Development site for sale - Deinze

15 results (1 - 15)
110 000 €

9800 Wontergem

In het verlengde van een recente verkaveling in de Lucien Buysestraat in Deinze (Wontergem) biedt All-Bouw hier twee percelen bouwgrond aan.Deze twee percelen worden momenteel bouwklaar gemaakt. Hier bouwt u een halfopen nieuwbouwwoning op een perceelsoppervlakte van om en bij de 350 vierkante meter.Hier wonen betekent een vlotte bereikbaarheid. De oprit van de A14 is vlakbij, de stations van Aarsele en Deinze bevinden zich op fietsafstand.Langs de verbindingsweg N34 die Deinze en Tielt verbindt en vlakbij de gemeentes Aarsele en Dentergem bent u dichtbij alle voorzieningen. Denk hierbij aan de supermarkt, de warme bakker, de frituur, de zelfoogsttuin ... Hier bouwt u volledig op maat: de stijl en indeling zijn dus vrij te kiezen. Interesse? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want to know more?

354
contact
details
Email
Call
220 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 698 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak kan via ### of bel ### Want to know more?

698
contact
details
Email
Call
230 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 751 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak kan via ### of bel ### Want to know more?

751
contact
details
Email
Call
111 720 €

9800 Astene

In a quiet location near the center of Astene is Lot 29A. Lot for half open buildings. Type of construction: Semi-open buildings Orientation: South Plot area: 399 m² plot width: 12.9 m plot depth: 30.6 m Buildable area: 117 m². From the back of the plot there is a strip of easement. Want to know more?

399
contact
details
Email
Call
  Astene (RAF70211)

9800 Astene

111 720 € - 142 800 €

3 percelen bouwgrond voor nieuw te bouwen 3 gevelwoningen. Laatste 2 percelen voor HOB te koop met mooie ruime oppervlaktes. Bouw volledig op maat uw nieuwe thuis, bouwstijl, architectuur en afwerking volledig vrij te bepalen volgens uw budget en smaak.Oppervlaktes van de grond tussen 399 en 510 m². Bel of mail voor meer informatie, totaalprijs met bijhorend ontwerp op maat : ### - ### Want to know more?

3 unit(s)
contact
details
Email
Call
Development site for sale Astene (RBI85660)
162 000 €

9800 Astene

3 loten bouwgrond voor open bebouwing in Astene een deelgemeente van Deinze.Voor deze alleenstaande woningen (Lot 32-33-34) met een oppervlakte tussen de 432 m² en 456 m² is er nog een vrije keuze van ontwerp. De woningen kunnen zowel ruwbouw wind- en waterdicht als sleutel op de deur aangekocht worden. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Development site for sale Deinze (RBI80856)
775 000 €

9800 Deinze

MULTIFUNCTIONEEL HANDELSPAND MET ATELIER, BERGINGEN, HOGE CARPORT en WOONST gelegen op een DRUK KRUISPUNT TUSSEN DEINZE EN AALTER. HANDELSGEDEELTE (170M²) MET ENORM VEEL VISIBILITEIT en mogelijkheden voor uw ZELFSTANDIGE ACTIVITEIT. Verder heeft u VOLDOENDE STOCKAGERUIMTE EN WERKPLAATS achteraan in het pand. Bovendien kan u WONEN EN WERK COMBINEREN DOOR DE AANPALENDE WONING, die u kan inrichten naar EIGEN WENSEN. Op heden heeft u een ruime woonkamer, keuken, badkamer, wasplaats, berging, inpandige garage en 4(!) VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS. Commercieel gelegen op de VERKEERASSEN TUSSEN DEINZE, TIELT, AALTER EN NEVELE.Adres: Kouter 109 - Aaltsersesteenweg te Deinze Want to know more?

695 m² Buildable surface 44 m Depth of the terrain 36 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Vinkt (RBI19017)

BOUWGRONDEN VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Deze bouwgrond is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt in de Staggestraat te Vinkt tussen de huisnrs 36 en 44. Het zuidoost georiënteerd perceel van 1786m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architect en bouwadviseur wordt een plan op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

1787
contact
details
Email
Call
Development site for sale Vinkt (RBI19016)

BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Deze bouwgrond voor open bebouwingen is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt op 5km van het centrum van Deinze, in de Staggestraat te Vinkt tussen huisnr. 36 en 44. Dit zuidoost georiënteerd perceel van 1692m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseurs wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

1692
contact
details
Email
Call
Development site for sale Vinkt (RBI19015)

BOUWGRONDEN VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Dit nieuwbouwproject met 2 loten voor open bebouwingen is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt op 5km van het centrum van Deinze. Dit riante perceel van 3713m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseurs wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

3713
contact
details
Email
Call
Development site for sale Vinkt (RBI19014)

BOUWGRONDEN VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Dit nieuwbouwproject met 2 loten voor open bebouwingen is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt op 5km van het centrum van Deinze. Dit riante perceel van 1698m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseurs wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

1698
contact
details
Email
Call
Development site for sale Landegem (RBI15031)

Vlakbij de dorpskern van Landegem verkopen wij een lot bouwgrond van 759m² en 1604m² achtergrond ZONDER bouwverplichting. Dit prachtige villaglot met een west-oriëntatie beschikt over een bouwbreedte van 13,34m en een bouwdiepte van 15m. Contacteer ons vrijblijvend via Ewout op ### of via ### Want to know more?

2399
contact
details
Email
Call
Development site for sale Hansbeke (RBI15030)

De bouwgrond van 2457m² met bouwverplichting wordt verkocht samen met een gepersonaliseerd ontwerp voor een luxueuze nieuwbouwvilla te bouwen door Huysman Bouw nv. Dit west-georiënteerd lot voor open bebouwingen is gelegen vlakbij de dorpskern van Landegem. Vanop dit perceel geniet je van een subliem uitzicht op het achterliggende Schipdonkkanaal. U beschikt over een bouwbreedte van 13,35m en een bouwdiepte van max 15m. De weergegeven prijs is een prijs enkel voor de bouwgrond. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseur wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. We maken een prijsvaste offerte voor de nieuw te bouwen woning zodat u perfect weet wat het totale kostenplaatje zal bedragen. Om verrassingen te vermijden is onze prijs steeds vast en niet voor herziening vatbaar. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

2457
contact
details
Email
Call
Development site for sale Deinze (RWC30081)
345 000 €

9800 Deinze

Lot grond van 15.563 m² met bouwvergunning voor het bouwen van een moderne woning. Goedgekeurde bouwvergunning voor het bouwen van deze een woning van 330 m² bewoonbare oppervlakte met een perfect indeling op een lot grond van 15.563 m². Gelijkvloers : inkom, lift, gastentoilet, trap, berging, bureau, leefruimte-keuken, dubbele garage (berging). Onderverdieping : hal, toilet, lift, berging, masterbedroom met badkamer en grote dressing, 2 slaapkamers met eigen badkamer en dressing. Dit alles met zicht op natuurgebied. Het verrassingseffect van deze woning is uniek. Wat U ziet vanaf de straatzijde is slechts een deel van wat het werkelijk is. Volledig zuid gericht aan de zijde van het landelijk zicht. Reeds 30 zonnepanelen (9.750 w) aanwezig. Plannen ter inzage op kantoor. Prijs is voor grond, goedgekeurde bouwvergunning, ingenieur, zonnepanelen. Want to know more?

15563
contact
details
Email
Call
Development site for sale Astene (RBE32395)
142 800 €

9800 Astene

In a quiet location near the center of Astene is Lot 27A. Lot for half open buildings. Type of construction: Semi-open buildings Orientation: South Plot area: 510 m² plot width: 14.4 m plot depth: 33.15 m Buildable area: approx. 168 m². Do not hesitate to contact the file manager Julie De Coninck on ### for more information about the allotment regulations. Want to know more?

510
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Deinze (9800) + Suburbs.

1 €

9870 Machelen

Dit stuk landbouwgrond van iets meer dan 8.000m² wordt te koop aangeboden onder specifieke voorwaarden. Het perceel wordt ontsloten door een doorgang naar het perceel vanuit de Sparrenstraat. Bel gerust voor meer info. ### of mail naar ### Want to know more?

8260
contact
details
Email
Call
275 000 €

9770 Kruishoutem

De liggingDeze alleenstaande hoevewoning is gelegen op amper 2 mintuten rijden van het centrum van Kruishoutem, nabij allerhande winkels, horeca, de op- en afrit van de autosnelweg, etc. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid.De inplantingDe woning staat op een mooi perceel grond van ca 1.100 m² en is gelegen in agrarisch gebied. Op het zuidgerichte perceel geniet u van een mooi groenzicht richting de Nokerse velden. Een herbouw kan tot max 1000m³ (VCRO 4.4.10 en volgende) en dient naar achter op te schuiven, zone voor achteruitbouw bedraagt 8m ten opzichte van de rooilijn. Troeven- MOOI PERCEEL GROND!!- VLAKBIJ CENTRUM!!- PRACHTIG GROENZICHT!!- AGRARISCH GEBIED!!!! aankoop 3% registratierechten + herbouw 6% BTW (sloop & heropbouw) mogelijk cfr verlening en voorwaarden !!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem contact op met Armin Haerinck ### of stuur een mail naar ### Want to know more?

1100
contact
details
Email
Call
Development site for sale Aarsele (RBI82308)
Price on request

8700 Aarsele

Prachtig gelegen stuk bouwgrond van 1.161m² met vergunning! BOUWEN AAN 6% BTW!!! Ligging: Tussen de velden. Op 5 minuten van het centrum van Tielt en op 10 minuten rijden van Deinze! Dit stuk bouwgrond beschikt reeds over een bouwvergunning voor een vrijstaande villa met een vloeroppervlak van 240m² ofwel 895 m³. Een houten carport en achterliggende gesloten fietsberging van 3,6m x 8m. Alsook een tuinberging van 40m². Er is geen bouwverplichting! Indien gewenst kan er natuurlijk ook altijd een nieuwe vergunning bekomen worden voor het bouwen van een woning in eigen stijl. Want to know more?

1161 52 m Width terrain
contact
details
Email
Call
289 000 €

9870 Olsene

Mooi groot perceel met te slopen horecazaak. Unieke ligging met landelijk vergezicht in het rustige Olsene Bouwvoorschriften: Het geheel wordt als 1 perceel verkocht, waarbij de afstand van de bouwzone tot de Kerkstraat 8 meter moet bedragen Er mag een alleenstaande woning gebouwd worden met een max van 1000m³ en eventueel een bijgebouw tot 60m² De toegang tot het perceel moet voorzien worden langs de Herderstraat. Voor meer gedetailleerde info, graag contact nemen met ### Want to know more?

1395 30 m Depth of the terrain 40 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Dentergem (RBI63788)
121 767 €

8720 Dentergem

DENTERGEM Bouwgrond met bouwverplichting. Lot 2. In de Gottemstraat bevindt zich dit perceel bouwgrond voor een halfopen bebouwing met een terrein oppervlakte van 405,89 m². Het perceel heeft breedte van 12,22m en een diepte van 29,04m. De bouwlijn ligt 5 m achter de rooilijn en de zijdelingse stroken bedragen 4m. Wij werken jouw nieuwe woning sleutel-op-de-deur volledig voor u af. U bent vrij de woning in te richten volgens uw wensen en budget, conform ons uitgebreid lastenboek. Tijdens de materiaalkeuze dagen kan u kiezen uit een ruim assortiment aan duurzame en kwalitatieve materialen. Wenst u meer inlichtingen en/of een bezoek aan onze kijkwoning contracteer Christelle, ### of ### . Want to know more?

403
contact
details
Email
Call