Appartement à vendre - Anvers

23 résultats (1 - 20)
475 000 €

2140 Anvers

Handelspand met twee appartementen te koop te Borgerhout! Locatie : Opbrengsteigendom te koop in Borgerhout binnen de ring van Antwerpen. Gelegen nabij het Krugerplein en de wijk Zurenborg op een boogscheut van het Riverenhof. Omschrijving : Gelijkvloers: handelszaak 1ste verdieping : appartement 68m², 2 slaapkamers, keuken, woonkamer en badkamer. 2de verdieping: appartement 68m², 2 slaapkamers, keuken, woonkamer en badkamer. Bijzonderheden : -Vergund -Opbrengsteigendom -Plannen beschikbaar P-score (perceelscore) G-score (gebouwscore) Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Antwerpen Borgerhout? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 196 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 260 46 66
149 000 €

2140 Anvers

Lichtrijk en ruim appartement met 1 slaapkamer en terras op centrale ligging te Borgerhout Ligging: Dit appartement te koop is gelegen aan de Turnhoutsebaan te Borgerhout, op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, horeca, scholen, ... Het centrum van de Stad en invalswegen liggen in de directe nabijheid. Omschrijving: Aan de Turnhoutsebaan te Borgerhout, vinden we dit ruim (74m²) en lichtrijk appartement te koop. Het appartement bevindt zich op de 4de verdieping van een goed onderhouden gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal, voorzien van ingemaakte kasten en een gastentoilet. Verder bevindt zich de ruime leef- en eetruimte met mozaïeken parket, die geniet van veel natuurlijke lichtinval. Via schuifdeuren krijgen we toegang tot het zuid-west geörienteerd terras. Verder vinden we de op te frisse keuken met keukenkasten en enkele spoelbak, de badkamer met douche in bad en enkele lavabo en de slaapkamer. Tot slot is er nog een private kelderberging. Bijzonderheden: - Ruim appartement op gunstige locatie! - Bewoonbare opp. 74m² cfr EPC - Mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats - P-score: A, G-score: A En savoir plus ?

1 Chambre(s) 74 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 260 46 66
155 000 €

2140 Anvers

Hip BOHO – kleinschalig renovatieproject bestaande uit vier appartementen. Het stadsdeel Borgerhout, of “Boho” voor de vrienden is sinds jaren aan een ware opmars bezig. De vele stadshernieuwingsprojecten, nieuwbouw/renovatieprojecten en leuke privé initiatieven maken van dit stadsdeel een ware hotspot. Hier ben je omgeven door trendy zaken zoals Bar Leon, Borgo Gelato, Briquet, Bar Bakeliet waar het heerlijk vertoeven is en net naast de deur heb je de desem bakkerij Boulot. Nood aan ontspanning? Kom tot rust in het naastgelegen Krugerpark of neem je fiets en ga naar het prachtige Rivierenhof. Dit kleinschalige gebouw bestaande uit vier appartementen onderging zonet een renovatie. Hier geen zorgen over verbouwingen maar verhuizen en klaar! Het appartement van de eerste verdieping heeft een bruto oppervlakte van 59,40 m² en bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Aansluitend de leefruimte de slaapkamer van 12 m². Tot slot beschikt elk appartement over een ondergrondse kelderberging en is er in de gang een gemeenschappelijke fietsenberging. Belangrijkste troeven: -Hippe, opkomende locatie -Conforme elektriciteit en asbestveilig -Alle verbruik met individuele meters -Kelder en fietsenberging -Hoeklocatie, veel lichtinval -Per direct beschikbaar. Verplichte vermeldingen: Epc: B - 153 kWh/m2 - P-score: D, G-score: D Vg-Wg-Gvv-Gvkr-Gmo. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 59 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
155 000 €

2140 Anvers

Hip BOHO – kleinschalig renovatieproject bestaande uit vier appartementen. Het stadsdeel Borgerhout, of “Boho” voor de vrienden is sinds jaren aan een ware opmars bezig. De vele stadshernieuwingsprojecten, nieuwbouw/renovatieprojecten en leuke privé initiatieven maken van dit stadsdeel een ware hotspot. Hier ben je omgeven door trendy zaken zoals Bar Leon, Borgo Gelato, Briquet, Bar Bakeliet waar het heerlijk vertoeven is en net naast de deur heb je de desem bakkerij Boulot. Nood aan ontspanning? Kom tot rust in het naastgelegen Krugerpark of neem je fiets en ga naar het prachtige Rivierenhof. Dit kleinschalige gebouw bestaande uit vier appartementen onderging zonet een renovatie. Hier geen zorgen over verbouwingen maar verhuizen en klaar! Het appartement van de derde verdieping heeft een bruto oppervlakte van 61, 50 ² en bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken. Badkamer voorzien van douche, toilet en lavabo. Aansluitend de leefruimte de slaapkamer van 12 m², vooraan een klein terrasje en berging op de mezzanine. Tot slot beschikt elk appartement over een ondergrondse kelderberging en is er in de gang een gemeenschappelijke fietsenberging. Belangrijkste troeven: -Hippe, opkomende locatie -Conforme elektriciteit en asbestveilig -Alle verbruik met individuele meters -Kelder en fietsenberging -Hoeklocatie, veel lichtinval -Per direct beschikbaar. Verplichte vermeldingen: Epc: C – 225 kWh/m2 - P-score: D, G-score: D Vg-Wg-Gvv-Gvkr-Gmo. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 62 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
155 000 €

2140 Anvers

Hip BOHO – kleinschalig renovatieproject bestaande uit vier appartementen. Het stadsdeel Borgerhout, of “Boho” voor de vrienden is sinds jaren aan een ware opmars bezig. De vele stadshernieuwingsprojecten, nieuwbouw/renovatieprojecten en leuke privé initiatieven maken van dit stadsdeel een ware hotspot. Hier ben je omgeven door trendy zaken zoals Bar Leon, Borgo Gelato, Briquet, Bar Bakeliet waar het heerlijk vertoeven is en net naast de deur heb je de desem bakkerij Boulot. Nood aan ontspanning? Kom tot rust in het naastgelegen Krugerpark of neem je fiets en ga naar het prachtige Rivierenhof. Dit kleinschalige gebouw bestaande uit vier appartementen onderging zonet een renovatie. Hier geen zorgen over verbouwingen maar verhuizen en klaar! De studio van de gelijkvloerse verdieping heeft een bruto oppervlakte van 51,63 m² en bestaat uit een leef/slaapruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken dewelke dankzij de hoekligging kan genieten van veel lichtinval. Badkamer voorzien van douche, lavabo en toilet. Achteraan een berging (aansluiting wasmachine en droogkast voorzien) en een klein terrasje. Tot slot beschikt elk appartement over een ondergrondse kelderberging en is er in de gang een gemeenschappelijke fietsenberging. Belangrijkste troeven: -Hippe, opkomende locatie -Conforme elektriciteit en asbestveilig -Alle verbruik met individuele meters -Kelder en fietsenberging -Hoeklocatie, veel lichtinval -Per direct beschikbaar. Verplichte vermeldingen: Epc: C - 256 kWh/m2 - P-score: D, G-score: D Vg-Wg-Gvv-Gvkr-Gmo. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 52 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
Appartement à vendre Anvers (RBI79326)
169 900 €

2140 Anvers

Bent u opzoek naar een centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en terras? Dan stellen wij graag het volgende appartement aan u voor! Indeling: U komt binnen via de inkomhal die toegang geeft tot de ruime lichtrijke woonkamer en aansluitende keuken voorzien met alle comfort. De inkomhal geeft ook toegang tot de 2 slaapkamers met grote raampartijen waarvan 1 slaapkamer met terras. Verder vindt u de badkamer met douche. Ligging: Het appartement geniet van een uitstekende ligging met lokale horeca en winkels. Alle belangrijke uitvalswegen binnen handbereik. Wilt u snel in het historische centrum van Antwerpen geraken? Deze is op 10 minuten fietsen verwijderd van uw voordeur. Ook kan u via tram 10 makkelijk zowel hartje Antwerpen (9min) als het Wijnegem Shop Eat Enjoy bereiken. Pluspunten: Uitstekende EPC Elektrische keuring is conform Terras Ligging Klinkt dit als uw toekomstige thuis? Bel dan snel naar ERA ONE op ### 30! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 68 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 360 85 30
Appartement à vendre Anvers (RBI78784)
182 500 €

2140 Anvers

Bent u opzoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras? Dan stellen wij graag het volgende appartement aan u voor! Indeling: U komt binnen via de inkomhal die toegang geeft tot de ruime lichtrijke woonkamer en aansluitende keuken voorzien met alle comfort. De inkomhal geeft ook toegang tot de 2 slaapkamers met grote raampartijen waarvan 1 slaapkamer met terras. Verder vindt u de badkamer met douche. Ligging: Het appartement geniet van een uitstekende ligging met lokale horeca en winkels. Alle belangrijke uitvalswegen binnen handbereik. Wilt u snel in het historische centrum van Antwerpen geraken? Deze is op 10 minuten fietsen verwijderd van uw voordeur. Ook kan u via tram 10 makkelijk zowel hartje Antwerpen (9min) als het Wijnegem Shop Eat Enjoy bereiken. Pluspunten: Uitstekende EPC Elektrische keuring is conform Terras Ligging Klinkt dit als uw toekomstige thuis? Bel dan snel naar ERA ONE op ### 30! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 68 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 360 85 30
Appartement à vendre Anvers (RBJ56769)
159 000 €

2140 Anvers

1 Slaapkamer appartement in opkomende buurt in Borgerhout, gelegen in een doodlopende straat. Het appartement is te renoveren. Voor meer informatie ### of ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 344 18 28
Appartement à vendre Anvers (RBJ53491)
172 000 €

2140 Anvers

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras Gelegen op een ideale locatie voor wie vlotte mobiliteit een must is: openbaar vervoer (tram, bus, trein en de Antwerpse 'Velokes') bevindt zich in de directe omgeving, net als winkels en scholen (Mobi-score: 9,6/10!). Vlakbij het gezellige Moorkensplein! Het appartement is gelegen op de 3de verdieping van een kleinschalig gebouw met lift. Bij het betreden van het appartement kom je in de centrale hal, van waaruit alle ruimtes te bereiken zijn. Aan de voorzijde vind je de ruime, lichtrijke woonkamer. De grote raampartijen maken dat het appartement beschikt over veel lichtinval. Eens terug in de hal, vind je de badkamer uitgerust met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine, volgend heb je de keuken die uitgeeft op het balkon. Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich 2 slaapkamers (DOORLOOP SLAAPKAMERS) waarvan de achterste slaapkamer uitgeeft op het terras. Verder is er in de hal nog een apart toilet, en een privatieve kelderberging. Momenteel verhuurd. EPC: 521 kWh/m² P-score: A G-score: A Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag. Voor een afspraak of meer info ga naar ### of bel ### Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
Appartement à vendre Anvers (RBJ53490)
172 000 €

2140 Anvers

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras Gelegen op een ideale locatie voor wie vlotte mobiliteit een must is: openbaar vervoer (tram, bus, trein en de Antwerpse 'Velokes') bevindt zich in de directe omgeving, net als winkels en scholen (Mobi-score: 9,6/10!). Vlakbij het gezellige Moorkensplein! Het appartement is gelegen op de 4de verdieping van een kleinschalig gebouw met lift. Bij het betreden van het appartement kom je in de centrale hal, van waaruit alle ruimtes te bereiken zijn. Aan de voorzijde vind je de ruime, lichtrijke woonkamer. De grote raampartijen maken dat het appartement beschikt over veel lichtinval. Eens terug in de hal, vind je de badkamer uitgerust met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine, volgend heb je de keuken die uitgeeft op het balkon. Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich 2 slaapkamers (DOORLOOP SLAAPKAMERS) waarvan de achterste slaapkamer uitgeeft op het terras. Verder is er in de hal nog een apart toilet, en een privatieve kelderberging. Momenteel verhuurd. EPC: 625 kWh/m² P-score: A G-score: A Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag. Voor een afspraak of meer info ga naar ### of bel ### Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
Appartement à vendre Anvers (RBJ53489)
172 000 €

2140 Anvers

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras Gelegen op een ideale locatie voor wie vlotte mobiliteit een must is: openbaar vervoer (tram, bus, trein en de Antwerpse 'Velokes') bevindt zich in de directe omgeving, net als winkels en scholen (Mobi-score: 9,6/10!). Vlakbij het gezellige Moorkensplein! Het appartement is gelegen op de 5de verdieping van een kleinschalig gebouw met lift. Bij het betreden van het appartement kom je in de centrale hal, van waaruit alle ruimtes te bereiken zijn. Aan de voorzijde vind je de ruime, lichtrijke woonkamer. De grote raampartijen maken dat het appartement beschikt over veel lichtinval. Eens terug in de hal, vind je de badkamer uitgerust met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine, volgend heb je de keuken die uitgeeft op het balkon. Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich 2 slaapkamers (DOORLOOP SLAAPKAMERS) waarvan de achterste slaapkamer uitgeeft op het terras. Verder is er in de hal nog een apart toilet, en een privatieve kelderberging. Momenteel verhuurd. EPC: 672 kWh/m² P-score: A G-score: A Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv. Voor een afspraak of meer info ga naar ### of bel ### Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
Appartement à vendre Anvers (RBJ50956)
139 000 €

2140 Anvers

Verzorgd studio-appartement van (ca.55m²) op een centrale locatie nabij het centraal station, belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, restaurants en winkels. Deze studio bevindt zich op een steenworp van het Moorkensplein. Vanaf de 5e verdieping geniet u van een panoramisch uitzicht op Park Spoor Noord en het Sportpaleis. Bij het binnenkomen treft u een inkomhal met op maat gemaakte kasten. De lichtrijke woonkamer (ca. 38m²), biedt een aangename leefruimte met een grote raampartij. De recent ingerichte keuken (ca. 7m²) is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast. Er is een aparte slaaphoek en een uitgeruste badkamer met douchebad, badkamermeubel en toilet. De elektriciteit is recent vernieuwd. De studio beschikt over een privatieve kelderberging op de ondergrondse verdieping. Het gebouw wordt goed onderhouden, met een conforme dakbedekking en lift. Momenteel is de studio verhuurd, waardoor een rendement van 4,4% wordt behaald. Een ideale investeringsmogelijkheid in een bruisende omgeving. P&G Score A En savoir plus ?

1 Chambre(s) 55 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 53 33
Appartement à vendre Anvers (RBJ33250)
169 000 €

2140 Anvers

Instapklaar energiezuinig appartement met terras Gelegen vlakbij het Rivierenhof en openbaar vervoer in de directe omgeving: van een ideale ligging gesproken! Op 10 minuutjes ben je in het centrum van de Stad en deze locatie zorgt voor een vlotte bereikbaarheid van de belangrijkste autosnelwegen. Winkels bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement bevindt zich op de 5de verdieping van een verzorgd gebouw. Wat onmiddellijk opvalt is hoe netjes dit appartement wordt onderhouden. De leefruimte baadt in het licht door de grote raampartijen en straalt gezelligheid uit, net als de aansluitende keuken. Het appartement bestaat verder uit een inkomhal met ingemaakte kasten verzorgde badkamer (uitgerust met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine) en apart toilet. Er is tevens toegang tot een ruim terras! Een privatieve kelderberging is ter beschikking. Bewoonbare opp. volgens EPC: 53m². Kortom, ideaal voor starters, koppels en investeerders! Verplichte vermeldingen EPC: 129 kWh/m² Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag P-score: D G-score: A En savoir plus ?

1 Chambre(s) 53 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
Appartement à vendre Anvers (RBJ29831)
162 000 €

2140 Anvers

Licht hoekappartement met 2 slaapkamers en groen uitzicht, vlakbij Rivierenhof. Gelegen op de eerste verdieping. Inkomhal met dressingkast. Lichtrijke woonkamer op laminaat (ca. 20m²) die via de schuiframen toegang geeft tot het terras (ca. 10m²). Aparte keuken op tegelvloer. Twee slaapkamers (ca. 12 - 8m²) eveneens op laminaat, waarvan de kleinste slaapkamer eveneens toegang heeft tot het terras. Badkamer op tegelvloer met enkele lavabo en douche, alsook aansluiting wasmachine. De te moderniseren keuken biedt eenvoudig de mogelijkheid tot een open keuken met zicht op het groen. Privatief toilet. Aparte kelderberging inclusief. Lift en dak zijn reeds conform. Vlakbij de invalswegen, hartje stad en het prachtige Rivierenhof is over de deur. Dankzij de nieuwe fiets-en voetgangerstunnel (geopend in juni), is de Turnhoutsebaan nu ook ondergronds te kruisen voor fietsers en voetgangers. In het kader van de Oosterweelverbinding komt er in de toekomst een overkapping van de ring vlak aan het appartementsgebouw. Dit zorgt voor een veilige bijkomende oversteekplaats voor fietsers en voetgangers over de ring naar hartje Borgerhout. P-score: D G-score: A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 53 33
Appartement à vendre Anvers (RBJ16816)
230 000 €

2140 Anvers

Recent gerenoveerd gebouw waarvan nog één 2 slaapkamer appartement te koop staat. Dit knap kleinschalig gebouw is gelegen in Borgerhout/Antwerpen en beschikt over 3 appartementen waarvan er nog slechts 1 appartement te koop staat. Namelijk de eerste verdieping. Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2023, waardoor de appartementen in een uitstekende staat verkeren. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en ideaal als investering voor verhuur of om zelf in te komen wonen. De basisakte is reeds opgemaakt. Het appartement beschikt over een ruime lichtrijke woonkamer op parketvloer met rolluiken. Aansluitend een halfgesloten keuken op tegel met ingewerkte toestellen (vaatwasser/inductiekookplaat/dampkap/koelkast/...). Er zijn 2 slaapkamers op parketvloer, een moderne badkamer op tegel met douche, lavabomeubel en toilet, en een afzonderlijke kelder. Ieder appartement heeft zijn eigen aparte meters. Dankzij de recente renovatie en de moderne afwerking is dit appartement klaar voor de toekomst en biedt het alle comfort die u nodig heeft. Bijzonderheden: - Geen syndicus en geen lift!! - EPC 1 ste verdieping: 103 kwh/m² (label B) uc (2882304) - Elektriciteit = CONFORM! Informatieplicht: Vergunning uitgereikt – woongebied – geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht – geen verkavelingsvergunning – geen klim – niet overstromingsgevoelig G-score C, P-score C – EPC handel A - EPC 103kWh/m² - EK conform - geen asbest . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 70 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 474 09 26 75
Appartement à vendre Anvers (RBI84570)
229 000 €

2140 Anvers

IN OPTIE !!! weeral een succesvolle verkoop door HANS IMMO , bel ons voor uw gratis schatting ### Instapklaar appartement (119 m²) met 3 slaapkamers en terras (7 m²) in Borgerhout. Het pand is centraal gelegen op de Turnhoutsebaan en behaalt bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Zowel de Franklin Rooseveltplaats als het Centraal Station zijn gelegen op wandel-/fietsafstand, wat het een ideale locatie maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Verder is er ook aan velo-stations geen gebrek in de nabije omgeving en met de wagen bereik je de stadsrand en de snelweg in slechts enkele minuten. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 7 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is conform de norm 2020. De vaste kosten bedragen €190/maand en zijn inclusief verwarming (gas), warm/koud water, lift en onderhoud van de gemene delen. Het appartement is doorheen de jaren goed onderhouden en de elektriciteit zal conform zijn bij akte. Je komt binnen in de hal, die voorzien is van meerdere ingemaakte kasten. Vooraan situeert zich de ruime woonkamer (40 m²) met aangrenzend de aparte keuken (8 m²). Centraal treffen we de badkamer (7 m²), die voorzien is van een ligbad/douche en 2 lavabo’s en waar er ruimte is om een was- en droogmachine te plaatsen. De wc is apart. Aan de achterzijde situeren zich de 3 slaapkamers, waarvan 2 van gelijke grootte (11 m²) en een grotere van 14 m². Vanuit de grootste heb je toegang tot het terras (7 m²) met noord-oriëntatie. Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. De mogelijkheid bestaat om een deel van de meubels over te nemen. Bewoonbare opp. 119 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 119 7 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
Rez-De-Chaussée à vendre Anvers (RBI87402)
115 000 €

2140 Anvers

Op te frissen gelijkvloers appartement Gelegen in een zeer klein gebouw (3 units!) in het hartje van Borgerhout met volgende indeling: ruime leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. Aparte meters voor water, gas en elektriciteit. Zéér lage gemeenschappelijke kosten en conforme elektriciteit! Wens je meer info? Surf dan snel naar onze website: ### EPC: 577 kWh/m² P-score: D G-score: D Stedenbouwkundige inlichtingen: Gvg, Wg, Vkr, Gmo, Gvv Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### . En savoir plus ?

1 Chambre(s) 73 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
Appartement à vendre Anvers (RBI79357)
149 000 €

2140 Anvers

Op te frissen app met terras en ondergrondse parking Aan de stadsrand gelegen, op wandelafstand van park Rivierenhof en een vlotte verbinding naar de stad met openbaar vervoer, fiets en/of auto. Dit alles levert een top Mobiscore op van 9,4/10! Het appartement bevindt zich op de 14de verdieping van een verzorgd gebouw en biedt jou een unieke kans om te genieten van een prachtig uitzicht en wonen op een centrale locatie. De inkomhal, badkamer, slaapkamer, leefruimte met aansluitend terras en keuken zorgen voor een aangename indeling. De maandelijkse lasten bedragen zo'n 195 euro (incl. voorschot verwarming, voorschot water, professionele syndicus, onderhoud lift en blokpolis). Om jouw comfort compleet te maken zijn een privatieve kelderberging en ondergrondse autostaanplaats inbegrepen in de prijs! EPC: 117 kWh/m² (label B) G-score: D P-score: D Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg, Gvv, Gvkr, Wg, Gmo En savoir plus ?

1 Chambre(s) 45 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00