Appartement à louer - Pollinkhove

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Pollinkhove (8647).

Appartement à louer Woesten (RBG69698)
650 €

8640 Woesten

Praktijkruimte te huur in centrum Woesten. Deze ruimte is ideaal voor een paramedisch beroep. Wachtzaal is inbegrepen in de huurprijs, deze ligt op het gelijkvloers. Dit is gemeenschappelijk met de andere praktijkruimtes. De praktijkruimte, vergaderzaal/keuken en afzonderlijk toilet liggen op het tweede verdiep. De kosten voor verwarming/elektriciteit en poetswerken zijn inbegrepen in de prijs. Onmiddelijk vrij En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 57 21 36 96
800 €

8630 Avekapelle

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en staanplaats. Lichtrijke living met een terras die zicht heeft op de Nieuwpoortvaart Een open in gerichte keuken met aansluitend een berging met voorziening van wasmachine. Badkamer met een inloopdouche met een lavabomeubel 2 slaapkamers die beide uitgeven op het terras aan de achterzijde. Het terras heeft een mooi uitzicht op de Veurnse kerktorens. Er is ook een staanplaats inbegrepen in de huurprijs. Alles zal geschilderd zijn en er zullen armaturen hangen! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 58 31 58 58
Appartement à louer Roesbrugge-Haringe (RBJ49169)
570 €

8972 Roesbrugge-Haringe

Appartement récent avec 2 pièces, terrasse et local à vélos. Emplacement agréable à Roesbrugge. Aucuns frais de syndic ! Cet appartement se compose de : *Étage +1 : - Entrée avec toilettes séparées - salon lumineux (32 m²) avec terrasse (6 m²) - cuisine ouverte avec placards intégrés, four combiné, réfrigérateur avec congélateur, évier, hotte et plaque vitrocéramique - salle de rangement/buanderie spacieuse - salle de bain avec douche à l'italienne et double vasque avec placards - salle de nuit à 2 chambres (12 + 13 m²) *Rez-de-chaussée : - rangement pour vélos et poubelles => EPC 212 kWh/m² - UC 1589540 => Frais de syndic inclus dans le prix de la location ! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 70 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 57 48 94 99
800 €

8600 Dixmude

Welkom in dit prachtige nieuwbouwappartement, een oase van rust en comfort. Gelegen in een bruisende buurt, biedt dit appartement niet alleen een verfijnde leefruimte, maar ook de luxe van twee slaapkamers en een heerlijk terras.Bij het betreden van dit appartement wordt u begroet door een lichte en uitnodigende sfeer. De ruime woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de grote ramen, vormt het hart van de woning. Hier kunt u ontspannen en genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. De open keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur (kookplaat, vaatwasser, gootsteen, koelkast met vriesvak) en strakke afwerkingen, nodigt uit tot culinaire avonturen.De twee slaapkamers, waarvan 1 met terras, bieden een rustgevend toevluchtsoord na een lange dag.De badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, smaakvol ontworpen met moderne accenten, belooft ontspanning en comfort.Een van de hoogtepunten van dit appartement is het ruime en zongerichte terras, een perfecte plek om te genieten van de frisse lucht en het buitenleven. Of het nu gaat om een ​​rustige ochtendkoffie of een levendig dinerfeest, dit terras biedt een veelzijdige ruimte om te ontspannen en te entertainen.Bovendien biedt dit nieuwbouwappartement alle voordelen van modern wonen, waaronder energiezuinige voorzieningen (zonnepanelen), hoogwaardige isolatie en een veilige toegang tot het gebouw.Kortom, dit appartement belichaamt hedendaags comfort en luxe. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsresidentie of een gezellige plek om te wonen, hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een verfijnde levensstijl.Welkom thuis!Mogelijkheid tot huren van een ondergrondse afgesloten garagebox.Onmiddellijk beschikbaar.Troeven: Nieuwbouw; Ruim zonneterras; Garages beschikbaar. Huurprijs:Appartement: 800 euro/mnd.Syndic: 50 euro/mnd.Garage: 85 euro/mnd.EPB in aanvraag.Wenst u de bewoner te worden van dit luxe nieuwbouwappartement, contacteer ons voor een bezoek! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 11 51
800 €

8600 Dixmude

Welkom in dit prachtige nieuwbouwappartement, een oase van rust en comfort. Gelegen in een bruisende buurt, biedt dit appartement niet alleen een verfijnde leefruimte, maar ook de luxe van twee slaapkamers en een heerlijk terras.Bij het betreden van dit appartement wordt u begroet door een lichte en uitnodigende sfeer. De ruime woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de grote ramen, vormt het hart van de woning. Hier kunt u ontspannen en genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. De open keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur (kookplaat, vaatwasser, gootsteen, koelkast met vriesvak) en strakke afwerkingen, nodigt uit tot culinaire avonturen.De twee slaapkamers, die beiden toegang geven tot het terras, bieden een rustgevend toevluchtsoord na een lange dag.De badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, smaakvol ontworpen met moderne accenten, belooft ontspanning en comfort.Een van de hoogtepunten van dit appartement is het ruime en zongerichte terras, een perfecte plek om te genieten van de frisse lucht en het buitenleven. Of het nu gaat om een ​​rustige ochtendkoffie of een levendig dinerfeest, dit terras biedt een veelzijdige ruimte om te ontspannen en te entertainen.Bovendien biedt dit nieuwbouwappartement alle voordelen van modern wonen, waaronder energiezuinige voorzieningen (zonnepanelen), hoogwaardige isolatie en een veilige toegang tot het gebouw.Kortom, dit appartement belichaamt hedendaags comfort en luxe. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsresidentie of een gezellige plek om te wonen, hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een verfijnde levensstijl.Welkom thuis!Mogelijkheid tot huren van een ondergrondse afgesloten garagebox.Onmiddellijk beschikbaar.Troeven: Nieuwbouw; Ruim zonneterras; Garages beschikbaar. Huurprijs:Appartement: 800 euro/mnd.Syndic: 50 euro/mnd.Garage: 85 euro/mnd.EPB in aanvraag.Wenst u de bewoner te worden van dit luxe nieuwbouwappartement, contacteer ons voor een bezoek! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 11 51
830 €

8600 Dixmude

Welkom in dit prachtige nieuwbouwappartement, een oase van rust en comfort. Gelegen in een bruisende buurt, biedt dit appartement niet alleen een verfijnde leefruimte, maar ook de luxe van twee slaapkamers en een heerlijk terras.Bij het betreden van dit appartement wordt u begroet door een lichte en uitnodigende sfeer. De ruime woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de grote ramen, vormt het hart van de woning. Hier kunt u ontspannen en genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. De open keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur (kookplaat, vaatwasser, gootsteen, koelkast met vriesvak) en strakke afwerkingen, nodigt uit tot culinaire avonturen.De drie volwaardige slaapkamers bieden een rustgevend toevluchtsoord na een lange dag.De badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, smaakvol ontworpen met moderne accenten, belooft ontspanning en comfort.Een van de hoogtepunten van dit appartement is het ruime en zongerichte terras, een perfecte plek om te genieten van de frisse lucht en het buitenleven. Of het nu gaat om een ​​rustige ochtendkoffie of een levendig dinerfeest, dit terras biedt een veelzijdige ruimte om te ontspannen en te entertainen.Bovendien biedt dit nieuwbouwappartement alle voordelen van modern wonen, waaronder energiezuinige voorzieningen (zonnepanelen), hoogwaardige isolatie en een veilige toegang tot het gebouw.Kortom, dit appartement belichaamt hedendaags comfort en luxe. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsresidentie of een gezellige plek om te wonen, hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een verfijnde levensstijl.Welkom thuis!Mogelijkheid tot huren van een ondergrondse afgesloten garagebox.Onmiddellijk beschikbaar.Troeven: Nieuwbouw; Ruim zonneterras; Garages beschikbaar. Huurprijs:Appartement: 830 euro/mnd.Syndic: 50 euro/mnd.Garage: 85 euro/mnd.EPB in aanvraag.Wenst u de bewoner te worden van dit luxe nieuwbouwappartement, contacteer ons voor een bezoek! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 11 51
800 €

8600 Dixmude

Welkom in dit prachtige nieuwbouwappartement, een oase van rust en comfort. Gelegen in een bruisende buurt, biedt dit appartement niet alleen een verfijnde leefruimte, maar ook de luxe van twee slaapkamers en een heerlijk terras.Bij het betreden van dit appartement wordt u begroet door een lichte en uitnodigende sfeer. De ruime woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de grote ramen, vormt het hart van de woning. Hier kunt u ontspannen en genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. De open keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur (kookplaat, vaatwasser, gootsteen, koelkast met vriesvak) en strakke afwerkingen, nodigt uit tot culinaire avonturen.De twee slaapkamers, waarvan 1 met terras, bieden een rustgevend toevluchtsoord na een lange dag.De badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, smaakvol ontworpen met moderne accenten, belooft ontspanning en comfort.Een van de hoogtepunten van dit appartement is het ruime en zongerichte terras, een perfecte plek om te genieten van de frisse lucht en het buitenleven. Of het nu gaat om een ​​rustige ochtendkoffie of een levendig dinerfeest, dit terras biedt een veelzijdige ruimte om te ontspannen en te entertainen.Bovendien biedt dit nieuwbouwappartement alle voordelen van modern wonen, waaronder energiezuinige voorzieningen (zonnepanelen), hoogwaardige isolatie en een veilige toegang tot het gebouw.Kortom, dit appartement belichaamt hedendaags comfort en luxe. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsresidentie of een gezellige plek om te wonen, hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een verfijnde levensstijl.Welkom thuis!Mogelijkheid tot huren van een ondergrondse afgesloten garagebox.Onmiddellijk beschikbaar.Troeven: Nieuwbouw; Ruim zonneterras; Garages beschikbaar. Huurprijs:Appartement: 800 euro/mnd.Syndic: 50 euro/mnd.Garage: 85 euro/mnd.EPB in aanvraag.Wenst u de bewoner te worden van dit luxe nieuwbouwappartement, contacteer ons voor een bezoek! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 11 51
800 €

8600 Dixmude

Welkom in dit prachtige nieuwbouwappartement, een oase van rust en comfort. Gelegen in een bruisende buurt, biedt dit appartement niet alleen een verfijnde leefruimte, maar ook de luxe van twee slaapkamers en een heerlijk terras.Bij het betreden van dit appartement wordt u begroet door een lichte en uitnodigende sfeer. De ruime woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de grote ramen, vormt het hart van de woning. Hier kunt u ontspannen en genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. De open keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur (kookplaat, vaatwasser, gootsteen, koelkast met vriesvak) en strakke afwerkingen, nodigt uit tot culinaire avonturen.De twee slaapkamers, waarvan 1 met terras, bieden een rustgevend toevluchtsoord na een lange dag.De badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, smaakvol ontworpen met moderne accenten, belooft ontspanning en comfort.Een van de hoogtepunten van dit appartement is het ruime en zongerichte terras, een perfecte plek om te genieten van de frisse lucht en het buitenleven. Of het nu gaat om een ​​rustige ochtendkoffie of een levendig dinerfeest, dit terras biedt een veelzijdige ruimte om te ontspannen en te entertainen.Bovendien biedt dit nieuwbouwappartement alle voordelen van modern wonen, waaronder energiezuinige voorzieningen (zonnepanelen), hoogwaardige isolatie en een veilige toegang tot het gebouw.Kortom, dit appartement belichaamt hedendaags comfort en luxe. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsresidentie of een gezellige plek om te wonen, hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een verfijnde levensstijl.Welkom thuis!Mogelijkheid tot huren van een ondergrondse afgesloten garagebox.Onmiddellijk beschikbaar.Troeven: Nieuwbouw; Ruim zonneterras; Garages beschikbaar. Huurprijs:Appartement: 800 euro/mnd.Syndic: 50 euro/mnd.Garage: 85 euro/mnd.EPB in aanvraag.Wenst u de bewoner te worden van dit luxe nieuwbouwappartement, contacteer ons voor een bezoek! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 11 51
800 €

8600 Dixmude

Au centre de Diksmuide, près de la Grand-Place, des commerces de détail et de gros, ainsi que des transports en commun, se trouve cet appartement neuf de luxe. L'appartement dispose d'un salon spacieux avec une cuisine ouverte entièrement équipée (plaque de cuisson en céramique, hotte, évier, four, lave-vaisselle et réfrigérateur). Il y a également une salle de bains (aménagée avec une douche à l'italienne et une double vasque), deux chambres à coucher complètes, un débarras pratique et un balcon/terrasse très spacieux où il fait bon se détendre. L'appartement est prêt à emménager (peint, équipé de luminaires de base et de rails de rideaux). Bien sûr, il y a le chauffage central au gaz naturel et les fenêtres sont équipées de double vitrage haute performance. L'appartement dispose également de 4 panneaux solaires, ce qui réduit considérablement les frais de consommation. En bas, il y a aussi un garage fermé très spacieux, qui peut également être utilisé comme espace de stockage supplémentaire. Disponible à partir de : à convenir. Garage souterrain fermé : 85 €/mois Charges communes : 50 €/mois Note: Traduit automatiquement. Points forts * Emplacement central à Diksmuide * Transports en commun à proximité * 2 chambres spacieuses * Panneaux solaires présents * Garage spacieux 1) Destination urbanistique: ZHCR : Zone d'habitat à caractère rural 2) Patrimoine protégé : non 3) Patrimoine inventorié : sans objet 4) Rapport sur les inondations : Score de tracé ou score P : C : faible probabilité d'inondation Score de construction ou score G : C : faible probabilité d'inondation Localisation dans la zone de signalisation : non Localisation dans une zone riveraine définie ou une plaine inondable définie : non En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 30 10
800 €

8600 Dixmude

Au centre de Diksmuide, près de la Grand-Place, des commerces de détail et de gros, ainsi que des transports en commun, se trouve cet appartement neuf de luxe. L'appartement dispose d'un salon spacieux avec une cuisine ouverte entièrement équipée (plaque de cuisson en céramique, hotte, évier, four, lave-vaisselle et réfrigérateur). Il y a également une salle de bains (aménagée avec une douche à l'italienne et une double vasque), deux chambres à coucher complètes, un débarras pratique et un balcon/terrasse très spacieux où il fait bon se détendre. L'appartement est prêt à emménager (peint, équipé de luminaires de base et de rails de rideaux). Bien sûr, il y a le chauffage central au gaz naturel et les fenêtres sont équipées de double vitrage haute performance. L'appartement dispose également de 4 panneaux solaires, ce qui réduit considérablement les frais de consommation. En bas, il y a aussi un garage fermé très spacieux, qui peut également être utilisé comme espace de stockage supplémentaire. Disponible à partir de : à convenir. Garage souterrain fermé : 85 €/mois Charges communes : 50 €/mois Note: Traduit automatiquement. Points forts * Emplacement central à Diksmuide * Transports en commun à proximité * 2 chambres spacieuses * Panneaux solaires présents * Garage spacieux 1) Destination urbanistique: ZHCR : Zone d'habitat à caractère rural 2) Patrimoine protégé : non 3) Patrimoine inventorié : sans objet 4) Rapport sur les inondations : Score de tracé ou score P : C : faible probabilité d'inondation Score de construction ou score G : C : faible probabilité d'inondation Localisation dans la zone de signalisation : non Localisation dans une zone riveraine définie ou une plaine inondable définie : non En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 30 10
900 €

8600 Dixmude

Welkom in deze unieke penthouse in het charmante Esen, gelegen in de idyllische omgeving van Diksmuide.Bij het betreden van dit spacieuze appartement word je hartelijk verwelkomd door een prachtige inkomhal die meteen de toon zet voor de stijlvolle leefruimte die volgt.De lichtrijke woonkamer vormt het kloppende hart van dit penthouse. Grote ramen laten overvloedig daglicht binnenstromen, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De ruime woonkamer biedt talloze mogelijkheden voor het creëren van een leuke zithoek en eetplaats. Dit is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de velden.De naadloos geïntegreerde open keuken is een ware droom voor kookliefhebbers. Voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerkingen, nodigt deze keuken uit tot culinair experimenteren. Of je nu een snel ontbijt bereidt of een gastronomisch diner voor vrienden organiseert, deze keuken staat garant voor comfort en functionaliteit.Het penthouse beschikt over niet één, maar twee mooie terrassen die uitnodigen tot buitenleven. Het eerste terras, bereikbaar vanuit de woonkamer, biedt een perfecte plek om te ontspannen in de buitenlucht, te genieten van een kopje koffie bij zonsopgang of een glas wijn bij zonsondergang. Het tweede terras, toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamers, biedt een meer privéruimte om in alle rust van de frisse lucht te genieten.Met drie slaapkamers biedt dit penthouse voldoende accommodatie voor zowel gasten als familie. De slaapkamers zijn zorgvuldig ontworpen met aandacht voor comfort en stijl, en bieden een oase van rust en privacy. De grote ramen in de slaapkamers laten de natuurlijke schoonheid van de omgeving binnen, waardoor je elke ochtend ontwaakt met een prachtig uitzicht.De badkamer is een toonbeeld van comfort, uitgerust met een dubbele lavabo voor ultiem gemak of ontspan in het weelderige bad. Daarnaast is er ook een aparte douchekamer met verfrissende inloopdouche en lavabo.Kortom, dit penthouse in Esen belichaamt de perfecte combinatie van elegantie, comfort en een panoramisch uitzicht. Een unieke kans om te wonen in weelde en stijl te midden van de rustige charme van Diksmuide.Welkom thuis.Troeven: Lichtrijk; 3 volwaardige slaapkamers; Mogelijk tot bijhuren van garagebox. Beschikbaar vanaf 01/03/2024Huurprijs appartement: €900/maand.Verplicht bij te huren staanplaats: €30/maand.Gemeenschappelijke kosten (syndic): €100/maand.Mogelijkheid tot het huren van een garagebox met automatische poort: €65/maand.Wenst u de bewoner te worden van deze unieke penthouse? Contacteer ons ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 122 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 11 51
750 €

8630 Furnes

Dans la Rodestraat 16 à Furnes, nous trouvons cet appartement moderne (100 m²) avec 2 chambres spacieuses, deux terrasses (15 m²), un parking souterrain et un espace de rangement au sous-sol. MISE EN PAGE : > Premier étage : - Entrée avec toilettes invités ; - Espace de vie spacieux et lumineux (21,4 m²) avec cuisine ouverte (11 m²) ; - Cuisine moderne (11 m²) avec plaque vitrocéramique, four combiné, lave-vaisselle encastré, évier et demi, hotte et réfrigérateur encastré avec congélateur ; - Salle de bain (7,4 m²) avec douche à l'italienne, baignoire, lavabo avec lavabo et sèche-serviettes supplémentaire ; - Chambre 1 (11,9 m²) ; - Chambre 2 (11,9,5 m²) ; - Rangement (3,3 m²) ; - Terrasse à l'avant (8,4 m²) et à l'arrière (6,7 m²) de l'appartement. > Sous-sol : - Rangement ; - Place de parking. AVANTAGES : - Efficacité énergétique (EPC A) ; - À distance de marche du centre-ville et de la gare ; - Espace de stationnement souterrain et rangement au sous-sol inclus ! Gratuit à partir du 01/06/2024 (Si vous le souhaitez, déjà disponible à partir du 01/05/2024) Charges communes : 50,00 €/mois Êtes-vous intéressé par cette propriété à louer à Furnes ? Rendez-vous sur le site ### cliquez sur le bien que vous souhaitez louer. À l'aide du bouton rouge « demandez votre visite », nous vous demandons de remplir brièvement un profil. Ensuite, nous vous contacterons pour une visite. Les rendez-vous ne peuvent pas être pris par téléphone. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 99 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 58 33 06 00
785 €

8630 Furnes

Appartement sur le toit extrêmement spacieux et lumineux (93 m²) à louer avec 2 chambres spacieuses, un espace de rangement au sous-sol et une place de parking à Furnes. Endroit très calme, mais à quelques pas des transports en commun, des commerces et du centre-ville. MISE EN PAGE > 3e étage : - Hall d'entrée avec toilettes invités ; - Salon spacieux et lumineux avec cuisine ouverte avec plaque vitrocéramique, four, évier et demi, hotte et réfrigérateur encastré avec congélateur ; - Terrasse spacieuse accessible par le salon ; - Local de rangement avec raccordement pour machine à laver ; - Salle de bain spacieuse avec lavabo, baignoire/douche ; - 2 chambres spacieuses (12,3 m² et 13,5 m²). > Sous-sol : - Rangement au sous-sol ; - Espace de stationnement ; - Abri à vélos communautaire. POINTS FORTS - Espace de stationnement souterrain et rangement au sous-sol inclus ; - Efficacité énergétique (EPC B) ; - Prêt à emménager et parfaitement entretenu ; - Vue magnifique ! Coûts communs : 50 €/mois Gratuit depuis le : 01/06/2024 Êtes-vous intéressé par cette propriété à louer à Furnes ? Rendez-vous sur le site ### cliquez sur le bien que vous souhaitez louer. À l'aide du bouton rouge « demandez votre visite », nous vous demandons de remplir brièvement un profil. Ensuite, nous vous contacterons pour une visite. Les rendez-vous ne peuvent pas être pris par téléphone. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 58 33 06 00
Appartement à louer Dixmude (RBJ63672)
750 €

8600 Dixmude

Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van residentie Manitoba en is centraal gelegen nabij alle grote grootwarenhuizen! VERDIEP -1: Garage. GELIJKVLOERS: Gemeenschappelijke inkomhal. VERDIEP 2: Inkomhal - apart toilet - wasruimte/technische ruimte - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - ingerichte badkamer met inloopdouche en lavabomeubel - leefruimte met open ingerichte keuken met o.a. een vaatwasmachine, elektrische kookplaat, dampkap, koelkast, dubbele spoelbak en combi-oven - ruim terras. ALGEMEEN: - CV op aardgas. - Schrijnwerk: PVC, hoogrendementsbeglazing. - Centrale ligging! - Energiezuinig appartement! - EPB van toepassing! - Onmiddellijk vrij! - Gemeenschappelijke kosten: €50/maand. Vergeet zeker niet de 360° virtuele tour te bekijken: ### Voor meer info op ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 92 19 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 80 86 80
Appartement à louer Dixmude (RBJ61270)
675 €

8600 Dixmude

Dit instapklaar, energiezuinig nieuwbouwappartement is gelegen op de 2de verdieping van Residentie Noordpoort (lift aanwezig). Deze residentie is gelegen langs de Oostendestraat, een belangrijke uitvalsweg en op wandelafstand van het centrum. Binnenkomen doe je via de inkomhal met gastentoilet. Daarnaast beschikt het appartement over een lichtrijke woonkamer met volledig geïnstalleerde keuken (voorzien van: vaatwasmachine, oven, koelkast, kookplaat, dampkap, etc...) en een berging ruimte/wasruimte. Er zijn twee volwaardige slaapkamers en een badkamer, bestaande uit inloopdouche en lavabomeubel. Vooraan is er een ruim terras gelegen, met open zicht op de Oostendestraat. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisberging. Het appartement is volledig geschilderd, voorzien van gordijnen en armaturen. EPB: appartement in aanbouw. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Huurpijs appartement 675 €/mnd + 50 €/mnd autostandplaats + 50 €/mnd syndickosten. En savoir plus ?

2 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 492 97 53 52
Appartement à louer Dixmude (RBJ58483)
695 €

8600 Dixmude

In het historische en sfeervolle Diksmuide prijkt een charmant duplexappartement dat de perfecte combinatie biedt van moderne luxe en de warme uitstraling van een historische stad. Dit prachtige appartement bevindt zich in het hart van Diksmuide, waardoor het omgeven is door de rijke geschiedenis en gezelligheid die deze Vlaamse stad te bieden heeft.Het appartement is gelegen in een modern gebouwBij het betreden van het appartement word je begroet door een open inrichting. De vele ramen zorgen voor een lichte en luchtige sfeer in elke kamer.De woonkamer is een oase van rust. Vanuit de woonkamer heb je een aangenaam uitzicht op de omliggende straten, waar je de levendigheid van het stadsleven kunt ervaren, en toegang tot het terras vooraan.De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt een perfecte plek om heerlijke maaltijden te bereiden. Aansluitend aan de keuken is er een tweede terras, ideaal om te genieten van zon en rust.Naast de keuken bevindt zich de badkamer met dubbele lavabo en bad met douchemogelijkheid.Op de bovenverdieping beschikt dit appartement over 2 volwaardige slaapkamers met ingebouwde kasten, elk ontworpen met comfort en stijl in gedachten. De kamers bieden een oase van rust en ontspanning, waar bewoners kunnen genieten van een goede nachtrust na een dag vol ontdekkingen.De trap in het appartement zelf is uitgerust met een traplift.Bovendien hoort bij dit appartement een ondergrondse afgesloten garagebox met automatische poort.De ligging van dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar het beste van beide werelden: de rust van een historische stad en de nabijheid van alle voorzieningen die het dagelijks leven vereenvoudigen. Winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden liggen op wandelafstand, waardoor dit appartement een ideale thuisbasis is.Troeven: Uiterst lichtrijk duplexappartement; 2 volwaardige slaapkamers; 2 terrassen, waarvan 1 zonneterras; traplift aanwezig; ondergrondse garagebox. Onmiddellijk beschikbaar.Huurprijs 695 euro/maand.Gemeenschappelijke kosten (lees: syndic) 50 euro/maand.Ondergrondse garagebox 50 euro/maand.Contacteer ons en ontdek deze unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving, doordrenkt van cultuur en charme. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 107 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 11 51
Appartement à louer Dixmude (RBJ55517)
630 €

8600 Dixmude

Au port de plaisance de Diksmuide, le long de la "Ijzer", se trouve cet appartement prêt à emménager, situé à deux pas des magasins et des transports en commun. La propriété comprend un hall d'entrée, un salon avec cuisine ouverte, un grand débarras avec buanderie, un petit balcon, des toilettes séparées et une salle de bain équipée d'une douche à l'italienne et d'un double lavabo. Il y a également un local à vélos commun. Cet appartement dispose de double vitrage et d'un chauffage avec accumulateurs électriques de nuit. Pas de frais de syndic. Disponible à partir du 01/05/2024 (à convenir plus tôt). Note: Traduit automatiquement. Points forts * Emplacement central et magnifique * Prêt à emménager * Double vitrage * Proche des écoles * Proche des transports en commun 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: neen 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Keuringsattest elektriciteit: neen 7) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 50 30 10
Appartement à louer Dixmude (RBJ40952)
770 €

8600 Dixmude

Mooi appartement te huur in het centrum van Diksmuide. Inkomhal - apart toiltet - Living met een open ingerichte keuken - 2 slaapkamers en een badkamer met een douche. Aan de achterzijde is er een terras aanwezig. In de -2 is er een garagebox aanwezig nr 30 en een berging 26. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 58 31 58 58
Appartement à louer Dixmude (RBJ19148)
560 €

8600 Dixmude

In het centrum van Diksmuide, gelegen nabij het station en diverse kleinhandel, huisvest dit instapklaar appartement te residentie "Christine". Dit appartement bestaat uit: GELIJKLVOERS: Gemeenschappelijke inkomhal - garage (18m²) met kantelpoort. VERDIEP 2: inkomhal (3m²) - woonkamer (32m²) - ingerichte keuken (5m²) - berging (2m²) - slpk1 (14m²) - slpk2 (12m²) - ingerichte badkamer (4m²) - toilet - terras. ALGEMEEN: - CV op aardgas. - Vrij vanaf 01/02/2024. - Gemeenschappelijke kosten: €45/maand. - Zeer centrale ligging! Meer info op ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 80 86 80
Appartement à louer Dixmude (RBI92583)
600 €

8600 Dixmude

Op een rustige ligging en slechts op enkele minuten van de invalswegen, openbaar vervoer en winkels treft u dit knus appartement (56 m²).Het appartement bevindt zich in de Residentie Noord Uyt, op de 4de verdieping, en is ingedeeld als volgt: inkomhal met vestiairekast, living met open keuken, ingericht met elektrisch fornuis, dampkap en dubbele spoelbak. De nachthall verleent toegang tot de slaapkamer (12 m²) voorzien van ingemaakte kast en badkamer met ligbad en enkele lavabo in meubel.Het grote en zuid-oost georiënteerd terras (35 m²) is toegankelijk vanuit de living. Op de terras is er een buitenberging voorzien. Het terras geeft u een prachtig uitzicht over Stad Diksmuide en de groene omgeving die zich achter de Residentie bevindt.Het appartement is bereikbaar met lift en trap.Gemeenschappelijke fietsenberging en afgesloten garagebox met poort aanwezig in de kelderverdieping. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 56 34 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 499 12 44 02