Land for sale - Sint-Niklaas

14 results (1 - 14)
380 000 €

9100 Sint-Niklaas

Projectgrond met af te breken hoekwoning te koop op toplocatie. Zeer goed gelegen projectgrond met een unieke ligging! Niet gelegen in een RUP of BPA. Bouwmogelijkheden zijn steeds te bespreken met de dienst Ruimtelijke Ordening en Economie van de stad Sint-Niklaas. - Eerste advies bij ons te verkrijgen - Opbrengsteigendom - Plannen beschikbaar bij ons op kantoor. Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Sint-Niklaas? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Want to know more?

163 15 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 3 304 73 21
Development site for sale Sint-Niklaas (RBJ58940)
142 900 €

9100 Sint-Niklaas

Bouwgrond 354 m2 voor een halfopen bebouwing in de kleinschalige verkaveling Rootputhof in het gebied tussen Nieuwe Molenstraat, Vijfstraten en Vlasstraat te Sint-Niklaas. Deze bouwgrond is gelegen aan de Sint-Niklase stadsrand in een groene, autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Rootputhof is dan ook een leefstraat en een doodlopende weg. Dit maakt dat al de percelen van deze verkaveling een unieke ligging hebben op korte afstand van het stadscentrum en op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en station (Stationsplein ligt 1 km verderop). Faciliteiten op vlak van onderwijs, ontspanning, cultuur en gezondheidszorg zijn zeer vlot bereikbaar te voet of met de fiets. Niet toevallig krijgt deze verkaveling en zijn directe omgeving daarom een opmerkelijke mobiscore van meer dan 9/10! Alle nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit, water, kabelnet en riolering) werden geplaatst. De koop omvat, naast het perceel bouwgrond met nummer 8, de parkeerstrook met nummer 8 (17,5 m2) en in mede-eigendom en onverdeeldheid 1/12 in de zone voor collectieve parking (roze strook op het plan). ER IS EEN MOGELIJKHEID TOT AANKOOP VAN EEN TWEEDE PARKEERSTROOK! Want to know more?

354
contact
details
Email
Call
+32 9 345 44 44
Development site for sale Sint-Niklaas (RBJ58939)
142 900 €

9100 Sint-Niklaas

Bouwgrond 356 m2 voor een halfopen bebouwing in de kleinschalige verkaveling Rootputhof in het gebied tussen Nieuwe Molenstraat, Vijfstraten en Vlasstraat te Sint-Niklaas. Deze bouwgrond is gelegen aan de Sint-Niklase stadsrand in een groene, autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Rootputhof is dan ook een leefstraat en een doodlopende weg. Dit maakt dat al de percelen van deze verkaveling een unieke ligging hebben op korte afstand van het stadscentrum en op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en station (Stationsplein ligt 1 km verderop). Faciliteiten op vlak van onderwijs, ontspanning, cultuur en gezondheidszorg zijn zeer vlot bereikbaar te voet of met de fiets. Niet toevallig krijgt deze verkaveling en zijn directe omgeving daarom een opmerkelijke mobiscore van meer dan 9/10! Alle nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit, water, kabelnet en riolering) werden geplaatst De koop omvat, naast het perceel bouwgrond met nummer 9, de parkeerstrook met nummer 9 (17,5 m2) en in mede-eigendom en onverdeeldheid 1/12 in de zone voor collectieve parking (roze strook op het plan). ER IS EEN MOGELIJKHEID TOT AANKOOP VAN EEN TWEEDE PARKEERSTROOK! Want to know more?

356
contact
details
Email
Call
+32 9 345 44 44
Development site for sale Sint-Niklaas (RBJ58938)
101 000 €

9100 Sint-Niklaas

Bouwgrond 250 m2 voor een gesloten bebouwing in de kleinschalige verkaveling Rootputhof in het gebied tussen Nieuwe Molenstraat, Vijfstraten en Vlasstraat te Sint-Niklaas. Deze bouwgrond is gelegen aan de Sint-Niklase stadsrand in een groene, autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Rootputhof is dan ook een leefstraat en een doodlopende weg. Dit maakt dat al de percelen van deze verkaveling een unieke ligging hebben op korte afstand van het stadscentrum en op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en station (Stationsplein ligt 1 km verderop). Faciliteiten op vlak van onderwijs, ontspanning, cultuur en gezondheidszorg zijn zeer vlot bereikbaar te voet of met de fiets. Niet toevallig krijgt deze verkaveling en zijn directe omgeving daarom een opmerkelijke mobiscore van meer dan 9/10! Alle nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit, water, kabelnet en riolering) werden geplaatst De koop omvat, naast het perceel bouwgrond met nummer 10, de parkeerstrook met nummer 10 (17,5 m2) en in mede-eigendom en onverdeeldheid 1/12 in de zone voor collectieve parking (roze strook op het plan). ER IS EEN MOGELIJKHEID TOT AANKOOP VAN EEN TWEEDE PARKEERSTROOK! Want to know more?

250
contact
details
Email
Call
+32 9 345 44 44
Development site for sale Sint-Niklaas (RBJ58937)
189 900 €

9100 Sint-Niklaas

Bouwgrond 544 m2 voor een halfopen bebouwing in de kleinschalige verkaveling Rootputhof in het gebied tussen Nieuwe Molenstraat, Vijfstraten en Vlasstraat te Sint-Niklaas. Deze bouwgrond is gelegen aan de Sint-Niklase stadsrand in een groene, autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Rootputhof is dan ook een leefstraat en een doodlopende weg. Dit maakt dat al de percelen van deze verkaveling een unieke ligging hebben op korte afstand van het stadscentrum en op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en station (Stationsplein ligt 1 km verderop). Faciliteiten op vlak van onderwijs, ontspanning, cultuur en gezondheidszorg zijn zeer vlot bereikbaar te voet of met de fiets. Niet toevallig krijgt deze verkaveling en zijn directe omgeving daarom een opmerkelijke mobiscore van meer dan 9/10! Deze bouwgrond is omwille van zijn rustige ligging werkelijk het neusje van de zalm van de verkaveling! Alle nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit, water, kabelnet en riolering) werden geplaatst. De koop omvat, naast het perceel bouwgrond met nummer 11, de parkeerstrook met nummer 11 (17,5 m2) en in mede-eigendom en onverdeeldheid 1/12 in de zone voor collectieve parking (roze strook op het plan). ER IS EEN MOGELIJKHEID TOT AANKOOP VAN EEN TWEEDE PARKEERSTROOK! Want to know more?

544
contact
details
Email
Call
+32 9 345 44 44
Development site for sale Sint-Niklaas (RBJ58806)
142 900 €

9100 Sint-Niklaas

Bouwgrond 350 m² voor een halfopen bebouwing in de kleinschalige verkaveling Rootputhof in het gebied tussen Nieuwe Molenstraat, Vijfstraten en Vlasstraat te Sint-Niklaas. Deze bouwgrond is gelegen aan de Sint-Niklase stadsrand in een groene, autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Rootputhof is dan ook een leefstraat en een doodlopende weg. Dit maakt dat al de percelen van deze verkaveling een unieke ligging hebben op korte afstand van het stadscentrum en op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en station (Stationsplein ligt 1 km verderop). Faciliteiten op vlak van onderwijs, ontspanning, cultuur en gezondheidszorg zijn zeer vlot bereikbaar te voet of met de fiets. Niet toevallig krijgt deze verkaveling en zijn directe omgeving daarom een opmerkelijke mobiscore van meer dan 9/10! Alle nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit, water, kabelnet en riolering) werden geplaatst. De koop omvat, naast het perceel bouwgrond met nummer 5, de parkeerstrook met nummer 5 (17,5 m2) en in mede-eigendom en onverdeeldheid 1/12 in de zone voor collectieve parking (roze strook op het plan). ER IS EEN MOGELIJKHEID TOT AANKOOP VAN EEN TWEEDE PARKEERSTROOK! Want to know more?

350
contact
details
Email
Call
+32 9 345 44 44
To parcel out site for sale Sint-Niklaas (RBJ52868)
1 250 000 €

9100 Sint-Niklaas

PARKLAAN 20, 9100 SINT-NIKLAAS Karaktervol en ruim gebouw in het centrum van Sint-Niklaas! Op zoek naar een ruime eigendom op een topligging? Bekijk dan zeker dit ruim pand, gelegen op +/- 250 m van de Grote Markt van Sint-Niklaas. Het pand bevindt zich in de Parklaan aan de rand van het 'Romain De Vidtspark' en op wandelafstand van het handelscentrum van de stad. Toegang: Aan het pand zijn drie mogelijkheden qua ingang. De voorgevel is gelegen aan de Parklaan met een ingang rechtstreeks in de handelsruimte (links) en anderzijds via een aparte ingang (rechts) om direct door te gaan naar de bovenliggende verdiepingen. De achterzijde is toegankelijk via een brede poort via de Grote Peperstraat. HUIDIGE INDELING Op de gelijkvloerse verdieping: De grote gelijkvloerse ruimte (+/- 65 m²) is momenteel ingericht als horeca-ruimte en bestaat uit een eetzaal met haard en een ingerichte bar voorzien van o.a. koeling en een tapinstallatie. Achterliggend is een ruime industriële keuken (+/-65 m²) met gaspitten, een grote dampkap, ingebouwde friteuses, afwashoek, koelcellen en andere voorzieningen. De sanitaire voorzieningen zijn opgesplitst in twee toiletruimtes met handenwasser. In de Grote Peperstraat is er een achteringang via de garage/berging (+/- 50 m²) met brede garagepoort. Naast de garage is een verharde buitenruimte momenteel ingericht als terras (+/- 60 m²). Op Verdieping +1: Een grote polyvalente ruimte met bar (samen +/- 110 m²), deze ruimte wordt momenteel door de horecazaak gebruikt als feestzaal. Een sanitaire ruimte met enkele toiletten. Op Verdieping +2: Deze verdieping is momenteel ingericht als woonst en omvat: een leefruimte, aparte keuken en eetkamer, hedendaagse badkamer en een slaapkamer of bureauruimte. Op Verdieping +3: Een geïsoleerde zolderruimte, ingericht als twee slaapkamers en een nachthal, rondom voorzien van ingebouwde kasten. Nuttige informatie: ·De verkoop betreft het gebouw, niet de handelszaak, noch de inboedel (bespreekbaar). ·Het gebouw zal ter beschikking zijn op het moment van de akte (niet verhuurd). ·Het perceel is gelegen in rood ingekleurd gebied, zijnde "woongebied". ·Het gebouw bevat zonnepanelen op het dak (ZW-gericht). Handelspanden boven de 500 m² krijgen een andere EPC-score dan woningen. Dit pand heeft EPC-Label X en heeft een unieke code: 20230913-0009217294-NR-1 Wenst u een bezoek aan dit pand? Contacteer ons gerust via ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 888 44 01
Development site for sale Sint-Niklaas (RBJ51374)
149 900 €

9100 Sint-Niklaas

Building plot 457 m2 for semi-open buildings in the small-scale parcel of Rootputhof in the area between Nieuwe Molenstraat, Vijfstraten and Vlasstraat in Sint-Niklaas. This building plot is located on the Sint-Niklase outskirts in a green, car-free and child-friendly environment. Rootputhof is therefore a residential street and a dead end. This makes that all the plots of this subdivision have a unique location within a short distance of the city center and within walking distance of shops, public transport and railway station (Stationsplein is 1 km) further away). Facilities in the areas of education, relaxation, culture and health care are very smooth accessible on foot or by bike. It is no coincidence that this parcel and its immediate surroundings therefore a remarkable mobiscore of over 9/10! The provided house is 7 meters wide and has a construction depth of maximum 16 m on the ground floor and 12 m on the first floor. The roof shape of the building is mandatory gable roof with the front has a mandatory roof slope of 45°. The cornice height is at least 6 and maximum 6.5 m. All roof extensions are prohibited. Solar panels, solar boilers, green roofs and roof windows are admitted. The sale includes, in addition to the plot of building land with number 1, the parking lane with number 1 (17.5 m2) and in co-ownership and undivided 1/12 in the collective parking area (pink strip on the plan). There is the possibility to purchase a second parking lane. Want to know more?

421
contact
details
Email
Call
+32 9 345 44 44
Development site for sale Sint-Niklaas (RBJ42445)
450 000 €

9100 Sint-Niklaas

BOUWGROND VAN13.50 METER BREED VOOR HET BOUWEN VAN 5 APPARTEMENTEN* 13.50 STRAATBREEDTE OP ONGEVEER 22 METER DIEP* GEEN VERPLICHTING GARAGES TE BOUWEN OMDAT ER VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID IS PARKING ALMA Want to know more?

329 13 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 3 766 40 66
Land for sale Sint-Niklaas (RBJ32571)
330 000 €

9100 Sint-Niklaas

Centraal gelegen bouwgrond in een bosrijk gebied te Vossekotstraat, Sint-Niklaas. U beschikt over een oppervlakte van 1241m² (straatbreedte 18,6 meter - diepte 54,6 meter) met een zuidgerichte oriëntatie. Gelegen nabij invalswegen, E17, alsook het treinstation op minder dan 2 km afstand. Deze locatie heeft een mobiscore van 8,1/10. Op dit perceel mag er een vrijstaande woning gebouw worden met 2 volwaardige bouwlagen en dakverdieping. Voor de verdere bouwvoorschriften en inflichtingen mag u gerust contact opnemen met ons kantoor! Want to know more?

1241 55 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
107 000 €

9112 Sinaai

Recreatiegrond te koop in gebied voor dag- en verblijfsrecreatie Ligging: Op een uitstekende uitvalsbasis in Sinaai bevindt zich dit rustig gelegen perceel recreatiegrond. Dewelke bereikbaar is via een zijweg van de Hellestraat. Beschrijving: Altijd al gedroomd om na een drukke werkweek in een oase van groen te vertoeven? Dan is dit uw kans! Deze grond is gelegen op een uiterst rustige locatie en heeft een oppervlakte van 2391m². Bestemmingszone volgens gewestplan is 'gebieden voor verblijfsrecreatie'. Op dit perceel is geen domicilie mogelijk. Een weekendverblijf/chalet kan enkel indien er geen ontbossing vereist is en er dus op een open plek gebouwd wordt. Het verwijderen van zaailingen, struiken, e.d. binnen een bos wordt ook aanzien als een ontbossing. Voor meer info kan u ons contacteren op het nummer ### Want to know more?

2391 61 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 3 304 73 21
Farmland for sale Sinaai (RBI25735)
105 000 €

9112 Sinaai

Gebied voor verblijfrecreatie + agrarisch gebied te koop in Sinaai Ligging: Op een uitstekende uitvalsbasis in Sinaai bevindt zich dit rustig gelegen perceel met een combinatie van recreatiegrond + agrarisch gebied. Dewelke bereikbaar is via een zijweg van de Hellestraat. Beschrijving: Altijd al gedroomd om na een drukke werkweek in een oase van groen te vertoeven? Dan is dit uw kans! Deze grond is gelegen op een uiterst rustige locatie en heeft een oppervlakte van 4420m². Bestemmingszone volgens gewestplan is deels 'gebieden voor verblijfsrecreatie' en deels 'agrarische gebieden'. Op dit perceel is geen domicilie mogelijk. Een weekendverblijf/chalet kan enkel indien er geen ontbossing vereist is en er dus op een open plek gebouwd wordt. Het verwijderen van zaailingen, struiken, e.d. binnen een bos wordt ook aanzien als een ontbossing. De kans op het verkrijgen van een ontheffing of ontbossing is eerder gering. Voor meer info kan u ons contacteren op het nummer ### Want to know more?

4420 52 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 3 304 73 21
Development site for sale Sint-Niklaas (RAQ02778)
349 000 €

9100 Sint-Niklaas

Nabij invalswegen ( E17) bieden wij deze grond van circa 6689 m² aan. Grond geschikt voor landbouw en activiteiten begraafplaatsen-crematoria. Geen bouwverplichting. Want to know more?

6689
contact
details
Email
Call
+32 3 765 09 09
Development site for sale Sint-Niklaas (RAQ02777)
249 000 €

9100 Sint-Niklaas

Nabij invalswegen ( E17) bieden wij deze grond van circa 2300 m² aan. Grond geschikt voor landbouw en activiteiten begraafplaatsen-crematoria. Geen bouwverplichting. Want to know more?

2300
contact
details
Email
Call
+32 3 765 09 09

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Sint-Niklaas (9100) + Suburbs.

199 000 €

9140 Elversele

RUSTIG GELEGEN STUK BOUWGROND MET LANDELIJK ZICHT OP 540 M2straatbreedte 10.90 meter je mag 18 meter diep bouwengevel +/- 8 metervoor een moderne half open bebouwing met een plat dak prachtig landelijk zicht Want to know more?

540
contact
details
Email
Call
+32 3 766 40 66
139 500 €

9140 Elversele

BOUWGROND VOOR EEN HALF OPEN BEBOUWING OP ONGEVEER 290 m²perceel is ongeveer 9.50 op 30 meterbouwvoorschriftengelijkvloers 6.5 meter op 13.5 diep1 ste verd 6.5 meter op 12 diepzadeldak met mogelijkheid extra kamers onder het dak Want to know more?

290
contact
details
Email
Call
+32 3 766 40 66
249 000 €

9170 Sint-Pauwels

SINT-PAUWELS: Bent u op zoek naar een bouwgrond om uw droomwoning te bouwen? Deze grond, geschikt voor een half-open bebouwing, is zeer mooi gelegen vlakbij de gezellige dorpskern van Sint-Pauwels. Enkele troeven op een rij: - geen bouwverplichting - geschikt voor half-open bebouwing - op enkele minuten van scholen, winkels, openbaar vervoer,... - groene omgeving Dit perceel heeft een straatbreedte van 10 meter en loopt mooi recht naar achter toe. De totale oppervlakte is 691 m² met een leuke zuid-oostelijke oriëntatie. U mag een ruime, half-open bebouwing bouwen met eventueel nog een bijgebouw. Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en meer uitleg. De grond is bouwrijp en voorzien van de nodige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. In de nabije omgeving kan u genieten van leuke wandelingen/fietstochten in het groen, een ideale buurt voor u en uw gezin. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor meer info. VP 229 000 Euro. Want to know more?

691 66 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 3 256 29 55
226 000 €

9170 Sint-Pauwels

SINT-PAUWELS: Bent u op zoek naar een bouwgrond om uw droomwoning te bouwen? Deze grond, geschikt voor een half-open bebouwing, is zeer mooi gelegen vlakbij de gezellige dorpskern van Sint-Pauwels. Enkele troeven op een rij: - geen bouwverplichting - geschikt voor half-open bebouwing - op enkele minuten van scholen, winkels, openbaar vervoer,... - groene omgeving Dit perceel heeft een straatbreedte van 10 meter en loopt mooi recht naar achter toe. De totale oppervlakte is 628 m² met een leuke zuid-oostelijke oriëntatie. U mag een ruime, half-open bebouwing bouwen met eventueel nog een bijgebouw. Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en meer uitleg. De grond is bouwrijp en voorzien van de nodige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. In de nabije omgeving kan u genieten van leuke wandelingen/fietstochten in het groen, een ideale buurt voor u en uw gezin. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor meer info. VP 208 000 Euro. Want to know more?

628 63 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 3 256 29 55
289 000 €

9170 Sint-Pauwels

SINT-PAUWELS: Bent u op zoek naar een bouwgrond om uw droomwoning te bouwen? Deze grond, geschikt voor open bebouwing, is zeer mooi gelegen vlakbij de gezellige dorpskern van Sint-Pauwels. Enkele troeven op een rij: - geen bouwverplichting - geschikt voor open bebouwing - op enkele minuten van scholen, winkels, openbaar vervoer,... - groene omgeving Dit perceel heeft een straatbreedte van 16 meter maar loopt verder mooi breed uit. De totale oppervlakte is 836 m² met een leuke zuid-oostelijke oriëntatie. U mag een ruime, open bebouwing bouwen met eventueel nog een bijgebouw. Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en meer uitleg. De grond is bouwrijp en voorzien van de nodige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. In de nabije omgeving kan u genieten van leuke wandelingen/fietstochten in het groen, een ideale buurt voor u en uw gezin. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor meer info. VP 289 000 Euro. Want to know more?

836 38 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 3 256 29 55
Development site for sale Temse (RBJ55478)
149 000 €

9140 Temse

Looking for the perfect location to build your dream home? Look no further! We are delighted to offer this beautiful building plot, located in a quiet neighborhood in Temse. This plot offers a rare opportunity to create a fully customized home that meets all your wishes and needs. With a spacious plot of 388m2, this land offers space for a spacious home, a lush garden and all the amenities you could possibly need you can think of. What really makes this location special is the surroundings. Enjoy a serene environment while you yet you are close to all the city's amenities and conveniences. Whether you like quiet nature walks, pleasant evenings with family and friends, or the convenience of being nearby shops and restaurants, this location has it all. In addition, this land offers easy access to major roads and public transport, allowing you to travel effortlessly to nearby cities and destinations. Don't wait any longer and take this unique opportunity to build your dream home in this beautiful location. Contact us today to learn more about this great opportunity! Want to know more?

388
contact
details
Email
Call
+32 9 345 44 44