Appartement à vendre - Arendonk

4 résultats (1 - 4)
Appartement à vendre Arendonk (RBK31914)
128 000 €

2370 Arendonk

Centraal gelegen service flat met terras Locatie: Deze serviceflat is gelegen nabij het centrum van Arendonk, vlakbij winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer, etc. Omschrijving: We bereiken dit appartement dat op de tweede verdieping is gelegen met de trap of met de lift. We komen binnen in een inkomhal die uitkomt in de leefruimte met open keuken. De keuken is voorzien van kastruimte met een koelkast, kookplaat, dampkap en een vaatwasser. gekoppeld bevindt zich een berging die tevens dienst doet als wasplaats. Aanpalend de leefruimte is de slaapkamer voorzien, deze is ruim en biedt toegang tot zowel het terras als de badkamer. Deze beschikt over een toilet, een wastafel en een betegelde douche. Bewoners van de residentie genieten van een gemeenschappelijke ruimte met kitchenette, en een gemeenschappelijke berging voor de fiets of scootmobiel. Dienst- en zorgverlening kan volledig op maat worden voorzien, afhankelijk van de behoeften van de bewoner. Verder is er een woonassistent aanwezig alsook mogelijkheid tot noodoproepen, 24u op 24u. Alle opmetingen zijn indicatief. Extra: - Nutsvoorzieningen privatief - Gas CV En savoir plus ?

1 Chambre(s) 59 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Appartement à vendre Arendonk (RBK31855)
139 000 €

2370 Arendonk

Serviceflat in hartje Arendonk met 1 slaapkamer. Ligging: Gelegen nabij het centrum van Arendonk met winkels, eetgelegenheden en openbaar vervoer. Omschrijving: We betreden het appartement dat op de gelijkvloerse verdieping is gelegen via een inkomhal die uitkomt in de leefruimte. Deze mooie open ruimte is opgedeeld in een zithoek, eethoek en open keuken met aanpalende berging. De keuken is volledig geïnstalleerd en de berging doet dienst als wasplaats en technische ruimte. Naast de leefruimte bevindt zich de ruime slaapkamer met gekoppelde badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Alle ruimtes en deuren zijn tevens aangepast aan rolstoel gebruikers. Het gebouw is alsook voorzien van een gemeenschappelijke ontspanningsruimte. Alle opmetingen zijn indicatief. Bijzonderheden: - Ideale locatie - Ondersteunende zorg beschikbaar Cv op gas EPC: 143 kWh/m² En savoir plus ?

1 Chambre(s) 60 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82

DE MAESKENS ARENDONK - laatste 3 appartementen beschikbaar! Knap en uniek woondomein in het centrum van Arendonk. Bestaande uit 5 luxueuze residenties gelegen in een mooi aangelegd parkdomein. Voorzien van een grote ondergrondse parkeergarage waardoor het aangenaam wonen is. Zeer energiezuinig met een E peil <20 waardoor u 100 % vrijstelling krijgt op de OV gedurende 5 jaar. Comfortabel door de combinatie van vloerverwarming met koeling, ruime budgetten, degelijke afwerking en volledig instapklare oplevering (schilderwerk inbegrepen). Info en verkoop : ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 101 17 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82

DE MAESKENS ARENDONK - laatste 3 appartementen beschikbaar! Knap en uniek woondomein in het centrum van Arendonk. Bestaande uit 5 luxueuze residenties gelegen in een mooi aangelegd parkdomein. Voorzien van een grote ondergrondse parkeergarage waardoor het aangenaam wonen is. Zeer energiezuinig met een E peil <20 waardoor u 100 % vrijstelling krijgt op de OV gedurende 5 jaar. Comfortabel door de combinatie van vloerverwarming met koeling, ruime budgetten, degelijke afwerking en volledig instapklare oplevering (schilderwerk inbegrepen). Info en verkoop : ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 26 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critères.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Arendonk (2370).

379 000 €

2380 Ravels

Openhuisdag 08 juni om 11u30 tot 13u30 Nieuwbouw gelijkvloers appartement met drie slaapkamers, zonnige tuin en garage Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: G0: Gelijkvloersappartement (124m²) met drie slaapkamers, tuin en garage V1: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats IN OPTIE: V2: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats V3: Duplexappartement (65m²) met één slaapkamer en terras Achteraan het gebouw bevinden zich de vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het gelijkvloersappartement. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 15m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer geeft alsook toegang tot de fantastische tuin, dewelke ook toegang biedt tot de garagebox. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: geen roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 124 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 488 79 77 57
312 000 €

2380 Ravels

Nieuwbouwappartement met drie slaapkamers, ruim terras en garage of staanplaats Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: G0: Gelijkvloersappartement (124m²) met drie slaapkamers, tuin en garage V1: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats IN OPTIE: V2: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats V3: Duplexappartement (65m²) met één slaapkamer en terras Achteraan het gebouw bevinden zich de vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement via de lift of trap. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer geeft alsook toegang tot het zonnige terras, en geniet van een rustige uitkijk. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 13m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: geen roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 95 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 488 79 77 57
312 000 €

2380 Ravels

Openhuisdag 08 juni om 11u30 tot 13u30 Nieuwbouwappartement met drie slaapkamers, ruim terras en garage of staanplaats Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: Achteraan het gebouw bevinden zich vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Ideaal gelegen nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement via de lift of trap tot de tweede verdieping. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer geeft alsook toegang tot het zonnige terras, en geniet van een rustige uitkijk. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met glazen wand en werd betegeld met uiterst kwalitatieve tegels en daarnaast ook voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 13m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: vrijstelling roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Graag uw aanwezigheid telefonisch of per mail bevestigen voor het bezoekersmoment om 08 juni 2024 tussen 11u30 en 13u30. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 95 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 488 79 77 57
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBM49615)
199 000 €

2360 Oud-Turnhout

Appartement met twee slaapkamers en garage Locatie: Dit appartement op de tweede verdieping is gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Turnhout en Ravels, op een boogscheut van de ring van Turnhout en nabij verschillende winkels, eetgelegenheden en het openbaar vervoer. We betreden dit appartement op de tweede verdieping met de lift of de trap. Via de deur komt u terecht in de inkomhal met apart gastentoilet, die toegang verleent tot de leefruimte. De leefruimte op tegels is opgedeeld in een zithoek en eethoek. Aanpalend bevindt zich de keuken met toegang tot een terras. De keuken op tegels is voorzien van voldoende kastruimte, koelkast, elektrisch vuur, dubbele spoelbak en vaatwasser. Verder treffen we de nachthal die de berging, twee slaapkamers en badkamer met elkaar verbindt. In de berging bevindt zich de aansluiting voor het wasmachine en droogkast. De badkamer is betegeld en voorzien van een douche-in-bad, wastafel en een toilet. De twee slaapkamers op vinyl variëren elk in oppervlakte. Eén slaapkamer geeft toegang tot het terras aan de achterzijde van het appartement. Bij het appartement hoort een garagebox dat verplicht aan te kopen is voor €25.000. Bijzonderheden: - CV op aardgas - Lift - Verhuurd - Gunstig EPC: B - Elektriciteit conform! * Vermelde oppervlakten en afmetingen zijn indicatief! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Rez-De-Chaussée à vendre Oud-Turnhout (RBM49562)
225 000 €

2360 Oud-Turnhout

Volledig gerenoveerd gelijkvloers app. met 2 slpkrs tuin en garage. Top gelegen nabij centrum Oud-Turnhout met tal van winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer etc. We betreden dit appartement via een centrale inkomhal met gasten toilet dewelke toegang biedt tot de verscheidene ruimtes van het appartement. De leefruimte is ruim en geniet van voldoende lichtinval dankzij de grote glaspartijen die tevens voorzien zijn van elektrische rolluiken. Aanpalend bevindt zich de keuken met berging. De keuken is volledig geïnstalleerd met een keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Via de inkomhal hebben we toegang tot de overige ruimtes, zijnde de badkamer en de twee slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een meubel met twee wastafels, een grote inloop douche en aansluiting voor de wasmachine. De grootste slaapkamer beschikt tevens over elektrische rolluiken, de kleinste slaapkamer biedt toegang tot de tuin. Het appartement is momenteel verhuurd aan stabiele huurders voor €812/maand. Het appartement heeft een totaal renovatie ondergaan en is volledig instapklaar. Het pand wordt opgeleverd met een conformiteitsattest en beschikt over een conforme elektrische installatie. Garage aan te kopen voor €20.000. Ideaal voor starters of als opbrengsteigendom! * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBM49512)
179 000 €

2360 Oud-Turnhout

Centraal gelegen gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers nabij centrum Oud-Turnhout Dit appartement is centraal gelegen, vlakbij de grote markt in Oud-Turnhout en beschikt over een inkomhal met apart gastentoilet, ruime leefruimte, aparte keuken, badkamer, twee slaapkamers, bergruimte en een terras. Appartement bevind zich op het gelijkvloers rechts. We betreden het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime leefruimte. De leefruimte geniet van een mooie natuurlijke lichtinval dankzij de grote glaspartijen aan de voorzijde van het appartement. Aanpalend de leefruimte bevindt zich de keuken. De keuken werd uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap en spoelbak. Verder verleent te leefruimte ook toegang tot de nachthal. Via de nachthal komen we bij de twee ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ruim en werd uitgerust met een ligbad, badkamermeubel met enkele wastafel, een toilet en aansluiting voor de wasmachine en droogkast. Achteraan het appartement bevindt zich nog een gezellig terras. Bijzonderheden: - Gunstig EPC : label C - CV op gas - Dubbele beglazing - Garagebox verplicht bij aan te kopen voor €15.000 - Momenteel verhuurd * Alle vermelde oppervlakten en afmetingen zijn louter indicatief En savoir plus ?

2 Chambre(s) 103 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBM47393)
326 000 €

2360 Oud-Turnhout

Zeer centraal gelegen groendomein in het centrum. Luxueus afgewerkte appartementen. Zeer energiezuinig met een E-peil van <20. Vloerverwarming/koeling, alu profielen, geothermie warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem, zongerichte terrassen,… De verschillende residenties bestaan uit 1, 2 en 3 slaapkamer-appartementen allen met ruime terrassen met de nodige privacy. De oppervlaktes hiervan variëren van 71 m² tot 148 m². Wet Breyne (12% verkooprechten op het grondaandeel en BTW op de construties). Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr Info & verkoop ### of via ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 105 25 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
272 000 €

2360 Oud-Turnhout

Zeer centraal gelegen groendomein in het centrum. Luxueus afgewerkte appartementen. Zeer energiezuinig met een E-peil van <20. Vloerverwarming/koeling, alu profielen, geothermie warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem, zongerichte terrassen,… De verschillende residenties bestaan uit 1, 2 en 3 slaapkamer-appartementen allen met ruime terrassen met de nodige privacy. De oppervlaktes hiervan variëren van 71 m² tot 148 m². Wet Breyne (12% verkooprechten op het grondaandeel en BTW op de construties). Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr Info & verkoop ### of via ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 88 18 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Rez-De-Chaussée à vendre Oud-Turnhout (RBM47391)
297 000 €

2360 Oud-Turnhout

Zeer centraal gelegen groendomein in het centrum. Luxueus afgewerkte appartementen. Zeer energiezuinig met een E-peil van <20. Vloerverwarming/koeling, alu profielen, geothermie warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem, zongerichte terrassen,… De verschillende residenties bestaan uit 1, 2 en 3 slaapkamer-appartementen allen met ruime terrassen met de nodige privacy. De oppervlaktes hiervan variëren van 71 m² tot 148 m². Wet Breyne (12% verkooprechten op het grondaandeel en BTW op de construties). Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr Info & verkoop ### of via ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 105 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Rez-De-Chaussée à vendre Oud-Turnhout (RBM47390)
305 000 €

2360 Oud-Turnhout

Zeer centraal gelegen groendomein in het centrum. Luxueus afgewerkte appartementen. Zeer energiezuinig met een E-peil van <20. Vloerverwarming/koeling, alu profielen, geothermie warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem, zongerichte terrassen,… De verschillende residenties bestaan uit 1, 2 en 3 slaapkamer-appartementen allen met ruime terrassen met de nodige privacy. De oppervlaktes hiervan variëren van 71 m² tot 148 m². Wet Breyne (12% verkooprechten op het grondaandeel en BTW op de construties). Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr Info & verkoop ### of via ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBL65602)
549 000 €

2360 Oud-Turnhout

Dit recente fraai afgewerkte appartement straalt luxe en comfort uit. Gelegen midden in het hart van het gezellige dorpscentrum van Oud-Turnhout, biedt dit ruime en lichtrijke appartement een ideale combinatie van dorpse charme en moderne gemakken. De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt in de afwerking zorgen voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. De inkomhal is ruim en voorziet een bergplaats en een gastentoilet. Vanuit de inkomhal betreedt u de royale leefruimte via een mooie smeedijzeren glazen dubbele deur. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, perfect voor een gezin, stel of voor wie extra ruimte nodig heeft voor een kantoor of logeerkamer. De volledig ingerichte keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, kookeiland, veel kastenruimte en biedt een plezierige kookervaring. Het grote, zuid georiënteerde zonneterras (ca 35m²!) is uniek in zijn soort en biedt volop zon gedurende de dag, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen, te zonnebaden of buiten te dineren. Ondanks de centrale ligging geniet u van volledige privacy. Bovendien zorgt het driedubbel geluidsisolerende glas aan de voorzijde dat u van volledige rust in uw appartement kunt genieten. De fraaie badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel, wat zorgt voor een spa-achtige ervaring in uw eigen huis. Daarnaast is er de mogelijkheid om een enkele of dubbele garagebox met automatische poort bij te kopen, (enkele aan €35.000, dubbele aan €50.000) wat parkeren eenvoudig en veilig maakt. Pluspunten: Luxueuze afwerking met hoogwaardige materialen: voleiken parketvloer met brede planken, hoge plinten, design verlichting, elektrische inbouwhaard, voorbereiding geluidsinstallatie, vloerverwarming Grote raampartijen die voor veel natuurlijke lichtinval zorgen zowel voor als achter Drie slaapkamers voor optimaal comfort Groot, uniek zonneterras Volledig kwalitatief ingerichte leefkeuken met alle mogelijke toestellen en kookeiland (maatwerk van Segers Interieur) Zéér energiezuinig met gunstige EPC-score van 36 dus Label A! Fraaie badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel Optioneel bij te kopen enkele of dubbele garagebox Gelegen in het hart van het gezellige dorpscentrum met alle voorzieningen op wandelafstand Volledige privacy Dit appartement biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar luxe, comfort en een penthousegevoel in een levendige omgeving. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 140 35 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 48 12 21
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBL02127)
169 900 €

2360 Oud-Turnhout

Bent u opzoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers als investering of voor uzelf? Dan is deze eigendom in hartje Oud-Turnhout iets voor u! Indeling U betreedt het appartement op de tweede verdieping. De inkomhal geeft u toegang tot de aangename, lichtrijke woonkamer. Aansluitend heeft u de ruime keuken. Het appartement heeft 2 grote slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, toilet, lavabo en aansluiting wasmachine/droogkast. Het gezellig terras laat u heerlijk vertoeven. Indien u wenst kan u optioneel een garagebox bij aankopen. Ligging Het appartement is gelegen in een rustige straat vlakbij het bruisende centrum van Oud-Turnhout waar u verschillende winkels, horecazaken, etc kan vinden. Op enkele minuten bent u op de stadring van Turnhout met een snelle verbinding naar de E34 richting Antwerpen of Eindhoven. Troeven Energiezuinig (EPC C) Hoogrendementbeglazing Aangename ligging Mooi onderhouden Ideaal als investering Kan u niet wachten om deze eigendom te bezichtigen? Bel naar ### 30! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 107 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 360 85 30
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBK94188)
169 900 €

2360 Oud-Turnhout

Bent u opzoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers als investering of voor uzelf? Dan is deze eigendom in hartje Oud-Turnhout iets voor u! Indeling U betreedt het appartement op de eerste verdieping. De inkomhal geeft u toegang tot de aangename, lichtrijke woonkamer met laminaatvloer. Aansluitend heeft u de keuken. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, toilet, lavabo. Er is een extra bergruimte voorzien. Indien u wenst kan u optioneel een garagebox bij aankopen. Ligging Het appartement is gelegen in een rustige straat vlakbij het bruisende centrum van Oud-Turnhout waar u verschillende winkels, horecazaken, etc kan vinden. Op enkele minuten bent u op de stadring van Turnhout met een snelle verbinding naar de E34 richting Antwerpen of Eindhoven. Troeven Energiezuinig (EPC C) Hoogrendementbeglazing Aangename ligging Mooi onderhouden Ideaal als investering Kan u niet wachten om deze eigendom te bezichtigen? Bel naar ### 30! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 360 85 30
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBK37589)
327 500 €

2360 Oud-Turnhout

Hof ter Dorpe, een groen binnengebied in het centrum van Oud-Turnhout Een aangename woonomgeving in het groen alsook midden in het centrum van Oud-Turnhout. Ideaal gelegen in het winkelhart van Oud-Turnhout tov de Markt, nabij scholen, openbaar vervoer en met een vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeenten en de autosnelweg Antwerpen-Eindhoven. Deze aangename leefomgeving wordt gekenmerkt door een mooi groen binnengebied, zeer lichte en ruime woningen in een tijdloze architectuur en kwalitatief wonen door gebruik te maken van degelijke afwerkingsmaterialen, grote raampartijen en energiezuinige maatregelen waardoor u volledig voldoet aan de huidige normering. Zij werden volledig opgeschilderd en zijn instapklaar! Dit gelijkvloersappartement van 104 m² bestaat uit een inkomhal met vestiaireruimte, een ruime leefruimte met open volledig ingerichte keuken bestaande uit een ceramische kookplaat, een dampkap, combi-oven, koelkast, diepvries en vaatwasser. Verder een nachthal met aparte toilet, 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Alsook een groot en zonnig terras van 20 m². Super zuinig E-peil 14 waardoor u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing moet betalen! Ideaal voor senioren die rustig doch op wandelafstand van het centrum willen wonen en het gemak van weinig onderhoud in een groene omgeving willen ervaren. Bezoek deze woningen op afspraak via tel: ### of ### of kom langs op ons kantoor op Steenweg op Mol 43, Oud-Turnhout En savoir plus ?

2 Chambre(s) 104 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 70 73 23
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBK35241)
169 900 €

2360 Oud-Turnhout

BUITENKANS! 175.000 euro per appartement! Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers als investering of voor uzelf? Dan is deze eigendom in hartje Oud-Turnhout iets voor u! Indeling U betreedt het appartement op het tweede verdiep. De inkomhal geeft toegang tot de aangename, lichtrijke woonkamer. Aansluitend heeft u de keuken. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad met douchefunctie, lavabo en aansluiting wasmachine/droogkast. Er is een aparte toiletruimte voorzien. Op het terras kan u heerlijk vertoeven. Indien gewenst, kan u optioneel een garagebox bij aankopen. Ligging Het appartement is gelegen in een rustige straat vlakbij het bruisende centrum van Oud-Turnhout waar u verschillende winkels, horecazaken, etc kan vinden. Op enkele minuten bent u op de stadsring van Turnhout met een snelle verbinding naar de E34 richting Antwerpen of Eindhoven. Troeven Geen renovatieplicht Hoogrendementbeglazing Hoogrendementketel Aangename ligging Mooi onderhouden Ideaal als investering Kan u niet wachten om deze eigendom te bezichtigen? Bel ERA ONE op ### 30! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 360 85 30
Appartement à vendre Oud-Turnhout (RBK35240)
175 000 €

2360 Oud-Turnhout

BUITENKANS! 175.000 euro per appartement! Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers als investering of voor uzelf? Dan is deze eigendom in hartje Oud-Turnhout iets voor u! Indeling U betreedt het appartement op het gelijkvloers verdiep. De inkomhal geeft u toegang tot de aangename, lichtrijke woonkamer. Aansluitend heeft u de keuken. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, toilet, lavabo en aansluiting wasmachine/droogkast. Er is een aparte berging voorzien. Indien gewenst kan u optioneel een garagebox bij aankopen. Ligging Het appartement is gelegen in een rustige straat vlakbij het bruisende centrum van Oud-Turnhout waar u verschillende winkels, horecazaken, etc kan vinden. Op enkele minuten bent u op de stadsring van Turnhout met een snelle verbinding naar de E34 richting Antwerpen of Eindhoven. Troeven Energiezuinig (EPC C) Hoogrendementbeglazing Aangename ligging Mooi onderhouden Ideaal als investering Kan u niet wachten om deze eigendom te bezichtigen? Bel ERA ONE op ### 30! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 87 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 360 85 30

### Maison à vendre à Arendonk

Arendonk, une charmante commune dans la région de Turnhout, présente une variété de maisons à vendre, idéales pour les familles et les investisseurs. Avec une population de 13 293 habitants répartis sur 55,1 km², cette petite ville offre un cadre de vie paisible et une atmosphère conviviale. La majorité des résidents sont propriétaires de leur logement, ce qui témoigne d'une communauté stable et bien établie. Les maisons à Arendonk sont souvent spacieuses, avec une moyenne de 5,8 pièces par habitation, légèrement inférieure à la moyenne nationale, ce qui les rend parfaites pour les familles nombreuses ou pour ceux qui recherchent un espace supplémentaire.

Les maisons en vente à Arendonk varient considérablement en termes de prix et de style. Actuellement, le prix moyen pour une maison est de 363 014 €, avec des options allant de 189 000 € à 599 000 €. Les types de maisons disponibles incluent des maisons de type ouvert, fermes et châteaux, qui représentent 38,7 % des habitations, ainsi que des maisons semi-fermées et fermées. Ces diverses options permettent aux acheteurs potentiels de choisir une propriété qui correspond à leurs besoins spécifiques et à leur budget.

Arendonk est également bien desservi par les infrastructures et les commodités locales. La commune est proche de l'autoroute A21/E34, accessible en seulement trois minutes en voiture depuis le centre-ville, ce qui facilite les déplacements vers Anvers et Eindhoven. En termes d'éducation, Arendonk dispose de plusieurs écoles maternelles et primaires ainsi qu'un collège secondaire, offrant aux familles une éducation de qualité à proximité. De plus, la ville est desservie par plusieurs lignes de bus, assurant une excellente connectivité avec les environs. Avec ses nombreux magasins, y compris un OKay et un Delhaize, les résidents ont tout ce dont ils ont besoin à portée de main.

Tout voir Réduire