte van 15,75m op een diepte van 44,75m. De bouwbreedte is 10m op 15m diep op het gelijkvloers en 12m op verdieping. Max 2 bouwlagen onder kroonlijst. Mogelijkheid met plat dak of hellend dak. Bouwvoorschriften te bekomen via ons kantoor. Neem snel contact op. Want to know more?

707 45 m Depth of the terrain 16 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Rummen (RBG66694)
155 000 €

3454 Rummen

Aan de hoek van de Ketelstraat (90) en de Persoonstraat te Rummen treffen we deze projectgrond voor twee half-open bebouwingen. Want to know more?

486
contact
details
Email
Call
Development site for sale Rummen (RBG58781)
119 500 €

3454 Rummen

Zeer breed stuk bouwgrond van 8 are 71 in het mooie Rummen tussen Herk-de-Stad en Nieuwerkerken. Op een kwartiertje van Sint-Truiden en Hasselt en op 5 min van Herk-de-Stad ligt dit ruime perceel bouwgrond, ideaal voor een gelijkvloerse villa of met verdieping, je kan nog alles zelf kiezen! * bouwdiepte gelijkvloers 15m * bouwdiepte verdieping 12m * bouwbreedte 15m91 aan straatzijde, achterzijde 11m98 * 2 bouwlagen * dakvorm vrij te kiezen * bijgebouw max 3m en max 40m² Ga jij voor modern? Klassiek? Of liever gelijkvloers? Want to know more?

180 m² Buildable surface 871 37 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Rummen (RBG53917)
295 000 €

3454 Rummen

Aan de hoek van de Ketelstraat (90) en de Persoonstraat te Rummen treffen we deze woning met naastliggende projectgrond. Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Budingen (RBH79705)
115 000 €

3440 Budingen

Landbouwgrond te Budingen, ongeveer 2HA72A89CA 5 percelen landbouwgrond gelegen langs de Heerbaan en de Saneveldstraat. Landbouwgronden zijn op dit ogenblik verpacht. Heeft u interesse? Bel ons op het nummer ### of mail ons via ### Want to know more?

27289
contact
details
Email
Call
Land for sale Geetbets (RBI37186)
115 000 €

3450 Geetbets

Centrale bouwgrond voor halfopen bebouwing mét vergunde plannen. Op de Drinkteilstraat - in het centrum van Geetbets – vinden we deze mooie bouwgrond voor halfopen bebouwing op 2a 36ca. Deze bouwgrond wordt samen verkocht met de bijhorende plannen voor een moderne en energiezuinige woning, die reeds vergund zijn door de gemeente. Op dit perceel kan je dus meteen beginnen te bouwen. De ligging op wandelafstand van de centrum van Geetbets biedt heel wat voordelen; AD Delhaize, warme bakker, openbaar vervoer en lagere school bevinden zich op wandelafstand van het perceel. Ook de op- en afrit van de E314 is slechts 10 minuutjes rijden. De plannen voor de woning bestaan uit volgende indeling: we komen binnen in de inkomhal met apart gastentoilet, vanwaar uit we toegang hebben tot de ruime woonkamer met open keuken (48.60 m²). Aan de achterzijde bevindt zich een groot schuifraam, dat uitgeeft op het terras. Naast de keuken vinden we de was- en bergplaats met douche en lavabo en waar tevens de voorzieningen zijn voor wasmachine en droogkast. Op de verdieping vinden we twee grote slaapkamers (18.50 en 22.80 m²), waarvan de grootste voorzien is van een dressing. Ook treffen we hier de badkamer (11.20 m²) met ligbad, douche en toilet en een extra bergkamer (7 m²). Tot slot is er een zolderkamer met dakvenster. De residentiële en groene ligging biedt heel wat voordelen; het is er rustig vertoeven, maar toch is er een vlotte verbinding naar de E314 en de omliggende centrumdorpen. Spreekt dit mooi bouwperceel met bijhorende plannen jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de goedgekeurde vergunning en plannen zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score D). Want to know more?

236 19 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Land for sale Geetbets (RBH98207)
115 000 €

3450 Geetbets

Centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing van 8a32ca Omgeving: + Gelegen in het landelijke Geetbets + Omringd uitgestrekte landschappen + Lokale handelaars bevinden zich in de nabije omgeving + Zeer vlotte verbinding naar Sint-Truiden en Herk-De-Stad Troeven: + Perceel van 8a32ca met zuid gerichte tuin + Mogelijkheid tot het bouwen van een open bebouwing + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + De woonst dient ingepland te worden zoals aangeduid op het plan in bijlage + Perceelsbreedte van 16,60 meter + Gevelbreedte van 13,50 meter + Bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping + Vrije keuze in dakvorm, bij een hellend dak tussen 0 - 40° Contact: Lijkt dit voor jou de ideale bouwgrond om jouw droomwoning op te bouwen, maar zit je nog met enkele vragen? Bel snel naar ### Nieuwbouwproject op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### ... Voor meer info ga naar ### Want to know more?

832 21 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Geetbets (RBG98251)
134 000 €

3450 Geetbets

In Geetbets vinden we langsheen de Glabbeekstraat deze ruime bouwgrond voor open bebouwing terug. Geetbets is een zeer landelijk gelegen, ideaal voor wie regelmatig een frisse neus wenst te halen. Wie liever het drukke stadscentrum opzoekt geniet een schitterende verbinding naar de omliggende steden zoals Hasselt, St-Truiden, Tienen en Diest. Dit mooi bouwperceel van 8a67ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 11,34 meter. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Development site for sale Geetbets (RBG98249)
129 000 €

3450 Geetbets

In Geetbets vinden we langsheen de Glabbeekstraat deze ruime bouwgrond voor open bebouwing terug. Geetbets is een zeer landelijk gelegen, ideaal voor wie regelmatig een frisse neus wenst te halen. Wie liever het drukke stadscentrum opzoekt geniet een schitterende verbinding naar de omliggende steden zoals Hasselt, St-Truiden, Tienen en Diest. Dit mooi bouwperceel van 7a44ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 12 meter. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Want to know more?

744
contact
details
Email
Call
Development site for sale Wilderen (RBI56247)
125 000 €

3803 Wilderen

Droom jij ervan om te wonen op een zeer rustige locatie met zicht op een aangename groene omgeving die Haspengouw typeert? Dan is deze bouwgrond voor open bebouwing, gelegen op de Zoutleeuwsesteenweg te Wilderen, misschien wel iets voor jou. Het betreft 'lot 1' gelegen binnen een verkaveling. De bouwgrond is gelegen links van de woning met nr. 170.Ondanks de rustige ligging van het perceel bevinden we ons hier op enkele minuten van het centrum van Sint-Truiden en geniet het perceel een uitstekende verbinding met de belangrijkste uitvalswegen. Het rustige dorp Wilderen biedt daarenboven enkele zeer aangename troeven zoals o.a. de bekende brouwerij van Wilderen, enkele restaurants, een uitstekende school, een groot sportcentrum, en nog zoveel meer... Bovendien zijn de percelen bouwgrond in deze gezellige gemeente erg schaars.INPLANTINGDe voorgevels dienen ingeplant te worden op 15,38m uit de as van de straat zoals voorzien op het verkavelingsplan. De open zijgevels moeten op 3 meter van de scheidingslijn gebouwd worden. De bouwdiepte op het gelijkvloers wordt beperkt tot max. 15m en de bouwdiepte op de verdieping tot max. 12m. Bouwhoogte: 2 bouwlagen.ORIENTATIE TUINDe zuidgerichte tuin zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kan genieten van de zon in uw achtertuin. Bovendien is het hier heerlijk genieten van de rust en de privacy.Het verkavelingsplan met de inplanting van de woning is te downloaden op onze website.Zou u graag uw droomwoning bouwen op deze grond te Wilderen? Contacteer ons gerust op het nummer ### voor meer informatie. Want to know more?

688
contact
details
Email
Call
Development site for sale Zoutleeuw (RBI50032)
144 000 €

3440 Zoutleeuw

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – We bevinden ons in de gemeente Zoutleeuw, meer bepaald in het prachtige gehucht Leenhaag. Deze uitzonderlijke natuurrijke omgeving ligt op de grens tussen het uitgestrekte landschap van het Hageland en de glooiende en vruchtbare natuur van Haspengouw. In de Leenhaagstraat behoort nummer 23 toe aan een knap perceel van 8a 86ca. Deze knappe bouwgrond is ideaal voor een prachtige, vrijstaande gezinswoning. Het perceel ligt wat hoger dan de straat. Zo krijg jij achteraan in de tuin een zeer grote rust en privacy. Bovendien geeft de perceeldiepte van 50 meter je de mogelijkheid om zowel een zalig zonrijk terras als een deugddoend fris schaduw terras te creëren. Bovendien zorgt deze hogere ligging voor heel wat mogelijkheden in het ontwerp van jullie droomwoning. Zo creëer jij helemaal onderaan misschien wel een bijzonder toegankelijke, inpandige garage. Of wie weet installeer jij op de kelderverdieping wel een grote praktijk- of bureauruimte. Je woont hier centraal tussen Geetbets en Linter. Zo ben je zeker van alle nodige dagelijkse faciliteiten in de nabije omgeving. En ook het nabijgelegen Kortenaken en Zoutleeuw hebben nog heel wat te bieden op enkele kilometers afstand. Interesse? tel. ### Want to know more?

886 50 m Depth of the terrain 17 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Zoutleeuw (RBG49182)
85 000 €

3440 Zoutleeuw

ZUIDELIJK GEORIËNTEERDE BOUWGROND VAN 4A10CA VOOR EEN GESLOTEN BEBOUWING Deze bouwgrond met een oppervlakte van 4A10CA is gelegen in de Asbroektstraat te Halle-Booienhoven, deelgemeente van Zoutleeuw. Wij bevinden ons enerzijds op enkele minuten van het stadscentrum van Zoutleeuw en anderzijds op enkele minuten van het stadscentrum van Sint-Truiden. Wanneer u kiest om een woning op te richten op deze locatie dient u geen grote verplaatsingen te maken voor dagelijkse boodschappen. Dit door de nabijheid van diverse supermarkten, lokale handelaars, ... Bijkomend bereik je de N3 op enkele minuten waardoor een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd is. Leuk om te weten is dat er reeds plannen aanwezig zijn voor het oprichten van een woning bestaande uit een gelijkvloerse, eerste en zolderverdieping. Goed om minstens drie slaapkamers te creëren. Het perceel heeft aan de straatzijde een perceel breedte van circa 8,5 meter. Stemt deze centraal gelegen bouwgrond met zuidelijke oriëntatie overeen met de kenmerken waar u belang aan hecht? Vraag gerust meer info of een afspraak met één van onze medewerkers aan via ### - ### om de mogelijkheden te bekijken. Want to know more?

410
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Sint-Truiden (RBI90500)
249 900 €

3800 Sint-Truiden

Welkom in het mooie Sint-Truiden! Op wandelafstand van de vernieuwde Markt en het station en in een zijstraatje van de winkelstraat kan je dit toffe project terugvinden. Dit project omvat momenteel een verhuurd handelspand van 101m², 2 garages waarvan 1 zeer ruime en een bovenliggend appartement van maar liefst 134m²! Doordat er nog een verdieping bijgebouwd mag worden onder het dak, heb je hier tal van mogelijkheden! * topligging in het centrum * 3 bouwlagen + dak mogelijk Klaar voor een leuk project? Contacteer ons snel! Want to know more?

115
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Truiden (RBI62203)
109 000 €

3800 Sint-Truiden

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – We bevinden ons in de zeer rustige en landelijk gelegen Groot-Gelmenlaan in Sint-Truiden. Nummer 25 behoort toe aan een magnifieke bouwgrond van 9a 56ca. Of je nu kiest voor een eerder moderne look of graag een stijlvolle, klassieke stijl wenst, deze bouwgrond biedt de ideale plek voor jouw fantastische gezinswoning met een lange uitgestrekte tuin. En die tuin lijkt wel eindeloos ver te reiken dankzij het achterliggende agrarische gebied. Zo geniet jij hier iedere dag van een wondermooi en eeuwig groen verzicht. En het leukste van al? Je doet dat al van ’s morgensvroeg in het aangename gezelschap van de zon. Het perceel geniet van een ideale zuidoostelijke oriëntatie. Aan zalige zon, pure rust en weelderig groen heb je hier dus absoluut geen gebrek. Je woont hier centraal tussen het centrum van Heers en Sint-Truiden. Zo profiteer je bovenop de oorverdovende rust en groene locatie toch van een veelzijdige en zeer dynamische omgeving. Alles wat je dagelijks nodig hebt, vind je bovendien al op wandel- en fietsafstand van GRoot-Gelmen, Engelmanshoven en Gelinden. Zo wandelen de kinderen ’s morgens slechts 400 meter naar basisschool ‘De Letterfant’. Slechts één kilometer verderop doe je eenvoudig boodschappen in de supermarkt en ook huisarts, restaurants, sportclubs, jeugdvereniging, etc. vind je in de directe omgeving. Interesse? tel. ### Want to know more?

956 74 m Depth of the terrain 8 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Truiden (RBI42453)
130 000 €

3800 Sint-Truiden

CENTRAAL GELEGEN BOUWGROND VAN 10A23CA MET ZUIDELIJKE ORIËNTATIE Op de Hasseltsesteenweg te Sint-Truiden treffen wij deze bouwgrond aan. De ligging is ideaal voor iemand die veel belang hecht aan een goede bereikbaarheid. Zo bereiken wij het stadscentrum van Sint-Truiden op circa tien minuten en bevinden wij ons nabij de expresweg N80 waardoor men zich vlot kan verplaatsen naar omliggende steden en gemeenten. Ook voor dagelijkse activiteiten bent u hier aan het juiste adres. In de nabije omgeving zijn verschillende winkels, scholen en Domein ‘t Speelhof terug te vinden. Kenmerken: - Centrale ligging - Zuidelijk georiënteerde bouwgrond - Diepte van het perceel van circa 50 meter - Perceel breedte aan de straatzijde van circa 12 meter. Vraag gerust meer informatie of een afspraak aan met één van onze medewerkers te bereiken via ### of ### De vermelde oppervlaktes zijn slecht een indicatie. Immo Haven kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Want to know more?

1023
contact
details
Email
Call