Development site for sale - Oudsbergen

5 results (1 - 5)
145 000 €

3660 Opglabbeek

Fraaie bouwgrond (OB) van 5a75ca nabij het centrum van Opglabbeek. Deze mooie bouwgrond van 5a75ca is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande gezinswoning met een gevelbreedte van 12m! Troeven: - Gunstige ligging nabij het centrum van Opglabbeek - Rustige buurt - Rechthoekige configuratie - Maakt deel uit van een niet-vervallen, goedgekeurde verkaveling (LOT 5) Verkavelingsvoorschriften: Bestemming: - Vrijstaande gezinswoning Inplanting: - Minimum 3m van de zijdelingse perceelgrenzen - Maximum 12m breed - Maximum 17m diep op gelijkvloers, 12m op verdieping Vrijstaande bijgebouwen: - Vrijstaande bijgebouwen met een maximum van 30m2 Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor! Via extra informatie kan u het opmetingsplan en de verkavelingsvoorschriften raadplegen. Merk op dat het gaat over LOT 5, de constructies die ingetekend zijn op lot 5 op dit opmetingsplan zijn reeds verwijderd. Want to know more?

575 32 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Opglabbeek (RBI43404)
149 000 €

3660 Opglabbeek

Zuidelijk georiënteerd perceel van 4a 56ca voor halfopen bebouwing op uiterst rustige locatie Omgeving: + Alle faciliteiten op wandelafstand + GV Lagere School Opglabbeek op 1 kilometer + Openbaar vervoer op 200m + Ruiterskuilen en de Oudsberg in de buurt om van de prachtige natuur te genieten Pluspunten: + Rustig gelegen perceel van 4a 56ca met zuidelijke oriëntatie + Mogelijkheid tot bouwen van een halfopen bebouwing volgens de algemene bouwvoorschriften + De woning dient op de grens uniform aan te sluiten op de naastliggende woning + Bouwlijn op minimum 6m achter de rooilijn + Gevelbreedte van 8 meter + Maximale bouwdiepte op gelijkvloers 17 meter en op het verdiep 12meter + 2 volwaardige bouwlagen toegelaten + Vrijstaande bijgebouwen mogelijk met maximale oppervlakte gelijk aan 25% van de achtertuinzone Contact: Heeft deze grond op zonnig perceel van 4a 56ca uw interesse gewekt? Contacteer ons snel op het nummer 011/22.22.95!...Voor meer info, surf naar ### Want to know more?

456 37 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Oudsbergen (RBG11348)
125 000 €

3670 Oudsbergen

Op wandelafstand van het centrum van Oudsbergen (Gruitrode) ligt deze fraaie kavel van 8a52. De bouwgrond is geschikt voor een half-open bebouwing met een kavelbreedte van +/- 15m. Deze mooi gelegen bouwgrond biedt vele mogelijkheden, mede dankzij het feit dat er geen verkavelingsvoorschriften op rusten. Bent u op zoek naar een rustig gelegen bouwgrond nabij het centrum, dan is dit perceel beslist iets voor u! Want to know more?

852
contact
details
Email
Call
Development site for sale Opglabbeek (RAP83288)
119 000 €

3660 Opglabbeek

Mooi perceel bouwgrond (LOT 2) voor halfopen bebouwing op ongeveer een km van het centrum, gelegen aan de Weg naar Bree in Opglabbeek . De perceelsoppervlakte bedraagt 7A 49CA (volgens verkavelingsplan). De straatbreedte bedraagt ca. 15 m en de perceeldiepte bedraagt ca. 50 m. Het perceel is volgens het gewestplan gelegen in woongebied en is gelegen in een verkaveling. De bebouwbare oppervlakte bedraagt 11,89 m (bouwbreedte) x 15,98 m (bouwdiepte) = 190 m² (hoofdgebouw gelijkvloers). De kroon- en noklijsthoogte, dakhelling en de voorgevel dienen aan te sluiten op deze van de aangrenzende woning (Weg naar Bree 119). Westelijk georiënteerde tuin. Er geldt GEEN BOUWVERPLICHTING op het perceel. Het perceel is gelegen in nabijheid van verschillende winkels, handelspanden, bibliotheek (ca. 1,4 km)), scholen (ca. 1,3 km) & openbaar vervoer en op ca. 10 km van het op - en afrittencomplex E314. De bouwvoorschriften zijn beschikbaar op ons kantoor en op eenvoudig verzoek te verkrijgen. Want to know more?

749
contact
details
Email
Call
Development site for sale Oudsbergen (RAO20265)

In het landelijke Oudsbergen (Opglabbeek) realiseert Danneels een nieuwe verkaveling met 15 loten bouwgrond voor zowel halfopen als open bebouwing. Momenteel is nog slechts 1 lot te koop; het lot 12, bestemd voor open bebouwing en rustig gelegen achteraan de nieuwe buurt, Deze nieuwe bouwgronden werden ontwikkeld langs de nieuwe insteekweg 'Miertenveld' aan de Dwarsstraat/Slagmolenweg in Oudsbergen. Opglabbeek ligt op slechts 15 min. van Genk. Door de nabijheid van de E314 beschik je over een goede verbinding naar Lummen en Nederland.En toch woon je hier rustig, ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename buurt.Deze percelen worden verkocht zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier bouwt. Want to know more?

370
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Oudsbergen (3670) + Suburbs.

Development site for sale Meeuwen-Gruitrode (RBG05686)
98 000 €

3670 Meeuwen-Gruitrode

For those who love centrally located land in the warm municipality of Meeuwen-Gruitrode, a beautiful plot with 9 plots awaits you to realize your dream home. The proximity to schools, bus stops, eateries, a sports hall and numerous shops ensures that you will never have to travel far to make life at this location very enjoyable. You can find these different lots to the right of and behind the existing rest home “Ter Meeuwen” at Torenstraat 15. The lots range from 305 m2 to 467 m2 and are intended for a semi-detached building or open building with 1 blind façade on the plot boundary. Lot 5 has an area of 4are68ca. Here you have a plot with a width of 17.01 meters and a depth of 27.17 meters. The allotment regulations allow a house with 2 floors, a depth on the ground floor and first floor of 12 meters and a building width of 8 meters. The façade on the left side must be a blind façade, built against the left house. Each home can be easily reached via a separate road. A number of parking spaces will always be provided here on the street side so that visitors can easily find their way to you. For more information, please call ### or email ### Want to know more?

468
contact
details
Email
Call
Price on request

3960 Bree

Wonen op een korte afstand van Bree centrum, doch groen gelegen in het centrum van Opitter, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, enz. Het betreft een projectgrond gelegen in woongebied van circa 9 are en 80 ca. Het perceel is circa 30 meter breed en 32 meter diep. Voor een exacte oppervlakte moet er een opmeting gebeuren door een landmeter. Het perceel leent zich voor de bouw van 2 halfopen bebouwingen, waarbij iedere wooneenheid kan rekenen op een perceel van circa 5 are. Door de ideale breedte van het perceel, bestaat er de mogelijkheid om iedere wooneenheid te voorzien van een gevelbreedte van circa 10 meter of meer. Om dit te realiseren, dient echter de bestaande constructie afgebroken te worden. Indien u meer informatie wenst omtrent andere zaken van dit dossier, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer: ### Want to know more?

980 32 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Peer (RBI66929)
159 000 €

3990 Peer

Ben je op zoek naar een ruime bouwgrond van 9are27? Dan is deze bouwgrond misschien iets voor jou! Deze zuidgerichte bouwgrond is goed gelegen nabij het centrum van Kleine-Brogel op wandelafstand van winkels en scholen en het openbaar vervoer en toch gelegen in een groene bosrijke omgeving. *prijzen zijn exclusief aansluitingskosten Fluvius (+- 5000 EURO) Heb je graag meer info? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag dichtblij verder. Want to know more?

928 55 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Peer (RBI66889)
137 000 €

3990 Peer

Deze bouwgrond situeert zich in de nieuwe verkaveling "Kapelhoef" te Wijchmaal - Peer. Het project is uitstekend bereikbaar en bevindt zich tegelijk in een rustige omgeving. Het perceel heeft een oppervlaktevan 8a24ca, is noordoostelijk georiënteerd en ontleent zich tot het bouwen van een open woning. Voor meer inlichtingen kunt u ons kantoor vrijblijvend contacteren. Want to know more?

824 35 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Peer (RBI66888)

Deze bouwgrond situeert zich in de nieuwe verkaveling “Kapelhoef” te Wijchmaal - Peer. Het project is uitstekend bereikbaar en bevindt zich tegelijk in een rustige omgeving. Het perceel heeft een oppervlakte van 5a40ca, is zuidwestelijk georiënteerd en ontleent zich tot het bouwen van een halfopen woning. Voor meer inlichtingen kunt u ons kantoor vrijblijvend contacteren. Want to know more?

540 45 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Peer (RBI24290)
82 000 €

3990 Peer

58 bouwgronden in nieuwe verkaveling waarvan er momenteel nog 9 beschikbaar zijn. De bouwgronden hebben een grootte variërend van circa 4 are tot circa 8 are. De goed gelegen verkaveling 'Kapelhoef' is een leuke plek om aan uw toekomst te bouwen. Geen bouwverplichting! De verkaveling is voorzien van aangelegde straten met fietspaden en een centraal plein wat dit geheel een ideale woonplek voor gezinnen met kinderen maakt. Bouwvoorschriften aanwezig. Prijzen vanaf 82.000 euro exclusief kosten. Meer vragen? Bel dan snel op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Development site for sale Peer (RBI19795)
184 000 €

3990 Peer

Zeer ruim perceel van 16 are 52 ca gelegen in een rustige omgeving met zicht op weide. De bouwgrond is uitermate geschikt voor een ruime vrijstaande woning met een bouwbreedte van 10,88 m. (Aangeduid als lot 1 en 3 op het recent opgesteld opmetingsplan terug te vinden bij "documenten") Er zijn verkavelingsvoorschriften voorhanden en dateren van 1980. Aangezien de verkavelingsvoorschriften ouder zijn dan 15 jaar, kan U in samenspraak met de gemeente een afwijking aanvragen. Het perceel is uitsluitend voor een open bebouwing. Heeft U graag meer informatie gewenst of heeft U interesse? Neem contact met ons op! Want to know more?

1652
contact
details
Email
Call
Development site for sale Peer (RBH14369)
Price on request

3990 Peer

The new project should aim for a typology that matches the village character of Grote-Brogel. Building regulations: - Up to 10 homes where each home must have a private outdoor area of at least 10 m², with a usable depth of at least 2 m. - Roof shape is freely selectable - For pitched roofs; one floor under the roof allowed, furnished as bedrooms and/or sanitary rooms - Use of materials: The architecture of all new buildings must be in harmony with the valuable elements in the environment where 'living' is the main destination. In terms of appearance and color, the use of materials should be aesthetically and constructively justified in harmony with the valuable buildings in the area. - The unbuilt-up space must be filled in as a semi-public green space. More information about the options and building regulations: office information. Want to know more?

2359
contact
details
Email
Call
Development site for sale Peer (RAC56761)
105 000 €

3990 Peer

Voor meer info (foto's, omschrijving, plan en virtueel bezoek) raadpleeg onze website ### of neem telefonisch contact met ons op... Tel: ### !!! EPC WAARDE: NVT. Stedenbouwkundige informatie: vergund – woongebied - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht - verkavelingsvergunning. Want to know more?

459
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bocholt (RBG70853)
155 000 €

3950 Bocholt

Bouwgrond voor open bebouwing op een totale perceeloppervlakte van 8 are 96 ca. Achterliggend kan U genieten van zicht op weide. De bouwgrond heeft een zuidwestelijke oriëntatie. De verkavelingsvoorschriften zijn gunstig. Voor meer informatie? Neem contact op via ### , ik help U graag verder. Want to know more?

896
contact
details
Email
Call
Development site for sale Neeroeteren (RBH33397)
149 500 €

3680 Neeroeteren

GEGEVENS BOUWGROND: - Oppervlakte : 6 a 24 ca. - Perceelbreedte: 19,10 m. - Perceeldiepte: 33 m. - Geschikt voor vrijstaande woning. - Verkavelingsvoorschriften van toepassing. - Het perceel is volledig zuidelijk geöriënteerd en grenst aan de achterzijde aan weilanden. BOUWVOORSCHRIFTEN: - Bouwbreedte: - Bouwdiepte: op gelijkvloers max. 15 m en op verdieping max. 12 m. - Bouwhoogte: Max. 2 bouwlagen met een kroonlijsthoogte of dakrand op max. 6 m t.o.v. het straatnivo en een nokhoogte van max. 11 m t.o.v. het straatnivo. - Daken: Platte daken of hellende daken met dakhelling tot max. 50° met een geïntegreerde dakuitbouw over een breedte van mx. 2/3 van de gevelbreedte, min. 60 cm van de mandelige muur gelegen. De nok is evenwijdig of loodrecht met de voorgevel gesitueerd. In het dak zijn enkel ruimte eigen aan het wonen toegelaten. LIGGING: Zeer rustige, residentiële ligging in een doodlopende straat in een nieuwe verkaveling op wandelafstand van Neeroeteren-centrum. Op enkele autominuten van Maaseik, Bree en de Nederlandse grens. Want to know more?

624 33 m Depth of the terrain 19 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale As (RBI87304)
125 000 €

3665 As

Deze bouwgrond ligt in As, nabij de lagere scholen, bakker en een supermarkt. Alle dagdagelijkse voorzieningen zijn nabijgelegen, voor bekende winkelketens, een dagje shopplezier of vele horecagelegenheden kan u zich wenden tot Genk of Maasmechelen. De goede bereikbaarheid van de E314 snelweg en de Rijksweg, shoppingcenter Maasmechelen Village, het Nationaal Park Hoge Kempen, Terhills, en het fietsroutenetwerk zijn bijkomende troeven voor dit perceel. Op deze locatie worden volgende richtlijnen gehanteerd door gemeente bij de beoordeling van een aanvraag voor een bouwvergunning: Bouwvorm: halfopen bebouwing Perceelsbreedte: 18,3m Bouwdiepte : gelijkvloers max. 15m , verdieping max. 12m. Bouwhoogte: Max. 2 bouwlagen onder de kroonlijst. Gevelhoogte : (gemeten tussen voetpad en onderkant kroonlijst): 3m - 5,8m Bouwbreedte: hoofdvolume 3m uit de zijdelingse perceelsgrens. Dakvorm: vrije keuze maar hellende daken tussen 25 en 40 graden. Ben je al langer op zoek naar een leuk perceel op kindvriendelijke locatie? Contacteer ons gerust voor bij komende informatie. Want to know more?

448
contact
details
Email
Call
142 000 €

3500 Hasselt

Bouwgrond te Hasselt aan de Hefveldstraat Z/n lot 52. De oppervlakte van het perceel bedraagt 03a74ca. De grond biedt mogelijkheid tot het oprichten van een half open bebouwing. Gelegen op een boogscheut van de kleine ring en het centrum met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, ... in de buurt. Bouw je eigen woning volgens de meest recente normen en dit helemaal naar je eigen smaak. *DE AANKOOP VAN DEZE GROND VERLOOPT VOLGENS HET BIEDINGSPRINCIPE VAN COVAST. DE INSTELPRIJS VAN 142.000,- EURO IS DE STARTPRIJS.* Heb je nog vragen over deze grond? Contacteer ons op ### of ### Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

374 3085 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
139 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Langs de Gabrielle Petitstraat in Houthalen-Helchteren verrijst het 'Heldenhof' nieuwbouwproject, een directe knipoog naar de diepgewortelde oorlogsgeschiedenis van de gemeente. Bestaande uit zes halfopen bebouwingen en één bouwgrond voor een vrijstaande woning, is dit eigentijdse project met zorg voor detail ontworpen. De laagbouw, slechts één verdieping hoog, integreert naadloos met de groene omgeving rond de Oudstrijderslaan, waarbij comfort en luxe hoog in het vaandel staan. Dit betreft specifiek lot 7 op het verkavelingsplan. Met een perceel van 7 are 70 ca, een noordelijke oriëntatie en een voortreffelijke ligging, belichaamt dit perceel iets bijzonders. Houthalen-Helchteren, strategisch gepositioneerd tussen het Nationaal Park Hoge Kempen en belangrijke snelwegen in Vlaanderen, biedt met drie groene recreatiedomeinen, waaronder het veelzijdige Kelchterhoef 'De Plas' en het wild- en wandelpark Molenheide, een ideale omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Zie je jezelf hier al jouw droomhuis realiseren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wellicht staat jouw toekomstige geluksoord hier op lot 7 van het 'Heldenhof Want to know more?

771 30 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
107 000 €

3970 Leopoldsburg

Mooi stukje bouwgrond van 12m breed, zeer geschikt voor een halfopen bebouwing. Gelegen dichtbij de verbindingsweg Leopoldsburg - Lommel maar ook vlakbij het idyllische Kanaal van Beverlo en verschillende supermarkten. Rij er gerust eens langs. Want to know more?

404 34 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call