Farmland for sale - Oudsbergen

2 results (1 - 2)
Farmland for sale Oudsbergen (RBH78909)
60 000 €

3670 Oudsbergen

Het betreft een rustig gelegen landbouwgrond (hooiland) in de gemeente Oudsbergen (Meeuwen - Berenheyde). Het perceel is omgeven door groen en bevindt zich in de straat berenheide nabij het centrum van Meeuwen. De totale oppervlakte van de percelen bedraagt circa 11.140m², tevens beschikt het perceel over een straatbreedte van circa 43m en een perceeldiepte van circa 193m. Het perceel leunt zich voor tuinbouw, akkerbouw, wijngaard, moestuinen, weides,... Heeft u interesse in deze grond te Oudsbergen? Contacteer ons voor al uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak op het nummer ### of per mail op ### Want to know more?

11140 193 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
45 000 €

3670 Oudsbergen

LANDBOUWGROND/WEIDE MET EEN OPPERVLAKTE VAN 59A90CA. Deze weide/landbouwgrond is gelegen te Oudsbergen (Meeuwen) langs de Peerderbaan. Via een onverhard zijstraatje van de Peerderbaan is achter een klein bebosd stuk deze grond gelegen. Het perceel is in totaal 59a90ca en biedt een oase van rust. Gelegen nabij het centrum. Interesse in dit stuk grond? Aarzel zeker niet om ons contacteren via ### - ### Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

5990
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Oudsbergen (3670) + Suburbs.

Farmland for sale Peer (RBI76634)
36 000 €

3990 Peer

Bosgrond te koop in Peer ter hoogte van de Achterstraat. In de groene gemeente Peer vindt u deze mooie bosgrond terug. Deze grond, gelegen in agrarisch gebied is 76a 49ca groot. Via een servitudeweg bereikt u de grond en kan u gebruik maken van al het hout en beplantingen die er groeien. Voor meer info of een afspraak kan u ons bereiken op het nummer ### Want to know more?

7650 97 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Peer (RBI41022)
45 000 €

3990 Peer

Hooiland van 1ha 22a 56ca in Peer Gunstige ligging met directe toegang vanop de Baan naar Bree Gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied Geen voorkooprecht van toepassing. Want to know more?

12256
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Peer (RBI02684)
19 000 €

3990 Peer

Bosgrond van 43a 80ca te Peer. Gunstige ligging met directe toegang vanuit de Kruisakkerweg Gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied Geen voorkooprecht van toepassing. Want to know more?

4380 11 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Beek (RBF05757)
Price on request

3960 Beek

2 Percelen landbouwgrond (akkerland) te koop aan de Luysenstraat Beek (Bree) van respectievelijk 1 ha 13 are 58 ca en 1 ha 30 areVrij van pachtGeschikt voor aspergeteelt Want to know more?

24358
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Neeroeteren (RBI52795)
Price on request

3680 Neeroeteren

Stukje tuingrond te koop te Maaseik (Neeroeteren)Oppervlakte : 2.273 m²Gelegen langs 2 straten, hoek Heikantweg en WinkelsdijkVrij van gebruik Want to know more?

2273
contact
details
Email
Call
91 700 €

3500 Hasselt

Achtergelegen perceel, voorzien van de volgende eigenschappen: ` gesitueerd in agrarische gebieden, achter huisnummer 100 richting de Galgebeek ` in de residentiële deelgemeente van Hasselt, Rapertingen, georiënteerd ` bereikbaar via een onverharde veldweg ` op korte rijtijd gelegen van belangrijke verbindingswegen richting de autosnelweg E313 (Antwerpen/Luik/Aken) en het verkeersknooppunt Lummen met directe aansluitingen naar Genk/Leuven/Brussel ` investeren in dit aanbod is een meerwaarde, zowel voor de eindgebruiker als voor de belegger Indien u meer wilt weten over deze woning of een afspraak ter plaatse wenst, kunt u terecht op onze website ### of neem gerust telefonisch contact op via het nummer ### Want to know more?

9170
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Balen (RBI70167)
145 000 €

2490 Balen

Ligging: Zéér rustig doch centraal gelegen temidden van het centrum van Hulsen (Balen). Alle faciliteiten alsook de verbindingswegen zijn vlot bereikbaar. Omschrijving: Dit perceel is ingekleurd als 'agrarisch gebied met ecologisch belang' en meet 12490 m². De chalet (45m²) bestaat uit een inkomhalletje met bergruimte, een toilet, een woonkamer, 2 slaapkamers en een terrasje. Vanop het terras geniet u van een prachtig uitzicht op de vijver en de omliggende bosgrond. Extra: - elektriciteit via een stroomgroep (mazout) - regenwaterrecuperatie via een duurzame, bovengrondse opvangton - het perceel is niet vrij toegankelijk: er zijn 2 poorten voorzien vooraan. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Meer informatie en/of een plaatsbezoek via ### of ### (Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!) Want to know more?

12490
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Beverlo (RBI36498)
18 500 €

3581 Beverlo

Landbouwgrond van 11a 75ca in een rustige en groene omgeving. Ligging: In de bruisende gemeente Beverlo kan u heerlijk genieten van de mooie natuur alsook zijn er tal van bezienswaardigheden, zoals het Mijn-museum. Dit rustig gelegen perceel kent een zeer vlotte verbinding naar de E313. De gemeente Beverlo is gelegen in de provincie Limburg en grenst aan de gemeentes Ham, Tessenderlo en Leopoldsburg. Wie van natuur houdt kan zeker een wandeling maken op de Mijnterrill of de Vallei van de zwarte beek. Of voor de winkel liefhebbers zijn er tal van leuke winkels in de B-mine te Beringen. Omschrijving: Perceel landbouwgrond van 11are75 gelegen in Beverlo. Het perceel is omringd door bos en landbouwgrond. Het perceel is zeer rustig gelegen en ligt er netjes bij. Bij interesse of vragen, neem gerust contact op! P-score: A , G-score: onbekend Want to know more?

1175 38 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Balen (RBI36497)
55 000 €

2490 Balen

Rustig gelegen caravan op perceel van 1.135m² in Balen Omschrijving: Geniet van de rust en de prachtige natuur op deze recreatiegrond. Hier kunt u ontsnappen aan de drukte en tot rust komen te midden van serene bossen en uitgestrekte vlaktes. Met een ruim terrein van ongeveer 1.135 m² op een toplocatie, vlakbij de betoverende Keiheuvel en het schilderachtige kanaal, biedt deze plek de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Hoewel permanente bewoning niet is toegestaan, kunt u hier wel nachten doorbrengen voor recreatief verblijf en ontspanning in een rustige omgeving. Met een perceeldiepte van 34,2 m en een breedte van 29,6 m heeft u ruimte om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer uw eigen persoonlijke oase te midden van deze rustige omgeving. Deze rustig gelegen caravan biedt de ideale gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Hier kunt u uw vrije tijd in alle rust doorbrengen. Op dit moment wordt de constructie gedoogd in haar huidige staat. Het is belangrijk op te merken dat onderhouds- en instandhoudingswerkzaamheden niet zijn toegestaan. Hoewel de constructie momenteel onvergund is en er mogelijke ontwikkelingen zijn op lange termijn, biedt deze recreatiegrond nog steeds een unieke gelegenheid om te genieten van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving. P-score: A / G-score: A Want to know more?

70 m² Buildable surface 1135 34 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Farmland for sale Dilsen-Stokkem (RBH47947)
290 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

Een ruim perceel grond van 1 hectare, 2 are en 91 centiare wordt te koop aangeboden. Het perceel bevindt zich in Rotem, een deelgemeente van Dilsen, en is bestemd voor dagrecreatie. Aan de ene kant grenst het aan een woongebied (met landelijke karakter), terwijl aan de andere kant velden en bossen zich uitstrekken. Vanaf het perceel heb je een vrij uitzicht over de tegenoverliggende velden en het aangrenzende bos. Het terrein is eenvoudig bereikbaar via de Rozenlaan. Op dit moment bevindt er zich geen constructie op het terrein. Er zijn echter diverse projecten toegestaan, waaronder de mogelijkheid om een kindermanege te bouwen. Andere projecten zijn ook niet uitgesloten. Uiteraard moet er wel een vergunning worden verkregen voordat er eventuele constructies mogen worden gebouwd. Als je een creatieve en innovatieve investeerder bent, is dit jouw kans! Want to know more?

10291
contact
details
Email
Call